Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Naďa
anonym
| 16. 12. 2009 23:19
0
0
Reagovat!
ahoj holky, dravim Vas, ja se asi nedockam opravy. Majko tebe vitam mezi nama. jsi na spravnem miste
DORI
| 16. 12. 2009 19:29
vas objimam, Hanicku Mirecku 2 Bronicku Stanicku Nadenku,Marinku Pavlinku nad jsem nikoho nezapomel
DORI
| 15. 12. 2009 14:04
jen mi to jde do nohy mrazeni,obcas kycel zaoli atd, ale to neni nic proti tomu co bylo v dubnu.To j
DORI
| 15. 12. 2009 14:02
ahoj holky, ten chlap mi zase nedosel opravit tu sit,Nadi mi jsme si psali,jeste jednou gratuluji.P
DORI
| 15. 12. 2009 13:59
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Zdravím našeho nováčka,myslím Majku.
(snad sem taky nespletla jméno).Vítám Tě v klubu,tady si popláčeš,ale se i zasměješ. Máš toho taky za sebou hafo,taky bys mohla něco nechat i jiným
. Všechny bolesti bereš na sebe,a nám pak nic nezbyde. Takže,si mezi rodinou. Tobě Naděnko též gratuluji k vydarené operaci Tvé dcerky,ted zbývá,jen aby vše zvládla.Bože,jak já jí držím palečky.Mně to na 99 ,9 procenta taky čeká,takže hltám každý slovo,co se týká operace.Holky,prosím Vás,které to máte za sebou,myslím operaci,ne nějak moc komplikovanou,jak dlouho ste potřebovali kolem sebe pomoc,myslím,opateru.Já abych se věděla trošku zařídit,když mám všechny na Slovensku. Stani,Tobě zavolám zítra,Mirce pravděpodobně už bych ráda taky, zdravím Petrušku,Nedinku,srnečku,Martinku 12,Mirku2.Nevím,jestli sem náhodou na někoho nezapoměla,jestli ano,omluvám se 
Děkuji (co mi máma zemřela, nějak se mi ta moje nedaří)
a těším se na další příspěvky pa Naďa
ten recept je pro Mirku 2.
, protože ty bolesti jsem zpátky nechtěla.

.