Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Ahojky všem
petraceb
| 23. 7. 2009 10:44
Dori, já doufám, že Ti bude co nejdřív fajn, už jsis toho zažila až až. Je to docela dobře, že jsi nemusela na operaci a šlo to i bez ní.
Ty lipomy jsou nádory z tukové tkáně. Je to nezhoubný, jen v malém připadě ze můžou zrvrtnout na raka. Asi jsis četla všechny ty příspěvky tady. Ze začátku jsem si myslela s dr, že moje problémy jsou plotýnkou, ale mám jen 3mm protruzi disku, na emg a sep nic. pak mi teda diagnostikovali, že mám nádor na míše a že můžu ochrnout, no nakonec to byl jen rozmazany snímek z magnetické rezonance, ale ty nervy co jsem z toho měla. A pak nakonec jsem si našla v bederce a sakrálce tvrdý velký útvary. Bylo to ty lipomy tak mi je dr oba vyndal, ale pod narkozou, měla jsem je až u kosti. Dělal mi to jeden mladej chirurg a asi mi ho nevzal s celym pouzdrem a to když ho tam nechá tak má lipom tendenci se množit, takže je mám teď všude možně, v podpaží, na ruce u podpaží, snad i v prsu, na krku, v zádech, na zadkem. Nejsou vidět, ale jen na pohmat a dloubou jak sv...
Přesně jak píšeš tak to cítím i já, přijde mi to, že Vás znám kolik let a mám Vás taky ráda.
Ahoj Monči, konečně jsi tu. Takže lázničky byly pěkný? Teda až na to, že se z toho teď budeš muset vzpamatovávat viď.
lázničky
moncycak
| 23. 7. 2009 10:16
Ahoj všichni, jsem opět zde, hlásím návrat z lázní. Ještě jsem nestihla všechno pročíst, ale vidím, že jsem se marně strachovala, že tu zůstanem jen s Petrou, kterou tímto zdravím. No jo, plotýnky jsou prostě věčné. Měsíc jsem se válela v různých termovanách, cvičili se mnou jak o život,píchali do mě divný jehličky s ještě divnějšíma přípravkama a výsledek je ten, že se to pěkně rozbouřilo a 4 týdny se z toho budu uzdravovat. Jinak to bylo moc hezký, ani se mi nechtělo domů. Budu teď přispívat jak to půjde. Zatím se mějte.pa
plotynky
DORI
| 23. 7. 2009 10:01
Holky, napiste mi jak se prihlasujete do diskuse, ja to tam nemuzu najitvzdycky musim najet jen na meil a tam tim prvnim prihlasenim, teda potvrzeni registrace. Jinak to zatim neumim. Diky
plotynky
DORI
| 23. 7. 2009 09:57
cauko holky, ne nebyla jsem na operaci, doktorka i primarka rekly, ze je to starsi zalezitost a pripsaly to tomu nervovemu puvodu, silna deprese z tragedie v rodine.Take i antidepresiva az zabraly. Mam jet do lazni.a cvicit porad. petraceb a co to mas za lipomy o kterych pises? To jak opisujes, ze se musis obcas projit a menit sezeni s prochazkou to ja take, i lehnout kdyz to jde, ale to lezim u cviceni, jinak si na to nenajdu cas lezet mimo spani. Je to zvlastni jak spolecna nemoc lidi zblizi, ze jo?Nezname se osobne ,jen co o sobe cteme, ze trpime podobne a jak jsme si blizke, Mam Vas holky rada a take Vam preju uzdraveni, vsem .Clovek kdyz tim prosel o to vic citi s kazdym. Mirka
Čtvrtek
petraceb
| 23. 7. 2009 07:49
Ahoj holky, teda já to tady prožívám s Vámi. Když si vzpomenu na ty svoje ukrutný bolesti tak je mi z toho na nic.
Jinak v práci je to super, na ty záda žádná dřina. Akorat se musim častěji projít, páč mě pak hrozně bolí bederka z toho sezení. Jinak lipomy rostou, dloubou, prostě na střídačku, jednou mě bolí lipom na tý ledvině, pak zas druhej den dloube v podpaží a trochu už i v prsu. Ach jo, mám jich všude plno a nevim co s tim.
