Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Ahojky holčičky a rendolfe.
Brona
| 19. 8. 2009 13:32
Všechny Vás moc zdravím.Vidím,samá choroba,samej strach a bolest .Je to na prášky,jak všichni trpíme.I Martinka se vrátila od moře,a nic není lepší.Já taky minulej týden už myslela,že ochrnu ,nevládala jsem už stát na nohách,a ruky jsem si taky už skoro necítila.V pátek jsem šla hodinu na elektroléčbu,jindy mě to trvá tak 15-20 min.Holky,já bláznila od bolesti.Nakonec jsem nedostala elektřinu,ale 2 obstřeky do páteře ,a pak nějaké galvany,nebo jak jse to menovalo.Já se už nemohla po svejch ani vrátit domů,musel promně dojet manžel,ale už zase chodím,je to né dobré,ale lepší.Dneska jsem byla konečně u toho mého obv.lékaře pro ty papíry do lázní ,mám napsaný Jáchymov,a jako druhé Mariánske Lázně.Zítra by to na pojištovně měli schválit,a pak už jen čekat .Rendolfe,kde jsi Ty v lázních?Nejsi náhodou v Jáchymově?Mně taky upozornovali,že první týden bude krutej ,že se všechno rozbouří,ale pak by to mělo přestat.Mělo by,nevím jestli přestane .Jinak chodím pořád na elektroléčbu a cvičím.Boooože,jak ráda bych šla do těch lázní,pokud je alespon trochu teplo.Jo,vzpoměla jsem si ještě,včera,poprvé co jsem na neschopence,jsem měla kontrolu nemocných,ze sociálky.Ale vše bylo v pořádku,já byla na posteli .Tak ted frčím trochu na sluníčko,at nejsem bílá,a at mám přehřátý záda.Tak všem přeji hodně zdravíčka,možná žádnou bolest,ale to jistě nejde.Posílám pusinu,pa pa
plyšinka
petraceb
| 18. 8. 2009 10:35
Rendiku, děkuju za přání.
Tak snad to bude opravdu jen na ten týden a pak tě to přestane bolet.
To tě dávaj do plynu?
Měj se pěkně, papa
plyšinka
rendolf2
| 18. 8. 2009 09:41
Petulo..jejda,tys měla svátek?..tak dodatečně Vše nej....!no lepší to není,spíše horší,než to bylo,ale to je prej tak na tejden a pak by to mělo přejít....tak snad,na kontr.tady jdu ve středu,tak jim to řeknu,co to semnou dělá...ale jinak procedurky jsou fajn,až na plyn.injekce,to mě bolí ještě tak třeba dvě hoďky....no mnějte se fajně děvčátka......a Ty Peťulo už makáš ju?je toho tady moc už na čtení,když nestáhám
Lázně
petraceb
| 18. 8. 2009 07:57
Ahoj Rendy,
tak ti lázně zatim moc nepomáhají viď, to je škoda.
Co ti na to říká doktor?
Už jsis ze mě udělal tu plyšinku???
Měj se príma a písej, paaaa
Outerý
petraceb
| 18. 8. 2009 07:55
Ahoj Martinko,
i tobě moc děkuji za přáníčko .
To mě mrzí, že ti sluníčko moc nepomohlo, teď už ti pomůže asi jen pan neurochirurg. Být tebou tak to moc neodkládám a rovnou se tam objednej, ať to máš co nejdřív za sebou a jsi konečně fit.
Jinak bylo u moře moc krásně viď.
Měj se krásně, papaaaa
DORI
petraceb
| 18. 8. 2009 07:53
Ahoj Mirečko,
děkuju moc za přáníčko.
No já taky doufám, že už budu konečně zdravá.
Teď mi udělaj tu trubici a pak tedy jestli mi nějak zmizí ty bulky v tom podpaží, nějak moc se tam množej kuwy jedny.
Snad mi na to pomůžou ty léčivé rostlinky od toho pána jak jsi mi psala.
Měj se pěkně, papa
Hodně štěstí a zdraví
Martina12
| 17. 8. 2009 18:00
Milá Petruško, přeji ti všechno nej, nej k svátku, všechno, co si přeješ a hlavně, ať už se ti vyřeší ty tvoje zdravotní neduhy a máš jednou provždy po trápení.
Už jsem zpátky od móře a zase v práci. Všechno dopadlo super, i když v Praze na letišti na mě padla deprese, protože noha bolela a já se viděla v bulharský nemocnici, tak naštěstí ne. Obden jsem si brala prášek na bolest, abych si to užila, tak jsem se chvílema přistihla, že na plotnu vůbec nemyslím. Každopádně se to nezhoršilo ani nezlepšilo, i když jsem se nahřívala na teplým písku a snažila se co nejvíc plavat. Teď ještě půjdu několikrát na masáž a pokud nic, začnu se pídit po neurochirurgii. Tak se všichni mějte.
petraceb
DORI
| 17. 8. 2009 13:52
Peti preji Ti vsechno nejlepsi k svatku. Ted jsme

dojely domu a vidim, ze mas dneska svatek. Moc Ti preji, aby jsi uz byla zdrava. Jinak u nas vikend jako kazdy jiny den, my podnikame a to je trosku jine.Mej se krasne a oslav dobre ahojky
Pondělí
petraceb
| 17. 8. 2009 07:45
Ahoj Mirečko,
děkuju za info, hned se na něj mrknu.
To víš, že bych radči s těma bulkama pila nějaké léčivé rostlinky než se zas nechala kuchat, páč bych byla za chvilku jedna velká jizva.
A jaký byl víkend?
papa
:-)))
rendolf2
| 17. 8. 2009 05:59
ahoj Všem,a Monči,Ty jsi mě rozesmála z těma pilulema Lirika..atd....ještě ,že to mělo jen íčka dvě viď?....byl jsem včera a teď doma,pomalu se chystám zpátky,mám od 9ti cvíčo....tak se tu nějte fajně děvčata,všechna....jo a zas mě to začíná bolet,jako před operaci
petraceb
DORI
| 14. 8. 2009 15:38
petuliku, dej si do hledani na internetu Radomir Wojnar . tam Ti vyskoci cela jeho stranka. kdyby to neslo bylinar Radomir Wojnar. Jsem si skoro jista, ze by Ti pomohl a bylinky pit, neboli. Pak az by to nemizelo, muzes jit na operaci .Mej se hezky Mirka Moc Ti drzim palecky
DORI
petraceb
| 14. 8. 2009 14:30
Ahoj Mirečko,
já si taky myslim, že to chce to cvičení. Posílej se tím svaly u tý páteře a nemělo by to pořád bolet.
No právě, ještě ty bulky a budu v poho. Včera jsem si na to zas po delší době sáhla a pořád to pomaličku roste. No zatím to nechám být, ať tu nejsem jak nějakej hypochondr.
Myslíš, že by mi je mohl poslat, aníž bych se s nim setkala osobně?
Písneš mi kdyžkak jeho jméno? Nějak jsem ho zapoměla. Děkuju .
Měj se moc pěkně a přeju hezký weekend
papa
petraceb
DORI
| 14. 8. 2009 14:13
Ahoj Petulko, dekuji za optani. ja zatim porad stejne, jednou oblacno, jednou slunecno, Posledni dny spis oblacno.Ale snazim se vic zase cvicit a nechci to zakriknout. Asi je nejlepsi fakt 3x denne cvicit.. Jsem moc rada, ze to mas za sebou, jeste kdyby Ti tak pomohly ty byliny na ty hrcky, jak jsem Ti psala toho bylinare, nespojila jsi se s nim? staci mu i napsat meil. i kdyz je lepsi osobne, ze by se podival na Tebe. ale Ty to mas vlastne daleko, i kdyz jezdi i jinam, nevim zda do Prahy jezdi. Chtelo by to zeptat se ho. Pokud ne, nech si alespon poslat ty byliny,kdyz mu to opises do telefonu on bude urcite vedet o co jde, verim, ze by Ti pomohl,Tak bud statecna jako jsi. ahoj Petrusko Mirka
Broni
petraceb
| 14. 8. 2009 09:47
Ahoj Broníku,
no co mi doktor teď řekl tak mám marlotovanou tu pravou ledvinu, takže otočenou, ale to prý je tak nějak v pohodě, je to vrozená vada a ta trubice fakt nevím, musim se zeptat až tam půjdu na tu kudlu, možná že to budou vědět až po operaci. Takže ji máš taky zahlou, já prý taky nějakou divnou .
A já si furt říkala, když jsem se dole oholila a pak šla někde na wc tak si samozřejmě nesedám, jen přikrčená a všude mi to teklo po stehnech, sem si říkala, že to neni normální, páč tolik ženskejch se dnes holí a každá čůrá rovně. No teď už vim příčinu .
Tobě to rovnali za živa? Mě ty kroužky budou dávat pod narkozou, prý za živa by to bylo hodně bolestivé.
Škoda, že nebydlíš v Praze, tady by jsis mohla vybrat kam do nemocnice, máme jich tu hooodně, takže kdyby tě někde odbyli tak jít jinam. Jooo ještě mi říkal ten můj kamarád doktor, že jak jsem teď na tý urologický klinice tak jsem v dobrých rukou, že je prej prestižní v čr tak jsem moc ráda. No však jsem taky čuměla, že mě vzali na pohotovosti bez keců, ale fakt příjemnej personál a jak se snaží pomoc a hned různá vyšetření a ještě teď ta operačka.
Tak asi má doktor pravdu, že to můžeš mít z nervů, nebo i z léků. Páč mamka taky někdy občas krvácí a už je v přechodu a když byla po 10letech na kontrole tak tam nic nenašel. Takže je možné, že to bude z nervíků nebo z prášků.
Doufám, že to do úterka zvládneš, ale kdyby se ti to zhoršovalo tak jdi rychle k lékaři. Nikdy nevíš co to může být.
Možná, že se klepeš taky z toho stresu, ten fakt dělá hodně.
Jinak k té fotce, to víš že to zvládneš, sice né hned, ale určitě ano .
Měj se pěkně, papa
DORI
petraceb
| 14. 8. 2009 09:36
Ahoj Mirečko,
děkuji za podporu.
Přesně tak, než čekat k nám skoro do listopadu tak tady už budu ok.
Jen se divim, že to šlo vše rychle a né jako vždy komplikovaně než se něco najde.
Docela to šlo, jen je nepříjemné jak to tam strčí a pak jak vyndá, taková divná tupá bolest. Teď mě to jen štípe, většinou se tam zanese nějaký nešvar při tom vsouvání.
No a jak je tobě???
Hezký den přeju, papa
Ahojky Petruško.
Brona
| 14. 8. 2009 09:19
Tak ted jsem si to přečetla ještě jednou.Nemáš něco vrozenýho s ledvinama,nebo močovým měchýřem ?Já měla vrozenou vadu,měla jsem tu močovou trubici zůženou,a na přilepšení,byla ještě zahlá do pravéhu uhlu ´.Ale jak jsem Ti psala,nebolelo to myslím,když mě ji roztahovali(snad heverem) ,a vyrovnávali.Myslím,že už to mám dobrý,nikam s tím už nechodím,snad kvůli tomu,že jsem nato neměla čas,ale občas potíže mám ,ale to pak využívám samoléčitelství .Víš,ty staré rady,od babiček.No zlatíčko,já nikde nebyla,myslím včera.Musím vydržet do ůterka,to mám zase tu zas....o elektřinu,a pak jsi počkám na neuroložku.Ona bere na objednávku,ale určitě mě veme.Vždyt mě volali,že jsem jejich atletka,a ted stěží hejbu nohama,i rukama,a jak jse přitom třesu,hnus.Já nějak nemůžu přklenout,že do nedávna jsem byla normální,a ted jsem pajdavá,roztřesená ženská,jako kdybych byla alkoholický notorik.Až brečím,jak mě to moc mrzí.Nevím proč jse mě zase tak přitížilo.K tomu lékaři do nemocnice jsem nešla,a nepudu proto,že jsem jim tam znadala,jak jsou hnusní,arogantní,ještě k tomu jsem si myslela,že když jsem Slovenka,že to přidalo,nevím,ale nakonec mě vyhodil,když se přišel podívat dr z vedlejší ordinace,co to je u jeho kolegu za velký křik ,takže jen,kdybych měla umřít,možná jen vtedy tam pudu.Ted pěkně ležím,i tak nic jeného nezvládám ,tak snad to do ůterka doklepu .Petruško,já to krvácení prej můžu mít z nervů,nebo z těch tablet,co jsem jich sebrala ženskýmu ukázat,(měla jsem jich plnej ruksak),a taky prej to může být i zté elektroléčby .Tak mě ještě troje přidal,tak uvidím,jestli se mě alespon to dá do pořádku.Dr chtěl,abych šla na kyretáž,ale pak zase,že ne,když mám jít do těch lázní.Jak mě to už všechno s..e.Nemůžu nic dělat,dokonce i cigaretu držím skoro ve dvou rukách .To si musím zapřít ruku o stůl,abych si trefila do pusy.Až mi je na infarkt, z té mé ubohosti.Ale už běžím do postele,nebo ještě i dneska mám elektroléčbu,tak jsem zase zvědavá,jak to bude probíhat dneska. .Až mě bude trošku lepší,a zvládnu to,tak Vám napíšu,co mě taky poradila moje náhradní rehab.sestra.Takže zatim pa pa,a mějte se všichni dobře.Probůh,a at skončí ty bolesti.Brona .Omlouvám se ještě,přidala jsem jednu fotku,myslíte,že tohle,ještě někdy zvládnem????
petraceb
DORI
| 14. 8. 2009 09:07
Ahoj Petino, Tak jsem vcera cekala jak dopadnes a Ty nic.No myslela jsem, ze asi jsi ze vseho unavena. Vidis, ze to slo driv a ne cekat na to objednani nez bys tam prisla na radu uz budes myt po operaci.To neni zadna sranda, mam radost, ze vis co a jak a alespon tento problem skonci a budes vklidu . Ahojky .Muselo to byt vcera neprijemne.ale hlavne, ze to mas za seboumirka
Urologie
petraceb
| 14. 8. 2009 07:35
Ahoj holky,
včera už jsem vám ani nenapsala, přijela jsem domu a natáhla se do postele a usnula. Už jsem se do práce vracet nemusela.
Tak mě včera na tom rentgenu dali do močové trubice katétr a napojili na infuzi s fyziologickym roztokem a pustilo ho do mě a prý až se mi bude chtít čůrat tak že bych šla normálně na wc tak jim to mám říct, ani nevim jak byla velká ta infuze, ale moc ne tak jsem jim po půlce řekla, že bych už šla tak mě dali ze stolem na stojato a já si vzala plenu a když mudra řekla ať do ni čůrám tak jsem to zkoušela, teda musela jsem to ze sebe tahat jak ... nooo a pak jsem se oblékla a čekala na doktora na ambulanci. Jenže chtěl mít plnej močák tak jsem si šla koupit vodu a čekala až se mi bude chtít, poté šla semnou sestra do jedné místnosti kde jsem se měla vyčůrat do speciálního záchodu kde jim měří rychlost a proud moče, samozřejmě to šlo ze mě jak když mám prostatu . Pak jsem šla tedy rovnou za doktorem a verdikt zní takto, že mám prý hodně zúženou močovou trubici a že to budou řešit chirurgicky, že mi tam prý daj nějaké kroužky co přilnou a roztáhnou vlastně tu trubici, ale musí to být pod narkozou, jinak za živa je to prý hodně bolestivé . Tak mi dal papír na předoperační vyšetření a já si někdy zajdu po ránu k mudře. Jinak na sál jdu v pátek 4.9., do soboty mi nechaj cévku a v neděli snad domu a v pondělí můžu do práce. Jsem mu říkala, že jsem nastoupila do nové práce a že si nemůžu dovolit marodit, aby mě nevyhodili. Sice to nerad slyšel, že prý mám zdraví jen jedno a že jsem přišla včas. Byl by to docela průser, kdybych to nechala a mě se ta trubice uzavřela úplně a já nemohla čůrat, ty brďo bych snad skočila z okna než by mě někdo ráčil uspat a udělat to, znáte to.
Jsem právě myslela, že si vemu na ten pátek dovolenou a teď to vyprávim kolegyni co včera bylo atd a prý si dovolenou určitě nemám brát a jít normálně jako k lékaři na zákrok tak to je fajn, že ušetřim jeden den dovolené.
Ani nevim kde jsem k té zúžené trubici přišla, jsem se ho zapoměla zeptat. Si myslim, že je to způsobené buď vývojovou vadou nebo pozánětlivé. To mi ještě sestra říkala, jak mi dělala to vyšetření s tou cévkou, že mám tu trubici zakřivenou a to ústí nějak hluboko posazené.
Tak doufám, že jsem vám napsala vše co jsem chtěla.
A ty Broni, byla jsi u toho lékaře???!!!??? Nazahrávej si s tim.
Mějte se moc hezky, paaaaaa
Tedunce
petraceb
| 14. 8. 2009 07:16
Ahoj Tedunko,
teda ty máš taky trápení viď.
Že se to furt vyhřezává. No budu tobě i dceři držet moc palečky, i když to asi moc nepomůže.
Taky taková mládá a už mám potíže s páteří. Hlavně ať jste obě v pořádku.
Měj se moc hezky, papa
Smůla a smůla
tedunka
| 12. 8. 2009 11:13
Ahojky všichni.Dlouho jsem neměla čas psát ale jen vždycky přelétnout jak se jterá máte.Rendolf se má si nejlíp co?Já byla s mou dcerou minulý týden u mého neurochirurga na Homolce a bylo to opravdu zajímavé.Já mám nad tím operovaným obratlem v L2/3 a L3/4 další dva výhřezy,zatím jsou malé.Takže verdikt byl-počkáme až dorostou a pak je ufikneme.Moje dvacetiletá dcera mu dala svoji rezonanci a verdikt-nález je k operaci.Tak smlouvala a bude ji udržovat zatím navigovanými obstřiky v chodu ale vidí to prý na podzim příštího roku(nejdéle),že ji bude mít na stole.Tak to se máme co?Mám radost,že některé z Vás jsou už v pohodě.Pa
Broni
petraceb
| 12. 8. 2009 09:10
Broni, děkuju že na mě budeš myslet, hned jak dorazím tak podám info. Mám to zrovna v tak blbou hodinu, v 10.30, takze rano normalne do prace, pak za dve hodky na Karlák a pak zas do práce, ale to se nedá nic dělat.
Broni, já vím, že jsi z toho tak nešťastná, nevím jak bych ti pomohla, já byla taky v takové situaci.
A homolka už s tebou nic dělat nebude nebo máš jít ještě na nějaké vyšetření? Co se zkusit sama objednat na tu Homolku, ale k dr Crobokovi nebo dr Klenerovi? A nebo pak ještě do vojenské ústřední nemocnice ve Střešovicích? Tam je výbornej spondylochirurg - páteřní chirurg dr Hackel, dr Vaněk a dr Plas. Jestli chceš dám ti telefonní čísla na ty ambulance.
Asi by jsi taky potřebovala pořádné sluníčko, buď mořské nebo horské a pořádně ty zádika vyhřát.
Posílala jsem ti receptíky tak jestli taky nějaký máš, budu jim ráda.
Taky posílám pusinu , papapa
Holka moje!!!
Brona
| 12. 8. 2009 08:35
Děkuji Ti za Tvoji moc rychlou odpověd,a taky Tě mám moc .Budu na Tebe zítra myslet.Jen doufám,že to zase nebude něco vážného,a dá jse to rychle do pořádku,a že Tě nebudou pořád jen ozařovat.Já jsem zase z té elektřiny na prášky,kdyby mě to aspon trochu pomohlo.Vždyt už na ní chodím po třetí.Myslím celé serie.Jenže moje dr neuroložka,i rehab.sestřička mě řekli,že potají doufali,že mě budou v té Praze operovat,a nebylo z toho nic,protože jsem měla starý výsledky.Já bych už do toho tak praštila.Vždyt se necítím tak stará,abych jen chcípala.To se mám snad nechat něčím praštit,aby si mě všimli,a něco semnou dělali?Ta elektřina mě připadá,aby se jako neřeklo,že semnou nic nedělají..Tak ráda bych šla i do práce,někam mezi lidi,jenže kde by vzali takového trasláka???Nevím,co budu dělat,jak mě to vše dopadne.Tak si jdu mrknout od Tebe ty e-maily,moc pěkně jsi mě zavalila!!!Posílám Ti pusinu,a všechny zdravím.Pa pa,
Broni
petraceb
| 12. 8. 2009 07:56
Ahoj Broni,
tak koukám, že jsme tu teď obě najednou.
O tom vyšetření jsem teď napsala pod tvůj příspěvek.
Zítra mě to čeká.
Jinak plotýnka trochu zlobí, bederka bolí kvůli stálému sezení, ale už jsem si nějak zvykla na to. Bulky mám pořád, zatím je nechám, ať pořád nelítám po doktorech.
Jooo a na tý vylučovací urografii vše v pořádku, v ledvinách a v močáku žádná překážka a ani kámen,, takže to vypadá na tu zúženou rouru, ale to se snad dozvim zítra. Dr říkal, že je to navíc vyšetření než se to třeba najde, prý jestli zítra nic neuviděj tak mě objedná na rezonanci, já už nechcu, za chvilku budu svítit jak ufo, bůh ví zda můžu mít někdy děti, kvůli těm věčnejm ozařováním. No uvidíme zítra.
To mě mrzí, že ti rhb nepomáhá, ale mě taky nikdy nepomohla, jen po operaci, že se to dalo do normálu.
No budu ti držet moc palečky, aby ti pomohly aspoň ty lázně.
Jinak já jsem byla na neschopence od prosince 2008 do května 2009 a spíš jsem měla psychiku z toho, že nenašli příčinu mejch bolestí a brnění. Pak jsem si teda našla ty lipomy a je to lepší, ale kdyby se ty kuwy nedělaly stále aspoň.
A v práci je to super, moc se mi tu líbí, včera mi přišly moje první korunky odsud, sice jen za půlku měsíce, ale aspoň něco.
Hlavně říkám, že to nechce žádný stres a mít psychiku pod kontrolou, vím že se to říká lehce, já byla taky vynervovaná, ale každý doktor ti řekne, že to vlastně nemusí bejt ani plotýnkou, ale stačí jeden pitomej stres a zasekne se to třeba v těch zádech a pak to jen bolí a ne a ne to povolit.
Mám tě ráda, papa
Středa
petraceb
| 12. 8. 2009 07:48
Ahoj Monči,
tak tyhlé léky fakt neznám.
To maj být na psychiku nebo na bolest??
Monči asi se to píše dohromady a jestli ne tak tady je to fuk .
Noo zítra jdu na to spešl vyšetření, kde mi do močáku přes trubici zavedou hadici a budou do mě pumpovat fyziol roztok a až ucítím, že se mi chce tak jim to mám říct. Si tedy myslim podle svých samostudií , a aby toho nebylo málo tak po vyšetření mám počkat na ambulanci na doktora a mám přijít s plným močákem a bude mi tam strkat nějaké sondy (myslim do močáku ), jinak doktor je fešák , ale dr Chrobok je dr Chrobok
Měj se moc pěkně a už žádnou bolest zad jasný??? Kdyby to tak šlo viď.
paaaaaaa
Ahojky Petruško,Moncyčáku a jiní....
