Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
kosmetika
Petra
| 24. 1. 2007 18:44
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
nebo jsi myslela jinou značku?

Líbí se mi,že se nerozváří, vadí mi, když třeba dělám salát a ty těstoviny "šlichtovatí"
Ještě jsem tam koupila takový oříškový oplatek, je to takové malé, tvar čtverce, jsou tam dva malé oplatky na sobě a na obalu je namalovaná ta oplatky a lískové oříšky, bylo to dobré. Jinak já pořád kupuju je ty bélí jogurty a když mám chuť, tak si je ochutím:
o Alnatuře v DM jsem psala já ne Zuzu, ten výběr bio potravin je tam docela velký, že ? .... mile mě to překvapilo
, je dobré že obsahuje vápník apod minerály, tak je to fajn....jinak jsem si koupila sojové vločky, dneska jsem je měla poprvé, nemusí se máčet, jako třeba rýžové a jsou moc dobré...snažím se ty ovesné obměňovat nebo dát pů těch a půl třeba pohankových, jahelných apod..jinak doporučuji Kombuchu telený čaj, taky moc dobrý k pití, kvasinkový nápoj, objevila jsem ho i v Tescu, a levnější, než v prodejnách zdravé výživy..a jak jsem psala zkus Pohankové mléko, to je sušené, ale moc dobré, jinak sušená mléka moc nekupuji, ona to ani HZ v kuchřce moc nedoporučuje..