Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
											ahojky děvčata

anonym

| 10. 6. 2008 14:56

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
a tak jsem hned "fetovala" - ale již je to podstatně lepší - a tak musím dohnat co jsem zameškala -
 už to snad přestává a tak budu snad v lepší kondici -

Ahoj Regino s tebou teď nic není jsi pořád ak říkajíc v luftě ,ale možná máš pravdu a je to reakce na infúze,a mluvila jsem s paní doktorou a ta mi radila ,že akupunktura je to pravé ,že si myslela ,že už nebude nikdy chodit a jehličky do ucha jí pomohly ,tak uvidím ,když se to nezklidní ,tak si to nechám udělat.Můj mi říká že mi záda bolí z PC ,ale já si to nemyslím ,protože mi začly bolet až poslední 3 týdny ,tedy teď myslím tuhle bolest ach jo tak se mějte všechny a ať máte příjemnou noc bez bolesti 
 Mějte se moc pěkně  ahojte Zdenka

ale jestližejsou bolesti neúnosné jdi od toho
 Belzebubem  -Tak zatím Pá moje holky bolavé, já se patřičně nafetuji a pak vyrážím do Ostravy, mám rande s Ivou a pak jdu zase za Jaruškou  na nervové - 
 mluvili něco o hloubkové infusi, měla jste to některá -????? - Zatím Ahojky

,tak ať ti to hodně dlouho vydrží ,ale uteklo to viď,.A v úterý už jdeš do práce to bude ta zkouška ,jak ti to pomohlo ,ale doufám ,že to zvládneš ahojky
raději nevzpomínat -
nějak jsem se dnes přece jen zmátořila a dověsila to prádlo, je to ostuda, ale včera jsem toho musela nechat neb jsem již měla závrať
 Je to taková psí máma