Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Naděnko
petraceb
| 27. 7. 2010 09:39
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
, ale došlo mi to až teď, tak jsem se nějak rozepsala

. Pak mám občas nauzeu, špatně zaostřuji obraz, někdy vidim rozmazaně, dvojitě. Bolest je ihned po probuzení. Větší při ohýbání a vstávání. Velký tlak v té hlavě, jako by mě něco tlačilo ven. V sobotu jsem upadla na zem jak jsem se zamotala. A už i zapomínám co jsem chtěla, všechno si musim psát. Ptala jsem se doktora co by to tak mohlo být, on mi sice řekl, že bez vyšetření to nelze, ale migrénu vyloučil. Spíš to vypadá na něco buď nádorového, prý i zhoubného nebo na cévní, mrtvička, uzávěr tepny, atd. Zítra bych k němu měla jít a on mi napíše doporučení na neurologii. Co si o tom všem myslíte? Ani bych se nedivila, že jsou to následky všech těch rentgenů. papa a hezký den všem
,at jí to dobře dopadne,a at nemá žádné komplikace.Já jdu dneska na rehabilitaci,a je tam dnes zase i moje neuroložka,tak pravděpodobně
.Všechny Vás zdravím,a přeju Vám pěkný,bezbolístkový den,a posílám Vám všem pusinu. Zatim pa pa. Brona
uz bych take sla spat,, ale nemuzu. Nezapomente drzet palecky \kacence v utery vsichni. Mirka
. Preji vam holky, vse nejlepsi, hlavne to zdravicko a poradny kus stesticka, aby se vse zdarne uzdravilo a byly jste bez bolesti !!!
! Takze jsem zase na sebe nastvana uplne desne a strachy bez sebe, co jsem si s tim zase provedla
.
ta ploténka jí nevydržela
jsme opálení jako černoušci