Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

pavli
DORI
| 20. 7. 2010 23:29
ahojky Pavlinkío, pak napis jak to dopadlo a nenervuj se, stejne do nejak dopadne a jen se stresujes, jsem s tebou ahojjky Mirka
Hezký večer
nedinka
| 20. 7. 2010 21:16
zítra v 8 jdu před posudkovou komisi, tak na mě , prosím, myslete...Jsem z toho pěkně nervozní......

Všechny Vás moc zdravím, mám Vás ráda....
děvčata
srnka
| 19. 7. 2010 20:46

Ahoj HOlky!

Přečetla jsem si vás, a budu tak asi na přeskáčku reagovat.
Koukám, že to vedro dělá problémy nám všem.

V Hodoníně to byla opravdu síla. Také to horko nesnáším, mám nízký tlak a furt se mi točila hlava a měla jsem mžitky před očima. Nohy mi natíkají také. Navíc jsem ubytovaná v nevyšším patře pod střechou a celé odpoledne nám tam svítilo. No říká se , že všeho moc škodí. Každý den jsem spala skoro celé odpoledne a nedalo se ani nikam vyjít ven. Vidíte mladá holka a nesu to horko hodně blbě...

Markétko,to je mi líto, že necítíš žádné zlepšní, ale to asi nepoznáš hned. Mě předepsali hodně cvičení, jak skupinové tak individuální a pak i v bazénu. Cvičím na míčích a to mi hodně pomáhá. Potřebuji posílit ty záda a zesílit fyzičku, tak snad to půjde...
Držím ti pěstičky, aby ti to pomohlo. Máš tam i jodobromovou koupel?ta mi dělá hodně dobře...

Jen se holky bojím, že přiberu... pravidelná strava...člověk je v klídečku...nikam nespíchá...nikde nelítá...jak jsem z toho byla děsně nervozní, tak jsem si už trochu zvykla....ano tady se člověk naučí odpočívat a uvědomí si, že se namá honit...a žít v rychlíku..

Tento víkend jedu zase domů, pomuchlám se s kocourkem, samozřejme aj s manželem a pohraju si s malým synovcem..

Dodává mi to hodně energie, že jedu domů.
Myslím, že i pro tebe Markéto, je to dobré, že byli za tebou..

Pavli, tak jak jsi dopadla, smskujsem žádnou nedostala, škoda, některé odpoledne bych se klidně za tebou vypravila a nebo pokud pojedeš zase do Hodonína...
Jsi mi velmi symptatická

Kačence budu držet taky pěstičky, aby jí to dobře dopadlo, a vám všem holky přeji, abychom ty vedra nějak přečkaly.....
mějte se krásně...
HOlky , kdy se může po operaci začít jezdit na kole?
ZDRAVIM Z LAzni
Maky36
| 19. 7. 2010 17:31
vSECHNY vas zdravim .

Uz si tady zvykam, jen stale necitim zadne zlepseni. Co ty, Srnecko, jak jsi na tom ?
O vikendu jsem tu mela Klarinku a muze, ted prijedou zase, tak se tesim .

Je mi moc lito, ze jde Kacenka na dalsi operaci. Pokud je to ale nevyhnutelne, neni na co cekat.
Budu ji moc drzet palce.

Mejte se vichni moc hezky, at vas nic neboli, Pavlince dopadne dobre duchod
ahojky Marketa
Krásné odpoledne
cumacek
| 19. 7. 2010 13:14
Tak Vás všechni zdravím
Nadí,já také koukám na ptáci v trní moc se mi to líbí.Kačenku,mocc pozdravuj a že na ní stále myslím a budu jí držet palečky aby jí to dobře dopadlo a byla už v pořádku a měla od všeho pokoj.A tabe mě je také líto,stále ty záchvaty to také není dobré můsí to být unavující cítím s tebou zlatíčko.

Pavlínko,mě je stále stějně asi už to nikdy lepší nebude.
Chodím stále na akupunkturu ale bolí to stejně.Člověk přehodnotí celý život a změní se vše co měl v plánu po operaci jak mi bude dobře a budu zdravá ale prdlačku je to uplně jinak ale to tu děvčata také znají o čem píši mě také otekají nohy ale v tom horku je to normální to se nemůžeme divit!!!!!
Pavlí,u té posudkové si trochu musíš i něco vymyslet nesmíš říkat ,že je ti dobře.Budu ti držet palečky pak mi dej vědět jak ti to dopadlo.Jinak jem před chvilí dorazila byla jsem s tretikovími holemi na tůře ušla jsem 2.5km ale jsem vyřízena co mě dělali nohy už jsem dlouho nebyla
kor v těch vedrech.A těd odpočívám.

Miruško a jak je tobě a co malá také se ozvi na skype.

Tak se všichni opatrujte a dny bez bolístek mám vás ráda
Krásné ránko
nedinka
| 19. 7. 2010 09:40
trochu se nám ochladilo, co ž je fajn..Já mám ráda sluníčko, ale toto bylo už i na mě moc....
Skolabovala mi babička a pořád se ještě neprobrala, je to už 14 dnů, tak jsme z toho všichni špatní...
Zítra jdu před posudkovou komisi!!!! Myslím, že důchod nedostanu....Jela jsem vlakem s paní, která měla rok po operaci plotýnky, necítí si prsty u nohy, takže sem tam zakopne a dostala jen důchod prvního stupně....Takže já nic takového nemám, cítím se dobře, jen nevydržím . No uvidíme...

Ale ted je hlavní Kačka...moc dobře vím, jak jí je a proto na ni musíme všichni moc myslet a posílat jí co nejvíc energie ...
Nadi, je mi líto, že je Ti takto....ty vedra nejsou nic moc pro zdravé lidi, ne tak pro ty, co mají zdravotní problémy...
Hani, s Tebou se třeba zítra uvidím, určitě Ti napíšu sms..
Broni, Ty jsi se dlouho neozvala a my už o Tebe měli strach....
Stáničkona Mirečko, myslím na Vás....jak Vám asi je a jestli Vás nic netrápí....
Dlouho tu nebyla Miládka, ale asi je na chatě, jinak by nás tu určitě obveselovala svýma historkama..
a taky Kristýnka....snad je v pořádku....

Zdravím všechny ostatní, opravdu je nás čím dál víc....
ahoj holky
DORI
| 18. 7. 2010 23:35
Nadi,ja ani nevedela, ze Kacka jede ted na tu operaci,to budeme vsichni drztet palecky. chudak v nemocnici lezi a pak na operaci, a to pojede k mori po operaci? Asi ne, ze?chudak a tak se tesila.mozna ze to bude setrnejsi a ojedete jak to bylo v planu. Ty se take drz Nadi, asi leto nemas moc rada, kdyz mas zachvaty.
Broni,konecne jsi se ozvala, ale nepises, jak Ti je po operaci,zd a se to lepsi,Snad Ti neni spatne jako pred. To doufam.
Lidusko mne takle nohy v teplenatekaji, pry to je z toho,ze malo piju,ale nevim.
loucim se se vsema uzivejte leto, ani se nenazdame a bude padat listi. pa pa vsem Mirka
Ahoj rodinko
anonym
| 18. 7. 2010 22:18
přečetla jsem si vás a reaguji.Koukala jsem na ptáci v trní a pěkně si poplakala, takové filmy já moc ráda.To počasí dělá divy s každým.Já v těch vedrech mívám denně záchvat a dnes když se konečně ochladilo, ale je to opět prudká změna , tak jsem měla dvaZáda u si začínají stěžovat a bolí, ale přejdou.Broničko , to jsou tedy ceny lidové, asi to ten náš stát vyjde levněji ty operace pokud je to pro rekonvalescenci dobré, proč to nedají jen za těch 6O, ale to my asi nezměníme, než člověka pořádně doléčit, tak ho nechají .asi to bude soukromév těch Malvezinkách?? nevím zda jsem to napsala správně, myslím název RHB.Kačenka vás všechny moc zdraví s některýma jsem byla v kontaktu, tak ví že Kačka jde 23 na operaci.Zítra jí propustí z nemocnice dostala 10kapaček.V pátek holčičky na ni myslete a držte palečky Já vím, že vy na ni myslíte stále, tak jako ona i já na vás.Adame, co je s Tebou ozvi se nám, darebáku to nám nedělej.Jediný chlap a kašleš na nás.Popřeji vám dobrou noc a zítra krásné vstávání a pěkny týden, hlavně bezbolístkový MVR
Zdravím Vás,po delším čase děvčata .
Brona
| 18. 7. 2010 18:35

