Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
ahojky
krisvystrc
| 4. 6. 2010 10:13
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Dobré ráno děvčata,a Adame. Omlouvám se,včera jsem byla hrozně unavena,tak jsem Vám už nenapsala,jak sem dopadla na té posudkové komisi.Takže mám PN prodlouženou do 25.8.,vtedy mám další termín posudkové komise.Ta Mudr na komisi mi hned vypsala prodloužení,protože už to měla v pc tak připravený.Takže i toho 25.8. mi PN prodlouží určitě.Nevím,jestli je to dobře,nebo ne,minule říkala,že to mám já finančně lepší,než důchod.Jen mi ještě řekla,že podle ní chodím horší,jak před operací.Jen se mně ptala,kdy jdu do Prahy na kontrolu,a zapsala si datum 30.6. Já došla z té komise utahaná jako štěně.Doma sem zvládla 2 patra po schodech,na té sociálce taky,a pak ještě jednou,cestou spátky.Myslela sem,že už domů nezajdu.Dnes zase musím k mému Dr,podat hlášení z komise.
ahoj kocicko . Ty pujdes na celou pater na MR, nebo zase jen na bederku. Ja mam kontrolu az v srpnu u doktorky, jen jsem zvedava tak manzel byl v nemocnici a stavil se u doktorky a poprosil i i ofoceni zpravy, ze jsem moc zvedava co tam poslali . ale ja si jen sama prekladala slova co tam vidim, ani vse neopisuji, vypada to nejak hodne zle, ale uvidime co rekne doktorka, dneska jsem volala a sestra rekla, ze to mam nechat na ten srpen, je to v zacatku.
|Nadi napis hned co kacka jak se to dozvis Mirka

. Jen se bojím,abych to nezakřikla.Dnes jsem přes Skype mluvila chvilku s Čumáčkem,a zase sme probírali moje sedění. Děvčata,já ještě neseděla,měla sem strach.Dnes jsem to tedy ale asi na 2 minuty skusila,a asi po 2 krát
.Ted mně to ale bolí,už sem asi moc unavená.Ráno jdu na tu posudkovou,tak sem docela nervozní,co mně tam zase řeknou
. Ted mam jeste starosti o manzela, toho take zacala takto bolet noha, tak trnu hruzou, aby nemel take plotnu!