Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

dovča
petraceb
| 30. 7. 2009 19:00
Asi jsou zdraví a to je jedině dobře.
To Bulharsko Vám přeju, je tam hezky. My razíme do Chorvatska, sice jsme mohly jinam, ale nějak se mi nechce do hotelu, ale příští rok už asi jo.
Já si myslim, že to je asi těžká škola. No já bych nejradči po gymplu šla na medicínu, miluju jí už kolik let a to vlastně díky mejm problémům. Nejvíc tedy mě láká všeobecná chirurgie, možná nějaká ta specializace, ale ta matura chybí. Stejně nemám šanci jít na medinu, páč se nedá studovat dálkově. Jedině, že by se o mě někdo staral a podporoval. Nebo pak jít na radiologistickýho asistenta.
Nebo taková kriminalistika taky neni špatná.
To si teda počkám, to je fakt. No co nadělám. už od včera pozuruji na kalhotkách jak to mám počuráný tak je tam tom místama růžové.
Tak jsem si včera trošku pobrečela, páč miluju Falca a už je to 11 let co tragicky zahynul a nějak se z toho nemůžu vzpamatovat, jsem praštěná co .
Víš co by byla bomba? Kdyby se nám všem '' plotýnkářkám'' povedlo se sejít a pokecat osobně a i samozřejmě s flanděrou . Jen je škoda, že všichni od sebe bydlíme tak daleko.
Děkuji, no snad jim ty pochvali vydrží.
Po dovolený bychom si chtěly šetřin na štěnátko, buď trpasličí čivavu krátkosrstou, chlupy jen na uších a ocasu a nebo pak trpasličí jorkšíra. Já bych se s tim mazlila jak malá .
papapapa
dovča
Martina12
| 30. 7. 2009 14:22
Asi jsou už všichni zdraví a na dovče a daří se jim dobře, protože kdyby ne, určitě by napsali a svěřili se s bolístkama, tak dobře jim tak , ať jsou v pohodě. Letíme do Bulharska. Starší dcera dělá Ochranu a tvorbu životního prostředí. Mají tam hlavně chemii, biologii a tak. Je to docela těžká škola, ale doufám, že najde uplatnění. Chtěla by to pak ještě zkusit někam dál, ale to je zatím ve hvězdách. Teď bude priorita matura. Na tu urologii si teda ještě počkáš. Kdyby ses objednala hned, už jsi mohla být vyléčená, i když..... známe to. Snad to do té doby vydržíš a třeba ti taky moře pomůže. Kdo ví. To je hezký, že si tě chválí v práci, to je vidět, že nejsi žádný neumětel. Tak ať jim ty pochvaly vydrží, taky se měj co nejlépe. Pa.
čtvrtek
petraceb
| 30. 7. 2009 09:15
Ahoj Martinko,
já Ti taky nevím čím jsem si to zasloužila. Se divim, že jsem neskončila ještě v blázinci z toho všeho.
Tak jsem se konečně včera dokopala k tomu, abych se objednala na tu urologii k nám do nemocnice.
Jsem tam na 27.10. ve 12.30. Bohužel u nás v nemocnici je urologie jen jednou týdně tak proto takové dlouhé datum a asi je hodně lidí nemocných s močovým ústrojím.
Už jsem se měla správně objednat v březnu, kdy mi řekli na neurochíře ať si tam zajdu.
No já doufám, že Ti mořský sluníčko na zádíčká určitě pomůže, protože si to pěkně prohřeješ. Ale nevim jak to bude s plaváním, zda můžeš nebo ne. Někdo říká, že se na plotýnky plavat nesmí a někdo zase že může. Lepší bude když se zeptáš svého lékaře.
Jinak je dobře, že jedete k moři, pěkně si tam odpočineš a budeš relaxovat. Já se taky strašně moc těšim k moři, jak malá holka. Pojedem, ale až v září, až budu mít penízky.
Kam letíte?
A na jakou školu dcera chodí? Myslim dceru budoucí maturantku .
Já se tak moc těšim do školy.
Musim ještě něco napsat.
Včera jsem potkala na chodbě pani ředitelku a ptala se mě jak se mi tu líbí tak říkám strašně moc a že kolektiv nemá chybu tak ji to moc těšilo a říkala, že je moc ráda, že se mi tu líbí a že měli šťastnou ruku, když si vybrali mě a že mě prý chválila i šéfová.
Teda tohle to moc potěší, když jsou semnou spokojené.
To máš pravdu, že sem nikdo moc nepíše. Ani Léňa nenapíše jak se ji daří a Rendolf taky, a i Griotka, Sabča, atd...
Měj se pěkně, paaa
Ahojky,
Martina12
| 30. 7. 2009 07:03
Teda Petruško, ty jsi opravdu unikát. Moc by mě zajímalo čím sis to všechno zasloužila, protože to snad není možný, to abys měla hroší kůži. Kéž by sis to už vybrala a měla po zbytek života klid. Každopádně to tak může být. Já jsem se asi zbláznila a se svojí plotýnkou jsem zaplatila zájezd k moři - letecky. Autobus bych těžko vydržela. Doufám, že se mi to tam nezhorší (za ty peníze by to bylo na mrtvici a hlavně jedeme k moři asi po osmi letech, tak je to pro nás spíš vzácnost). Hlavně kvůli dětem, které minulý školní rok hodně marodily. Třeba tam načerpají dost imunity. Bude pro nás náročný rok. Velká bude maturovat a malá jde do první třídy a jestli já si do toho hodím operaci páteře - tak se půjdu oběsit . Moc by mě zajímalo jak jsou na tom naše kolegyně z minulých příspěvků. pěkně na nás kašlou. Tak ať je Vám aspoň dobře.
DORI
petraceb
| 28. 7. 2009 12:21
Tak hlavně, aby se to nezhoršilo viď. Už takhle sis moc vytrpěla.
Já vůbec nevim kdy mám jít na tu urologii, když jsem se jednou chtěla objednat tak objednací doba byla až za tři měsíce, to je šílený. Tak nevím kam jít. Doporučení mi právě dal gynďák. A praktická s tim stejně nic nezmůže. Jedině se fakt objednat na tu urologii a počkat.
Děkuju, je toho fakt čím dál tim víc. Když si to tak vemu tak za celejch 26 let jsem měla 6 let bolesti levé ruky, tak mi nakonec udělali tenisovej loket, to bylo na prd tak mi vzali cele první levé žebro, to mi dalo nakonec pokoj. pak mě furt bolel podbříšek, tak různé hadičky, pak tedy nakonec mi vzali slepák a to mi ještě našli endometriozu, tu mám snad už vyléčenou. pak mě trápily zuby, během roku jsem byla 13x jen na pohotovosti. šla ven osmička a i sedmička pod zánětem okostice, takže nepůsobila žádná anestezie, to jsem tak ječela, že jsem prý byla slyšet až ven. Pak mě mezitim opět trápil podbříšek a nevolnosti. tak jsem šla na koloskopii, entoroklýzu, gastroskopii, různá rtg, dvoubalonovou enteroskopii, všude možně domě strkali hadice, pak řekli že mám nádor na střevu, pak zase že ho nemám, potom že ho někde asi mám,ale roste tak pomalu, že se špatně hledá, najde se většinou,když už jsou metastáze. jooo taky jsem měla 5x velký cysty na pravém vaječníku. nevim zda budu mít někdy děti, ale dr nic neříkal. no pak přišly ty záda, to bylo žůžo, noha vypadávala takže jsem se válela na zemi, brněla, no však to znáš jak to je, to mi řekly že mám nádor na míše a že můžu ochrnout, pak zas že to byl rozmazanej snímek. teď zase ty samé bulky v sobě. Takže se divim, že ještě nejsem blázen. neřeknu, kdybych byla stará bába tak bodeť, ale v mém věku? no co,, si to v mládí vyberu a ve stáří budu fit
Měj se moc hezky, paaaaa
petraceb
DORI
| 28. 7. 2009 10:41
ahojky, ja porad stejne, Bohu diky. Alespon takto aby to bylo a ne t y strasne bolesti. Hrozim se toho, ze to zase zacne a jeste se tak znovu dostat na vozik. To by byla hruza. Kdyz o Tvym problemu pises, ze to pak stejne tece, to nenechavej a jdi k doktorovi.Musi to byt strasny .Uplne Te lituji, jakoby jsi toho nemela dost. Tak ja bezim ahojky Petulik at je vse zase v normalu a doktor Te potesi
DORI
petraceb
| 28. 7. 2009 08:57
Ahoj Dorinko,,
děkuju za pomoc.
Já to právě zkoušim ještě chvilku posedět a být v absolutním klidu a uvolněná. Ještě pak něco vyteče, ale jak vstanu tak to opět steče po stehnech.
To je děsný. Vložky se mi pořád nechce nosit, ale asi budu muset nebo to bude cítit.
Děkuju za pěstičky.
A jak se cítíš ty?
Myslim na tebe, papa
petraceb
DORI
| 27. 7. 2009 21:57
ahojky petrusko, jak pises o tom problemu s mocenim, ja nevim, ale zkus po vycurani chvili posedet jeste a uplne se uvolnit sklidnit.Mozna se ten zbytek nejak za chvilku dostane ven, Vim, ze jsem to mela, ze jsem se vycurala jak zacaly plotynky a tyto problemy a za chvili jsem citila znovu a znovu nutkani. Pak jsem zustala jednou sedet na wc a za chvilicku ten zbytek vysel . Vim, ze jsem se uplne uvolnila.Mozna Ti to take pomuze. ahojky a drzim Ti pesti.
pro Bronu
DORI
| 27. 7. 2009 21:48
ahojky Broni, nevim zda Ti mam psat na meil, nebo tady, asi se ted nebudes divat nikam, ale kdyby nahodou, treba Ti zitra bude lip, zeptej se doktorky, zda muzes uzivat geladrink fast.Myslim, ze to na tyto veci muze pomahat ja to uzivam uz delsi dobu v kuse. a citim, kdyz vynecham.Nedelam reklamu lekarnam, nemam duvod,take jestly mas moznost udelat si, nebo nekdo by Ti dal kostival, domaci myslim, vykopat kostival koren, umyt poradne a nakrajet na drobno do alpy, uz druhy den muzes pouzit, hodne natiraz i vicekrat si to ja natiram, utisuje a ma se to minim,5x denne. i nohu i zada bederni cast. V nejhorsich bolestech mi toto mirne alespon na chvili utisilo, ta alpa s tim, ale kdyz se to sklidni a natres to , ze uz neni zanet, ale jen to vic boli, mam pocit, ze to druhy den boli mnohem ,mnohem mene V silnejsim zanetu to tak hned neni citit, jen chvilkovou ulevu.Verim ze Ti to Tvuj hodnej manzel nekde vykope. a udela, a slysela jsem i o lupuchovem listu prikladani, ze pomaha, ale to jsem nezkousela, chystam se na to, Uz mi to 2x nekdo doporucoval, jedni, ze to mam semlit a dat prikladat druzi, , ze staci jen listy, mne se teda spis pozdava to namackane nejak alespon, aby ta stava tam pusobila.Az vyzkousim, napisu Ti. Urcite ale rekni doktorce jak to na Tebe pusobi, alespon ji zavolej, je to vubec normalni? ma to pomahat a ne takto rozbolet sileneBroni preji Ti, aby se to sklidnilo a byla jsi fajn. Paaaa Mirka
Ahojky holky.
Brona
| 27. 7. 2009 19:43
Ahojky holky,i Ty staronová Martinko vítej spátky. .Jak si tak čtu,nikomu se nám neulevilo .Já dneska snad chcípnu od bolesti.Začalo mě to odpoledne,ale je to šílený.Jen stěží se udržím na těch mích nožkách.Ještě dnes mě sestřička trošku povzbudila,a už to mám tady.Mám v noze pocit,jako kdybych byla v kuse pod proudem ,a v zádech mě až rve.Zase vidím,že budu čučet jen v posteli.Joooj,jak mě to leze na nervy holky .A to jsem 3 dny ani paty nevytáhla z domu,jen na rehabku a spátky.Holky,jdu do postele.Hlavně Vás chci poprosit,nestrachujte se o mně tak moc,vždyt kdyby bylo nejhůř,tak Vám napíšu sms,a Vy to sem vhodíte.Ale klídek,jsem bojovník,vydržím.Tak pa,a mějte se,bez bolesti.
pomoc?
freezerer
| 27. 7. 2009 12:46
Ja nemam az take velke problemy, ale nedokazem stat v praci 8hod. bez bolesti.Na operaciu to nie je.Skusal som klbovu vyzivu,nepomohla,tal som sa dostal k Naposimu.Patri k anabolickym steroidom,ktore zneuzivaju kulturisti.Ja som vsak si daval iba malu davku 2x5mg denne.Teraz skusam znizit davku na 5mg pred odchodom do prace. Vo vacsom mnozstve (asi 30mg denne) poskodzuje pecen.Vhodne je pri tom brat vitaminy na pecen.Zohnat sa da na ciernom trhu.Bolesti mi ustali mal som viac energie.Ja ich nepredavam,takze ich ani nepropagujem,mne vsak pomohli.Skus to konzulovat s niejakym znamym sportovym doktorom,hoci aj na niejakom fore.Vela zdravia!
Pro Martinku
petraceb
| 27. 7. 2009 12:14
Ahoj Marti,
tak jsi se nám vrátila z chaloupky. Jak jsi se měla?
To mě mrzí, že tě ta zlobivá plotýnka stále bolí.
Já jsem teď byla s kolegyněma u šéfové na vínku. Tak snad nebudu vidět dvojitě
Měj se moc hezky a děkuju, že na mě myslíš. Už mě to taky štve, pořád někde něco dloube .
paaaaaa
Ahoj bolístky,
Martina12
| 27. 7. 2009 10:59
tak jsem tady z chaloupky - týden utekl jako voda. Tak jak jsem odjížděla optimisticky naladěná, protože plotýnka byla lepší, tak se to nějak vrátilo do "normálu". Prostě to bolí stejně jako předtím, ale je to k životu. Někdy spím vcelku dobře, jindy mě to budí - je to na střídačku. Asi taky podle počasí. Jinak vidím, že se vcelku nic moc nezměnilo. Broni, s elektroléčbou je to těžký. Někomu to skutečně může hodně zhoršit, ale většinou se to rozbouří, ale pak by to mělo být lepší. Já chodím na tu magnetoterapii a ještě mám poslední ležení a zatím nic. Myslím na Vás na všechny, hlavně na Péťu. Už abys z toho taky byla venku. Tak hodně síly a energie.
Pondělí
petraceb
| 27. 7. 2009 09:58
Děkuju Broni, takže mě to nejspíš udělaj pod narkozou?
Teda jestli se jedná o tohle. To byl jen můj nápad, že by to mohlo být ono. Prostě to tak cítím, že mi jde ještě moč a najednou se zasekne.
To nevim teda z čim dřív jít, jestli s boulema nebo s trubicí. To si chci ještě nechat vyndat mateřské znamínko. No někdy v zimě, snad mě do tý doby neupadne prso. Z toho mám docela šoufek.
Tak hezky nabíjej a hlavně ať tě to moc nebolí a pak písni.
paaaa
Ahojky Kočičko.
Brona
| 27. 7. 2009 09:53
Já Ti teda moc nevím,ale já kdysi,jako malá,měla taky zůženou močovou trubici,a aby to nebylo málo,měla jsem ji nějak zahlou,do pravého uhla.Rozširovali mě to jako malé,pod narkozou.Mně tam vždycky zůstával moč,a pak mě to tam jakoby hnilo,a já měla pořád,v moči hnis,a bílkoviny.Takže příště nahod něco,co jsem neměla.Mějte se všichni moc pěkně,jdu si nabít baterky.(elektroléčbu)Zatim pa pa,moc se na Vás těším.Brona
Pondělí
petraceb
| 27. 7. 2009 09:45
Ahoj Broni,
to je dobře, že jsi napsala. Už jsme měly strach co je s tebou.
Tak jak ti je dneska?
Broni tak jsem na to přišla proč se pomočuju.
Když čůrám tak to vše vytlačim a pak se mi ta konečná část moče zastaví v močové trubici a už nejde ven, ale jak vstanu a obleču se tak se roztáhne a mě to steče na kalhotky. Tak si myslim, že mám zúženou močovou trubici. By to chtělo jí něčim roztáhnout.
Teda já měla zas víkend. Jsem se musela nafetovat práškama, jak mě bolel ten ksindl na ty ledvině, prostě na tom boku a to v tom podpaží mě taky bralo, šlo mi to až do ramene a nad prso.
Měj se pěkně, papa
Ahoj Petulko moje,i všichni ostatní holčičky,Dori...
Brona
| 25. 7. 2009 11:08
Omlouvám jse Vám všem,že jsem Vám postrašila,to jsem vážně nechtěla,nenapadlo mě,že budete mít o mě takovej strach..Mám Vás všechny moooooc ráda,a těší mě,že mám tak dobré a starostlivé kamarádky .Holky, já jsem na tom nějak stejně, ,dva dny to bolí,jeden se to zdá ok.Ta elektroléčba,to je pro mě zabiják ,snad se z ní zblázním.Rehab.sestřička už má zemně legraci,ještě mě elektřinu ani nezapne,a já už tochu křičím .Nevím proč mám takovou hrůzu,možná ale proto,že mám strach,že to budu mít horší. .Já ted měla plno návštěv,byla jsem unavena,dosti jsem i poléhávala,pak nám nešel internet,a já jse střídám na pc s manželem,,takže mě to vždycky nevijde sem napsát,ale budu se snažit,Vám nedělat starosti ještě i o mně.Hodně Vám všěm děkuji,a to z celého mého .Přeji Vám pěknej víkend,a jestli to bude možné,bez bolesti.Holky,se kterýma si píšu i na e-mail,napíšu Vám taky.To bude můj trest zato,že jsem se nehlásila.Ju?Tak zatim pa pa.Brona
Broni
petraceb
| 24. 7. 2009 19:23
tak to tu nejde. pošlu na maila mého zesnulého
Dopis z mailu
petraceb
| 24. 7. 2009 19:12
Broni, co je s tebou???
Pokusim se Ti napsat znovu dopisek co jsem ti psala v mailu.
Vim, že si koleduju o výprask na prdítko a taky jsem si vědoma co je to amputace. Nějak pak tedy půjdu později do práce a asi si zajdu na gyndu nebo chíru, ale spíš tu gyndu viď, tam mě to taky může prohmatat. K praktické nemá cenu jít, ta mi akorát řekne, že to má každy a že by si to nenechala operovat. Teda já budu samej doktor opět, bych do toho kopla. Ty lipomy si vyřešit, čůrání, to se prej taky řeší menší operací nebo co, pak bych chtěla ještě vyndat mateřské znamínko.
Jinak to víš, že jsi šikulka .
Jinak na tu angličtinu se mrkni na lide.cz a klikni na tu výuku. Nebo se zaregistruj na www.warforum.cz www. wareznet.czwww.warezforum.cz těhle webovek je hafo. Možná, že to bude manžel znát, ale já stahuju z rapidshare a mám ho zaplacenej na měsíc a stojí to přes dvě stovky a můžeš cokoliv stahovat, tady se to dá objednat www.predplacenky.cz . Jinak mám na netu hodně webovek s angličtinou, ale je to spíš bez poslechu, jestli to budeš i tak chtít tak písni.
Jak jsi přežila DD proudy?
Měj se moc hezky a brzo písni. Tady Ti posílám video mé lásky
Broni
DORI
| 24. 7. 2009 12:29
Doufam, ze Ti neni spatne a nejsi uz v nemocnici po te elektrolecbe. Tak se ozvi, at nemusime myt o Tebe starost.ahoj
Broni
DORI
| 24. 7. 2009 12:27
cauko Broni ja take posilala na Tebe meil a take mi to nevzalo, ze mas plnou schranku. Tak s tim neco udelej Mirka ahojky
Broni
petraceb
| 24. 7. 2009 12:00
Broni, odpovídala jsem ti na mail. Byl to trošku delší mailik, ale pořád mi to psalo, že máš plnou schránku tak ti to asi nepřišlo a já ten mail už vymazala
Ahoj plotny
moncycak
| 24. 7. 2009 09:24
Čauky čau... tak nám jde konečně elektřina, to byla noc. Odpojili nám to včera v 17.00, tady tma.... hráli jsme s dětma všechny hry na světě, co se dají hrát po tmě. No očistec
K těm lázním: Já byla v Teplicích, mám to skoro nejblíž, když pominu lázně Kunratice, které jsou v lese a široko daleko nic, tam bych zaručeně zešílela. Teplice jsou krásné město, což jsem nečekala. Je tam několik lázeňských domů a od toho se odvíjí také platby. Všude se platí 60,- na den jako v nemocnici, pak 15,- takový to vzdušný pro městský úřad. Pak je to co lázně to jinak. Já byla v Sadových lázních a tam chtěli 50,- na den ale docházely jsme na jídlo a procedůry do LD Beethoven. Bylo to asi 50 metrů parkem, tak že krásná procházka a vůbec to nevadilo. Na pokoji bylo WC,sprcha a telka. V Beethovenu platí za dvojlůžák 100 a jednolůžák 200. V LD Jirásek snad jen 30 na den a ve Vojenských lázních nic. Ale mají společné WC a sprchu na chodbě. Já tam byla 28 dní a doplácela jsem sumasumárum 3 500,- Ale říkala jsem si, je to dovča na měsíc s plnou penzí a ještě mě obletujou. Stálo to za to. Lázeňský poukaz mi na doporučení neurologa vypsal obvoďák, to jsem poslala s papírama od neurologa do pojišťovny, ti mi poslali že mi to přiklepli a zhruba za 2 týdny mi přišel z lázní termín s informacema kde budu ubytovaná a kolik budu platit. Toť vše. Bylo to nádherný, akorát jsem trochu zblbla, jak se nemusíš o nic starat, tak pak neudržíš informaci. Mozek si rychle odvykne. Tak pa, kdybys ještě něco ráda věděla, napiš, jsem tu skoro denně.
Jinak noc na prd, už nevím jak si lehnout, bolí mě záda, kyčle a celý stehna, jak jsou utlačovaný ty nervíky. V lázních jsme měly hrozný matrace, samý péro a tam se mi spalo fajn. Doma mám zdravotní a celou noc se točím jak na grilu. Tak pa ... Monika
Broni
petraceb
| 24. 7. 2009 08:43
Ahoj Broni, já jsem si dřív s doktorama taky myslela, že to moje čůraní je od páteře, že byla třošku dotknutá ta cauda equina. Kvůli tomu jsem taky byla akutně hospitalizovaná na Homolce na neurochíře, tam mi zavedli do močáku katétr, ale žádně rezidium nevyteklo, pak jen klasicky moč. Tak mi primář řekl, že to bude stresová inkontinence. Ale jinak ze stresem to nemá nic společnýho. Tak by mě zajímalo co na to pomáhá. To cvičení už jsem dělala a pak už nevim, jen jsem četla, že dělam snad v lokálním anestetiku, že ti vložej nějaký proužek dovnitř a tim pak neuniká ta moč. A nebo možná lékama, ale zas do sebe cpát léky se mi nechce, už takhle mě všude dloube a ještě brát znova další svinstvo .
Monča Ti pak napíše určitě, až bude na netu.
Měj se pěkně, papa
Ahojky holčiny!!!
Brona
| 23. 7. 2009 17:15
Tak vidím,jak jse nám to tady nějak všechno rozepsalo,a máme novou kamarádku,ahojky Dori,vátám Tě mezi náma .Děkuji Ti za mooooc velkej příspěvek.Já Ti už konečně odepsala na maila.Jinak hoky,já beru od včera zase tu elektroléčbu a nějaký proudy,mám to už po třetí krát,myslím serie ,tak jsem zvědava,jak to dopadne tentokrát.Po první krát byla z toho nemocnice ,po druhej ,myslím jak se to elektřinou rozdráždilo,začala mě brnět i ta ruka ,a jsem zvědava,co bude ted.Včera mě to tak rozbolelo,že mě v těch zádech trhalo celou noc ,a dneska to rve zase.Ted jdu až příští týden.Nevím holky,jestli to má souvislost,můžu mít v noci v nohách křeče,z té páteře?Petulko,to Tvé čůrání má taky na svědomí ta páteř.Já jsem se ptala pani dr neuroložky,že chodím moc často taky čurat, ,a ona mě řekla,že to může být od těch zad,a taky mě to napsala do papírů,že často chodím na wc.A ještě novinka,pro Tebe Petulko,mám jít do lázní.Nemám ještě rozběhaný nic,jen mám papír pro obv.lékaře,ale ten má do konce měsíce dovču,tak po prvním startuju vybavovat.To bude zase asi pěkná byrokrace,ale uvidíme.Petulko,nevím jak jse menuje ta Tvá stará spolupisatelka,Mončičák,nebo jak,co jse vrátila z lázní,mohla bys mě napsat,kde jsi to byla,kolik jsi doplácela,atd.(Tohle bylo pro tu Mončičák).Holky,zase se jdu pošourat po bytě,at mám pohyb ,nebo jen tloustnu.Tak zatim pa pa,mějte se ůplně bez bolesti.Ahojky Brona.Já Vás mám taky moc ráda,a všechny!!!
