Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
Kuchařka - pro Vendy
Dasa
| 3. 2. 2007 10:50
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Zrovna nedávno jsem měla takový problém (malinové skvrny na jazyku) a příčinou byl nedostatek vitamínu B12, který je zejména obsažen v mase. Samozřejmě i jinde, ale ve zdravé výživě je ho nedostatek a samotným problémem vitamínu B12 je jeho vstřebávání, tělo ho jen těžce získává. Takže pozor na to! Pokud jste třeba se zdravu výživou začaly, tak se jeho nedostatek hned neprojeví, protože trvá až tři roky než se sníží jeho zásoby.
, tak jsem zvedava..jinak jsem zkusila koupit od firmy BIOLINE Bulgur s cervenou cockou, je to v krabicce, uz hotova smes na pripravu(sice nemam moc polotovary rada),ale je to nominovano na neoblibenejsi biovyrobek roku, tak jsme si rikala, ze to zkusim..tak zitra bude bulgur
..jinak jak jsme se bavili o te Amálce- syrovátka, tak jsme objevila i bonbony, což si myslím může bát taky hodně dobrý, je to v malinké krabiččce jako tic tac asi a má to obal jako velká krabice Amálky, ten zelený. jinak jsem si koupila mungo, že zkusím klíčení, ale nemám s tím vůbec žádné zkušenosti, co vy??..a ještě se pochlubím, dneska jsem s úspěchem dala zkoušku
jsou to zlatíčka, i když s rohama
ale nestěžuju si 

). Je to tam pěkne popsáno a vysvětlono, tak jsem zvědavá..nějak mě ta jóga chytla, super protaženíčko a zpevněníčko