Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Všem
1majka
| 20. 1. 2010 08:31
Ahoj tak Vás všechny po delší době zdavím.To počasí je už ubíjející.Už jsem 3 dny nebyla venku hrozně se bojím.V neděli jsem totiž upadla na ledu a po tom otřesu jsem celá bolavá.Taky mě kromě nohou bolí i hrudní a krční páteř.Nějak se mi to blokuje.
Ty bezinky jsem pila 18 dní a kromě toho,že jsem se vyčistila to na mě žádný účinek nemělo.Já mám však po těch čtyřech operacích ten nerv úplně poškozený.
Mám radost ,ze všech co se cítí fajn a hlavně přeji aby jim to vydrželo.
Musím Vám napsat na závěr něco veselejšího.Každým dnem očekávám narození vnučky.Bude to mé čtvrté vnoučátko.Moc se těším.
Přeji všem pěkný den. Majka
holkam bezinky? Uzivate to? naposte jsou nejake zmeny? Samozrejme k lepsimu.Ja myslim, ze u mne jo,
DORI
| 19. 1. 2010 17:06
Take Vas vsechyn zdravim.Nadi mam s tebou radost z kacenky.Tak koupili jste tu televizi?Jste spokojn
DORI
| 19. 1. 2010 17:04
Naďěnko
cumacek
| 19. 1. 2010 10:47
Ahojky Naděnko
Včera jsem ti odepisovala,doufám,že jsi to dostala,ale psalo mi ,že jo.Také pozdravuj Kačenku a dny bez bolístek.
To máš pravdu,že je tu mrtvo,nějak jsem nikdo nepíše nejak to opadává to je škoda(TAK KDE JSTE VŠICHNI) hi hi.
Já za chvíli jedu k dr.obvodní pro žádanky na tu krev.
Tak pa mám vás všechni ráda
ahoj holky
anonym
| 19. 1. 2010 08:48
kde jste všechny?Je tu nějak mrtvo už dva dny.Doufám, že se vám daří dobře., nezasypal vás sníh .U nás ho ještě trochu během včerejška připadlo , teď je tam +1°C.Já se chystám za Kačkou, tak jsem koukla, jestli už se někdo ozval:Mám vás všechny od ní pozdravovatt.Daří se ji dobře, a záda zatím, doufám napořád dobré.Mějte se krásně a pište pá Naďa
Ahojky Holky
cumacek
| 18. 1. 2010 12:24
Ahojky děvčata
Tak přeji hezký začátek týdne a dny bez bolístek.
Tak jak jste prožili víkend.Já měla jet dnek obvodní dr.ale včera tu sněžilo ta jsem to vzdala,ale teď to začíná tát tak jsem mohla jet,tak pojedu zítra.Potřebuji tam kvůli té krvy aby mě napsala žádanku a pak budu jen čekat
jen na ortel.
Jiřinko to je dobře,že chodíš do bazenu,já jsem říkala,že to půjdu zkusit také,ale nesmí se plavat narmálně jen pod vodou nebo po zadu nesmí být zakloněná hlava do zadu a to já pod vodou nezmít tak tam budu cvičit a zkusím to po zadu.Máš opravdu hezkou rodinu,ak si jí užívej.pa pa
Stáňa
A co vy ostatní holčiny a Adame jak vám je.Už aby ten snich šel někam už aby svítilo sluníčko a mohly jsme chodit na procházky,to bude veselejší.
Tak se všicni opartujte a dávejte na sebe pozor a dny bez bolístek.
pa pa mám vás ráda
pro Terezku, Terco odpovedela jsem Ti zpravou, musis se prihlasit, aby se Ti to ukazalo, ahojky, Jri
DORI
| 18. 1. 2010 10:49

