Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Ahoj rodinko
petraceb
| 28. 1. 2010 07:29
Ahoj všem,
taky jsem ráda, že se konečně Bronička dočkala, věřim tomu, že jí to pomůže. Jsem zvědavá co napíše.
Jinak jsem byla včera taky na neurochirurgii v ÚVN, opět jsem tam nechtěla jít, jsem si myslela, že budou řvát nebo mě pošlou domů jak jsem zvyklá. Ale 22.3. mám příjem a druhý den mi budou dávat mezi obratlové trny L4/5 interspinozní implantát. Prý se mi ty trny o sebe melou a mám tam hodně tekutiny, což nevim co to je a kde se tam vzala. Ani jsem se neptala. Jen je průser v tom, že přednosta ty implantáty nerad dělá tak snad to ,,můj" dr obhájí.
A jak se všichni jinak máte?
Ahojky
AdamPunx
| 27. 1. 2010 20:03
Ahojky přeju Broničce hodně síly a at jí ta operace dobře dopadne. Já zítra jedu na magnetickou rezonanci a můj doktor po mě chce at si zajdu i na neurochirurgii na vyšetření,potřebuje nálezy na ten důchod co si těd vyřizuju.Ti budou mít zase radost,že sem tam přišel a nejsem objednaný =) njn ale co nadělám,když to musím vyřídit. A co vy lidičky ? Jak se máte ? Co zdraví ? Adam
Ahojky Všichni
cumacek
| 27. 1. 2010 12:17
Ahojky
Mám pro vás zprávičku,teď mi psala Broňa.Tak jde na operaci 5.5. já byla 4.5. tak to budeme mít skoro na stejno ale o rok.
Tak jí budou dávat 4šrouby a nějakou destičku víc nevím psala mi zprávičku na tel. Pak nám řekne víc.Asi bude mít to samé co já psala.Je to jěště dlouhá doba ale musí to nějak vydržet.a pak jí bude líp.,budeme doufat a držet jí palečky,ne aby dopadla jako já.
Tak to je asi vše všechni vás zdravím a přeji hezký a bezbolestný den.
pa pa Stáňa
majko gratuluji Ti k babicce. To mas radost, ze? my take cekame vnucku v ale v dubnu. holky nemate
DORI
| 26. 1. 2010 17:42
Naděnko
cumacek
| 26. 1. 2010 14:06
Ahojky Naděnko
Děkuji za poklonu,že jsem fešanda,takový učes je nejlepší kousek mi to přeroste a jsem nervozní,to ty asi určitě také.
To jsem ráda,že je Kačence už dobře,a stěma stehama jsem to špatně pochopila.Já také peru a vařím ale už to mám hotové tak těď odpačívám. V pondělí jdu na tu revmatologii a i na neurologii tak jsem zvědavá co mi obě dr.řeknou i na tu boreliozu,už jsem mohla brát antibiotika kdyby obvodní mi je nasadila už pomalu rok jí zase budu mít protože mi neřekla výsledky tak to má pekně rozhozené celou imunitu a i některé problémy mám od toho.Jsem hodit do starého železa a někam zakopat.Stále čekam,že bude lép ale nepřichází to už to říká 2 a půl roku.
Tak se opatruj a dávej na sebe poror a pozdravuj Kačenku
pa paStáňa

Hokly Broni a Péťulko
Zítra mám drřím mooccc palečky aby svámi už začali něco dělat a už tak netrpěli.A co je s tebou Péťulko,že se neozveš jak ti je?
pa pa mám vás ráda a myslím na vás

Jiřinko nic si z toho nedělej já jsem také tlustá jak prasnice,to máme jak nemáme pohyb a kor teď když je venku náledí to nechodím vůbec jen s přítelem.
tak a a dny bez bolístek pa pa

