Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

14 dni po operaci
milanone
| 28. 12. 2008 19:47
Jsem 14 dni po operaci L5 S1 12mm vyhrez obe strany. Snazim se ziskat vsechny mozne informace, abych se vyhnul dalsim problemum. Narazil jsem na toto vlakno a tak trochu prispeji. Pred tremi mesici jsem mel silnou bolest zad smerujici do prave nohy, v Neurologii Fakultni nemocnici Kralovske Vinohrady jsem absolvoval serii infuzi pak epidural. Mel jsem byt v klidu doma viz. konzervativni lecba. Jenze to bylo cim dal horsi, ochably me svaly, stezi jsem se doma doplazil na zachod. Dostal jsem termin 9.12. na Neurochirurgii FNKV, cekal jsem na termin 3-4 tydny. Mohl jsem jen lezet a modlit se, aby se operace z nejakeho duvodu neposunula. Zde ve vlaknu jsem jsem jiz drive cetl o MUDr. Chrobokovi, znama doktorka me na konci listopadu k nemu prihlasila, chtel jsem zkusit se nechat alternativne operovat drive a v co nejlepsi nemocnici, pokud to bude mozne. Na uvodni konzultaci s MUDr. Chrobokem jsem cekal 3 hodiny, byl se mnou hotov za 5 minut. Nabidnul mi termin v pulce ledna. Mel jsem takovy pocit, ze kdybych byl celebrita, bylo by vysetreni lepsi. Rikal, ze bederni plotynka je trivialni a ze se spis specializuje na slozitejsi krcni plotynky a reoperace. Pritelkyne zkousela i Motol, tam me nabidli uvodni konzultaci az na konci ledna . Predoperacni vysetreni uz jsem absolvoval na invalidnim voziku. V NCH FNKV operace dopadla dobre. Odstranili mi degenerovanou plotenku z prave i leve strany. Operoval me MUDr. Houstava, zastupce primare. Personal a prostredi na me zanechalo velmi dobry dojem. Po operaci bolest z prave nohy zmizela, po tydnu doma se vsak objevila bolest v druhe noze pri lezeni ve vodorovne poloze. Dobre chodim, sedet zatim nesmim, ale momentalne se moc nevyspim. V noci se probudim bolesti a musim chodit, aby to trochu ustalo. Neurolog mi predepsal DHC Continus proti bolesti, Ibuprofen nebo Tramal je k nicemu. Chodim na soukrome rehabko k fyzioterapeutovi, kde se snazim posilit zadove svaly a tak fixovat plotenky. Pokud to shrnu, co bych udelal zpetne lepe? Mel jsem hned na zacatku navstivit fyzioterapeuta, nenechat se niterne pri Ibuprofenu uklidnovat slovy "to prejde". Nemel jsem na zacatku s Ibuprofenem chodit do prace a hrat badminton. Fyzioterepeut me rikal, ze je schopen napravit i velmi tezke bolesti spojene s plotenkou, nesmi tam vsak byt ulomky. Z dalsich prispevku alespon vidim, ze operace neni konec problemu, ale bud zacatek pro cviceni do konce zivota nebo dalsi navzujici problemy.
ahoj moncycaku
anonym
| 23. 12. 2008 18:28
děkuji za odpověď a přeji příjemné svátky,hlavně bezbolestné já jsem zvědavá,ale budu to muset vydržet
určitě se ozvu,abych dala vědět jak na mě zabrala Dornovka
Ahoj daisy
moncycak
| 23. 12. 2008 14:07
Hele, já o Dornovce slyšela dost pozdě. Našla jsem to tady. Tak že jsem se tam dostala až 3 týdny před operací. Je to dost pozdě. Stihla jsem to jen jednou.Paní terapeutka má dost dlouhý obědnací doby,neví kam dřív skočit.Mělo by se to srovnat do půl roku jak mi řekla jedna kolegině která s tím má zkušenosti. Ale budeš muset hlavně sama doma cvičit. Nevím jak budeš vypadat, ale mě paní terapeutka řekla,ať se v příštím týdnu ničemu nedivím. Včetně průjmu a menzesu úplně mimo.Taky je někomu po tom zle. Já byla OK. Hezký bezbolestný svátky.
