Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
omluva
srnka
| 19. 5. 2010 16:25
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

a ten tvůj doktor, tak toho bych teda hned vyměnila, tys platil 200Kč?jo? já mám ten pocit, že po mě dr nic nechtěla!!!!jenže s tím nic nenaděláme, jen si můžeme postěžovat, jak je to nespravedlivé....vydrž, bude zase líp...
ahoj holcicky. Miladko Ty se uz zase neozyvas.Broni. kdyz ti pisu meila, tak se zas na diskuzi neozyvam,ale prectu si denne. nemam tolik casu, porad se vyrizuje a beha, nedelam moc,neboj,ale dlouho jsem necvicila a citim to, az ted dva x jsem zase zacala,ale vcera nebyl cas.musim to dneska dohnat. holciny, ja uz jsem zoufala z toho pocasi zase, co se to deje, nam to dela velke problem\y. drzte se, at uz vas nikoho nic neboli, jste po opoeraci. Broni jsem rada, ze se nechavas obsakakovat..to je dobre,musi to tak zustat jeste dlouho, jen aby Ti bylo dobre.nema cenu si to pokazit, kdyz jsi tolik vydrzela. Miladko ozvi se Stanmicko, alespon aby to bylo lepsi a k necemu ty lazne. Dosel mi ten facebok,ale ja se tam nechci registrovat a davat svoje inic., na internet a bez toho mne to nechce prijmout. uz se mi to podruhe vratilo. Tak az nemas pocit, ze Te odmitam. To ty vis, ze ne, ze jo.Uz Ti to konci tento tyden, ze jo, to je skoda. Liduska se neozyva, jak ji je\,?Lidunko::: halo.????... ozvi se?????? Jak si to tam uzivas v te Treboni? Ja Ti zavidim, hned bych jela, kdyby to pocasi alespon bylo lepsi, Doufam, ze nejste nikdo vodou ohrozeni. pa pa. musim bezet Mirka
tohle je opravdu hnus
.Ale snad už to bude brzo lepší. Jak se máte,ostatní děvčata? Mně to pořád moc bolí,ale poctivě ležím,nechávám se obskakovat.Taky Vás po operaci boleli klouby i třísla a celé nohy?Připadá mi to jako svalovice,po těžkém cvičení.A ty šrouby
.Budem cítit každou změnu.Miruško-Dori,co je s Tebou?Dost dlouho ses neozvala
.Taky Petruška
jak se máte ?No pořád prší a jsou povodně,u nás povodně 3.stupně
Mirečko, co Tvoje zádička?Snad dáváš na rady lékařú a šetříš se, neděláš co nesmíš