Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Pavlínko moje
cumacek
| 9. 12. 2009 13:58
Ahojky,má z tebe velkou radost,že jsi na tom tak dobře a že i chodíš už na procházky to já šla ven až po 2 měsících a to jsem ušla jen kousíček.To máš pravdu,že to semnou už není možný,nevím od čeho to tak stále bolí,jsem z toho na prášky.Ale ty mi aspoň děláš radost.Jo,vánoce jsou za dveřmi ale nedělám si s nimi starosti,nějak bude.Jěště,že mám přítele který umí vše jak od vaření atd.je to moje zlatíčko,ten mi drží při životě.Už se těším na tu kontrolu co mi řekne od čeho to je.Už mi to takhle stále nebaví,to je život na prt!!!!!! Ale co člověk nadělá,nic.
Tak se hezky opetruj a dávej na sebe pozora dny bez bolestí mám tě ráda
rodinko
srnka
| 9. 12. 2009 13:50
Ahoj holky!
Nejprve něco málo, co je nového. Včera jsem byla u nového dr, kterého mi doporučila kamarádka. Holky, to je úžasný dr. Byla jsem u něj 35 minut, dělal mě fakt podrobný vyšetření, povídal si s mnou a vše mě vysvětli. Napsal mi papír pro RHB dr.(k ní jdu v po) Asi ten kruh, co psala Pavla...(u nás naštěstí jsou do 15. prosince a cvicit uvidim,kdyb budu)
Pry mam být doma minimálně 3 měsíce po operaci. Naivně jsem doufala , že po novém roce už půjdu do provozu,,a ono nic...Popravdě, včera jsem byla totálně grogy z cesty a jednoho nákupu. Peti, škoda, že jsi neměla taky štěstí na neurologa...fakt záleží, na koho člověk kápne...
Zdravotnictví není v pořádku, ale s tím my nic neuděláme.
Pavli, mě zase obvodačka doporučila, abych začala jezdit na rhb až po tom nachlazení,co jsem měla,že mám cvičit dle instrukcí, co mi dali z nemocnice..a až ted...mám jezdit(no nevim,jak to máš , ale já hodně pěnez projedu do nemocnice..)
Péťulko
cumacek
| 9. 12. 2009 13:50
Tak už hajám a jsem vyřízena,teď budu odpočívat.tentramal už neber,To točenía na zvracení můžeš mít od těch zad nebo i od krční páteře je to svinstvo.Já také něměla žádné klíště,to může být i od komára nebo mouchy od čeho koliv.A jstli jsem vyléčená to nevím,dělali mi rozbory krve a říkají,že tam nic není ale když mi to před tím nenašli v krvy tak jak to můžou tvrdit,no tak nevím,Ale svyly mě bolína té noze kde jsem to měla,dko ví,co mám.
pa a hezky hajej a uvař si ten čajíček na žaludek máš ho asi podrážděný od tech prášku já beru na žaludek Helicit také mě zlobil d těch prášku tak ať ti něco dr.napíše.Je to jedno z druhým,
pa pa a opertuj se zlatíčko
Zdravím všechny
anonym
| 9. 12. 2009 13:35
Z tramalu to asi nebude, ten po určité době přestane působit. (pozor na něj je návykový)Uvařte si čaj tekane žaludek a střeva, ten Vám pomůže.Je mi Vás tady všech moc líto, vím co je to bolest zad, už jsem s tím i ležela v nemocnici, ale zatím se džím, ale ty změny počasí dělají divy co?Držte se všechny a pěkný zbytek dne
Stáničko
petraceb
| 9. 12. 2009 13:27
Stáni, snad borelku nemám, páč jsem nikdy klíště neměla, teda aspoń o tom nevim. Taky jsis s tim užila viď. Ježiš měsíc na kapačkách, to muselo být hrozný.
Snad nepíšu nějaké blbosti, motá se mi ta škeble.
A už jsi z toho vyléčená?
papa
Pavlí
petraceb
| 9. 12. 2009 13:24
Dobře Pavlí, uvidíš teda co ti na mě řekne. Předem děkuji.
Ta bolest v noze je hrozná viď, hlavně že už to máš vše za sebou a nic už takového tě nepostihne.
To máš pravdu, zuby je taky něco strašného. Taky jsem si s nima užila. No snad už si tu bolest nikdy nezažiješ, myslim teď tu s tou nohou.
