Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

sorry
moncycak
| 8. 8. 2009 12:58
Níc Petrš-dobrý! Já přehlídla tvůj příspěvek, a ptala jsem se na tebe. Doufám,že ti najdou něco banálního...i když, známe to,ne?
Zlobíš?
moncycak
| 8. 8. 2009 12:53
že se Rendy nestydíš, takhel mě rozplakat,ty nevíš,jak se mi po lázních stýská? Ale že je Pod lampou pěkně? Jako by tam měl sedět Rada Vacátko. No jdu zas ležet. Pro ostatní-trochu to povolilo.Nahřívám,odpočívám,žeru pilule, manžel masíruje mastí....no makáme na tom celá rodina. Díky za podporu.Co Petruš?Pa
po o.
rendolf2
| 7. 8. 2009 18:23
Peťulo....tak přijeď a já si z Tebe udělám plyšinku a můžeš mi dělat společnost.. jinak po o. to docela i šlo...ale po dnešku sem zalehl a docela mě to pěkně v tý ráně škube...a to mam procedury dnes první den....třeba to bude ok.....ty s tou ledbinou,teda...tak se prudce otoč,at se ti otočí ledvinka z5....papalala děvčata
Ahojda
petraceb
| 7. 8. 2009 12:31
Ahojda děvčata,
tak už jsem v práci, přišla jsem v 11h z tý urologie.
Tak prý na tom rtg mám jen pravou ledvinu otočenou, ale to je vývojová vada, což by snad nemělo bolet, jinak nemám žádnem šutr a nic k tomu podobné.
Příští čtvrtek tam mám přjiít zas na vyšetření, kde mi budou na rtg strkat sondičky až do močáku a tak by měli snad poznat zda je tam ta zúžená trubice.
A ještě snad budou zkoumat jak silný mám silný proud moči při vyprazdňování.
Teda holky ten kadící prášek mi dal, zabralo mi to až dnes ráno , takže jsem furt lítala na wc a mám pěkně odřenej kakaovej věneček .
Broni tak jsi pěkně za ty léta užila viď. Co takle poslouchám od známých tak hodně dětiček má problémy s močovym ústrojím.
A Močni jak ti dneska je? Je to už lepší? Jinak máš pravdu, u mě fakt je všechno komplikované .
Teda Rendiku ty se, ale máš. Taky bych se šla někam natáhnout . Dej si piviště i jedno za mě . Jinak to u mě docela jde. Na ty záda jsem si už pomalu zvykla, že mě někdy vemou. A jak se cítíš ty po operaci?
Jak pak je asi Martince v Bulharsku, doufám, že tam nabere dost sil a stratí se jí ta hnusná bolest.
Mějte se pěkně užívejte weekendu. My jedem asi pod stan buď na Šumavu nebo do Adršpachu. tak papapapa
přijeď
rendolf2
| 7. 8. 2009 10:33
tak koukej přijet Moncí....hah...budu ti tu držet fleka...byl jsem včera pod lampou a dal pivíčko,dnes sem ani nechtěl vztávat.....papapa napísanou
copak?
rendolf2
| 7. 8. 2009 10:31
ahojky...copak Moncycákucopak to ctu?neříkej,že taky budu na "odpis"...po lázních...zatím mám dnes jednu první proceduru za sebou a supr...asi se schovám do skříně a zůstanu tu furt,to člověka pěkně rozmazlí.....a copak Ty Peťulo?....jak se ti vede..vůbec nestíhám číst...a dlouho sem tu nebyl...mnějte se všichni fajn.!!!akrásný víkend
to snad není možný
Martina12
| 6. 8. 2009 14:53
Mončyčáku ty máš teda taky pech. Ještě ob dvě stránky vpředu si lezla po kopcích a v pohodě. Jak je možný, že se takhle najednou zhoršíš? A ještě ke všemu po operaci. Ach jo. Nechápu, proč tolik lidí má po operaci problémy. Nerozumím tomu. Přece zmenší (obrousí, uříznou, vysajou nebo kdoví co) kousek plotýnky a tím to hasne. Proč má někdo takové problémy i nadále je mi záhadou. Proto taky už 5 měsíců trpím, místo abych šupajdila na operaci. Jsem zoufalá za tebe a za nás za všechny a jsem na nervy z té dovči - když holky se na to moře tak těšily, tak radši riskuju. Myslím na všechny. Buďte na tom co možná nejlíp a tobě Mončy, ať ti dá zítra nějakou kapačku, která ti hned zabere.
dokola do kolečka
moncycak
| 6. 8. 2009 10:37
ahojky, holky já chci taky k moř!. Myslím,že když to tam nepřežene s turistikou a staráním se o rodinu, což my ženy umíme, tak to sakra musí pomoct. Petruš, tak to už budeš brzy fit,co? No nebudu se rouhat, u tebe nejde nic jednouduše,ale držím palečky. A já jsem zas na hromadě a není to psychika. Jsou to domácí práce. Včera měla malá oslavu svých 7.narozek a tak jsem jí malinko poklidila pokoj. Večer už jsem se sama nezvedla ze židle a teď se mnou manžel musí chodit i na hajzl. Zítra jdu k doktorce,dnes tam není. Kur....že musím být už sprostá, já chtěla jít za týden do práce. To to nikdy neskončí?To musím jen ležet jak mrtvola? Je tu ještě někdo po operaci a není mu dobře?Kromě Rendolfa... No jdu hajat a zobat pilule,co jiného...pa a uzdravujte se mi,jo?
Ahojky všem !!!
Brona
| 6. 8. 2009 09:06
Martinko,hlavně bud opravdu v psychické pohodě,tak jak to píšou i holky.Mě můžeš věřit,je to i tím.Pak jen lež,a nahřívej si zádíčka,kolik to pude.Tak hodně štěstí,a brzo se uzdrav,a pak podej hlášení,jak jsi na tom.Ju ?
Petruško,já byla vtedy moc malinká,moc jsi nepamatuji,jen vím,že jsem se probrala v postílce s nějakým malím chlapečkem .Myslím,že to nebolelo,protože jak já čurávala,ted mě to po létech připadá,jaky by mě tam někdo nasypal sůl,a řezal a řezal.To byli ukrutní bolesti,a taky jsem se snad do 15-16 let počurávala.To byla pěkná ostuda na intru,fuj,už nikdy..Ale vše jsem překonala,ted mám jen bolaví ty prsa,něco trochu myslím s dělohou,něco s plotýnkama,něco,něco...Z každého rožku,trošku ,ale víte,nikdy není tak zle,aby nemohlo být hůř .Hlavně aby byla ta psychika v pohodě,což jse mě nějak nedaří.Zdravím Vás všechny,mám Vás ráda,pa pa,Brona
čvrtek
petraceb
| 6. 8. 2009 07:57
Ahoj holky,
děkuju vám za podporu. Dr říkal, že to bude jen ta minioperace, teda jestli se to vůbec potvrdí, však víte, že mě najít vždy příčinu je fuška. Tak si taky myslím, že se bude jednat jen o jeden den. Někde na netu jsem četla, že je hospitalizace jen tři dny, no snad tohle bude ještě na míň dní.
Broni, to jsi asi užila jako malá viď a kor když jsi tam měla ještě ten šílenej hnis, muselo to dost bolet a hlavně to čůrání. Asi to po operaci taky pěkně štípe, když se jde člověk vyčůrat, ale co, zvládla jsem horší operace tak tohle bude brnkačka.
Dori, tobě taky děkuji za podporu. Já doufám, že ti ty termály pomůžou, kde kdo říká že jsou fajn a prohřejí to. Přesně jak píšeš, taky si myslim, že to má Martinka psychického a stresového rázu. Dělá to hodně moc na zdravíčko.
Martinko tobě přeju krásnou dovolenou, hlavně mysli na něco krásného a ne na tu hnusnou bolest a pěkně prohřívej zádíčka na sluníčku.
Mějte se moc hezky a písajte, paaaaa
Ahoj děvčata,
Martina12
| 6. 8. 2009 07:27
Díky moc všem za podporu. Snad to dopadne, jak přijedu, hned napíšu. Kdybych to nedělala hlavně kvůli dětem, tak jsem opravdu nikam nejela a zůstala v klidu doma, ale holky moře potřebují jako sůl Mějte se všechny co možná nejlépe.
ahoj holky
DORI
| 5. 8. 2009 23:33
Petulko jsem moc rada, ze jsi si to vyridila na tu urologii, vidis, ze to jde a ne cekat, ja myslim, ze minioperace bude fakt na den , vsak to Ti rekne a to by se svet nezblaznil, ale Tobe uz bude dobre, a tak hnusne problemy odbouras. urcite Ti i v praci radi pomuzou a budou myt radost, ze jsi lepsi zdravotne. Tobe Broni dekuji, ze na mne myslis, Vratily jsme se z tech termalu, jak jsem Ti psala na meil. Tak budu cekat co to udela, Zda polepsi, nebo pohorsi.Je pravda, ze jsem si vzdycky zaplavala v ledovem bazenu ,az ted vim, ze to nesmim a tak jsem jen do teplych sla a hned se zabalila do rucniku jak jsem vylezla.Tak mi drz palecky, at se to nezhorsi,Mam Vas rada holky ahojky a moc Vam drzim palce.U Martinky myslim, ze to dela psych, stav to zhorseni, stres a nervozita.Dobre pises, klid a lezet. snad to jeste stihnes Marti sklidnit to vse.Ja mam i ted v lete deku pod sebou.Tak si lehni pokud to jde alespon na 3 dny.At si to uzijes. to Bulharsko
Ahoj holky.
Brona
| 5. 8. 2009 14:53
Ahojky Martinko 12 Petulko,a ostatní.Martinko,čtu jsi tady,že Ti brní ta noha,a skoro celej den.Já to mám s tim brněním už trošku lepší,taky mě brněla levá noha i levá ruka,skoro celý dny.Nevím,mě pomohl klid na lůžku .Ležela jsem kolik jsem mohla,protože to brnění bylo docela nepříjemný,a já měla taky strach,že ochrnu.Mám to už trošku lepší,chodím na tu elektroléčbu .Možná Ti to sluníčko na dovolené pomůže,když si to budeš nahřívat.Jen si nedokážu představit,jak zvládneš tu cestu .Ale budu Ti držet palečky,at je vše v klidu.Petulko,jsem moc ráda,že jsi alespon někde dobře pochodila.Vidíš,psala jsem Ti,že Ti to dopadne dobře.A té minioperace by ses myslím nemusela bát,zeptej se nato doktora,až to bude jisté,že je zůžena ta močová roura .To je jen minimální operace,psala jsem Ti to,mně uspali,já byla tehdy snad 6-7 letá,tak mě dali narkozu na celej den.Myslím,že Tobě by stačilo jen na tu chvíli,co by Ti to dělali.Tak snad by Tě v práci jeden den mohli postrádat,ne?Tak či tak,neměj z toho strach,a dej se do těch vyšetření,protože aby zase něco nebylo horší.Pozdravuji Vás všechny,i naší DORI,snad je holčina taky v pořádku.Držte jse,a Martinko,přeji Vám štastnou cestu,a dávej na sebe moc velikej pozor.Pa pa,všem .....
Středa
petraceb
| 5. 8. 2009 11:40
Ahoj Martinko,
taky jsem ráda, že na mě byl fajn a že s tim něco udělá.
Je fakt jak píšeš, že tohle se moc nestává.
Teda Marti, mě je tě tak líto, že se ti to zhoršilo a kor když máte zaplacenou dovču. Kéž by tě to do pátku přešlo a nebo aspoň tam, kdyby se ti to nahřálo od sluníčka bylo by to moc fajn.
Hlavně žádnou depresi, to spíš pak je ještě horší. Já vím, mě se to řekne, ale hodně záleží jak se člověk cítí psychicky.
Moc ti držím palečky a myslim na tebe.
papa
Ahojky,
Martina12
| 5. 8. 2009 10:51
Petruško, to zní docela dobře. Teda myslím, že tě vůbec vzali a byl k tobě milej - to se často nestává a že ti provedou nějaká vyšetření. Každopádně bude dobře, když zjistí, proč tě to tak zlobí. Já místo, abych se těšila do Bulharska, tak propadám depresi, protože mě to bolí nějak víc a v noze mě tak zvláštně dloube (to jsem ještě nikdy neměla) a o brnění ani nemluvě. Brní mě skoro pořád. Přitom jsme to platili minulý týden a to to bylo mnohem lepší, tak jsem si myslela, že to tak taky zůstane. No snad to dopadne, hlavně abych mohla aspoň sedět.
Urologie
petraceb
| 5. 8. 2009 10:12
Ahojky holky,
tak jsem teď přišla do práce, byla jsem na té urologii.
