Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Bezinky
Mirad
| 3. 1. 2010 15:29
Miri já měla taky nepříjemné škubání v noze, pálení nad kotníkem, pořád jsem nohu v noci překládala a hledala nej polohu .....Tyhle nervové bolesti zmizely....

Mirka2
Miri, ja mam take skubani v noze, strasne mne to vadi,nekdy nemuzu z toho az usnout,hlavne na vecer,
DORI
| 3. 1. 2010 14:51
Bezinky
Mirad
| 3. 1. 2010 13:03
Holky mám z vás radost ,
u mne to taky začalo tím, že jsem nebrala prášky na noc a pak postupně i přes den ubírala....
Hlavně, že ulevíte žaludku a následným problémům s užíváním ibalginu a tramalu (játra, slezina, ledviny)......
Potěšily jste mě....... Miri a tobě by to mělo přestat reagovat na prochlazení.... V tom článku o bezu píšou, že se to už nevrací.
Včera jsem byla u známé ta zase má na noze pásový opar a strašné bolesti v noze se škubáním nervíka..... doporučila jsem jí bezinky na tu nervní nohu a uvidíme. Doktor jí řekl, že se škubáním v noze se musí smířit.... Pak podám informace....

Mirka2

P.S. Já jsem pořád již 3. měsíc bez léků, bezinky už nepiju a spím jako mimino

Mam radost, ze i Tobe zabiraji, Ono bez bolesti je to lepsi a cvicenim se snad i plotynka zmirni.Hla
DORI
| 3. 1. 2010 12:29
Ahoj holky, Ja take piju bezinkove vino.dost to bylo podrazdene, nachlazenim, ale muzu rict,ze take
DORI
| 3. 1. 2010 12:28
Bezinky
1majka
| 3. 1. 2010 09:34
Ahoj holky,zdravím Vás všechny.
Já tedy píju bezinkové víno od silvestra.Nejenže je fajn,ale i se mi po něm dobře spí.Uvidíme co to udělá s bolestí.Už jsem dva dny nebrala na noc prášek. .
Hned po neděli si půjdu koupit další beznky a udělám si to z litru.Ono to rychle ubývá.
Holky tak se mějte fajn a pěknou neděli. Majka
Bezinky
Mirad
| 3. 1. 2010 07:54
Na odstranění nervových bolestí v noze (ISCHIAS)mám vyzkoušené bezinky. Zašlu ti odkaz, kde si o
tom přečteš více. Z vlastní zkušenosti po týdnu léčení
jsem nepotřebovala ibalgin ani tramal. Stačí bezinkové víno- 100g sušených
bezinek macerujte v 1/2 (0,7) l bílého vína 36 hodin , doslaďte cukrem a
pijte 3xdenně 1 deci. Pro posílení účinku doporučují lžíci alkoholu 40% do celé sklenky. Kdo nemůže alkohol tak zavařené bezinky.
Léčí fialová barva(pigment) z bezinek.
Od bolestí to pomůže, ulevíte žaludku ale
mechanický problém (plotýnky) to nevyřeší. . Slíbená stránka o bezu:
http://www.darius.cz/…eus/B_bez_1.html

Mirka2
plotýnky
miro
| 2. 1. 2010 20:12
Ahojky, můžete prosím někdo napsat ten recept z bezinek, jsem tu nová, na co to pomáhá? Díky
ahoj holcicky,Vsechyn zdravom v novem roce,a jeste jednou at je co nejlepsi a jsme zdrave, myslela j
DORI
| 1. 1. 2010 16:57
po operaci
tedunka
| 1. 1. 2010 15:45
Ahojky všichni.Přeji všem do Nového roku hlavně zdraví a štěstí.Tak už mám dceru doma po operaci,má dynamickou stabilizaci ve dvou obratlech (Dynesis) a už smí sedět a musím říct,že pan doktor je opravdu machr.Hrozně moc se jí ulevilo,bolesti v noze jsou úplně pryč a záda jí pobolívají jen když spí dlouho na břiše.Přeji všem takovou úlevu jakou cítí moje dcera,protože je to fakt krásný pohled,když vidíte jak je veselá,že nemá bolesti.
Ahoj rodino.
Brona
| 31. 12. 2009 16:57

Ahoj holky a Adam. Přeji Vám všem i já štastnej novej rok.At je lepší jak ten minulej,at nám slouží zdraví,štěstí láska...