ahoj
jirina1
| 17. 1. 2010 20:32
doktorka mě řekla že mám syndrom neklidných
noh a že po operaci páteře to bývá , proto beru neurol.
Mě v bazénu ta studená voda nevadí,v lázních jsem taky
chodila do bazénu, dneska jsem docela unavená po tom
plavání a ještě jsem dneska hlídala malého .
vnoucek je krasnej ma Tvoje oci jako i dcerka,To je kraqsavice, Mas nadhernou rodinku. Ty nohy i mne
DORI
| 16. 1. 2010 21:26
Ahoj holky, to cviceni asi fakt pomaha, ja jsem lina uz druhy den necvicim a je to moc citit, musim
DORI
| 16. 1. 2010 21:25
Ahoj holky, to cviceni asi fakt pomaha, ja jsem lina uz druhy den necvicim a je to moc citit, musim
DORI
| 16. 1. 2010 21:25
bazén
jirina1
| 16. 1. 2010 21:15
Skoro hodinu jsem plavala, bylo to skvělé, moc jsme si to užily . Zádíčka jsem protáhla a pěkně jsme se odreagovaly.Příští sobotu pojedu zase,když mě bude dobře.
Zítra se asi nehnu a to budu hlídat malého, dcera
s přítelem jedou lyžovat, dcera poprvé .Holky jak se všichni máte a co záda je to lepší, má zase sněžit , změna počasí mě nedělá dobře už aby bylo léto
ještě jednu
jirina1
| 15. 1. 2010 21:11
zdravím holky
jirina1
| 15. 1. 2010 21:09
dnešní noc bude zase ty moje nohy bych usekla, když jsou záda lepší tak zloběj nohy.Broni taky jsem proležela celej den i noc když jsem měla velké bolesti,byla jsem ráda že jsem došla aspon na záchod .Dneska umě byla dcera a přinesla fotky, jsou moc pěkné.
Přeji vám pěkný víkend..bez bolístek
zdravím holky
srnka
| 15. 1. 2010 19:41
AHojky, Pavli jsem ráda, že ti todopadlo tak dobře a cesta byla taky ok.
Broni, to je mi líto,že jsi dneska tak trpěla, alespon jsi se prospala, snad budeš spát i v noci, chce to asi kakao na spaní. Přeji ti, aby zítra bylo lépe.
Stáni, mám taky kamarádku(mladá), co má Bechtiera, zvládá to dobře, jezdí pravidelně každý rok do lázní, Ničeho se neboj.
Peti, jak je tobě a jak zvládáš učení? To sezení není taky nej na páteř.
Jiřinko,máš pěknou rodinku.
Jak se má zbytek...???
Dnes mi dr.rhb prodlouzila cviceni,jupí

Chci vám poradit,co je fakt výborný na oáteř, cvičení.,
Najdete informaci na tomto odkaze

http://www.smsystem.cz/…Msyst%C3%A9m.htm

http://www.smsystem.cz

S tímto lanem se mnou cvičí. Ale musí se to provádět přesně, nádechy, výdechy a držení těla atd..Poprvé jsem po tom byla pořádně utahaná. Cítím, že tento způso mi výrazně pomáhá, hlavně na tu stabilitu, kterou nemám.
Holky, tohle je opravdu bomba,že si i tu gumu můžeme objednat i s knihou cviků. tak o tom pouvažujte...

Mějte se krásně a přeji vám pěkný víkend..bez bolestí.
Zdravím !!!!
Brona
| 15. 1. 2010 19:21
Ahoj, všichni. Přeji Vám všem krásné ráno!!!. Lidi,já dnes odepsala na rychlo Jiřince,byla jsem v obchodě-asi 100m od baráku.Holky, já dělala obyčejný palačiny,ale tak mně to zmordovalo,že jsem na poledne musela sníst prášky,protože už sem ani neustála na nohách.Lehla sem si tak ve 12 hod,a holky,byla sem se snad ve 14.30 jen vyčurat a usnula sem znova,a spala sem do 18.45 hod.Musela sem zase ležet na pravé straně, mezi nohy si dát polštář,(to co si dáváte pod hlavu na spaní) ,abych měla tu bolavou levou nohu v poloze,nejlepší, a já spala jako dudek.Nevím,ale co budu dělat v noci.Já byla tak šíleně unavená a ubolená,že mně bylo jedno,jestli moji chlapy budou mít co jíst,nebo ne,nevládala jsem na nohy a záda. Už několik dní sem to tak šílený neměla,ale dnes to byla hrůza.
Pavlínko, jsem moc ráda,že si včera na kontrole dopadla tak dobře,upřimně se tomu těším.Jen pro Boha,at se něco nezvrtne. Staninko,s Tebou sem včera mluvila,nevím co nato říct. Něco mně napadlo. Z lázní mám kamarádku,ta má dlouhé léta toho Bechtěreva,nebo jak se to volá, je jí myslím 43,ale zvládá to.Dala bych Ti pak taky na ni kontakt,ale ještě to nemáš jistý,tak snad to pude jen mimo Tebe.Abys nebyla moc lakomá jak Petruška,a shrábnete všechny choroby.To je sranda,snad se nenaštveš. Zdravím všechny holčičky,i našeho Adama.Jak Ti je Adamku? Mám Vás všechny ráda,a zdravím Vás. Brona
Ahojky Jiřinko
cumacek
| 15. 1. 2010 15:31
Ahojky Jiřinko
Máš hezkou rodinu a vnouče,já zatím nemám ale snad se dočkát,bude to také moje zlatíčko.Píšěš,že ti napsali stulnox já ho také brala na spaní ale také mě moc nezabíral spala jsem tak dvě hod po něm a je dost návykový tak jsem ho přestala brát.Tak mě dr.napsala na uklidnění a je to i na spaní lexaurin.A je jěště k tomu drahý na doplatek pomalu se platí celý.
Tak se opatruj a dny bez bolestí
Stáňa
Ahojky všem
cumacek
| 15. 1. 2010 15:05
Ahojky rodinko
Tak se vám ozívím a zděluji mojí konz´´trolu v Praze na Homolce.Tak jsem si tam vyseděla 2 a půl hod lidí jak mraku,byl tam včera po stáži poprvé.Tak mě zdělil,že šrouby drží perfěkně a že vše vypadá dobře.Tak jsem mu začala říkat o mích problémech. a on vy řekl,že to mám od SI skloubený aže jsem to měla i před tý a operací se to zhoršilo a že se s tím nedá nic dělal jen opstřik zas po ct po operaci když jsem měla ty komplikace tak mi ho dělali do lévé strany a těď, že mi ho udělají do pravé když mi to nepřejde tak se tam vám objednat a jěště mi zdělil dobrou věc,musím na krev jestli nemám bechtěreva,prý jeho kamarát měl samé problémy a zjistil mu ho,tak to mám pěkné vyhlídky ale nejde mi do hlavy proč mám ty bolesti stále když chvili stojím tam to začně,to je přeci divné. A pak mu říkám o té noze,tak se mi ptal po jaké straně mi to jde a kudy a že mám křeče v lítkách a na to se nevyjádžil.Tak stějně stoho nejsem moudrá.Tak mám všeho plnou hlavu,jestli takhle budu celý zbytek života trpět tak to potěž pánbu,to zkončím někde v blázinci.
Pavlí tak jsem ti volala a ty jsi to nezvedala.To jsem ráda,že jsi to zvládla a dopadla dobře a jsi v pořádku mám z tebe velkou radost,moc ti to přeji zlatíčko.
pa mám tě ráda

Naďí,ty to máš viď? Mužeš mi o tom něco napsat jak ti to začalo a jak ti to poznali.Moc děkuji.pa zlatíčko

Zdravím i ostatní a mám vás včechny ráda
krásné
nedinka
| 15. 1. 2010 09:47
ránko a příjemný bezbolístkový den všem...

Včera jsem byla na kontrole v Praze..
Po příchodu do nemocnice jsem se nahlásila na registraci a ani ne za 10 minut přišel můj doktor...hned jak mě uviděl, tak přišel ke mě, pozdravili jsme se a prý, jestli čekám dlouho? Vzhledem k tomu, že byla narvaná čekárna lidí a všichni se soustředili jen na nás, nebylo to moc příjemné...A to mě hned zavolal do ordinace, kde jsem byla asi půl hodiny...Vyšteřil mě, povyptával a pochválil mě...mám to prý krásně rozcvičené, zhojené a vše je tak, jak má být...Prý jsem mu udělala radost...Taky mě opět podrobně vysvětlil, co se stalo, že mě museli operovat dvakrát...Za dva měsíce mám přijet na kontrolu...
Doporučil mě lázně a taky jsme mluvili o ID, budu spadat do druhého stupně...
Můžu plavat a cvičit předepsané cviky, víc zatím ne...

Musím pochválit i České dráhy..vytopené vagony, vše jelo na čas, ani munuta zpoždění...super...Useděla jsem tu cestu v pohodě, sem tam jsem si stoupla, ale to spíše kvůli tomu, že mě bolel zadek...nejsem zvyklá sedět...Ale jinak v pohodě....Poběhala jsem i po Praze..byla jsem jen trochu unavená...

A jak jste na tom dneska Vy?

Všechny Vás moc moc zdravím...
Ahojky Jiřinko.
Brona
| 15. 1. 2010 09:19
. Tak hned na ůvod, nevím, proč mi vykáš? Vždyt sme stejně staré,a tady si tykáme,jo?Tak ted sem si sem donesla tablety,Na Neurolu na krabičce je napsané 0,25 a beru ráno jednu a večer jednu.Když je to hodně bolavé,tak i na oběd.Pak mám taky tlumící proti bolesti ULTRACOD,to mám taky ráno a večer po jedné tabletě.Pak ještě na spaní ZOLPIDEM-RATIOPHARM 10 Mg,a ještě nějakou dělanou směs na křeče v té noze.Ty v ní nemáš i křeče?
Takže papaní mám dost,už se těším na tu Homolku, at mám po všem.Jinak máš moc pěknou rodinku,já už jsem taky babča.Jestli chceš,v profilu mám e-mailovou adr. Tak se měj,i všichni ostatní.Omlouvám se,musím jít fofrem na nákup.Pa pa, Brona
brona
jirina1
| 14. 1. 2010 18:20
můžu se zeptat jak silnéj berete neurol já brala 1 a ted beru 0,25 a nemůžu usnout a mám nervozní nohy,doktorka mě dala stilnox, moc mi nepomáhá.

rokynek
vnoučátko
anonym
| 14. 1. 2010 18:17
Ahoj Jiřinko, vnoučátko je krásné.Máš pěknou rodinu.Hezky si to užijte v bazénu ahoj Naďa
to byla fíbí a džesí
jirina1
| 14. 1. 2010 18:09
a tady moje rodinka
ahoj
jirina1
| 14. 1. 2010 17:57
zlatíčko
jirina1
| 14. 1. 2010 17:41
babička zas v noční košily.
ještě mám Filípka
ahoj
jirina1
| 14. 1. 2010 17:36
to je moje zlatíčko a
nervozní nohy
jirina1
| 14. 1. 2010 17:33
ahoj, musím vás všechny pozdravit, mám se se stále
stejně, jednou je mi líp, po druhé hůř. Takže stále dokola.
Chtěla jsem se zeptat , jestli máte taky nervozní nohy, jsem stoho už. V sobotu jedu s vnoučkem do bazénu, Matyáškovi je 7 měsíců , moc se na to těším .
Každej den vás čtu a cítím s váma , vím co prožíváte .
Mějte se pěkně a bez bolístek Jiřina
ahoj holky, myslim na Vas dejte pak vedet jak jste poridili,Netrpelive cekam ,Stani, doufam, ze Ti u
DORI
| 14. 1. 2010 12:33
Zdravím
anonym
| 14. 1. 2010 08:31
vás všechny i Adama a přeji pěkný den bez bolesti.Nedinko, jsem zvědavá na Tvé výsledky z dnešního dne .Držím palečky od včerejška, aby to vše bylo dobré.Podle toho co tady píšeš jsi vše dodržovala a poctivě se snažila.Nevím přesně, kolik měsíců jsi po operaci, ale mám z toho radost, jak píšeš, že jsi stále bez komplikací.Katka je taky dobrá cvičí a šetří se .nedělá nic co by ji ublížilo.Už je několik dní bez tablet od bolesti.Teď v sobotu bude měsíc po operaco.Strašně to utíká.
Adame, a co ty .Byl jsi ohledně důchdů, nebo asi čekáš, až se počasí umoudří.
Broničko, doufám, že se to s tou kooperativou pohlo k dobrému.Moje záda se mi ozývají taky, ale aso proto, že jsem si vzala k srdci, jak to tady čtu , že je třeba posilovat ,a mám doma Kačku a začla jsem konečně cvičit na záda.Doufám, že mi to vydrží co nejdéle. Mějte se všechny fajn, ještě tady během dne kouknu ahoj Naďa Dávat pozor, klouže to
Ahojky všichni,
Martina12
| 14. 1. 2010 07:35
po dlouhé době Vás všechny moc a moc zdravím. Každopádně jsem na vás nezapomněla, pravidelně Vás čtu a stále všem držím všechno, co jde držet, aby ty bolesti byly aspoň mírnější, nejlépe aby už byly pryč. Já se mám docela dobře. Do nohy to táhne jen mírně. Musím ale pořád pravidelně cvičit, protože přes svátky jsem skoro tři týdny necvičila a hned to bylo zatraceně znát a dost se to zhoršilo, tak teď už zase makám a je to lepší. Když pominu, co mám všechno za nepříjemné starosti, tak nás čeká v pátek i příjemnější. Starší dcera má maturitní ples, tak se těšíme (půjde se podívat i ta malá a ta se těší nejvíc). Tak všem hodně trpělivosti, pevné vůle cvičit a co nejvíc dobré nálady. M.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 6. 2025 20:05
14509
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
milica
15. 6. 2025 22:26