Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Dobrý večer rodinko.
Brona
| 23. 12. 2009 18:28
Tak Vás zase zdravím po několika dnech.Přečetla jsem si všechny příspěvky,v obraze jsem.Mám radost ze všech,kterým je dobře, a bolí mně,za nás,kteřý mají bolesti.Já jsem natom stejně,věčinou poléhávám,dneska jsem jako finišovala,ale opravdu jen jako.V rámci svích možností.Vždyt Vánoce mají být svátek klidu,lásky a pohody,a né abychom spadli dolu hubou,od vyčerpání. Já to tak momentálně dělám.Jen kolik mi zdraví dovolí.Pavlínko,jsem ráda,že Ti je dobře,kéž by to i mně tak dopadlo .Doufám,že nebudu komplikovaná.
Tak Vám ale ůplně všem chci popřát:

Když ne jindy, je teď chvíle jediná, kdy sejít se má celá rodina. Někdy to nejde, a pak stačí maličko - poslat kytičku a milé přáníčko. Šťastné a veselé!
At nám hlavně slouží zdravíčko.Všechny Vás mám moc ráda,a taky bych Vám chtěla poděkovat,jak mě pomáháte.Moje pravá rodina je odemně moc daleko,a Vás mám pořád u sebe,i když jen virtuálně.Ještě jednou DĚKUJI .
Naděnko,jak je Kačence?Už pár dnů nic nevíme.Zdravím a posílám pusiny.Brona
Kámošky a kámoši
1majka
| 23. 12. 2009 16:33
Moc Vám všem přeji příjemně strávený Štědrý den a samozřejmě i další vánoční svátky.Hodně dárečků pod stromečkem, pohody,lásky,a hlavně to nejdůležitější " zdraví".

Pavlinko ty nám děláš jen samou radost.Jen se prosim tě šetři.To že je ti dobře je fajn.Já tě nechci strašit,Ale byla jsem na tom po první operaci stejně.Ale jen 3 měsíce a pak se to začalo zhoršovat.Já taky nakupovala atd.Operovaná páteř se regeneruje až rok.Tak dávej na sebe pozor.
Ahoj Majka
neodeslalo mi prilohu tak to jeste jednou opak jak dam prilohu take to smaze, tak skoda.uji. je to p
DORI
| 23. 12. 2009 15:45
holky bolave, preji Vam vsem, nevejde mi sem vsechny jmenovat, Nadherne vanoce a stastny bezbolestn
DORI
| 23. 12. 2009 15:42
Ahoj lidi,lidičky :-)
KamosForever
| 23. 12. 2009 13:36
Ahojte všichni moc bych vám chtěl od srdce poděkovat za rady a pomoc,kterou jste mi nabídly a moc děkuji za vzkazy.Opravdu si toho moc vážím a sem za to moc vděčný.Chtěl bych Vám všem popřát Veselé Vánoce a Štastný Nový Rok,at už jestly vás čeká operace nebo už jste po operaci,aby to dobře dopadlo a aby ste byly bez bolesti.Veselé Vánoce plné lásky
zlatíčka moje(rodinko moje)
cumacek
| 23. 12. 2009 12:37
Kočičky moje to myslím uplně všechny co sem hodí,nebudu vás všechni jmenovat.
Chci vám všem......
Popřát krásné a pohodové vánoční svátky,bohatého ježíška.
A hlavně mooooc zdravíčko toho potřebujem nejvíce a ještě hodně štěstíčka.
Do nového roku 2010
jsem ráda,že vás mám a mám vás ráda jste moje všechno dáváte mi sílu.
Zlatíčko Pavlínko
cumacek
| 23. 12. 2009 12:29
Ahojky
Normálně si mě rozbrečela,jsi moc hodná,že na mě myslíš a cítíš se mnou.Jo já jsem také zvědavá co mi řeknou,proč mi to bolí.Těď tu od rána lítám a mám toho už dost tak jsem šla do postele. pa mám tě moc ráda a myslím na tebe často.
Krásné ránko
nedinka
| 23. 12. 2009 09:02
tak Vás jdu po delší době pozdravit....
Sice jsem vás přečetla, ale nějak se mě to v hlavě pomíchalo...
Tak já jezdím na rehabilitace, která spočívá v nějaké masáži a cvičení...celé to trvá asi půl hodky...no, asi bych si to představovala trochu jinak..nemyslím tu masáž a cvičení, to ne..sestřička je moc fajn, moc mi radí. Jen bych asi chtěla víc procedur...No, po Novém roce jedu do Prahy a tam se jich na vše zeptám...
Jinak se cítím fajn, už mám dovoleno i malinko sedět, vstávám přes bok do sedu, takže už to taky není to plazení přes břicho... Dá se říct, že mě je fajn, noha mě bolí jen při jednom cviku, jinak už vůbec...Je teda ale fakt, že se ted hodně šetřím, nic nedělám, jen poléhávám nebo jdu na procházku... V pondělí jsem byla i nakupovat větší nákup a v pohodě, ani jsem se necítila unavaná...no taky z čeho, jenjsem ukazovala, co dát do košíku a u pokladny jen zaplatila.
Holky moje, moc ráda bych se s váma o tu bezbolest podělila...Když si představím, jak trpíteMám to zažito, vím, co to je...Určitá šance je tu pro ty, co ještě nejsou po operaci..Neváhala bych ani minutu a šla bych pod kudlu hned..to, že se to jen odkládá a čeká se na zlepšení,je zbytečné trápení...
Horší je to s těma, co mají po operaci a bolesti jsou pořád...tím myslím na Stáničku a moc mě to štve.Doufám, že se v lednu dozví, proč to tak je...držím moc palečky Stáni...

