Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

rodinko moje
cumacek
| 9. 5. 2010 19:09
Ahojky všichni
Moc Vás všechni zdravím.Mám pro Vás zprávy o Broničce
Dnes jsem za ní byla v nemocnici.Je na tom celkem fajn je čiperka snaží se chodit i vydrží dlouho i stát.Za tu dobu co jsem tam byla tak byla 3krát dole z poslele.
Ale stále neví co jí dělali,prý se zítra zeptá.Nidko jí nic jěště neřekl a ona je hloupá,že se nezeptá.I se umyla i dnes trochu osprchovala navlékla kalhotky i ponožky tak je dobrá.Koukala jsem tak tam má určitě 2jizvy na kažké straně jednu.
Tak to je malá zprávička o Broničce.
Všechny Vás moc pozdravuje a posílá pusinky
Určitě bude v pořádku bolí jí to jako po operaci je vše narušené a bolavé to se časem zahojí.

Teď něco o mě.Jo Miruško už pojedu 4týden a pak ještě jeden mám to na 5týdnů.To místo mi stále bolí.No uvidíme.Mám vynikajícího dr.je super on sám je po3operacím a snámi má soucit i mi změnil brášky a dooručil sposty rad.Myslí i ,že ám štítnou žlázu mám vysoké tepy 98 tak pak půjdu na krev a na sono.
A těď jednu radostnou zprávu,mám přiznaní důchod 3stupně a budu brát 6.800kč.Tak do týdne mi přujde vyrovnání a od cervna bych to měla brát pravydelně. Tak mám radost.
A co ty Kristýnko jak se ti vede a jak se cítíš?
Q co Kačenka Nadí pozdravuj jí.
Pétulko,co tobě řekli v té Praze.
Pavlí a jak se vede tobě po lázní.
Jinak zdravím všechni ostatní
Pa Mám Vás ráda Stáňa
Dny bez bolístek
Ahoj
1majka
| 8. 5. 2010 11:29
holky,
píši hlavně pro Kristýnku a všechny co jsou po operaci.Kristýnko to břicho chce hodně mazat aby to nepraskalo.Je na to výborná měsíčková mast od dr.Popova a dostaneš jí v lékárně.Mělo by to být v sádle.Několikrát za den to maž. A i ostatní i záda potřebují mazat tedy ty jizvy,aby se netvořily srůsty a jizva zůstala elastická.
Taky vzpomínám na Broničku,už se jí to krátí a pustí ji domů.
Zdravím i všechny ostatní. Majka
Ahoj rodinko
petraceb
| 8. 5. 2010 10:48
Ahoj všem, psala jsem teď Broničce tak píše, že ji vyndali cévku na čůrání. Ty drény jí prý bolí jak ...... dostala 2 prášky na bolesti, má i otok. Jde zkusit chodit.
Pořád na ní myslim. Taky vás všechny zdraví.
Jinak já se mám tak nějak, na pátek jsem nemohla spát, zase to táhlo do těch nohou tak jsem prořvala noc a stále se mi blokuje to SI. Už mě to nebaví.
Přeju vám pěkný víkend
ahojky všichni
anonym
| 7. 5. 2010 13:22
Pavlínko-včera volala Kačka kvůli důchodu, paní doktorka má nemocenskou, tak se nic neděje, ale prý to dá ta její tajemnice k jinému lékaři začátkem června to budoun 3 měsíce.No oni mají čas, když nejde o ně, ale věděla, že je Kačka už na neplacené PN.Slíbila jí , že ji zavolá, jak to vypadá.Jinač ty injekce ji pomohly záda bolívají, nejde jí se otočit do boku, předklon ji jde, ale jen mírně.
Kristýnko, hlavně nic nepřeháněj a ještě se šetři, ono to počasí vám taky nepřidá, mně teď začly hodně bolet klouby, hlavně na rukách
Všechny ostatní moc zdravím přeji krásný víkend a myslím na Broničku
brona
DORI
| 7. 5. 2010 13:09
ahoj holky, ted jsem psala sms Broncce a pry ji to dost boli, bylo to nejak komplikovane ta operace. ale uz byla na nohou dneska. tak snad to bude lepsi zitra.
Kristynko, ty mas kontakt na Miladku? muzes ji naposat sms? at napise alesúpon vetu? nebo mi napis na soukromou zpravu jeji cislo pokud to jde,diky
Stani jak Ti je? trochu jsi posttrasila s tim zhorsenim, doufam, ze je to uz dobry.ani se mi nechce verit, ze jsi zacala treti tyden, Ty jo... vzdyt je patek, jedes domu a od podleka zas 4 tyden zacinas, to leti ne utika,Hlavne at ti je dobre a uzivej
zdravim vsechny mejte se hezky a drzte se co to jde.Mirka
ahojky,
krisvystrc
| 7. 5. 2010 11:26
ahojky,stale nahlizim zdase bronka uz nekomu ozvala...snad uz bude OK!!
nedinko- dekujuu za zeptani- byla sem dnes po 4dnech venku.. prasklo mi trosku bricho, luky me kopl, ale to zase bude dobre..strhl mi strup ..
noha stale boli, bricho taky, zada jen tak decentne..
jak se ate?
cumacku- co lázne?uzivas si??
holky nez sem nastupovala do nemocnice tak mi miladka psala..urcite je v poradku jen odpociva..
sem nejaka divna, nic me nebavi sem znudená..
asi to pocasi bez slunicka..
pusenku
Ahojky rodinko
nedinka
| 7. 5. 2010 08:43
tak tady nám pro změnu zase prší , už mě to teda štve...
Já navíc už třetí den ležím, jsem nachlazená. Nejhorší ale je, že mě z toho ležení bolí celý člověk...
Jak je asi naší Broničce...? Pořád na ni musím myslet, hlavně aby to zvládla psychicky...moc jí držím palečky

