Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Zdravím
1majka
| 15. 6. 2010 07:41
0
0
Reagovat!
Je hluboká noc a já nemohu spát, bolí mě koleno a proto ....
Lesanek
| 14. 6. 2010 02:29
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
III.
Probouzím se. Venku je tma. Moje ruka se bezděčně, za to ale okamžitě ,dokne několika hrbolků co mi vyrostli na kůži u ledvin.Srdce se mi svírá. Svět se v této době zdá pro mě prosycený zhouným nádorovým bujenímJak to říkal lékař v televizi? Na nic nečekat a jít okamžitě k lékaři.Je to jasné, . Rychle vyhledám lékaře.Je třeba mít jistotu.Bezděčně vzpomínám na pacienty s rakovinou z dob své krátké zdravotnické služby, před tím, než jsem začala studovat práva.Neveselá statistika. A co když jsen na tom také tak?Ale vlastně nic nevím. Sakra, Představa, že by tu Dita zůstala jen s tátou mě děsí.Mám o ně oba strach.Muž. klidně oddechuje a spí klidným spánkem spravedlivých.Vstavám a jdu se podívat naDitu. Holčička spí jako dub.Odhrnu ji dlouhé vlásky z tváře a pohladím zlatou hlavičku.Zavrní a blaženě se protahne. Nevzbudí se. Je sobota a má před sebou spoustu času,Osaměle si jdu zase lehnout. Kolem osmé se naše rodina probouzí. Dita přiběhne se svýn poštářkem pod paží, skočí doprostřeed letiště . Lehne si a začne povídat.Střídavě ji hladíme, každý z jedné strany. Proto má tak krásně kulatou hlavu.
, Tobe take moc preji a verim, ze budes mit jiste mimco. Vzdyt jsi tak mlada, to mas tolik casu se dat do poradku!
. Mne kazdy rikal, ze az po roce, tak je to asi individualni. Drzim palce, at se ti ztrati ta cysta!
.
Ahojky Miládko
a samozrejme te nebolely záda...už se těším, jak se v Hodoníně sejdeme
Ahojky
Dneska mne začaly taky bolet záda, tak snad to je jen ze stresu, je toho teď na mně hodně, já jsem velký cíťa a vše hodně prožívám.Kristýnko, to je divné, že Tě stále to bříško bolí a nedivím se že máš z toho depky, tak posílám pohlazení a hodně síly, aby jsi to všechno zvádla.