Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Mirečko
petraceb
| 5. 12. 2009 15:14
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
No.. mhhm ....Petulko, jenze ty modriny mely byt viditelne aby te doktor s nima videl a to vypada, ze se i zahoji nez tam pujdes. Kdyz uz jsi to takto resila, To ja bych nemohla, ja bych se podrekla,proto uznavam jen pravdu, to se pak nemusis hlidat, abys se neprozradila, zjednodusuje to zivot.
ja uz jen koukam na lehatka a pocitam jak se do toho dostat, abych ho mohla koupit,
Snad mne ty lazne zaplati pojistovna cele a budu moct jet, mozna i tam jsou lehatka, kdovi, ale mezi vanocema by byl cas se tomu venovat. Chteli jsme ho udelat,ale kdy by to bylo,
a to co jsi opisovala si myslim, ze jsme meli dost podobne, ja take byla na vozicku a nesnesitelne bolesti. tak cvicim denne a porad chodim ted s ledvinovym pasem, jsem na nej tak zvykla, ze i pred tim tesarem taka chodim, ani si to neuvedomuji, zjistila jsem, ze je mi lip kdyz ho mam po cely den, ze to vubec neofoukne
Po 3 detech jsem mela 49 kilo a jak jsem pak cekala holku a rok jsem ji kojila, uz to slo na horu a zustalo mi to,
Když jsem mu poslala moje MRI odepsal, že mám povolené břišní svaly a operaci se vyhnu, když budu
.Takže sme si popřáli jedna druhé
.Takže je to dobrý,kontrola 3.12.2010
.Ted ještě 22-1.2010 jsem se objednala zase na mamograf a ultrazvuk s těma prsama,at máme prej klid
ale já
navíc mě z toho bolí hlava...takže se u toho nechci tolik zdržovat...ted budu potřebovat masáže i krční páteře a rhb..