Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Stáničko
petraceb
| 13. 1. 2010 14:03
Čumáčku jsem z toho nervozní jak zítra dopadneš. Něčim to být musí co ti dělá neplechu. Budu zítra čekat tedy na sms.
Ráno mi psal mudr, že má popis té nové rezonance, tak píšou, že výhřez tam je, ale nepíšou kolik tak bude asi stejný jako před rokem. Když nepočítám tu artrozu, degeneraci a podobné bláboli tak ještě píšou, že mám strmější polohu kosti křížové. Takže nález dobrej a nikde nic neni a nikde nic netlačí. Tak mě napadá už jediné a to, že to musí být cévního původu nebo tak nějak. Když si vzpomenu na tu ruku jak mě 6 let bolela a brněla a to jsem s ní byla 2x na rezonanci a nikdy nic nezjistili, až jedině ta angiografie tak jestli to nemám zas něco podobného, akorát, že v nohách. Někdě tam musí být asi šprajclá céva nebo tepna, ale kde viď. Ty šmejdi na Mělníku mi řekli, že se v té oblasti u bederky směrem dolů nemá kde co šprajcnout. Tak nevim. Mám to přes rok a něčim to být musí. Tak já se jdu doučit ještě Bibli a pak matiku
Mám tě ráda a opatruj se.
Péťulko
cumacek
| 13. 1. 2010 13:54
Kočičko moc i děkuji za držení palečků i minule jsi mi džela palečky jsi moje zlatíčko.Dám ti vědět přes sms vám to na 12hod.Tobě jěště jednou taky držím palečky a budu také na tebe myslet.
Tak pa dávej na sebe poroz.pa mám tě ráda
Stánička
petraceb
| 13. 1. 2010 13:34
Stániku, budu ti zítra držet moc pěstičky. Pak hned napis. Můžeš klidně mi písnout sms ať vim co s tebou budou dělat. Budu na tebe moc myslet.
Jinak děkuju za tvoje palečky, snad to zítra dám. Však ono to taková malinkatá zkouška z dospělosti i je .
Dávej na sebe pozor. Mám tě ráda. papa
Ahoj všichni
cumacek
| 13. 1. 2010 12:14
Ahojky všichni
Adame ak už napsala Majka mám to samé co ona 4šrouby 2 rozpěrky a náhradní plotýnku (plif to je názef tý nové plotýnky) vše je z titanu.Není to žádná sranda co nám tam dali ale hlavně kdyby nám to pomohlo,mě to také stále bolí a to jsem po operaci už 8měsíců a nejsem fit.Nemůžu dlouho stát hned mi začne bolet okolo jizvy na pravé straně a jak když mi chce vypadnout kosta vystřeluje mi to do boku a bolí mě levá noha ale ta by se dala zvládnou ale ty záda zatracený nedá to pokoj a nedá co jsme komu co udělali,že musíme tak trpět,hajzlové maj vždy štěstí.
Pavlínko zlazíčko
tak jsem napsala jak mi je jednou tak a podruhé zase jinak je to na prt,jsem ze všeho otrávená.Jsem ráda,že je dobře aspoň tobě ale také si si užila své.
Zítra jedu na tu kontrolu tak mi drž palečky ať dobře dopadnu mám strach.Ty se opatruj a dávej pozor ať hlavně neupadneš já se držím když jdem ven jak klíště.
pa mám tě ráda
Péťulko kočičko
Tobě zítra drřím palečky aby jsi udělala zkoušky z dospělosti(to byla jen sranda víš) Také na sebe dávej poroz ať tě nikdo neporazí.
pa mám tě ráda

Miky,Haní,Nadí,Martí ta se nám už dlouho neozvala Broňi ty buď hlavně trošku v klidu a nenervuj se zlatíčko moje to ti nepřidá.
Všechni vás mám ráda moc vás potřebuji
Dnes jsem začala pít bezinky tak uvidím jak mi to pomůže.
Tak se všichni opatrujte a dny bez bolístek
fotka
1majka
| 13. 1. 2010 08:32
Ahoj všem,
Adame já mám ty samé šrouby a stejně umístěné i ty rozpěrky.Je to všechno z titanu.Já mám navíc ještě titanovou plotýnku.
Broni s tebou cítím a vím o čem píšeš.Taky jsem na tom byla tak jak ty.Byla jsem nešťastná z toho,že vše tak dlouho trvá a doktoři se mnou nic nedělají.Neboj ale i ty se dočkáš a moc ti přeji aby se ti od bolestí ulevilo a bylo líp.Podívej na Pavlínku jak je fit. Tak hlavně vydrž.Deprese si nepřipouštěj a mysli na něco pěkného.Vždyť stres bolesti jen zhoršuje.Já jsem doma již 7 let tak se snažím na to nemyslet a vymýšlím si jiné aktivity,které zvládám.A to na tom nejsem zdravotně zrovna nejlíp.Tak se drž.Moc na tebe myslím a držím pěstičky.
Ahoj Majka
Pavlínko
petraceb
| 13. 1. 2010 07:24
Pavlí musíš být opatrná, ale v tomhle počasí je to nad lidské síly. Já dnes taky uklouzla, páč se ty lidi motaj a mě nahnali na led, ale v pohodě. Mě je jak kdy, včera odpoledne mě to začalo trochu pobolívat a k večeru už jsem zas řvala bolestí, vzala jsem si prášek a nechala se namasírovat tim olivovym olejem a měla jsem pak klid. Dnes mě to táhne zatim jen do nohy. Na tu spondylochíru jdu za 14 dní tak uvidim zda mi tam někdo konečně pomůže. Už mám popis i z té rezonance.
Měj se moc krásně, já tu musim něco ještě dopsat a doufám, že pak bude chvilku na učení, zítra dělám ty poslední zkoušky a na matiku jsem se ještě nemrkla, musim umět množiny - průnik a slejdnocení, pak interval s absolutní hodnotou, nějaké zlomky, usměrňování zlomků, atd a ještě se musim doučit literaturu.
Tak zatim papa
fotka
AdamPunx
| 12. 1. 2010 21:38
někdo se mě minule ptal jak vypadají ty šrouby co mám v páteři...no tady dávám fotku co sem nafotil s rentgenu...je to s nějaké speciální slitiny
Ahoj Broni
AdamPunx
| 12. 1. 2010 21:36
já moc dobře vím jak ti ted je a co vše musíš trpět a prožívat já sem to taky doslova prožil a vím jaké peklo to je přeju ti hodně síly a aby se to co nejrychleji zlepšilo
Ahojky Pavlínko.
Brona
| 12. 1. 2010 20:25
Ahojky Pavlínko.Napsala jsem Ti zprávu.Pa pa,všechny zdravím.
Děkuji,mám Vás ráda všechny.Brona
ahojky rodinko
nedinka
| 12. 1. 2010 19:13
Broni, už abys byla po operaci...Taky jsem to neměla jednoduché(jako ostatně všechno v mém životě), ale i po tom všem nelituju a šla bych znovu...Broni, já ty bezinky objednám a polovinu Ti pošlu...dej mi adresu do zpráviček, ano?

Adame, měla jsem úplně stejný nápad, chtěla jsem všechno prospát...a vzbudit se, normálně vstát, chodit, sedět, hýbat se...a to všechno bez bolestí...Bohužel to nejde...Musíme si zkrátka sáhnout na dno, abychom při každém mírném zlepšení měli neskutečnou radost...

Haní, napíšu Ti do zpráviček..

Stáni,Mirečky, Petí- jak je???

Já jsem byla dnes naposledy na rhb, už jezdím autem, docela v pohodě...Dneska se mě taky podařilo uklouznout, nespadla jsem, jen sem sebou škubla...a to jsem byla opatrná...Dneska jen už ležím, radši...
Ve čtvrtek jedu do Prahy na kontrolu..už se těším...Jedu vlakem, cesta trvá jen 4,5 hodiny, navíc se můžu natáhnout nebo i projít...autem by to bylo horší..Už mám seznam, na co se chci ptát..až to tam na doktora vybalím, tak ho trefí šlak...
Všichni mě chválí a zároveň jsou v šoku, jak chodím, jak jsem pohyblivá...tak doufám, že už to tak zůstane...Jen mě trápí ruka...po každém cvičení mě bolí od ramene k lokti po zadní straně....To jsem zvědavá, co mě na to řekne doktor ....