Dori
petraceb
| 23. 7. 2009 13:52
Dorinko nemáš vůbec zač. Je fajn, že už jsi to našla.
Tak to je moc dobře, že Vám léčitel pomohl , někdy fakt pomůžou líp než doktor, ale asi jak kdo co umí a na koho co působí. Třeba ten jak jsem u něj byla já tak u něj byl třeba Jágr, atd a jim pomohl, ale moju plotnu nedokázal.
Nějakej čajíček z bylinek bych brala.
To máš pravdu, kdybych šla se všema těma lipoma tak bych byla celá rozřezaná. Nejvíc mě vadí ten v podpaží, jestli je to teda lipom, aby to nebylo něco horšího, pak v ty ruce a na ledvině. Tyhle tři dloubou jak ....
Jooo nemůžete mi ještě někdo poradit co je dobré na stresovou inkontinenci? V tomhle vedru je to fakt děsný. Jinak cvičení pánevního dna, už jsem taky absolvovala. Od tý doby co jsem měla potíže s těma zádáma tak čůrám a ani o tom nevim.
Taky se měj moc hezky Dori a bez bolesti
petraceb
DORI
| 23. 7. 2009 13:37
ahojky, moc dekuji, Ja to porad nemohla najit uz jsem myslela, ze mam nejaky divny stranky a prez jine se tam chodi, vzdycky jsem totiz dala hned diskuse a to uz tam nemas nikde prihlaseni. ted jsem porad hledala a nic tak jsem dala nakonec dennicek a to vyskocilo to prihlaseni. o cem pises Ty.Na dennicek jsem nikdy nesla jeste jsem tady novacek, nevim co to tam je. Takze diky, diky moc
Ten lecitel, to je uplne jiny,delal to jeho deda otec a vzdycky zdarma ja uz s deckama jezdila s muzem i znamej a nechaly jsme mu 100, atd, podle toho kolik nas bylo. On nevedel kolik jsme mu nechaly v obalce.Jenomze ted to dela jeho syn, musel se registrovat, jezdi i na slovensko do Brna atd. ma naklady ,nic se Te a ni nedotkne a ma cennik i na internetu.myslim 250 a do pul roku pokud Ti nepomaha nebo malo, muzes zdarma znovu. Dava nejdriv slabsi ,ale sam rekne, kdyz to bude slabe zesilime je.Jen kouka do oci lupou byl casto i v casopise o nem clanek, Ja vim, ze mi rekne to co i doktor ,tak to tam musi videt, I manzel uz nebere leky silne, po jeho bylinach. Je moc seriozni a slusny clovek, Nemuzu na nej rict ani slovo, asi se mnou kdo ho znaji souhlasi.Jen to mame moc daleko k nemu,On ted o prazdninach nedela v Brne ale u neho doma asi jo, ale to nevim, to je pro nas ale mooc daleko.Tak musim vydrzet do zari, az zacne zase jezdit do Brna.Je to Wojnar Radomir.Moc bych Ti prala, kdyby Ti pomohl a verim, ze jo.Byliny jsou na vsechny nemoci i leky jsou jen z bylin,ale zatezuji ledviny atd.Dokonce i kdyz mu na internetu napises o co jde je schopny Ti byliny napsat,ale je lepsi osobne, kdyz vidi i to o cem treba nevis.Ja mu nechci delat reklamu, proto jsem nepsala to jmeno.Jezdime k nemu , driv k jeho tatovi, ktery uz nezije ale, uz prez 25 let.Vzdyt to by te operacne celou rezaly holcicko, a jeste Ti treba zase neco necha tam a namnozi se Ti to. pokus se nejak jinak se toho zbavit.Tak se mej hezky a moc Ti preji, at se toho zbavis, zvlaste kdyz to tlaci i na nervy paaa ahojky
Přihlášení
petraceb
| 23. 7. 2009 12:38
no já když si otevřu ženy.cz tak se mi tam objeví ženská a žen.cz pod ni je pět žlutejch magazín pro ženy, poradny, diskuze,deníčky, handicap. pod tim je zelenej pruh a tam je vyhledávání a v sekci. a pod tim je zas žlutej pruh a tam je to na přihlášení přihlašovací jmeno a heslo a pak je tam i pamatuj si mě.