Přeji Vám:
co člověk nejvíc potřebuje - ZDRAVÍ
co člověk stále hledá - ŠTĚSTÍ
a bez čeho nelze žít - LÁSKU.
Líbám Vás,mám Vás ráda ,Brona
Ahojky rodinko moje
cumacek
| 31. 12. 2009 14:03
Chtěla bych vám také všem popřát krásného silvestra
hlavně hodně zdravíčka,štěstíčka a moc lásky ať je ten rok 2010 lepší než ten předešlí.Užijte si ho všechni a né se moc opít.Nazdraví a také o půl noci na vás budu myslet a přát vám na dálku.
Mám vás všechny ráda a jsem ráda,že vás mám
Pavlínko
petraceb
| 31. 12. 2009 13:14
Pavli, mám se stále stejně, jednou je mi fajn, po druhé hůř. Takže stále dokola. Furt počůraná, rozlezly se mi po těle ty boule, nevim co to je, furt říkám, že to jsou ty lipomy, ale nevim přesně co to je. Brní mě pod lopatkou, to bude asi od hrudní. Sice to někdy pěkně bolí, ale začínám být vůči tomu už flegmatická. Musim se s tim naučit žít.
A jak je tobě? Kdy jedeš do Prahy? papa
nový rok 2010
Mirad
| 31. 12. 2009 12:27
I já se připojuju k přání hodně ZDRAVÍ v roce 2010.... Děkuji Vám, všem za rady a zkušenosti s plotýnkama, protože vysvětlit problém a najít řešení, dát energii a odvahu můžou jen Ti co mají stejné problémy..... Kde se hrabou doktoři.....
Díky a opatrně na silvestra protože na protialkoholním bude už obsazeno!!!!!! Mirka2

p.s.: Ahoj zase zítra
Peti
nedinka
| 31. 12. 2009 12:22
kam jsi se ztatila?? Jak je Ti?
Šťastný Nový rok
petraceb
| 31. 12. 2009 12:20
Přeji všem šťastný Nový rok a ať je lepší než tento.
A hlavně moc moc zdravíčka.
Štastný Nový Rok
AdamPunx
| 31. 12. 2009 12:05
Ahoj přeji všem Štastný Nový Rok,hodně štěstí,lásky a hlavně zdraví.Snad ten rok 2010 bude lepší než ty předešlé a budem moct všichni chodit po venku a na procházky a sedět doma u kávy Přeju Vám všem,aby ste se uzdravily a byly štastní Štastný Nový Rok. Adam
Silvestr
nedinka
| 31. 12. 2009 10:38
Všem Vám chci popřát veselého Silvestra a do nového roku co nejvíc zdraví, štěstí a rodinné pohody...
Ať je ten nastávající rok lepší, než tento, který nám přinesl spoustu trápení a bolesti...

