Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Dobrý večer rodinko.
Brona
| 23. 12. 2009 18:28
0
0
Reagovat!
neodeslalo mi prilohu tak to jeste jednou opak jak dam prilohu take to smaze, tak skoda.uji. je to p
DORI
| 23. 12. 2009 15:45
holky bolave, preji Vam vsem, nevejde mi sem vsechny jmenovat, Nadherne vanoce a stastny bezbolestn
DORI
| 23. 12. 2009 15:42
Broni, presne mas pravdu, jen kluk nema cas. Volal mi opravar a ptal se co tomu je a rekl, presne te
DORI
| 18. 12. 2009 23:42
ahoj holky,Nadi ty mne nazenes az slzy do oci, nejak to moc prozivam s kacenkou,Take vsechno hltam,
DORI
| 18. 12. 2009 22:04
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Ahojky

Mám to zažito, vím, co to je...Určitá šance je tu pro ty, co ještě nejsou po operaci..Neváhala bych ani minutu a šla bych pod kudlu hned..to, že se to jen odkládá a čeká se na zlepšení,je zbytečné trápení...
.

Já mám ze sebe rozmálně depky co bude dál,nechci další operaci,protože jsem tolik zkusila po ní tak bych se už bála co bude po ní,byla jsem na tom fakt dost špatně.Já nevím co se to tam děje,ta nohy by mě neměla blbnou a jěště si myslím aby se mi nevrátila na borelioza mě bolej i na omak svaly v té noze i když si šáhnu na záda i zadek tak mi to tam bolí.je to celé nějaké divné.Já mám taky rozpěrky,ty rozpěrky ukazuje dr.Chrobok na obrázku s tím koněm jak vypadaj i přesně co mám já tu náhradu plif.Tak se pilně uč ty naše šikulko.
Ahojky holčiny
, a to bude celá kinematika a dynamika
. Mám zkoušky už 7.1. a 14.1. To jsem si ušila bič na sebe 
.Ty normální lidi nás myslím nechápou,a jsou z nás otrávení. Posílám všem pohlazení po bolístkách,at Vás nic moc nebolí.Mám Vás všechny moc ráda,a děkuji za přátelství a podporu.Pa pa