Zdravím i všechni ostatní,jak je vám děvčata,mě stále stejně uvidím jestli mi pomůže aspoň trochu ten opik pod ct.
pa pa a opartujte se kočky moje i ty Adame
Stáničko
anonym
| 26. 1. 2010 09:57
jsi fešanda na té fotce.Máme stejný účes i melír.je to pohodlné .Šup, šup a jsi kočka.Teď ke Kačce, byla jsem u ní včera, už jí je dobře, Bylo to asi z toho sezení v autě, jak jela k nám.Prošla se venku po nerovném terénu a to si myslím ,že jí neudělalo dobře. Včera už zase cvičila. Špatně jsi to četla , byla stehy vytahovat14 dní po operaci . Venku byla podruhé, až ťeď na kontrole.Musím běžet pověsit prádlo, tak zatím ahojky Naďa
Ahojky všem
jirina1
| 25. 1. 2010 19:19
Tak vám musím napsat, že jsem přibrala šest kilo, no hrůza, mevím co s tím budu dělat, leda že bych vám poslala nějaký to kilečko. Koupila jsem si orbitek, musím se začít víc hejbat,nebo neprolezu dveřma.
Manžel mi řekl , že mám v noci spát a ne žrát .
ahoj
jirina1
| 25. 1. 2010 18:45
gratuluji babičko
korzet
cumacek
| 25. 1. 2010 14:03
Tak tak jsem chodívala s korzetem,to bylo

Stáňa
Ahojky rodinko
cumacek
| 25. 1. 2010 14:01
Ahojky všichni
Tak vás po víkendu zase zdravím.Jak se vám všem vede.
Mě stále stejně,jsem ze všeho otrávená.Tak jsem se dnes rozhodla a zavolala na Homolku a objednala jsem se na ten opstřik po CT do toho esíčka jsem z toho už zoufalá tak to je moje poslední požnost jinak už nevím ,jdu 8.2. v 10hod snad mi to pomůže,musím doufat jinak brzy asi budu vite kde u chocholouška hi hi!!!!!!!!!!
Naděnko,pozdravuj Kačenku,četla jsem ,že jsi psala,že se jí přitížilo už je to lepší.Ty jsi psala ,že jde teprve na vyndání stehů,to je nějaký divný neaž po měsíci to musí mít už zarostlý.Stahy se vyndavají 7-10dní nejdíl.příští pondělí mi drž palečky jdu na tu revmatologii tak jsem zvědavá co mi řekne bude mi dávát průvodky na krev a jdu tam i s tou boreliozou hodně mi to dělá i ona stále mám zatuhlé nohy nesednu si na bobek jako před tím když jsem jí měla točí se mi stále hlava mám závratě a je mi na zvracení a jsem stále unavená ono nestačí jedno.já musím vylízat toho víc.
Adame, tak holky už ti vše o lázních napsali nejdřív k neuroložce nebo k neurochirurgovi aten ti to napíše a pak o obvodní a můžeš si vybrat sám kam by si chtěl a něž to bude dr.dávat na pojištovnu tak si do těch vybranejch lázní můžeš zavolat a zamluvit si je sám a jen jí nahlísíš termín a ona to tam napíše a pošle jako já jsem to tak udělala.
A jak ti je?
A co vy ostatní děvčata,Haní,Broní,Mirušky Martí,Jiřinko Majko Péťulko snad jsem na nikoho nezapoměla i když si spolu píšeme nebo mluvíme na skype tak máme o sobě informace.
Tak se všichni opatrujte a dávejte pozoz ať neupadnete a dny bez bolestí.
pa mám vás ráda
!!!!!!!!!
1majka
| 25. 1. 2010 09:53
Ahoj rodinko a všichni,
musím se pochlubit mám vnučku Veroniku 3,05kg a 49cm.Narodila se v noci a mám moc velkou radost.Ona i maminka jsou v pořádku. Majka
Zdraví Ostrava -15°C
anonym
| 25. 1. 2010 09:10
Chci vás jen všechny pozdravit, pořát pěkný den Jdu za Kačkou na službu.Potom tady kouknu a písnu, jak se jí vede.
Dnes tu mezi vás krásné zapadnu, bolí mě záda jako čert, tak to zkusím rozhýbat chůzí, ale asi to nepomůže.Pa pa
Krásné ráno!!!
Brona
| 25. 1. 2010 04:01
Přeji všem krásné ráno. Psala jsem už dneska,ale vymazalo se mně to,tak píšu už jenom stručně. Ne,Naděnko, od nikoho jsem nedostala ani korunu.Máš snad prosím Tě pocit, že peníze se potřebují? Holka,snad je nová doba,a chtějí,abychom si zvykali. Manžel taky ještě nedostal výplatu,nemáme zaplacený nájem 9000,takže máme to skvělý. Ale nějak bylo,nějak bude. Nechce se mně psát,jsem vzhůru od 2.30,už mám uvařený. Až se uzdravím,mohla bych dělat třeba na družstvě krmičku,nebo v pekárně.Tam tak brzo začínají. Tak se mějte,moooc se těším zase na dnešní den,co mně přinese.Musím volat sociálku,do KOOPERATIVY,jít do Kauflandu. Ze sociálky mně už upozornili,že nemám volat,a psát e-maily,personalistka mně taky decentně řekla,že má 5 filiálek,a pořád otravuji jen já, tak uvidíme.Mějte se,pa pa.Brona
Broni
anonym
| 24. 1. 2010 16:24
je mi Tě líto, že trpíš, ale neboj bude dobře!!!!!!!! O těch lázních ještě toto.Platí se tam za každou noc jako v nemocnici 60Kč a za vzduch a televizi.S tím prodloužením máš pravdu, lékař to může prodloužit.Mi je dali hned na 4 týdny.Co ta Kooperativa , už se to pohlo, nebo je to stále na mrtvém bodu?