Ahojky,děvčata.Omlouvám se,že jsem nepsala,měli sme něco s internetem,meškali sme se zaplacením,a když sme zaplatili,tak to i tak nešlo,až po nějaké urgenci.Já si Vás přečetla až na více krát,najednou sem to nezvládla,bylo toho tady hodně.Já sem byla v ůterý u mé neuroložky,a řešili sme ty Malvazinky,co mi doporučil z Homolky,ten můj operatér,že mám jít hospitalizačně do Malvazinek na rehabilitaci.To už sem Vám ale myslím psala,nechci se opakovat.Takže neuroložka mi dala tel.číslo na Malvazinky,a mám se prej první zeptat na cenu za 1 dena pak na délku pobytu.Ale ještě sem dostala obstřeky do těch esíček.Takže délku pobytu na té rehab.určuje až tam,nějaký dr,a šli mi vykládat,že mají nadstandartní pokoje,atd,tak sem je zastavila,a rovnou se zeptala na obyčejný pokoj,žádný nadstandart.Mají 3 lůžáky,cena na den 130+60 Kč,2 lůžák je 200+60 na den.Takže Bronička bude doma,a budu cvičit ještě více,jak cvičím.Pak mám zase jet do lázní.Tak sem zvědavá,co mi neuroložka řekne v ůterý.Nebudu už psát o tom,jak mi je,co jak mně bolí,nerada zveličuji,vždyt bolesti tady máme všichni.Přeji ještě myslím Markétka měla svátek,tak dodatečně blahopřeji.Ostatním všem Vám přeji hodně pevné nervy,málo bolesti,a hodně trpělivosti.Mám Vás všechny moc ráda.Ahojky,všechny Vás zdravím,nebudu Vás všechny menovat,abych na některou náhodou nezapoměla.Myslím hodně na Kačku,držím ji moc palečky.Nadi,pozdravuj ji odemně.Tak pa Brona
Ahoj
1majka
| 18. 7. 2010 17:30
děvčata,
Liduško jsem na tom stejně jako ty.I já špatně snáším ty horka.Otékají mi nohy a jsem úplně vyřízená.Špatně se mi dýchá.Bude to asi z těch narkoz.Jsem tedy ráda že se dneska ochladilo na 20 st. a je příjemně.Jen je to zase velký skok ochlazení o 15 st. ze dne na den.
Dneska mě zase pobolívají záda.
Holky co jste v lázních užívejte si každý den.Ono to strašně rychle utíká a budete zase doma.
A co ostatní jak se vede?
Přeji Vám pěkné prázdniny a dovolené bez bolístek. Majka
pozdrav
lidka44
| 18. 7. 2010 16:12
Ahoj děvčata,konečně se ochladilo,strašně špatně snáším vedra,napuchají mi nohy.Jak jste na tom vy?Zdá se mi, že jsem nikdy tak netrpěla v horku, jako teď.
Někdy se cítím v pohodě a ztoho, se tahám, nemůžu chodit,tak lehce, něco mě brzdí,ale to znáte asi všichni.

Užívejte léto a sluníčko, vy co jedete na dovču, nebo marodíte, nebo vy kteří se nikam nechystáte, jako já...

Lidka
hani
DORI
| 18. 7. 2010 15:01
ahoj Hani, mam radost, ze se Ti liubiv laznich, ja se take tak bala a ze se mi pohorsi atd, jak to vydrzim i kdyz uz male deti nemam, byla jsem nadsena, drz se a uzivej si uz to rok urcite nebude. ja trake jezdila domu kazdy tyden i ve vanici.ono to jde nejak vzdycky resit,Hlavne se nikdo nebojte lazni ja uz bych se nezdrahalaa jela znovu. Poprve v zivote jsem si takto odpocinula a uz se to i naucila, Do te doby jsme zili v jednem rychliku a nevedeli zastavit. Ahoj vsichni, zdravim vas vsechny Mirka Jo Dalibore, kolik Ti je let? Takze jde hlavne o cviceni ? Celkem s tim souhlasim, ze kamen urazu je v tom cviceni jak to flaka clovek hned je hur .
pozdrav
srnka
| 17. 7. 2010 22:38
Ahojky hoky!

Píši jen krátce. Přečetla jsem si vás a mám zase přehled...
Prší u vás?Koneně se nám osvěžil vzduch.
V lázních to je fakt úžasné. Doufám,že mi pomohou.
Víkend trávím doma s manželem.. , takže, kdo se trápil kvůli dětem..tak poud jsou lázně celkem blízko..dá se jezit domů---
dny bez bolestí přeji dobrou noc..
blbá ploténka
daliborka
| 16. 7. 2010 20:31
Ahoj Miru,u mě je to tak,že mi před rokem vyhřezla ploténka mezi lopatkami,ze začátku to byla bolest,která mi vadila,ale po měsíci jsem nemohl ani usnout,nevěděl jsem o co jde,tak jsem zašel za kamarádkou masérkou,at mi to rozmasíruje,jenže to je na štěstí kamarádka toho pána a on už ji něco naučil.Proto hned poznala,že je to vyhřezlá ploténka a že mi pomoct nedokáže,ale pokud chci pomoct,at zajdu za Sašou,řekla.Je to borec,pomůže ti.Tak jsem za ním jel ještě ten den večer.Musím se přiznat,že ve mě byla malá dušička,bál jsem se moc,proběhlo to tak,že si mě prohmatal,položil na zem,pokroutil,zatřepal se mnou a poslal domů.Ten večer a další den mě bolela záda ještě víc,ale bolest byla rozložená a to píchání ploténky jen maličko,tak jsem mu zavolal a zdělil pocity,řekl přijed,udělal mi to znovu,ale už to tolik nebolelo a píchání ploténky bylo skoro pryč,znovu jem volal,zase přijel.Naučil mě cviky,kterými to doléčím,cvičil jsem 2x deně a pořád bolelo,řekl,cvič častěji,poslechl jsem a po 10ti dnech bylo po bolesti úplně,SUPER.Navíc mám skoliozu krční páteře,která mě trápila 30 let,dnes už nic nebolí,cvičím stále,ale jen když něco zabolí.Zkrátím to.Jsem za poznání s ním velmi štastný a proto o tom chci mluvit a říct to lidem,kteří jeho pomoc potřebují,on sám to nedělá aktivně,prostě rád pomůže a poradí každému,mimo toto,umí toho daleko víc,ale to až se někdo zeptá.Dalibor
Bolavá záda
Mirad
| 16. 7. 2010 09:18
Uff, to jsem si oddechla, že pod tvojím jménem se neobjevila rada na zdravou výživu. To je pěkné, že ti pomohlo taiči, rozepiš se trochu více, jaké jsi měl problémy. A samozřejmě napiš kontakt na cvičitele. Olomouc mám kousek a zkusím úplně vše než chirurgický zákrok. Ale není to o tom, že bychom nechtěly něco zkusit.... Je to o tom, že rad je málo. Když se zaměříš na cvičení, kde je cvičení, taiči, trakce, kterou by nám tady někdo doporučil z vlastní dobré zkušenosti. My tady pořád hledáme alternativy ať se zbavíme bolestí a bohužel než něco najdeme je skoro pozdě a než zůstat ochrnutá a věčně se počůravající jdeme na operaci. Bolesti se zmírní a vozík se odsune. Vím, že tělo si umí pomoci ale potřebujeme spoustu dobrých a ověřených rad. Tak nám napiš co ti pomohlo. Zatím díky a určitě se ozvi Mirka 2
Bolavá záda
daliborka
| 15. 7. 2010 23:04
Jde o to,že mi se zády strašně pomohl jeden hodný člověk s Olomouce a připadá mi škoda,aby někdo zbytečně trpěl,když už dnes vím,jak si skoro každý múže pomoct i sám,když se od něho něco naučí,je to mistr tajči a moc dobře ví,co páteř potřebuje,aby nebolela,pomoct a poradit může jen osobně a a já jsem za něho strašně vděčný,protože jsem po nějaké době pochopil o co jde,pomoct si už dnes pomůžu i sám,dokážu si sám vrátit vyhřezlou ploténku,čemuž asi nikdo nevěří,ale opravdu na tom nic není,ale jak říkám,je to jen pro lidi,kteří jsou ochotní,trpěliví a snaživí pro sebe něco udělat a nespoléhat na doktory,že to udělají za vás.Dalibor
ahoj holcicky :-)
Maky36
| 15. 7. 2010 18:04
Dekuji Vam vsem za pranicka k svatku, udelalo mi to opravdu velkou radost !

Uz si tady v laznich pomalu zvykam, docela si uzivam i ten klid a ze si muzu cist a odpocivat. Obcas vidim uz i mladsi lidicky. Procedury me to dost rozbourily, takze mi zatim je spis hur, ale porad doufam, ze to pomuze. Hlavne se tesim na individualni cviceni, ktere mam ale az v druhe pulce, nemeli misto, abych dostala treba jine cviky, mozna spatne cvicim. Doktor rikal, ze pater mam malo pohyblivou, spatne zrehabilitovanou. Ja osobne si myslim, ze je opravdu velke stesti narazit na dobreho fyzioterapeuta, v tom je pulka uspechu.

Mejte se vsechny moc hezky, zase se pokusim ozvat.
Je to slozitejsi, to pripojeni mi blbne, tak doufam, ze se ten prispevek neztrati.
Jo a o vikendu za mnou prijede manzel s Klarkou, budou u me na pokoji. Mam 2luzak, ale neobsazeny, aby za mnou mohli jezdit. To je super, ze me vyhoveli. Proto jsem tu sama.
tak papapa Marketa
ahojky
cumacek
| 15. 7. 2010 13:43
Ahojky holčiny
Vítám tě tady Barčo,to máš pravdu ze vším co píšeš ale když už vyskoušíš vše a nic ti nepomůže tak pak přistoupíš k operaci a myslíš ,že ti pomůže.Ale pak přijdou zase jiné problémy něž člověk měl před operací a už jsem s tím zkoušela dělat vše možné a nic mi nepomáhá,Potřebovala bych také nějakou dobrou fyzioterapeutku ale tady žádná není.

Miruško 2
Ty máš také pravdu,člověk vyskouší vše a někomu to pomůže ale někomu né tak je odkázaní na operaci zama dobře víš o čem mluvím.A jak se máš zlatíčko.

Jiřinko,máš hezkého vnoučka je kozelný asi máš z něho radost a jsi štastná.To ty zavidím to moře ,hned bych také někam letěla.Tak si to tam hezky užijte v Řecku je hezky a kam byste leteli na jaký ostrov.Tak se nám neutop a vrať se nám v pořádku.To sluníčko ti také pomůže.

A co vy všichni ostatní,nějak nikdo nepíše,co je s vámi nebudu vám jmenovat už je nás hodně.
Tak přeji hezký den a bezbolístek pa pa
plotynky
barcav
| 15. 7. 2010 13:35
Ahojky Mirko2, na Dornovu metodu jsem se divala, ale protoze tady v okoli jsem nenasla nikoho, kdo by na to mel "papir", absolvovala jsem jednou Spinal Touch, coz je podle me hodne podobne. I fyzioterapeutka, se kterou jsem se radila, mi rikala, ze by tam nemelo byt nic, proc by mi to rozmlouvala, ze zkusit se ma vsechno, co neublizi. Bylo to v dobe, kdy jsem mela jeste hodne velke bolesti a pani, co praktikuje Spinal to nechtela delat soucasne s vojtovkou, takze ji mam v zaloze, az bude hur. Na lehatko jsem nemela odvahu, mozna na nej dojde. Mam pocit, ze by doktorum neuskodilo prostudovat si fyzioterapii, aby vedeli, co je mozne. Moje neurozozka mi nedala dalsi doporuceni na vojtovku, pry je to blbost. Jeste, ze mam dobrou obvodacku, ktera mi to napsala. Dokonce i fyzioterapeut ze spitalu me prosil, abych mu za pul roku dala vedet, jestli to pomaha, nebo jsem skoncila pod kudlou (nema zpetnou vazbu pote, co pacose ze spitlu propusti). Tak jsem mu zatim delam radost. pa barca
Dalibor
Mirad
| 15. 7. 2010 07:15
Ahoj Dalibore, tak co pro nás máš? Napiš....
ahoj
jirina1
| 15. 7. 2010 01:02
moje roční zlatíčko už je umamiky,den jsem odpočívala a ted scháním dovolenou k moři,když neco zítra seženem tak poletíme na poslední chvíli asi do řecka to je cenově přijatelné.pojede snáma syn i jeho přítelkině.
Ja jsem byla únoru v rehabilitační nemocnici v žacléři čtyři týdny už jsem tam byla po třetí a dobrý,Do lázní už nejezdím je to moc drahé.Rehabka,kaudál už třetí a prášky
mi docela pomáhají.
tak vám přeji příjemní čtvrtek
záda
daliborka
| 14. 7. 2010 19:03
Holky pořád si jenom stěžujete,na zdravotní problémi,chce některá s vás udělat něco pro sebe vllastní snahou?Dalibor
bez operace
Mirad
| 14. 7. 2010 17:47
Ahoj Báro, tak jsme tu půl na půl. Bez operace i po operaci.
Každý shání informace kde se dá.... My s Miruškou (Dori) jsme vyzkoušely trakční lehátko. Myslím si, že bez něho už bychom bolestí nevydržely....
Taky mám skvělou fyzioterapeutku, která mě už dostala z nejhoršího.Já zase cvičím Dornovu metodu a nádherná je i Breussova masáž. Bohužel na doktory, jsem zatím štěstí neměla... Buď to řeší léky proti bolesti nebo operací. Neporadí (ze své praxe už by mohli) nic co by nám s plotýnkami pomohlo. A jsem ráda, že máme aspoň tuhle diskuzi a můžeme si navzájem pomoci....
Mirka2
plotýnky
barcav
| 14. 7. 2010 16:18
Do teto rubriky pisu teprve podruhe a chci podekovat vsem, kteri sem pisi a preji Vam, aby se Vase bolesti daly zaradit do rubriky "da se s tim zit". Mela jsem opravdu velike stesti, ze po infuzni lecbe (ktera nezabrala) jsem absolvovala v Brne rehabilitaci Vojtovou metodou. Na cviceni jsem chodila 5 mesicu a dnes uz funguju a vydrzim v praci i sedet. Moje fyzioterapeutka ma zlate rucicky a hlavne neuveritelne lidsky pristup. Nesnesitelne bolesti zacaly ustupovat do 3 tydnu a pak uz se to jenom lepsilo. Ja vim, ze vyhrezy zustaly, ale zmensil se tlak na nervovy koren a cvicenicky se snazim tento stav udrzet. Jsem rada, ze jsem se nedala dotlacit k operaci - ve zprave - "pacientka se stavi k operaci rezervovane" rada by zkusila jeste .... Zkusila jsem a snad to par let jeste vydrzi. Pisi Vam to proto, ze snad i toto muze byt pro nektere z Vas cesta. Jsem rada, ze jsem nedala na svoji (jinak vynikajici) neurolozku, ze v mem pripade zadne cviceni nepomuze. Pomohlo, alespon prozatim. Drzim Vam vsem pesticky. barca
Ahojky holčiny
cumacek
| 13. 7. 2010 14:39
Ahojky holčiny
Tak také přeji Markétce vše nejlepší k dnešnímu svátku,hlavně moccc zdravíčka,štěstíčka a splnění všech přánípořádně to oslav i za nás!!!!!!!!

Pavlí-Já se cítím stále stejně asi se s tím budu muset vyrovnat a smířit a nebo jednou přijde den kdy to přestane.Jsem ráda,že máš vše v pořádku a jsem zvědavá na ten důchod.

Miruško- já také usínám někdy kolem půl noci dřím neusnu,jsem tak naučená i když koukám na televizi v leže.

Tak se mějte všíchi fajn a vy ostatní se nám ozvěte co je s vámi.pa pa pusinky
ahoj holky,
DORI
| 13. 7. 2010 14:16
dneska take hodne pijte. U nas je normalni, ze mam hlavne v noci cas pro sebe v sezone. ale dost verim na to, kdo se jak narodil, tak ma energii, ja se narodila o pulnoci a ja Vam do pulnoci ani nahodou neusnu. to uz musi fakt neco byt.nejradsi jsem v noci vzhuru i na matersky kdyz jsem byla jsem varila pletla v noci a rano si lehla a spala. jak mam decka, vidim to, ze kdo se narodil v noci take by v noci se ucili atd,Mozna je neco na tom, Jak to mate Vy? popremyslejte, mozna jste si to ani neuvedomili. Kritynko a co je s |Tebou? napis nam sem jak pokracujes.Papa vsichni Mirka
Rodinko
anonym
| 13. 7. 2010 10:25
vás ostatní moc zdravím, přeji krásný den.Adame, Broničko,Miládko, co je s váma????????????Dejte o sobě vědět
Jdu k holičce, tak se s váma loučím, ještě dnes kouknu
Markétko
anonym
| 13. 7. 2010 10:22
všechno nejlepší k jmeninám, hlavně zdravíčko, lásku a štěstí.To pokud je , tak je všechno
Naďa
marketko
krisvystrc
| 13. 7. 2010 09:54
Marky, vsechno nejlepsi k svatku!!!
...
nedinka
| 13. 7. 2010 09:16
Markétko, i já Ti přeju k Tvému svátečku jen to nejlepší, hodně zdravíčka a splnění všech přání....

Mirečko, Ty jsi teda poconovač....ve 3 v noci píšeš na disuzi...já se z Tebe picnu... Jak je Ti? Hlídáš miminko ?

Stáni, jak se cítíšTy?

Všechny Vás moc moc zdravím....a ty, které se nám dlouho neozvaly- okamžitě to udělejte, at víme, že jste v pořádku

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 18:28
14470
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39