Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Rendolf
moncycak
| 24. 1. 2009 15:14
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Záleží na tom, jak Tě to omezuje v životě. Nebo jak velké máš bolesti. Mám kamarádku, a ta to rozcvičila. Jak říkám, musíš si říct, jestli chceš třeba ještě několik měsíců trpět a pak možná jít stejně na operaci. A nebo trpět a pak třeba nejít.....
Tak ten obstřik zkus a uvidíš. Ale nechci Tě strašit, jak jsem psala, mě bolesti polevily, ale brnění ne.

Vlastně ne, některé z nás už to mají za pár do stavu čilosti a zdraví. ....Jo, zlato se nekonalo, ale koupila jsem si nový rolák, zakryje špeky.
čauky
. Tak na rezonanci jdu až 25.2. teda to je doba, to zas budu měsíc v myšlenkách co mi najdou nebo nenajdou. Docela bych byla ráda, aby mi něco našli, protože to co mi našli na CT tak se prý neoperuje, ale nechápu jak mě chtějí zbavit bolestí tak snad tam bude nějaký ten sekvestr ať mě můžou kuchnout a já mám klid.
No já jsem absolvovala vyšetření na na neuro v Liberci. Tak to vypadá, že vyhřezal další plotýnka. Já se z toho picnu když si představím, co mám ještě plotýnek, které jen čekají, kdy se vyblemcnou na nervíky.
Jak se půl roku nehýbu a jen žeru. To je depka jak prase. Promiňte, že to dnes není moc optimistické, ale mám pocit, jako když mě vyhodí v Člověče nezlob se těsně před cílem, a já jsem zase v domečku a šestka nepadá.