Mirečko, moc to s tou prací nepřeháněj, ví, že se musíš šetřit...
Majko, Ty jsi po operaci? Nějak ztrácím přehled. Pokud ano, je to lepší?
Stáničko, jak lázňuješ? Mě dr v Praze řekl, že po lázních je tělo pořádně zhuntované....prý ale hlavně u chlapů....
Peti, co Ty, jak je?
Nadi, pozdravuj Kačku a už něco víte ohledně důchodu?

Kristýnko, jak se cítíš Ty?

Zdravím všechny ostatní a taky si dělám starost o naši spisovateku Miládku, mohla by nám dát o sobě vědět a napsat něco pro zlepšení nálady...

Já za chvíli začnu péct koláčky, přijde mě pomoct mamka. Bratr má v neděli křtiny a já jdu za kmotru...

Všechny Vás moc zdravím a přeju bezbolístkové dny
Ahojky
1majka
| 6. 5. 2010 10:30
taky Vás všechny zdravím z moc deštivé Ostravy.Je hnusně a proto jsme my bolavé.Tohle počasí nedělá šroubům a jiným kovům dobře.
Já taky moc myslím na Broničku.Určitě vše dobře dopadne a ona bude ráda,že to má za sebou.
Stáni tebe zdravím v lázních.Dávej na sebe pozor a nic přes bolest nedělej.Ale to je to počasí.
Mirko a Pavlínko jsem ráda že vy jste v pořádku a snad i Kačenka je OK.
Kristýnko to víš ty bolesti ještě potrvají.Mě břicho bolelo asi 3 měsíce a ještě dneska se ozývá. Hlavně všechno pomalu.
Jinak já jdu dneska večer na MR tak jsem zvědavá co tam zase objeví.Dneska mě taky záda bolí tak nevím jak tam vydržím ležet.
Miládko a co ty? Nejde ti počítač?
Mějte se krásně Majka
ahojky
krisvystrc
| 6. 5. 2010 10:14
ahojky, pusenky, mam tu neter ze segrou a svagrem. vcera sme slavili neterinky rok..
moc myslim na Bronicku..vcera sem byla 14dni po operaci a krom te bolave nohy a toho bricha o zadech nevim, jen krom sprchy ktera mi nedela teda vubec dobre pak me strasne boli zada.. a dneska me teda taky boli ale to je asi to pocasi...
jak se mate???
rodinko
cumacek
| 6. 5. 2010 10:09
Ahojky všichni
Tak jsem psala Broničce a je v klidu zvládá to dobře,Měla by jít na řadu buď 2 nebo 3 tak ji budeme držet palečky aby jí to dopadlo dobře a byla v pořádku.V neděli jedu za ní do nemocnioce.Jo,mám Vás všechny o ní pozdravovat a je ráda,že nás má.Já se mám dobře je včera mi vbylo hodně zle měla jsem bolesti dělali mi mobilizavi a podvodní masáž tak mi to rozbouřili tak to bylo hrozné,dnes už je to lepší.
Všechny Vás zdraví a mám vás ráda procedůry jsou super i parta.Každý den za mnou jezdí miláček je mu doma smutno.Je to můj poklad.
Tak pa budu vás informovat o broničce pa pusinky Stáňa
ahoj Pavlinko
DORI
| 6. 5. 2010 09:28
ahojky Pavlinko,
presne je to jak pises, mam ted tolik prace, ze zayse chodim spavat po pulnoci nekdy i ve 3. Vcera jsme se vraceli z Brna kolem 21 a myslela jsem na Bronu jak ji je tezko kdyz lezi v nemocnici.Vytocila jsem cislo, protoze na PC jsem nebyla od rana vcera a potesilo mne, ze byla spokojnena, smala se, ze je uplne v klidu a ani prasky jeste nevzala na sklidneni. Dneska ma jit jako treti.na pokoji jsou tri a ona s dalsi jdou na operaci dneska,
Pavlinko, moc dobre se cte Tvuj pribeh, ze Ti operace pomohla. a je Ti dobre. Preju Ti to z celeho srdce, jsi spravna holka, a presne takova jak jsem si myslela, Drzim Ti palecky, drz se, Jsem moc rada, ze jsme se poznali i osobne. Verim, ze kdyz pojedes na rok, zase se sejdem,pokud nepojedes v sezone.Toto pocasi nas nici,neda se delat to co potrebujeme.Snad to neni z te sopky jak predpovidali.To by bylo strasny.Holky denne myslim na Miladku, ja se uz opravdu bojim moc o ni, to nemuze tak dlouho jen tak trvat, ze se neozvala. Kd\ybych alespon vedela adresu napisu ji dopis. je to strasny, ze nikdo nema s ni kontakt na telefon a nevime co se deje. Urcite chytla kazdeho za srdce tema krasnyma dopisama, Mne urcite.UZ TO OPRAVDU TRVA DLOUHO. Nadi, Majko,Hani, Kritynko, jak Vam je?Jirino T\y se vubec neoz\vas a Radka ani nemluvim, Holky alespon obcas dejte vedet vetu co je s Vama,Miri2 s Tebou jsem alespon v kontaktu meilem,tak vim, ze jsi super v poradku. Stanicko, Ty si uzivas, tak s Tebou jsem v klidu,kdyz vim, ze Ti je dobre.pa pa drzte se vsechny, snad uz nikdo nebude muset na operaci. Mirka
Krásné ránko
nedinka
| 6. 5. 2010 08:34
tak vůbec nevím, co se děje s Broničkou a psát sms mi přijde hloupé- co když jí není dobře?? Snad je v pořádku, moc na ni myslím....
Vendelinko, píšeš přesně o mě, ikdyž já to prožívala v pozdějším věku...Já po všech svých zlušenostech bych určitě volila operaci...já taky zkoušela kde co a nakonec jsem tomu neutekla...Ještě den před první operací za mnou přišel doktor a prý si to můžu rozmyslet, že to není akutní, ale prý jednou se tomu nevyhnu. Já už byla psychicky připravená a taky jsem si říkala, že když to ještě nemám v nejhorším stavu, tak to bude banalita...no, nakonec to dopadlo jinak, ale to už je další věc...rozhodně se ted cítím skvěle a jsem ráda, že jsem operace podstoupila a nenechala to dojít daleko..Ty jsi mladounká, chceš miminko, tak bych asi neváhala....Neznám člověka, kterému by se bolesti v zádech ztratily...možná po nějaké terapii dají na čas pokoj a pak se znovu objeví....

Mirečko, zlatíčko, kde jsi? Asi máš ted moc práce, že jo?

Zdravím všechny z mé rodinky...
pro Vendelinku
srnka
| 5. 5. 2010 19:23
Ahojky!
Mě je 27 roků. Bolesti¨zad mne trápily taky dlouho. Nakonec zjistily výhřez plotýnky (9 mm) a neváhala jsem a šla na operaci.
Můžeš zkusit Dornovu metodu, masáže...Zajímavé, že ti nedoporučují rehabilitace...
Bylas i na kapačkách?
Můj názor je ten, a i rada....jsi mladá, operaci bys zvládla dobře...a pak máš spoustu času na zotavení...než budeš mít miminko.
Protože jsem užívala dost prášků proti bolestem, na otěhotnění jsem musela zapomenout, pak zjistili, že půjdu na operaci, tak ted musím taky čekat dál, (říkají min rok). Docela mě to mrzí, že musím čekat na mimi....a pak, kdoví , zda to půjde hned.....
Tak se moc dlouho nerozmýšlej....V tvém věku by mi to asi tak nedocházelo...tak raději radím...
Zkus i jiného neurologa. Každý má jiné názory na to...

Jaké užíváš léky na bolesti? Střílí ti to i do nohy?

Neboj, vše se dá zvdládnout.
Plotýnky
Vendelin
| 5. 5. 2010 16:06
Ahojte, mně je 23 let a plotýnky mě trápí už 3 roky. Jednou jsem si poležela v nemocnici týden a to mi půl roku zjišťovali co mi je a až jsem se nemohla zvednout tak hurá na CT.. Pak jsem za rok spadla a už se nezvedla:( Mám výhřez dvou plotýnek, 5 a 7 mm, tak tak jsem se vyhla operaci. Už je to půl roku, ale mám zakázané sporty, teda teď už kromě plavání.. Samozdřejmě jsem přibrala 10 kilo,bez pohybu boj. Kdykoliv mám zátěž, tak se mi záda ozvou:( Neurolog mi řekl, že to stejně jednou zkončí operací. Celkem mě to mrzí, bojím se, až se budu tahat například s miminem co bude. Mám to trochu za mlada no.. Ráda bych cvičila na ta záda, ale neurolog mi řekl, že na rehabilitaci ať ani nechodím, že mě leda pokřiví, tak nevím...
pozdrav
srnka
| 5. 5. 2010 09:05
Ahojky holky!

Prvně tedy, tobě Broni, přeji, at ti to dobře dopadne, budu ti držet pěstičky. Neboj se, jsme ženské a vydržíme toho hodně. Vzpomínám na Pavlu (Nedinka) , jak také trpěla a ted je po operaci celkem fajn. Mám tě ráda a všechny tě tady podržíme. Chce to opravdu pozitivně myslet. Tím si to člověk přivolá...

Liduško, tak to jsme na tom stejně, taky si budu muset pak do lázní vzít hodně peněz. At už je to Třebon nebo Hododín

Peti, teda ta fyzika mě dala zabrat, ty přiklady ohledně mechaniky tekun ušla. Ted v týdnu na to nezbyde čas, na zbytek se vrhnu v pá či o víkendu.ju? Jakpak ti je?

Nadi, Stáničko, co u vás?

JJ, Páji to je normální, taky jsem nevydržela dlouho sedět, stání pro mě bylo snesitelnější, Ted už jsem na tom celkem dobře..I když večer, to bývá fakt drsný. Cvičíš každý den? Ze mě se stal lajdák. Chodím jen jedno týdně na cvičení (zdravotní a hodně dobrý) aldoma už to zanedbávám...V Hodoníně si dáme sraz, už se těším, že někoho znaší rodinky poznám osobně.
S tou prací je to u mě komplikované. Každopádně to vyšlo, co jsem si přála. Všem jsem říkala, že to prostě vyjde, a je to tady!!Přivolala jsem si to v září nastupuju.

Jsem ráda, že se nám ozval i Adam..

Mějte se všichni moc pěkně. Broničko...držím pěstíčky..
Dobrý večer,holčičky moje.
Brona
| 4. 5. 2010 22:29
Ahojky moje kočičky.Moc Vám děkuji,že na mně myslíte,a budete myslet.Budu v kontaktu se Stáničkou,Petulkou,ted mám číslo už i na Majku,jen ne na Nedinku.Té névím ani jméno. Skusím jít spát,ale asi z toho nic moc nebude.Líbám Vás,a myslete na mně.Pa,mám Vás moc ráda,sestřičky moje. Když něco,mám 739997648. Pa,Brona
krásný večer
nedinka
| 4. 5. 2010 20:03
Broničko, přeju Ti hpdně štěstí a drž se...holka, uleví se Ti a za čas budeš v pořádku a ráda, že jsi operaci podstoupila....moc na Tebe myslím...

Hani, tak Ty už pracuješ? Já se za Tebou určitě vypravím, až budeš v lázních..

Liduško, pokud jedeš do Třeboně, tak myslím, že nepotřebuješ nic zvláštního, vše tam mají...Jen si sebou vem dost peněz nebo aspon kreditku

Stáni, jak je? Ubíhá to rychle viď?

Petí, jak jsi na tom?

Nadi, já jsem byla dneska na kontrole v Praze a pokračuju v PN, na důchod mám prý ještě čas....tomu nerozozumím...

Jinak se cítím fajn, nevydržím dlouho sedět a stát, ale asi je to normální...Teď momentálnějsem neskutečně nachlazená a ty moje kýchací záchvaty jsou zničující....

Zdravím celou rodinku....a zítra držme palce Broničce....
Zdravím Vás,děvčata,a Adame .
Brona
| 4. 5. 2010 17:39
Ahojky všem.Ráda bych Vám napsala ještě před odchodem . Já už se nebojím , jen jsem nějak nesvá,trochu dost nervozní.Ráno jedu na 6 rychlík,kamarádka z lázní,moje spolubydlící mně tam odvleče . Dnes jsem byla ještě u mé neurologičky potvrdit zase papír pro Kooperativu,tak mně pani dr uklidnovala.Holky,ona je tak hodná ,že takovou dr jsem ještě nezažila.Prej mám napsat z nemocnice sestřičce sms,jak se mám,a k ní mám dojít až nějak po měsíci,co budu doma.Ptala jsem se,jestli nebudu potřebovat ty francouzské palice,když bydlíme v 2 patře bez výtahu,a ona mi řekla, ne ne Broni,žádné palice.Budete ráda,když se budete šourat po bytě.Po žádných schodech nesmím.Děvčata,kdyby byl už aspon pátek,nebo sobota .Těším se na Stáničku,slíbila,že mně umyje,kurna,to je život,když jsem odkázaná na kamarádku,až mně umyje.Taky ta kamarádka z lázní bude za mnou chodit,tak to snad nějak přežiju. Malej-bylo mu 18 si dělal ***,že musí být ve středu doma ze školy,že bude mít traumu,z mého odchodu.Budu Vám děvčata co mám na Vás mobil psát,jak mně to všechno probíhá.Pak to hodíte sem do diskuze.Počítám,když mně dělají ve čtvrtek,tak bych snad na ten 5 den snad mohla jít domů,že?Počítám tak pondělí-ůterý.Tak papulky moje,nerada se loučím,brzo se Vám určitě ozvu.A až se proberu,tak Vás prozvoním,že žiju.Mám Vás všechny moc ráda,posílám Vám všem moc pusinek.Mějte se hezky,a vydržte to tady beze mně.Těším se brzo,až Vám napíšu,že ty dobrmani utekly,a já mám klid.Líbám Vás Vaše malá dušička Brona
ahoj všem
anonym
| 4. 5. 2010 11:15
broničko, zítra na tě budu myslet, dneska se na to dobře vyspí a myslí hlavně na to, že Ti bude dobře já se budu za tebe modlit, jak jsem slíbila, ale víš jak, asi jako Ty No myslím, že Ty jsi poslední, kdo jde na operaci a budete všechny fit, bude to jen lepší a lepší.Tak jak se říká , závěr patří mistrům, tak neboj pusky a tfuj ,tfuj, tfuj
Stáničko, jak to letí, co, hlavně, že Ti to pomáhá.
Adámku, to je dobře, že ses ozval.Kačka má taky podanou žádost o důchod od 9.3 a stále jí nic neposlali, to oni mají čas.Je doma na PN, ale peníze iuž nedostává, tak by to pro ní bylo dobré, aby mohla rozvázat prac.poměr a nemusela sedět doma a být omezená vycházkama.
pavlínko, co Ty , jak Ti je po lázních, stále odbře?Moc bych Ti to přála a Ty to máš jak půjdeš do práce, nebo jsi stále na PN a budeš si taky žádat o důchod?
Miládko, co je s Tebou, nevíte někdo o ní něco, snad je v poho.
Tak vás ještě jednou všechny zdravím a hezké odpoledne
rodinko
cumacek
| 4. 5. 2010 08:52
Ahojky děvčata moje
Přeji hezké ranánko
Já čekám na procerůdu tak mám chvili mčas tak píši.Nebojte já Vás každý den čtu ale neni čas psát.Teď mám cvičení v bazénu.Jinak se mám dobře a čekám ,že mi to pomůže a budu fit.Musím tomu věřit.Tak jsem začala včera už 3týden a ještě mě čekat 3týdny.\jsou tu hodný sestřičky a mám bezva dr.I spolubydlící mám super.A jak se všichni máte.Snad je vám o trochu lépe.

Broničko zlatíčko moje,tak ti držím palečky na čtvrtek a budu na tebe myslet a v neděli jsme za tebou jak na koni neboj já tě v tom samotnou nenechám a postarám se o tebeSkoda,že nemáme vetší byt hned bych si tě vzala domů a starala se o tebe,je mi tě líto.Ale neboj vše dopadne dobře a budeš v pořádku.
Zdraváím Naděnku,Mirušku,Hanku Pétulku Majku a všechny ostatní. Pa posílám pusinku a mám Vás ráda
Ahoj Všem :-)
AdamPunx
| 3. 5. 2010 12:11
Ahoj lidičky dlouhou dobu jsem tady nebyl,pořád někde lítám a na počítač sem nějak zapoměl Moje zdraví už je dobré,nebolí mě nic a vše v pohodě zvládám Sice to spaní není až tak ideální,protože usínám docela pozdě,ale jde to Ohledně toho mojeho důchodu,tak to je záhada teda,odvolal jsem se a stále čekám na rozhodnutí.Už uběhlo 2 měsíce a něco a stále nic Ted jsem ukončil rehabilitace a pojedu brzy do lázní Chci jet do Karviné,protože to mám blízko od svého města.Byl jsem ty papíry odnést doktorovi,at mi je vyplní,a mám se stavit za týden,že to možná stihne vyplnit během šichty no už at se někde uvolní místo či co,at si můžu změnit doktora.Poradil mi at do lázní jedu do Karviné 7.No jsem zvědaví kdy to vyplní a kam mě nakonec pošle Koukal jsem se na Vaše přízpěvky i lidem co maj ted po operci přeji hodně síly a energie a lidem co ted někdy jdou na operaci přeji hodně štěstí a držím palce
Broničko
petraceb
| 3. 5. 2010 11:08
Ahoj Broničko moje,
to počasí tomu fakt nedá, ale už to musíš vydržet. Jsi statečná, vydržela jsi to takovou dobu tak teď už to bude v pohodě. A optimismus neztrácej, vím, že to jde asi těžko, ale musíš věřit, že vše bude v pořádku a taky že bude. Nemůžeš mít věčnou smůlu.
Budem si pak psát, až budeš v nemocnici viď.
Škoda, že nebydlíme kousek u sebe, daly by jsme si kafíčko, cigárko a bylo by nám hned líp.
Moc na tebe budu myslet a mám tě ráda. papa sluníčko

Haničko,
taky jsem ti poslala mail, ale ten už jsis asi určo dávno přečetla .
Co máš s močovým měchýřem??? Snad né nic vážného??

Kristýnko,
äsi to chce čas než se bříško zahojí a hlavně všechno ve vnitř, střeva se taky musí zregenerovat, pak to svalstvo co ti narušili. Určitě ti Lukášek dodává sílu.
Ahojky děvčátka moje !
Brona
| 3. 5. 2010 10:48
Ahojky moje kočičky , tak Vás opět zdravím.I Tebe Kristýnko, i ty všechny ostatní. Máme po víkendu,já včera volala se Stáničkou přez skype, pozdravovala jsem i Majku1. Jak se Vám daří? Asi taky nic moc,že? To počasí je taky seper, samé depky. Děvčata, mně už je to nějak jedno,jsem smířená se vším. Já už se operace ani tak nebojím, jen co bude pak.Stánička a Mirka-Dori přesně vědí,o čem píšu. Nějak mně opouští optimizmus. Takže už jen dnes, a zítra, a jedu. Mějte se všechny moc pěkně,ještě se s Váma určitě rozloučím,než odjedu.Posílám Vám taky pusenky,proti bolístkám. Mám Vás všechny,všechny moc ráda. Brona
ahojky,
krisvystrc
| 3. 5. 2010 08:21
ahojky, davam jen vedet ze ziju, na pc nechodim protoze me to uz nejak nebavi.. porad polehavam ,protoze me trapi moc brisko.. snazim se modpocivat tak snad vse bude ok..
kocky jak se vam dari??
Bronicko- budu na tebe myslet, mas to uz za par, dva dny vydrz pak uz bude lepe, podivej se na me, to je hrozne jak ten cas utika.. zada me neboli vubec jen to nrisko a nohy.. jak na nich stojim.. posilam pusenku pappa
pozdrav
srnka
| 1. 5. 2010 14:50
Ahoj holky!

Moc se omlouvám, že jsem dlouho nepsala. Tak jaký je dnešní život uspěchaný, tak i já jsem do něj po návratu, vkročila. Snažím se udělat to, co jsem kvůli nemoci zanedbala. Vyžívám krásného počasí. S manželem si budujeme bydleníčko.....no je toho spousta...a u počítače se snažím sedět , co nejméně....

Broničko, je mi strašně líto, že tě tak trápí ty bolesti. Ten nerv vydží, neboj se, pozitivní myšlení je velmi důležité. To přivolá lepší změny v životě.. Myslím na tebe a přeji ti, aby ti bylo lépe a ty bolesti už skončily.

Peti, poslala jsem ti email.

Pavlínko, to teda uteklo, ty už jsi doma z lázní? Já nastupuju 7.7. a už se moc těším. Jaký byl přecod z lázeňkého prostředí do rodinného? Jak se cítiš nyní?

Zdravím všechny, co jsou po operaci. Opravdu se vyplatí, se šetřit a dodržovat rady doktorů.
Zdravím všechny ostatní...Martinu, Stáničku,..Mirku..Adama...atd.....

Přeji krásný zamilovaný den! Nezapomentě se políbit pod rozkvetlou třešní! Mám vás ráda všechny holky...

No a co moje záda?Noha už mi netáhne, ale svaly dávají v podvečer hodně najevo, že měly zátěž přes den. Byla jsem na masáži (nevím, jak se tomu přesně říká, čínská, bodová) a po ní jsem byla přímo nabitá enegiií. Ted mě pro změnu pořádně trápí močový měchýř..
Dobrý podvečer,děvčata !
Brona
| 30. 4. 2010 18:21

Tak Vás opět všechny zdravím.Jsem dnes zase nějak moc ubolená,takže jen ve skratce Ti Naděnko napíšu,když jsi se ptala. Já mám dostat 4 šrouby a nějaký ty doktorský železa.Nevím jak se to jmenuje,protože jsem vůbec nepočítala,že mi dr řekne něco o šroubech. Jenže jak mi je spomenul,v tu chvíli jsem zapoměla snad i jak se jmenuji. Ještě budu doma 4 dny,na pátej frčím.Každý den se podle svého modlím,abych neochrnula,at to ten mizernej nerv ještě chvíli vydrží.Bolesti jsou to ukrutný,jako by mně ty psy žrali opravdu za živa.Mám předepsanou 1 tabl od bolesti denně,dávám si 1 ráno,když to nemůžu vydržet,tak i na poledne,a večer už zase chcípám,tak si dám třetí.Ale v lékárně jsem se ptala,nezabije mně to. Nato Lexaurin 3 mg,a pořád nic.Jen občas jsem trochu divná.Ráda bych už měla po všem,jen aby už ty bolesti skončili.Děvčata,přeji Vám všem pěkný víkend,mím pooperačním děvčatám at se dobře daří,a Vám ostatním taky.Mám Vás všechny moc ráda. Posílám taky pusenky,pa pa Brona
Nadi
petraceb
| 30. 4. 2010 16:58
Ahoj Naděnko,
ty esíčka by mělo být spojení kosti křížové a kostrční. Pošlu ti obrázek. Ty kůstky se rády blokují. Proč někdo na ně něco nevymyslel, třeba plastiku esíček nebo něco. Něco vymyslim, třeba dostanu Nobelovku .
Nadi do práce fakt musim, nedá se nic dělat. Nerada bych o tuto práci přišla. Ale abych pravdu řekla, nevim jak to tam zvládnu, budu muset do tý doby než mě snad odvezou nebo nevim.
Jak se má Kačenka, pozdravuj jí. A jak je tobě?
Měj se krásně, papa
ahoj děvčata
anonym
| 30. 4. 2010 14:04
zdravím vás všechny.Peťko, můžeš mi vysvětlit co jsou ty esíčka, jak tady se Stáničkou píšete, nemám potuchy co to je?Snad se Ti uleví asi to chce i čas je to ještě moc čerstvé po operaci.To jak píšeš , že by jsi chtěla jít 17:5 do práce, tak to snad nemyslíš vážněVždyť po operacích páteře se říka, že rekonvalescence trvá rok.Peti nikam se nežeň , vím že peněz je třeba, ale musíš si zdravíčko chránit o trochu více než ostatní lidi.
Ty psy vám nezávidímBroničko, Ty se dej do pohody užij sluníčka naber sílu a za týden to budeš mít za sebou co by Ti to měli dělat?Stáničko, co Ty a lázně, pomáhají?Pavlínko a Ty po lázních , je to ok?
Všechny ještě jednou moc zdravím přeji krásný víkend i když by mělo sem tam pršet, ale i to je třeba, tak pa pa pusenky a dávejte na sebe pozor
Broničko, Kristýnko
petraceb
| 30. 4. 2010 10:57
Ahoj Broničko,
dr sice říkal, že by to chtělo MRI, ale nenapsal ji. Nevim co budu dělat. Asi se připravit na to, že budu v bolestech celý život, když se s SI skloubením nedá nic dělat. Ve 27 letech mám hezké vyhlídky. Nejhorší je, že se s těmahle bolestma nedá žít normální život.
Broučku já v to věřím, že tě dr Chrobok uzdraví. Ještě pár dní a budeš to mít za sebou. Už aby to bylo.
To jak ti dr řekl s tim vozíkem tak to bylo fakt hustý. On to myslel asi dobře, ale vůči pacientovi si myslim, že se to moc nehodí.
Taky máš stále ty zatracený hafany zakouslé v hýždích. Já se jich taky někdy nemůžu zbavit. Koušou a koušou potvory.
Ještě stále necítim moc dobře tu pravou stranu hýždě, asi jsou tam ještě ty nervy pošramocené, což je divný po necelym měsíci po operaci. Co by taky na mě bylo normálního .
Drž se Broničko, za pár dní bude líp

Aho Kristýnko,
a jak je tobě? Je to lepší?
ahojky,
krisvystrc
| 29. 4. 2010 17:40
cauky, peti ty mas taky trapeni..nebudu tady skucet jak mam velke bolesti proste to bricho je sila, ale vim ze zada mam uplne ok, jenn v brise mam prerizli nerv ktery se musi spravit...ach jo.. co nadelam.zitra s tomikem mi uz zase bude lip, je na sluzebce v plzni ale zitra uz dojede se na nej tesim jak je kocky??

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
13. 8. 2025 13:43
14858
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18