Mám Vás ráda a jsem ráda, že jste...
holcicky naposlled v roku
DORI
| 31. 12. 2009 10:28
jeste jednou se pripojuji zlaticka. mam Vas moc rada, denne se sem alespon podivam,a ctu,i kdyz se mi nedalo psat, jen kousky, Vsem co jsem tady preji krasny vstup do noveho roku, v plnem zdravi.At nam pomuzou bezinky, a cviceni a muzeme zit bez bolesti.Kdyz si budeme pripijet o pulnoci, budu v srdicku i na Vas myslet a budu s Vama vsema, Mirecko2,Pavlinko, Broni,Stanicko,Hani, Nadenko,Peti, Jirinko,Majko, Adame, Snad bude k nam milostivy ten novy rok a da nam to zdravicko a stesti.Radost ze zivota.
Broni,Ty bud zvlast silna, Diskuzi nestratis a vsechny holky co tady jsme,Budes dostavat podporu .Alespon nejakou jistotu mas,a hlavne, ze sama nebudes NIKDY.
Dnes hodte vsechno za hlavu, nemyslete na bolest a radujte se .Radost pomaha na plotynky.Jak psala Nadenka, vsechno jde prez pater, Muzu potvrdit.Ja se z voziku nepostavila infusemi,injekcema a lekama, ale antidepresivama,Brala jsem vsechno Lexaurin, tritiko i Zolloft, vse mi odbourali a zustal uz po tolika mesicich jen ten Zolloft.pul denne, Ja s nim jsem spokojena.Ani nechci, aby mi to odebrali, Lip se mi zije s nim, citim ,kdyz zapomenu vzit ,ten rozdil, Hned se mi vse vraci a boli na srdicku.
Milackove, jsme silna rodina a musime to zvladnout. Bude to krasne vedet, ze o pulnoci nas na sebe tolik mysli i kdyz nebudeme stat vedle sebe.
Jeste jednou krasny novy rok a slzy at jsou jen od radosti a stestiMirka
všem
1majka
| 31. 12. 2009 09:42
Přeji všem v pohodě stráveného silvestra a hodně moooc zdravíčka,štěstíčka a lásky do nového roku.

Jinak začínám dneska s bezinkama.

