Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Krásný večer
nedinka
| 7. 7. 2010 21:17
taki se po delší době opět hlásím...
Nejprve děkuju za pochvali ikonky...
Takže já jsem si podala žádost o důchod a ted čekám, Jinak v pondělí jedu na kontrolu do Prahy, tak uvidíme...cítím se fajn, ale samozřejmě při větší námaze cítím nohu...ale nic to není....
V pátek jedu za Hankou, tak třeba se spolu "vyblejskneme" a já Vám sem pak hodím nějakou fotečku...
Kristýnko, je mě tě líto...to jsou trampoty...
Nadi, moc myslím na Kačku, prožila jsem si to samé, takže vím, o čem mluvím...Držím jí moc palečky
Nebudu se tu moc rozepisovat, ať na někoho nezapomenu
Takže Vás všechny mocc moc zdravím a přeju bezbolístkové dny....
mirka 2
DORI
| 7. 7. 2010 20:14
ahoj Miri, jsem uprimne rada, ze jsi se ozvala do diskuze.preju Ti az ta druha noha je uplne fit.Moc pekne jsi to napsala s tim prstenem.. Myslim, ze Hanka cvicila s gumou.Snad si to precte. ahoj mirka
poraďte
Mirad
| 7. 7. 2010 19:54
Přece jenom něco potřebuji..... Některá z vás má za sebou cvičení s gumou podle doktora Smíška. Uvažuji o tomto cvičení. Kdyby byly zkušenosti s tímto cvičením budu ráda, když se někdo ozve.
Nebo přijmu každý zázračný cvik na plotýnky, nemáte??? Mirka2

P.s. A Stáničko už na Vás neprdím už Vás zase potřebuju
Halo,halo
Mirad
| 7. 7. 2010 19:37
Halo holky já jsem pořád tady.... Čtu Vás všechny a myslím na Vás....
Jenom se mi zdálo, že Vám nemůžu ničím už poradit. Operaci za sebou nemám.
Jinak je mi dobře, noha se mi uklidnila ale začínám cítit nervík v noze druhé. Musím říct, že znovu piju bezinkové víno a bolesti nejsou na prášky jak byly u první nohy. V klidu spím. Noha bolí jen při zátěži.
Vadí mi, že pro nás nikdo z doktorů nic zásadního a konečného nemá. Operace ani bezinky a lehátko nic nevyřeší na pořád. Je to dnes již běžná civilizační nemoc. Má ji každý druhý. A pořád se nic neděje. Chtělo by to prsten z Arabely a já bych točila a točila ať nemoci páteře zmizí ze světa.
Všechny vás zdravím, všechno s vámi stále prožívám a budu strašně ráda když tu na diskuzi zůstanete... Člověk neví kdy vás zase bude potřebovat.....
Mirka2
Ahojky děvčata
cumacek
| 7. 7. 2010 14:23
Ahojky děvčata
Zdravím Vás všechni.
Nebojte my tu zůstáváme pro všechni co nás potřebují a kdo chce tam může vsát i tam,já tam také psala ale odtud neodcházím,jsem ráda,že Vás mám.Také jste mi pomohli když mi bylo nejhůř,četla ačetla a hltala jsem tyto stránky a byla vděčna za kážkou radu.
Je dobře.že se nám osvala Jiřínka,je škoda .že si snámi nepíšeš.Na chyby vůbec nekoukej kažký není dokonalý,já taky dělám chyby.
Jo jo,bezinky ty jsem také brala.
Kdo jede do lázní,jako Hanička a Markétka tak si to užijte a hlavně ať vám to pomůže a jste fit.Já se toho asi nikdy nedočkám asi budu trpět stále.
Naděnko,prosím tě nauč mě ti obrázky,já to chci také umět a né jen ty hi hi
Také všem přeji krásnou dovču jestli někam jedete tak si jí užijte.Hlavně si hezky vyhřívat zádíčka at se nám prohřejou jak Píše Miruška.
Už se nám dlouho neozvala druhá Mirka ta na nás prdí.
A co ty Krystínko jak ti je a kdý máš jít na tu operaci.
Tak Vám všem přeji hezký sluníčkoví den a hlavně bez bolístkový.
pa mám vás ráda
Nadi
DORI
| 6. 7. 2010 23:22
ahojky Nadi, odpesala jsem diky. Fotecku zitra udelam a poslu cerstvou, Jsou tady tento tyden . papa Mirka
Mirečko, ahojky
anonym
| 6. 7. 2010 23:05
poslala jsem Ti zprávičku.Jiřinko, dej nám tady fotčku vnoučátka, jak povyrostlo.Už nevím jestli to je holčička, ale myslím, že chlapeček .Dobrou noc
JIRINKO
DORI
| 6. 7. 2010 22:52
ahojky Jirinko, ja na Tebe nezapomela ani holky, urcite jsi si vsimla, ze jsem obcas napsala Tve jmeno, ze dlouho nepises, chodis jeste plavat? s deckama jsi chodila na plovarnu. a jak plaves? ja totiz vse neumim, a pry klasika neni vhodna .
Posilala jsi i fotky a pak jsi utla a vic nepises. Klidne pis, vidis, ze tady neresime ani preklepy ani pravopis, Ja osobne mam slovenskou skolu a tak mam take komplexy z pravopisu a opreklepech nemluvim, jenomze neni uz cas se vracet a cist to znovu -opravovat chyby.Myslim, ze to kazda z nas zna, ze klepes klepes a pak jsou tam i pismenka, ktere jsme nechteli.......teda na vyjimky, jako je \miladka a nektere hoilciny.Ahoj Nadi, jak je Kacce a Tobe? Je to
lepsi? pa pa vsichni a uzivejte leto coto jde dokud ho mame.Mirka
Jiřina1
anonym
| 6. 7. 2010 18:43
Ahoj Jiřinko, to je dobře, že nás čteš, ale ještě lepší bude, když se zapojíš a budeš i psát.Naše diskuze není o pravopisu, ale onás.podělíme se o bolest, ale i radost.Tak hoď ostych za hlavu a piš piš, piš, pěkný večer Naďa
Ahojky všem
jirina1
| 6. 7. 2010 17:21
už dlouho jsem vám nepsala naposledy snad v lednu,jsem po operaci 5 let a konečně se to zlepšilo.Dneska vám píšu protože vás pravidelně čtu a mě to moc pomáhá.
S psaním mam problém,pravopis atd. proto jenom čtu a ráda bych vás četla dál
maky
DORI
| 6. 7. 2010 15:24
ahojky Marketko, Hanka jede pokud si to dobre pamatuji do Hodonina, sejdou se s Pavlinkouta kousek bydli,

bezinky 10dkg do O,5l cerveneho nebo bileho vina, kdyz das bile, behem chvilky uvidis jak bude nadherne rude.po 3 dnech se to ma scedit, ale ja do nescedim, Muzes to osladit medem je to pak lepsi, zalezijakTi chutna, Melo by se uzivat denne 3x minim, polevkova lzice, aleto jsem take nebrala jen tak max,2x vic 1x denne na vecer, na mne i ta jedna lzice uz pusobi a tak jsem si dala jen vecer, Na mne pusobi vino myslim, nebo deci piva ja uz mam slabe nohy.tak to nepiju, Muzes si to zakonzervovat slivovici, ale je to skoda, mne to nechutnalo, radsi homam v lednici uz se mi v laznich skazilo na pokoji. Mma to od brezna v lednici nescezene. Musis uzivat alespon 14 dnu 3 tydny myslim, ale urcite to pomaha na ten nervik v zadechod patere. Jinak je to zdrave i na jine.ne jen na nervik.musim bezet papa. moc ti preji az úpomuzou urcite si udelej nebokazdy kdo muze.10dkg na 0,5l vina nezapomente to je zaklad, 3 dny vylouhovat. Mirka
Srnecko
Maky36
| 6. 7. 2010 13:56
ahoj, kam jedes do lazni ?
ja jedu v nedeli do Jachymova, tak kdybys nahodou jela take tam, muzeme se sejit

Holky, mohly byste mi nekdo poradit ten recept z bezinek ? Chtela bych to take zkusit...

Vsem preji hezke prazdninove dny hlavne bez bolesti!
ahoj Marketa
Broničko
anonym
| 6. 7. 2010 09:46
opravuji, léčba má přímou souvislost s násladkem pracovního úrazu.Tak nám bylo řečeno, že to musí být u všeho co budeme žádat proplatit.
Omlouvám se za překlepy
Ahoj rodinko,
anonym
| 6. 7. 2010 09:41
moc vás všechny zdravím a přejí pěkný den.srnka-v lázních si to pěkně užij a dej nám vědět jako Bronička, Pavlínka, jak je snášíš a vůbec všechno okolo.Hlavně aby Ti pomohly.Broničko-co kdyby sis tam zavolala a ono Ti řeknou přesně jak to tam chodí:Možná to je jinak u lidí kteří jdou potom do lázní, tak to bude asi kratší doba, asi Tě tam jen rozhýbou a připraví na ty lázně, aby jsi je potom mohla absolvovat a tím pádem splní účel léčby.Nechci dělat chytrolína, ale já bych se zeptala přímo tam.Tu delší dobu tam jsou možná lidé, kteří by nebyli schopni absolvovat lázně.Platit se tam bude určitě jako v lázních 60Kč na noc, ale Tobě to všechno potom proplatí pojišťovna, hlavně musíš mít vystavený doklad s potvrzením, že léčba je na následky pracovního úrazu.To tam vždy musí být u toho doloženo.
Kočandy i Adame , pokud se chystáte někam na dovolenou, tak vám přeji krásné počasí, dobrou náladu a bolesti zapomenout doma bolesti...Kdyby to tak šlo , ale jistě všichni víte jak to myslím užívejte si léta co nejlím a vyhřívejte zádička Naďa Kristýnko, jak jsi dopadla s bříškem????
Zapoměla jsem!
Brona
| 6. 7. 2010 08:30
Děvčata,nevíte,na jak dlouho se chodí do těch Malvazinek?Mně říkal můj obv.dr,on je i rehabilitační,že hospitalizačně se tam chodí,neví přesně,na 2-3 měsíce.To se mi zdá teda trochu hodně.A taky nevím,kolik se tam platí,protože pak bych měla ještě jít do lázní.Jestli někdo víte,napište mi prosím.Tak Pa,a předem Vám děkuji. Brona
Dobré sváteční ráno.
Brona
| 6. 7. 2010 08:26

Moc Vás všechny zdravím.Jsem v pořádku,a ráda bych Vám jen napsala,že já tady taky zůstávám.Mluuvila sem i s Nadou-OK,ta tady taky bude.Kdo chce,at jde na nové,ale mně se pomohlo tady,tak tu zůstanu.Co když bude někdo natom,tak jako my,a nebude si moct nic přečíst,a nebude mu mít kdo poradit?Vzpomente si,na naše začátky.Vždyt si tady nepíšeme žádné intimnosti,a nic tak háklivé.Známe se už docela dost dlouho,máme vyměněný e-maily,tel.čísla,i skype.Jsou tady i ty soukromé správičky,takže nevidím problém.Vždyt i nám se občas stalo,že sme omylem odeslali příspěvek i několik krát.Zachvěje se Ti ruka,a je to.A jestli tady bude někdo sprostej,tak jej budem ignorovat.Vzpomínáte na ten příspěvek,jak měl Adam tu autonehodu?Taky sme to zvládli.A rodinný příslušníci,ty předce dobře vědí,co nám je.Takže já zůstanu tady.Mějte se hezky děvčata,a přemýšlejte,budou nás potřebovat i nový nemocní.Pa pa,zdravím všechny. Brona
plotynky
DORI
| 5. 7. 2010 23:53

ja myslela, ze sem uz nikdo neprijde.Hani i Ty bezinky kdyz jsi napsala, ja take az po case, hned to nejde. Verim, ze mi pomohlya mnoha daqlsim, kdo treba i nema odvahu sem napsat. Myslim, ze psat sem je treba s tim, ze pocitame, ze to precte kde kdo a opravdu duverne veci si napsat meilem a pod,jsou tady i soukrome zpravy-.Take o ozonove terapii bych nevedela, az jak jse zasla na abecedu zdravi a jine veci.ja take zustavam jako psala Majka a co se tyce osobnejsich veci, to zustane u mne jak bylo na meila.
zdravim vsechny ,preji vylepseni zdravotnihuho stavu, at Vas slunicko vyhreje a vyleci.Ozvete se alespon obcas, bylo by nam tady po vas smutno vsechny co jste se odpojili,nebudu jmenovat mirka
mistnost
srnka
| 5. 7. 2010 23:14
je pravda, že zde může být diskuze o plotýnkám a v té nové, kdo chce, si může psát důvěrnější zprávy...
Kristýnku chápu...myslela to dobře....ale neuvědomila si následky...
Někdy se cítím také zvláštně, kdo vše si nás čte...
lázně
srnka
| 5. 7. 2010 23:12
Ahoj holky,
konečně máme prázdniny a krásné počasí.

Musím reagovat i já. Taky mi tyto stránky moc moc pomohly, když jsem měla před operací a hlavně po ní. DOzvěděla jsem se tu spostu důležitých věcí a našla zpřízněné duše....
Je to každýho věc, zda bude tu i jinde....tyto stránky tedy diskuzi si nezaslouží ponechat ladem...

Peti, gratuluji, že jsi to všechno zvládla....odpočíváš ? Jedeš někam na dovolenou?Jsem ráda, že ti operace pomohla a je ti lépe....

Pavli a vlastně ostatní holky, nastupuji už ted ve středu do lázní. Jsem zvědavá, a netuším, co vše si zabalit...atd...budu vás informovat, jaký to tam je...

Přečetla jsem si vás, co je nového....
4 mm je fakt málo....to na opereci nedoporučují...

Kristýnko, toho břicha je mi líto...

Všem přeji, atmají sluníčkové dny bez bolestí...
Mirko, mě ty bezinky docela pomohly, ale je pravda, že to nebyl hned....ona trpělovost růže přináší...

Všem vám moc díky, za rady...
hezky vecer
Maky36
| 2. 7. 2010 22:27
ahoj vsichni , mne osobne je jedno, kam se bude psat, jak chcete....

je mi moc lito, Kristynko, ze mas problemy s brichem a musis na operaci! Rikali ti, jaky je to zakrok ? Nedelaji to jen laparoskopicky ? To by pak bylo snad tak hrozne. Drzim Ti moc palce!!!

Jsem strasne rada, ze Bronicka a Peta pisou, ze jsou na tom dobre, udealo mi to fakt velkou radost !

Ja byla na neurochirurgii, kde rekli, ze nalez tam sice je (4mm), ale ze to na opearci neni a mam zkusit lazne, pak ze by udelali zase MRI. Tak jedu 11.7. do Jachymova. Docela se bojim, jak to ta moje mala zlata Klarinka ten mesic zvladne a take ja. Je to strasne daleko a dlouha doba. Modlim se, aby ty lazne pomohly, i kdyz
musim rict, ze tomu moc neverim, coz je asi spatne.
V praci jsem dostala vypoved ( skoncil mi rodicak ) a jsem ted na neschopence, tak jsem zvedava co bude dal....

Mejte se vsichni moc hezky,
zdravim, Marketa
Ahoj OK.
Lesanek
| 2. 7. 2010 22:05
Zdravím Tě. To jsem Kristince napsala já, že bychom skutečně měly změnit působiště, protože skutečně není dobré, když si z nás někdo může dělat dobrý den.
Samozřejmě, že je možné psát si na více servrů, vždyť ty i já jsme i v diskuzi, viděla jsem tam Tvoje OK, na Dámě, tak nevím, proč bychom tam nemohly mít uzavřeny server, no a kdo chce psát na dva, nic se neděJE. Samozřejmě nikdo nikoho nemůže nutit, ale co je moc, to je moc. Já se osobně dohodnu s Kristou, Dori, a Cumáckem, protože ty nemohu postrádat a s Bronou tu také a s Petrou a vysvětlím situaci Majce a Nedince.
Zatím pa máme čas. Zdraví Milada
Kristýnko
anonym
| 2. 7. 2010 20:40
mne si určitě neurazila a chápu Tě.Tak klidně na ty stránky piš a my tam jistě i kouknem a něco písnem,ale tady tyto stránky by měly být zachovány.Tak běž kouknout , zase jsem tam něco písla a napiš mi k tomu něco, to víš, mi už to nepálí, jako Tobě.Co Lukášek a tvoje bříško??
OK
krisvystrc
| 2. 7. 2010 20:09
vzdyt te uz ponekolikate navadim jak na to.. jaktoze nereaguju?? nebudu nikoho nutit.. jen sem myslela ze by to bylo fajn, tak se omluovam za blbej napad
...
krisvystrc
| 2. 7. 2010 20:04
ahoj, holky, vidim ze ste me nepochopoli, nemela sem na mysli se distancovat a nepomoct ostatnim ale byla sem od jedne z vas pozadana a upozornena ze onan- je nekdo kdo tu byl nezadouci, tak sem vam jen chtela pomoct a psat si tam kde nas nikdo nebude cist a muzem si psat o cem chcem,, protoze sem uz byla sledovana od tchyne a nevim od koho vseho, protoze tolik diskuzi na polotynky zase nejsou.. omlouvam se zda sem nekoho urazila, jen sem chtela aby sme bsi mohli napsat vse.. tezko semmuzu psat muj zdravotni stav kdyz si me kdokoliv muze precist a vysledovat.. ahoj kris
Majka 1
anonym
| 2. 7. 2010 16:46
vnučka je nádherná závidím Ti, ale moc přeji.Děvčata všechny vás mo zdravím.Souhlasím z názorem Majky, pokud tady někdo napíše co se někomu nelíbí, prostě to přehlídne, nevidím v tom problém.Jestli si chce někdo poklábosit mimo , tak si můžou psát na soukromých zprávách, nebo si dát email, skype, tak jak to tady mezi náma funguje.Kristýnko, já už se zaregistrovala na uvedené stránce a nijak si nereagovala, tak nevím, jestli máš představu si tam dát jen někoho??Přeji vám pěkný víkend a aby vás nic nebolelo
Ahoj
1majka
| 2. 7. 2010 15:24
Kristýnko,
nevím o jakých záškodnících mluvíš.To že se někomu zpráva odešle vícekrát se na chatu stalo více lidem.Já si myslím,že bysme měli zůstat tady a pomáhat jako dosud nejen sobě,ale i nově příchozím.I ti potřebují radu a útěchu.Vzpomeň na sebe.A kdyby měli všichni jen soukromé stránky nic bychom se nedozvěděly a nepoznaly se.Já zůstávám zde.
Broni ty samé šrouby mám taky.To je dobře,že máš vše v pořádku.Jen to pořádně doléčit.Ty rehabilitace na Malvazinkách jsou super.To ber okamžitě a neuvažuj o tom.Tam se každý nedostane.Jsou to jedny z nejlepších rehabilitací.
Holky všechny Vás zdravím a přeji pěkný prodloužený víkend.Užijte si sluníčka.
Posílám vnučku. Ahoj Majka
ahojky
krisvystrc
| 2. 7. 2010 14:22
holky, protoze sou tady zaskodnici znova davm adresu kde budeme mit klid, porsim vas zaresturjte se, a pak mi poslete zpravu.. ja vas do te diskuze musim pirdat aby nam tam nikdo nelezl ju?? tak prosim uz i lesanek me o to prosil, tak sup sup at mame klidek http://www.stastnezeny.cz/index.asp?… tady je ta stranka
plotynky
onan
| 1. 7. 2010 19:21
Dobrý podvečer.Jsem Pavel 27 let a v Říjnu 2008 jsem podstoupil operaci plotýnek,ze začátku bylo vše v pořádku,ale od letošního Ledna se mi potíže opět vrátily.Pokud mate brnění a jde to až do prstů tak to máte určitě plotýnky.Pavel
plotynky
onan
Dobrý podvečer.Jsem Pavel 27 let a v Říjnu 2008 jsem podstoupil operaci plotýnek,ze začátku bylo vše v pořádku,ale od letošního Ledna se mi potíže opět vrátily.Pokud mate brnění a jde to až do prstů tak to máte určitě plotýnky.Pavel
plotynky
onan

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
8. 6. 2025 21:16
14473
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39