Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
proMarketku
DORI
| 13. 7. 2010 03:09
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ahojky děvčata
Haní a Markét vám přeji hezký pobyt v lázní.Jen si to užívejte je to škoda ,že nejste spolu měli byste si o čem povídat a víc se poznat.Ale to uteče jak voda a jste doma a zase dolouho nic.
Broni,co je s tebou?Pekně na nás prdíš napiš pár žádku jak se máš a jak je ti!!!!!!!! A nezlob nás. 
ahoj holky jeste jednou, dneska z toho vedra jdu sriv spat, ale jeste jsem koukla na diskuzi, dekuji za pochvalu vnucky, nejdriv jsem nevedela komu topatri, ted tech mininek tady bylo vic.Radko, mas 100% pravdu s cvicenim.ja take mela trochu nohu vic bolavou a slo to z te bederni casti prez stehno,obcas ten nervik az palil, a noha nejak slabsi, zvlastni, ze mne to jde i do kolena jak to je silnejsi, Tak jse rychle zacala cvicit vic ,vynechalajsem i par dnu a ty bezinky a hned to bylo citit.
dobrou noc, Mirka

. Na pokoji jsem sama, vekovy prumer je zde 65 a to jeste same zeny, chlapi skoro zadny. Jak tu vydrzim mesic fakt nevim. Zitra jdu k dr, uvidim, jake doatenu procedury. Jsem pripojena pres mobil, vsechno strasne dlouho trva, doufam, ze se to vubec odesle...
Pa pa, drz se a uzivej, doma zas budes muset delat.Ja take byla poprve a bylo to uzasne i kdyz jinde.Zdravim vsechny.... jak Vam je?