Jinak jste si moc vytrpěly v těch bolestech.
Dori a ty jsi nebyla na operaci, když jsi měla prasklou plotýnku? Je to dost nebezpečný, když ti to tlačí na nerv delší dobu tak pak dojde k nevratnému poškození.
Ježiš dneska má bejt hrozný vedro, fuj.
Holky tak to zvládněte, hlavně žádnou bolest.
papa
plotynky
DORI
| 22. 7. 2009 09:34
Ahoj Broni, dekuji za odpoved.Ja zatim mam bezbolestni noci a spim, to co boli je uz zvyk a tu (u mne pravou nohu, )mam jako zmrazenou, hlavne koleno,Mne to nejvic jde do kycle ze stehna od beder a koleno jak ruzne boli a v noze ,ve svalech mne obcas prejde ruzna bolest.Jak na houpacce jednou jakoby mne rozrizly nohu ze spoda, podruhy jakoby se mi protrhl sval ,takova divna bolest mi prejde v noze a zas par hodin nic a ruzne, vzdy nejak jinak i v kolene, jednou to jde po prave strane do kolena jednou vnitrni, Asi to tak uz bude na porad,ale hlavne, ze skoncily ty silene bolesti kde neslo nijak lezet, sedet stocena jsem jen na te bolave strane lezela a nazvedavala se,no zadna uleva taky ani z injekci i v noci mi je pichaly i prez den infuze a zadna uleva .nic. Doma kdyz jsem tydny lezela a muz mne vozil na obstrik, mi jeste sestricka jezdila pichat injekce . Nic. Ja po minutach do rana pocitala kdy uz pujdu na obstrik, manzel mne umyval a na voziku vozil ,ale i sezeni bylo utrpeni, Nejmensi pohyb byl sileny.Zazila jsem si strasna muka az kricela bolesti a na noc si davala i 2x tablety i na spani a neusnula ani na 10 min.Nic na svete nezabralo,ale stejne si myslim, ze jsem mela nejak ve vyrustkach, nebo v cem skriplej i nerv navic,protoze jak mne muz dovezl domu, pak uz z nemocnice,otacela jsem se pro neco a neslo to porad jsem se snazila az neotravuji muze zas obsluhou a najednou jsem zazila neco ukrutneho, snad nejhorsi co do te doby bylo, To uz mne z nemocnice zase dovezl, jako i odvezl, zadna uleva nebyla ani zlepseni, takze jsem na moji zadost sla domu.Ta bolest byla tak silena, ze jsem rvala ,plakala a vse dohromady,pak nevim zda upadla do bezvedomi, nebo tak tuho usnula po tydnech bez spanku.Muz mi to natiral, prikladal raselinove podusky,jinak nevedel pomoci .Je uzasne hodnej obdivuji ho za to, jak mi pomahal tolik tydnu a prozival vse se mnou.Ja jsem se asi ve 2 v noci vzbudila Broni a muz spal, snazila se posunou na postel, byla jsem vytocena tou bolesti na pul tela ven z postele a tak jsem asi iusnula nebo co, Muz mne zakryl dekama at mne nevzbudi kdyz konecne spim,Jen je mi divny, ze tak najednou a v tak silene bolesti bych usnula, nevim, ale slo se mi posunout a nic nebolelo tak silene. Jen ze vim, ze to neni v poradku a ta noha prava neni moje.Je jak cizi, to znate vsichni.spala jsem pak az do rana a na strane kam se vubec neslo otocit cele tydny do te doby,Vic jsem nezazila tu silenou bolest, neco se mi nejak odblokovalo, ale nevim co a nevim jak, Vysledky z nemocnice byly praskla plotynka a to co z nic tlaci ta boulicka pry tlacila na nervy.skolioza,zanet nervu,artroza,vyrustky a ani nevim co jeste ted. Ja se Broni za dva dni ucila pak chodit