Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Majko
lidka44
| 23. 6. 2010 08:53
0
0
Reagovat!
A ještě jednou pro všechny dívenky, tentokrát pokračování páté
Lesanek
| 15. 6. 2010 17:37
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ahojky všichni

Ahoj Majko, tak jsem to nějak popletla. Ale když už to máme upřesněné, mohla bys mi prosímtě napsat, co ti vlastně ta nožka dělá. Jak ji cítíš, jestli tě bolí a jestli ti dovolí normálně chodit. Chodíš s holí, nebo tě to v chůzi neomezuje. Bolí tě v bedrech? Kolik centimetrů nervu máš poškozených? Srovnala bych to se svými poznatky.
zdravim vsechny. Miladko mas muj obdiv,.Moc hezky se to od Tebe cte, a co dneska pises, proc se tva kariera nerozvinula, tak mas me sympatie, v obou pripadech s tebou souhlasim. Myslis, ze kdybys napsala knihu dala si to na pult, tak tutdy cesta nevede? Nejde to sam za sebe? kolik lidi po 50tce studuje vysokou, proc ty kdyz uz mas vystudovano, by jsi nemohla zmenit smer?Nevim, jen mne to napadlo, Holky Vam drzim palecky, snad to zhorseni dela jen pocasi, a bude zase lip, Miladko na ten nervik.... ja ho mam prez rok blokovanej, noha obcas poboli, nekdy o ni i zakopavam, citliva neni (co je vyhoda pri depilaci strojkem)ale na posledni kontrole mi doktorka rikala, ze zacina reagovat a pry se to regeneruje. ja zatim zmenu nevidim, ale uvidime.Je pravda ale, ze na poklepposkocila, Tak snad jde nervik zregenerovat.
.
.
. Nechci predbihat, ale take nechci, aby ta druha noha dopadla tak spatne, jak ta prvni. Rocnim utlakem korene je ted straaasne slaba. Po par minutach chuze musim myslet na to, aby sla, popobehnout je nadlidsky vykon.

IV.
Ahojky