No to mi povídej, ve 26 letech a znám snad všechny obory medicíny. No mě ty lipomy tlačej na ruzné nervy atd a tim pádem to tolik dloube. No já se ptala fyzioterapeutky na ty lipomy zda jdou třeba rozmasírovat a prej nejde. jen chirurgicky odstranit. Klidně můžeš napsat jméno toho léčitele. Já byla u pana Hakla, dvakrát. jen mi přiložil ruku na plotýnku a řekl, že mi ten výhřez rozpustí vápníkem co má v sobě. půl hodky to trvalo, vzal si peníze a že mám přijít ještě jednou než půjdu na MRI tak jsem tam šla a prej že mi to rozpustil a na MRI už vidět nic nebude. Hmm na MRI byla pořád vidět ta plotna. Takže k nim asi už ne. I když vim, že ty jejich čajíky můžou mít dobrou sílu.
prihlaseni
DORI
| 23. 7. 2009 11:58
ahoj holky, ja se muzu prihlasit do diskuse pouze tak, ze si najdu meil kde mi potvrdily registraci a kdyz se tim prihlasim tak mi to ukaze, ze uz mam potvrzenou registraci ale vpusti mne to mezi Vas.a muzu napsat do diskuse, Jinak kdyz jen dam do vyhledavace zeny.cz najedu,ale jak chci pridat prispevek vyskoci mi, ze nejsem prihlasena, a nevidim tam nikde, kam mam vepsat heslo a nazev,abych mohla vejit do diskuse, Heslo mi nedela problem to si pamatuji, ale kam to napsat nevim. Nikde tam nevidim nic, kam kliknout,abych se prihlasila i normalne a ne jen tim registracnym meilem,Urcite to jde i jinak Pripadam si nemozna jeste jsem takovy problem nemela, . Budu se take tesit na kamaradku co se vratila z lazni. Asi nejlip opise jak vse probihalo a kolik doplacela atd. I kde byla, kdyz ja i Brona se chystame do lazni moc nas to zajima,
Jestly je pravda, ze se tolik doplaci, to fakt budu uvazovat, zda nejet radsi k mori.I tam se to pekne prohreje a cvicila bych na pokoji rano vecer masaz by mi dal manzel.Rozhodnu se jak se o tom vse dozvim a take na kontrole u p. doktorky to proberu.ja si myslim, ze ted jak je slunicko a teplo, by nam to mohlo pomahat, kdyz prohrivani pomaha na nase zalezitosti.vzdycky i kdyz vesim radlo se davam tak, aby mi prohrivalo zada.Nevim jen je to muj dojem, ze to muze pomoci, vzdyt slunicko je i na kosti.Samozrejme, ne se spalit, jen to prohrat.
Petraceb ty lipony to je desve tvem veku takove starosti ,ale asi lepsi jako plotynky.mozna by na to i nejake caje pomahaly.Nevis? Kdyz na myom pomaha moc caj.Ja mela jit uz na operaci a byla jsem u lecitele co se to diva do oci a napise Ti byliny.Pak na sonu mi doktor rekl, za pul roku ,ze zadna operace se nekona a myom uz je skoro pryc.Myslim, ze to muze byt neco podobneho .nevim zda muzu tady psat jmeno toto lecitele, ale my k nemu jezdime uz dlohe roky i s deckama a vzdycky presne rekl, co komu je a dal byliny.Tak drzim palecky vsem , Ahoj holky Kdo muze do vody, uzijte si letni den,Ja nesmim ,jen do teple a hned utrit.,ale kde ji tady vzit,kdyz termale jsou u nas skoro neni.V tom vedru by to take nebyla velka uleva a tak jsem dnes radsi doma.paa Mirka
Přihlášení
petraceb
| 23. 7. 2009 10:47
Dori, ještě jsem zapoměla skrz to přihlášení.
To je nějaký divný, že ti to nejde přihlásit, znáš správné heslo nebo přezdívku?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
14. 6. 2025 09:04
14498
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
14. 6. 2025 07:51