o berlych.I kdyz jsem spadla par krat, snazila jsem se porad, az jsem asi za 4 dny pomalu kolem zdi trochu chodila. Na kontrolu jsem uz dosla po 3 tydnech po svych a za to strasne dekuji,uz jsem ani nedoufala.V tech silenych bolestech jsem trpela myslim prez mesic ,do te doby se mi to vracelo kazdy mesic ale mohla jsem chodit v predklonu nez mne to zlozilo na vozik,Broni, ja ale zazila ukrutnou tragedii v zivote o ktere nechci psat a pry to bylo i prez ty vysledky z CT , kde vse je starsi zalezitost pry, tak hlavni duvod byl psychika a silna deprese.Tak mi zmenily leky na antidepresiva.jeden jeste beru do dnes, Sama nevim zda to bylo tak psychicky ve strasnem stavu, ze clovek chtel radsi umrit a myslel, ze nevydrzi uz tolik bolesti a bezsennych noci. Tak Ti to vse pisu proto, ze zda se i u Tebe nejedna take o nejaky takovy problem,kery k tomu pridava, clovek mysli, ze zvladne ale mozek reaguje jinak po delsi dobe.Je pravda ze u mne toto zacalo do mesice po te tragedii v silne mire se projevovat, jinak ja plotynky mela od 13 let, ze to seklo a teplem jsem to vzdycky vylezela a zivot sel dal.vekem se to trochu zhorsovalo,ale nikdy jsem nezazila nic podobne co tyto mesice. Od prosince se to tahalo.Na tom EMG nebo EEGjak to je, s elektrikou a napichovanim svalu jehlama jsem take byla, ale jak si nohu tolik necitim, ja to tak necitila az doma ty vpichy jak jsem se toho dotkla dost bylo bolestive par dnu a prvni dny mi ruzne skubalo nohou.Jinak to ze jsi slovenka jsem si cetla uz v tech jinych prispevkach, kam jsem tenkrat chodila i ja, na Zeny cz, jsem narazila nahodne.Mam zatim nejak problem se prihlasit, nevim kde a jak, vzdycky najedu na meil a prez to se prihlasim, ale myslim, ze se to musim delat jinak. Jeste ke mne, mela jsem pak ten klidovej rezim 6 tydnu s rehab. cvicim denne 3x minim, 2x ale jak se nekdy k tomu nedosta nu rano, az odpoledne a ze jen jednou cvicim hned je mi za den hur. Jinak uz jezdim ale pouze s bedernim pasem, cvicim stale,asi je to dozivotne. My podnikame a tak jsem nemela PN jen jsem proste byla doma. Kdyz jsem zacala delat zapominala jsem se tolik sledovat jako doma,Porad se ale strasne hlidam, nic nezvedam, v trupou se neotacim drepnu si misto ohnuti atd. jinak se oblikam a vse.Myslim jinym zpusobem. a plotynky mam porad v teple, jak se k veceru ochladi uz mam svetr zavazanej prez pas. Manzel mi minim, 1x tydne dela vtirani olivoveho olejej do zad.
Jeste jsem si dnes precetla o tech laznich, jsem prekvapena, ze se doplaci, ja az k tomu asi nedosla.To je neco teda.Videla jsem, ze je to dost drahe, ale byla v klidu, ze nebudu platit nic. No ted uz si jista nejsem. Uvidime kolik to nakonec vyjde vsechno. Borni mej se hezky, a rekni doktorce jak Te to boli, a cim to je. at Ti to vysvetli. Ta elektrolecba. Myslis, ze je to v poradku? Tak paaa drz se a moc moc preju vsem, aby ty silene bolesti ustoupily a slo to alespon vydrzet. Mirka
Kamilko
Brona
| 22. 7. 2009 09:18
promin,zapoměla jsem Ti napsat tu moji e-mailovou adr.
sado4@seznam.cz Pa pa
Ahoj brikam-Kamilko.
