Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

záda
daliborka
| 24. 4. 2010 21:08
Mindussko,moje zkušenost je taková,že člověk který dělá podobné věci,jako pan Šlechta,mě zachránil od operace vyhřezlé ploténky,dodnes mám pokoj a už se takové věci nebojím,dobře už vím,jak je to snadné vyřešit,stačí jen dodržovat to,co vám takoví člověk poradí,ten můj opravář zad je z olomouce.
výhřez ploténky
mindusska
| 24. 4. 2010 20:54
Ahoj všem,
už pár měsíců pročítám vaše příspěvky a musím říci, že je moc fajn, jak si vzájemně aspoň na dálku pomáháte a držíte jedna druhou nad vodou.
Mám stejné problémy, jako vy všichni tady. Dva výhřezy plotének jedna 8 mm, druhá 5 mm. Už s tím bojuju půl roku a do úterý jsem si myslela, že se operaci vyhnu. Teď se však bolesti vrátili ve stejné síle jako na začátku a já najednou nevím, zda vydržet nebo se definitivně rozhodnout pro operaci. Operace mi byla doporučena, ale v prosinci se to natolik zlepšilo, že mě nakonec nevzali, prý by to nemělo žádný efekt.
Byla jsem strašně ráda a začala bojovat. Navštívila pana Šlechtu a pravidelně prováděla masáže, které manžela naučil. Začalo se to hodně zlepšovat, bolesti, táhnutí i mravenčení ustoupilo. Neurolog mi před 3 týdny oznámil, že se mi začíná obnovovat nerv, který už měl být podle něho dávno v háji. A s tím obnovováním začali opět potíže a bolesti. Samozdřejmě mi to nedalo a volala jsem Šlechtovi co mám dělat. Tvrdil že si sval zvyká na to jak má pracovat a bolesti se na chvilku vrátí, ale chce to vydržet.
7.5. jdu na kontrolu k neurologovi a ten mě tedy nepochválí, pokud tu bolest ovšem do té doby vydržím.
Chci poprosit o radu, jestli nemáte někdo podobnou zkušenost, popřípadě kde jste se nechali operovat. Bydlím kousek od Ostravy a z toho co jsem četla, tak minimálně 3 lidé jsou odtamtud. Děkuji, uvítám jakýko-li názor.
Krásné odpoledne
nedinka
| 23. 4. 2010 17:04
tak Vás zdravím z lázní. Dneska mi odjela spolubydlící, tak tu budu dva dny sama,a protože odjela o dva dny dřív, tak pochybuju, že mi sem někoho dají...No, to už je i jedno, nějak to vydržím...Zítra mám poslední proceduru, uteklo to jako voda...Ani se mě nechce domů při představě, co mě všechno čeká....

Tak mě je ted nějak ze všeho smutno....

posílám pusinky a mějte se moc hezky o víkendu...papa
ahoj plotýnkářky..
lidka44
| 23. 4. 2010 09:59
Ahoj všechny děvčátka,
moc vás zdravím, nehlásím se, ale jsem s vami každý den.
Ve stědu jsem byla u posudkového lékaře, dali mi na rok plný důchod, pak se uvidí co dál.Mám uvedeno postižení 70 procent, ani nevim jestli mám mit radost nebo co dál.Paní které jsem to podepisovala, měla ke mě proslov a přišlo mi, že ze mě dělá většího *** než jsem.
Holky moje bojujte v nemocnici i doma.Moc vás ještě jednou pozdravuji.Mám vás všechny moc ráda.Papa
Lidka
rodinko
cumacek
| 23. 4. 2010 08:35
Ahojky děvčata
Přeji hezké raníčko,vy moje sluníčka.
Já čekám na procerůdu na slatina a pak mám calovou koupel tak Vám píši.Zítra mi už odjíždí spolubydlící tak budu mít klid ,já také zítra jedu domu po obědě a přijedu v pondělí ráno na snídani.Procedůry jsou super,budu doufat,že mi to pomůže ale doktor říkal že už to nikdy nebude dobré on je sám po 3operacích je moc hodný i všichni ostatní.
Všechni Vás moc pozdravuji a posílám také pusenky nebudu Vás rozepisovat je vás hodně.
pa mám Vás ráda holky moje
zase písnu a podívám na se na vás co píšete.
Stáničko
petraceb
| 22. 4. 2010 12:56
Ahoj čumáčku,
to je moc dobře, že se ti tam líbí a je i vidět, že to asi i pomáhá viď. Jen tak dál.
Pusinku i tobě, papa
Stáničko
anonym
| 22. 4. 2010 12:38
tak se mi zdá, že jsi v těch lázních úplně zapoměla na bolesti, to je skvělé, že ti to pomáhá i pozitivně, jen tak dál pusenko, měj se hezky pa
ahojky
cumacek
| 22. 4. 2010 12:32
Ahojky
Tak jsem Vám chtěla napsat,že to Kristýnka má za sebou ale už to víte od Pétulky.Jsem ráda,že to kočka má za sebou a teď jí bude držet palečky aby jí to pomohlo.Tak se mejte všichni fajh a dny bez bolístek.Já jdu akorát z plynových uinekcík tak vám píši.A teď půjdu odpočívat a večer přijede za mnou miláček.
Pa posílám pusinky vaše Stáňa
sms od Kristýnky
petraceb
| 22. 4. 2010 11:11
Ahoj holčiny,
psala mi Kristýnka, že ji včera brali na operaci a prý to byla těžká operace. Dnes ji vyndali drén a má rozpárané břicho.
Taky dnes už chodila s rehabilitační a šlo jí to líp než před operací. Taky za ní přijede manža a budou spolu chodit. Mám vás moc pozdravovat.

Mirečko,
já jedu na tu kontrolu až za týden ve čtvrtek. Tento týden na mě prý operatér nemá čas, že nestíhá
Číslo na Miládku nemám, doufám taky,že bude problém jen v počítači a že je u ní vše v pořádku.

Naděnko,
moc gratuluju, že mamograf dopadl dobře, je to moc fajn . Taky pozdravuj Kačenku, jen mi je líto, že ze začátku vše vypadalo dobře a teď jí to bolí.
Máš pravdu, ten dr nemá vůbec rozum, takhle mě honit. Jsem včera myslela, že už snad skončim na vozíku nebo co. Taky mi to dr furt mačkal .
Nadi, zdrávku jsem zkoušela večerně, známky jsem měla pěkné, ale musela jsem školy nechat, protože se tam muselo chodit 3x v týdnu a s prací to nešlo dohromady, škoda. Už jsem letos mohla maturovat. Chodim teď do prváku na gympl, ale ta matika. Mám strach ze zkoušek.

Majko,
je možné, že je to všechno tim počasim, je jednou hezky, druhej den hnusně a jak se asi mění tlak tak to taky pak bolí různé úrazy a po operační stavy.

Jinak všechny moc zdravím
Nadi
DORI
| 22. 4. 2010 09:53
Nadi ahojky Ja take koukala na ten narozeninovy balicek na skypu, ale vim kolik Broni je, no nedoslo mi, ze to je manzel.Takze nejsi sama,( Broni nejde tam napsat Ivan a Brona zas pod to? nevim,Ja na to koukala...)Nadenko jen jsem rada kdyz to ctu ze jsi si dala rict a sla k Wojnarovi, Na to se spolehni, ze to zabere .Mam dlouholete zkusenosti s jeho bylinama, Take se chystam, aj Te prohlizel? Myslela jsem, ze sji to vzdala a nepujdes k nemu. Mejte se vsecky krasne a uzivejte krasne pocasi zas to bude v teploucku lepsi,to zname vsichni.pa pa uz snad bude dobre s kazdym,jste po operacich, tak by Vam to melo prestat a my co jsme nebyli se budeme snazit alespon cvicit a delat vse, aby jsme tam nemuseli.zda se to podari, ukaze cas. Broni Ty take uz vydrz uz je to opravdu za chvili.Mejte se vsichni a nepisete zda ma nekdo na Miladku mobil. kazdy den na ni myslim co se stalo a m a m s t r a ch Mirka
rodinko
cumacek
| 22. 4. 2010 09:37
Ahojky holčiny moje
tak se Vám opět hlásím z lázní.Už mám za sebou klasickou masáž a koupel calmonelovou a ted čekám na cvičení v barénu a pak mám jěště plynové inekce to je pošušnání ale dá se to vydžet hhlavně kdyby pomohly.Včera jsem byla po večeři hotováí měla jsem velké bolesti byli jsme na výletě a tam jsem se dodělala.Jinak spolubydlící se začíná bavit já jsem jí něco řekla tak už to vydžím.Na víkend jedu domů a budu se vracet v pondělí ráno.Nastačím vám odepisovat a reagovat na přízpěvky ale čtu je nebojtese.
Tak Vás všechny moc zdravím a mám Vás moc ráda
pa pusiny
rodinko
cumacek
| 22. 4. 2010 09:37
Ahojky holčiny moje
tak se Vám opět hlásím z lázní.Už mám za sebou klasickou masáž a koupel calmonelovou a ted čekám na cvičení v barénu a pak mám jěště plynové inekce to je pošušnání ale dá se to vydžet hhlavně kdyby pomohly.Včera jsem byla po večeři hotováí měla jsem velké bolesti byli jsme na výletě a tam jsem se dodělala.Jinak spolubydlící se začíná bavit já jsem jí něco řekla tak už to vydžím.Na víkend jedu domů a budu se vracet v pondělí ráno.Nastačím vám odepisovat a reagovat na přízpěvky ale čtu je nebojtese.
Tak Vás všechny moc zdravím a mám Vás moc ráda
pa pusiny
majka 1
anonym
| 22. 4. 2010 09:01
ahojky, na Čeladné byla bývalá kolegyně z práce a moc si to tam pochvalovala.je tam pěkná příroda, tak dobrý relax, pokud nechceš tanečky, ale to nevím jestli tam je, možná za ty roky už něco otevřeli,Božatko, tak ať Tě brzy přestane bolet a injekce zaberou pa pa
To se mi s těma narozeninama tedy povedlo, aspoň se dnes posmějeme.Šrouby ?záda mázni sádlem.Jsem to ale potvora, ale nemyslím to zle i mně někdy záda chytnou, že nemůžu ani dýchat., tak že to znám, jak vám bývá
ANO
anonym
| 22. 4. 2010 08:54
Broničko, mám to ze skypu, píšu to všem kteří už mají přes 30, tak proto k třcátinám.Tedy dodatečně přeji manželovi to samé, akorát bez těch zad , taky jsem se teď s chutí zasmála, nedošlo mi to , že to je manžel, já si Tě uložila, jako Bronička, tak proto No vidíš , i smích léčí, tak, že bych Ti i zítra pořála Máš mladého manžela, pokud má ale pravdivé údaje
Krásné ráno Naděnko,a ostatní sestřičky.
Brona
| 22. 4. 2010 08:17
Ahojky Naděnko.Ani si nedovedeš představit,jak jsem se zasmála. .Odkud to holka máš,že já mám 30-tiny? Vždyt já mám narozeniny až 4.12. .Holka,mně bylo 47 !!!Ale bylo to pěkné po ránu ,Moc Ti děkuji.Jen mi nepřejte i ostatní.Kačenky mi je líto,že má pořád ty bolesti.Vidíte,další,co byla dobře,a je ted špatná. Jsem zvědavá na Petrušku,a kdoví,co ta Kristínka a Miládka.Dělají mi strach. Já ted jdu na ten rengen,snad nejdu moc brzo,k 5.5. bych už mohla,ne? Už mám uvaříno,několik cigaret taky v sobě,lexaurin taky,tak píšu,jako splašený jelen .Jsem zvědavá,jestli se některá z děvčat ozve.Zdravím Vás ůplně všechny,mám Vás moc ráda. Nadi,Ted mně napadlo,ten datum narozenin máš asi ze skype.To má manžel. Ale děkuji Ti i tak si hodná.Posílám pusinu všem,pa pa,Brona
Ahoj rodinko,
1majka
| 22. 4. 2010 08:17
taky Vás všechny moc zdravím z Ostravy.
Předně přeji Broničce vše nejlepší,hodně zdravíčka,štěstíčka a lásky k jejím krásným narozeninám.Pořádně to oslav!!!

Já taky chodím na injekce proti bolesti,už jsem to nějak nemohla vydržet.Zablokovala se mi hrudní a krční páteř a taky mě bolí šrouby,ale to bude počasím.Asi by potřebovaly namazat.
Taky jsem se včera dozvěděla že bych měla jet asi na rehabilitace na Čeladnou.Nebyl tam někdo?
Tak teď jdu na ten píchanec.Mějte se zatím fajn.
Ahoj Majka
Krásný den holčiny a Adame
anonym
| 22. 4. 2010 07:13
Předně Broničko, všechno nejlepší k Tvým dnešním třicátinám.Zdraví, štěstí, lásku a klidné nervy, ty budeš teď potřebovat hodně.
Stánička si užívá v lázních, to je dobře, hlavně aby pomohly.No tu spolubydlící musíš ještě těch pár hodin vydržet, hlavně nezabíjet nestálo by to za to.
Miládka, nám dělá starosti, musíme si přát, aby to nic špatného nebylo a byl to jen počítač co ji zlobí.Adam se taky dlouho neozval, ale myslím, že naposledy se zmíňoval, že se budou stěhovat, tak se nám snad brzy ozve.
Kačka vás všechny moc pozdravuje, záda stále zlobí, chodí na injekce .
Stáničko,už jsem dobrala ATB kašel je pryč,ale alergie se stále drží, ach joVčera jsem měla běhání už od rána.Mamograf´=výsledek zubní= zub opravený kosmetika= o pár dnů mladší závěr vyzvednutí receptů na revmatologii, ,kde jsem se nemohla kvůli onemocnění dostavit na kontrolu, odloženo na červen a vedle u bylinkáře Wojnara, jsem si koupila čaj na pročištění játer, všechny problémy jsou prý od štítné žlázy, budu popíjet čajík a uvidíme a na ten můj krk(chronické čepy na mandlích)by to mělo zabrat, ještě k tomu kloktám švédské kapky.Ty jsem už kdysi používala, je to dobrá věc, tak se k ním opět vrátím na nějakou dobu.
Kristýnka už je snad po operaci, tak ji budem držet palečky , aby byla brzy s Lukáškem
Peťko, Ty jsi toho včera naběhala , jsou ti doktoři normální, tak Tě honit, když máš problémy, měla jsi tam poslat někoho z rodiny, jakou děláš školu, zdrávku?
U nás v Ostravě je zataženo a jen 5°C
Rozloučím se s váma, všechny ostatní moc zdravím, mějte pěkný den
Dobrý večer děvčata !
Brona
| 21. 4. 2010 21:18
Zdravím Vás,zase i večer. Nějak jsem si zvykla,hned ráno jak zapnu pc,jdu na e-mail,a pak hned na naši diskuzi,jak se mají mé sestřičky. Holky,já jsem tak ráda,že Vás tady mám,až mi opravdu tečou slzy.Ty naše osudy! Je to až neuvěřitelné,co bolest a utrpení dokáže s lidma udělat,jak nás to spojuje . Děvčátka,vím,že se taky o mně bojíte,abych se nenervovala,ale ted jsem se podívala na poslední 3 příspěvky,a v každém jste mi psali,abych se nenervovala. Já jsem nervozní,ale to i z bolesti,ale i z bezmocnosti,protože někdy už mám pocit,že do toho 5.5. nebudu mít ten nerv funkční,a ochrnu.Je to šílené ,ale nepomůžu si,jen čekat.Taky jsem vyplašená z Kristýnky,já bych snad zabila ředitele nemocnice,kdyby mi řekli,že mi překládají termín operace.Kdoví,jak chuděrka Kristínka je na tom. A ta Miládka,se obávám,že s ní něco není v pořádku,když se tak dlouho odmlčela. Taky srnečka by se mohla zase ozvat, i Lidka,a ostatní děvčata. Zítra jdu na ten rengen,tak se pak ozvu. Přeji Vám všem sestřičkám hezkou dobrou noc,i paničkám lázenským .Mám Vás moc ráda,pa pa,dobrou noc,Brona
miladko
DORI
| 21. 4. 2010 20:40
Miladko, ozvi se, ....strasis nas. Holky nemate nekdo na ni mobil?
pavli
DORI
| 21. 4. 2010 20:39

Pavlinko ahojky, mne je take lito, ze jsme uz nedosli, Myslela jsem ze pojedeme, ale tolik prace je, manzel zacal betonovat a kde co, nejak nam to nevychazi, ani o vikendu.

ani se mi nezda, ze Ti to uz konci, Uvidis jak dojedes domu, ja se take uz i tesila domu na vsecky doma, ale doma mi bylo moc lito, ze jsme uz pryc Mozna proto bylo tak nutne pro nas tam jeste jednou jit,ale urcite pujdem pokud budeme zdravi jeste jen nevim kdy,Mozna pristi tyden Jsi tam jeste? Tak asi v utery jsem slibila i deckam, ze je vemem az pojedeme.
Broni nenervuj se, ted by bylo opravdu nejlepsi pro tebe usnout do toho 12.5, kdyz uz i preboli,Skoda, ze neco takoveho neni mozne. Neboj vydrzis, a nejsi na to sama, to je hlavni, Ivan at Ti nejaky notebook nekde sezene alespon dokud budes hodne spatna i do nemocnice a odreagujes se v posteli.Myslim, ze to musi pomahat i Pavlinka to mela sebou v nemocnici.

Holky vsichni se drzte kdo vi jak dopadla Kristy, napiste, Peto ty urcite zitra jed, vzdyt to mas domluveny, neriskuj.
LOucim se se vsema Mrka
holčiny
petraceb
| 21. 4. 2010 16:25
Ahoj Stáničko,
to věřim, že se ti stýská po miláčkovi, někaj to budeš muset vydržet viď.
Čumáčku, mě je dneska strašně, prosim tě můj praktik chtěl abych přijela za nim na kontrolu do Prahy, že to mám brát jako rehábku, tak jsem na nohou od 5h ráno a jela jsem tam busem, tramvají, metrem, pak zas nazpět tramvají a metrem, pak autem. Před chvilkou jsem přijela a je mi strašněěě, hrozně to bolí a ty nohy, už i ta pravá. Zase jsem se nemohla vyčůrat, tak mě brnělo přirození, že to ze mě nešlo ven tak to jdu zkusit teď a jdu se vybrečet bolestí do postele.
Měj se moc krásně a užívej procedůr. Mám tě ráda. papa
Broníčku,
nenervuj se, vím že to nejde. Člověk je ze všeho už nešťastnej, ale teď už to musíš vydržet a pak bude líp.
Mě dnes praktik řekl, že je možné, že se tělo brání tomu cizýmu tělesu a že ho tam nechce a nebo je to prostě na vyndání.
Opatruj se

Pavlínko, zdravím tě,
na kontrolu jdu až příští čtvrtek, tento týden už na mě neměli čas, no snad to vydržim, ale je to fakt na po kraji sil . Belhám se jak dělnický hnutí
Kdy jedeš domů?
papa
Zdravím mojje milované.....
nedinka
| 21. 4. 2010 14:44
Především moc myslím na Kristýnku, snad už to má za sebou a už je to jen lepší.....
Stáni, tak jsme ted dvě lázeňské paničky , jenže já už to mám za pár...ten měsíc je fakt dlouho, už je mi po všech moc smutno...Ty jsi to všechno moc užívej...

Broni, prosím Tě, nenervuj se, bylo by to jen horší....psychika dělá hodně....Bude to v pohodě, uvidíš...Moc na Tebe myslím....

Mirečko, je škoda, že už jste za náma nestihli přijet....máme tu bezvadnou partu. Včera jsme byli v pivovaru, já si dala 4 kvasnicové piva( to je můj rekord, za celý rok vypiju tak jedno...) a byla jsem ráda, že jsem trefila na penzion...

Peťulko a jak je Tobě, sluníčko? Zítra máš jít na kontrolu, tak dej vědět....Budu držet paečky...

Nadí, pozdravuj Kačku....jak se jí daří?

Já už dobírám poslední procedury, ale řekla bych, že je mě líp...jsem odpočatá...

Tak Vás všechny moc zdravím a přeju bezbolístkové dny...

Dlouho jsem tu neviděla Haničku.....
Ahojky můj čumáčku,i ostattní děvčata .
Brona
| 21. 4. 2010 10:51
Tak Vás opět zdravím.Stanulko,jak Ti závidím.Ty už máš po procedurách,a já se uháněla od rána 7 hod,i do večera 18 hodiny .Vyprdni se na tu spolubydlící,vždyt už je čtvrtek,za chvíli Ti vypadne.Je to ale blbý,když si nemáte na pokoji co říct.Moje kamoška z lázní měla zase takovou krávu,že ta kámoška týden raděj spávala na židli v koupelně,což mně dost udivovalo.Já bych té její spolubydlící dala.Taky jsem zvědavá,na tu Kristínku,jak chudák dopadla .Na Petulu jsem taky zvědavá,jak dopadne ve čtvrtek .Holky,já už zítra jdu na rengen,ten předoperační,pak se zastavím za tu moji babčou(sousedkou)měnili ji kloub.Volala jsem jí,byla 3 dny na JIP. Holky,já tam budu taky?Když jo,nevíte jak dlouho?Já už jsem v takovém stavu,že už mám depky,jako prase.Už jím Lexaurin 3 mg i 3 krát denně,a taky pořád brečím.Vše se na mně nějak valí.Byla bych už ráda,až bych měla už po všem,kdyby tak byl alespon konec května !Jdu zase dodělat oběd,abychom nepochcípali,když jen ležím.Mám Vás děvčata moc ráda,a přeji Vám hezký,bezbolestní den.Všechny,všechny zdravímm. Čumáčku,Tebe taky moc,a vydrž to tam.Pa pa, Brona
rodinko
cumacek
| 21. 4. 2010 10:25
\Ahojky všichni
Tak Vás zdravím opět z lázní Mšené.Tak už mám dnes procedůry zua sebou.Měla jsem dnes slatinu koupel calgonovou a parafín a má dnes už volno.Tak co asi Kristýnka jestli jí už vzali na operaci.
A co ty Pétulko,jak ti je?Budu ti džet palečky aby ti to dobře dopadlo.
Miládko co je s tebou.
Nadí,a co Kačenka jak tí je. A ty už jsi zdravá.
Mám hriznou spolubydlíci holky to je K...a jěště že jede v sobotu aspon bude klid.Já také jedu v sobotu po obědě domů a přijedu v pondělí na snídani.Stýská se mi po miláčkovi včera za mnou byl.
Tak se z Vámio loučím a přeji bezbolístkový dny
Ahojky Majko,a jak se daří tobě já ti napíši.
tak pa úosílám pusinky
\zdarvím všechny Broničku Mirušku atd....mám Vás ráda
pro holky
DORI
| 20. 4. 2010 23:49

ahoj vsichni .Volala jsem se Stanickou, Vsechny moc pozdravuje, ma se moc dobre. Zase se ozve.pa pa dobrou noc vsem a bez bolesti hlavne
Kristynko, doufam, ze zitra Te zoperuji a dobre to dopadne, myslim na Tebe. Mirka
pro Stanicku
DORI
| 20. 4. 2010 12:41

ahojky Stanicko Tak to Ti nejdu ani psat sms, kdyz jsi mohla na internet. To je super, ze jsi spokojena i v dobrem obdobi jsi jela a vse si uzijes. Pak se zase ozvi jak Ti to pomaha , zda je nejala naprava a delaji Ti to esicko na rehabkach, Drzim palecky Stani a uzivej si, .. utece Ti to jako voda pa pa MirkaPosli nejake fotky
čumáčku
petraceb
| 20. 4. 2010 12:37
Ahoj Stáničko,
tak to je moc dobře, že je to tam super. Zrovna jsem na tebe myslela, jak pak se asi máš .
Zase písni, mám tě ráda
ahojky
cumacek
| 20. 4. 2010 11:19
\ahojky holčiny moje
Tak Vás zdravím z lázní.Je to tu super už dnes mám 3procedůry za sebou.Mám toho hodně ani vám to nebudu rozepisovat mám 12 procetůr mám i plynové inekci ty mi dnes jěště čekají.Jinak spolubydlící ujde ale odjíždí v sobotu domů.|Tak uvidím jestli mi tam někoho dají.Mám přidáno jěště 4dny navíc ale budu se stěhovat do jiného pokoje.
Tak Vás všechny pozdravují a přeji hjezké dny zase se ozvu.
pa mám vás ráda.
sms od Kristýnky
petraceb
| 20. 4. 2010 09:50
Ahoj holky,
psala jsem Kristýnce tak napíšu co psala.
Měla jít na operaci dnes, ale odložili to, ráno na vizitě řekli, že má jít domů ať přijde za týden. Nakonec přišli, že je zas změna, že jí snad vemou zítra. Prý se to doví v 15h dneska.
A taky Kristýnce chybí malej a že nedávaj po operaci ani berle, ani krunýř. A jde za chvilku na RTG. Dám pak zas vědět
Mirečko
petraceb
| 19. 4. 2010 12:56
Mirečko, taky to nechápu, ale co nadělám. Do čtvrtka to snad uteče rychle. To už vydržim.
Do školy ještě nechodim, jen když už budu v Praze na tom spondylu tak si zajdu na dvě hoďky do školy, jen napsat ty dva testy a hurá domů.
U nás je taky krásně a to je dobře.
Taky myslím na ty naše holky.
tak papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18