Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
dodatek
petraceb
| 13. 4. 2010 18:33
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ahojky
a pak mi bude varit chvilu tchyne.

,a dnes jsem měla zase ůřední hodiny,psala jsem mé personalistce,jestli mi poslala peníze na ůčet,a ona mně,že je jí líto,ale že néééé.Já skoro skolabovala.Čekám jako vůl,až mi pošlou peníze,a ono nic.Tak sem jí zase napsala,že z toho,že jí to je líto,se nějak nedovedem najíst,a tak sem zase psala na sociálku,jasné,že zase až na nejvišší místo.Jenomže pak mi paní ze soc.volala,že moji stížnost bude řešit nějaké ministerstvo.Děvčata,já sem už na prášky ze všeho,co je kolem mně.Samej průser.Mně to snad přitahuje

Kritynko, presne take jsem mela celou silou oci zavrene celeou dobu, Myslim, ze je to lepsi , nevidet a snazit se predstavovat si neco jineho.jesteze to mame za sebou, ja take byla hrdina, ze nemam z toho hruzu a umim se odreagovat, co vse jsem v zivote uz zazila, toto ,ze neni nic. Ja ty 2 metry bych nevyskocila, za tu dobu jsem stratila schopnost chodit i rec.pa pa
ahoj holky, Ja dneska byla pryc a tak si ted ctu celou stranku od kazde neco. Nadenko, neboj se tech mandli, to se ani nedava narkoza, pokud to neni zmena, ja byla hodne davno, takovych 15 let dat mandle ven, Syn sel a ja ho tak litovala ze se objednala s nim, Take mi to delalo problem. To je chvilka, daji ti cucat bonbonek ktery znecitlivy vnitrek uct a tak necitis ani injekci na umrtveni. Pokud se dokazes odreagovat nebudes nic citit,Jen zavri oci.Opravdu to neni nic hrozneho. a za chvili mas pokoj.Ten hnis Ti toti jde do krve co je v cepech.a pak na klouby atd, i srdicko,