Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Pavlínko moje
cumacek
| 9. 12. 2009 13:58
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Byla jsem u něj 35 minut, dělal mě fakt podrobný vyšetření, povídal si s mnou a vše mě vysvětli. Napsal mi papír pro RHB dr.(k ní jdu v po) Asi ten kruh, co psala Pavla...(u nás naštěstí jsou do 15. prosince a cvicit uvidim,kdyb budu)
Tak už hajám a jsem vyřízena,teď budu odpočívat.tentramal už neber,To točenía na zvracení můžeš mít od těch zad nebo i od krční páteře je to svinstvo.Já také něměla žádné klíště,to může být i od komára nebo mouchy od čeho koliv.A jstli jsem vyléčená to nevím,dělali mi rozbory krve a říkají,že tam nic není ale když mi to před tím nenašli v krvy tak jak to můžou tvrdit,no tak nevím,Ale svyly mě bolína té noze kde jsem to měla,dko ví,co mám.
Zlatíčka hlavně ať ti nenajdou boreliózu,já jí měla když mě začali ty bolesti a byla jsem v nemocnici na kapačkách měsíc.To jak jsem psala,že mě dělali lumbálku až s toho míšního moku to zjistili v krvy jsem to vůbec neměla a to byli jednou tak velké bolesti jedno z druhým nikomu to nepřeju.Měla jsem boreliozu ě stupně,měla jsem napadená už svaly a nervy to bylo pošušnání ,je to pekný svinctvo.To víš,mě jedno nestačí,já toho musím mít toho víc.
, ani nevíš jakou mám radost.
.
, pardooon.Holky,já dneska volala té mé neuroložce,dooběda,a ještě ten popis z MR neměla.Prej mám ležet,abych do ledna vydržela,a mám jí zavolat zase v ůterý.Mluvila sem sice jen ze sestřičkou,ale Mudr mě zakřičela,že mě pozdravuje
.Petulko,já ji můžu zavolat,ale zase jen až v ůterý.Bude to moc problém?Víš,nebo já sem nějak oblblá pořád,a Tvoji odpověd sem našla až odpoledne,a to tam už neuroložka nebyla.Ted mě napadlo,naoíšu Ti číslo na sestřičku do ambulance,ona je tam sice každý den,jen dr se jí mnění,ale když ji vysvětlíš,oč se jedná,a řekneš,že Tě vzkazuju já,Brona,tak Ti myslím,dá nějakej normální termín.Já zavolám té sestřičce na soukr.mobil,a řeknu že budeš volat,at o Tobě ví.Ona Ti pak řekne termín,a Ty ji řekneš,jestli náhodou už něco nemáš.Ju?Takže to č.je 321727404. Ta ambulance kam budeš volat,je Mudr.Bourek,abys věděla.Tak snad to už konečně klapne,a pomůže Ti někdo.Jinak já dnes byla docela v pokoji,takže se dalo vydržet.Tak se mě Petulko pak ozvy,kdy budeš volat,a já abych to před Tebou řekla sestře.Loučím se s Váma všema,mějte hezkej,bezbolestní večer,a taky ty další dny.Pa pa,mám Vás všechny moc ráda.