Ahoj Majka
Zdravím !!!!
Brona
| 31. 12. 2009 07:03
Holky.Já už sem vyspaná,tak tady už 2 hodiny šmejdím. Já beru taky neurol, ráno a večer jednu tabletu a Ultracod,na bolesti.Včera mně obvodní napsal na mé požádanína spaní Zolpidem-ratiopharm 10mg. Mám si dávat půlku tablety,prej na moji váhu(snad 50 kg i s botama) je to dost.Tak sem si večer dala hezky neurol,i ultracod,i ty nový na spaní, a před 5 jsem byla v plné polní. Jinak,depky mám taky suprový, týká se to zdraví, a myslím,že se mně troch hroutí i mynželství. Možná novej rok bude lepší. Tak Vám přeji Štastnej novej rok,hlavně hooodně zdraví,štěstí,lásky,porozumění a rodinné pohody.Mám Vás moc ráda,hodně pro mně znamenáte,Vážím si Vás všechny. Brona
neurol
jirina1
| 31. 12. 2009 00:03
už jsem závislá na neurolu beru ho několik let,zkoušela jsem to snížit asi před měsícem a ted nespím v noci ale ve dne,nevím jak to udělat abych spala v noci, nic nezabírá.Spím denně 12 hodin ,to je po těch práškách .Do poradny proti bolesti jdu 5.1 tak uvidím jestli mi poradí co mám dělat.
Přeji Vám do nového roku hodě,hodně zdravíčka.
Jiřina
Stáni
anonym
| 30. 12. 2009 23:31
teď jsem se zasmála od srdce, jak tady čtu, že když se podíváš do zrcadla, tak se Ti chce zvracet, jako bych se slyšela.Já vždy říkám fůj, mi se chce zvracet.Já se zabiju Ono když byl člověk hubeňour, tak si těžko zvyká , když je trochu oplácaný.No jo také říkám, že když se nadechnu pusou, tak mám kilo navíc.Mám se ráda a musím se smířit s tím, že roky jsou tady.Manžel je spokojený, tak to neřeším.
K těm lékům
Velice dobré jsou TRITTICO AC 150.Začíná se brát třetinka tabletky večer.Nejsou návykové a nepřibereš z nich.Koukni na ně na netu.Neurol je návykový, ten bych brala jen v nouzi.
No holky, nemáme my to na tom světě jednoduché, tady toto chlapi neřeší a je jim fajn.Mějte se hezky, ať nám chutná stále stejně.Je to znamení, že je člověk zdráv.Myslím na Vás , zdravím, a hlavně přeji zdravíčko, štěstíčko ,a všechno zlé ať se Vám vyhýbá v tom novém roce.Nazdraví, ať žijí boubelky a hubeňouři Naďa
zase nejsem tady prez ru mozillu, tak to nejde, to ze jsi tlusta, Staniku ja mela po deckach 49 a te
DORI
| 30. 12. 2009 21:44
ahoj Stanicko,az tam budes, rekni ji, ze Ti znama rekla, ze ji ho doktorka odebrala, ze je navykovy
DORI
| 30. 12. 2009 21:43
Miruško moje
cumacek
| 30. 12. 2009 21:36
Ahojky miláčku
Miruško,jak píšeš o tom lexauinu,tak mi dktorka řekla,že není návykový před tím jsem brala jiný na spaní jenom ale už si nemůžu spomenout musela bych se podívat.Dr.mě napíše co chci.V nemcnici mi nasadili neurol ale myslela jsem si,že se mi po něm točí hlava,tak jsem ho vysadila a napsala mi ten lexauri. Tak nevím co bych měla brát.Jak píšeš,že si se zpravila,tak to ani nemluvím,jsem tlustá jak prasnice,už nejsem jaká jsem bývala,o jsem doma a nemám pohyb tak jsem se pekně spravila za ty dva roky nebo přes a to mc nejím.Mám z toho depdy když se vidím v zrcadle tak bych zvracela a to asi znáte i vy ostatní.
Tk pa miláčku a hezký večer
Stáňa
Ahoj holcicky
DORI
| 30. 12. 2009 19:14
zkousim se sem dostat prez tu Mozillu, ale je to strasne pomale.No alespon jde psat. Staniku, musim reagovat. Laxaurin jak dlouho uzivas? Je to totiz navykove, take jsem to brala a doktorka mi to brzy odebrala, ze je navykovy.Pusobi dobre, je dost silny, hezky se Ti po nem spinka , vid? ale jak jsem vedela, ze je navykovy, radsi jsem po nem uz nesahla, Dej si napsat jine. Jsou take dobre a ja z tech druhych beru jen pulku denne a dost zabiraji. Nedelaji cloveka tak ospalym.Zolloft..Nezapomen, staci minimum, muzu po nich i ridit. Ono doktorka Ti ten lexarin po par mesicich stejne odebere sama.
Broni, kdy Ty jedes na tu Homolku? jsem zvedava jak dopadnes, co Ti reknou na tu MR.Jeste nevis zda ta plotynka je i praskla a kolik vyhrezla?
Pavlinko, mam z Tebe radost, vim, ze jsi zodpovedna a neprehanis to,aby se Ti nic neposkodilo. Drzim Ti palecky,
Hani, ty se take drz. Tu nohu rozcvicuj pomalu a ono se to podda, ja to vzdycky jen cvicenim popravim kdyz tahne.Take nekdy mam pocit, ze je to uz dobry, a nekdy je uplne zmrzla, pak nejde ani rozcvicit, ale protahn e se to.Kazdy cvik jde lip.
Nadenko, Ty jsi doufam Kacenku premluvila, aby zustala jeste u maminky, Ja si take myslim, ze je lepsi pod dozorem ,neni to tak jednoduchy sama bydlet, jak se ji to zda.
Jirinko, Ty take pouzivas lehatko, mas po operaci plotyny, , vid? Mas tam i nejake rozperky? Co ti to operovali? U nas lehatko take pouzivame s celou rodinou, teda ja jen na 30 st. ale staci to. Ja se vic bojim a asi ani nikdy vic nepujdu.Hlavne pred spanim si ho davam, malokdy 2x denne.ale take uplne citim jak pekne narovna .

Adame Ty bud rad, ze jsi nasel holku k sobe , vsecko zle je k necemu. vid
decka, preji Vam vsem ,aby nam pristi rok bylo lip a ty co nebyli na operaci, aby se vylecili bez ni. Verim bezinkam a mam udelano i do zasoby, Ja si posilila vino griotkou a jemne to i osladilo, lip se to uziva. je to krasna barva toho vina ted. Dokonce jsem cetla, ze je to i na bolesti kolen, ale asi ne plody, ja i ty kolena mam tak bolavy.
Miri2 Ty jsi musela sem prijit, aby jsi vsem pomohla,Jsi strasne hodna a obetava, ze se i pro druhe snazis najit pomoc.Vazim si Te.
No jo,.. kdyby se mi tak podarilo zhubnout. Do lazni mam jet 1.3. tak snad se mi neco podari uz Az se tam za mne manzel nestydi.Ted ty svatky, zase jsou 2kg navic.
Drzte se vsechny a nesledujte se moc, ono podle sebe to vim, ze to pak boli vic, radsi na to nemyslet.Pa vsichni a co je s Petou,? ze nedala o sobe ani slovo? Broni, ty mas na ni telefon, nevis co je s ni? Mozna je nekde na chate s partou. Loucim se s vama a budu sobe i vsem drzet palecky na ty bezinky.Tak vse dobre do toho 2010 vsem hlavne to zdravi Mirka
Ahojky holčiny moje
cumacek
| 30. 12. 2009 18:10
Ahojky holky moje
Tak jak se vám daří?To by bylo Mirko 2 super,kdyby jsme se sešli na ptotialkoholním,aspoň bysme se poznali lépe a byla by sranda,no to by byla banda viď,prostě jedna velká rodina.
Naďí,neboj nezlobím se na tebe,že mi to píšeš,já už antidepresíva brala před rokem a půl a neviděla jsem žádný učinek tak jsem je vysadila.Chodila jsem i na psychiatrii ale blázen nejsem,někdy jsem si tak připadala dyž se tě vyptával dr. na spostu věcí. MOžná bych potřebovala jiné,teď beru na nervy a uklidnění lexaurin 2krát denně půlku.Přítel mi říká,že jsem už 14 dní divnáa já mu říkám,že ne ,že se mu to zdá.
Haní,jak si psala,že si přála zdraví a že ti to ježíšek nesplnil,tak ě také ne,to jsem si přála nejvíc ale to se koupit nedá (škoda viď hned bych si ho koupila)hi hi
tak pa a hezký večer vám všem přeje
Stáňa
mám vás všechny ráda
sesychání plotýnek
Mirad
| 30. 12. 2009 11:41
Ahoj Pavli,
jsem ráda, že ti holky poradili co na sesychání plotýnek... když nemůžeš na lehátko.....

Breusova masáž- vyživuje plotýnky (třezalkový olej), hoodně pít (málo všechny pijeme) a chůze.....
Zatím mě nic jiného nenapadá, ale určitě to pohledám a něco zašlu.....zeptám se i své skvělé fyzioteraupeutky, ať poradí, protože všechny rady dobré.

Jinak holky všem vám držímpalečky v užívání bezinek......není možné, když píšou, že z 15 případů i dlouhodobých do 3 týdnů vyléčili 14, abyste se tam všechny nevlezly........A nakonec na tom protialkoholním se sejde dobrá parta!!!!!!!Lázně jako lázně....

Mirka2
Ahoj
jirina1
| 29. 12. 2009 21:58
Ten rok v práci byl hroznej byla jsem každou chvilku doma, když jsem nemohla vstát z postele atd....
Tak jsem doma a takovej život mě nebaví . Jiřina

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik