Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

ahojky
krisvystrc
| 4. 6. 2010 10:13
rodinko,v posledni dobe nestiham, mam stale cin dal vetsi boelti bricha, v pondeli jdu na kontrolu naneurochirurgii tak uvidim co mi reknou.. pocasi me depta, vcera sem si vymenila nazor s manzelem tak mi bylo nanic, ale uz je to ok.. ctu vas pravidelne ale nereaguji, nejak na to nemam silu.
tak se vseci opatrujte, prisla na me depka, tak depkarim papa
Hezké páteční ráno.
Brona
| 4. 6. 2010 07:09
Dobré ráno děvčata,a Adame. Omlouvám se,včera jsem byla hrozně unavena,tak jsem Vám už nenapsala,jak sem dopadla na té posudkové komisi.Takže mám PN prodlouženou do 25.8.,vtedy mám další termín posudkové komise.Ta Mudr na komisi mi hned vypsala prodloužení,protože už to měla v pc tak připravený.Takže i toho 25.8. mi PN prodlouží určitě.Nevím,jestli je to dobře,nebo ne,minule říkala,že to mám já finančně lepší,než důchod.Jen mi ještě řekla,že podle ní chodím horší,jak před operací.Jen se mně ptala,kdy jdu do Prahy na kontrolu,a zapsala si datum 30.6. Já došla z té komise utahaná jako štěně.Doma sem zvládla 2 patra po schodech,na té sociálce taky,a pak ještě jednou,cestou spátky.Myslela sem,že už domů nezajdu.Dnes zase musím k mému Dr,podat hlášení z komise.
Četla sem si děvčata,jak natom ste špatně.Sem z toho dost smutná,myslela sem si,že už se Vám to bude jen zlepšovat.I Majka,Mirka,Čumáček, Kačkai ostatní.Takže sem pochopila,že ten stav,jak mi bylo trošku lepší,je vždycky jen dočasný,že za chvíli se to změní.Aspon to počasí kdyby se umoudřilo,a svítilo nám už sluníčko,at nemáme deprese ještě i z počasí.No děvčata,už stojím dost dlouho,jdu na kutě,abych to nepřehnala.Všem přeji hezký pátek,i víkend.At Vás nic nebolí.Posílám pusiny,všechny zdravím.Mám Vás moc ráda rodinko,pa pa,Brona
=)
AdamPunx
| 3. 6. 2010 16:16
OK přeju ti a Katce hodně sil a hlavně at je vám lépe.K těm důchodům,my všichni bychom ho dostaly ale kdybychom je tam podplatily,jinak to nevidím.Mám jednoho známého,je to od kámoše brácha a ten má problémy s psychikou a dostal na to plný inv.důchod a ten nnormálně žije jak každý člověk.Vyřídil si slevy pro ztp a má slevy na vlak,vstupné a všude možně kde se daj využít nějaké slevy.Ten kámoš si nechal i přes něho přepsat auto a zadarmo na tu slevu,rodina si bere půjčky atd na jeho důchod,a jeho mamka na něho ještě bere peníze za to že se o něo stará a to na něho kašle a je celé dny u milenců atd.Njn ti lidi co jejich zdravotní stav není vážný a nebo to hrajou ten důchod dostanou a ti co mají zdravotní problémy,tak ti ho nedostanou.
stanicko
DORI
| 3. 6. 2010 16:14
ahoj kocicko . Ty pujdes na celou pater na MR, nebo zase jen na bederku. Ja mam kontrolu az v srpnu u doktorky, jen jsem zvedava tak manzel byl v nemocnici a stavil se u doktorky a poprosil i i ofoceni zpravy, ze jsem moc zvedava co tam poslali . ale ja si jen sama prekladala slova co tam vidim, ani vse neopisuji, vypada to nejak hodne zle, ale uvidime co rekne doktorka, dneska jsem volala a sestra rekla, ze to mam nechat na ten srpen, je to v zacatku.
mne ti je divny, ze se citim lip, a nalez tak spatny, mozna doktorka podle toho i uvidi kolik je ten vyhrez, to by mne zajimalo, zda je vetsi, nebo mensi. u nas prvni den neleje v kuse, jen rano kapalo, i slunicko vykuklo tak na par min, ale jsem zvedava zda se vyplni predpoved, ze bude hezky .
slysela jsem ze ta akupunktura moc moc pomaha, jak bylo tobe? uz jsi na tom byla|? Nase mala ma uz 4,6 kg pekne roste je ji spousta veci uz mala. uz ani neplace tolik jak byla zvykla v urcitu dobu, ted hodne vnima a uz se zabavi. smeje se. tak je zas neco veselejsi, pak ti napisu co mi napsala ta doktorka. Mam z te Bronicky velkou radost, uz takovou dobu jen slzy a plac, konecne neco pozitivni, Broni, jen to nerikej doma, at se staraji dal, mas se rok setrit, ne ze zacnes kolem chalpu behat. |Nadi napis hned co kacka jak se to dozvis Mirka
ahoj všichni =)
AdamPunx
| 3. 6. 2010 16:05
Ahoj lidičky OK ohledně toho mojeho důchodu nic nevím,už je to přes 3 měsíce a týden nebo už i víc co sem si to vyřizoval a co mi to zamítly,hned sem se odvolal a stále čekám co mi příjde s Prahy.Volal sem minule do Karviné,tam jak sem si vyřizoval ten důchod a daly mi další číslo na jiné lidi a tam zjistily že tam ty moje papíry někde leží na stole a nikdo s tím nehnul.Nakonec tak koukám a myslím že jsem tehdy udělal dobře že jsem sám ukončil nemocenskou...bylo to někdy v tomto období minulý rok...bys sem asi celkem 3 nebo 4 měsíce na nemocenské,protože mě ta páteř bolela a už sem skoro ani nechodil a vyřizoval sem v té době tu operaci atd...ukončit nemocenskou byla pro mě dobrá volba,protože sem mohl chodit ven a né jen o vycházkách..mohl sem jezdit za přítelkyní...dostával sem peníze s pracáku půl roku...a ta nemocenská co mi oni vyplácely,tak to bylo půl a možná i čtvrt částky co sem dostával od pracáku,a ještě mi to chodilo část s práce a druhá část ze sociálky o měsíc nebo o 2 měsíce ještě opozdile...dále venku bylo pěkně hezky a skoro už bylo léto a rozhodně sem nechtěl sedět furt doma ... připravoval sem se psychicky na tu operaci a počítal sem i s tím,že třeba nebudu muset nikdy chodit apod,tak sem žil a to na plno
Ahojky rodinko
cumacek
| 3. 6. 2010 13:44
Ahojky
Tak Vás zdravím všechny.
Adame Majka má pravdu zavolej tak kdý mají termím já jsem se také sama objednala a udělala termít.
S těma důchodama je to lumpárna,člověk němůže a je jim to jedno.Ja mám invaliditu na 70procent.

Jsem také moc ráda,že je Broničce už o něco lépe a myslím,že to bude odedne lepší a lepší i ty léky jí určitě pomáhají.Jsem zvědavá jak jí to domadlo,zatím se mi neozvala.Asi je je z té cesty unavená a odpočívá vždyť to známe všichni jaké to je
.
Miruško,tam to jsou tedy nálezy to máš vyhlídky.A co ty řekli co s tím budou dělat.

Jěště jsem vá zapoměla napsat,že jdu také na MRI mám doporučení tak jěště nevím kdy.Tak jsem také zvědavá co se tam změnilo za ten rok.

A co asi Pavlínka ta tu dlouho nebyla.
I ostatní děvčata,nějak se nikomu nechce psát,je venku tak ošklivo,snad už v sobotu se dočkáme tepla ale na jak dlouho.

Tak se všichni opatrujte a dny bez bolístek
Stáňa pa pusinky a mám Vás ráda
Pro OK
1majka
| 3. 6. 2010 09:12
Naděnko poslala jsem Ti zprávičku ohledně toho ID,tak si to přečti.

Zdravím i Vás všechny ostatní.Taky jsem tu delší čas nebyla,ale nějak jsem neměla chuť psát.Taky se sebou bojuji.Když jsem dostala do ruky výsledky z MR tak mě to dost vyděsilo a nevím co se mnou bude dál.Musím se objednat někam na konzultaci a nevím zatím kam. Mirko myslím že prožíváme něco podobného.Do toho to počasí taky na náladě nepřidá.
Jsem dneska nějak pesimistická.
Radost mi však dělá Broňa,že už je jí konečně o chlup lépe.
Už se nám dlouho neozvala Pavlinka.
Adame pokud chceš jet do lázní dříve než za 3 měsíce,tak tam zavolej a zeptej se kdy tě pozvou.Oni to pak urychlí.V Karviné v lázních je moc fajn.Byla jsem tam v říjnu a pojedu tam zase na jaře.Určitě si to tam užiješ.Je tam vše pod jednou střechou takže fajn.
Tak já Vás všechny moc zdravím. Majka
ještě
anonym
| 3. 6. 2010 07:53
co se týče odvolání, bylo ji řečeno, ať to nedělá, že by jí mohli vzít i tu 1důchod, že už to tak prý udělali, to je síla co?.Na tu trojku, už musí být asi člověk 1 nohou v hrobě Broničko a pokud prý nemáš 3, tak nedostaneš ani rentu, když s tebou zaměstnavatel nerozváže pracovní poměr z důvodu následků po pracovním úrazu Musí ti vytvořit pracovní místo a je jedno jaké.
Ahoj rodinko
anonym
| 3. 6. 2010 07:45
moc Vás všechny zdravím,Broničko, jsem ráda, že se konečně dostavila úleva.Budu dnes držet palce, aby jsi dobře dopadla u komise, hlavně se nedej, pokud by Ti řekli, aby sis požádala o důchod, hned chtěj vědět, jaký by jsi dostala.Kačce řekla, že dostane na rok 3 a nakonec ji dali 1 podle toho může vykonávat veškerou práci jen s menším vytížením.Prý je to od ledna nově upraveno a na 2 máš nárok pokud jsi na půl těla ochrnutá a neudržíš stolici a moč. Neposuzují to podle toho, jak je na tom člověk momentálně, ale podle tabulek .Kačka chodí znovu na obstřiky a má bolesti je zkřivená jak před operací.Včera brala lékařka její dokumentaci domů, aby se poradila s manželem co dál.ČSSZ je továrna na bezdomovce, kdyby neměla nás je už zadlužená, jelikož už 2měsíc nepobírá žádne peníze.Adámku,Nyní se budeme radit s právníkem, co má dělat, když nemůže pracovat, podle posudku je fit a musí do konce měsíce podle zákona ukončit nemocenskou.je to začarovaný kruh a nevíme, jak z něho ven Tobě už něco přišlo ohledně toho odvolání????
Broničko, je mně líto, že máš takový nález, hlavně se teď šetři, aby to co nejdéle vydrželo, tak jak doposud.Dnes když vidím a slyším, jaké máte všichni problémy, tak to mé bolení páteře je lechtání, proti tomu co musíte zkusit vy všechny.Nestačí, že máte život zkomplikovaný po zbytek života, ale musíte ještě snášet to ponížení některých lékařů.Mějte se všichni co nejlíp, bez bolestí a přeji, aby jste měli kolem sebe jen rozumné, vstřícné a empatické lidi.Miládko, Pavlínko,Kristýnko,Peťulko a všichni ostatní , jak je vám.Vylela jsem si tady srdíčko, ale vy to jistě chápete, samy si tím procházíte , nebo jste už prošli.
Dobrý večer,děvčata a Adame.
Brona
| 2. 6. 2010 22:52

Všem Vám děvčata moooc děkuji,že máte radost,že mi je lépe . Jen se bojím,abych to nezakřikla.Dnes jsem přes Skype mluvila chvilku s Čumáčkem,a zase sme probírali moje sedění. Děvčata,já ještě neseděla,měla sem strach.Dnes jsem to tedy ale asi na 2 minuty skusila,a asi po 2 krát .Až do ted mně to táhlo v zádech,nechtělo mně to pustit.Ale jak sem to dnes skusila na vyvíšeném matraci,tak to trošku táhlo,ale vydržela sem to .Musím si zvykat,až pujdu do Prahy 30.6. na kontrolu,abych to zvládla.Taky sem si sedla vedle manžela v kuchyni,a jakou měl velkou radost,když mně viděl sedět .Ted mně to ale bolí,už sem asi moc unavená.Ráno jdu na tu posudkovou,tak sem docela nervozní,co mně tam zase řeknou .Všem Vám přeji hezkou,bezbolestní noc,a posílám Vám moc polibků.Pa pa,mám Vás moc ráda , Brona
=)
AdamPunx
| 2. 6. 2010 22:33
Ahoj Broni no to je skvělé že už je ti konečně lépe mě se strašně ulevilo byl sem až smutný jak se trápíš a jaké máš bolesti atd,já vím jaké to je,já tím taky prošel a ještě jednou projdu. Čumáčku ještě nevím kdy pojedu do lázní.Všechno už mám vyřízené a ted čekám na pozvánku z těch lázní.Pojedu někam do Karvine =) at to mám blízko a nemusím moc cestovat OK a co u tebe ?Jak se má Katka ?Zdravím všechny lidičky
broni
DORI
| 2. 6. 2010 18:45
no Broni, konecne, opravdu, i mne jsi zvedla naladu, dneska jsem koencne videla moje vysledky z MR vsude mam zuzeny kanal na 26% az 36 a 45 nejvic, je to jak kde, podle toho co jsem cetla, mam celou pater nejakou na odpis, dokonce necoi i agresivni tam je, Mam jen fotokopii, ale dokrtorka mi vzkala, ze mam zavolat na drivjejsi navstevu. Jsem z toho spatna, ale mam tolik prace, ze mne to dlho drzet nebude, jsem zvedava co se dozvim po odbornem posouzeni od doktora, Radsi jsem na tu MR snad ani nemela chodit, a ja myslela, ze to co mam zjisteny, bude lepsi, i kdyz tam nepisou kolik je ted ten vyhrez, ale jak tomu rozumim, je jich tam jeste vic.

holky ja nemam vubec cas, jen kolem 3 v noci koukam na diskuzi, co mate noveho, Drzim vsem palecky, to pocasi nas zabije, dneska jen leje a leje. hruza.
drzim vsem palecky a kazdeho pozdrabuji mirka
Gratulaci pro Broničku,
Martina12
| 2. 6. 2010 16:55
no co to slyším za zprávy . Moc ti gratuluji, že už je ti konečně lépe. Konečně po roce a půl přišla od tebe pozitivní radost. Ani nevíš, jak jsi mi zlepšila náladu. Jen tak dál, ať je to čím dál lepší. Moc ti to přeju.
A všem ostatním ať je taky co nejlíp.
Brona
| 1. 6. 2010 20:39

Ahojky zdravím všechny. Tak konečně tady aspon Stánička napsala.Kde jste všichni ? Jak se všechny máte? Děvčata,nebudete mi věřit,ale mně je výborně !!! Ne teda ůplně,ale o hodně lepší,jak sem na tom byla.Od toho pátku co beru ty nové léky Tramal Retard,necítím tak ty šílený bolesti.Dokonce už i spím.Dávám si tabletu kolem 9 hod ráno,a pak kolem 9 večer,to abych zvládala noc.Ještě v noci pochoduju po bytě,ale už je to o moc lepší.Ale bez korzetu nedělám ani krok.Jen na WC. Tak,a zase jdu poslušně do postele .Všechny Vás zdravím,a přeju hodně zdraví,a málo bolestí.Mám Vás všechny tady moooc ráda ,a posílám pusinu. Pa pa, Brona.
Čumáčku,zítra si můžem zavolat i na skype.
Abych nezapoměla,ve čtvrtek jdu na tu posudkovou komisi .
Ahojky děvčata a Adame
cumacek
| 1. 6. 2010 11:32
Ahojky
tak kde jste všichni,že nikdo nepíše.Já dnes byla u rehabilitační dr.na té mobilizaci kostrče tak to nic nebylo vůbec to nebolí akorát nesmím 3hod sedět tak ležím a pak mi jěště dělala akupunkturu v pátek jdu na další.Ani odemne nic nechtěla myslím platit,já jí vždy něco přinesu tak mi to udělala za darmo.
Broničko zlatíčko moje,tak jak ti je?A co ta jizva jak to ,že ti to hnisá.Stále na tebe myslím jak ti je:Zase ti zavolám neboj.

A co vy děvčata ostatní co je svámi už se konečně ozvěte.
Všechny Vás moc zdravím a přeji dny bez bolístek.
pa Stáňa mám Vás ráda
Brona
| 28. 5. 2010 19:17
Tak Vás opět zdravím po několika dnech.Já pořád ležím.Dnes jsem ale musela na poštu,abych se dozvěděla,že mi Kaufland(zaměstnavatel¨) zastavil výplatu doplatku do 100 procent,po dobu,než můj prac.ůraz přešetří soudní lékař.Takže taky nevím,co bude dál.Mám bolesti,hodně mně to bolí pořád,a na přilepšenou mi začali hnisat jízvy,tak sem byla dnes i u obv.dr.Dal mi od bolesti silnější tablety,Tramal Retard,a na ty rány Framykoinovou mastičku.Manžel mi rány natíral měsíčkovou mastičkou,ale nevím,proč mi to začalo hnisat.Tak,,a ted ve čtvrtek 3.6. jdu na tu posudkovou komisi,a jsem moc zvědavá,co semnou zase udělají.Děvčátka,už se mně třesou nohy,a jsem spotená,jako kdybych kopala brambory.Musím do postele.Všechny Vás moc zdravím,mám Vás moc ráda.Užijte si hezký víkend.Pa pa, Brona
zdravim po delsi dobe
Maky36
| 28. 5. 2010 13:28
ahojky vsichni, take sjem se dele neozvala, jsem porad v jednom kole, furt neco resim. S laznema jeste nevim, jen jsem se dozvedela, ze v Treboni pro me nemaji misto, tak to posilaji do Jachymova. Jsem z toho nervozni, protoze musim zajistit hlidani, take mi v cervnu konci rodicak, v praci zrejme dostanu vypoved a nevim, jak to vsechno udelat, kdyz zrejme v laznich budu muset mit neschopenku. Krome toho me stale boli ta druha noha, jdu jeste na CT, jen ale asi 2 sedmenty podle bolesti, tak se bojim. Ta druha, operovana take boli, nejak se mi u prstu propadla klenba, asi jak byl dlouho utlacovany ten nerv. Proste lazarka hadr. Ted mam jeste starosti o manzela, toho take zacala takto bolet noha, tak trnu hruzou, aby nemel take plotnu!
Uz aby se vse obratilo k lepsimu!

Take se divim, ze je Peta uz v praci. Mela jsem strach, ze se neco deje a jak je videt, tak je lepe, coz je super!

Je mi lito, ze Stani, tobe neni lepe i po laznich, je to otrava!

Vsechny ostatni vas zdravim, mejte se krasne a at nic neboli!
ahoj Marketa
Ahoj po dllouhé době,
Martina12
| 28. 5. 2010 09:51
všechny moc zdravím. A divím se, že Péťa už je v práci, jen jestli má taky čas na rehabilitaci a určitě to do budoucna chce cvičit a posilovat. Já jsem zatím v pohodě, ale nechci to zakřiknout (posledně když jsem Vám to napsala, tak jsem byla do týdne na kapačkách), tak teď to snad chvíli vydrží. Pořád cvičím a hodlám i o prázdninách. Jsem v jednom kole, v práci to stojí za prd, doma kolotoč. Ale pořád na Vás myslím a držím palce, ať je to aspoň dobrý. Mějte se všechny moc krásně a snad už budeme užívat sluníčko. M.
Ahoj děvčata
petraceb
| 27. 5. 2010 15:48
Ahoj všem,
omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala, ale chodim už do práce tak proto a teď do toho ty zkoušky ve škole.
Záda a nohy jak kdy, někdy je to fajn, někdy přijedu z práce vyřízená, ale dá se to. Moc těm zádům nedám pokoj, vlastně ani né od operace .
Já se zase ozvu, mějte se moc krásně a ať to už nebolí
ahojky děvčata a Adame
cumacek
| 27. 5. 2010 12:52
Ahojky všichni
Tak přeji hezký den
Dnes jsem byla po lázní na kontrole u rehabilitační dr.Tak jdu v úterý kní na mobilitaci kostrče a bude mi dělat akupunkturu na ty bolavé místa tak uvidíme,co to semnou udělá.A jěště se zase jedu objednat do Mšených lázní na masáže a mobilizaci dostala jsem jich od každého 8krát tak už bych si přála kdyby něco zabralo.Drřte mi palečky.

Miládko
To je mi líto,že se ti to vymazalo to velké psaníčko pro nás.
Jinak jsem ráda,že si se zase ozvala a děkuji za přivítání z lázní.je ale škoda,že nemůžeš jet.Zkus to jěště zvážit,třeba jen nějaké lehké procedůry,zeptej se na to neurochirurga.
Koukám,že nás to všechni stejně zlobí i po operaci asi nám to nedá pokoj máme všichni smůlu komu jsme co udělali,že nás ten pán na hoře tak trestá.Dávej na sebe pozor a moc to s tou prácí doma nepřehánej je to stále krátká doba.pa a dny bez bolístek

Haní
Tak jsem se vrátila zase do normálu už doma člověk musí něcodělat a tam nemusel dali mu vše pod nos!!!!! A jak žiješ ty?Píšeš,že tě také stále zlobí ta nožka.

Broničko lásko moje,tak jak se cítíš,už je to o trošku lepší.Stále na tebe myslím jak ti je!!!!!

A co vy všichni ostatní nějak moc nepíšete,co je svámi
Tak pa pusinky všem a dny bez bolístek Stáňa
pár řádků
srnka
| 27. 5. 2010 07:42
AHOJ holky!

Miladko, to je mi liíto, že nemůžeš do lázní. Já se na ně už celkem těším..

Mě dovolili si sednout k jídlu na wc (max 20 minut) Obdivuji tě, že jsi vydržela 5 hodin sedět.. to já nevydžela ani před operací hodinku, jak mě ta noha bolela a střílela. I ted to po delším sezení docela cítím, Furt tu druhou nohu mám slabou. Když mě je obvodačka měřila, tak jsem tu špatnou měla až o 3cm menší. Měřili jste si lýtka holky? Zkuste to a uvidíte.

Kristýnko, chce to trpělivost, vidíš noha je lepší, ale to břicho bude trvat asi déle. Přeji ti, aby tě to tolik už nebolelo.

Stáni, vítej po lázních. Jaký byl vpád do reality...?

Pavlínko, už je lépe?Peti, ty se asi učíš vid?
Mirky obě, jak se máte?Adame? Martio, Marketo?
Všem přeji dny bez bolestí,
Mě se noha ozve, trochu si občas zacvičím na záda, jde to poznat, když člověk vynechává...ale kde brát furt ten čas?
Když sedím u pc, tak mám pod sebou klínek, znáte to holky?je to super.
tak se mějkte pěkně, doufám, že nikdo nejste vytopené. My naštěstí nebydlíme u řeky...ale to počasí by se mohlo už umoudřit...
A zase pár slov.
Lesanek
| 26. 5. 2010 20:29
Tak moje milé, moc Vás zdravím. Včera jserm se snažila , a napsala jsem předlouhý příspěvek, asi na 5 stran. Pak se na mě /myslím ten příspěvek/ zasmál, zvětšíl se na prezenční velikost, z půlky se vymazal, příšerně se zachechtaL...... A zmizel do nenávratna. Ač jsem se snažila, už jsem ho nenašla. Tak to jsem byla naštvaná. Hodinu píšu, páteř bolí a pak nic. Ale vysvětlilo mi to skutečnost, že na servru je tak málo příspěvků. Že byste měly obdobné zážitky?
Pokud jde o mě, chodím, sedím, peru, vařím, žehlím a trpím, protože mě bolí noha, přidala se krční páteř a bederní bolet nepřestala, ač tedy musím uznat, že oproti tomu, jak bederka bolela před operací, je to pohoda. Ale asi to není nic zvláštního, protože m i můj operatét teď při kontrole řekl, že co se týče bolesti nohy,mohu čekat, že její
vymizení bude trvat zhruba dva roky. Poškozený nerv se prý hojí zhruba 1 centimetr za 1 měsíc. Takže cvičím a snažím se mít trpělivost.
Jinak : sedět dle pokynu lékaře smím pouze při jídle a na WC. Trochu to nedodržuji, měli jsme návštěvu, seděla jsem 5 hodin, a pak to byla síla. Už to neudělám, ta bolest mě poučila o vhodnosti respektování pokynu lékaře.
Berle mi řekl, že doma nosit nemusím, ale ven, ať si je beru. To vše do kontroly 20.6., či-li do 3 měsícu od operace.
Čumáčku, vítám Tě z lázní. Já nepojedu, protože se mi po endoprotézách neosvědčily, a lékař řekl, že to je na mě, ale, že jde spíše o relax než léčbu, která potřebuje jen čas a čas. O června začnu chodit na rehabilitace.
A už budu raději končit, než moje psaní zmizí. Moc všechny zdraví Milada
ahojky holčiny moje
cumacek
| 26. 5. 2010 12:47
Ahojky
Kristýnko,tak to jsi šikula,že už chodíš bez berlích.A to sezení má každý jinak,někdo smí už sedět na chvíli po operace a někdo zase ne je to různé úočkej co ti řekne dr na kontrole.A to břicho asi bude trvat déle něž se to tam zahojí.
Mě to také stále bolí a jsem po lázní,to místo mě asi nikdo nevyléčí.je to na hlavu,a jěště to počasí do toho.

A co vy všichni ostatní kde jste ani nikdo nepíše.
Tak pa pa pusinky a dny bez bolístek Stáňa
ahojky,
krisvystrc
| 26. 5. 2010 08:06
tak se ozyvam po delsi dobe.. hlasim ze uz chodim bez berli! dnes je to 5 tydnu od operace,sval na noze uz dorostl, takze citim nohu!jen to bricho je porad stejne , vcera sem byla u obovdaka a ten mi rekl ze podle popisu to bude poskozeny nejaky sval nebo neco takveho a to dorusta 6 tydnu, ze me na chirdu posle, ale ja rela ze nechcu te pockam az po kontrole kterou mam za 14dni.. holky, kdy ste si poprve sedli?myslite zesi muzu uz sednout?? v nemocnici rehabka rikal aze po 3tydnech muzu do volneho porstoru si sednout.. ale rikali to jen ty rehabky cose teprve ucili. tak nevim..
me to pocasi uz pekne depta to neni normlani..
Ahojky všichni
cumacek
| 24. 5. 2010 14:13
Ahojky
Tak Vás zdravím po lázní.To to uteklo těch 5 týdnů.A jk se cítím stalé na nic.To místo mi stále bolí už nevím co budu dělat jinak si myslím,že mám lepší pohyblivost.Říkal mi dr že mám i krční bolavou a od toho se mi točí ta hlava mám na noc nosit límec.Jinak než jsem šla domu tak na poslední kontrole mi uděůlal opich a píchnul mi tam kortikoidy do toho místa ale zatím nic a můžou mě to píchnout znovu když by mě to pomohlo ale zatím nevidím žádný efekt.

Broničko
Nemáš za co děkovat.Já to ráda pro tebe udělala a udělám co budu moc.A jak ti je zlatíčko,už je to lepší aspoň trošičku.Hlavně nos ten korzet a dávej na sebe pozor a hlavně odpočívej.

Naděnko,to je hezký,že jedete k moři a vezmete sebou i Kačenku snad jí to sluníčko pomůže a kam se chystáte a kdý.Já bych také jela hned miliji moře dává mě sílu už to letos budou tři roky kdy jsem nebyla a moc mi to chybí. Tak si to pak užívejte moc Vám to přeji i Kačence moc jí pozdravuj.

Majko,tak to máš také do budoucna hezké vyhlídky já si to nedokážu celý život tak trpět vždyť máme jěště sposti let před sebou.To je hrozné pomyšlení.To se asi dřív ze všeho zblázním.To člověk jen přežívá.

Lidko,ti si to v lázních hezky užívej.Já si užívala do teď bylo to super i to uteklo.

Zdravím,Mirušku,Miládku,Markétku Haničku Adama Martinku a všechni ostatní

Přeji Vám hezký zbytek dne
je nádherně. pa a posílám pusinky
Mám Vás ráda Stáňa
Pavlínko a jak ti je?Už je to lepší.
Ahoj
1majka
| 24. 5. 2010 08:28
všem.
Tak jsem se konečně dostala ke psaní.Ve čtvrtek jsem byla pro výsledky na neurochirurgii. Tak tedy závěr je. Nad tím sešroubovaným jsou ještě 2 výhřezy ale zatím malé.Jinak by mělo být vše v pořádku, až na to že moje nervy jsou už trvale mrtvé a nikdy už svou činnost neobnoví. Prý mi nezbývá nic jiného než si na bolesti i podklesávání nohy zvyknout.Lepší už to prý nikdy nebude.Prý ty nervy byly dlouho poškozené a oni se už nedokázaly zregenerovat.Ještě mám jít na EMG aby se potvrdilo z kolika procent jsou nefunkční.
Docela jsem to musela strávit a smířit se s tím ve 47 letech no nevím.
A co vy všechny ostatní.Již se dlouho neozvala Petra.
Naděnko taky bych hned jela k moři.Jedete autem?
Lidko ty si užívej lázeňského klidu.
Holky mějte se krásně a snad už i sluníčko začne svítit a hřát. Ahoj Majka
lazne
DORI
| 23. 5. 2010 20:45
l
Lidunko to mam radost, ze si Ti tam tak libi.Ja si to take nevedela úpredstavit, v Zivote jsem nebyla v laznich a take jsem byla n ad miru spokojena a nadsena z lazni, I strava, raselinka vsechno, bazenek, hned bych jela, dneska jsem na Tebe dost myslela, jak Ti je, ze bych jela, ale porad prselo a nedalo se nic delat, Konecne dneska neprselo a tak vcera dneska jsem delali porad na zahrade, Strasne moc prace nam stoji a tak nevim zda se tam dostaneme v kratke dobe-Uzivej si, utece to jako voda, my porad vzpominame.
Nadi... Vy jedete ,misto do lazni k mori? no to se mate, Nebo pojedete i do lazni? uz Ti snad bude lip, kdyz se zacina pocasi vylerpsovat.

pozdravuji vsechny, drzte se at nikoho nic neboli Mirka
lidka44
anonym
| 23. 5. 2010 17:39
moc Tě zdravím do lázní, které Ti moc přeji, ale i závidím.Potřebovala bych tam taky.Dnes jsem v noci měla bolesti a nevěděla jsem jak si lehnout.Snad se počasí umoudří a užiješ si to i se sluníčkem, tak T i přeji pěkné lázeňské pokračování a hlavně ,aby to pomohlo.
Dnes jsme byli u Kačky, taky si stěžuje na bolest, ale chce to sluníčko a bude jistě líp.Řekli jsme ji dnes, že s náma pojede na 3 týdny k moři, tak se rozplakala, no a já taky.....Hodně ji to pomůže, uvolní se v moři a hlavně příjde na jiné myšlenky.
Vás ostatní moc pozdravuje.Miládko, Peťko,Kristýnko,Pavlínko, Broničko...co je s vámi, jak se daří???Všechny zdravím a držte palce, ať máme zlato v hokeji
Pozdrav z lázní
lidka44
| 23. 5. 2010 17:20
Děvčátka moje, užívám si lázní, je to balzám na moje
zádíčka, personál i služby ,krásně se o nás starají.Jsem přímo v Auroře, nikde nemusím docházet na procedůry, které si užívám a modlím se, jestli mi pomůžou,přece mám ještě nějaký čas na dorostení nervu ,aby se vše vrátilo do starých kolejí, jak má.

Dnes jsem v půli pobytu,nedovedla jsem si představit, být měsíc mimo domov, ale docela si to užívám,jen to počasí dosud bylo špatné.Dnes jsme si vyjeli na zámek Hluboká,prohlídku jsem přetrpěla,to mi dělá problémy se pomalu přesunovat a postávat.Snad mě tady vykurírují .Děvčátka, jestli máte možnost jet do lázní, tak určitě jeďte.Loučím se, tady nemám tolik času,jako doma,pořád někde trajdáme.Tak zátím se mějte moc moc fajn.

Hezký večer holčinky moje.
Brona
| 19. 5. 2010 18:27

Ahojky,Haničko-srnečko,a ostatní děvčátka. Píšu jen kousíček.Já platila u dr za vypsaní papíru do lázní 150Kč. Je to hrůza,opravdu,jak se k nám tenhle stát chová,já myslela,že to jen ke mně,když jsem cizinka,ale vidím,že je to stejný i s Váma,domorodcama. Já taky kolikrát psala,že mně neposlali žádný peníze,i několik měsíců.Haničko,já od bolestí skoro ani spát nemůžu,včera jak mně manžel vykoupal,mně ponatíral záda( jízvy mám ještě zalepený) tím konopním mazáním,i zadek,klouby(asi kyčle),i nohy,tak jsem spala o trošičku lépe,ale tak mně to bolí a trhá mně to i v těch zádech,a střílí do obou noh,až to semnou vždycky cukne.Někdy,možná už se hodně sleduji,mám pocit,že si necítím nohy,od kolen dolů.Ale když ležím,jinak nevím.Dneska mně to tak bolelo,že sem si šla sama obléct teplé punčochy,nato ponožky a teplé tepláky.Holky,to byla makačka na půl hodiny.To sem skoušela,jestli bolesti nepovolí,když to bude ve velkém teplu.Nepovolilo.Jen co jsem spocená.A taky hned odpovím zatim takto Mirce,Miruško,já nesedím.Jen stojím,nebo ležím.Už zase musím do postele.A opravdu se o mně doma mí chlapy dobře starají,když dojdou ze školy a manžel z práce. Mějte se,bez bolestí,mám Vás ráda. .Pa pa, Brona

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39