Zdravím vás všechny
Ahoj holky a Adam.
Brona
| 24. 1. 2010 11:01

Tak Vás všechny zdravím.Adam,píšu Ti za ty lázně. Mně je doporučila moje neuroložka.Odnesla jsem pak papíry mému obvodnímu.Ten je do 14 dnů vypsal,a já jsem si ty papíry odnesla tady u nás v Kolíně na pojištovnu.Nevím,já si nemohla vybrat co jsem měla blízko,byl to Bohdaneč.Prej to je na pohybové ůstrojí.Já mám nervové.Né prosim na hlavu,(ale už snad i to),ale plotýnka mě tlačí na nerv.Takže obvodák mě napsal číslo mé diagnozy,a podle toho mně vytiskl seznam lázní,ze kterých jsem si musela vybrát 3. Pojištovna mně pak vybrala z těch3 lázní,kde byl nejbližší termín.Platila jsem 1575 nějaký poplatek tam v lázních,ale pojištovna(KOOPERATIVA)když to mám prac.ůraz mně to proplatí.Prej!!! Jinak se tam platí myslím 30Kč nějaký poplatky na den.Je to za čistý ovzduší,a takové blbosti.Byla jsem v Jáchymově,26.10.2009,na 3 týdny.Když bude potřeba,nevím jestli se to ještě dělá,tak Ti tam v lázních může dr prodloužit pobyt z 3 na 4 týdny.Jestli budeš ještě něco chtít vědět,tak napiš.Všichni se mějte moc pěkně,a bez bolesti.Dneska jsem vynervovaná,unavená.Vzhůru jsem od 2.45 hod. Ve středu jdu na tu Homolku,na tu předoperační konzultaci.At už mám proboha po všem, už to nezvládám.Mějte se,všechny moc zdravím.A prominte,jak jsem hnusná.Brona
Adame
anonym
| 23. 1. 2010 21:51
návrh na lázně Ti doporučí písemně odborný lékař(neurolog) ten dáš obvodnímu lékaři a ten Ti to sepiše a podáTy si jen napíšeš, kam by jsi chtěl , nebo to můžeš nechat na pojištovně, kam Tě pošlou.Koukni na net na lázně a tam je vždy napsáno na co jsou zaměřené.Nespěchej na ně, teprve budeš mít rehabilitace a po nich až lázně.Katce říkali nejdřív za půl roku Doufám, že odpověď je dostačující.
Holky kde jste?????????? Dobrou noc
ahojky
AdamPunx
| 23. 1. 2010 21:05
ahoj všichni chci se zeptat na lázně.Kdo zařizuje lázně a kde to většinou je?Jde si vybrat město nebo je to poblíž bydliště?Platí se to? Adam
plotýnky a bezinky
Mirad
| 23. 1. 2010 12:37
Ahoj holky, ikdyž už tu moc nepíšu, stále vás čtu.
U mne se lázně odkládájí, protože nastalo podle neurologa zlepšení a na základě mých zkušeností s masáží a s lymfou, kdy jsem si ten nervík podráždila, jsme odložili lázně na později. Nebudeme prý ten nervík zatím dráždit.
Jinak je mi fajn a pokud to tak zůstane budu šťastná. Teď mám konečně čas léčit si trombozu.....
Pořád ale platí (a proto Vás sleduji) při zdrhání z lázní udejte místo a polohu, kde budete .... Mirka2
Ahoj holčiny a Adame
anonym
| 22. 1. 2010 21:38
moc vás všechny zdravím.Teď něco o Katce, jak tady asi všechny píšete, tak měsíc po operaci je nejklidnější a nejpohodovější.Včera byla u obvodní lékařky na kontrole.Šly jsme asi 200m k ní a 200 zpět.Od včerejška ji bolí záda a mívá otok kolem jizvy.Chce vydržet do pondělka, jestli se to neupraví.

