Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
											14 dni po operaci

milanone

| 28. 12. 2008 19:47

0

0
						Reagovat!
											Ahojky, mám také problém s bederní páteří, na MR mám výhřez disku L5/S1-4 mm, a v leže 5,3  mm.Mám h

Olga39

| 21. 11. 2008 15:16

Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 děkuji za odpověď a přeji příjemné svátky,hlavně bezbolestné
 já jsem zvědavá,ale budu to muset  vydržet  

ale asi po 14 dnech cvičení přesně tak, jak mi říkala paní teraperutka, to začalo znova. Já si myslím,že než ta tlačenka tou prasklinou proleze, že to jde zachránit Dornovkou. Ale neumím si představit jak by ten gel zalezl zpět tou škvírkou jen při cvičení. Nebo že by se odpařil úmornou dřinou?
  Asi je to závislý na míře poškození. Jak to máš ty? Mě napsaly že mám paramediální prolaps. Nevím co je prolaps, ale mě to přijde jako pr...ůser, pro...tržení, no prostě se něco pro...trhlo. Ale bude to to vyhřeznutí gelu z kroužku. Au au bolí kolínka, je to tu jak na hambě. Zatím čau

Tak že krásný svátky.

tak si umíte představit, jak klečím mu pc. 
 Nemůžu ještě ohnout záda,tak dřepám a dřepám, ale kromě toho řezu mě už nic nebolí. Tak snad jsem udělala dobře. V nemocnici se o mě starali vzorně, doktoři tam jsou machři...dobře tam vaří, (ne ti doktoři-v kuchyni)
mezi tím se mi podařilo se párktát složit venku a byla jsem nucena volat o pomoc  - sama jsem se nedokázala bez opory zvednout - 
aby v tom byl a já se nemohla sama vydat do ulic - hledala jsem na netu v komensačních pomůckách a výsledek je ten, že jsem dostala 4 kolové chodítko - zítra si pro něj s kamarádkou jdu do Zdravotnckých potřeb -