Vzal mě jako první, teď se mě ptal co mám za potíže, zda to pálí, řeže, teploty. Samozřejmě nemám tak mi nedal ani ATB, že to nemá cenu, když nemá výsledek moči a mám k němu přijít v pátek ráno a ještě v 8.30 tam jdu na rtg ledvin a močáku s kontrastem a pak hned k němu. Jesti tam něco uvidí tak se podle toho rozhodne. Říkal, že to vypadá nejspíš na tu zúženou trubici a nebo konkrement, ale spíš ta trubice, páč žádný koliky nemám. Dostala jsem kadící prášek, kterej si mám zapít zítra ve 14h, to ale nebudu riskovat, aby mě pak průjem chytil někde v metru nebo v buse, tak si ho zapiju až přijedu v 17h domu. Takže vám dám v pátek vědět až přijdu do práce.
Ten doktor byl strašně moc fajn, vůbec žádný kecání, že jdu k nim na pohotovost a né k nám k praktický nebo do nemocnice, no prostě fajn, to neni jako v tom Motole, jestli si na to pamatujete jak jsem to sem psala, jaké měli chování a ještě si dovoli říct ten hnusnej starej děděk že lžu a ani se pak neomluvil.
Jooo a ještě dr říkal, že jestli to bude ta zúženina tak se to léčí minioperací. Jestli mě teda čeká ta operačka tak si to budu muset nechat až někdy na zimu, teď nic nebudu riskovat, aby mě vyhodili, když mám tak super práci. No snad nebude vadit, že opět v pátek budu ráno chybět. Ten strach tam je, abych nedopadla jak s tou Střešovickou nemocnicí. To je děsný, kamkoliv nastoupim tak musim k lékaři.
A co vy holky jak vám je?
Mějte se moc pěkně a pište, papa
čury mury
petraceb
| 4. 8. 2009 11:20
Ahoj děvčata,
tak jsem spíš zkoušela nějakou urologii tady v Praze, na Bulovce a Vinohradech mi to nebrali tak jsem ještě zkusila Karlák a ani mě neobjednávala a řekla ať přijdu co nejdřív na pohotovost, takže tam zítra ráno zajdu a hned jak budu v práci tak vám písnu co a jak. Asi mi budou koukat na tu trubici co? chjo
Hlavně ať nechtěj žádnou hospitalizaci nebo operaci, to fakt ne. Na tu bych mohla jít jedině až v zimě. Jsem o tom četla a naštěstí je hospitalizace jen tři dny.
Tak se mějte hezky, papa
výhřez
griotka69
| 3. 8. 2009 19:11
Já ani nevěděla a nevím, jak velký výhřez jsem měla. Mě nohy brněly a to už je pak asi jedno, jak je to veliké. Když viděltenkrát mudr mé CT, tak první věta byla - operace. A pak jsem se dozvěděla, že kdybych to bývala nechala přes vánoce, že jsem mohla ochrnout. A když mě přijali, tak operatér byl dost naštvaný, že mi na to nikdo nepřišel dříve i přesto, že jsem měla potíže a u lékaře jsem byla....
Já to mám asi tak, tohle byla moje pátá operace a nikdy jsem si nepřipouštěla, že by se to nepovedlo. Tak je to možná tím a nebo máme v Plzni prostě šikovné doktory
ahoj holky
DORI
| 3. 8. 2009 14:04
Petulko, ahoj kdyz ctu jak chodis na WC je mi z toho hrozne. Ja uz Ti davno chtela napsat, jen neni cas a pak zapomenu, Objednej se jinam k lekari na tu urologii, Mne se to zda take strasne dlouho , mlada kocka s takovyma problemama, I pro starou babu je to neprijemne a delala by s tim asi neco, Coz ja proti Tobe jsem. No mezi priblizne vekovo se tak necitim, a tady nas bolest spojuje a vek nerozhoduje, Ze jo.Petulik, drz se a nedej se. volej tam ze pockas i bez objednani kdy by te vzaly, na jaky den toho vypada min. Pokud nemuzes do mesta nekam jinam jit, Myslim, pokud Ti to zdravi dovoli, ja bych jela do mesta do nemocnice, Kdyz je u Vas jen jednou v tydnu to je jasne, ze nema cas.Dnes muzes kamkoliv, zavolej si tam a rekni jak se veci maji.Uvidis, ze to pujde a vemou Te.Tak se drz a napis jak to pokracuje, Musis ale nosit asi i vlozku, ze jo?Zdravim Te pa...
Ty Martinko kdyz mas vyhrez 5mm kdovi , asi zalezi kam a jak je to vyhrezly, ja mam 8mm a take mam jen cvicit a jet do lazni, Vis co si myslim, Nezoufej. Posledne si u pani necekala, ze Ti nepomuze a byla pomoc, Ted jsi ocekavala pomoc a psychika dale sve, Tak to hned neni tak citit, ale muze to za par dnu prijit.Uvidis ze na dovolene bude vse super, Take nebudes myt cas na sebe myslet a zapomenes u decek a na dovolene, Ja take jak zacala delat jsem si vsimla, e nemam cas se tak sledovat a je to hned lepsi Bude to i u Tebe tak a dovolenou si uzijes, Mela jsi se setricky zeptat a co teda ma pomahat kdyz je cviceni jen podpurne.asi to drzeni tela stahovat bricho atd, co doporucuji? Mne je take posledni dny hur, ale jsem zvedala, musela jsem a asi jsem to trosku rozbourila, Tak mi to vcera manzel natiral tim oivovym olejem. Ale uzivam ten geladring fast a to natirani oliv,olejem myslim, ze trosku asi fakt pomaha, Vzdycky od korenu ke krku jemnym tahem jako sestricka delala sousedce na postely v nemocnici tim mickem masaz a pak vzdycky od korenu do boku az k ramenum, Ja to manzelovi take delam i kdyz problem nema a pochvaluje si.Jemne pomalu dlani protahovat porad i 30min,pred spanim, az se ten olej vstreba. teda skoro.Tak se mejte holky a drzte se, moc Vam to preji i sobe Mirka
Pondělí
petraceb
| 3. 8. 2009 08:49
Ahojky holky,
teda já Vám závidim, že si jezdíte na mašině, ja chcu takýýý .
Tak jsem to včera počítala a byla jsem 26x na malé a to moc nepiju, si připadám jak slonice. To si dokáže představit jak ty moje bombarďáky vypadaly.
Zkusim napsat mailika k nám do nemocnice zda by to objednání nešlo dřív než skoro v listopadu. Přeci se nebudu takto furt počůrávat. Stará bába hadr.
Mějte se moc hezky a bezbolestně
Ahojky všichni,
Martina12
| 3. 8. 2009 08:02
Griotko, kdybych věděla, že moje operace dopadne jako ta tvoje, jdu hned. Holky představte si, že jsem zase byla u té šikovné paní, která mi to minule výrazně zlepšila, ale pak se to zase nějak vrátilo do normálu. Tak tentokrát mi to zhoršila, přitom mi dělala to samé jako minule. No chápete to? Už jsem byla tak optimisticky naladěná, že mi někdo od plotny pomůže a zase tohle. A to v pátek letíme do toho Bulharska a já se opět budím v noci a opět pajdám. Já bych do toho kopla. Já mám bolesti už po čtvrté a tentokrát už od března. Jenže mám výhřez "jen" 5 mm a bojím se, že mi řeknou, že to k operaci není, takže asi mám být s bolestma celý život. A to podotýkám, že jsem celá léta chodila 2x týdně cvičit a ještě doma šlapala na steperu a stejně to nevydrželo. Rehabilitační říká, že samotné cvičení nestačí, že to je jen podpůrné. Tak se mějte moc hezky.
griotka
DORI
| 2. 8. 2009 21:26
moc deju griotko za odpoved. Velice mne to zajima, take mam jet do te Trebone a vahala jsem, kdyz tady pisou jak se moc doplaci. mam obavy, ze to vyjde i s tim, co manzel bude platit sam za sebe vic jak more. Teda Ty bud stastna, ze jsi tak v pohode,zavidim Ti. Operace asi moc dobre dopadla. Kolik jsi mela vyhrez a ktere plotynky, Byla i praskla? S tou motorkou teda mas asi nad sebou andela strazneho, ja se motorky bojim i bez plotynky. Jsem asi pohodlnna a radsi tim autem. ale i to mi dela problem, musim myt ten pas bedrovej . Jeste jednou Ti moc dekuji a u toho more at si to uzijes i s manzelem. Obdivuji Vas na motorce k mori, jste odvazni ahojky
Moncycak
griotka69
| 2. 8. 2009 21:02
My tenhle víkend ujeli na motce asi 400 km a v pohodě, fakt mi to nevadí. A jestli mi občas záda zabolí, tak spíš mezi lopatkama, ty plotny mám ok chceme jet na motce k moři, tak snad to vyjde
Dori
griotka69
| 2. 8. 2009 21:00
Já jezdím do lázní tak nějak celý život a teda po dvakrát naposledy jsem byla v Třeboni. Jsou tam dovje, Bertiny lázně, tam jsem byla před 5 lety a byla jsem moc spokojená a vloni jsem byla v Auroře. Tam je to na mě moc velké,a le celkově si také nemohu stěžovat. vždycky mi lázně pomohly, akorát vloni mi asi ty plotny dodělaly, ale nemohly za to lázně, protože já tam jela s tím, že vyhřezlou plotýnku nemám. No a holt jsme si to nějak rozbouřila a pak už to šlo rychle. Na druhou stranu, alespoň to bylo hned a mnou a teď jsem v pohodě. Cvičit necvičím, měla bych cvičit celý život, ale jsem lemra a když je mi dobře, tak na to peču. Akorát trochu sportuju a chodím na masáže. Po operaci jsem v lázních ještě nebyla, budu si žádat až v září. A chci zase do Třeboně.
Mějte se krásně a pokud možno bezbolestně
Dávka pozitiva
moncycak
| 1. 8. 2009 19:04
Ahoj chromajzlíci.

Tak hezky popořádku. Taky jsem se zbláznila a jela s rodinou do Českosaského švýcarska. Jezdíme tam skoro každý rok, a vím, co to je za tůry, když se chceš někam podívat. Byli jsme tam jen 3 dny,ale každý den jsme ušli několik kilometrů. 2x dokonce do takovýho krpálu, že jsem myslela, že se překotím na záda. Počítala jsem s tím, že se pak několik dní budu jen plazit po břiše. A hele, nic mi není. Nechci to zakřiknout, ale je mi trošku líp, než když jsme odjeli. Divný,ne? Hlídala jsem se, zpevňovala při chůzi břišní svaly, podsazovala pánev, a vypadalo to jako bych měla v ***i oj a bála se že mi vypadne. Ale no a co! A ještě něco, kámoška si koupila takový ty tyčky k lyžím, co se nosí na tůry. Mě to vždycky připadalo uhozený, ale zjistila jsem, že když si vezmu v lese 2 klacky, a opírám se o ně, hrozně to ulehčí páteři. Něco jako když chodíte po 4. Mimochodem, ten jeden kopec jsem částečně po 4 vylezla. Tak že závěr...ty lázně mají něco do sebe.

Hele z doktorů si nic nedělejte, já jsem doma jedenáctý měsíc, a furt vyhrožuje obvoďák nějakou komisí. Ale je s tím papírování, a to on nerad.Leni užij si Bulharsko, je tam krásně a levně. Já si ho celý pros.... mám slabší žaludek a jejich voda mi nedělala dobře. Nemohli jsme nikam daleko chodit, protože bych se po...no zážitek... Ale nakoupila sem si tam moc hezký věci. My taky letíme asi v září nebo v říjnu. Vybrali jsme Německou cestovku, protože jsou zhruba o 3000na osobu levnější. Ty naše cestovky ne a ne slevit. Petruško, ty tvý nemoce bys fakt nevymyslela, to musí prostě napsat život. Vždycky se objeví další, aby ses náhodou nenudila,co? Griotko, já zkusila ještě v lázních jet kousek na motorce, ale nešlo to. Milášek koupil novou,( hnusnou, nemůžu jí přijmout do rodiny,) a tak se přijel do lázní pochlubit. Za 14 dní jedem na sraz na Kuňku, ale já jsem doprovodné vozidlo. Jedu autem a táhnu si do stanu nafukovací matraci. Jistota je jistota. Holčiny, furt mi tu někdo chybí... Lenka? Rendolf jede 6.8.do lázní. Tak snad se tu ještě objeví. Pa zatím a myslete pozitivně.
griotka
DORI
| 1. 8. 2009 13:43
tak to mas fajn, kdyz uz jsi po operaci a ne v nejake nejistote, zda cviceni pomuze a podobne pokusy. Cvicis? slysela jsem, ze i po operaci se ma uz celozivotne cvicit. asi jsi si zazila hodne take vseho a mas radost, ze je to super, Verim, ze mas radost, Kde jsi byla v laznich? Je od tebe pekne, ze i kdyz uz mas pokoj jeste zabrousis na tyto stranky, Myslim, ze se sem vyzaluje vecsinou ten kdo trpi v bolestech a hleda vsude pomoc.Ja mam jet do Trebone a po tom co tady i jinde jsem cetla, uvazuji zda vubec jedit do lazni, az se nevratim take nejaka horsi. Vzdycky jsem myslela, ze v laznich se clovek uplne zotavi a dojede super. Mam jet s manzelem a tak jsem to odlozila na pozdeji, ted nemuzeme.Tak griotko at Ti to vydrzi a bolesti co jsi zazila se stanou jen minulosti
ahoj a pa....
uzdravení
griotka69
| 31. 7. 2009 22:47
Ahoj, já byla 17. prosince na operaci. Od února loňského roku jsem měla prblémy, postupem času horší a horší, nikdy mi nikdo neřekl, že to jsou plotýnky, mám problémy s kyčlema - od narození - takže bolesti zad byly přičítány tomu. Chodila jsem akorát na reflexní masáže, díky nim jsem to vydržela. No a v srpnu mě začaly brnět nohy, v září mi dělali obstřik SI kloubu s tím, že ho mám bloklý, to mi docela od bolestí ulevilo. No a pak v listopadu lázně, ne na záda, ale na ty klouby a tam to byla asi konečná, po návratu za cca 14 dní šílené bolesti, pak CT a okamžitě operace.
Takže operace, pak týden v nemocnici, dalších 6 týdnů naprostý klidový režim na lůžku, pak částečná rehabilitace bez procvičování bederní páteře a po půl roce zpátky do práce a je to v pořádku.
Na motorce jezdím, na kole, na kolečkových bruslích. Dokonce jsem už i padla a dobrý, záda vydržela
griotka
DORI
| 31. 7. 2009 21:49
Ahoj griotko, a muzes napsat jak jsi se uzdravila? Mozna jsem lajdak a neprecetla si poradne celou diskusi, na to jsem nemela cas, jen par poslednich, nez jsem se prihlasila, takze budu rada kdyz napises jak to u tebe probehlo, Byla jsi na operaci? To, ze jezdis na motorce, asi Ti bude opravdu moc dobre. Kdyz si to dovolis. Tak Diky akojky Mirka Ja jak dojedu domu, take hned koukam co holky psaly
pátek
griotka69
| 31. 7. 2009 20:16
Ahoj všem, já vás občas sleduju,a le nějak nemám co napsat, jsem trapně uzdravená záda dobrý, nic mě nebolí, funguju už zase normálně. Na dovolené jsem zatím nikde nebyla, mám až v srpnu, přece jen chodím do práce teprve 2 měsíce.... no a jestli to vyjde, pojedeme na motorce někam na jich, asi Francie říkal manžel.
Zítra jedeme taky na výlet na motorce, tentokrát na sever, do Litvínova.... a to je u mě asi všechno, držím palce, aby vám brzy bylo líp, protože mě prostě je
Ahoj holky !!!!!
Brona
| 31. 7. 2009 16:39
To jsem moc ráda,že se Vám stýská.To je od Vás moc pěkný.Já jse mám pořád stejně,jednou je hůř,jednou líp, jako v té písničce.Ted beru tu elektřinu,takže to mám tak různě..Záleží to snad i na počasí.Holky,já Vám tak závidím to moře!!!!!,plavat teda neumím,ale snad bych se jen slunila. U moře jsem ještě nikdy nebyla,nezbývají nato penízky.Ale moc Vám to přeji.Užijte jsi,snad Vám to pomůže,a budete mít klid.Já ted zase řeším výběr lázní.V pondělí jdu na odběry krve a moče,to se prej před lázněma musí.Můj pan doktor včera neměl zrovna nejlepší náladu,dokonce jsi ani nevšiml,že mám od neuroložky doporučený lázně,až na mé upozornění se mě zeptal,jestli tam chci jít.Ale,že marodím od ůnora,nato mě upozornil velice rychle.Nevím,možná kvůli posudkové komisi.Takže v pondělí jdu na VšZP,promluvit si s paní,at mě řekne,kolik jse kde doplácí,a tak.Takže holky,přeji Vám moc pěkný víkend,hodně pohody,a žádné bolesti.Mám Vás ráda. ,pa Brona

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
14. 6. 2025 09:04
14498
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
14. 6. 2025 07:51