Héolky moje, myslím na Vás
AHOJKY MOJE HOLKY, A ADAMKU
Brona
| 12. 1. 2010 18:35

Zdravím Vás všechny. Adam, tys mně dokonce rozesmál ! S těma práška na spaní,to by byl dobrý nápad!Prospát ty zasraný bolesti,že jo?Holky,já byla dnes u neuroložky,ale jen pro nějaký potvrzení pro KOOPERATIVU,protože ty šmejdi mně zase neposlali žádný peníze,prej až pošlu papíry od POČÁTKU neschopenky,a že jsem měla lázně od odborného dr doporučený.Lidi,já se snad už zblbnu!!!Mám bolesti jako prase,nikam nechodím,protože se celá trasu,jako notas,(notorickej alkoholik),a ještě mně budou všichni srát,že mně nepošlou ani peníze.Takže nemám ani Bezinky.Jen si tak čtu,i po nocích,jak Vám věčinou všem pomáhají.Ale našetřím si korunky a koupím si je. Jenomže dneska jak mně viděla ta moje neuroložka,já ji prosila o silnější prášky od bolesti,a ona na mně až zírala.Prej sem celá propadlá,ůplně jiná,jako jindy,a tak. Tablety mně nevyměnila,prej mám to vydržet, aby semnou něco už v té Praze udělali,když jsem tak ubolená.Takže asi jsem opravdu fešanda.Kázala mně chodit na procházky každý den,a já se ledva plazím po bytě.K ní mně vezl manžel,od ní sem musela pěšky nebo musel jet někam daleko,a já se šmykla.Myslela sem,že se pos..uByla sem hodně teplo oblečená,měla sem i bederní pás, takže jsem sebou jen trhla,a modlila se,abymně nerupla ta plotýnka.Byla sem tak utahaná,že jsem spala do 17.30. Tak jsem Vám napsala,jak se mám,jak se mi pěkně vede.Vám všem přeji hodně zdravíčka,at nemáte takové bolesti.To opravdu pochopí jen ten,co timhle peklem prošel.Myslím,obyčejný civilista(normální zdravý člověk) nás nepochopí.Mám Vás všechny moc ráda,a vždycky s napětím čekám,kdo,co o sobě napíše,jak se mu vede.Ale věčinou má taky každý pěkný deprese. Já už jsem v koncích.Tak se mějte,pa pa ,Brona
Ahojky lidi
AdamPunx
| 12. 1. 2010 16:47
ahoj jak se vám všem vede a co zdraví ?u mě se to zdraví asi mění jako počasí,jednou je mi skvěle a jindy zas to stojí za houby.Zatím mi ta operace pomohla na takových 70 % a sem tam mám v té části takové divné pálení nebo tlak.Tak sem se rozhodl,že budu mín sedět a víc cvičit.Ted cvičím 2 krát denně a pořádně a myslím,že mi to i pomáhá.Taky piju sirup s bezinek už asi týden a sem zvědav jestly mi to pomůže Venku to strašně klouže a raději nikam nechodím.Už mám 7 týdnů po operaci a vstávám z postele ze sedu a né přesd bok ...čeká mě rezonance,rentgeny a 8 února se vechno dozvím jak to dopadlo...škoda,že nejdou koupit prášky na spaní po kterých bych spal několik dní nebo týdnů
ahoj Majko, Mne take nezabirali hned po tydnu, je to asi treba pit delsi dobu alespon 3 tydny, kdyz
DORI
| 12. 1. 2010 16:15

bezinky
1majka
| 12. 1. 2010 15:24
Ahoj Holky,
všechny vás moc zdravím, tak já už píju bezinky 12 dnů a podařilo se mi zhubnout o 2kg. Já po jejich vypití chodím častěji na WC.Jinak proti bolesti mi to moc nepomohlo.Nějak na mě nic nezabírá. Asi už mám ty nervy u páteře nenávratně poškozené. Teď v tom počasí se bojím i chodit ven.Tak jsem jen doma a pročítám si tady příspěvky od Vás. Mějte se krásně a přeji málo bolestí. Majka
alespon cast zda Vam to bude chutnat take.Broni udelals jsis to take? nevahej. At jste vsechny bez b
DORI
| 12. 1. 2010 14:50
musim jeste napsat, ze jsem obcas i zapomela vypit lek, jak mi to nechutnalo, ale ted se uplne tesim
DORI
| 12. 1. 2010 14:48
v malem mnozstvi vine rozmichala zahrate a pak vlila do 7dcl, bezink, vina, je tolahoda, ted si to u
DORI
| 12. 1. 2010 14:39
ahoj holky, Musim Vam napsat, ze jsem bezinkove vino pila s nechuti, protoze nemam rada vino ani alk
DORI
| 12. 1. 2010 14:38
Ahojky Terezko
cumacek
| 12. 1. 2010 13:12
Ahojky Terezko
Tak to tu čtu co píšeš.Tak koukám,že to zdravotnictví stojí všude za prt,jsme na tom všichni stejně také snámi nic dlouho nedělali.Ale když máš MRI tak se sama objednej na neurochirurgii to můžeš a tam ti řeknou co s tebou dál a nečekej na neurologii ty s tebou stejně nic neudělají,začni jednat sama,jsi mláda a život máš před sebou kočičko a mysli,že máš malého já myslela podle obrázku,že je to holčička.A neboj zase budeš hrát v kapele vše se zpraví ale začni s tím něco dělat sama.Já už jsem doma 2 a půl roku je to na hlavu a stále to není dobrý.
tak pa a opatruj se a dávej na sebe pozor a dny bez boletí
Stáňa
Ahojky Terezko
cumacek
| 12. 1. 2010 13:12
Ahojky Terezko
Tak to tu čtu co píšeš.Tak koukám,že to zdravotnictví stojí všude za prt,jsme na tom všichni stejně také snámi nic dlouho nedělali.Ale když máš MRI tak se sama objednej na neurochirurgii to můžeš a tam ti řeknou co s tebou dál a nečekej na neurologii ty s tebou stejně nic neudělají,začni jednat sama,jsi mláda a život máš před sebou kočičko a mysli,že máš malého já myslela podle obrázku,že je to holčička.A neboj zase budeš hrát v kapele vše se zpraví ale začni s tím něco dělat sama.Já už jsem doma 2 a půl roku je to na hlavu a stále to není dobrý.
tak pa a opatruj se a dávej na sebe pozor a dny bez boletí
Stáňa
Ahojik Haní
cumacek
| 12. 1. 2010 12:41
Ahojky kočičko
Diky za držení palečků,pak se ozvu jak mi to dopadlo jsem na to uvědavá mám strach.Bezinkové víno už mám naložené zítra už začnu také pít tak jsem zvědavá jestli mi to pomůže. A jak je tobě už je to lepší.To je dobře,že ti pomáha cvičení a dávají ti zabrat já jsem nějaká líná na to cvičení nějak to flákám.
Tak se zlatíčko opartuj a dávej na sebe pozor,¨pa mám tě ráda
rodinka
srnka
| 11. 1. 2010 22:07
Ahoj!
Koukám, že máme nové členy.
Stáni, budeme ti držet pěstičky na čtvrtek neboj se..
Terezko, koukám, že jsi mladá jako já. V našem zdravotnictví si musíš všechno vykřičet. Mě psal dr. rehabilitace a řekl, at si vemu ibáč...a skončila jsem na operaci a to díky rhb, dr., kterou jsem zahltila všema problémama...a ta mě psílala dále. Neboj se, to se zase spraví, taky jsem byla docela aktivní a měla jiné plány. Ty černý myšlenky vyhod z hlavy. A bojuj, dupni si u dr, objednej se kamkoliv, kde bude drive volno..
Koukám, že to máte taky v rodině. Přesně, můj táta má také po operaci plotýnek...a když ho vidím..brrr.
Jenže dnešní doba přispívá tomu, že se ta nemoc u nás projevuje dříve než jim....
Ty zvědavé a udivené oči já moc dobře znám, už jsem si zvykla na větu, tak mladá a už na operaci s plotýnkama, taky se mě ptali, co jsem si udělala a zvedala. ...Nejdříve mě to vytáčelo, ale ted je mi to jedno, at si každý říká , co chce, a s klidem odpovídám, nějak se s tím člověk musí vyrovnat.

Piju bezinkové víno, a noha se lepší...děkuji
Holky, na rhb se mnou pořádně cvičí, tak doufám, že to k něčemu bude.

Mějte se pěkně..a bez bolestí...
ten pohled na zasněženo krajinu je pohádkový...
To cumacek:
TerezaB
| 11. 1. 2010 19:18
Zdravim vás. Ne neurologii chodim, jen mam pocit že dokud jim tam nestropim histerickou zcénu jak z nějakýho dramatu. Tak bude nezájem... Když mě tam přivezla rychlá, že jsem se nemohla ani hnout (+ horečky) šoupli mě radši na infekční-co kdybych náhodou chrochtala a tim to pro ně zhaslo... Dneska jsem se konečně dozvěděla že k tomu mam ještě výrůstky po celej páteři a do toho pro nedostatek podkladů-papírů u obvoďáka my chtěl vzít nemocenskou. Luciášek mě drží nad vodou + muzika - o kterou se bojim že díky těm zkur... zádum přijdu... (Jen pro zajmavost: www.bandzone.cz/darexatera )
A můj táta je už po 2 operacích zad - mam v tomhle bohužel namixnutý geny po něm, tak nějak když se na něj podívám, stahuje se mi žaludek úzkostí co mě ještě čeká...
Ahoj zlatíčko
cumacek
| 11. 1. 2010 14:24
Ahojky všichni
Musím vás všechny pozdravit a popřát hezký zasněžený den.
Já jedu ve čtvtek na kontrolu do Prahy na Homolku tak jsem zvědavá jak dopadnu.Držte mi palečky ať tak nic nemám asi si řeknu o MRI ať mi udělají abych věděla,že je vše v pořádku a jen a jen se to hojí.Mám z toho strach holky moje.
co ty Pavlinko jak ti je?A co vy holky ostatní jak je vám.
Já už beru 3 týden gela drin plus a trošku je to lepší ale bolí to když stojím tak nejvíc to nevydžím.Stále si říkám,že bude líp a ono to nechce přijít.
Tak se všichni opatrujte a venku neupadnete je to hrůza klouže to mám strach chodit ven jen s přítelem a držím se jak klíště.
pa pa mám vá ráda
zdraví nový příchozí
brabecek
| 11. 1. 2010 14:19
zdravím všechny,jsem též po operaci ale kolene a tak můj kamarád je tedˇpočítač výhřez plotýnky mám taky ale rozhodla jsem se jí léčit pouze lázněmi je mi už 6o let avíc mě trápíartroza kolen takže jsem tedˇdost na počítači a právě mě udivuje co mladých lidí mají problemy a to při dnešním zdravotnictví já jsem marodila rok než mě dali do částečného důchodu a po operaci do plného a každý rok před komisi kde pomalu přemýšlejí jak ho vzít ale ted´v6O už snad dají pokoj až se vymarodím tak už budu mít starobní ani to veškeré papírování mladým nezávidím ale žít se musí na jaře to bude veselejší to i bolesti jsou menší už se těším
Ahojky Terezko
cumacek
| 11. 1. 2010 14:18
Ahojky Terezky
Tak to tady čtu.Jak píše Pavlínka,jste mládé holky a už máte takové problémy my staré paky už máme na to věk.A pěkně nás to také deptá a nikdo s námi nic neudělá,jestli jsi to tu pročítala tak víš trošku kdo co má.Také jsem na tom byli hodně a dlouho špatně a stále nejsme fit a jsme po operaci a stále to bolí.Je mi tě líto,když ani nemůžeš ven a máš tak hezkou holčičku máš určitě zní radost.Ale když máš MRI tak proč se neobjednáš někam na neurogirurgii sama dnes si můžeš vybrat kam chceš.Tak to koukej udělat ať víš na čem si a začnou s tebou něco dělat.A co ti řekli,co budou s tebou dělat nebo tě tak nechávají a nic s tebou nedělají.
Tak se opartuj a dávej na sebe pozor.
Udělej si bezinkové víno a vyskoušej to.Psala tam o tom Mirka 2.nebo gela drin plus je taky dobrý
tak pa Stáňa.
Ahoj Terezko
nedinka
| 10. 1. 2010 21:25
začíná mě děsit věk, od kterého máte takové problémy se zádama...Myslím i Hanku a Petku, Martina je taky mladounká...

Taky už nejsem nejmladší, ale ani nijak stará...Rozhodně si pamatuju z dřívějška, že na operaci páteře chodili lidé staršího věku....Mě se dokonce v nemocnici při převozu na operační sál ptaly, jestli jsem měla úraz, že tak mladá a už musím na operaci...
Nevím, odkud jsi, ale pokud už na té MR něco zjistili, jak to budou léčit?

Jinak Vás všechny moc zdravím, Broni, myslím na Tebe, kudy chodím....
Hani, co máš v plánu dál, myslím Pn, lázně...?
Peti, držela jsem palečky,doufám, že písemky dopadly na jedničky
Stáni, Miry...žijete???
Všechny Zdravim
TerezaB
| 10. 1. 2010 21:07
Už marodim 3měsíce, mam za sebou magnetiké rezonance, při níž se zjistilo sesedání plotýnek, taky (já říkám) mi chcípou nohy. Bolí určitý místa na zadku a to tak že kvůli tomu nehnu nohou. Nemohla jsem se vůbec hejbat. ležela jsem 10dní na kapačkách, po té jsem neudělala krok bez pomocí berlí.Na pár dní se mi ulevilo, ale teď to začíná znova... Čekaj mě další vyšetření, ale s tim co zjistili se zatim vůbec nic neděje. Dokážu se hejbat jen po bytě a velice opatrně. Na cesty po doktorech jsem odkázaná na něčí odvoz. Věta "to neni daleko, asi jen kylák" je pro mě děsivá, že bych to měla bezbolestně ujít. (při tom jsem jezdívala na tůry 40-50km za víkend po českých lesích a byla i do jiných aktivit velice zapojená a nikdy mi to nevadilo.)
Patřim mezi velice akční a aktivní lidi a už mě to strašně ubíjí. Mam kapelu, 3í letou holčičku plno jiných koníčků a je pro mě problém alespoň každej den uvařit... Už propadám depresim... Cvičit v tom stavu co jsem se bojim. - Znehybnění a zase sanity a kapačky. Bludnej kruh... Jak to tu pročítám tak nás je hodně a tak přestávám věřit doktorum jak jsem "ojedinělej" případ a neví co to je. Asi se díky vám o sebe začnu víc prát.
Přeju vám hodně síly!!!
AHoj všem!
srnka
| 10. 1. 2010 10:35
AHoj,
Brnoi, to je mi líto, co všechno jsi zkusila, Nemáš to vůbec jednoduchý. Ten náš stát je hroznej. Pokud nemá člověk zazobaný rodiče, nebo známý, a žije normální život, tak se musí potýkat s tolika problémama. Jsem nasraná na ty politiky naše, hlavně kvůli snížení mateřské. Co si tedy vymysleli ohledně započítávání studia na důchod, mě teda dojalo, nahrávají jen tomu, že bude zase nižší porodnost, a vůbec znepříjemnují život rodinám. NO nic, já s tím nic neudělám.. Broni, neboj se, jsme tu mi a máme tě rádi všichni. Promin ,já ti neporadím, tyto polejzaničky neznám.
Peti, džím ti pěstičky, at ti ty zkoušky dobře dopadnou. Mě už z toho přemýšlení hrabe. Nevím, jak tobě. Tak to uteklo a to vyšetření máš za sebou. Aspon, že se něco děje. Uvidíš, bude líp víc, než huř. ..
Adame, ani já nevylízám ven. U nás je to děsný. Jak to vypadaá u vás všech? Tady je namrzlý déšt, a zase začalo poprchávat. Sestra volala, že jim nejde elektrika od noci , mají zimu. jak je vám ostatním?začala jsem pít bezinkové víno..tak uvidím....děkuji za něj...Mirko!!!
Jak dlouho musí být člověk po operaci plotýnek doma?
pěknou nedělia dny bez bolestí....
Ahoj rodinko
petraceb
| 9. 1. 2010 21:53
Ahojda všem, tak zas po delší chvilce píšu.
Dnes jsem byla v Praze na té rezonanci, teda řeknu vám, že mi takhle po ni nikdy nebylo zle, ful. Málem jsem tam pak už brečela jak se mi chtělo ven, dost mě bolela hlava. Bylo mi zle tak pět hodin od toho, motolice, na zvracení. No asi ji měli fakt kvalitní. Už je že daj sluchátka s hudbou a v tunelu klimatizace s vůní, nějaká pánská tak jsem čuchala . Doma jsem se mrkla na to cd od nich, ten výhřez tam je, ale nepoznám kolik, jestli je větší nebo ne. Porovnávala jsem to s minulou rezonancí, co mi dělali v Mladé B. a vypadaj tyhle snímky kvalitnější tak uvidim, popis bude do týdna u mudra. Jinak jsem byla ve čtvrtek na kontrole na urologii a pak jsem šla do školy dělat zkoušky, další mě čekaj příští čtvrtek tak se jdu šrotit.
Jak vám všem je? Mě jednou skvěle a podruhé hůř. Třeba teď je to hrozný, asi mi to pěkně rozbouřili tak jsem se necahala namasírovat olivovým olejem. Tak papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
16. 6. 2025 11:01
14513
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Remi - Mirka
16. 6. 2025 09:47