Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Krásný den
cumacek
| 8. 12. 2009 12:28
Ahojik děvčata
Tak vás všechny zdravím.Tak jak je vám holky,já se dnes cítím jak když mě celou noc někdo mlátil.

Miruško to mě je moc líto,že ti to nevyšlo s tím lehátkem,držela jsem ti palečky,neboj ono se zase něco naskytne,vydrž!!!!!!Tak jsem ten kostival přelila a v té druhe skleničce to zatím nic neděla,nechce se to zabarvovat,jak to má dlouho trvat zlatíčko moje.pa mám tě ráda

Pavlínko a jak je tobě,snad dobře moc ti to přeji a stále na tebe myslím,doufám,že nic neděláš?Dostala bys na holou zadnici au au koukej se šetřit a dávej na sebe pozor ať si nic neuděláš.pa mám tě ráda

Miruš 2
Tak co už si zkoušela cvičit,podle mích cviků,nejsou špatný viď?S tím lehátkem má Mirka smůlu,ale ono se naskytne něco jiného.Jsem ráda,že tě neuroložka pochválila,jak se ti to lepší mám s tebe radost.pa a opatruj se zlatíčko
Broňičko lásko moje,koukej zapřáhnou kluky ať ti pomůžou,vždyť je to musí napadnou samotné,že nemůžeš.Je mi tě zlatíčko moc líto,že tak stále trpíš.ale věř,že bude líp.jsem zvědavá co ty našli na té MRI a pak co ti řekne Chrobok hlavně se nedej a bojuj lásko moje.
Mám tě moc ráda

Péťulko a co ty jak ti je?Už je to lepší.To jsem ráda,že ti napíše obvoďám tu MRI ale to vše na dlouhé lokty viď sluníčko.A jak se učíš,nemám už hlavu jak pátrcí balón hi hi. Tak se opaturj a dávej na sebe pozor
mám tě ráda

ahoj Martinko,to jsme rádi,že jsi zase napsala,chybíš nám tady.Ale já vim,už jsem to psala nestíháš,mi to chápeme áš toho hodně to mi co jsme doma tak máme víc času.tak se také opatruj a dávej na sebe pozor a pozdravuj dětičky a stím manželem je mi to líto,doufám,že to není niv závažného,co se říka když se to s..e tak pořádně.Ale uvidíš bude to lepší.
pa mám tě ráda

Haničko
Ty se také koukej ozvat ať máme o tobě zprávy.A jak se cítíš ty zlatíčko naše.A jak se učíš,jde to.
tak dávej na sebe poroz!!!!!!!
Já ti zapoměla co jsem dělala,já prodávala v levných knihách na Kladně tak jsem se asi dodělala,tahala jsem těžké krabice z knížkama když přišlo zboží tak jsem třeba skládala celé auto. pa mám tě také ráda
Ahojky děvčata,
Martina12
| 8. 12. 2009 07:34
i když nepíši tak často, tak Vás pořád čtu a myslím na Vás. Mně už je lépe, chodím cvičit, ale do nohy to táhne pořád, ale proti tomu, co to bylo, už je to paráda. Dokonce přemýšlím, že ani do těch lázní nepojedu, protože nechci být tak dlouho z domova a v práci z toho budou taky nepříjemnosti. Bohužel z těch starostí nevyjdu. Objevila se nepříjemná choroba u manžela, vypadá to, že se s tím už bude potýkat celý život. A do toho, jak psala Stánička, práce, domácnost, vánoce na krku a úkoly s malou atd. Prostě nálada nic moc. Tolik jsem doufala, že Broničce ty lázně teprve zaberou. A doufám, že Péťu konečně někam pošlou. Péťo, jakmile ti bude líp, začni hned cvičit. Cviky na záda na internetu určitě najdeš. Já si myslím, že mě pomohlo jedině cvičení. Tak se všechny držte a užívejte předvánoční čas v pohodě.
Broniku
DORI
| 8. 12. 2009 00:28
ahoj Broni, to vis, ze mne to bylo lito, ale ne, ze jsem nedostala co chci, vzdyt nove muzu myt okamzite, ale o ty penizky, ze s tim clovek nepocita a jdou vanoce a v zime nemame prijem. o to mi slo,ale stejne se cena pak splhala prez 4 tis jak je o to zajem je to jine, To o televizi zajem neni, tech jsou mraky a my skoro novou za 9 tis, byli radi, ze prodali za 1000. teda nova ne, ale skoro asi 3 -4 roky, Broni to mas pravdu s tema kortikoidma, ze to nesmis, jesteze jsi nesla, To ani mne nenapadlo Ja jak jsem jedla tolik prasku, dodnes si nemuzu zaludek dat do poradku. musi to byt hrozny a odrovnas li jatra a ledviny, Vzdyt tebe je jen kousek, panecku 50 kg holka to jsem mela hodne davno. Tak se opatruj a dej mi vedet alespon na skype co ta neurolozka Ti rekla na MR.Pa holky vsechny jdou vanoce, doktori nebudou mili, nebudou stihat, pobehejte dokud to jde k nim, At Vas nic neboli, Pavlinko doufam, ze jen poroucis a jsi v klidu, nedelas,,,, zapomela bych Broni, kdyz Ti je tak zle, neumis porucit synovi a manzeli, aby vzali koste a jeden umyje zem a druhy prach? Neda se nic delat, vsechno zle je na neco dobre.Tak se mejte vsechny Mirka
Ahojky moje holčičky.
Brona
| 7. 12. 2009 23:01
Tak Vás opět zdravím,sluníčka moje ubolený.Jáááj,jak sem vynervovaná .Já dnes nešla na ty obstřiky. Zmyslela sem si ,že v těch lázních mi dávali tu radioaktivní krabičku, tak ted 6 týdnů nesmím dostat kortikoidy,nebo co to je,a to ví jen moje neuroložka,a té budu zítra volat,kvůli těm výsledkům (opisu z MR)jak to mám .Dnes sem poctivě nic nedělala,ležela sem,nebo mám v plánu zítra povytírat alespon podlahy v bytě,a trošku poklidit,tak vím,že večer budu na smrtelní posteli,a znova to obležím.Ale už se mě to tady všechno hnusí,jak to tady vypadá,a já si jen ležím,nebo spím.Holky,Vy taky prosím Vás tolik spíte?Já si dávám ten Ultracod a Neurol,ale to je pro mně jako kopačka do hlavy,ale zase sem ráda,že ty zasraný bolesti alespon trochu prospím.Už si připadám jako Šípková Růženka.Takže holky,zítra se potentuju,než pujdu volat,nebo od toho zase bude záviset Homolka .No,ale dost o mně,ted budete na přetrasu Vy.
Petruško,já se Ti holka nedivím,musíš mít nervy jako kůn.Tak dlouho v bolestech,a pořád se taky nic neděje,ti dr jso fakt prasata.Ale moje je myslím NEJHODNĚJŠÍ.Taky ji namně moc záleží,aby mě pomohla.Jestli bys chtěla,nevím jestli by to bylo možný,od Vás,sem dojet na prohlídku,já bych se ji třeba zeptala,jestli by Tě nemohla objednat.Ale nevím,odkud to si,a hlavně,kolik km bys to sem do Kolína měla.Mohlo mě to hlupanu napadnout dříve.Tak mi odpiš.Srnečko,Nedinko,Martinka 12.moc Vás taky nestíhám sledovat,ale pořád na všechny myslím.Booože,at je alespon někomu dobře.Miruško,dnes sme spolu mluvili,ale zato lehátko mě Tě je moc líto,vím si představit,jak si smutná.Uvidíš,brzo se Ti tam objeví další.Staninko,Tobě jak je,zlatičko ?Jetli budeš zítra doma,tak zavolám,po tom telefonátu s mou neuroložkou,ju?Peti,ještě se Ti nedá volat na to skype?Zdravím Vás všechny ,mám Vás hodně ráda,a myslím na Vás.Prosím,jestli sem na někoho jméno zapoměla,jáj,ještě Mirka2,tak se omlouvám,ale zdravím všechny. .Tak teda zítra.Pa pa,a dobrou noc.Brona.
Lehátko
Mirad
| 7. 12. 2009 20:15
Miruš je mi to líto, psala jsi jakoby jsi to druhé neviděla....
Ale stejně nejlepší je když ti to ti nadšení a spokojení lidé prakticky ukážou. Telefon Praha 605 263857 anebo Ústí n/Orlicí 465 582242 . Fa Dolejší. Je to oetc a syn, sami ho
u nás vyrobili.
Píšeš, že jsi mi někde psala? Nevím o tom... na mail? Pošli mi i svůj mail a pokud něco objevím ozvu se. Ale málokdo ho prodává... Sama jsem hledala levnější asi měsíc a pak jsem to vzdala a vzala si úplně nové.....
Mirka2
pro Mirku
DORI
| 7. 12. 2009 19:34
Mirecko, fuj, to jsou nervy. nekdo mi to vyfoukl, rychle jsem chtela stihnout jeste to druhe a i to nekdo dostal. Priste az neco uvidis dej mi vedet na zpravicky ne tady verejne. Myslim, ze kdyz si ho nikdo nevsiml a pak jak jsi opsala ja se na nej dostat zacal prihazovat.Skoda, jeste mam srdce v hrdle a zaludek mi plave, ja se nervovala a tak nadarmo. Strasne jsem ho chtela, Budu zitra volat tomu vyrobci, nemas to cislo nekde na ne? diky i tak jsi moc hodna pa..Mirka Jsem tak smutna z toho
Stáničko
petraceb
| 7. 12. 2009 18:24
Stániku, už je to lepší. Jen tam stále dloube nebo pálí. Už to nemínim řešit. Hold si na to opět musim zvyknout. Nechám tomu volný průběh. Jinak ten tramal jsem měla naposled před 11 dni, nechci se tim ládovat. je to pěkněj sajrajt. Můj praktik mi zkusí napsat žádanku na MR, tak snad to klapne. Zítra ráno jedu k němu a pošle mě aspoň na rtg Th a LS páteře, na krev, moč a ekg.
Ježiš lumbálka musí bejt strašná. Dělali to mému strejdovi, ale to už je moc let a prý ho svázali do kozelce, aby se nepohl. Když ti to střílelo po zadní straně tak jsi měla plotýnko mezi L5 až S něco?
Měj se krásně, papa sluníčko
miri
DORI
| 7. 12. 2009 16:35
jo Miri a kdysy , uz dyl, jsem ti psala osobni zravicku, chodis tam?
Mirunko
DORI
| 7. 12. 2009 16:34
Mirecko, ty moje zlaticko, ty se staras, o mne.Samozrejme, ze jsem to vedela, a pokusila se i o pisemny styk s prodavicimi, To vis, ja kdyz neco , tak za tim jdu a porad hledam ulicky Oba mi odepsali.Uvidime jak to dopadne, po 18 ti napisu.Kdyz ne, budu sledovat dalsi aukce,Nebo nove. Ale uz jsem rozhodnuta, musela jsem k tomu prizpusobit rozpocet a jednu vec zrusit. Dnes osobne jsme to s manzelem zrusili.Nevadi lehatko je prednejsi,
Miri, milacku, ja ani neumim popsat jakou mam z tebe radost, Kdyz ctu Tvuj druhy clanek ,jakobych cetla o sobe, uplne mi vse pripominas,Presne stejne vse, silene bolesti, myslela jsem, ze nikdo tak netrpel jak ja, (porody 4 co bylo pro mne nejhorsi zatim se nedali srovnat.Nic nezabralo ani jsem nezaspala bolesti doktorka mi aj pridala prasky na spani ani dva nezabrali,Miri, aj to jak si mne pamatovala a jakou mela radost kdyz mne uz videla bez voziku, uplne vyskocila mi vstric a podavala ruku, jakou ma strasnou radost ze mne. Hned mi i dala lazne jako tobe a chvalila a rekla, kolik lidi jsem uz z toho dostala, ja Vas z toho dostanu. Kdyz ctu o Tobe zlaticko, premita se mi vse co jsem zazila i to jak si mne pamatovala a nikdo mne nechtel vzit az ona musela jsem si to odcekat. vse skoro stejne, az na to, ze mne nechtela operovat a nebyla ta tromboza Nastesti.Kam ti napsala lazne? mne dala trebon,hodonin a teplice, tak uvidime. Take mi kontrolovala sedaci nerv prez ty jehly do nohy a rikala, ze se uz regeneruje. no noha mne tahne, prava. mam 4 plotynku 8mmKazdy ma 5.
tak jsem napjata milacku, drz mi palecky.
Holky, drzte se, Broniku my jsme uz mluvili spolu dnes, tak vim jak Ti je.
Stanicko to muselo byt ta tvojeoperace, Na te ukazce take tomu nemuzu uverit, jak je to mozny, jako zazrak kdyby se tam del, ale ukazal tu jizvu cerstvou jak slezl z kone,
Ja se take snazim uklizet uz a neco upict, to to leti koukala jsem do kalendare a vanoce jsou uz tady, Vubec se to nezda,
Jinak vcera se mi take celej dopis smazal a musela jsem znova. Stane se mi to i u meilu nejaka klapka tady bude v rychlosti jak na ni clovek klepne nevi ktera to je, Pa ....milackove, mam Vas rada Mirka drzte se vsichni uz na mne jde nervozita a napeti, zda mi to nekdo nevyfoukne, nebo nevyhazou cenu tak vysoko, ze ho nebudu chtit starsi.
Lehátko
Mirad
| 7. 12. 2009 15:39
Tak znovu...... celé jsem si to smazala.......

