Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

proMarketku
DORI
| 13. 7. 2010 03:09

ahoj Marketko, prejiu Ti k svatku vse nejlepsi, at se vse upravi a jsi zdrava a vse co si prejes se Ti vplni. Oslav to dobre a uzij si svatecny den, papa Mirka
Hezký večer
nedinka
| 12. 7. 2010 22:06
tak jsem se před chvílí vrátila z Prahy, kde jsem byla na kontrole...vše je snad v pořádku, jen jsem si postěžovala, že při větší námaze mám bolesti....Tak mi to napsal do papírů a to pak vezmu k té posudkové komisi, kde jdu 21. července...Už ted mám nervy...Dneska semnou jela ve vlaku paní, kterou operovali vloni v dubnu a dodnes zakopává o nohu a přiznali jí důchod 1 stupně...to já ho asi teda nedostanu vůbec....

V pátek jsem se poznala osobně s hankou...je to moc milunká holčina....jen jsme měli málo času...Ale určitě se za ní ještě zastavím a nebo třeba přijme pozvání a přijede k nám domů....Máme si toho ještě tolik říct....

Holky, nebuduse rozepisovat ke každé zvlášť...doufám, že jste všechny v pořádku a bolesti (když už jsou) jen ty nejmenší...

Miminka Vám ale pochválit musím....jsou nádherná a ať rostou ve zdraví do krásy....

Mám Vás ráda.....Pa
ahojky
cumacek
| 12. 7. 2010 12:33
Ahojky děvčata
Miruško,to máš pravdu těch miminek tu bylo teď hodně u nás je těď nejmenší je jí 9dní to je kus života.Já to cvičení také flákám,nějak mě to v tom horku nebaví.Vaše malá je také kouzelná.
Haní a Markét vám přeji hezký pobyt v lázní.Jen si to užívejte je to škoda ,že nejste spolu měli byste si o čem povídat a víc se poznat.Ale to uteče jak voda a jste doma a zase dolouho nic.
Haní,ty se koukej dát do pořádku at tu vydíme tvoje miminko,to pak bude užasní už se na to těším.
Radko,děkuji za informace jsi hodná ajsem ráda ,že ti to pomohlo.Já si myslím,že ty Malvazinky budou něco podobného také se tam chodí norválně v civilu a moc si to chválej.
Broni,co je s tebou?Pekně na nás prdíš napiš pár žádku jak se máš a jak je ti!!!!!!!! A nezlob nás.
Tak se mejte všíchni fajn a dny bez bolesti a vydržte to teplo tolik jsme ho chtěli tak ho tu máme.Mi se byli o víkendu kopat se na jezeře,bylo to tam hezké a voda super tak jsem si zaplavala.Já miluji léto.
pa mám vás ráda
miminko
DORI
| 11. 7. 2010 23:05
ahoj holky jeste jednou, dneska z toho vedra jdu sriv spat, ale jeste jsem koukla na diskuzi, dekuji za pochvalu vnucky, nejdriv jsem nevedela komu topatri, ted tech mininek tady bylo vic.Radko, mas 100% pravdu s cvicenim.ja take mela trochu nohu vic bolavou a slo to z te bederni casti prez stehno,obcas ten nervik az palil, a noha nejak slabsi, zvlastni, ze mne to jde i do kolena jak to je silnejsi, Tak jse rychle zacala cvicit vic ,vynechalajsem i par dnu a ty bezinky a hned to bylo citit.
marketko neboj,Zitra je pondeli muze se hdne zmenit,dojdou i mladsi, ja teda nemuzu rict, kdyz jsem byla, bylo tam dost i mladych od tech 28 do 46 vetsina. Prave ty rocniky kolem 65 let tam skoro nebyli. i kdyz pro mne by to nebylo zas tak jako pro Vas mlade holky. Pro mne by to bylo jen o 13 let starsi a to zas neni tak moc. Ale v laznich se lidi porad meni a tak v pondeli muzou dojet dalsi. Kdyz ne hned tak za tyden, \uvidis, Proc jsi sama,?zazadalajsi si o pokoj jednoluzak? Je to oprqvdu skoda, ze nejsi s \hankiu, holky to by \vam bylo a jeste ve stejny termin,to musime vyuzit jednou vsecky se tak sejit, to by bylo, my spolu v laznich vsecky, Tak veselo a rusno asi jeste nemeli ,porad bychom si meli o cem povidat.
Tak dobrou noc vsem Ja uz jsem po sprse a potrebovala bych asi druhou uz.to teda nevim jak budu spat.dobrou noc, Mirka
To je vedro!!!!
chita
| 11. 7. 2010 22:27
Všechny vás moc zdravím, to byl horký víken, že??? A to vedro, co nás ještě čeká, dneska jsem se dívala na předpověď a skoro celý týden 36 st.

Čumáčku,
jsem ráda, že si LRS našla na netu. MNe doporučení napsala moje praktická lékařka a čekala jsem na to asi měsíc. Byla to ale spíš náhoda, protože tam běžně lidé na příjem čekají i čtvrt roku. Je o to velikýý zájem a málo lůžek.
Na víkendy můžeš jezdit domů a dokonce i během dne dostaneš propustku kdy chceš....pochopitelně, když nemáš procedury. Ale odpoledne si klidně můžeš zajet kam potřebuješ, můžeš si zajít něco nakoupit, nebo se třeba jen tak projít po Počernicích.
Jáá ta´m mám kamarádku, která v Počernicích bydlí, tak jsem chodila k ní na zahrádku na kafčo. Někdy jsem si zajela domů zalít kytky, vybrat schránku a tak. Je tam opravdu volný režim.

Mirečko, ta tvoje vnučka je nádherná!!! Taková spokojená holčička. Nádherné miminko, to se to rozmazluje, viď???

Majko, neznám, jaké to je na Malvazinkách, ale je to vyhlášená rehabilitace. Jenom si myslím, že to tam asi bude víc nemocniční. Tady se chodí celý den v civilu, jako doma a na pyžamo dojde až večer, nebo jak kdo chce, pochopitelně.
Neznám nikoho, kdo byl na Malvazinkách, tak opravdu nechci soudit a posuzovat!

Jdu si dát sprchu, to vedro je fakt hrozný!
Tak dobrou noc všem a šťastný vstup do nového týdne. A jak psala "Srnka" ...chce to cvičit a nelajdačit .....
lazne
Maky36
| 11. 7. 2010 21:58
ahoj holky, ja jsem v Jachymove od 17 h, je mi tu smutno po KLarince. Na pokoji jsem sama, vekovy prumer je zde 65 a to jeste same zeny, chlapi skoro zadny. Jak tu vydrzim mesic fakt nevim. Zitra jdu k dr, uvidim, jake doatenu procedury. Jsem pripojena pres mobil, vsechno strasne dlouho trva, doufam, ze se to vubec odesle...

Pokusim se zase ozvat.
Miminecko je opravdu nadherny

mejte se vsechny a vas holky zdravim do Hodonina, skoda, ze nejste tady!
Marketa
Hani
DORI
| 11. 7. 2010 21:48
Hani ahojky,mam radost z toho co pises,Jak se Ti libi a z Pavlinky jak jsi nadsena,Je to uzasna zenska, mas pravdu, ja rto uz i podle fotky vedela a poznala jsem ji v laznich bez toho, ze bych se jednou spletla, na poprve jsem trefila, ze je to ona.Ma zvlastni kouzlo,vid? Tak at Ti ted davaji same bazeny v tom vedru rekni, Pa pa, drz se a uzivej, doma zas budes muset delat.Ja take byla poprve a bylo to uzasne i kdyz jinde.Zdravim vsechny.... jak Vam je?
Radko
mam z Tebe opravdu radost, ze jsi se zapojila,doufam, ze jste na tom v teple vsichni lip, Broni a jak je tobe? Uz je to lepsi? Holka ja od tebe dost dlouho nectu nic, jak jsi na tom,posledne jsi psala jen z kontroly.Tak dej vedet,Je to uz lepsi? Pa pa Mirka
lázně
srnka
| 11. 7. 2010 20:25
Ahojky!

Holky moje, setkala jsem se s Pavlínkou, to je úžasná ženská. Bohužel jsme kecali jen chvilku,(měla jsem pak proceduru) fotečku jsme nepořídili, ale pozvala mne i k nim. Určitě se za tu dobu, co tu budu jěště setkáme.

Manžel mi dneska dovezl notase, tak jsem chvilku na netu a hned vám píši.
Je to tady úžasný. Je to prřo mne nezvyk, žádny shon a žádná práce, jsem z toho celá nesvá. Nějak si nemohu zvyknout.

Celý personál je tu moc příjemný a milý, číšnice, sestřičky,všechno.
Paní primářka mi poradila, že mám ploché nohy, at si koupim specalní vložkydo bot (od no se prý vše odvýjí, prý mám nosit pohodlné zdvravotní boty) Tak radm aji vám, prý obuv je důležitá na tu páteř také.

Prý mám jednu nohu delší a jednu kratší...

MIrečko, ano já mám zkušenosti se SM smíšek. Toto cvičení mi pomohlo po operaci , když jsem chodila na rehabilitaci. Nevím, co by tě přesně zajímalo, tak napiš osobní zprávičku a já odpovím (u netu budu večer)
Je to spíše na rovnováhu(tedy\ posílení zádových svalů), a dá se s tím cvičit i nohy atd..ale ze začátku doporučuji cvičit s někým proškoleným, je u toho moc důležité, jak člověk stojí u cvičení..aby to cvičil správně a neublížil si...

Holky, jak zvládáte to vedro?
Tady v Hodoníně je teda veliké...ajaj , to je škoda ,že já jsem v Hodoníně a ty Marti v Jáchymově ....škoda...

Jak ty se tam máš?

Jsem na pokoji s mladou holkou, tak je to fajn.

Přeji vám pěkné dny, hodně pijte, jak doporučují.
Miminko (už nevím , ke komu patřilo, omlouvám se) je úžasné..už abych je měla taky ...ale dám se dopořádku a bude

a bez bolestí a holky cvičte!!! nesmíme lajdačit...
ahojky
cumacek
| 10. 7. 2010 11:08
Ahojky děvčata
Tak jsem Radko na to koukala na netu a našla jsem jejich stránky ale né žádný obrázek může to tam být super na procedůry nechám si to projít hlavou.Jěště se tě zeptám kdo ti to napsal a jak si si to zařídila byla jsi tam osobně nebo telefonicky.Ale asi by mi to letos nedali protože jsem byla v lázních.Potřebovala bych někoho kdo by mě pomohl od toho bolavého místa kde se mi to tlačí.A můžeš jezdit na víkendy domů nebo tam musíš být celou dobu a můžou za tebou jezdit návštěvy.To je vyptáváního.

Miruško,malá je kouzelná jste holky takové hlídací babičky ty i Jiřinka a ty se nám zase ozvi až budeš mít čas a budeš sama.
My se jedeme dnes koupat,tak si zaplavu třeba mi to pomůže.
Tak se mějte všichni krásně a přeji hezký víkend a užijte si sluníčka.
Pa mám Vás ráda
majko
DORI
| 10. 7. 2010 11:08
ahoj Majko.nebyla Ty jsi na MR? jeste nevis vysledky? co tam nasli a videli. ITy budes klidnejsi ,kdyz by to nebylo tak strasny. Bud vic vklidu apolehavej pokud to mas otok,ja nevim jak se to vstrebava,ale kdyz se pije cistici caj hodne vetsinou to vyplavuje vse z tela co tam nema co delat. snad by to trochu pomohlo, ta tak jednou i zaniceny koren u zubu vylecila pila jsem snad 4l vody ale ani nejdla, aby se to cistilo a preslo to. Uz jsem nemohla ani zuby dat spolu. Mozna ta strasne dlouha cesta udelala sve.Je mimoc lito, ze trpis,ahojky Mirka napis hned jak Ti bude lepe,ze se to lepsi. at nas ujklidnis papa
Ahoj holčiny,
1majka
| 10. 7. 2010 09:17
přeji Vám všem krásný slunečný den.Po krátké odmlce se zase ozývám.Byla jsem na krátké dovolené na Vranovské přehradě.Bylo tam fajn.
Jsem ráda,že se tak všechny ozýváte a píšete.Hned je to veselejší,když je tu někomu dobře a povzbuzuje to i nás bolavé.Radko to RS je určitě super a Malvezinky jsou taky dobré.Soustřeďují se na pohybové ústrojí.Broni já nevím na jak dlouho se tam jezdí to bys měla nejlepší si tam zavolat a domluvit se přímo.Oni ti řeknou co a jak.
Naděnko co Kačenka? Je jí lépe?
Mě stále bolí záda i nohy.Nevím jestli nemám v místě šroubů otok,že mi to tak tlačí.
No nic přeji Vám všem holky ať je vám co nejlépe.Mějte se krásně. Majka
jeste jedna
DORI
| 10. 7. 2010 00:09
veselejsi. Jinak Jirinko, dneska jsme byli na tom stejne ja take hlidala malou.
cauko
DORI
| 10. 7. 2010 00:07
rahoj kocenky, jen chci napsat jak mne tesi,ze se zapojujete, Ja mam take obdobi kdy si myslim, ze budu min psat a pak se rozepisu.Skoda, ze nejsem u Prahy,hned bych jezdila na ty rehabky take Radko a hlavne tu |Tvoji akupunkturu. Dobre se vyhrejte ted v tech vedrach, posilam slibenou fotecku ze vcerejska male vnucky.papa Mirka
Ahoj děvčata
chita
| 9. 7. 2010 22:32
Trvalo mi to dlouho, než jsem sem zase napsala, ale poctivě jsem si vás pravidelně četla. Moc mi to pomáhalo!
Vím, že je nás tady bez operace málo...Mirečka a Mirka2...to je vše??? Asi ano!

Čumáčku, na těch rehabilitacích jsem byla v Horních Počernicích...Chvaly ...LRS Chvaly, jak jsem už psala, zřídila je církev bratrská a chování všech tomu odpovídá. Procedůr je hodně a rehabilitační sestry mají přímo zlaté ruce!!! Jinam už nepůjdu. Mám to jednak kousíček od domova ... 20 min. a je to skutečně vyhlášené rehabilitační centrum v Praze. Někde jsem četla, že i prý lepší, než Malvazinky. Ale to nemůžu posoudit, protože na Malvazinkách jsem nebyla!
Hlavně je takové malé a rodinné. Má jen 50 lůžek, tak se tam člověk cítí opravdu jako doma.
Když jsem ležela na neurologii na Homolce, tak mne doktor "jemně" upozornil na to, ať pečlivě vybírám rehabilitace, že není rehabilitace jako rehabilitace a že jsou moc veliké rozdíly v kvalitě a odbornosti. A asi to tak je!

Mirečko, moc ti za všechno děkuji, však ty víš a věřím, že bojujeme dobře, ta tvoje poslední zpráva tady mne v tom jenom utvrdila. Je vidět, že se ti to zlepšuje a hlavně, že bolest je menší. To je známka toho, že jdeme správným směrem!

Tak se, děvčata, držte, užívejte si letního počasí, prohřívejte zádička a hlavně co nejméně bolestí!
Dneska jsem se dívala na předpověď počasí a do čtvrtka příštího týdne má být stále 34 st. To bude děs!!!

Opravdu vás mám všechny moc ráda a prožívám to všechno s vámi!
Tak papa a krásný víkend
ahoj
anonym
| 9. 7. 2010 17:39
Jiřinko, tak si ho krásně užij vnoučka
ahoj
jirina1
| 9. 7. 2010 17:13
hlídám vnuka je mu rok až budu mít čas tak napíši jak jse na to
holčiny moje
cumacek
| 9. 7. 2010 12:01
Zdravím všechni
jsem taky ráda,že jste se holky ozvaly hned je to veselejší a jsem ráda,že je vám lépe i bez operace to je super mám radost i za vás.Tak piště dále at je nás více.Radko,a kde jsi byla v těch lázních jak se to jmenuje.Já chodím taky na akupunkturu k rehabilitační dr.ale sále mi to místo bolí.
Miruško,Adélka vážila 3.420 g a měřila 51cm to dělájí ti šatičky pak jsem jí poslala jěště jednou z porodnice fotky klamou ale je nádherná a hodná.Jsem ráda,že ten nález není tak velký a dá se s tím žít i bez operace,to mi udělalo radost.
Ty obrázky také neumím zkoušela jsem je ,Naděnka říkala,že mi je naučí.
Miládka,je asi na chatě,že nepíše.
Také vás všechni na dálku objímám a mm vás ráda
Tak se opatrujte a dny bez bezbolístek
Radko
DORI
| 8. 7. 2010 23:46

Ahojky Radko, ani nevis jakou mam radost, ze jsi se ozvala do diskuze.Jako i Mirka 2.Holky dnes jsem mela dost spatny den a muzu Vam rict, ze jste mi ho vylepsili,diky opravdu diky,ze jste napsali do diskuze. Jirinko i Ty se polepsi a bude to super, a Liduska. ...Take se Vam nechce casto psat.
a jeste jedna vec mi popravila naladu, az k veceru. Pamatujete jak jsembylana te MR takovou dobu, k doktorce jdu az v srpnu, ale poslala jem nalez te doktorce z internetu, aby mi ho vysvetlila, dneska mi napsala, a vypada to, ze to vubec neni tak strasny. Sice napsala, ze to nemuze az tak zhodnotit, nezna muj stav a tak mam odpoved tak i brat, ale ty nadorky jsou pry nejake z cev vytvorene jako hrudky nebo co a dolu na bederni casti zuzeny kanal, proto muze byt utlak nervu, k ostatnim zuzenym kanalkum se nevyjadrila, ale holky, vubec nepise, o vyhrezu a prasklem tedch 8mm, jeste ji napisu, zda je mozne ze by to MR nevidela? nebo ze by lehatko delalo zaztraky? Kdyz mi i na kontrole doktorka pred MR rikala, ze se nerv obnovuje. Musim na nej casteji a pokud mi doktorka rekne, ze opravdu se zmensil vyhrez a treba i srostlopraknute pouzdro, co tvrdila, ze je mozne ze se to muze stat,kdyz se budu drzet, tak ja se ji pak priznam, zhe od ni to autotrakcni lehatkopouzivam jiz 8 mesicu, i v laznich jsem ho mela sebou. Ale jen na tech 30 stupnu, zkusila jsem jednou 60, , no to neni na mne, moc se mi hrnula krev do hlavy, takze na 9O stupnu bych to ani nezkousela. I masaze meho muze a ty mekke technioky co ho naucila fyzioterapeutka,asi to vse ma sve ucinky. Nebyt diskuze a tebe Miri2 nikdy si lehatko nekoupim,kdyz mi ho zasadne doktorka zakazala.Radka copise,to se tak krasne cte, okamzite bych tam sla. Ale az v zime, ted nemuzu.Myslim Radko, ze jsi otevrela cestu mnoha nemocnym a ukazala kudy vede. Holky coto maji bliz, muzou jet, Mas vyhrez 8mm to rikali pred rokem i mne ale tech 15mm,je dost. Moc Ti drzim palecky a vsem, uplne vsem. Drzte se a Vy po operaci at Vam je dobre. Stani nemyslis, ze bys to mohla zkusit o cem pise Radka?Ty nejsi tak daleko, Jamam takovou radost z Vas holky, ze jste sem znovu napsali a jeste opsali co je s Vama a co pomohlo.
Objimam Vas alespon na dalku. Miladko a co je s Tebou?Zase se dlouho neozyvas. Pa pa mam Vas rada vsecky Mirka
Moc všechny zdravím
chita
| 8. 7. 2010 23:01
Ahojky vespolek!!!
Asi si už na mne nepamatujete, ale na jaře....asi tak v březnu ....jsem na tuto diskuzi psala. Mám také problémy s plotýnkami...L4-S1.. výhřez 8 a 15 mm a neustále bojuji!
Byla jsem v nemocnici na Homolce a potom 5 týdnů na rehabilitacích. Moc mi to pomohlo, byly to takové malé lázně a určitě si je zase zopakuji.
Chodila jsem na masáže, cvičení, cviky s míčem, rašelinku, vodoléčba... vířivka...akupunktura,....procházky, kolo, prostě bylo toho hodně!
Jsou to výborne rehabilitace, zřídila je církev bratrská a na chování personálu, ochotě a všech službách je to znát. Měla jsem se tam nádherně a moc mi to pomohlo. Naučili mne tam cviky na uvolnění páteře...automobolizační cviky a dodnes docházím ambulantně na ukupunkturu a její účinky jsou naprosto zázračné! Moc všem doporučuji, ale pečlivě vybírejte, kdo vám ji bude dělat, na tom hrozně záleží!
Stejně, jako Mirečka, se chci vyhnout operaci, protože si myslím, že je to až ta poslední možnost, která ještě zbývá!
Dnes chdím denně na zahrádku, včera jsem dokonce zryla záhonek, mám dva pejsky, o které se starám a zatím se to dá zvládnout a jde to. Tak doufám, že to takto vybojuji.
Poctivě si doma cvičím, mám z rehabilitací rozepsané cviky a ty poctivě cvičím. I s malým a velkým míčem a také jsem si na doporučení koupila rotoped! Prostě se snažím, abych to zvládla bez operace. Na Homolce jsem už ležela, s dr. Chrobokem jsem už také byla v kontaktu, ale zatím jsme se dohodli, že to zkusíme bez operace.
Moc všem držím palečky, aby si užívali letních dnů bez bolístek a těm, co na operaci už byli,aby jim bylo pořád líp a těm, co stále bojují, jako já, ABY BYL NÁŠ BOJ ÚSPĚŠNÝ!!!
no to snad ne......
DORI
| 8. 7. 2010 19:39

Stanicko, tahle holcicka, ze ma tyden?Kolik vazi? Mne pripada strasne velka , Mozna to delaji ty saticky, Je nadherna dej ji za mne pusinku a take ji preji jen to nejlepsi do zivota. Jinak, ja to take nejak neumim ty obrazky od Nadenky papa Mirka
Naděnko
cumacek
| 8. 7. 2010 15:49
Naděnko moc děkuji
že je krásná už abych byla také babičkou.
Nauč mě ty obrázky kde je hledáš a jak je tam dáváš já to zkoušela a nejde mi to poraď!!!!!!!!!!!
pa pa
tetičko,
anonym
| 8. 7. 2010 15:04
blahopřeji , je kouzelná Přeji jí do života jen samé štěstí, lásku a zdravíčko
tak znovu
cumacek
| 8. 7. 2010 14:27
snad tam těd bude
ahojky
cumacek
| 8. 7. 2010 14:23
Ahojky holčiny
Tak to je naše Adélka,narodila se 3.7. tak jí bude týden je to od mojí neteře je to zlatíčko naše.
Maky 36
anonym
| 8. 7. 2010 14:07
poslala jsem Ti zprávičku
krasny den
Maky36
| 8. 7. 2010 13:56
ahoj holky, to je dnes zase krasne.

Mirko, moc dekuji za rady ! Segra je na tom spatne, ale dostala opravdu dost leku, tak snad se stabilizuje. Nikdo tomu nerozumi, tak strasny stresy zase nemela, snad jen, ze ji vyhodili z prace... tezko rict. Vscihni doufame, ze se brzy uzdravi a bude normalne fungovat

Je mi lito, Stani, ze mas stale ty bolesti. Ale hlavni je, ze implantat drzi jak ma. Kazdopadne je lepsi, kdyz se na to koukne poradny odbornik. On to take kazdy doktor vidi trochu jinak...

Do lazni se netesim vubec, bude to pro vsechny narocny. Ale dost doufam, ze mi to pomuze.
Mejte se moc hezky a kdybyste nekdo frcel do Jachymova, dejte vedet .
Marketa
Stanicko
DORI
| 8. 7. 2010 13:43

ahoj Stani, snad se to nejak uklidni, neboj, Ty jsi nase slunicko i kdyz nesviti venku, tak staci ze se ozves na diskuzi papa Mirka
Ahojky rodinko moje
cumacek
| 8. 7. 2010 13:27
Ahojky všichni
Tak jsem ráda,že se nám ozvala Mirka 2 a že na nás neprdí.Jsem ráda,že jsi celkem zdravá,moccc ti to přeji.Koukej si s námi psát.
Ptala jsi se na SM cvičení je to suprové já to začla cvičit na rehabilitaci na Homolce ale pak jsem dostala jinou fizioterapeutlu a ta to necvičila.Pak jsem měla v lázní spolubydlící a ta to cvičila opčas jsem si to zkusila.Jinak jak píše Miruška tak o tom psala Hanička ta by nám mohla poradit jak na to.Já si chěla koupit tu knížku a je u toho ta guma a cd a stojí to kolem 900kč kokni na internet tam je to vidět.

Markétko,tobě přeji hezký pobyt v lázní a ať ti to pomůže a jsi fit.Mě bolí stále jedno místo pořád a každemu říkám ,že se mi tam něco tlačí a noko mě něvěří.Na MRI mi napsala na výsledek jen dvě řádky že inplantát drží jak mám a nic víc jo a jěště že je to kolem míchy volné.tak jsem si tam volala aby mě poslali cd a dám to někomu aby se na něj podíval a řekl mě víc.Teď mi začali po lázní bolet třísla a bůže to být od kyčlí nebo od zad nebo močák atd a vystřeluje mi to do břicha asi se půjdu picnout.
Já si vyslím,že ti antidepresiva zaberou nejdříve do měsíce.Protože dr.mi také je napsala ale neberu je protože mi je ponich špatně tak jsem zůstala u lexaurinu a ta mi říkala,že můžu čekat ,že do měsíce to zabere.
Pavlínko,to jsem ráda,že je ti relativně dobře a jsi v pořádku,snad i psychicky už je to lepší.Koukej se setřit a dávat na sebe pozor.
Tak se všicni mějte hezky a užívejte sluníčka to dává sílu.
pa pusinky
ahoj market
DORI
| 8. 7. 2010 08:32
to vis Marketko, ze poradim. Co vim, Ja myslim, ze by mel nekdo zavolat doktorce z rodiny a vysvetlit, aby ji vzala hned. Treba Ty, rekni, ze odjizdis a mas obavu.Necekej, ze ji to zabere okamzite, Ja kdyz zjistili, co se v rodine stalo, mi nasadili asi 3 druhy nebo 2, nevim co bylo na co presne,ale brala jsem dost leku myslim ze tri byli na toto, Apo gab, to nejsem si ale jista, tritiko a zoloft. joa jeste lexaurin. pak jak to zabralo( asi za 10 dni) mipodebirali ale az asi po mesici dvou po jednem leky. Nejdriv jsem bralalej na noc nektery a zbytek stejne,pak z toto jen pulku a pak uz vubec ale to trvalo uz jsem chodila,snad ipul roku nez se to odebralo, prvni co jsemodebirala to zas bylo na ty krece atd, ja nejsem na leky a brala jsem toho moc, denne 3x vse mozne a takjsem jen chodilapo mesici k doktorce at mi zas neco odebere aj volala, zda musim jeste brat to a ono, zustali mijen antidepresiva a asi po pul roku jsem brala uz jen zoloft pulku co je opravdu minimum a to beru dodnes uz asi 1.5roku. Kdyz si zapomenu vzit, hned otom vim,takze i tominimum zabira, pry je to lek treti generace a skoro neskodi. Doktorkas mi rekla, ze je toluxusni lek a jemensi zloto uzivat jako se trapit, Ja myslim, ze toto nepreboli nikdy a budu to snad do smrti brat. Urcite zabiraji,aleasi se to nejdrivmusi prelecit vetsim mnozstvim. Moc drzim palecky vsem, i mamce. Ale neboj vse dobre dopadne. Uzivej silazne a hlavne az dojedes domu uplne zdrava.Verim, ze setkani s Pavlinkou bude krasne, Je to strasne mila holka.a prijemna. Holky vsecky Vas zdravim, drzte se, Musite to vybojovat, i Vy po operaci Stani,Miladko,Broni,Pavli a vsichni dalsi i my co operovane nejsme. Radusko, Jirino,Miri2.a dalsi .Vy co uz vite jak chutna operace, musite rok vydrzet , pry se to driv neda uplne doporadku, Drzim vsem palecky ale hlavne klid a pohoda je pro nas uz na prvnim miste pro vsechny.Drzte se, jsme vsecky spolu alespon v mysli .... to by bylo, aby jsme to nezvladli Mirka (Jirino, a Ty klidne pis, toto neni diktat, To psani plati i pro Mirku 2 Radku Lidusku a dalsi)......Miri 2 ja take uzivam ted bezinky, ale to asi vis papa vsem
krasny vecer:-)
Maky36
| 7. 7. 2010 23:28
Vsechny vas moc zdravim

Predem moc dekuji za recept na vinko , zkusim to, az se vratim z lazni. Mam ted starosti se sestrou, dostala se do deprese, tak ji pomaham s detma, vubec nevim, kde mi hlava stoji. Mirko prosim Te, Ty jsi myslim psala, ze mas zkusenosti s antidepresivy - nevis, jak rychle se clovek muze dat do poradku alespon tak, ze je schopen fungovat? Je to strasne trapeni, nase rosina nejak z tech starosti nemuze ven. A jeste do toho jedu do lazni a mamca bude hlidat KLarku a jeste i segry deti, chudak!

Jsem rada, ze je vsem relativne dobre!
Jen Ty Stani, mas porad velke bolesti, je mi to lito! Kdy budes mit uplne jasno, co je na te MRI v neporadku?

Mejte se moc fajn, jdu jeste cvicit.
ahoj Marketa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 8. 2025 20:10
14802
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518