Myslíš že je možné, že by ten tramal ještě působil? Vzala jsem si ho včera ve 20.30, dost se mi teď motá hlava a chce se mi zvracet, ale neni co. Zase přestávám cíti obě nohy a jde to od tý páteře, jakoby kdyby si z míchy udělal lyžař skokanský můstek a jezdil mi po ni. Tohle jsem měla v pondělí, jak jsem myslela, že to semnou sekne, ale to jsem tramal neměla tak nevim čím to je. Fůj nevim co mám dělat
Péťulce
cumacek
| 9. 12. 2009 13:06
Zlatíčka hlavně ať ti nenajdou boreliózu,já jí měla když mě začali ty bolesti a byla jsem v nemocnici na kapačkách měsíc.To jak jsem psala,že mě dělali lumbálku až s toho míšního moku to zjistili v krvy jsem to vůbec neměla a to byli jednou tak velké bolesti jedno z druhým nikomu to nepřeju.Měla jsem boreliozu ě stupně,měla jsem napadená už svaly a nervy to bylo pošušnání ,je to pekný svinctvo.To víš,mě jedno nestačí,já toho musím mít toho víc.
tak hezky hajej a uč se
pa zlatíčko moje
Peti
nedinka
| 9. 12. 2009 13:03
Já už k profesorovi nepůjdu...Půjdu k tomu Dr, co mě operoval..Já mu ale předtím budu volat, tak se ho zeptám, jestli se na Tebe mrkne...
Já fakt teď nic nedělám, jen ležím...Nohu někdy jen cítím, ale nebolí to...A to je to nejdůležitější...Kdyby mě bolívaly jenom záda, tak bych na operaci nikdy nešla. Bohužel mě k tomu dohnala ta bolestv noze..ta byla nejhorší v mém životě...Říká se, že je nejhorší bolest zubu..já ale tvrdím, že nejhorší je bolest v noze..A že jsem si se zubem zkusila...
Peti, ten tramal opatrně..at si nezničíš ještě žaludek....
Pavlínko
petraceb
| 9. 12. 2009 12:55
Pavlí to jse moc ráda, že tě nic nebolí , ani nevíš jakou mám radost.
Dobře, s tim lednem tedy počítám. To půjdem k tomu profesorovi?
Děláš dobře, nemá cenu cvičit nějaký cvik, když tě to po něm bolí, asi to chce na něj nějaký ten čas.
Jinak máš pravdu, je to jak začarovaný kruh, je to děsný.
Moc ti s těma cvikama neporadim, já jen neznám, ale holky určitě ano.
Měj se moc krásně, papa
Stáničko
petraceb
| 9. 12. 2009 12:50
To je fakt, je to kazič žalůdku. Bojim si teď něco vzít k jídlu, abych to nevyhodila.
Stěžovat by si to chtělo, měli by mu vzít diplom, takovéhle hovado tam nemá co dělat.
Zítra ti budu moc držet palečky a doufám, že ti ten důchod daj a kdyby ti to dali do těch vánoc tak by to bylo moc fajn . I já tobě děkuju za palečky.
Zítra jdu ještě ke svému dr, dozvim se výsledky krve, dělal mi snad vše možné, štítnou žlázu, slinivku, bakterie, jaterní testy, boreliozu, atd. A pak taky ty výsledky z toho rtg, ale tam nic nebude. Hlavně mě zajímá co mi řekne až si sáhne na tu bulku u tý páteře, už jsem si ji tam nahmatala před půl rokem, ale dala pokoj, to až teď tak ten necelý týden to v tom dloube a pálí.
Až si odpočineš tak písni. papa mám te ráda
Krásný
nedinka
| 9. 12. 2009 12:47
den, holčičky moje...
Mě je Vás tak líto....
Stáni, to fakt není normální, že Ti ta operace vůbec nepomohla..A to jsi byla u těch nejlepších...
Peti, pokud se zatím nic neděje, tak počítej s tím, že kolem 5 ledna jedu na kontrolu a beru Tě tam sebou!!!
Broničko, Mirečko, jak je Vám?
Já se cítím skvěle, nic mě nebolí, normálně chodím...před chvílí jsem se vrátila z proícházky...Jen po cvičení mě bolí levá kyčel..Tak nevím...ta mě dost omezuje i ve cvičení, když bolí, tak ten cvik necvičím...
Jsem docela naštvaná..Měla jsem v propouštěcí zprávě napsáno, že mám rehabilitovat, moje Dr mě napsala papír, ale ta doktorka, která má určit způsob RHB má volno až koncem ledna...a to je pozdě..Tak mě sestřička řekla,m ať mě obvodní napíše jiný typ papíru a oni semnou začnou cvičit obecnější cviky, než mě vyšetří ta dr z RHB..No ale to si ta moje obvodní prý netroufne, protože já prý potřebuju odborné vyšetření...Takže začarova\ný kruh...Tak to funguje u nás v nemocnici...V tomto je to podobné, jak u Peťky..