Ahoj holky moje

Tak a mám potvrzeno, co jsem zatím jenom tušila!!! Po návštěvě lékařky a probrání mého stavu(po propuštění z nemocnice), mi paní doktorka řekla, že při výhřezu ploténky mají s trakcí (lehátko) velice dobré zkušenosti Tak proč nám to ti doktoři neřeknou hned!!!! Proč nemají trakční lůžka už v nemocnici.....
Škoda, že jsem se k ní dostala tak pozdě....nemusela jsem v noci brečet bolestí...
Slyšela jsem, že je u nás v Novém Jičíně ta nejlepší, tak když mě všichni doktoři vyhodilišla jsem k ní. (tak dlouho jsem seděla v čekárně až mě vzala)
Ačkoli jsme se viděli jen jednou v listopadu, kdy mě okamžitě poslala do nemocnice, pamatovala si mě. No aby ne. Bledá, vychrtlá, na vozíku.... Byla ráda, že jsem se znovu postavila na nohy. Co jsem chtěla to jsme probraly. Mám lázně, rehabky, nemocenskou. Vypadalo to, že má radost z toho, že mě vyrve z plánované operace....
Ptala jsem se na nohu, že mě bolí při sezení pravá půlka a táhne mě noha po vnější straně od kotníku. Říkala to rozcvičíme, to půjde -nerv je 80% zachovalý to se spraví....
Jsou lidé co nemůžou ze schodů, protože noha jim padá.

Samozřejmě mi říkala, že ještě nemáme vyhráno, že se to může vrátit, ale bylo z ní cítit, že to nevzdá....

Já vím, holky moje, jak trpíte... kolik nocí nespíte a jak to všechno bolí. Kdyby aspoň jedné z vás pomohly moje zkušenosti budu mít velkou radost!!!!

Když to vše shrnu: věřím bezinkám(www.darius.cz/…eus/B_bez_1.html), které pomáhají na neurologické bolesti(ischias), psala jsem, jak mi pomohly od tramalu a ibalginu a lehátku, které pomáhá vyřešit mechanický problém s vyhřezlou ploténkou.....
Ještě neskáču přes kaluže, ale je mi líp. Mirka2
Miruš 2
cumacek
| 7. 12. 2009 14:26
Ahojik
Pak napiš jak si dopadla.Jsme zvědaví.To je dobře,že to lehátko pomáhá,to je super.pa a ozvi se
pa myslím na tebe zlatíčko
miláčku
cumacek
| 7. 12. 2009 14:24

Miláčku,já jem s teb na prášky,mám o tebe starost.Koukej si honem lehnout ať to s tebou nesekne.To má vše souvyslost s těma záda,ty pytomé plotýnky,ty nám dávají zabrat.Neměla jsi zase tramal,jak jsem ti psala ten to děla.Já měla bolesti po zadní straně a z boku a vystřelovalo mi to do nohy tak tudy.Já do toho měla jěště boreliozu 2 stupně tu mi sjistili né s krve ale dělali mi lumbálku tak až s míšního moku a to byla bolest,že bych tu nohu uřízla.Teď mi vní jen cuka a škube a nekdykdyž díl sedím tak mi to bolí ze strany.Jo,to jsou stále starosti.Držím ti palečky aby ti bylo lépe ti moje chudinko.
pa sluníčko myslím na tebe a mám tě ráda
Jdu cvičit a pak se půjdu projít aspoň na chvíli,musím trénovat nosím tetingové hole mám blbou stabilitu a sama se bojím. pa opartuj se mi a zase napiš jak ti je pak si to pšečtu až přijdu.
šoufek
petraceb
| 7. 12. 2009 13:59
Stáni tak jsem to asi zakřikla nebo nevim. Udělala se mě z ničeho nic pěkně zle, je mi na zvracení, motolice a pálí mě v těch bederních obratlech. Fůj co to je??? Mám pocit, jako kdyby to semnou měla švapnout.
Jinak máš pravdu naše zdravotnictví stojí za bobík.
Joo holčiny, když vám to šlo do tý nohy, kudy vám to vedlo a kde jste měly tu poškozenou plotýnku?
Lehátko
Mirad
| 7. 12. 2009 13:31
Miruš, ještě tam je jedno lehátko za 3000. Nikdo na něj nepřihodil, protože je někde schované. To je úplně nové. Když hned ve vyhledávači zadáš autotrakční lehátko... vypadnou ti dvě lehátka. Končí asi v 18.00 a je z Hradce Králové. Později napíši podrobnější zprávu od neuroložky ale ve zkrácené verzi - skutečně mi pomohlo lehátko na výhřez ploténky, řekla mi to sama.
Ozvu se holky později. Mirka2
Stáničko
petraceb
| 7. 12. 2009 13:29
Stáničko,
děkuju, i já mám z toho radost. Jako je to cítit, v těch obratlech se něco děje, říkám tomu, že si plotýnky dělaj mejdan. Ale neni to tak hrozné. Do práce bohužel už budu muset jít. Protože mám smlouvu do konce roku tak až ji budu mít prodlouženou na neurčito tak to bude taky o něčem jiném. Nějak to tam budu muset zvládnout.
Noo dostat jedničku z matiky a fyziky, tím si nejsem jistá . Budu ráda za trojky.
Měj se krásně, papa
CT
petraceb
| 7. 12. 2009 13:25
Ještě jsem zapoměla napsat co mi včera napsal ten primář z rtg. CT mají v rekonstrukci takže jim teda fakt nefunguje. Prý ho může napsat i praktik. Ještě mi napsal, že mi ho asi nechtěli udělat ty neurologové kvůli mém věku, že je to vysoká dávka záření. No to vim taky, já po něm moc neprahnu kvůli tomu záření, ale jak se to má zjistit. Radči bych tu MR, ale tu praktik asi těžko napíše.
Nechám to zatim plavat a snad až půjdu v tom lednu na tu spondylochirurgii tam mi to možná udělají. Jak už jsem jednou psala, šla jsem k nim na neurochirurgii jednou bez doporučení, bez papírů a i bez snímků a nevybodli se na mě a jako jediný mi zjistili tu příčinu brnění ruky.
Na tu Homolku asi teď nemá cenu. S Motolem nemám zkušenosti tak nevim nevim.
papa
Péťulko
cumacek
| 7. 12. 2009 13:22
To jsem ráda,že je ti trošku lépe,mám z toho radost.Ale máš se šetřit a né mýt okna a péc to cukrový máš hezky odpočívat a ležet aby ti to pomohlo.To máš pravdu,kdo nezažije takové bolesti jako my,tak to nikdo nemůže pochopit jak člověk trpíJen kdyby to měli oni tak si to nenechají a budou něco ze sebou dělát.To je to naše zdravotnoctví,stojí za h...o!!!!!!!!!!!!!Mám prvdu né?A s tou marodní bych nepospíchala,zase ti bude zle,maroď dokud jde a nikam nepospíchej zlatíčko moje.
tak a hezky se uč ať to napíšeš za 1+
pa mám tě také ráda
Ahoj rodinko
petraceb
| 7. 12. 2009 13:09
Broni, je mi tě tak líto, že tě to stále bolí, už aby s tebou konečně někdo něco dělal. Přeci to neni normální, aby to stále bolelo. Takhle jsem to napsala i panu primáři z rtg, že kdo nezažil takové bolesti tak neví co to je a tím jsem právě myslela ty mastičkáře z Mělnické neuro. Každého maj za simulanta, jooo jak nikdo nenosí obálky nebo neni VIP tak na něj prděj. Držim ti moc palečky, aby ti bylo líp.
Pavlínko tak konečně doma, to je moc dobře že se cítíš skvěle, hlavně, aby to šlo tak dál viď. Do práce půjdu za týden, nemůžu déle marodit.
Hani, takže čertiska si tě neodnesly, to maj taky jediný štěstí . No jestli budeš tak hodná tak to kdyžtak ještě zkus s těma příkladama, kdyžtak mi písni čísla těch příkladů a já ti napíšu výsledek, výsledky máme v učebnici,ale postup ne .
Stáničko, budem ti moc držet palečky, aby ti ten důchod vrátili. Kladivo už na sebe brát vážně nebudu.
Tak já měla naposled velké bolesti v pátek, ale to bylo tím, že jsem myla okna a pekla cukroví. Jsem pak myslela, že se zjevim, ale už se mi ty bolesti nevrátily. Jen když jdu večer spát tak je to cítit, ale zase jen ty obratle, občas mě nějaký čoklík kousne do hýždě, ale zatim v pohodě, uvidim v práci jestli se to vrátí nebo ne. Možná, že zabraly ty antibiotika, jestli jsem třeba neměla jen zánět nějakého toho míšního nervu. No uvidíme.
Martinko, Mirečko a jak je vám?
Snad jsem na nikoho nezapoměla, odepsat.
No jdu se učit, ve čtvrtek píšem z matiky a fyziky .
Mám vás ráda
Ahojik děvčata
cumacek
| 7. 12. 2009 12:50
M Ahojik
Tak jsem tady,po víkendu.Mě ti také stále bolí ale bojuju a říkam si,že to třeba bude zítra lepší.Jenou jsem dole a jednou nahoře.Ale včera jsem udělala regord ale byla jsem unavená,celý den jsem vydržela si nejít lehnou ale měla jsem toho plné kecky.A dnes mi to bolí,jak něco udělám tak se to hnd ozve!!!!!!!!!Nevím co se to tak stále děje.My jsme ale holky mrzáci,co jsme komu odělali,že nás tak trestá.