Byla od operace stále doma, jen jednou jsme šli ven , potřebovala vyzkoušet, jak si sedne do auta, až půjde vytahovat stehy.No snad to bude dobré.

Teď něco k lázním Darkov.Byla jsem tam.Budovy vypadají staré, ale vnitřky jsou renovované.Na pokoji je televize , sprcha, wc a je možno za poplatek připojení k internetu.Byla jsem tam v dubnu a tehdy bylo extrémně teplo, celou dobu jsem byla venku Je to dva roky.Za příplatek si můžete objednat jednolůžkový pokoj.Do města je to kousek.Tanečky tam jsou taky.Ty jsem nenavštěvovala kvůli mé nemoci a v tédobě jsem mívala často záchvaty.Chodila jsem denně od 18 plavat.Jídlo báječné,Výběr z pěti druhů.2x jsem si dala kačenu a jednou žraloka.Jezdí tam hodně cizinců a povídalo se tam, že to budou lázně jen za plnou úhradu, tak nevím jestli se tak stalo, nebo je to stejné.Měla jsem 14 procedůr a personál je moc přívětivý i lékař.
No holky, nějak jsem se rozepsala.Přeji vám všem krásný víkend a dávejte pozor venku.U nás je -10°C
Hani ty mas na zaslani ty cvicky s gumou, mohla by jsi mi to poslat? rada bych to zkusila. diky ,dik
DORI
| 22. 1. 2010 14:30
cviceni jsou dobra, ale hodne cvicku co znam z mych rehabilitaci, tam neni, takze budu to obmenovat.
DORI
| 22. 1. 2010 13:42
ahoj holky, dneska jsem poprhci se zeptat zda nemate nekdo tyto nebo podobnew cvicky i s nahravkou c
DORI
| 22. 1. 2010 13:40
Lázně
1majka
| 22. 1. 2010 13:11
Ahoj všichni,
ráda bych Vám napsala vlastní zkušenosti s lázněma.Když jsem byla poprvé tak jsem byla v lázních Klimkovice je to kousek od Ostravy na kopci v absolutně čistém ovzduší.Jsou to malé lázně vše je pod jednou střechou.Jídlo bylo super a ubytování ve dvou lůžkových pokojích se soc.zařízením bez doplatku.Telefon a televize na pokoji.Za televizi se doplácí.Najdete to na netu.Jen kdo hledá velké společenské vyžití tak by byl zklamán.Jsou tam nějaké tanečky atd.Je zde jodobromová voda na koupele.Moc se mi tu líbilo.
Po druhé a to bylo v říjnu jsem byla v Karviné rehabilitační středisko.Na pohled nic pěkného jsou to dva paneláky na kraji města.Ubytování bylo krásné vše je nově udělané.Také dvoulůžkové pokoje se soc.zařízením.Také vše pod jednou střechou,takže nemusíte vylézt ven.Je tu taky jodobromová voda.Procedur jsem měla dost.Všichni celý personál byli moc příjemní.Výběr z 5 jídel super.U lázní velký park na procházky.Jinak městská doprava před lázněma.Společenské vyžití až až.Nevyužívala jsem ho.
Byla jsem zde hodně spokojená a pojedu tu letos znovu.
V Darkově jsem se byla jen podívat tak posoudím jen co vím.Na procedury se musí venkem.Je to mimo město u řeky.Mě se tam moc nelíbilo.Ubytovací domky staré a oprýskané.Nevím jaké to bylo uvnitř.
V Třeboni je krásně ale musíte se dostat do hlavní budovy.Jinak je všude daleko chodit a po celém dni toho máte plné zuby.Je tu taky plno cizinců a těm se dává přednost.
Rozhodnutí je jen na Vás.Ještě k Hodonínu.Z Hodonína jezdí do Karviné.Neznám důvody.
Mějte se krásně a přeji příjemné rozhodování.
Majka
tak ted jsem se take spletla, Hani to patrilo Tobe,o tech laznich.Ja take slysela i na Hodonin chval
DORI
| 22. 1. 2010 12:36
Ahojky rodinko moje
cumacek
| 22. 1. 2010 12:33
Ahojky holky a Adame
Přeji hezký den a den bez bolesti.Jak píšete o tom cvičení,tak mě to také moc nebaví ale co se dá dělat musíme,clověk se do toho nutí,teď jsem právě docvičila a šla vám napsat.
Pavlínko
Na ty lázně se podívej na internetu kde a jak to vypadá pošlu ty nějaké fatky na skype z Třeboně ať víš jak to tam vypadá.My jsme spolu včera mluvili tak vím,že ti je celkem fajn.
Haničko zlatíčko
To sm cvičení znám,myslím ,že je dobré začali ho semnou cvičit když jsem lezdila a rehábky na Homolku alejen dvakrát pak přišla jiná fizioterapeutka a ta semnou začla zase něco jiného,já byla rozhodnuta si to koupit stojí to kolem 900kc je tam knižka CD a to lano.Pak jsem se ptala reh.dr.a ta řekla,že mi to nedoporučuje a teď nevím jestli bych to pohla cvičit.Je to zajímavé ať se každý na to podívá.
Mšené lázně jsou malé je to malá vesnička od nás 15km tak to budu mít domů kousek a o víkendy budu jezdit domů.Jsem ráda,že ti to cvičení pomáhá,je to super.
tak ti držím palečky na učení .pa pa

A jak se máte vy ostatní,jak je vám mě stále stějně asi se objednám na ten opstřik po ct.Stále se mi točí hlava a mám závratě a je mi na zvracení ale to mám určitě od té borelky už potřebuji antibiotika nebo kapačky,uvidím jdu 1.2.k neuroložce a na tu revmatologii tak uvidím co semnou provedou.
Všem vám přeji klidný den a bez bolístek.
pa mám vás všechni ráda i vás zdravím
Jak pijete bezinkové víno,já jo ale moc mi to nechutná ble ble ale piji
Tak se všichni opatrujte a dávejte na sebe pozor.
Ahojky rodinko
nedinka
| 22. 1. 2010 11:27
konečně jsem se dostala k tomu, abych Vám napsala...já nějak nestíhám nebo co
Mám za úkol si zarezervovat lázně...prý aby mě to pojišťovna přiznaqla a neposlali mě někam jinam...jenže já se do té třeboně vůbec nemůžu dovolat...Tak nevím, jestli se na to nevykašlu qa nezavolám do Karviné...
Haní, já jsem slyšela i na Hodonín chválu...tak by šel i ten Hodonín...
Já se cítím fajn...taky mě to cvičení nebaví, ale musím...někdy to teda odbydu...přiznávám se...Včera jsem byla poprvé plavat, a udělalo mě to moc dobře..
mě totiž děsí, že se se všema po operacích něco dělo a semnou nedělá nikdo nic...prý si mám sama cvičit doma a to je vše,...Ale staří to???

Stáni, je Ti dnes už líp?
Zdravím, Mirečky, Naďku, Peťku., Bropňku..a všechny ostatní...
Ahoj holky a Pavlinko, jsem rada, ze cvicis a je to dobre.Chci Ti rict, ze ty lazne si muzes prohlid
DORI
| 22. 1. 2010 10:56
ahoj
srnka
| 22. 1. 2010 00:03
Ahoj všem!
Tak jsem tu. Jeden rest mám hotový, ted musím pracovat na dalším.
Přeji ti Adame, aby ti ten důchod uznali.

Jak se všichni máte?Opravdu tu teď bylo málo příspěvků.
Peti, jak dopadly zkoušky?
Páji, jakpak zvládáš?Je to dobré?
Broni, Stáni, Marti, Zdeni..Mirko1a Mirko2 ...pokud jsem na někoho zapomněla, tak se omlouvám..

Jezdím stále na rhb, civičím s tím lanem na sms systém. Koukali jste se na net?Všichni, co mají problémy se zádama, je to výborný cvičení a hlavně účinný. Ale to lano je drahý.
Jinak noha trápí furt, někdy táhne více, jindy méně. Ale co to je, nic, oproti stavu před operací...
Holky, taky se musíte nutit do cvičení?Mě už to moc nebaví, furt cvičit to samé..
Venku nám pořádně přituhlo, tak opatrně na sebe...
Mějte se krásně všichni, přeji vám bezbolestné žití. Protože to se pak člověk krásně usmívá.

Lázně...Mšených lázní...to neznám....prej jsou i lázně v Hodoníně..nevíte jaký jsou tam?Slyším chválu na Třebon a na Karvinou Darkov.....taky někam vyrazím. 28.1. jdu k neurologovi, tak se optám ...
:-)
AdamPunx
| 20. 1. 2010 14:12
Ahojky všichni mám se fajn a zdraví je taky dobré.Byl sem na kontrole a řekly mi že je to v pohodě a že se to dobře hojí.Dnes sem si zažádal o důchod a do týdne mi příjdou papíry,které mám odnést doktorovi a ten mi je vyplní.Pak se to odešle a pozvou si mě přede komisi.A do myslím 3 měsíců mi příjde rozhodnutí.Na ten důchod potřebujete papír,že jste na pracáku nebo nemocenské apod,zápočtové listy a občanku.Přeju všem hodně štěstí a síly Adam
Ahojky kočičko
cumacek
| 20. 1. 2010 12:01
Ahojky holčiny a Adame!!!!!!!!!!!
Tak halóóó kde jste,nějak jte na nás zanevřeli,moc nepíšete.
Tak dávám zprávy,byla jsem všera u dr.obvodní.Tak tu krev ana nemůže psát sama,tak jsem se musela objednat na revmatologii tak tam jdu 1.2. a to jdu i k neuroložce tak jsem ráda,že to budu mít v jednom dni a nemusím 2krát na Kladno.Další zpráva jedu do lázní včera jsem si tam volala a hned objednala jedu do Mšených lázní a odjíždím 19.4. na měsím bude mi smutno a nevím jestli budu mít notebuk asi ho bude chtít nechat doma přítel,ještě,že to mám kousek,budu si brát auto tak budu jezdit domů.
A jěště něco něž jsem šla na operaci tak jsem si nechala dělat testy na boreliozu protože jsem jí měla a špatnou a zapoměla jsem se zeptat na výsledky tak jsem se ptala až teď tak mám jedny blbé a to může mě shoršovat můj zdravotní stav i se mi točí hlava a je mi na zvracení,myslela jsem si,že to má od krční nebo jak tvrdili ale asi to bude od té borelky já se snad vycnu už ono nestačí co mám a zase tohle.
A jak je vám všem,jak se vám daří.
Pa a opatrujte se a také se ozvěte vy lenoši hi hi
mám vás ráda

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 6. 2025 20:05
14509
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18