Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Pro Petu
DORI
| 2. 12. 2009 20:04
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

ani se mi nechce verit, jak to uteklo, Holka Ty jedes zitra domu. Budes vubec spat ? Od radosti.Nebudes trpet cestovni horeckou?
ale ono ty prvni dny kdyz uz jsou za Tebou uz to jde, ale kdyz byl prvni, to se pocitalo na hodiny urcite .Vsechno zle co je za nama se nam uz nezda tak horky, jak bylo, Je to u vseho, Mam kamaradku Terezku z jine rubriky uz dlouho , Pamatuji si jak zkousela operaci predejit i opichem pod CT a jine, ale uz je po operaci, myslim, ze se ji to ulomilo a dokonce holky ona uz i dela, Pritom to zacalo u ni nejak v srpnu. . Mlady clovek se rychle zotavi a postavi na nohy.
Mate to jednoduchsi. Pavlinko tak az se nabazis domova a deticek, zase si na nas vzpomen. At Ti je uz jenom dobre a nic te neboli milacku.

.Já ted už hodně jím ty prášky,bez nich bych to už snad nevydržela
.Myslím,že sem Vám už psala,jak mě chtěl obvodák poslat na zimu na pracák,a že na léto si mám najít práci.Holky,já se práce nebojím,vždycky sem dřela jako kůn,ale ted to nejde,kvůli těm velkým bolestem.To je i důvod,proč sem nechodila na tyto stránky.Já se napchala práškama,pak sem několik hodin prospala,a tak to jde už pěknou dobu.K tomu všemu se mi přidali i deprese ze všeho,jak se zdraví,tak z peněz,ještě mě nic nedošlo,máme samé dluhy.Minulý týden mě ten obvodák nepotvrdil potvrzení,že jsem na neschopence celý čas se stejnou diagnozou,tak mě poslal k mé neuroložce.Holky,já fakt,na tak dobrou a příjemnou doktorku v životě nikdy nenatrefila.Dělá pro mně co může,jen objednávky sou na dlouho.A dneska mě potvrdila ten papír namísto obvodáka.Já ji nahlásila,že na tu MR mě objednali na 5.12,a na Homolku frčím k Mudr Chrobokovy 27.1. Byla dost překvapená,že to je k němu brzo,že on má veký poradovník.Ale hned mě upozornila,abych se do Chroboka nezamilovala.Já se jí zasmála,že mám holky na netu,které jsou do něj zblázněné,no a moje neuroložka je prej taky trochu.A pak mě řekla,že abych počítala s tím,že mě určitě budou operovat!!!Tak s tím sem už počítala,sama sem říkala,že jestli mě to po lázních nepřejde,tak se dám sama odoperovat,ale já Vám zase dostala strach.Ale už mě to snad bude jedno,jen sem už dávno mohla mít po všem,kdyby mě neodflákl ten Paulů!!! Tak mám super perspektívu,když to tady čtu,jak jsou všechny holky na prd.Snad se ale stane zázrak,a bude mi lépe.Jinak na spestření všedních dnů,dneska sem byla na odběru krve pro onkologii,co mě 2 krát operovali obě prsa,a v pátek mám narozky,tak sem se onkologičce nechala objenat na kontrolu.To pak bude oslava,jestli budou dobrý výsledky,a nezvrtlo se to na rakovinu.Tak.A vykecala jsem se Vám,ulevilo se mi,a můžu už jít do hajan(do postele).Všem Vám přeji hezkou dobrou noc,a heščí zítřek i ty další dny.Všechny Vás mám hodně ráda,i když se neozývám,myslím na Vás.Tak posílám pusinky,a všechny,všechny zdravím.
.
.operace trvala asi 4 hodiny v narkoze,pak sem se probudil na ip a tam sem zvracel a trpěl bolestma a pak mě převezly na pokoj...celý den sem zvracel a měl takové bolesti jako by mi do páteře někdo zabodl noše nebo sekeru celou silou a ještě v té ráně s tím hýbal.dávaly mi injekce a tablety proti bolestem,ale nic nezabíralo,tu bolest sem musel celý den a půl vytrpět.nikomu to nepřeju.3 den po operaci už mi bylo o dost lépe a poprvé mi pomohly se postavit na nohy a udělat pár kroků.mezi tím se mi točila hlava a bylo mi špatně,takže sem to zvládl až asi na 5 pokus a postavil sem se a udělal asi 10 kroků.pak už se to den za dnem začalo zlepšovat.ted sem po týdnu stráveném v nemocnici doma a je mi skvěle.trochu chodím,cvičím-rehabilituju.nemám bolesti.6 týdnů nesmím sedět.takže ted píšu v leže,na postely mám klávesnici.pobyt v nemocnici a personál i kolegové byly skvělí.jestly to tak půjde dál tak sem udělal nejlepší rozhodnutí v životě-operace.děkuji bohu za všechno