Haní
Jestli chceš také to cvičení co jsem poslala Mirce 2,tak ti ho pošlu ale jde to jenom poslat přez skype i ty pošlu tu operaci jak psala Miruška,že je to hnus,tak přesně tak ukazujou jak mi tam dávali šrouby a vydlabávali tu plotýnku a dávali jinou jmenuje se to plif tak přesně mi to dělali.
Ale nechápu jak ten chlap po 15 dnech vylezl na koně,to je nesmysl i jak se tam po operaci otáčí a mluví tak dr.Chrobok a vše tam vysvětluje a ukazuje.Tak jestli chceš tak mi pošli jestli ho máš skype tvůj název a já ti to pošlu zlatíčko moje.
pa mám tě ráda

Broňičko lásko moje,je mi tě hrozně líto,že ti to stále hodně bolí.Koukej si jít na ten opich a ne dr.se vykašli co bude říkat,tebe to bolí a ne jeho,předci nebudeš zkoušet bolestí a v úterý jdi k té neuriložce.A jsem mooc ráda,že ti výsledky dopadli suprově,mám radost aspoň jedna dobrá zprávička.
pa má tě ráda zlatíčko

Péťulko
A co ty jak ti je zlatíčko,doufám,že aspoň trošku lépe.A co tedy budeš dělat dál,kam půjdeš,zkusíš tu Homolku znova nebo motol.Ale koukej s tím něco dělát.
mysím stále na tebe jak ti je?
Tak pa opartuj se a dávej na sebe pozor.A už žádné kladivo nebo si ublížíš jěště víc,.
pa mám tě ráda

Míšuško zlatíčko a jak tobě po náročném víkendu.
a jaká byl čajíček,také bys si ho dala,stále také kašlu,už dva měsíce.Asi má chronycký kašel.Stále mažu a natírám,ale zázrak se zatím nestál asi to bude díl trvat,Tak jsem si přelila ten kostival a dala další francovku na ty kořeny ale zatím se to nezabarvuje,jak to dlouho trvá,než to zhnědne.
pa také se opatruj a dávej na sebe pozor miláčku

Miruš 2 tak jak se ti líbí cviky,nejsou špatný viď?A jak se ti líbila operace,to je hnus!!!!!!!
tak pa a dny bez bolístek

Pavlínko zlatíčko moje
To jsem ráda,že je ti dobře,Ať ti dnes hezky vyndájí stehy,to ti je tam nechali nějak dlouho,to mě je vyndali 7 den co jsem šla domů.A to ta dojdeš k té doktorce,tak to jsi dobrá.
Hlavně na tebe buď opatrná a nic nedělej,hlavně odpočívej.Myslím na tebe a mám tě ráda pa zlatíčko

Zdravím i Martinku
Tak si moc snámi nepíše,má toho asi moc,Já vím,děti práce domácnost a jěště před vánoci.Užmáte holky nějaké dárky,nakoupené.Já ne,jen nějaké blbosti.pa pa a opartuj se adny bez bolestí

Hojky ve čtvrtek mi držte palečky,jedu na Kladno k té komisi aby mě dali na zpět ten důchod,tak snad to dopadne dobře a už v prosinci dostanu korunky(možná)nebudu se předčasně radovat.pa pa a dny bez bolístek a posílám zlatíčka moje všem sladkou pusinku
Ahojky holčičky moje
nedinka
| 7. 12. 2009 09:39
Všechny Vás moc zdravím, obzvlášť ty, co mají bolení...
Já se cítím skvěle, bolí mě jen záda a to ještě při nějakém špatném pohybu...Jinak noha mě netáhne, nebolí, jen někdy cítím, že ji mám....ale pokud to tak zůstane, tak bych byla nejšťastnější na světě...Snažím se cvičit někdy 2x, někdy3x denně buď cviky od Hanky a nebo mám cviky od jedné kamarádky, co cvičí jenom ty cviky a prý to stačí..Hani, ty cvičíš všech 5 dílů najednou nebo to střídáš? Já jsem to sjela najednou jen jednou(pár cviků jsem teda vynechala) a byla jsem hotová...
Peti, doufám, že jsi se nenechala uschopnit?
Zdravím Mirečku, Broňku a kde máme Stáničku? Snad se jí taky nepřítížilo????
Dnes jdu vytáhnou stehy ke své obvodní lékařce a musím se jí zeptat...v propouštěcí zprávě mám napsáno, že mám š plotýnky dehydrované...tak co to znamená a jak to můžu napravit...Víte některá, o co jde?? a taky se Vás chci zaptat, čím si natírat jizvu, aby byla v pořádku?

Moc Vás zdravím a mám Vás ráda...
mikuláš
srnka
| 7. 12. 2009 00:18
Ahoj holky,
Broni, sice opožděně,ale přeci,přeji i já vše nejlepší k narozeninám a hlavně zdraví. To bychom potřebovali všichni.
To je blbý, že ti je tak zle, i já doufala,že ti lázně pomohou...VŮBEC se nestyď, nemysli na takové věci, jsme přeci jen lidi, a na bolístky potřebujeme pomoci. a není pravda, že nic nevydržíš!!!!!!!!! Máš i aescin na otok?a co diclofenak?nezabírají?
Mirko, to jsou důležité informace ohledně lehátka, přemýšlím, že jej koupím rodičům...(ja po operaci asi nemohu..oni mají oba posun plotny, ale nemají šílené bolesti a operaci odmítají)
Peti, jak ti je?|To je škoda, že antibiotika nezabírají, někdy se taky mudr může splést a zaberou ti až jiný. Chce to hodně pít a fakt to vyležet a vypotit. Za ty tři příklady,na který jsem nepřišla se moc omlouvám, Mám se o ně jěště pokusit?DOufám, že ti už někdo pomůže od bolestí a budeš mít pěkné vánoce..
Páji, jakpak ti je po operaci doma?
Holky mám vás všechny moc ráda. V sobotu jsem pomáhala u pečení cukroví, pak jsem zase spala... a ozvaly se záda, to budu furt tak cítit ty kosti?jakýkoliv blbý pohyb...asi jsem se přecenila....a noha furt táhne...
Alespon jsem nechala odpočívat krček...
Jedna dobrá zpráva, neunesli mě čerti Kdo by se taky se mnou tahal no ale já jsem byla hodná
tak se mějte pěkně holky, myslím na vás a hlavně bez bolestí....
Zajímaly by mě ty cviky po operaci,zda jsou stejné, které jsem posílala Páji, pošlete mi je někdo taky prosím?prosím?CVIČIT každý den furt to samé je nuda..děkuji moc.
Miruško
Brona
| 6. 12. 2009 23:47
Já mám jen CD z té MR,popis dojde k mé neuroložce nevím kdy,ona mě řekla,že mě nebude nahánět,at ležím,mám dojít k ní až po Praze.Ona je tady jen v ůterky.Ten Mudr by mě neodmítl,jen se už stydím,že sem jako ***(promin),že nic nevydržím.A na to ,že budu horší,mě neuroložka upozornila,před lázněma,ale že to bude až tak krutý,sem nevěděla.Jinak,i ostatní,co jsme z lázní v kontaktu,jsou natom dost bolavě.Uvidím,co bude zítra,pak Ti dám vědět.Už běš do hajan.Já snědla prášky,před 2 hodinama,a prd,nic se neděje.Tak pa pa,zlatičko.
pro Bronicku
DORI
| 6. 12. 2009 23:39
Broniku to je strasny, mas MR tak se hned vyprav v pondeli na obstrik, nema Ti co byt hloupy, a dozvis se co tam vlastne je, mozna te budou muset hned operovat. A ja tak verila, ze po laznich Ti bude dobre a casem jeste lip. Zitra hned jdi, a dej pak vedet pa, milacku Mirka
Ahojky Niruško,i všechny ostatní marodi...
Brona
| 6. 12. 2009 23:26
Já dnes šílela bolestna.Nevím z čeho se mě tak pohoršilo ,nedělala sem nic.Jen sem dopoledne z posledních sil uvařila a mezi tím sem taky ležela,a pak se proležela,prochodila zbytek dne.Nevím,co mám dělat.Když by mě to nebylo trapný ,tak bych šla na obstřek k tomu jednomu Mudr,je hodnej,ale mně to už je trapný.Tablety vím,že můžu nejvíc 2 za den,ten Ultracod,potom i Neurol,a nějakou směs dělanou,to aby se mě uvolnili ty křeče v noze ,tu směs mám každý druhý den,ale už bych to mohla snad i každej den,protože ty křeče se zhoršují.A když bych snědla prej více jak 2 ty Ultracody,selhaly by mě dýchací cesty,nebo co,to mě vysvětlila lékařnice,protože já mám jíst jen 1 tab.za den .Tak se zas modlím,jakej bude zítřek.Holky,taky Vám je tak strašně ?Už si někdy namýšlím,že sem přecitlivělá,ale já už nemám sil.Přeji Vám hezkou bezbolestnou noc.Mám Vás moc ráda .Nedinko,jak je po operaci,pořád dobrý?Peti,Ty jak si natom?Martinka 12,co ?Žiješ?S těma míma ostatníma jsem občas na skype.Tak posílám .ap pa,Brona
oprava
DORI
| 6. 12. 2009 22:54
mela jsem tam, ze pozdravuji vsechny kocicky tady. nevim kde se vzalo to by. pa...
holky doufam, ze Vam je dobre
pro Mirecku
DORI
| 6. 12. 2009 22:50
Mirecko Ty jsi zlata.(skoda, ze tu neni smajlik s pusinkou, poslal bych Ti ho) kdyz mas lehatko a myslis na druhe.Diky, Je videt, ze jsi moc hodna.jen doufam, ze to konci, kdyz se uz tolik vysplhala cena, je uz dost na pouzite vysoko, pokud to nekonci.myslim, ze jsi psala, nove prez 5 tis, ja tam zrovna zitra chtela volat, nemas na ne cislo, kdyby to nevyslo? Uz jsem se rozhodla, Tahat ho do lazni bych nemela problem, protoze pojedeme autem, pokud pojedeme, jeste porad nevim jestli mi to zaplati cele pojistovaci,
Mirecko, kdyz si zitra pozadas a doktorka Ti to do papiru napise, behem 3 tydnu muzes myt hotovo.ne 4 mesice, zalezi jak ty chces, a jak to budes uhanet, rychle vyrizovat.Ja bych potrebovala tak 4,leden zacit, Mirecko, dekuji Ti. Bylo by fajn se tam sejit, take mam na Trebon, pozdravuji bvsechny kocicky tady Mirka
lehátko
Mirad
| 6. 12. 2009 20:47
Halo,halo Miruš a holky našla jsem na aukru.cz 2 lehátka na prodej za 3 000 a 3500. Jedno dokonce nové.....
Kdyby náhodou byl zájem....
Jinak se ozvu zítra po kontrole u neuroložky. Chci lázně!!!!!! Ale nevím jak tam potáhnu lehátko!!!! Stejně budou tak za 3-4 měsíce...............
Mirka2
pro Mirecku
DORI
| 5. 12. 2009 20:49

ahoj Miri, teeeeda, Tebe by mel vyrobce lehatka zaplatit . Ja si ho snad objednam a na necem to budu muset utahnout, -skrtnout neco jineho. Budu se muset podivat na toho vyrobce co jsi napsala.
Ja mam asi 2 nebo 3 plotynky splostene, mimo tu prasklou,to asi budou vyschle, ze? nevis? potom by se mi to jeste vic hodilo a i syn by k nam vic jezdil s rodinkou, polozit na lehatko. Umis o tom tak pekne psat. Ty se mas, ze nemas prasklou plotynku, je to lepsi. Je velka skoda, ze to davno na rehab, nemaji nebo nepujcuji. jak pises ty berle a pod, mne muz koupil kdyz jsem se pak znovu ucila chodit, ale vozik jsme jen vratili.
Miri jak se ptas na ten pas, asi by Ti pomohl bederny pas, ktery Ti doktorka napise, stoji od 750 do 1500 myslim, jsou ruzne na leto, co chladi a pod, i hrejive, ale tento nemuzes myt celej den, ja ho mam jen na jizdu autem tak ty 3 hod , nez spevnim svalstvo a to ty take pise, ze potrebujes spevnit svalstvo, je to uzasna vec do auta nebo na vetsi zatez kdyz delas, Pokud ho nemas, mas jednou za rok na to narok, ja o tom take nevedela, doktorka mi to napsala a denne v duchu za to dekuji. Nez jsem ho mela po jizde autem jsem 2 dny citila vsechno a ted je to jakobych byla zdrava,tuk,tuk,tuk, musim zaklepat, az to nezakriknu.
Jsou opravdu ruzne a pokud si vyberes nad 700 musis si doplatit ze sveho. ja si tam koupila i takovy klin jako z tvrzeneho molitanu a to mam pod zadek, je to na plotynky, a ja si konec patere vystrcim z toho kdyz sedim a tak mi narazy autem tak neskodi na pater. uplne teply ledvinovy pas tam asi neni jako klasika, Ja si v Polsku koupila ty jak prodavaji vsude ten tam je za 100.- tak mam 3 i pro muze na zavazovani, doma to tak nevadi, kdyz delas, neuvedomujes si kde tahne a muze ofouknout plotynky , jak ho mam celej den, je to jine, Jo a vcera se mi nechtelo cvicit, snad poprve jsem necvicila ani jednou a uz se mi dnes trochu ozyval krec do nohy, co mi pripomelo, ze jsem si zapomela dat to magnezium, co je na to dobry,dala mi to doktorka. uvolnuje svaly na recept je mnohem lepsi jinak stoji 400 myslim, ale je setrne na ledviny dost, mam teda dve baleni, nevim zda obe tolik staly, nebo jedno, na recept to mas zdarma, ja se take snazim tomu nejak pomoct a vyhnout se operaci. videla jsem od Bronicky nektere cvicky na pater po operaci a vim, ze to nemuzu, proto jsem tak reagovala,Ty uz jsi chodila na rehabky?
Jinak ty ledvinove pasy jsou i na suchy zip. takove prosivane tensi jak tento klasicky.ale dost hreje, a kdyz to ofouklo i jsem v nem spala a rano mne bylo podstatne lip,
Teplem se leci i ischias a pod, co je vse nastydnuti plotynky,Tak Ti drzim palecky a sobe taky a vsem holcickam co tady jsme pa..Mirka
Ahojky moje holčičky.
Brona
| 5. 12. 2009 20:49
Jak se Vám daří?Já dneska zase proležela celý den v bolestech,ale našla sem pěkný obrázek,tak Vám jej posílám.Mějte se moc pěkně,holčičky.Všechny!!!!!!
lehátko
Mirad
| 5. 12. 2009 20:11
Škoda, že lehátko nepůjčují jako berle nebo vozíky.......

Poloha na lehátku se řídí jen tvými pocity... Jestli ti nevadí být 3,10,20min hlavou dolů tak budeš. Je to jako s cvičením. Jen to co můžeš. Ve vodorovné poloze máš být 5 minut ať se krev z hlavy dostane zpátky a taky proto, že páteř je i v této poloze natažená.... a obratle netlačí na plotýnky.............
A pocit z vodorovné polohy? Už jsem to tu psala. Je to jako bys ležela na vodě... lehká, bez tíže... jemně se houpáš podle dechu.... velice, velice příjemné ... jsem tam i 20-30minut... lebedím si... Lehátko je super vyvážené a ovládáš ho jen pohybem rukou. Všichni doma už se na něm natahujou ale každý má rovnováhu jinde... proto je stupátko nastavitelné. Manžel má 90 kg a vodorovně ty kila necítí a ani se nehne.....

Ledviňák mě nenapadl, určitě by v kombinaci s prokrvením ploténky i proti průvanu mohl být super. Ještě se děla na zavazování? Nebo už má jinou formu? Líbíl by se mi tenký, pružný a hřejivý z nějakého teplovlákna.... Ale to asi sním, že?
Cviky na páteř(po operaci) mi teď poslala Stáňa. Plotýnku nemám prasklou ale "seschlou" na jednu stranu. Doufám, že ji prokrvím a ona se vyrovná. Jinak, to víš, že se bojím, ať si cvičením neublížím a bolesti nemám zpět!!!

Zdravím a pěkný večer(bezbolestí) Mirka2

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka