Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
ahoj holky
petraceb
| 7. 11. 2009 12:45
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Ted si myslím, že to bude na mě, jak budu cvičit pravidelně a jak budu přistupovat ke svému tělo.
to je síla, brrrrrrrr, jsi fakt statečná, žes to vydržela....
ale mněla by si se vykašlat na práci a jít k doktorovi. Ty jsi po operaci? s tím si fakt nezahrávej!!!!
.
Mě v bolesti pomáhal Dyclofenac, ale pokud máš něco osvědčenějšího, tak neváhej...Hlavně už někam běž....to není normální!!!!!!! mám strach, abys nedopadla nějak špatně...pokud bys měla ten výhřez a ten tlačil na nerv, může se poškodit... Pokud Ti prášky zabírají, tak to nějak vydrž, než půjdeš na to CT, ale pokud ne, tak utíkej hned! já měla možná štěstí v tom, že jsem se přes tu známost dostala do Prahy a ještě hned ten den mě pan poktor poslal na MR, což bylo velké štěstí, protože v té době už jsem měla docela velké bolesti a čekání dejme tomu 3 měsíců na MR by mě zabilo...
....Myslím, že jsi ty tady na té diskusi spomínala Dornovu metodu. Tak já mám skvělou masérku, ke které chodím na lymfatické masáže (už skoro dva roky) a tak jsem ji včera zavolala a zeptala se na tuto metodu. Tak je to v suchu, ona dělá mimo jiných masáží taky Dornovu, kterou kombinuje s Breussovou masáží.