Tak jak se připravujete na Vánoce?? To člověk ani nemá náladu, když jej něco bolí, že jo...?
Já se snažím 3x denně cvičit cviky od jedné spolutrpitelky, je to 15 jednoduchých cviků a jí prý hodně pomohly..Od příštího týdne začnu sedat na gymnastický míč a cvičit na něm..Mě ta rehabilitační sestřička v nemocnici řekla, že jsou výborné cviky McKenzie...Tak budu cvičit podle něj...A té sestřičce 100% věřím....

Děvčátka, moc Vás zdravím...

Haní, ozvi se prosím...
Péťulko
cumacek
| 9. 12. 2009 12:41
Už ho nejez ten tramal.nebo si zkazíš žaludek,to by jěště scházelo.To máš pravdu ,že ten blb s té nemocnice by měl zažít co zažíváme my.Měl by ho konečně někdo udat a stěžovat si na nej.Zlatíčko až to dovařím tak si půjdu odpočinou.A ty se hezky uč ať ti to zítra dopadne dobře.
Mě také zítra drž palečky jedu k té důchodové komisi aby mě dali nazpět ten důchod,sned mi to doplatí do vánoc.
tak pa a odpočívej a dávej na sebe pozor sluníčko moje
mám tě také ráda
Stáničko
petraceb
| 9. 12. 2009 12:27
Stáni už ten tramal fakt brát nebudu, je mě po něm na zvracení, ble. To si radči vemu ten diclofenak nebo dva brufeny, ale tohle už fakt ne. Tak až uvaříš tak si běž lehnout, ať si trochu odpočineš. Já si teď taky zalezu do postýlky a budu se učit na ten zítřek.
Určitě tam zavolám.
Já si taky říkám proč zrovna my. Přála bych to těm ranhojičům z Mělníka ať vědí co to taky je, když maj každého za simulanta. Si pamatuju, když jsem tam ležela na kapačkách tak tam přijela paní, že necítíla levou ruku a nohu a ten pablb co mě odmítl tam zrovna byl a řekl ji co tam zas dělá. No co to je úroveň, pani měla mrtvičku a on ji tohle řekne??? Tak proto bych mu to přála.
papa a odpočiň si
Miláčku
cumacek
| 9. 12. 2009 12:26
Ahojky zlatíčko moje,jsem ráda,že jsem zabránila nejaké zkázy,bůch ví jak bys dopadla,to musíme poděkovat Majce ta mi volala a řekla mi to,že si můžeš ublížit.A nebuď z toho smutná,jinak bys ležela na vánoce v nemocnici a to určitě nechceš.Ten kostival zatím nemám ¨,trošku se to zabarvilo ale málo.Jak jsem psala o těch lázní tak se bojím,dyž to tu čtu nikomu to nepomáhá právě na opak,já to už jednou zažila a už bych to zažít nechtěla zlatíčko.pak jsem byla neschopná uplně.
pa a nemáš za co děkovat musíme si pomáhat
mám tě ráda a opatruj se miláčku
Péťulce
cumacek
| 9. 12. 2009 12:18
Zlatíčko,já ten tramal znám on zabere al je to svynctvo a je po nem takhle blbě,tak ho neber a ať ti napíše dr.něco jiného.Já tady vařím rizoto a běhám tu a už mi to zase bolí,já se na to už vykašlu,už mě to nebaví takhle žít,je to na nervy.To je stále do kola už dva roky.Už se teším na kontrolu co mi řekne,proč mě to stále bolí.A ty si tam koukej zavolat a neváhej když ti to Bróňička nabízí.My jsme ale lazaři to nemá obdoby.Proč zrovna my viď?Ale já stále doufám,že bude líp ale nepřichází to.
tak pa mám tě také rada
pro Stanicku ,Mirecku2 a ostatni
DORI
| 9. 12. 2009 11:41
Ahoj Stanicko, moc Ti dekuji, ze jsi mi to napsala, ja vcera volala s tim vyrobcem a on mi rekl, ze prave pro mne je jeste vhodnejsi,ze se uvolni ty stavce a napravuje plotynka ,prave ze bez lehatka ji driv zlomim.Tak jsem byla na pul spokojena, ze si take chci pomoct i na ty splostene plotynky. Ted jsem volala doktorce a ta mi to zakazala, ze u mne neprichazi do uvahy, pry uz po prvni trakci bych byla zas u ni. a ona by se se mnou trapila zas.Ja jsem tak sklamana, take si chci nejak pomoct vic, aby ta noha byla lepsi a byla jsem zdrava. No musim doktorku poslouchat, Kdyby jsi mi to milacku nenapsala, asi bych si uskodila a jete na vynoce byla na operaci .Tak Ti dekuji milacku muj,skoda, ze nemuzes sehnat ten koren dokud nemrzne jeste nekde u Vas, zkus to Staniku, at mas na celou zimu.Budu drzet palecky, uz ti to barvi alespon trochu,
Tak holky vidite, ne vsechno je pro kazdeho, kazda jsme jiny pripad. Tak i Vy si dejte pozor, Proto o tom pisu tady, a ne na meila Stanicke, aby se i dalsi poucili.Pa milackove, snad Vas nic neboli, kdyz nepisete.Mirka
Broničko, Stáničko
petraceb
| 9. 12. 2009 11:35
Ahoj Broničko, teda to je o nervy, když ještě nevíš ten popis z té MRI viď. Moc ti děkuju zlatíčko za to číslo, já tam zkusim zavolat v pátek. Nejdřív se musim někoho zeptat zda bych tam měla odvoz ať se tam netrmácim vlakem. A hlavně si mi stále špatně mluví a mám zalehlé uši.

