Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
											pozdrav všem 

anonym

| 1. 5. 2008 11:00

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 a s úsměvem prý jde všechno líp ,milá Regino to je jedno komu píšeš čteme to všechny a která je bez bolesti sebemenší ,ať se přihlásí.....?žádná? Zajímavé ,jsme přiměřeně svému věku oddělané ,ale jak to že OP je v lázních?A zabírá jí  to ?Možná že musíme mít opravdu trpělivost a čekat a čekat a čekat ,to Lenin měl lepší heslo že ?jen tak na okraj a protože bylo všude jak já měla k němu nechuť,no a dnes přemýšlím ,že by nebylo od věci si udělat nějaký menší kursíček a potom to využít ,ale to jsou jen nápady takové chvilkové ,protože někdy mám elánu MRAKY  a jindy jen se zvednout ,jen jestli to není lenost ,ale to snad ne.Mám výčitky ,že dnes vaří syn a já si tu sedím a píšu,ale na druhou stranu ,nestratí se nepotřebuje jen kuchařku ,tak pro tu kterou si vybere to bude v reálu dobré ,protože nečeká co kdo přinese a uvaří ,ale umí zastat ve všech prácech v domácnosti a už píšu od věci  není to o nemoci to snad neva  ,jdu se protahovat jako kočička .
jsem zmartkař a a čarodejnice potrhlá -která lítá od ničeho k ničemu 
, ale doufám, že se to časem poddá. - 
 No jo již mi není dvacet 
 - tenkrát když člověk něco popletl se řeklo " Je zamilovaná" - dnes "bába sklerotická" - co ,  ale nadělám?! -
 jen hezky odpočívej já se taky vždycky motám ,ale já se ještěě takhle neléčila ,tak jsem z toho vždycky auf ,že místo ,aby mi bylo lépe ,tak jsem taková malátná a tak ani nevím jestli to pomáhá a nebo ne,včera jsem byla u kadeřnice a málem to tam se mnou seklo ,ale byla jsem s dcerou a ta by mě určitě pomohla ,jen nevidím ty účinky a úleva také nic moc ,nedá se nic dělat musíme doufat tak držím palečky ať ti to konečně vyjde ,když už ti to dělají poněkolikáté.Ahoj a já jedu na další dávku .
 .NAOMI - já
ber to tak, nalejou do Tebe přes 1/4 litru nějakého dryáku  - a to s člověkem pěkně zamává-

usnula jsem na gauči v obýváku - TV se mi vypíná v 23 hod. - kdyý jsem se probrala 
 o infůze musím žádat, kdo mi je vůbec napíše, hlavně, že každý říká.....už jsem je měla dávno mít, ale nikdo je nechce napsat, dnes jdu ke svému neurologovi a ten říkal, že je teda napíše, ale ten přístup