Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
sorry
moncycak
| 8. 8. 2009 12:58
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ale že je Pod lampou pěkně? Jako by tam měl sedět Rada Vacátko. No jdu zas ležet. Pro ostatní-trochu to povolilo.Nahřívám,odpočívám,žeru pilule, manžel masíruje mastí....no makáme na tom celá rodina.
Díky za podporu.Co Petruš?Pa
jinak po o. to docela i šlo...ale po dnešku sem zalehl a docela mě to pěkně v tý ráně škube...a to mam procedury dnes první den....třeba to bude ok.....ty s tou ledbinou,teda...tak se prudce otoč,at se ti otočí ledvinka z5....papalala děvčata
, takže jsem furt lítala na wc a mám pěkně odřenej kakaovej věneček 
.
.
. Jinak to u mě docela jde. Na ty záda jsem si už pomalu zvykla, že mě někdy vemou. A jak se cítíš ty po operaci?

si lezla po kopcích a v pohodě. Jak je možný, že se takhle najednou zhoršíš? A ještě ke všemu po operaci. Ach jo. Nechápu, proč tolik lidí má po operaci problémy. Nerozumím tomu. Přece zmenší (obrousí, uříznou, vysajou nebo kdoví co) kousek plotýnky a tím to hasne. Proč má někdo takové problémy i nadále je mi záhadou. Proto taky už 5 měsíců trpím, místo abych šupajdila na operaci. Jsem zoufalá za tebe a za nás za všechny a jsem na nervy z té dovči - když holky se na to moře tak těšily, tak radši riskuju. Myslím na všechny. Buďte na tom co možná nejlíp a tobě Mončy, ať ti dá zítra nějakou kapačku, která ti hned zabere.
,když si to budeš nahřívat.Jen si nedokážu představit,jak zvládneš tu cestu