Holčičky moje, moc Vás zdravím a to, že nepíšu neznamená, že na Vás nemyslím...mám Vás moc ráda
Čumáčku
petraceb
| 22. 12. 2009 14:55
Stáničko, teda co jim tak dlouho trvá viď.
Jen hezky odpočívej. To je dobře, že máte s dceruškou takový dobrý vztah, já to mám s mamkou taky tak.
No jsem moc zvědavá co ti na té Homolce řeknou, jsem jak špagát .
Člověk si někdy přijde jak na obtíž viď.
To video znám asi už rok a už jsem ho i několikrát viděla.
Dává se to na 300 Newtonu, jéé on umí fyziku, asi půjdu k němu na fyzikální konzultaci .
No snad bude líp čumáčku.
Teda těď jsem opravdu už nasr... nepřijemná a sprostá. Dochází mi nějak trpělivost. Byla jsem na wc a jsem zas počůraná jak alík. Totiž tak pinda na tom Mělníku na neurologii mi tam něco zanesla jak se mi 15min snažila dostat cévku do roury, furt mi to strkala do pochvy a pak si tu sterilní cévku položila na postel na vyšetřovně kde lehávaj různý lidi a pak ji do mě vrazila. A mě to svědilo, teď to pálí. Asi budou mít dneska chirurgové práci, protože jí snad pojedu rozbít sandál. A to jí je tak přes 40let tak by měla mít nějakou praxi .
Mám tě ráda, papa pusinky
Péťulinko zlatíčko
cumacek
| 22. 12. 2009 13:37
Ahojky kočičko moje
Od rána lítam,teď jsem dorazi a odpočívám.Byla jsem na Kladně na sepsání toho důchodu a oni to tam jěště neměli,jeěte jim to nepřišlo zpět z Prahy tak si mám zavolat mezi svátkama.Pak jsem se zastavila u dcery v práci,dělalá v čedoku vedoucí,tak jsem tam měla připravené dárečky a jěště vosí hnízda.Je to moje sluníčko.Máš pavdu,že se nervuji a že mi to nepřidá.Já počkám až co mi řeknou na Homolce,to už nějak vydržím.to víš doma si se člověk přetvařuje,že je mu celkem dobře ale ono prt.Já nechci přítelovi nechci zatěžovat hlavu aby neřekl,že stále fňukám ale někdy to nejde,on mě chápe vše semnou prožívá od začátku tak ví co jsem si vytrpěla.
Jo ty rozpěrky dávají mezi ty šrouby a pak to dělají nějakýma kleštěma stáhnou na nějaké nůtny aby to drželo,přesně to ukazujou o té operaci s tím koněm a dr.Chrobokem.Tak přesně t dělájí.A na operaci už nechci,mám předcavu jak jsem si vytrpěla a už bych to něchtěla zažít znovu.No uvidíme v lednu co bude dál,třeba bude líp.
pa kočičko moje také na sebe dávej pozor a mám tě ráda
Stáničko
petraceb
| 22. 12. 2009 07:21
Ahoj Stáničko, vím že se nervuješ, nedivím se ti, ale bude to ještě horší, stres je hroznej prevít. Co si zajít za svým neurologem, třeba ti udělá ct nebo mr. měla by jsi být fit po operaci a né, aby jsi měla takové hrozné bolesti. Něco tam nebude v pořádku. Vím, že už nechceš další operaci, ale třeba se ji nevyhneš. Třeba tam máš jen nějaký srůst v jizvě.
Měla jsi malé otvory pro plotýnku, že ti dal rozpěrky? To bylo tou degenerací viď.
Mám tě ráda a dávej na sebe pozor čumáčku
Ahoj KámosForeversi
cumacek
| 21. 12. 2009 14:25
Ahojky
Tak to tady čtu,a vím o čem píšeš já také trpěla pomalu dva roky bolestí tak vím o čem píšeš a co jsi si musel vytrpět.Já tpěla před operací i po ní a stále to není v pořádku to už jsem ti psala.Také mě stále říkali,že to nic není.Prošla jsem všem možným byla jsem měsís na kapačkách tak mě dávali opiaty iněkce opichy pak opich pod ct pak mi dělali lumbálku a nic nepomáhalo.tak mě propustili mě domů i když jsem pomalu nebohla chodit,měla jsem berle.Pak přišli výsledky s toho moku a tak mi jěště zjistili boreliozu 2 stupně měla jsem napadený svaly a nervy v noze ta co mě bolí.Tak mě zase léčili kapačkama.Pak jsem doma trpla jako blbec,no hrůza myslela jsem,že si tu nohu uříznu pak to bylo po nějaké době trochu snesitelné ale nedalo se stím žít.Tak jsem se sama objednala do Prahy na Homolku,tak znovu MRI a zase čekat a pak mi řekl,že mám degenerovanou plotýnku a výhřež bederní páteře L/5S/I. Pak mi řekl,že mě budou operovat ale ,že nezaručí,že to pomuže to oni neradi řákají,že to bude v pořádku.Tak mě objednali na operaci za 2 měsíce.Dělali me stabilizaci a dekompresi mám titanovou plotýnku plif 4 šrouby a 2 rozpěrky a odstranili výhřes.Byla jsem týden v nemocnici hned druhý den jsem vstávala z poslele.Ale ten druhý den jsem dostala bolesti tak hned zase opiáty pak se to uklidnilo a bylo to celkem fajn jak po operaci.Pak mě propustili domu 2dny super avěčer jsem zase dostala ty ukrutné bolesti,nesměl se mě ani nikdo dotknou,tak mě druhý den vezli na zpět hned mi dělali ct mysleli,že se povolili šrouby ale ty drželi ale byl tam otok a hematom,tak jsem tak byla 10dní na kapačkám a zase opstřik po CT do esíčka něž mě propustili domu.A doma to saze byla hrůza učila jsem se chodit add to už jsem tam psala.Nikomu to nepřeju co jsem si také vytrpěla a už bych to něchtěla zažít znovu,čím jsem prošla,teké peklem.
Jsem ráda,že ti operace pomohla od bolesti,přeju ti aby ti bylo čím dál líp a byl fit jsi mladí kluk ti to zvládněš,horší je to snámi staršími.
tak se opartuj a dávej na sebe poroz a přeji ti brzké uzdravení a hezké vánoce a bohatého ježíška a hodně dárečků ale jeden už mám a ten nejdůležitější.
pa pa Stáňa
ahoj
KamosForever
| 21. 12. 2009 13:42
ahoj lidi chci vám poděkovat za rady a pomoc.Doufám,že se taky brzy uzdravíte a že budete moct chodit a sedět a vše bez bolesti.Já spadl na ledě před 9 lety.Byl sem s tím u doktorky a ta se na mě ani nepodívala a dala mi mastičku a řekla masírovat a tím to haslo.když sem tak furt chodil,že mě bolí páteř,tak mě pokaždé odpálkovaly.pak sem šel na ortopedii a tam mě poslal na rehabilitaci -cvičení a ozařování-magnet apod a nic mi nepomohlo.tak sem se na všechno vykašlal normálně sem chodil do práce a žil normální život ale v bolestech.Poslední 2 roky to bylo úplné peklo.V práci sem dělal operátora výrobní linky a svářeče ve fabrice a to se makalo 8 hodin a byly tam 2 desetiminutové pauzy a 1 půlhodinová na oběd jinak se furt v kuse makalo bez přestávky na normy.O přestávkách sem ležel v šatně a trpěl bolestí a pak po pauze sem zas makal a nikomu sem nic nedával znát.Po práci sem většinou nemohl ani dojít domů i když to bylo 10 minut domů.Musel sem po cestě asi 10 krát odpočívat a sedět na zemi apod.Při běhání mě ta páteř nebolela,tak za poslední 2 roky mám strašně hodně naběháno.Víc sem běhal bež chodil.Až sem to v práci nemohl vydržet,tak sem šel na nemocenskou a byl sem tam několik měsíců,končila mi smlouva a oni mi jí neprodlůoužily.Tak sem byl do ted na pracáku.Vyřval sem si u doktora návštěvu u neurologa a tam sem si zase vyřval magnetickou rezonanci a ct.Dopadlo to hrozně.Měl sem vykřivenou ploténku,která mi tlačila na nervy.Vykrivené 3 obratle,1 obratel zlomený,uzliny mezi obratlema a mezi ploténkou,hodně nestabilní páteř apod.Všude sem musel čekat,měsíc na ct,měsíc a půl na mag.rezonanci,měsíc na objednání k neurochirurgovi.3 měsíce a půl na termín operace.to čekání bylo hrozné.když sem šel někam do města nebo se s přítelkyní někam projít tak mě po 100 metrech začal bolet každý krok.všude sem musel sedět,na každé lavičce a patníku,bylo to hrozné,takhle sem to měl poslední 2 roky s tím že sem chodil do práce.čekal sem třeba ve městě hodinu na autobus abych se mohl 2 km svést a nemusel chodit.Když sem měl u sebe peníze tak sem jezdil sem tak taxíkem až k baráku.ty bolesti byly něco hrozného.prošel sem opravdovým peklem.Ted po operaci je mi skvěle.děkuji doktorům,kteří mě operovaly a taky děkuji Bohu,že to takhle dobře dopadlo.Všem,kteří sou na tom podobně nebo si něco takového prošly,přeju hodně síly a at to dobře dopadne.držím palce všem,kteří mají problémy s páteří a čeká je operace nebo rekonvalescence apod.hodně štěstí
Péťulinko
cumacek
| 21. 12. 2009 13:28
Já mám ze sebe rozmálně depky co bude dál,nechci další operaci,protože jsem tolik zkusila po ní tak bych se už bála co bude po ní,byla jsem na tom fakt dost špatně.Já nevím co se to tam děje,ta nohy by mě neměla blbnou a jěště si myslím aby se mi nevrátila na borelioza mě bolej i na omak svaly v té noze i když si šáhnu na záda i zadek tak mi to tam bolí.je to celé nějaké divné.Já mám taky rozpěrky,ty rozpěrky ukazuje dr.Chrobok na obrázku s tím koněm jak vypadaj i přesně co mám já tu náhradu plif.Tak se pilně uč ty naše šikulko.
pa a opatruj se a dávej na sebe poroz zlatíčko
Stáničko
petraceb
| 21. 12. 2009 13:08
Stáničko, ach jo, to je hrozné. Místo toho aby ti operace pomohla tak je to čím dál tim víc horší. Mám takový pocit, aby jsi nedopadla jako naše Pavlínka a nešla na kudlu znova, tohle neni samo sebou. Fakt jsem zvědavá co ti řeknou na Homolce, ale nevim nevim.
Teď mě zrovna chytla hrudní, ale to bude snad v pohodě, už si začínám asi zvykat nebo co. Však to mám rok, jen to dalo pokoj na 5 měsíců.. Jsem zvědavá co semnou budou dělat. Prý se na tu spondylosu deformans daváj nějaký vzpěry nebo co.
Jinak čumáčku studuju gympl a děkuju za tu šikulku. No snad to zvládnu.
Měj se moc krásně a bez bolístek. papa
Ahojky rodinko
cumacek
| 21. 12. 2009 12:51
Ahojky holčiny
Také se omlouvám,ale nějak nestíhám pa vánocích bude víc času a bude to jako před tím,že tu budem častěji.
Péťulko kočičko
Jsem ráda,že píšeš.Jak mi je stále stejně střídavě jednou tak a podruhé onak.Začínám sledovat,že mě víc začíná bolet noha,víc mi v ní cuká a škube,já se snad už ze všeho zbládním,mi jsme fakt tady jak exempláři,to je hrůza jen nás odstřelit,občas by to bylo lepší.Jsem ráda,že jsi v rámci možností dobrá,když to nechce být lepší ale neboj už se také dočkáš,už s tebou po novým roce začnou něco dělat i s Broňičkou.Já jsem zvědavá na sebe co mi řeknou až se objednám.Tak se hezky uč ať máš samé jedničky ty naše šikulko a co děláš za školu.Budu ti držet palečky aby ti to dopadlo dobře.Tak se opatruj a dávej na sebe pozor.
pa mám tě ráda zlatíčko

Ahojky Majko
A jak je tobě,už je to lepší,jak si málem spadla,uže se to trošku sklidnilo.My jsme ale dvojka viď?Stále nejsme v pořádku,já vždy říkám,že jsem snad někomu musela tak ublížit,že mě ten pán bůch trestá,nebo si to nedokážu vysvětlit.Tak se mi opatruj a dvej na sebe pozor ať hlavně neupadneš,já se venku držím jak klíště přítele,mám také strach abych nespadla.
pa mám tě ráda

Ahoj Naděnko
Mám tak velikou radost z Kačenky,prožívám to sní,vím jaké to je,tak vím jak se cítí kočička naše.Hlavně,že se to lepší a je na tom cím dál líp.Jak psali už holky,normálně bys rozplakala.Budeš mít fakt hezký dáreček pod stromeček.
Jak píšeš,že se už i oblékla ponožky tak to je tedy kabrňám,to nás nikdo neučil,to já si je oblékla až tak po 4 nebo 5 měsícich já na tom byla blbě.Také jsem se učila chodit,vodili mě za ruce a jen na záchod pak jsem udělala jedno kolečko po bytě a pak druhe a tak to šlo dokola a to stále za ruce pak jsem to začala skoušet sama ale musel být stále někdo za mnou ,kdybych náhodou nespadla.Raději to stačí,nechci na to raději vzpomínat,prostě jsem měla smůlu.Jěště.že mám hodného řítele ten mi drží nad vodou jik nevím.
Tak jí kočičku odemě pozdravuj a že jí držím palečky a myslím na ní.pa pa zlazíčko

A co ostatní,Haní, MIrušky Martinko snad jsem na nikoho nezapoměla.Jak vám je zlaíčka moje
Je málo času psát,máme toho všichni až nad hlavu.
Ale budeme mít hezké vánoce a hlevně kdyby nám přišlo to zdravíčko,budeme doufat,snad se tak nahoře někdo slituje a pošle nám ho.
pa všechny vás pozsravuji a myslím na vás,hlavně se opartuje a dávejte na sebe poroz.
pa pa mám vás všechny ráda a jsem ráda,že vás mám.
KamosForever
cumacek
| 21. 12. 2009 12:19
Ahojky Kámosi
Nevím jak se jmenuješ jménem.Jsem ráda,že ti to vše dopadlo dobře a že se cítíš dobře,mám z tebe radost.To bych potřebovala tady být fit jak ty.Já mám také 4 šrouby a 2 rozpěrky a jěště mě odstraňovali výhřez,mám také bederku jako Majka.Ale má stále problémy,furt mi to bolí,nivydžím dlouho stát a chodit a cuka a škube mě v noze,nejřív míň a teď to začíná být víc tak nevím co se tam děje.
Přeju ti abys takhle pokračoval dál a abys byl v pořádku a mohl jít brzy do práce.Tak se opartuj a držím ti palečky aby si byl čím dál lepší.
pa pa a dny bez bolístek a zase se ozvi Stáňa
Slunečný zasněžený den
petraceb
| 21. 12. 2009 10:23
Ahoj holky, omlouvám se, že píšu až teď, ale doma nějak nebyl čas jít na internet tak píšu až teď z práce.
Stáničko jak ti je? Je to lepší? Ty myomy jsou taky pěkné svinstvo, nevim proč se to ženám stále dělá.
Já se mám docela dobře, sice to v těch obratlech někdy dost bolí, ale zatim to tolik netáhne do tý nohy a tolik nebrní, někdy je to horší někdy dobrý, takhle se mi to střídá. Už několik měsíců pozoruju, jakoby na mě někdo šahal pod pravou lopatku a ahjle ono je to brnění, ale je to úsek tak o velikosti housky, takže je to od hrudní páteře. V sobotu večer když jsem se svlíkala tak jsem si nějak blbě hejbla s tim operovanym loktem tak v něm teď nic moc neudržim, ale jinak zatim vše v pohodě.
Jak se těšíš na vánoce?
Já si teď v práci vypracovávám literaturu na zkoušku, nemám teď žádnou práci tak jsem toho využila. Máme literku od písemnictví Mezopotámie až po Bibli, z Bible bude určitě zkoušet. Pak si musim udělat literku, to máme od pravěku po Antické Řecko. Prý dá určitě pravěk, Řecko a ještě pak co si vyberem tak si asi vemu k tomu Egypt, ten je mi nejmilejší. Pak je němčina, ta bude v pohodě, to bude zkouška jen na 5min, meine Familie, atd, anglina bude si myslim taky v pohodě, informatika bude software a hardware, matika no to bude už horší, od celých čísel až po nějakého mocnitele s exponentem a fyzika, to nás pan ředitel odzkouší v ředitelně , a to bude celá kinematika a dynamika . Mám zkoušky už 7.1. a 14.1. To jsem si ušila bič na sebe .
Měj se moc krásně, pa a mám tě ráda .

Ahoj Majko,
máš úplnou pravdu, jsem jak reklama na nemoce a různá vyšetření. Už patřim do výkladní skříně někam na lékařskou fakultu nebo kliniku anatomie , na mě si můžou medici aspoň zkoušet. Se divim, že jsem z těch 11let běhání po doktorech ještě nezbláznila.
Je mi tě tak líto, že jsi byla několikrát na operaci s páteři a vůbec ti nepomohli, jen furt operujou a nic z toho.

Naděnko, píšeš samé krásné vzkazy, máme z toho tady všichni radost a je moc dobře, že se tvoje holčička cítí mnohem líp a jak jí to jde. A co je hlavní, že budete na vánoce doma spolu, máš pravdu, budeš to mít ten nejhezší dárek .

Broničko a co ty? Stále stejné bolesti asi viď. Už aby jsi šla na tu operaci, vidim to tak, že ti pomůže . Jen to vydržet ještě.

A co vy ostatní holčiny? Připravujete se na vánoce?
Mějte se hezky, pa
Kamosforever
1majka
| 21. 12. 2009 08:18
Ahoj,i já jsem byla operovaná v Ostravě ve fakultce a operoval mě primář Paleček.
K Tvému dotazu.O prodloužení podpory tedy nemocenské můžeš požádat a uvidíš.Nebo je ještě možnost požádat o ID.Na rok od operace na něj je nárok a většinou ho dávají.Po roce ti ho seberou.Žádá se na OSSZ na Zelené ulici naproti Vítkovickému kulturáku.
To je dobře,že se cítíš fajn.To já mám stále bolesti i přes to,že mám udělanou stabilizaci a vyměněnou plotýnku.No jo s tím se musím smířit,když moji první operaci zfušovali.Mám za sebou 4 operace,jen napravování chyb.

Jinak všem přeji pěkný den a klidné přípravy vánoc.
Ahoj KamosForever.
Brona
| 20. 12. 2009 21:46
Vítej spátky .Jsem ráda,že si v pohodě po operaci,že Ti pomohla.Nejde mi tady vložit www adresa,tak Ti ji dám do správičky,a jestli budeš chtít,napiš tam,odpoví Ti paní Tatána.Mně odepsala nějaká Mgr,ale tak důležitě,že jsem ničemu nerozuměla.Poděkovala sem,a pak mi napsala všechny možnosti pani Tatána.Je pro nás nemocných několik možností.Tak se drž,držím palce,průběžně nás informuj jak se Ti vede.Ahoj Brona. A zdravím všechny holky.
hoj jak se vede ?
KamosForever
| 20. 12. 2009 20:26
Ahoj po operaci páteře už mám skoro měsíc a cítím se skvěle.Zbavilo mě to velkých bolestí a muk,které sem prožíval.Mám vyříznutou ploténku,vyrovnané obratle,odstraněné uzliny a mezi obratlema,4 šrouby pro stabilitu páteře-bederní páteř.Konečně rovně chodím a už nechodím jako kyvadlo xD a můžu se v noci klidně vyspat a žít bez bolesti v páteři.Zatím si semtam na chvíly sednu a posedím,ale sedět déle můžu po 6 týdnech po operaci,takže až někdy v lednu.Operovaný sem byl v Ostravě fakultní nemocnici.Celková rekonvalescence trvá asi půl roku až rok.Tento měsíc mi končí podpora.Nevíte jestly mám nárok na prodloužení podpory nebo na nějaký ten důchod aspon na ten čas dokud nebudu schopen jít zas do práce ?
Ahoj Broni
anonym
| 20. 12. 2009 18:36
Dnes jsme byli za Kačkou a je to zase lepší.Říkala, že dnes nachodila 100metrů.Ráno ji fyzyoterapeut učil obouvat a zavazovat boty v sedě na stoličce, tak to zvládla.Musí hodně posílit nohy nemá v nich sílu.Je už bez teplot.Zítra se dozví kdy ji pustí domů, ale na vánoce to bude určitě.No, to bude ten nejlepší dáreček, mít ji doma.Měj se pěkně pa Naďa
Ahoj rodino.
Brona
| 20. 12. 2009 12:54

Ahojky děvčata. Tak zase tady je nějak mrtvo!Nikdo nepíše, každá máme plno práce,já se jen dívám která jak natom jste.Nadi,co Kačenka?Jak se jí vede?Doufám,že nemá žádný komplikace. Jinak já dnes poléhávám,bolí jako potvora .Takže mějte všichni pěkné odpoledne, a hlavně bezbolestnou neděli.Zdravím a loučím se. .Mám Vás .Brona
lehátko
Mirad
| 19. 12. 2009 10:01
Ahoj holky,
chvilku jsem tu nebyla, protože jsem lítala po doktorech s trombozou.
Bolelo mě lýtko ale trochu jinak než táhnutí nervíku a ukázalo se, že mi zase krev zhoustla. Teď mi manžel píchá injekce na ředění a tlak v lýtku ustupuje.
Pořád vás sleduji a kontroluji jak to u vás vypadá, co se vrací s bolestí po operaci atd.
U mě je to pořád dobré. Chodím denně, sedím, cvičím a už mám zpátky i svých 6 kg ze 13, které jsem během měsíce ztratila. Na lehátku jsem 3x denně pořád vykrmuju plotýnky.
Ještě cítím nervík, v hýždi ,když sedím, ale nebolí jenom sedím na něčem co tam nepatří... Taky to cítíte? Prý to časem taky povolí......

Přeju Vám ať vám ty bolesti co nejdříve zmizí, protože vím o čem píšete...... Mirka2
Dobrá ráno kamarádky moje.
Brona
| 19. 12. 2009 07:55
Dobré ráno moje holčičky.Tak mě jen napadlo,že Vám chci popřát pěkné ráno a krásný den! Nějak mě napadá,že mám v bolesti jenom Vás.Ty normální lidi nás myslím nechápou,a jsou z nás otrávení. Posílám všem pohlazení po bolístkách,at Vás nic moc nebolí.Mám Vás všechny moc ráda,a děkuji za přátelství a podporu.Pa pa Brona
Broni, presne mas pravdu, jen kluk nema cas. Volal mi opravar a ptal se co tomu je a rekl, presne te
DORI
| 18. 12. 2009 23:42

Ahoj Miruško.
Brona
| 18. 12. 2009 22:39
Já to taky všechno prožívám,a taky sem si pobrečela.Miri,musíš si stáhnout program myslím Mozila se to volá.Můj muž to udělal Stance,když sme šli z lázní,a už jí to jde.Ona má i program Opera,ale na tyhle stránky má tu Mozilu.Skus to,mělo by Ti to potom jít.Tak dobrou noc všem.Pa pa Brona
ahoj holky,Nadi ty mne nazenes az slzy do oci, nejak to moc prozivam s kacenkou,Take vsechno hltam,
DORI
| 18. 12. 2009 22:04
Naděnko
Brona
| 18. 12. 2009 21:59
Naděnko,psala sem Ti správičku.Srnečce taky.Pa pa a dobrou noc všem...
Ahoj rodino.
Brona
| 18. 12. 2009 21:57
Tak Vás všechny zdravím.Nevím ani čím holky začít .Ůplně žeru všechno,co píšete,myslím ty holky po operaci .To je tak bolestný čtení.Nemám ani slov,rozloučím se s Váma,jen sem Vás chtěla pozdravit.Mějte se pěkně,at nemáte bolesti,at máte hezký víkend,at venku neupadnete...Mám Vás ráda,posílám .Brona

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53