Ahoj Stáničko,
dnes jsem měla hnusnou noc, ten tramal je pěkné svinstvo, jsem se motala jak opilá a to srdce jak mi bušilo, fuj tajbl, ale aspoň zabral, ale budila jsem se stejně, jak mě to v těch obratlech dloube a pálí tak jsem si tam nahmatala nějakou bouličku, přímo u tý páteře tak uvidim co zítra řekne dr až si na to sáhne. Jestli to zas nebude nějaký lipom nebo bůh ví co. Jinak mě včera brněli obě ty nohy a táhly. Co to je taky.

Mějte se moc krásně, papa mám vás ráda
Ahojky rodinko
cumacek
| 9. 12. 2009 10:26
Zdravím všechni přítomné.
Péťulko zlatíčko,jak ti je,snad dnes líp.Jak píšeš,že budeš za chvili svítit tak to já bych musela už svítit.Už jsi volala té neuroložce od Bróňi,koukej tam zavolat,ať víš na čem si.A co vyvádíš,asi se učíš!!!!!!!!!!
pa pa mám tě ráda a myslím na tebe

A co ostatní děvčata,jak vám je?
Pavlínka a Hanička se nám dlouho neozvali,jak je vám holky.Venku je zase ošklivě a to člověku nepřidá.
Pa holčičky moje všechny vás mám ráda.
miláčku
cumacek
| 9. 12. 2009 10:18
Krasné raníčko,ty moje sluníčko.jak si se vyhajala.A už si volala té doktorce,jsem zvědavá co ti řekne,mám o tebe strach aby jsi nedopadla jako já.Děkuji za zprávičku za kostival,tak t asi pak už nepůjde udělat další jen ty dvě s toho viď?A jak ti je zlatíčko.Už máš dodělanou verandu nebo co jste to dělali.
pa pa mám tě ráda
Jiřinko
cumacek
| 9. 12. 2009 10:12
Ahojky Jiřinko
Tak tě tady vítám,tomu lehátku se říká trakční(lehátko)najsdeš ho na internetumale každý to nesmí,Nejdžíve se zeptej doktorky,jestli bys ho mohla.Ona ti určitě napíše Mirka 2 ta ho má i skušenosti já po stabilizaci a dekompresi ho nesmím.
pa pa Stáňa
Po jaké operaci jsi ,co ti dělali a kde?
Jirinka
DORI
| 9. 12. 2009 10:07
Ahoj Jirinko, kdyz si das na hledani autotrakcni lehatko tak Ti to vyskoci i vse okolo toho. uvidis i foto .firma Dolejsi aby Te to lip nasmerovalo, Jinak Te tady vitam, Co vsechno s tebou delali? Mas i srouby jako Stanicka? ahoj Mirka
Lehátko
jirina1
| 9. 12. 2009 02:35
Jsem 4 roky po operaci mam stale bolesti .Dočetla jsem se tady o lehátku může mi někdo napsat co to je za lehátko . Dík Jiřina
Ahojky moje holčičky.
Brona
| 8. 12. 2009 21:45
Tak Vás zase všechny zdravím . Já nějak pozapoměla dneska napsat , pardooon.Holky,já dneska volala té mé neuroložce,dooběda,a ještě ten popis z MR neměla.Prej mám ležet,abych do ledna vydržela,a mám jí zavolat zase v ůterý.Mluvila sem sice jen ze sestřičkou,ale Mudr mě zakřičela,že mě pozdravuje .To je přístup Mudr,co?Děvčata,já nevím,co bych bez ní dělala,asi bych už byla na vozíčku.Petulko,já ji můžu zavolat,ale zase jen až v ůterý.Bude to moc problém?Víš,nebo já sem nějak oblblá pořád,a Tvoji odpověd sem našla až odpoledne,a to tam už neuroložka nebyla.Ted mě napadlo,naoíšu Ti číslo na sestřičku do ambulance,ona je tam sice každý den,jen dr se jí mnění,ale když ji vysvětlíš,oč se jedná,a řekneš,že Tě vzkazuju já,Brona,tak Ti myslím,dá nějakej normální termín.Já zavolám té sestřičce na soukr.mobil,a řeknu že budeš volat,at o Tobě ví.Ona Ti pak řekne termín,a Ty ji řekneš,jestli náhodou už něco nemáš.Ju?Takže to č.je 321727404. Ta ambulance kam budeš volat,je Mudr.Bourek,abys věděla.Tak snad to už konečně klapne,a pomůže Ti někdo.Jinak já dnes byla docela v pokoji,takže se dalo vydržet.Tak se mě Petulko pak ozvy,kdy budeš volat,a já abych to před Tebou řekla sestře.Loučím se s Váma všema,mějte hezkej,bezbolestní večer,a taky ty další dny.Pa pa,mám Vás všechny moc ráda.
Stáničko
petraceb
| 8. 12. 2009 21:36
Sluníčko moje,
bolí tě to hodně čumáčku?
Tak co říkala Bronička? Jak ji dopadla MRI? Jsem úplně napnutá.
To je fakt, rtg je skoro na nic. Já mám dnes zas hnusné bolesti, že jsem si teď vzala tramal, už to nešlo. Tak jsem si nahmatala u bederního obratle asi opět lipom a pak mám ještě tam kde mi ho už operovali. Bych se na to vyprdla, přeci nebudu samá jizva. Sono lipomy uvidí tak by mě zajímalo zda by to viděla i MRI.
Taky mě čeká zdobení cukroví.
Děkuju, snad to bude za tři, hořší nechcu.
Taky tě mám ráda. papa
holcicky
DORI
| 8. 12. 2009 20:09
Tak jsem byla sklamana, ze nemuzu si pomoct lehatkem, jak jsem doufala, Pomyslela jsem si, ze to tak melo byt, ze jsem ho nechytla na aukru. Ale zatim jsem volala jen vyrobci a ten tvrdi , ze prave bez lehatlka plotynku k operaci privedu driv. Tak jsem zvedva co rekne doktorka. Budu fakt rada kdyz bych to mohla myt uz neresim, zda nove, protoze na aukru je zas lehatko a uz ted ma cenu 4800 a nove je 5400 se zarukou, to by byla blbost se tam predhanet s cenou na starem lehatku za takovou cenu a jeste za 8 dni kolik vyskoci ta cena..

Stanincko, ja zapominam odpovedet na Tvuj dotaz, ze do kdy se zabarvi kostival, on uz mozna tolik nezabarvi jako poprve, ale neco urcite jeste a tak po 4 dnech by to melo zacinat videt, Uvidis do kdy po tydnu by melo neco v tom byt uz z korenu. Kdyz je cerstvy uz po druhem dni to barvi vic. ale to bylo vyluhovane par mesicu myslim , takze to uz tolik necekej, i kdyz myslim, ze za mesic jsem mela dost tmavy kostival kdysy co jsem zalila po druhy. Pa holcicky vsechny. mejte se moc pekne Mam Vas rada Mirka
Lehátko
Mirad
| 8. 12. 2009 16:09
Jojojo, holky já to tady psala..... Po operaci nebo při prasklé plotýnce to není s lehátkem tak jednoduché. Nevím zda je to úplně zakázané ale omezení v tom je!!!!!

Já tu plotýnku, protože jsem manuálně (kromě zahrady a domácnosti) nikdy páteř nezatěžovala prasklou nemám. Mám výhřez 5mm a 3 mm a pokud to dobře chápu i seschlou....

Taky tvrdím, zavolejte výrobci a ptejte se!!!
Mirka2
Stanicko
DORI
| 8. 12. 2009 16:07
Ahoj Stanicko, Tak to asi proto nevyslo, ze to tak melo bytJa se teda zitra zeptam doktorky o to a az pak ho koupim kdyz bude neco mozne koupit, nebo nove, to jsi mne ale sklamala, Ja se tesila jak si pomuzu a budu zdrava bez operace. Skoda, ze je tolik hodin a uz tam doktorka neni. To by bylo hodne nemile k vnocum byt na operaci. Dekuji, zitr aTi dam vedet co mi rekla, Ja vim, ze ne na vsechno to lehatko je vhodne. I syn bude sklamany, Uz se tesil, ze se bude takle napravovat. Staniku jsi hodna, snad na vanoce Ti bude dobre, kdyz Te nic nebude nutit delat, Ja jsem tak zvedava co Ti reknou u doktora na kontrole. i na Bronicku jake ma MR co tam nasli.Jestli bude muset na operaci. I Peta co vyridi.
Pa ....drz se a s rozumem se chystej na vanoce Zdravim vsechny holky setrete se at Vas alespon nic neboli. Mirka
Miruško moje
cumacek
| 8. 12. 2009 15:40
Chci ti jenom napsat,teď mi psala kamerádka z plotánek jmenuje se Majka,ta je po 4 operacích a mám ti od ní vyřídit aby si si nekupovala to lehátko,pohlo by ti uškodit.Jak máš naprasklou tu plotýnku tak jak by sise natahovala tak by ti mohla prasknou uplně a skončila by si jako já ze šroubama.Ona se také na to ptala kokrorky a my to vůbec nesmíme a ty také ne zeptej se doktorky neuroložky.Tak raději s tím počkej ať si neublížíš,

pa mám tě ráda miláčku
Péťulko
cumacek
| 8. 12. 2009 14:45
Zlatíčko moje,teď jsem si lehla.Dělala jsem chvili¨¨ kuchyni a jsem vyřízaná namáčela jsem cukrový do čokolády. Dnes jsem jak zbytáa zrovna jěště kecám s Bróňou.en rengen je na nic ten nic neukáže.Tady je taky hnusně stále prší a už je normálně tma.Budu ti držet palečky aby byli výsledky v pořádku hlavně už někam jsi a něco s tím dělej a nenech se odbýt.Tak ti držím palečky abys to napsalaaspoň na tu 3.
pa pa jdu chvili kecat s Bróňou.
mám tě ráda zlatíčko a jak se ti teď cítíš?
Rodinko
petraceb
| 8. 12. 2009 13:32

Ahoj Broničko,
jsem tak moc zvědavá co ti řekne tvá neuroložka a hlavně jak dopadla ta MRI. No jestli budeš tak hodná tak se ji zkus kdyžtak zeptat. Já jsem z Neratovic, takže snad ten Kolín nebudu mít tak daleko. No ještě, že jsis vzpoměla na tu radioaktivitu a že jsi tam nešla.
Už aby ti zlatíčko někdo pomohl, tohle neni normální a od něčeho to být musí. Tak pěkně odpočívej, papa

Ahoj Stáničko, tak máš dnes bolesti? To mě mrzí. A jak ti je teď?
Teda dneska je u nás pěkně hnusně, furt prší. Ráno jsem byla u praktika tak mě hned poslal na krev, moč, ekg a na ten rentgen, dělali mi hrudní, bederní, obě kyčle a obě SI skloubení. Za chvilku budu svítit z těch rtg. Pro popis si jdu ve čtvrtek tak jsem zvědavá zda tam bude nějaký náznak, ale na tomhle prostém rtg asi ne.
To víš, moc to do hlavy nejde, ale aspoň kdyby to bylo za tři tak budu spokojená. papa

Martinko,
ty z toho taky nevyjdeš viď.
Oni by tě v práci vyhodili, kdybys šla do těch lázní? Už jsem to tu psala, kdo tyto bolesti nezažil tak nepochopí, ale kdyby se to stalo jim viď, aspoň by věděli jaké to je.
To s tim manželem mě mrzí. Všechno se to tak mele, že se pak člověk ani na ty vánoce netěší.

Pavlínko, Miruš, Haničko, jakpak se máte vy?
Miruš, snad se objeví to lehátko a budeš mít štěstíčko a bude tvoje, držim palečky.
Holky mám vás ráda

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka