Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Krásný den
cumacek
| 8. 12. 2009 12:28
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
, ze to nesmis, jesteze jsi nesla, To ani mne nenapadlo
Ja jak jsem jedla tolik prasku, dodnes si nemuzu zaludek dat do poradku. musi to byt hrozny a odrovnas li jatra a ledviny, Vzdyt tebe je jen kousek, panecku 50 kg holka to jsem mela hodne davno. Tak se opatruj a dej mi vedet alespon na skype co ta neurolozka Ti rekla na MR.Pa holky vsechny jdou vanoce, doktori nebudou mili, nebudou stihat, pobehejte dokud to jde k nim, At Vas nic neboli, Pavlinko doufam, ze jen poroucis a jsi v klidu, nedelas,,,, zapomela bych Broni, kdyz Ti je tak zle, neumis porucit synovi a manzeli, aby vzali koste a jeden umyje zem a druhy prach? Neda se nic delat, vsechno zle je na neco dobre.Tak se mejte vsechny Mirka
,sluníčka moje ubolený
.Jáááj,jak sem vynervovaná
.Já dnes nešla na ty obstřiky. Zmyslela sem si
,že v těch lázních mi dávali tu radioaktivní krabičku, tak ted 6 týdnů nesmím dostat kortikoidy,nebo co to je,a to ví jen moje neuroložka,a té budu zítra volat,kvůli těm výsledkům (opisu z MR)jak to mám
Miruš je mi to líto, psala jsi jakoby jsi to druhé neviděla....
Mirecko, fuj, to jsou nervy. nekdo mi to vyfoukl, rychle jsem chtela stihnout jeste to druhe a i to nekdo dostal. Priste az neco uvidis dej mi vedet na zpravicky ne tady verejne. Myslim, ze kdyz si ho nikdo nevsiml a pak jak jsi opsala ja se na nej dostat zacal prihazovat.Skoda, jeste mam srdce v hrdle a zaludek mi plave, ja se nervovala a tak nadarmo. Strasne jsem ho chtela, Budu zitra volat tomu vyrobci, nemas to cislo nekde na ne? diky i tak jsi moc hodna pa..Mirka
Říkala to rozcvičíme, to půjde -nerv je 80% zachovalý to se spraví....

. Budu ráda za trojky.
.