moncycaku zdravím
anonym
| 21. 12. 2008 21:56
a ty jsi po operaci plotýnek jak jsem vyrozuměla ,můžu se tě zaptat kolikrát jsi byla na Dornovce?Já tedy nemám plotýnky ZATIM v háji ,prostě mám páteř nesrovnanou ,jednu stranu výš ,kyfoza ,lordoza ,o skolioze nemluvím to mají snad i děti ,ale snad mi zabere ,jedu tam 30.12 abych na Silvestra někde nesháněla po pohotovosti doktory ,kolena jsem si vzpomněla jsem fakt zvědavá jestli mi zabere, nemáte to někdo v deníčku?
Dornovka
moncycak
| 21. 12. 2008 15:44
No tak mě napadlo, jestli jsou ta cvičení po Dornovce stejná u vás i u nás. (Jiný kraj,jiný mrav) Já dostala jen jeden cvik. Musela jsem si pod kyčlí provléknout ručník, nohu pokrčit v leže co to nejvíc šlo a jak jsem ji s výdechem dávala zpět tak jsem za konce ručníku tahala nahoru abych si kyčelní kloub usadila na správné místo. Nic jiného mi nedoporučila. Ale je fakt, že po tý masáži se to zlepšilo, jenže nevím, jestli to nebylo mým pozitivním myšlením. Já jsem s ním hrozná... ale asi po 14 dnech cvičení přesně tak, jak mi říkala paní teraperutka, to začalo znova. Já si myslím,že než ta tlačenka tou prasklinou proleze, že to jde zachránit Dornovkou. Ale neumím si představit jak by ten gel zalezl zpět tou škvírkou jen při cvičení. Nebo že by se odpařil úmornou dřinou? Asi je to závislý na míře poškození. Jak to máš ty? Mě napsaly že mám paramediální prolaps. Nevím co je prolaps, ale mě to přijde jako pr...ůser, pro...tržení, no prostě se něco pro...trhlo. Ale bude to to vyhřeznutí gelu z kroužku. Au au bolí kolínka, je to tu jak na hambě. Zatím čau
no,zní to
646
| 20. 12. 2008 19:25
opravdu jako by šlo o krájení tlačenky,ale vono de vo záda a k tomu ještě o moje
A po Dornovce to zase přišlo? málo jsi cvičila,ne???
Mě nejde dohlavy,že mě vůbec nebolej záda.
Tak překlenem vánoce a uvidíme.Za jak dlouho můžeš začít žít naplno?
Pěknej víkend!!!
Fšecko
moncycak
| 20. 12. 2008 18:01
...jo, mě už pak bolelo fšecko. Záda bolely, ale šlo to do nohy, teď už vím proč. Ta ploténka má totiž takový pevný kroužek a uvnitř je želé jako v tlačence. Ten kroužek mi praskl a při nějakém ohybu páteře se ten gel vytlačil ven, ale tam nebylo místo,tak že to utlačovalo nerv vedoucí do pravé nohy. Ke konci jsem už pajdala jak missis Peiraková. Oni ten gel odstranili, říkali, že ta plotýnka vlastně už tímto poškozením ztratila funkci. Přesná definice pana doktora zněla:,,plotýnka je na *** a už je tam na ***." Srozumitelná věta,ne? Tak že krásný svátky.
Ahoj
646
| 19. 12. 2008 21:16
no já si to myslel,že Tě ukecaly na nůž. Tak Dornovka nezabrala???
Ch ci se zeptat,boleli Tě záda? Mě totiž vůbec nebolej,jenom sval v noze.
Takže je to pohoda,ta opërace? Aspon jsi napsala uklidnující zprávu a vím asi co musím absolvovat,napíšu ježíškoj at přinese klekátko.
No letos to nestihnu a příští rok prej bude lepší tak uvidíme.
Tak přeju bezbolesný a veselý vánoce
pěkný den
anonym
| 19. 12. 2008 09:57
tak to ti přeji,před vánoci a na operaci jsi odvaha,ale snad ti bude dobře ,moc ti to přeji a krásné vánoce a šťastný nový rok
Po operaci
moncycak
| 19. 12. 2008 08:15
Ahoj všichni poloinvalidi. Tak mě včera přivezla sanitečka z Liberecký nemocnice. Jsem po operaci ploténky a myslím pozitivně. Na férofku- není to tak hrozný. Operovali mě v pondělí, v úterý jsem se mohla postavit a od středy cvičím. Bolesti polevily a snad to pomohlo. Ale je otázka zda navždy. Teď nesmím 2 týdny sedět,tak si umíte představit, jak klečím mu pc. Nemůžu ještě ohnout záda,tak dřepám a dřepám, ale kromě toho řezu mě už nic nebolí. Tak snad jsem udělala dobře. V nemocnici se o mě starali vzorně, doktoři tam jsou machři...dobře tam vaří, (ne ti doktoři-v kuchyni)televize na pokoji...snídani první dny až do postele- to se mi dlouho nestalo... takže si nemám nač stěžovat. Uvidíme jak dál. Jen se bojím,že do své práce, kde jsem házela výhybkové závaží se už asi nevrátím. No nikdy neříkej nikdy...uvidím. Mějte se a krásné svátky, bohatého ježíška a ať nenosí jen zdravotní pomůcky a prášky proti bolestem.
no právě
anonym
| 16. 12. 2008 10:08
jé zdravím ,člověk pomalu zapomíná na dobré vychování
mýmu našli tu vyhřezlou plotýnku a tady na Viktorkách jsem se dočetla o té metodě,chci jí zkusit a samozřejmě objednám i mýho ,bolelo ho to od března a až teď v prosinci mu řekli co s ním vůbec je ,má to o 7mm ,četla jsem tu že to jde a paní doktorka mu razantně řekla operace a můj na to ,že teď ,když ho to přestalo bolet ,tak ne ,já chci aby mu bylo dobře a mě také ,tak sháním informace ,já to zkusím, budu hledat a když tak se objednáme ,jsme čerství důchodci nemám zájem trávit život po ordinacích .Teď jsem dodělala rehabilitaci na ambulanci a tam mi řekla paní doktorka ,že 80 nemají tak zničenou páteř jak já v 56 ,tak když tak se zas ozvěte ,nebo ozvi ,tady si přeci jen všichni tykáme ,protože mě zajímá ,jestli to opravdu funguje tak zatím ahoj
ach ten rotum
646
| 16. 12. 2008 00:13
Zdravím,já mít ten rozum co mám ted,tak bych tu nepsal nyní. Jsem v půli života,ale pro samej " Není čas" jsem takto dopad,To Tělo mě to hlásilo rok a půl!!!! Nebyl čas. Ted ho mám na rozdávání
Taky tak udělám,někde píchne,poběžím!! Ale nemám na to povahu.
Tělo to prej není nijak zákeřný,ale vše co se mu nelíbí začne pomalu ale jistě ohlašovat,to jenom my neposloucháme

Ted poslouchám naslovo(tělo) má žížu,už běžím!!!!!!!!!!!
Přeju pěkné bezbolestné!!!!!!!!!!!! Vánoce
operaci né!!
646
| 15. 12. 2008 23:59
Zdravím,já se tu bavil s paní co měla absolvovat operaci,byla na dornovce,ale kde skončila nevím,myslím že někde lyžuje a nebo se prohání na diskotéce. CHválila,že se jí ulevilo. Držím ji palce at je ,kde je.
Asi určitě to pomáhá,mě odvezli v leže a hned mě chtěli krájet,je to 2 měsíce, dornovku jsem absolvoval. co jsem udělal první,vyhodil jsem křeslo,židli u PC a koupil kancelářský křeslo k Pc a jinak sedím na míči .14 let jsem seděl špatně,ted to vím. Jinak pohybu mám až až v práci a kila mě chyběj.
Zadejte dornova metoda,a tam jsou doporučení. Nevím ted stránku. Na Liberecku není žádnej,kterej by byl doporučenej.Ale třeba na jinejch stránkách bude. Chce to hledat!! Za měsíc dám vědět,jestli mě to pomohlo.
Ale opravdu nůž je to POSLEDNÍ!!!! Dle mě.
Já čekal 3 neděle.
Tak hodně zdraví!!!!!!!!! a pak třeba pěkný vánoce,ale i bez vánoc se obejdu,hlavně když to nebude bolet.
Zdravím všechny -
Regina
| 15. 12. 2008 17:24
Tak jsem zjistila, že jsem zde na diskusi byla před 2 měsíci - trestuhodná nedbalost. mezi tím jsem ukončila rehabilitaci - a verdikt - potíže jsou trvalého charakteru a nic moc se s tím nedá dělat. Opět do Hrabyně - tam by mě snad mohli dát trochu do stavu úhnosného.
mezi tím se mi podařilo se párktát složit venku a byla jsem nucena volat o pomoc - sama jsem se nedokázala bez opory zvednout -
Jerlokož jsem vyzkoušela vše co se dalo, aby v tom byl a já se nemohla sama vydat do ulic - hledala jsem na netu v komensačních pomůckách a výsledek je ten, že jsem dostala 4 kolové chodítko - zítra si pro něj s kamarádkou jdu do Zdravotnckých potřeb - no budu se s ním taky naučit chodit, ale mám přece zkušenosti s kočárkem a tak by to neměla být taková hrůza . Až jej vyžkouším, rozhodně dám vědět, -
ale já jsem přece jen senorka v letech a zruinovala jsem si "kostřičku" - již v mládí

mít ten rozum co mám teď rozhodně začnu něco dělat hned na počátku potíží -
a co nejméně potíží a bolestí přeji ze
zdravím všechny
anonym
| 15. 12. 2008 15:33
mám dotaz ohledně Dornovy metody ,četla jsem tu pár příspěvků ,že zabírá,můžete mi někdo napsat ,jak dlouho se čeká při objednávce,jsem z Teplic tak si myslím,že budem muste asi jet až do Prahy ,máme oba s mužem dost velký problémy,tak si myslím,že je lepší se ještě rozhlídnout nežli jít na operaci ,díky za odpověď
Ahoj
646
| 14. 12. 2008 20:58
Tak jsem opět tady.Jak je?? Jestli se nepletu tak máš zítra nástup na nůž? Nebo to pomohlo?
Já to absolvoval před 2 dny.Nevím,ale mě se to lepší postupně pomalu samo,ale určitě pomohla.Jen se divila,proč mě nebolej záda.
Proto bych se chtěl tady zeptat,jestli vždy,když to zasahuje do nohou bolej i záda.
Ve mě to furt vrtá,jestli nemám nějakej nerv skříplej v koleně,už mě to pěkně štve,ale to je asi blbost.
Tak přeji pěkný bezbolestný a doma strávený svátky
Dornovka
moncycak
| 29. 11. 2008 20:09
Ahoj, tak doufám a ty doufej taky,žes vybral tu správnou terapeutku. Ta moje byla fantastická. Já jsem se rozhodla,že o všem řeknu své neuroložce. Nemůžu se totiž rozhodnout, jestli operaci jo,nebo ne. A ta mi nabídla, a ani mi nenadávala a ani se mi nesmála že věřím šarlatánskýmu kurýrování, že když se to do termínu operace ještě zlepší, tak zavolá do Liberce s tím že operaci odložíme na neurčito. Tak že cvičím co mi terapeutka doporučila a hyn sa hukáže 10.12. Je prý škoda do toho říznout, když se lepším. A já se lepším!!! A co v LBC? Počekal sis v čekárně? Já myslela že mě šlehne, když jsem tam vlezla. 3 hodky čistej čas, než jsem přišla na řadu. Zajímavý systém...chodili do ordinace i ti co přišli daleko po mě. No pořád jsem v rozpacích z toho, že člověk je pokroucenej jak paragraf a nikdo mu neřekne, že mu s těma obratlema jde hnout a že jde takhle cvičit. Samý parafíny a proudy... Na houby!!! Tak držím palečky, prej někdy plotýnka sama zaleze. Akorát, že já si to v práci asi zase zmrším. No hlavně že nic nevykolejím. Tak plotýnkám zdar, ale jen těm co samy zalejzaj.
Ahoj,
646
| 28. 11. 2008 20:51
Tak jak to vypadá po masáži?? Já byl v Lbc na konzultaci a hlavně zvědět kolik to mám mm.Ale nic jsem se nedozvěděl. Řek at zahodím berli a rozchodím to. No mě se ulevilo,že jsem hůl nes přez rameno. Bolí stejně,ale snad ustupuje. Tak dnes jsem se objednal na Dormena.
Jdu 12.12. Abych toho času mezitím využil,tak chodím na parafín,ale to je zbytečný,ten si dělám doma uv lampou.Asi teplo pomáhá. No a po svátcích si pudu odpočinout do lázní,mě obvodačka navrhuje.
A nebo skončím pod kudlou. O Dormenu nikomu nic neříkám,ale věřím tomu,že mě pomůže a já budu vychvalovat parafínové obklady.Kdekoliv jsem se o tom zmínil,každý mě z toho zrazoval (myslím doktory)
Tak , Zdar PLOTÝNKÁM!!
Ahoj
moncycak
| 22. 11. 2008 10:53
Na operaci čekám měsíc, ale je to podle toho jak je to akutní. Byla jsem v ordinaci v Liberci s paní, co jí řekli v úterý, že v neděli nastupuje. Ale ta byla téměř nechodící. Kolik máš mm výhřez? Já mám 9mm a masérka šla do toho. Prý je to nemožné až tak od 13-14 mm. Taky držím palečky.
čímto je,čímto je?
646
| 22. 11. 2008 10:25
Ahoj,no je to asi dobrou masérkou. Já se taky chtěl objednat,ale mám si zjistit jak je to velký,když je to moc,nechce se jí dotoho,že by mě mohla uškodit.Obvodačka mě posílá do Lbc,tak nevím,kudly se bojím
Jak dlouho se čeká na operaci??
Tak přeju,at ti to chodí a nebolí!!!!!
čím to je?
moncycak
| 22. 11. 2008 08:39
Ahoj všem, mám stejné problémy s páteří-ploténky,výhřez 9mm. Mám těsně před operací-14.12. Tady jsem se dozvěděla o Dornově metodě. Byla jsem dost skeptická,ale každej pokus dobrej. Včera jsem ji absolvovala. Paní masérka co mi ji dělala mě nejdřív prohlédla a přeměřila a zjistila,že mám jednu nohu kratší o 1,5 cm.Tím pádem stojí páteř křivě, má tendenci se kroutit tak, aby hlava byla rovně. Je to jako ,,komín z kostek" pak stačí málo a ploténka je venku. Pak mě paní masérka rovnala klouby. Od palce u nohou až po pant u pusy. Bylo to zvláštní,ale ve mě to křupalo jak ve starý chalupě.Obratle mi malinko posunula do správné polohy aby měla ploténka prostor a vrátila se zpět. Naučila mě cviky které musím cvičit abych měla kyčle správně usazené v kyčelním kloubu a neměla nohu kratší. Šla jsem od ní a poprvé po dlouhé době jsem se ohnula a bezbolestně jsem si zapla boty. Dnes ráno jsem vstala a sedla k pc.Normálně. Ještě včera jsem mohla sedět tak 5 minut než to začlo nesnesitelně bolet. Zadkem hážu doleva do prava a v zádech mě neseká... Začínám si myslet, že když máknu, tak se na tu operaci vyprdnu. Kdo to ještě nezkusil, vřele doporučuji http://www.dornova-metoda.com/. Jsou tam doporučení terapeuté.Hodně štěstí.
Ahojky, mám také problém s bederní páteří, na MR mám výhřez disku L5/S1-4 mm, a v leže 5,3 mm.Mám h
Olga39
| 21. 11. 2008 15:16

ZPEVNĚNÍ BEDERNÍ PÁTEŘE ŠROUBY
naomi
| 20. 11. 2008 09:12
Zdravím všechny . Chtěla bych poradit a také vědět jaké máte zkušenosti s odoperované bederní páteře a to tyčemi a šrouby. Čeká mne operace 15.1.2009 a když se termín blíží a blíží, tak stále tápu a přepýšlím, zda udělám dobře a podstoupím tuto operaci. Doktor říkal, že mne zpevní zevnitř, abych měla lepší a bezbolestné pohyby. Dají mi tam tyče, mezi ploténky nějaké destičky. Dozadu se potom neohnu vůbec a také bych se hlavně měla zbavit větších bolestí. PROSÍM proto o zkušenosti......těch, kteří už máte takovou operaci za sebou, jaké máte pocity, zda Vám to pomohlo a ulevilo se Vám, Jak dlouho trvala rekonvalescence po operaci. Operace by měla trvat asi 3 hodiny a je prý hodně náročná. Předem moc děkuji Všem kteří napíši své zkušenosti.PA NAOMI
červíček
moncycak
| 16. 11. 2008 06:43
Ahoj...hele, vy mi dáváte. Všichni. Pročetla jsem diskuzi úplně od začátku...pak mě napadlo, podívat se na tu Dornovu metodu...nevypadá to zle. Ti co jsou po operaci většinou nepíšou-je to super už mě nic nebolí. A taky píšou, kdybych to věděl, víc bych zabojoval a tu operaci bych zařadil až na konec pokusů. Včera jsem objevila, že masérku na Dornovu metodu mám takřka za barákem...a červíček už hlodá...co když? Tedy řeknu ti, to je od tebe pěkně hnusný! No, každopádně zkusím v úterý zajít k masírovací paní a uvidíme... furt je to lepší, než kdybych si zbytečně nechala rozseknout kérku na zádíčkách... Dám vědět co a jak,ju? A kdyby mě fakt nějak zhuntovala, tak mi nezbyde nic jiného, než lampárna na nádraží, protože počítám, že si na ní nic nevezmu.Jedna masáž 800,- při mé smůle, řekne, že jich potřebuju tak 10. Nejmíň.Pa
ale ne ve špitále!!!!
646
| 14. 11. 2008 13:12
tak nekde na nádraží.
Jsem taky takovej,když to bolí,udělal bych všechno,jen to povolí,povolím taky.
Ted jsem objevil ve Dvoře Kr. masérku na tuhle metodu,tak zkusím jí.
Znám chlapa,měl známosti ve vojenský v Praze,ale dostal zánět po operaci,takže ted léčí zánět a pak jde na další.
Ale asi jsou v Lbc kapacity,ale já se jich bojím!
tak at Ti to tam dobře dopadne,já budu ještě dělat pokusy.
ahoj
moncycak
| 13. 11. 2008 20:40
Ahoj, tak koukám, že se nám diskuze pěkně rozjíždí. Co se týká těch masáží, (tedy, neznám nikoho kdo je dělá) tak já si myslím že pomůžou tu ploténku vrátit zpět. Jenže pokuď nebudeš fakt makat a nevycvičíš si kolem páteře svalovej korzet, jak říkají rehabiliťáci, tak za čas vyjede zase ven. Chce to nějakou zábranu pro ni. Já to už roky zkouším, jenže nemám tu vůli cvičit pořád. Jakmile je plotna zpět, tak na to pomalu ale jistě začnu kašlat. Letos je mrcha dost mimo a cvičení už je k ničemu. No nic, držím palce, sejdeme se v Liberci... Jo a moc děkuji za klady o Liberecké neurochirurgii. To mě moc potěšilo. I když si říkám...jen ať tam je hnusně, ať klidně nevidím doktory celej pobyt...ať je tam hnusný jídlo a mám na pokoji baby co budou celou noc chrápat a ve dne mlýt jen o úklidu a svých chlapech,jak jsou blbý...ale ať se to probůh povede a můžu zas kroutit zadkem když uvidím pěknýho chlapa. Mějte se a plotýnkám jen ZDAR!!!
AHOJ
646
| 13. 11. 2008 14:20
ahoj,ani nevím jak jsem se dostal na ženský stránky,ale pravdou je,že ty příspěvky mě zkazily hodně náladu,hlavně o Liberci.
Před 14 dny jsem odešel ze špitálu,chtěli mě poslat do Liberce,mám ty potíže s plotýnkou. Myslel jsem že to v pohodě doma rozchodím,ale vono nic. jezdím k maséroj,trochu to polevilo,ale večer musím polykat brufen.
Až tady jsem našel tu "dornovu metodu",akorát že na Liberecku žadnej masér není. Nevíte někdo o někom??
Pověst Liberce si zjištuji,ale zatím slyším samou chválu,i to jak tu již bylo řečeno, nejlepší ve stř. evropě.
Ale při mojí smůle jim jedna operace nevyjde.
Taky se divím ta dlouhá čekací doba (měsíc) trpět,mě tam chtěli poslat hned. Ale opravdů nůž na mě ,to bude to poslední!!
Krásný bezbolestný den ,přeju všem!!!!!
Slunko
moncycak
| 12. 11. 2008 20:44
Ahoj, díky za povzbuzení. Zajímalo by mě, kdy byl přítel na operaci. Jmenovaná paní, totiž také slyšela o Liberecké nemocnici jen to nejlepší a tak se tam rozjela, i když do ní spádově nepatřila. Ale zklamali ji. Prý jsou tak mizerní až poslední dobou, od té doby co jsou akciovka. Docela mě překvapilo, když mi řekla, že za 4 dny co tam byla, neviděla doktora. Přijímaly jí sestry, řešila vše se sestrami a propouštěly ji také sestry. Z operace si pamatuje jen tvář anesteziologa. Pak už jen sestry na pokoji...a zase sestry, sestry, sestry...jak v tom filmu Rozpuštěný a vypuštěný- kachny, kachny, kachny... Ale já jsem optimista, já si toho doktora najdu a prohlídnu, ať vím komu mám poslat flašku,ne? Popřípadě koho jí mám praštit. Ještě mi prosím pověz, kdy se dostal zpět do pracovního procesu? Mě už se stýská... Díky
moncycak
slunko
| 12. 11. 2008 18:32
Jestli do toho mohu vstoupit, přítel byl s velkým výhřezem plotýnky také operován v Liberci a nemůže si tu nemocnici vynachválit. Jak přístupem lékařů, tak kvalitnou zákroku. Ta rehabilitace je určitě nutná, ale on už je asi 4 roky po zákroku a krom občasných bolestí zad, které si většinou způsobí vlastní bolestí že něco blbě zvedne nebo nastydne od noh, ho záda nebolí. Určitě ne v takové míře jako před operací, kdy ho to bralo až do noh a trpěl jak zvíře. Takže nedej na rady kdekoho, ale buď optimistou a věř těm doktorům, protože v Liberci je jedna z nejlepších nemocnic na tyto operace v Evropě prý.
Držím palce!!!
Houby!!!
moncycak
| 12. 11. 2008 17:29
Jo jo, houby a s voctem. Spadám pod nemocnici v Liberci. Dnes jsem si byla pro termín. Jdu až 14.12.!!! Já se picnu, ještě celý měsíc.... A to jsem v čekárně stála na noze jedný paní, co je po stejný operaci, stejné plotýnky. Vypadala jako já při nejkrutějších bolestech. Taky jsem chodila jak čarodějnice, jen mi na hrb posadit kočku. Nadávala na Libereckou nemocnici, jak se k ní hnusně chovali, a jak jí vůbec nepomohli. Tak že jsem totálně povzbuzená. Doktorovi jsem řekla, že jak to zkopou, tak mu uřknu krávu, a má po ptákách. Taky už hledám informace o Vůdů... Člověk pak neví, jestli se na to nemá vyprdnout úplně. Hele, jestli se můžu zeptat... co mi tedy s tou plotýnkou udělají? Já se ptala doktora, ale byl to srandista a odpověděl mi, že mi novou nedají, že došly a že starou si můžu extra pohřbít na místním hřbytově. Nesměj se, já mu to fakt věřila... Ale jestli to chápu...3 týdny nesedět a pak co? A jak to probíhá? Mám výhřez 9 mm. Díky za reakci. Co ty?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
8. 6. 2025 08:28
14464
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39