Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
											Ahoj

Zdenicka

| 13. 5. 2008 11:51

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Pak se podařilo kočičce skočit na květináč a ten se vysypal a protože to byla kytka přerostlá tak jsem si řekla nebudu na nic čekat a dám se do přesazování - 
 pak jsem již stěží prádlo pověsila, padala jsem dozadu – tento úkon je pro mne kritický – 
dovršila jsem to tím, že jsem šla s Fifinou ven a seděla chvíli s babami na lavičce, ale bylo to na slunci a tak jsme chvíli „***ly“ a , když jsem vybírala poštu, již se mě rozlétla na zem – ručičky stávkovaly- na Ulici jsem se již dívala vleže a dopadlo to tak, že jsem usnula na gauči oblečená, přesunula jsem se do ložnice a padla do postele a spala do 1 4 – tak jak jsem byla v šatech a prádle –V
 a teď tu čaruji a nakonec jsem si sedla k PC - venku je už pomalu světlo, ale já si dnes dám pozor , aby se situace neopakovala. Dám to do pucu a vypiji si kafíčko vezmu Euthyrox a pak si v klidu lehnukašlu na všecko!

Všem přeji krásnou sluneční neděli!!!
 vem plech a když ten plech asi bude něco stát  -muže máš pořádku

a Regino máš pravdu ,hodně mladší ročníky tedy o hodně mladší ročníky mají zdravotní problémy ,asi nejvíce záda ,to je problém.A byla jsem u praktickýho doktora na kontrole a záda zatím dobré ale to koleno bolí od holeně prý odborně bérec tam mi něco našel zítra si spojím proceduru v ambulanci s rentgenem ,prý to vypadá na cystu ,možná lepší než meniskus ,ale ještě jsem o tom neslyšela se musím podívat na net ,Jinak venku trochu pod mrakem ale jinak jaro tam je ,a bolí mi ta noha a proto moc nikam nechodím ,jen ta cesta k doktorovi mi stála za to  .