Brona
| 12. 8. 2009 07:44
Ahojky Petulko .Tak jak se máš,co máš novýho?Už máš vše z urologie?Nemohla jsem najít,jak to dopadlo s tou močovou rourou .Dělalali Ti už něco?A co jinak,plottýnky,co ty bulky,pod paží,byla jsi někde ?Ted nějak nejsem v obraze,ale polepším se .V práci dobrý?Já chodím pořád na elektroléčbu,mám pocit,že to vůbec nepomáhá.Těším se do těch lázní,snad mě to pomůže .Nevím ještě kdy pojedu,ani kam,ale snad mě to nepohorší,jak tady někdo psal.Jak jste prosím natom Vy ostatní prosím Vás s psychikou ?Myslím ty,co jsou na neschopence alespon půl roku.Já už jsem na prášky,pořád zavřena doma,protože se mě tak třesou nohy,když chodím,že se stydím jít i ven .Škube mě v zádech,v levé noze mě brní, .Byla bych moc ráda,kdyby to už skončilo,nebo alespon povolilo.Tak se všichni mějte pěkně,a napište taky něco.Pa pa,Brona
dneska
moncycak
| 11. 8. 2009 20:30
Ahoj všichni!! Rendy, mám v propouštěcí zprávě od lékařky z Lázních, že doporučuje opakovat lázeňskou péči. Ale to tam měl každý, no jak jinak si zajistit stálou klientelu,že? Já konečně dolezla k neuroložce a nijak zvlášť jsem nepochodila. Jen další pilule a vypadá to, že opět něco na nervy. Pani viditelně při pondělku neměla nejlepší náladu, a tak ji ani mě případným obstřikem nemínila zlepšit. Už na ní kašlu, budu chodit jinam. Dostala jsem prášky zvané lyrika, nebo lirika nebo lyryka nebo liryka. Ještě jsem ale nenašla lékárnu kde by je měli. Musí je objednat a to bude zítra. Neměla jste je nějaká? Griotko, já tě zabiju!!! To je týrání motorkářek co ty tady píšeš. Já se zatím uklidňuju tím, že co není letos, může být na přezrok. Ale kdybych já před rokem věděla, jak budu za rok zkuhrat...to bych se asi divila. A co ostatní? Jsou tu tací, co se válí u móře... a my nic. Petruš, bezezměn?(píše se to dohromady?¨) Tak zatím dobrou a pište,plačte, fňukejte, ať mám pocit že nejsem chromajzl sama... dík
plotynky
DORI
| 9. 8. 2009 23:03
ahoj griotko, To Ty uz jsi urcite uplne uplne dobra s plotynkama. Muzeme Ti jenom zavidet ale take doufat
výlet
griotka69
| 9. 8. 2009 21:59
Všechny zdravím a jdu podat hlášení a snad i naději, že bude líp - právě jsme se vrátila z dvoudenního výletu do Alp, za dva dny najeto víc jak 800 km a v pohodě myslím, že plotna právě přečkala zátěžovou zkoušku
Prezkoumani PID
lucie78
| 8. 8. 2009 22:14
ahoj.Jsem po operaci plotenek a byl mi uznan PID s tim ze na prezkoumani meho zdr. stavu pujdu za pul roku.6.8.09 to je uz pul roku a zatim jsem zadnou pozvanku neobdrzela.Zavola jsem na CSSZ v miste meho bydliste a tam mi pani odpovedela ze se o to nemam vubec starat a ze vedi co delaji a zadne informace mi nedala.Pak jsem zavolala na Call centrum CSSZ a tam jsem se aspon dozvedela ze prezkoumani melo byt v cervenci a tak pry se to mohlo rozhodnout bez me pritomnosti ze zprav ktere zaslala obvodni lekarka.A tak si pry mam v pulce kazdeho mesice radeji zavolat abych se dozvedela jestli vubec dostanu nejake penize,ale zatim mi pry PID bezi dale.Nemate nekdo zkusenost kdyz CSSZ rozhoduje bez vasi pritomnosti o ID do jake doby bych se mela dozvedet o rozhodnuti?
alespoň
rendolf2
| 8. 8. 2009 18:21
si Monči ráda vzpomeneššš....jj u Lampy je hej..hned druhej večer sem si dal....5kousků...nějak sem ti nemohl přijít na chuť... ale to okolí tu je tedy děsný....půlnoční čas jim je cizí.....jo a porce jídel..teda tj pro ženskou akorát,si myslim,ale já si každej večer kupuji večer něco u vietnamce na kopci...jinak bych zhubl.. mnějte se tu také fajn...papalala...monči,máš nárok zas za rok či ne?nevíš?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 6. 2025 20:13
14505
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka
14. 6. 2025 22:26