Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Naděnko
petraceb
| 27. 7. 2010 09:39
Ahoj Nadi,
určitě Kačence pomůžou. Budeme všichni držet moc palečky.
Myslím, že jsem tam psala, že mě to bolí jen na jedné straně, na pravé, takže pravý kousek čela a spánek. Mám tam vysoký nitrolební tlak. Jde mi to jen do pravého oka. Levá strana úplně v pohodě. Když Ti ty příznaky napíšu do zprávičky, myslíš, že by jses mi zeptala té tvé kamarádky neuroložky? Nebo je napišu sem, jestli to nevadí. Bolest JEN PRAVÉ STRANY HLAVY, čelo, spánek, někdy to vystřelí dozadu nebo nahoru. Vysoký tlak v hlavě, jako když něco tlačí a chce to ven, špatné zaostření obrazu, někdy dvojité, rozmazané vidění. Bolest ihned po probuzení. Ohýbání a vstávání je větší bolest hlavy, někdy pocit na zvracení, záškuby těla, zmatenost, záseky, změna chování, závratě a motání hlavy - špatně jako nesou nohy. 1x pád na zem kvůli motání hlavy, to teď v sobotu. Někdy mám v té hlavě bodání jako nožem nebo křeče. Z ničeho nic se mi stane, že usnu. Cuká mi hlava. Bolí mě ta pravá strana i když ležim na té straně. Někdy hučení nebo pískání v hlavě, v pravém uchu. A hlavně, hned ve vteřině zapomenu co jsem chtěla, takže si všechno píšu. Připadám si jako blázen.
Proto vyloučil migrénu. Je to jen na pravé straně a hodně to tlačí. Normálně se mě někdo na něco zeptá a já se zaseknu a koukám do blba a nemůžu ze sebe vymačkat slova. Jsem jako zapisovatelka a jde mi to i špatně psát, takže tento text musim několikrá opravovat. ach jo. Jinak té CMP jsem se mu musela vysmát. Vím, že má strach, protože jsem psala samé klikyháky, když jsem mu psala textovky a zadrhávala v řeči tak to tak vypadalo, ale tohle něco tlačí v hlavě. Dost blbě vidim, tak mám obličej div né u monitoru . Včera jsem byla apatická. Prášky na bolest ani neberu, to nezabere..
papa
:))ještě se vracím
anonym
| 27. 7. 2010 09:18
migréna má souvislost s menstruačním cyklem vždy v ovulaci a 4dny před jsem mívala silnější záchvaty.Nebereš antikoncepci, to by taky mohl být důvod problémů
Holky nezlobte se na mne , mohla jsem to napsat do zpráviček , ale došlo mi to až teď, tak jsem se nějak rozepsala
Peťko
anonym
| 27. 7. 2010 09:14
ještě k té bolesti.Máš pocit, jako by Ti měly vylézt oči z důlků a že Ti má prasknout hlava.Zkoušela jsem taky akupunktůru a homeopatii(té věřím , ale mi na migrénu tehdy nepomohla, pomohla hodně dceři na alergii)Kdyby jsi měla CMP, jak Ti pan doktor řekl, tak už nejsi mezi živýma
Ahoj moje zlaté holky
anonym
| 27. 7. 2010 09:06

děkuji vám všem za podporu a držení palečků Kačence.Jde v 10 hodin na sál.Už jsem si poplakala.Musím se držet, vždyť ji pomůžou, ne ublíží, tak to musím brát, ale my mámy víme, že to tak nefunguje.teď myslím na to, co ji dobrého uvařím.zhubla a v nemocnici nechce jíst, je to vybíravec po mamince.Jaká matka, taká Katka
Peťulko-pan doktor je blbec, tak se mluví s pacientem?Pokud by měl podezření na CMP, tak Tě měl ihned poslat k hospitalizaci.Podle toho, jak to popisuješ, tak se nebojím říct, že se jedná o MIGRÉNU.Já na ni trpěla od prvního porodu 20let do 48 let.Mívala jsem silné záchvaty zvracela i několik dní a nic mi nepomáhalo, prostě jsem to musela přetrpět.Po mnoha letech jsem se dostala k dělaným čípkům a ty jsem měla všude .V práci u rodičů i u sebe v tašce, vždy jak jsem cítila, že to na mně jde , tak jsem si dala rychle čípek a musela si lehnou do tmy a pomohlo to, ale né pokaždé.Dnes už jsou na migrény bezva léky, které zaberou okamžitě, ale ty už jsem si moc neužila migréna mně opustila Vždycky jsem říkávala, že mám půl života zalezlého jako krysa do tmy Vadilo mi světlo, hluk , pachy jídla no prostě hrůza.Dnes po tolika letech jsem se dozvěděla, tedy vyčetla, že se na to dával i důchod a já se tolik trápila.Mněla jsem je i 3X do týdne.Ony migrény způsobují i stresy a ty já jsem měla v prvním manželství hodně.Vyčetla jsem taky , že na migrénu pomáhá magnesium, tak si ho kup a ber si 3x 1 tabletu, neublíží Ti to MG se vyplavuje ihned v moči, nedělá si tělo zásoby,Také je spousta věcí co migrény vyvolává např.káva, čokoláda, nedostatek spánku, mi i vůně mentolu,nebo i nedostatek tekutin. prostě každý to má jinak musí si to vypozorovatPeťko nechci dělat chytrolína, nejsem lékař, ale myslím, že Ti to pomůže když zjistíš, že má , nebo měl někdo podobný neli stejný problém jako Ty.Zítra se neboj vše bude dobré.Mám kamarádku ta dělala na neurolce a co vím , tak u nádoru hlavy to bere člověka na jednu stranu a to tady vůbec nezmiňuješ.Budu držet palečky , aby vše dobře dopadlo a piřádně se na to vyspi Vás všechny moc zdravím a posílám pusky.Miládko, ozvi se,chybíš nám a vím, že tady koukáš ty Kristýnko taky , vždyť můžete psát i jiné věci
Ahoj děvčata
petraceb
| 27. 7. 2010 07:36
Opožděně přeji vše nejlepší všem, kteří teď měli svátek, hlavně zdravíčko .
Já už moc nepíšu, protože mi to dělá docela problém. Musim to po sobě i zkontrolovat, protože píšu docela dobré klikyháky. Kačence budu moc držet palečky.
Já mám od páteře pokoj po operaci (teda doufám, že se mi to na zimu už nevrátí jako minule), ale trápí mě ta hlava jak jsem psala. Bolí mě v kuse už od 11.6. Jen pravá strana, kousek čela, hlavně spánek, pak trochu vzadu. Někdy je to tam bodá, někdy křeče. Hodně se motám, nemusim pít ani alkohol, motám se i bez něj . Pak mám občas nauzeu, špatně zaostřuji obraz, někdy vidim rozmazaně, dvojitě. Bolest je ihned po probuzení. Větší při ohýbání a vstávání. Velký tlak v té hlavě, jako by mě něco tlačilo ven. V sobotu jsem upadla na zem jak jsem se zamotala. A už i zapomínám co jsem chtěla, všechno si musim psát. Ptala jsem se doktora co by to tak mohlo být, on mi sice řekl, že bez vyšetření to nelze, ale migrénu vyloučil. Spíš to vypadá na něco buď nádorového, prý i zhoubného nebo na cévní, mrtvička, uzávěr tepny, atd. Zítra bych k němu měla jít a on mi napíše doporučení na neurologii. Co si o tom všem myslíte? Ani bych se nedivila, že jsou to následky všech těch rentgenů. papa a hezký den všem
Ahojky děvčata !!!
Brona
| 27. 7. 2010 07:19

Dobré ráno.Já už Vám píšu dnes po druhé.Něco sem tady hloupá zmáčkla,a smazal se mi celý velký,dlouhý příspěvek,který jsem krvopotně psala .Takže ted to skrátím,a odpoledne bych napsala.Nadence jsem už na skype napsala,že budem myslet na Kačenku,a budu jí držet palečky ,at jí to dobře dopadne,a at nemá žádné komplikace.Já jdu dneska na rehabilitaci,a je tam dnes zase i moje neuroložka,tak pravděpodobně se u ní stavím,ale už se stydím.Dělala mi dvoje obstřiky,to jsou takové ty nějaké včeličky.Asi 10-15 bodnutí.Ale bolí to,jako by jich bylo 100.Už musím končit,nemůžu vydržet už na tu levou stranu,jak mrcha bolí.Všechny Vás zdravím,a přeju Vám pěkný,bezbolístkový den,a posílám Vám všem pusinu. Zatim pa pa. Brona
ahoj holky
DORI
| 27. 7. 2010 00:55
Vy uz vsechny spite a ja tady sedim a cekam az se mi zasterelizuje, dneska celej den zavarujii. uz si necitim zada. Mezi toim si obcas sednu, nebo pocvicim . Kdyby jste se alespon psali, at si muzu cist, kdyz si jdu sednout na chvili,ale Vam se nikomu dneska nechce. Vy co jste vlaznich uzivejte si a kdo jede na dovolenou, take, Kdovi jak dopadla \jirinka, zda leteli do toho Recka. Krystinko, Miladka neni na chalupe? Tak ji pozdrav.Radko, Miri 2 nejak jste se odmlceli. Nadi na Kacku zitra budemeč myslet a Ty Broni se setri .Nemuzes tolik delat tak kratce po operaci. Stanicko, co je s tebou? Jeste chodis na ty rehabky?Pavlinko, ted pocasi nic moc, tak kdovi jak budes planovat vylet, Dej pak vedet a s hankou si touzijte, Utece ji to jako voda, Pozdrav ji. Marketko Ty jsi v \jachymove, . Tak to mas pry silne lazne. Pa pa vsichni uz bych take sla spat,, ale nemuzu. Nezapomente drzet palecky \kacence v utery vsichni. Mirka
ahoj vsichni
Maky36
| 25. 7. 2010 10:45
vsechny Vas zdravim, predne oslavenkyne. Preji vam holky, vse nejlepsi, hlavne to zdravicko a poradny kus stesticka, aby se vse zdarne uzdravilo a byly jste bez bolesti !!!
A co ty Kristynko, operace briska tedy nebude ?

Na Kacenku jsem myslela, budu tedy myslet zase v utery.

Je mi lito, ze mas Broni takove bolesti, ale take myslim, ze 2 mesice po operaci je kratka doba, jiste se to zlepsi!

Je bezva cist, ze Adam je uplne v poradku !!!

Ja uz mam dnes v laznich pulku za sebou . Byli tady za mnou KLarka s muzem, tak mi to rychle uteklo, dnes odjeli a prijedou zase az o vikendu. Jen se mi stala dost neprijemna vec - silene se mi zvkla ta operovana slaba noha, az me i ruplo v zadech a o to vic me boli ta druha, neoperovana noha, ach jo ! Takze jsem zase na sebe nastvana uplne desne a strachy bez sebe, co jsem si s tim zase provedla. Na te operovane noze mam pekny vyron, ale to neresim, co se uzdravi, stvou me ty zada!!! Jserm strasny jelito.

Jo a porad ctu o vasich duchodech - me ho nikdo vubec nenabidnul, nevim proc....

Mejte se krasne, Adamovi preji pekne lazne.
ahoj Marketa
Milá Krystínko.
Brona
| 24. 7. 2010 21:44

Promin,že Ti přeji tak pozdě,ale i já se připájím k Tvým meninám.Přeji Ti hlavně zdraví,štěstí,hodně lásky,a všechno,co si přeješ. Dodatečně blahopřeji i k narozeninám,omlouvám se,myslím,že je měla Majka.Taky přeji všechno nejlepší,hlavně zdraví,to ostatní příde samo.Ostatní děvčata prominte,je mi strašně špatně.Mám velký bolesti,taky už sem v depresích ze všeho,nemůžu už ani na nohách ustát,jsem strašně slabá.Až to bude lepší,ozvu se,ted mi to jde moc špatně i psát.Mám Vás moc ráda, Brona. Prominte.
Kristýnko
cumacek
| 24. 7. 2010 15:01
Krystínko také ti přeji vše nej k svátku,hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a ať se ti v životě vyplní vše co si přeješ tak na zdravípa pa
AHOJKY
krisvystrc
| 24. 7. 2010 13:05
CAUKY holky, moc vam dekuju ze na me stale myslite, ale nejak nestiham,, porad je co delat..
nestesti se brisko trosku umoudrilo, takze je uz lepe, ale stale me boli noha a zada, tak asi ve stredu jedu na socialku si pro papiry ohledne toho duchodu jestli ho dostanu.. no uvidime, kazdopadne napred potrebuju nejake papiry aby mi to meli kam vypsat... tak se vsechny opatrujte a myslim na vas.. miladka se ma dobre, piseme si spolem
Kristýnko
nedinka
| 24. 7. 2010 09:56
k Tvému dnešnímu svátečku vše nejlepší, hóóódně zdravíčka, štěstíčka a ať si moc spokojená..

Jinak jsme se opět setkali s Haničkou...tentokrát to bylo tročičku déle, ale pro nác zase málo...pořád si máme o čem povídat. Jsme naladěné na stejnou vlnuHolky, kdybyste viděly, jakou má Hanička malinkou a krásnou jizvu...úplně ji závidím....Lázně si užívá, možná, že zítra přijede k nám...a na kole!!!!!

Adame, gratuluju k důchodu, až bude vědět víc, napiš....

Mirečko, tento víkend to nevyšlo, psala jsem Ti sms. Nepojedu kvůli počasí...a taky nechcu zdržovat....Ale určitě se někdy ještě setkáme....

Stáni, máš moc šikovnou dceru, je Ti moc podobná....A jak se cítíš? Co změny počasí, cítíš je?

Broni, žiješ????

Peti, kde jsi se nám zatoulalana takovou dobu? Co je nového u Tebe?

Zdravím Majku, Markétku a všechny ostatní.....
Kristynka
DORI
| 24. 7. 2010 09:32

ahojky Kristynko, Vubec se neozyvas a tak ani nevim co je s Tebou, snad je Ti dobre.Preju Ti krasny den , uzivej si ho At Te nic neboli a citis se skvele. Krasny svatecny den Ti preji Mirka
Ahoj
1majka
| 23. 7. 2010 12:51
holčiny,moc Vám všem děkuji za přání k narzeninám.Jsem u rodičů v Jižních čechách a je tu moc špatný signál u internetu,tak jen doufám že se mi to podaří odeslat.
Adame to ti to fajn vyšlo i s těma lázněma.
Naděnko na Kačenku moc myslím a budu jí držet pěstičky.
Moc na Vás na všechny myslím.Až budu doma napíšu víc.Mějte se všichni krásně a bez bolestí. Majka
Ahojky všichni
cumacek
| 23. 7. 2010 12:48
Ahojky
Tak tě tu vítám Adame po delší době.Jsem ráda,že ti je dobře aspon někomu,je to dobrá zpráva.I ti Gratuluji k důchodu pak dej vědět jakej stupen ti dali.

Naděnko,tak já od rána držím palečky a myslím na Kačenku jestli už to má za sebou a ona jde až v úterý aspon si jí jěště o víkend užiješ a bude spolu.Moc jí pozdravuji a myslím na ní.

Broni, je to aspn lepší než před operací nebo to jsou jiné bolesti než před operací.Víš,ty bys chtěla zázraky jsi jsi teprve přes dva měsíce po operaci to se vše uzdravuje rok i více tak musíš být trpělivá víš jak jsem byla na tom já.Já vůbec nechodila a nic si neudělala to ty si vše udělám jak sobe tak doma i uvaříš to jsi dobrá a od začátku jsi se sama oblékla tak to je zázrak,že ti to jde to já vůbec nic nemohla a ani mi to nešlo měla jsem šílené bolesti.Tak vydž bude líp zlatíčko

Tak se všichni mějte fajn a přeji hezký víkend a bez bolesti
pa mám Vás ráda
Majko
cumacek
| 23. 7. 2010 12:37
Ahojky Majko
Také ti přeji vše nejlepší k narozeninám,hlavně ti ze srdce přeji aby se ti zdraví navrátilo a měla jsi pokoj a přeji hodně štěstíčka a vše ať se ti zplní co si v životě přeješ.
To ti přeje Stínička mám tě ráda a posílám HUDLANA
Tak na zdraví
lázně
AdamPunx
| 23. 7. 2010 10:16
ahoj všichni =) dnes mi přišlo předvolání do lázní..pojedu od 5.8.2010 do 2.9.2010 do Karviné Darkov..je to na 27 dní a cena je 1 680 kč + 12 kč denně za lázenský poplatek..to je skoro 2 000 kč ... no snad to bude stát za to
:))
anonym
| 23. 7. 2010 07:20
pěkný pátek všem.Peti, prostě to nevydržel obratel, ale už to bude určitě dobré, musíV úterý drž palečky, mějte se všechny fajn .Adame, mám radost, že Ti to dobře dopadlo s tím důchodem a dovolená u moře Ti prospěla na záda, zase se ozvi
=)
AdamPunx
| 22. 7. 2010 10:27
seklo se mi to,tak se to odeslalo 2 krát tady čtu že jde Katka zas na operaci ?jak je to možné a co se stalo ta ploténka jí nevydržela to je hrozné
ahojky
AdamPunx
| 22. 7. 2010 10:25
Ahojky jak se Vám tady všem daří ?Já mám dobrou správu mě ten důchod nakonec uznaly pořád jsem tam volal a ptal se a nakonec sem se dozvěděl že mi ho schválily zatím ještě nevím jaký to bude typ,ale myslím že asi 1 nebo 2 stupně ... tak aspon tak byl jsem ted s přítelkyní u moře na týden..letěly jsme do Řecka a bylo tam moc krásně..páteř si odpočinula a ted je mi skvěle..jako by se ta páteř spevnila jsme opálení jako černoušci konečně se začalo zase dařit
ahojky
AdamPunx
| 22. 7. 2010 10:25
Ahojky jak se Vám tady všem daří ?Já mám dobrou správu mě ten důchod nakonec uznaly pořád jsem tam volal a ptal se a nakonec sem se dozvěděl že mi ho schválily zatím ještě nevím jaký to bude typ,ale myslím že asi 1 nebo 2 stupně ... tak aspon tak byl jsem ted s přítelkyní u moře na týden..letěly jsme do Řecka a bylo tam moc krásně..páteř si odpočinula a ted je mi skvěle..jako by se ta páteř spevnila jsme opálení jako černoušci konečně se začalo zase dařit
všem
petraceb
| 22. 7. 2010 07:53
Ahooj, i já přeji vše nejlepší, hlavně zdravíčko .
Nadi, dlouho jsem tu nebyla, co se stalo Kačce, že jde znovu na operaci??
Petra
Mirečko
anonym
| 21. 7. 2010 21:34
Kačka jde na operaci v úterý.Měla jít teď v pátek, ale posunuli to na úterý.
Broničko,záda Tě teď bolí z počasí.Minulý týden jsem to četla .Pokud jsou prudké změny v počasí a bouřky nejvíce trpí lidé s onemocněním páteře, nemocní s klouby, kardiaci a astmatici.Pokud bude stálejší počasí tak bude dobře.No už jsme tady všechny jako barometr My jsme parta bojovnic počkáme, až přejde hicVšechny vás moc zdravím přejí krásnou dobrou noc a zítra bezbolestné vstávání
Majko
anonym
| 21. 7. 2010 21:27
taky přeji všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, lásky a nejvíc zdraví
Naďa
Pavlinko,
DORI
| 21. 7. 2010 20:19

ahojky, a kolik to je ta jednicky duchod? Take by mne zajimalo zda je to jen na rok, asi jo, ze? Myslim, ze to se tak dava po operaci a nekomu ani to, Vidis a mas to za sebou,nema cenu se nervovat. Jen si vse obehej a souhlasim s \nadou, ze musis tam volat volat a volat, otevrou jen tomu, kdo klepe, tak klep a porad,

Broni , Ty mas porad takove bolesti, ze chodis jeste naobstriky? No to je neco, o se to deje, ze ani operace neni skoro nikdy uspesna. Je to horsi jak pred operaci,nebo stejny, To je mi te lito. Vydrz a snad to prejde do toho roku jak se rika, Hlavne, ze cvicis, no aby z tebe nebyl za chvili narkooman, z tolikaleku a stejne je porqd uzivas, vzdyt Ti uz ledviny protestovali jeste prčed ioperaci z leku. To take neni reseni tolik leku pord brat a co ten CHrobok? vzdyt Ti rikal, ze jsi dobra a dokonce muzes i do kauflandu zpatky delat. No to je neco, drz se, Mirka
Nadi
DORI
| 21. 7. 2010 20:13
ahoj Nadi. Ty jsi hotova poradna,, je dobre,kdyz to nekdo ovlada a poradi.
Zitra budeme myslet vsichni na \Kacku, chudnka, je ji asi dneska strasne a Tobe Nadi take, ze? Myslim na Vas prez den, ale i na nasi Marusku. Ta ma dneska krasny narozeninovy den. Majko preju Ti ,aby jsi zvitezila nad nemoci a byla zdrava, Az jsi stastna a mas vzdycky oporu v manzelvi, rodine detech a jsi stastna, Objimam Te ahojky Mirka
Pavlínko
anonym
| 21. 7. 2010 18:10
do září jsi měla podpůrčí dobu a jelikož sis zažádala o důchod , tak se to ruší
Pavlínko
anonym
| 21. 7. 2010 18:05
PN se musí ukončit do 30 dnů z toho důvodů, že Ti budou platit důchod ode dne kdy jsi ho podala, tak proto, nemůžeš pobírat důchod i nemocenskou.je nezajímá z čeho budou lidi žít, prostě to tak u nás funguje.Důchod by měl být vyřízený do 3 měsíců, ale to se taky u nás nedodržuje.Volej si tam a ptej se, jak to pokračuje, pokud to nebudeš urgovat, tak to může ležet na stole několik měsícůBohužel je to tak a ještě jsou teď dovolené, tak se to zdrží i proto Nenech se odbýt aspoň jednou do týdne zavolej a zeptej se .Uvadí se rodné číslo podle toho ověřujou zda to už mají..Zajdi se na pracák zeptat, můžeš nahlásit, je to hlavně i kvůli pojištění.Oni Ti tam všechno vysvětlí..Ten důchod máš nastálo, nebo na rok??Držím Ti palečky , aby jsi měla štěstí a co nejdříve se to vyřídilo .Až Ti příjde domů rozhodnutí z CSSZ, tak by jsi to měla nahlásit i na zdravotní pojišťovnu do 8 dnů no a potom i v práci buď Ti nabídnou vhodnou práci k Tvému zdravotnímu stavu, nebo s nima můžeš Ty rozvázat pracovní poměr dohodou, nebo oni s Tebou.Ale ještě si to všechno ověř na pracovním úřadu, aby Ti nezanikl nárok na podporu .Tak to měla sestra vloni dostala důchod 2 st a zaměstnavatel ji dal 2 měsíční výpověď , neměli pro ni práci.Mohla během těch 2 měsíců odejít sama kdykoliv a také ji nabízeli být doma na 60% ona chtěla Ty dva měsíce pracovat, tak nosila různé věci na kopírku atd a museli ji platit mzdou před nemocenskou.Potom se šla nahlásit na úřad práce
Ahojky
nedinka
| 21. 7. 2010 13:13
rodinko moje
tak jsem dostala 1 stupeň, žádný zázrak to nebude, ale nečekala jsem ani to...Ta doktorka už to měla všechno připravené, napsané...byla moc příjemná, omlouvala se, že víc to opravdu nešlo, že je to ted jodně zpřísněné a spíš důchody odebírají než přiznávají...Taky mě řekla, že prý do měsíce musím ukončit neschopnost...To jako proč, když mám nárok do konce září??? Vyznáte se v tom někdo, jak to chodí? A co pak? Mám jít na pracák? Dají mi popdporu nebo co mám vlastně dělat? Nemocenská mi chodí pravidelně, ale než mi přiznají ten důchod a to bude stejně jen almužna, tak z čeho budu??? Jsem živitelka rodiny...
S Haničkou jsme se bohužel dneska nesetkali, měla dopoledne procedury a chtěla bych s ní být déle, než půl hodinky, co má mezi procedurama...Takže když to vyjde, přijede zítra k nám na návštěvu...moc se těším...
Dneska mě zlobí dost krční páteř...asi zase průvan...
Moc Vás všechny zdravím, moc děkuju za podporu a pokud máte některá znalosti toho, co ted musím absolvovat, tak budu ráda, když mě to napíšete....
Moc všem děkuju....krásný den bez bolístek...
Pěkný den Vám všem,děvčata !
Brona
| 21. 7. 2010 11:05

Tak Vás opět zdravím.Napřed Tobě Pavlínko.Uvidíš,že ten důchod dostaneš.Věřím tomu.Pak nezapomen napsat. Já byla včera zase u mé neurologičky,kvůli těm Malvazinkám,ale ona mně prej minulej týden říkala,že mně ještě bude dělat ty obstřeky,tak to jsem ji nevnímala.Tak včera mně napchali zase ale 20 pichancama.Bylo mi ale lepší,jako po těch prvních.Dneska jsem měla jít na rehabilitaci,ale jsem sestřičce volala,že mně včera zase dělali ty obstřeky,tak mi řekla,at doma ležím,a mám dojít až v ůterý.Vždyt doma cvičím to stejný co i na rehabce,ona mně jen kontroluje,jestli to cvičím správně,a občas mi ještě nějakej cvik přidá.Já nevím,proč se mi to zase tolik pohoršilo.Nic těžkého nedělám,věčinou jen ležím,a trochu chodím.Cvičím dost často,ale po kratším čase.Nevím,kde sem udělala chybu.A to sem si myslela,že budu jako rybička,když bude to teploučko,a není to tak.Uvidím,i tak mi jiné nezbývá,jen čekat.Tak se mi všechny kočičky mějte moc hezky,at máte jen maličké bolístky.Mám Vás ráda.A jsem s Pavlínkou,a pak bude na řadě Kačenka.Posílám Vám všem velkou pusinku. Pa pa, Brona

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 18:28
14470
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39