Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Ahojky Haníí
nedinka
| 2. 11. 2009 15:36
teda, ty jsi vzorňačka . Můžeš mě prozradit, kde jsi to CD koupila?
Dr mě akorát řekla, že se mám šetřit a bavili jsme se o těch lázních...prý mi je napíše, kam budu chtít....ale já ještě nevím, kam je chci...Mě na tu kontrolu vezla teta autem...ležela jsem v zadu a na městě jsem sehrála divadlo tím, jak jsem vysedala . Já jsem tam jít nemusela, ale potřebovala jsem jí odevzdat papíry a taky jsem chtěla lístek na peníze..
Jo, měla jsem tam na tom řezu takovou zelenou čáru, už tam ale není- smyla se
já se otáčím v pohodě, jenom někdy, když se jakoby vykroutím, tak to ucítím...
Jinak bych řekla, že je to čím dál lepší, dokonce jsem si už nazula ponožky , ale trochu to bolelo...A kalhoty si sundávám stejně, jako Ty...jednu nohavicu stáhnu, přišlápnu nohou a pak setřásám zbytek...no a pak už jen poručím dětem, at mě ty kalhoty uklidí
Ale nebojte, bude líp....
pro Burdysku
petraceb
| 2. 11. 2009 15:15
Ahoj Burdysko,
no já ti nevím, ale vyléčit se samo sebou z plotny asi nejde. Nechci strašit, ale možná že je to klid před bouří a nebo ti to fakt dá na chvilku pokoj, ale pak se to může vrátit a být to ještě horší a kor, když máš tak velký výhřez. Být tebou tak si s tim nezahrávám, jak už jsem psala, pak je to nevratná záležitost a nohu už nebudeš mít jako dřív.
Měj se pěkně
Hani
petraceb
| 2. 11. 2009 15:13
Ahoj Hani,
ty jsi pilná jak včelička, ale děláš dobře, že cvičíš. Aspoň nebudeš mít žádné komplikace.
Já si v práci lehnout nemůžu, i když by to bylo moc prííííma , ale bohužel a doma taky ne. Páč mám pc v komurce a postýlku v jiném pokoji.
Ano je to dálkové studium, chodím každý čtvrtek do školy.
Jééé to by bylo super, kdyby jsi mi i ty pomohla. Děláme teď mechaniku a k tomu rovnoměrný pohyb, nerovnoměrný, volný pád, atd.
Měj se krásně, papa
ahoj holky
burdyska
| 2. 11. 2009 15:05
tak nevím, jestl je to normální ale mně už nic nebolí ani mi nerv netáhne do stehna. Ve čtvrtek to byl týden, co mně odvezli na neurologii. Myslíte, že bych se z tý plotny mohla vyléčit? Výhřez mám ale 8X11, což je dost velký. Ve středu jdu na první rehabilitaci.
Petro!
srnka
| 2. 11. 2009 15:04
Ahojky !
Tak si lehni, aha, pokud nemáš notasa, tak asi ne...no, ale aji tak,by se dalo nějak lehnout s klávesnicí. ale asi ne.
Máš dálkový studium? teda předpokládám...
No možná bych něco mohla poradit ve fyzice....
Tak se mějte pěkně holky...
Páji!
srnka
| 2. 11. 2009 15:01
Ahoj holky!
Kde jsem?Dopoledne cvičím se zakoupeným CD pro plotýnkáře, pak se napapám a po obědě (páč mě to posunování noh vysílí) spinkám jako miminko
A copak ti řekla paní dr. na kontrole?
Já jsem ještě nikde nebyla, protože bych musela jet autem. Tak nevím, zda jít a nebo stačí až kontrola u mudr, co mě operoval. Jinak náplast mám odlepenou Stehů mám jen 6 a není to moc dlouhý, ale v jednom místě to mám vystouplé a divné. a trochu zarudlý. Měla jsi to potřený zelenou mastičkou?
Citíš ty záda taky při otáčení? já hlavně po cvičení cítím úplně tu bederku, ty kosti tam, bych nevěřila, že to budu někdy cítit . Odpočinila jsi si po výletě za dr už?To byla dřina co?
Teda, to je docela síla, že se ti zdálo o Dr. Jiřím...no není se čemu divit, když jsme se o něm tady bavili. Mě se zdálo, že plavu v moři...tak se měj krásně...
Pájiku
petraceb
| 2. 11. 2009 12:16
tak to musel být opravdu sen jak vyšitej .
Je to hrozný, ale srdci člověk neporučí. No mám na něj mail, ale přeci je to jen lékař a nevim zda by se nějakým mailem zabejval a kor když je tak zaneprázděný, ale potřebuje to ze mě ven. Nebo, že bych se vydávala za novinářku a že chci s nim udělat rozhovor , na to bych asi neměla odvahu
Tak s tou matikou by jsi mi moc pomohla, protože jsem úplně mimo.
Teren ti dal tedy záhul viď, já si pamatuju, když jsem musela na rehábku, že mi ten kilásek stačil než jsem se tam dopajdala.
Dneska mě to zas nějak bere, jak tu dýl sedim tak je to znát
Peti
nedinka
| 2. 11. 2009 11:51
No právě, že ano...mě se to tak nějak namíchalo, operace, doktor, šrouby....
A nemysli si, vím dobře co cítíš...já na tom byla stejně v loni v tuto dobu...nakonec jsem jej dlouho naviděla tak to přešlo...
S fyzikou Tě zklamu....s matikou bych možná něco povzpomínala..
Dneska jsem byla na kontrole u naší dr., a jsem celkově zničená, po měsíci jsem se dostala do terénu, tak to byl pro mě záhul..dnes už nic nedělám...
Pájo
petraceb
| 2. 11. 2009 10:01
Ahoj Pájo,
ježiš tak už se ti zdálo i o operaci??? , to je hustý. A operoval tě Jiřík?
Jééé ty jsi hodná, jen je tedy škoda, že se neznáme dřív, to je fakt. Už se ze mě stává asi magor, neustále na něj myslim, až je mi z toho do breku, ach jo .
Dodělávám si maturu, takže gympl a berem teď z matiky množiny, podmnožiny, absolutní hodnotu reálného čísla a z fyziky, rovnoměrný a nerovnoměrný pohyb, volný pád. Budeš moc hodná.
Dneska to docela jde, semtam dloubne v páteři. A jak je tobě?
Ahojky Peti
nedinka
| 2. 11. 2009 08:44
Ty brďo, mě už se o tom Tvém doktorovi zdálo taky...ale neboj- bylo to v souvislosti s operací....
Škoda, že jsme se neznali dřív...já by jsem se obětovala, a šla na konzultací i k němu, než jsem se nechala operovat na Karláku...a Tys mě mohla dělat doprovod....
Jakou děláš školu???a ohledně té matiky..pokusila bych se...oč jde???
Jinak jak je Ti dneska? A
A jak je Hanííí??? Kde jsi dneska???
vzkaz
petraceb
| 1. 11. 2009 15:37
Děkuji za nápady, jen nevím které rádio poslouchá, i když je fakt, že mu to může říct někdo jeho známý, no a jestli je ženatý tak by mu to mohla říct žena , to by bylo hustý teda .
No a s tím doprovodem, ještě by si lidi mysleli, že jsem nějaký vrahoun , ale máš dobrý nápady, fakt.
A nechceš mu zavolat, že ho miluju? . Si připadám jak malá holka, takhle jsme to taky vždy řešily, když se nám líbil nějaký kluk .
Dobře tak odpočívej a pak se zase ozvy.
Já se jdu zatim učit. Čeká mě písemka z matiky a jak jsem pár dní chyběla ve škole tak to nevim, takže samouk. Ale kdyby jste někdo věděl množiny, absolutní hodnotu tak budu ráda za vysvětlení , kujůů
plán
srnka
| 1. 11. 2009 15:28
tak, co zavolat do rádia a nechat mu vzkaz...no, ale do kterýho že...třebas to uslyší někdo z jeho známých a řekne mu to...
budu přemýšlet dál...no tak co si hodit inzerát, že půjdeš jako doprovod s někým do ambulance to je blbej nápad asi...
asi se na chvilku zase odpojím...zatím papapa ale vrátím se zase pa holky, musím využit, že v neděli se někdo doma objeví.
Kde ležíte? Taky na samotce v ložnici? Mě to v obýváku nejde ležet, teda nejde vstávat.
Hani
petraceb
| 1. 11. 2009 15:20
Hani neměla, ale jak píšetě, neměla jsem aspoň divoké sny .
Já si to mažu tim Contratubexem nebo jak se to jmenuje a prý je dobrý i sádličko. To je dobře, že ti vitamínky pomohly.
Děkuju , no já jsem tomu nemohla věřit pěkně dlouho, že si vybrali mě .
Přesně tak, srdci se nedá poručit, ale to trápení okolo .
Já právě nemám s kym jít do tý ambulance a vy jste moc daleko , že bych si vás vypůjčila .
To budeš ráda, když mi nějak pomůžeš . Já ti nevim, psát mu mail mi přijde divný a volat mu? Tak na to nemám nervy , já bych koktala jak kokta
práce
srnka
| 1. 11. 2009 15:14
ahojky Peťo!
Koumám, že jsi neměla sny o doktorovi každej den není posvícení, Pája má pravdu, tak ses aspoň moc nevrtěla v noci a něco sis neudělala
Na jizvu prej jsou dobrý nějaký masti, mě doporučili baštit vitaminy skupiny B.
Taky jsemměla po znaménku tak tvrdou jizvu, mazala jsem to občas a časem to bylo v pohodě.
Jsem zvědavá, co mě řeknou večer doma.....
Ty máš ale štěstí, usmálo se na tebe jsem ráda aji za tebe.
Srdci se nedá poroučet a co s doktorem? Těžko říci, chtělo by to vymyslet nějaký plán jak se s ním setkat. Co jít s někým jako doprovod do ambulance? no musím zapřemýšlet.......... třebas dáme něco dohromady....
pro Hanču
petraceb
| 1. 11. 2009 15:01
Ahoj Hani,
tak to musí být docela srandovní svlékání toho pyžama , ale když to jinak nejde viď.
Teda tu jízdu v tom autě vám nezávidim.
Jinak máš asi alergii na tu náplast. Mě těď když braly na krku to mateřské znaménko tak jsem tam měla tu čtverečkovou náplast a hodně to svědilo a měla jsem to červené.
Měj se pěkně, paaa
Ahoj holky
srnka
| 1. 11. 2009 14:55
Ahoj holky, vidím, že už debatujete to já po obědě spinkám. Jste taky furt tak unavený i když furt ležíte?
Páji, to je blbý, že se neposadíš ani na minutu. Já aspon u jídla. Vystihla jsi to přesně, čím, víc se člověk nesmí ohýbat, tím více věcí padá na zem . Dcera je asi veselá kopa a myslí to dobře , že Máchale!!!! .
Zeslíkání řeším tak, že si stoupnu jednou nohou na pyžamo a tahám jej dolů, Tak jedině to jde Musela jsem seto naučit v nemocnici.
Máš to daleko na kontrolu? Taky máš strach z té jízdy v autě?Já tedy jo. Pak i čekání v ordinaci..
Jízvu nemám prý dlouhou. A stehů nevím. Budu se muset večer optat, až mě budou umývat.
Asi si to fakt už odlepím, at to věttrá , děkuji za radu
tak se mějte
práce
petraceb
| 1. 11. 2009 14:36
Pájo,
brouzdala jsem po netu a našla inzerát, že hledaj zapisovatelku, tak jsem odepsala, šla na konkurz a vyhrála. Konečně jsem měla nějaké štěstí. A kolektiv je taky moc super. Škoda, že nejsi z Prahy, zrovna teď hledaj dvě zapisovatelky na trestní odbor. Stačí umět psát všemi deseti trochu rychleji a práce je tvoje. Já jsem z hospodářské a finanční kriminality. Je to špatný, když máš maturu a nemůžeš se nijak uplatinit viď.
Tenhle vzkaz píšu asi už po šestý, vůbec mě to nechce odeslat a píše to eror.
Prosim tě, poradíš mi co mám dělat s tim doktorem? Vim jsem hrozná, ale nemůžu za to, jsem do něj,. však víš
Peti
nedinka
| 1. 11. 2009 13:52
to máš super flek!!! Jak jsi se k němu dostala? To je určo lepší, než sanitářka...
No já jsem odmaturovala na samé jedničky, chtěla jsem jít dál, ale okolnosti mě to jaksi znemožnily...maturovala jsem totiž před třema rokama, víš? No ale tady je to s prací šílené, vzala jsem, co bylo, tak makám v obchodě...ale tuší, že se tam asi nebudu moct vrátit, tak vůbec nevím, co semnou bude...
Pájo
petraceb
| 1. 11. 2009 13:48
mám ji na pravé straně nad zadkem a druhou mám na levé straně na zadku.
Pájo já marodila od prosince 08 do května09, sanitářku dělat jen tak už nemůžu tak jsem dostala místo na Vrchnim státním zastupitelství v Praze jako zapisovatelka, takže sedim v kanceláři a když namluvím právník kazetu tak mu ji opíšu na počítači, atd..
V nemocnici je to velká dřina. Snad ty hubenější stařečkové jsou těžší než ty obéznější.
Pájiku klidně mi můžeš i někdy písnout na mail mufirek@seznam.cz a to platí samozřejmě i pro ostatní
Peti,
nedinka
| 1. 11. 2009 13:44
kde ji máš? No já přestože ji mám celkem hezky sešitou, tak dvojdílné plavky asi nedám....
Peti, a teď děláš co? marodíš? Já když jsem byla v té nemocnici, tak jsem ty sestřičky obdivovala....vedle ležela stará nemohoucí babička...co ty se s ní natahaly!!!
jizva
petraceb
| 1. 11. 2009 13:31
je furt zarudlá, ystouplá a tvrdá, ale časem by měla zbělat
Peti
nedinka
| 1. 11. 2009 13:23
co máš za jizvu?? Mluv na mě česky,. prosím...
Pájik
petraceb
| 1. 11. 2009 13:07
Ahoj Pájo,
tobě taky krásné odpoledne.
Asi máš pravdu, možná, že bych se sebou hodně házela, ale zas na druhou stranu, měla bych pěkné zážitky a o to hezčí den . Ach jo, pořád na něj myslim, je jak droga. Nejradči bych ho navštívila, ale je to chirurg a není co operovat .
To musí bejt hrozný, když se ani pořádně nemůžeš obléct, hrozná představa. A s tim pádáním věcí tak je to dobrej zákon schválnosti.
Dcerka to teda vychytala dobře, Máchel spadlo ti to , to je hustý.
To je dobře, že máš dobrou jizvičku, já mám po tom lipomu keloidní jizvu takže nic moc a je furt vystouplá.
Jinak se tvůj pan doktor umí dobře podepsat
Ahojky holčičky...
nedinka
| 1. 11. 2009 12:58
krásné odpoledne
Peti, ještě , že se Ti o dr nezdálo....víš, třeba by Ti neudělalo dobře, kdybys sebou náhodou házela ze spaní.
Hani, já se nesmím posadit ani na minutu..jen na WC a to ještě velice opatrně..A s tím padáním věcí na zem, to je bomba...mě přijde, že čím víc se nesmím ohýbat, tím víc mě všechno padá....A dcera mě ještě zlobí poznámkami typu:"Máchale, spadlo ti to!!"
A ponožky se neobleču ani nevysleču...já mám problém i s kalhotkama.... Na kontrolu jedu za 14 dnů, tzn. 6 týdnů po operaci...ale to smím v autě polosedět...jinak nevím, jak by mě tam dostali...
Náplast jsem měla v pohodě...a žádné vyrážky jsem neměla...ani obvaz jsem neměnila, nedezinfikovala...mě vlastně pouštěli z nemocnice až po 14-ti dnech... to už jsem ji měla celkem hezkou...Mám ji asi 10 cm a deset stehů..No, ale jak jsem se dívala včera na ti Diagnozu, tak ji mám o moc hezčí, než ten chlápek...po hmatu vůbec nepoznám, kde ji mám...
Třeba jsi jen na něco alergická, nevím...Já bych si to na Tvém místě asi už odlepila a nechala "větrat". Uvidíš, co to udělá...Jak ji máš dlouhou Ty a kolik stehů?
ahoj holky
petraceb
| 1. 11. 2009 11:22
Ahojda,
tak jaká byla noc?
U mě šla, akorát po ránu trochu bolely záda.
Bohužel se mi o doktorovi dnes nic nezdálo, tak snad příště . Vůbec nevim co s tim mám dělat.
papa
doktor
petraceb
| 31. 10. 2009 22:18
ja cííííí toho doktoráááá . už mě z toho hrabe, tak pa
dobrou noc
srnka
| 31. 10. 2009 22:18
taky vám holky přeji dobrou noc plnou krásných snů....pa zítra, díky za ten jeřáb
Pájo
petraceb
| 31. 10. 2009 22:17
přeji ti krásnou noc bezbolestnou, ať ti prášek zabere co nejdřív a můžeš aspoň spinkat.
Já to mám dobré když ležím takže skoro hned usnu a je to v pohodě, pak nic nebolí. Bolí mě to jen když déle sedim nebo stojim.
papa zítra
zpomalený film...
srnka
| 31. 10. 2009 22:15
Ahoj Páji!
Ten doktor je fakt sympaťák co.........a nejen to, aji chytrý a šikovný....

Já mám 16 den po operaci. Sědím jen u jídla, Ale baštím rychle, protože mě to začne táhnout do nohy. Mám povoleno max 20 minut sedět. Ty nesmíš vůbec?Sehnout se taky nesmím, prej jen přes koleno, jak nás to učila fyzioterapeutka. Když mě něco upadne na zem, tak se začnu smát , nechám to ležet a on mě to pak někdo musí zvednout...
Zpomalený film...jo ,tak to od někud znám....
Nasadíš si ponožky?Mě jde líp zeslíkání
Máš za sebou kontorlu už?
Zajímalo by mě, zda ti svrběla náplast na zádech, či zda jsi ji doma vyměnovala a něčím dezinfikovala. Mě se totiž kolem udělala malá vyrážka nebo co říkali doma, že to mám červený na jedné straně. Tak mě koupily novou náplast, ale svrbí to dál . díky a měj se
Peti a Hani
nedinka
| 31. 10. 2009 22:14
pro dnešek se s Váma loučím, musím si dnes vzít i tabletu..vážně jsem to přehnala...dobře mě tak!!!
Vám přeju bezbolestnou noc a krásné sny,....a Peti, když už se Ti cokkoli zdá, znamená to, že spíš...a když spíš, tak Tě nic nebolí...ne???
Hani, dnes ten jeřáb potřebuju taky....
papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
15. 8. 2025 21:39
14883
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47