Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Ahojky děvčátka moje !
Brona
| 29. 4. 2010 17:31
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

lezim a mamka s malym sli nakoupit, tak sem zvedava co donesou..vetram jizvu, mam ji uz i docela pekne zahojenou.. davam na sebe pozor..potrebuju byt fit a byt zase pouzitelna

To je bezva, že to má Kristýnka v pořádku, doma už to bude den ze dne lepší , už jen Lukášek bude ten správný lék a hnací motor.Moc ji pozdravuj, až ji budeš psát a co Peťka,,nevíš o ní něco, dlouho se neozvala, zítra by měla jet do te nemocnice na kontrolu, tak ji budu držet palečky, aby to dobře dopadlo a našli příčinu neustupujících problému.Stáničko, přeji Ti dobrou chuť , za chvíli jdeš jistě na oběd, měj se moc hezky odpočívej apoctivě cvičit
pa a pusku Naďa
.Psala jsem Stáničce,at mi na ni pošle mobil,abych ji trošku taky podpořila.Chudák mladá,snad to nebude nic vážné
.Mám velkej strach,jak to tady čtu,jak která dopadla.Petruška se taky nějak odmlčela,kdoví jak je jí
,jak je Petruška a Kristýnka! Děvčata,Mně se dnes vrátila sousedka,babička,je jí 58 let,operovali ji kyčel.Dělali jí v pondělí,a dnes ji pustili domů.Tu když sem viděla v nemocnici,jak brečela,bolelo jí to,a dnes ji nechali jít domů autem a pěšky tady v baráku,do 2 patra,tak chudák,ležela jak mrtvola.To mně zase vyděsilo.Ale za chvilku jí bere k sobě syn,v pátek jde babča do Velichovek,tak se uvidíme až za měsíc
že Vás mám ! Ze