Brona
| 22. 7. 2009 09:13
Moc Ti děkuji za příspěvek,který jsi mi poslala.Dost mě tedy překvapili ty ceny,co píšeš .Je pravda,že jsou dost velké,a taky hezky rozdílné,a snad by vyšlo i levněj to moře(u kterého jsem ještě nikdy nebyla),ale možná mě to pomůže.Když už trpím tak dlouho v bolestech,tak ještě snad skusím ty lázně.Paní doktorka mě spomínala něco ohledně tří měsíců,já to pochopila tak,že do tří měsíců bych měla jet.Můj obvodák má ještě dovču,do konce měsíce,pak pudu k němu,at mě vypíše tu žádost,a odevzdám to na VšZP.Prej to budu mít všechno hrazeno,ale o těch doplatcích jsem věděla ,ale je to pěkná páka .Juknu jse až přindu z rehabky na ty lázně,už i včera večer jsem tady dostala vzkaz,já musím hledat i na mapě,kde to je,nebo tady v ČR to neznám.Každopádně Ti Kamilko děkuji za informaci,hodně mě to pomůže při rozhodování.Ještě mě paní dr poradila,abych nejezdila do moc velkých lázní,prej tam toho mají moc,a pak berou pacientů jako na běžícím páse-jako kusy.V malých se prej věnujou víc..Té radě jsem se taky potěšila,vidím,že paní dr se o mě vážně zajímá,a chce mě pomoct..Takže vrátím se,a juknu lázně.Jěště jednou díky,a taky VŠEM přeji mooooc pěknej ,SLUNÍČKOVEJ DEN .Brona
Pro Bronu -lázně
bri
| 22. 7. 2009 07:23
Ahoj Broni,já jsem si teď zjišťovala lázně a byla jsem docela nemile překvapená.Přesto že jde o komplexní lázeňskou léčbu,jsou ve většině lázní docela velké doplatky za ubytování.Já jsem měla vybrané lázně Bělohrad,Bohdaněč (to je k nám docela blízko)a Třeboň.V Bělohradu jsou dení doplatky při komplexní léčbě na dvoulůžkovém pokoji 179-287,-Kč/den (to je včetně těch 60,-Kč regulačního poplatku).V Bohdanči je to podobné,v Třeboni Berta-350-380,-Kč/den a nejlépe vycházejí Třeboň Aurora,tam se platí jen 75,-Kč/den.Když si to člověk spočítá,mohl by za ty doplatky k moři Pokud bys mi poslal email,můžu ti přeposlat odpovědi z některých lázní právě k doplatkům.Jinak nejvíce toho najdeš na http://www.moje-lazne.cz/ .A ještě důležité upozornění,vyřízení žádosti trvá až 3 měsíce,tak si to dobře naplánuj.Přeju krásný a bezbolestný den. Kamila
Ahoj Dori.
Brona
| 21. 7. 2009 23:24
Děkuji za Tvoji odpověd..Nevím,jestli jsi si četla odemně všechny příspěvky,nevím,možná jsem se i zle vyjádřila,(jsem Slovenka),ale já už na elektroléčbu chodila v kolínské nemocnici,a tak se mě zhoršil zdrav.stav,že jsem musela jít do nemocnice ležet,na kapačky.Dávali mě taky 3 krát denně injekce od bolesti,nic mě nepomáhalo.Dr jsi mysleli,že simuluju,tak jsem se při nich cítila. .Ted jsem chodila na nějaký proudy,to byla taky elektřika,to jsem v levé noze skoro ani necítila,protože ji mám jako by mě pořád brněla,i levá ruka .A ted minulé pondělí jsem byla na ůplně šíleném vyšetření,2 hodky domně pouštěli elektř,pak mě pychli do levé nohy do stehna jehlu,do toho zase pustili proud,já Ti tam až umírala.Přečti si to snad to je o 1-2 stránky spátky.Takže já mám z té elektro rehab.hrůzu předem. .Ale snad to bude dobrý.Na ty lázně se juknu ráno,ted už se mě všechno rozlévá před očima.Přeji Ti peknou,a pokud to pude,bezbolestní noc. Ozvu se zítra.Pa pa,všem.
plotynky
DORI
| 21. 7. 2009 22:09
Mila Broni, ahoj, dekuji za odpoved, uz jsem sledovala Tvoje potize na rubrice zdravi, jak jsi se bala operace,Byla jsem moc zvedava, jak jsi dopadla a az tady jsem nasla od Tebe nove prispevky,tak vim, ze nejdes na operaci.Ja kdyz jsem videla na rehab. jak maji zeny elektrolecbu, prala jsem si ji take, aby mi to vic pomohlo, jen parafin a cviceni se mi zdalo na to malo, ale vidim, ze Ty mas z toho strach. To je bolestive? Musis take verit, ze Ti to pomuze,snad to bude lepsi Broni, Co se ptas na lazne, ja mam take navrh od doktorky, ale musela jsem to odlozit na pozdeji, ted si to nemuzu dovolit.Ale pry jsou nejlepsi na plotynky v Treboni.Ja si to prohlizela na internetu.mas tam vsechno i jak ktera procedura zabira,ale stejne Ti lekar az tam navrhne pry co budes brat,Ja take jeste nebyla a tak jsem se zajimala o vse. Tobe to pojistovna ma zaplatit, a tak se nemusis zajimat o finance, kdyz chces sama, musis si platit. Tak jsem zvedava, jestly Ti vic zabere rehab .a elektrolecba.Moc Ti to preji Ja uz s Tebou prozivala problem driv, i jsem Ti odepsala,na neco v tom hledam zdravi myslim to bylo.Broni doufam, ze jsem Ti pomohla a najdes si ty lazne, kdy maj jit?Zatim se loucim a dekuji jeste jednou
Ahojky Dori.
Brona
| 21. 7. 2009 20:49
Vítej,mezi námi.Já si ted přečetla Tvůj příspěvek.Nevím Ti říct přesně,ale u té bosorky za 3500 Kč byla Martina 12,ale ta je tento týden na dovolené,musíš počkat až jse vrátí,ale myslím,že to byli zbytečně vyhozené peníze .To Martinka tam taky šla s velkou naději na pomoc,ale vím,že psala,že chodí na nějaký magnety,myslím na rehabku.A jinak holky,já od zítřka znova začínám rehabku,elektroléčbu ,a takovou mám z ní hrůzu.Bodej by mě to ale pomohlo.No,a moje paní dr neuroložka mě dnes napsala papír pro obvodáka,na lázně.Takže,jestli mě můžete někdo poradit kde by to promně bylo dobrý,napište.I jak to je finančně náročný,jestli víte.Za každý příspěvek budu vděčna.Tak se zase mějte pěkně,a taky se ozvěte.Pa pa
DORI
DORI
| 21. 7. 2009 11:09
Dobry den vsem, ctu si Vase prispevky ,protoze patrim mezi Vas. Mam take problemy se zadama a za sebou bezsenne noci v slzach a zoufalstvi z bolesti cele tydny,Nepomohly ani infuse,nemocnice, nic. Nepostavila jsem se ani na nohy.Dnes je to uz 4 mesic, zatim jsem sklidnena i do prace uz jezdim.Zatim. Bojim se kazdeho pohybu kdy to znovu zacne, protoze nez jsem to prelecila ve spitalu a lekama i klidovym rezimem, teplem, dal jen cviceni, do te doby se mi to kazdy mesic vracelo porad v intenzivnejsi forme az to dubna Na internetu jsem cetla o fyzioterapeutovi Hosle,ktery napravuje, teda rozvazuje svaly, Prosim Vas, ma nekdo s nim nejakou zkusenost? napiste, moc mne to zajima, v diskusich o nem nikdo nepise, ale na strankach vyhrezla plotynka ma peknou reklamu.Je to od nas moc daleko a tak nechci zbytecne jezdit, pokud mi to nepomuze,Take to neni nejlacinejsi.Dekuji moc za prispevek kdo u neho byl jak to zabralo, nebo jde pouze o rehabilitacni cviceni. Take bych byla rada,kdybych se dozvedela vic o te masazi co tak pomohla, ted uz nevim kdo to byl.Nebyla to ta bosorka za 3500 tis.Dekuji a vsem preji co nejrychlejsi uzdraveni
Ahojky hanyketty,a ostatní holčiny !
Brona
| 19. 7. 2009 16:31
Hanyketty,nevzpomínám jsi přesně odkdy máš ty potíže,ale já chodím od ůnora na rehabilitace,ted v ůterý začínám znova nějaký,ale připadám jsi jako vřelej brambor,kterej jsi včichni pohazujou .Bolesti mám o trošičku menší,možná je to proto,že ted jsem měla klidovej režim,ale někdy mě to tak příšerně bolí,že bych byla schopna někoho od bolesti přímo sežrat.Jsem zvědavá,jakou dostanu tu rehabku.Jestli to bude elektroléčba,tak už jsi můžu v nemocnici zajednat místo předem .Ale možná dostanu něco dobrýho,a pomůže mě to,a já bych už mohla konečně třeba i do práce.Každopádně Vám podám v ůterý hlášení,jak to probíhalo u paní doktorky.Zatim se mě mějte moc hezky,a tak ráda bych Vám přála bejt bez bolesti,ale je to vše ve Vašich možnostech.Pa pa
rehabilitace
hanyketty
| 18. 7. 2009 14:05
Ahoj holky, tak sem navštívila další neuroložku páč sem z toho opravdu na nervy....po celej život sem spíš jak motorová myš a teď tohle. Mám mít dovču a plánovala jsem další trek po horách tak a teď to vypadá spíš na další rehabilitace. Kéž by to opravdu bylo jen rozvolněnými vazy... paní neuroložka mi nezjistila celkem nic novýho, malá skolioza a jediný co ještě může být vážnější je, že mám jeden bok výše a tedy, že se mi pánevní vazy z jedné strany přetěžujou. Ale zase když už jsem jedny rehábky absolvovala a nějak moc mi to nepomohlo....kdo ví. Ale je fakt, že jsem celkově hodně tělesně "gumová a vláčná" nevím jak to popsat...zkrátka hodně ohebná. A to je možná špatně. Jinak mám kamarádku a ta když začala mít velké problémy se zády tak nejprve cvičila mojžíšovku a různý protahovací rotační cviky no a to jí moc nepomáhalo tak se vrhla do posilky, začla šetrně posilovat a teď má vyposilovaný tělo, záda jí stojí na jednom místě a má po problémech. No nevím jestli mi rozumíte. Všimněte si, že tyhle zádový problémy mají buď hubení, štíhlí...hyperakivní a pak ty silnější s nadváhou. Vypracovaní lidé tyhle tendence tolik nemají...to je jen takové zamyšlení
pátek
petraceb
| 17. 7. 2009 14:25
Marti nemáš vůbec zač.
Jsem moc ráda, že máš nějaké zlepšení, je to fajn .
Děkuju, fakt je to tu zatim fajn a doufám, že to tak zůstane.
Měj se pěkně a úživej sluníčka.
papa
Ahoj
Martina12
| 17. 7. 2009 12:54
Děkuju moc. Udělali jste mi velkou radost. Péťo, jsem ráda, že se ti zatím v práci líbí a hlavně, že nemusíš tahat nic těžkého. Hlavně, ať už jsi taky fit. Já se cítím lépe, vyzkoušela jsem toho už tolik a nic, že už jsem se viděla pod kudlou a teď konečně po 4,5 měsících nastalo zlepšení. Není sice ještě úplně, ale rozhodně lepší. Tak se mějte, za týden se ozvu.
Pro Martinku !!!
Brona
| 17. 7. 2009 11:06
Milá Martinko.Já už Ti dnes přála,ale nedá mě to,abych se nepřipojila.
Bezi bily kralicek,
nese kytku ruzicek,
tomu kdo dnes svatek slavi
preje lasku, stesti, zdravi.
Ahoj,a krásnou dovolenou,bez bolestí.Brona
Martince k svátku
petraceb
| 17. 7. 2009 08:09
Ahoj Martinko,
přeji Ti všechno nejlepší k Tvému dnešnímu svátku.
Hodně štěstí, lásky a hlavně to zdravíčko a ať tě nic už nebolí.
papapa
První den v práci
petraceb
| 15. 7. 2009 14:47
Ahoj holky, tak Vám píšu z práce. Je to tu fajn. už jsem dostala i stravenky což čumim jak vejr, hned takhle na první den. A prý budu mít i náro v srpnu na dovču myslim, že na 12 dní tak možná, že bychom k tomu moři mohly vyrazit, jupííí, ale ještě mít penízky. V srpnu mi přidaj o něco.
Zatim jsem se jen okoukávala a četla různé řády. A zapisovala do sešitu kluky z kriminálky co šly za právníkama a zkusila si opsat nějakou právničinu.
Jsem ráda, že je Vám trošku líp a něco aspoň pomohlo.
To máš pravdu, že jsem tam byla asi zbytečně. Když mi hmatal ty prsa tak byl na mě jak žehlička, bleeee místo abych nějak pomohl tak se akorát tak po mě sápal.
Mějte se pěkně, papapa
Martinko
Brona
| 15. 7. 2009 09:10
Tak Martinko,to jsi mě hodně potěšila.Je to jedna dobrá správa po dlouhém čase.Já si taky myslí,že to pomůže,i když nevyléčí,alespon budeš mít klid,ikdyž alespon na chvíli.Martinko,já jsem BÝVALÁ nejvěčší optymistka ,ale ted jsem se nějak protočila,už skoro vůbec v nic nevěřím,jen potají doufám .Budu všem držet palečky,aby vše dopadlo dobře,abychom byli bez bolesti,nebo abychom je měli alespon menší. .Holky,já byla včera na otočku na Sázavě,(poprvé )to byla taková krása,já si připadala jako v ráji.A spala jsem jako dudek.Bolesti jsem měla,ale možná mě tak omámil i ten horskej vzduch,byl to ůžas.Takže dneska jsem zatim naladěna na správnou notu,tak bych byla ráda,kdyby se dařilo i Vám .Přeji Vám mooooc pěknej den.Pa pa,a pište,pište.I nováčci.
Ahoj děvčata,
Martina12
| 15. 7. 2009 08:45
Tak jsem včera byla na té masáži. Paní uvolňuje svaly podél páteře rukama. Není to jako klasická masáž, každopádně věděla, kam šáhnout. Dneska se cítím líp. Doufám, že si to jen nenamlouvám, ale řekla bych, že to uvolněnější je. Říkala, že za jednou to nepovolí, že to chce aspoň třikrát a měla bych být v pořádku. No to by bylo skvělý. Jdu tam zase za 14 dní, protože příští týden jsme pryč, jinak bych šla za týden. Taky říkala, že mám spoustu negativní energie (jsem od přírody pesimista), tak mi jí prý odebere a dá mi pozitivní. Nevím, jestli tomu mám věřit, ale fakt je, že na dnešek jsem spala jako dřevo, a to rozhodně zvykem nebývá, protože jsem se bolestí často budila a byla vzhůru třeba od 2-3 h, poslední dobou spíš od 4 h a dneska jsem chrubala až do budíka v 6 h. Zatím věřím, že by to mohlo pomoct.
Péťo, tak vidím, že ta tvoje návštěva lékaře byla zbytečná. Měla jsi chtít ty krevní testy a měl ti vyšetřit i tu moč. Musíš si o to říct, nebát se, oni doktoři neumějí číst myšlenky, hlavně se o to ani nesnaží. Bude s tebou vůbec něco dělat?
Ahojky Petruško,Martinko,i ostatní marodi.
Brona
| 15. 7. 2009 07:16
Přeji Vám dobré ráno.Petruško,dnes myslím nastupuješ do té nové práce,tak držím palečky,aby Ti všechno višlo,podle Tvých plánů,at si spokojená.Martinko,až budeš boct,dej vědět,jak si dopadla na té rehabilitaci,co je to zač,jestli to pomůže.Všem přeji krásnej sluníčkovej den,mějte se moc pěkně,pa pa .
Hojky
petraceb
| 14. 7. 2009 19:54
Ahoj Holky,
tak to prý vypadá zase na ten lipom. To je vše co mi řekl, moc to ani neprohmátl, spíš by byl lepší specialista. Je to přeci jen praktický doktor.
No to mi povídej, byla jsem snad na všem možném. Si připadám jak pokusnej králík.
Marti, pomohla ti ta vibrační masáž?
Broni takže budeš zatim jen rahabilitovat?
Děkuju za fotečky, sluší ti to .
papapa
Čau,čau!!!!!
Brona
| 14. 7. 2009 11:11
Tak holčičky moje,já už sem od paní neuroložky doma.Zase sem byla napjata jako guma,co mě řekne za ten včerejšek.Jenže já nebyla u ní objednaná,když nevěděla,na kdy mě objednají na to EMG,tak mě po sestřičce vzkázala,že děkuje bohu,že nemusím pod kudlu,a mám dojít k ní zase za týden,a chce mě vidět.Mezitím se domluví dr s moji rehabilitační sestřičkou na další rehabku,to ale nevím jakou.Holky,jsem zatim fakt ráda,že nemusím pod tu kudlu,ale někdy mě to tak bolí,že bych šla hned.Holky,ted jedu kámošce na chatu,tak jdu udělat dort,a Vy zatim napište,jak jste dopadli u doktorů.Ty Martinko co to bylo za masáž,a Ty Petruško,jak si dopadla i u toho gynekologa.Zatím Vám posílám pusinu,mějte se .A pištš,pište.
Ahoj
Martina12
| 14. 7. 2009 07:31
Teda Petruško, ty si taky byla na všem. Ty máš teda už zkušenosti. Vůbec jsem nevěděla, že je to takhle nepříjemné vyšetření. Dneska jdeš k tomu doktorovi? Jsem zvědavá, co ti řekne, a co řekne neuroložka Broně. Holky, je to pořád napínavé. Já jdu dneska na nějakou vibrační masáž - poslední pokus - prý to hodně lidem pomohlo. Pak už si opravdu řeknu o papíry na neurochirurgii.
víkend
petraceb
| 13. 7. 2009 19:40
Ahoj Broni,
ta elektřína je hrozná viď. Docela to bolí, já tam taky viděla všechny svatý. A ještě horší je to EMG jak ti píchnou do lýtka ty hnusný jehly a přesně jak píšeš a kor když musíš ještě natahovat ty prsty. Hruůůůza, děs.
Jdi se teda natáhnout a odpočiň si pořádně.
Písla jsem ti na mail na to.
papa
Ahojky Martinko,
Brona
| 13. 7. 2009 17:00
Promin mě zpoždění,já už jsem tady byla,ale nezvládala jsem psát,musela sem jít do postele.Holka,kdybych věděla,do čeho dneska lezu,tak nevytáhnu paty z baráku .Řeknu Ti,myslím,že nic hnusnější jsem nezažila.Představ si,2 hodiny domně pouštěli elektřinu,do rukou,i nohou,pak do každýho prstu,a aby bylo vzrůšo,doktorka mě pichla jehlu do stehna,samozřejmě,že tam zase pustili elektřinu ,a pak ještě jednou,do těch nervů,co máš od kolena dolů,nevím jak se to řekne po česky,u nás je to píštala,tady snad holen,nevím.Jak jsme dojeli domů,musela sem si lehnout,ale tak mě škubali nervy v celém těle,to asi ještě z té elektřiny,že sem nemohla usnout,tak sem snědla prášek od bolesti,a taky na spaní.Po tomhle sem spala velkodušně 2 hod.Řeknu Vám holky,raděj bych kopala zahradu.A to ještě jak jsem měla zapíchlí ty jehli v nervech,musela jsem mít kotník na posteli,a prstama na noze tlačit z celé síly sestřičce do ruky,to jako když se pasuješ z někým,nevím se vyjádřit.Nešlo mě to,a pak jak jsem měla pomalinku uvolnovat tu nohu,vtom mě zase něco udělala s tou jehlou v nervu,řeknu Vám,skoro jsem se pos...a.Závěr je takovej,nemám to snad trvale poškozený,to mě vysvětlí zítra snad má neuroložka,a mám doporučenou RHB LSp.Takže uvidím zítra,pak napíšu,snad natom budu lépe i psychicky.Dnes jsem jako malej tarzan.Tak zatim se mějte,Tobě Martinko taky budu držet palečky,jako jste mě je drželi Vy!!!Moc Vám děkuji,mám Vás ráda
Broni,
Martina12
| 13. 7. 2009 16:05
tak co je s tebou? Jsem napnutá jak špagát a čekám, co ti doktoři řekli. Neříkej, že ještě nejste doma. Buď jste si udělali výlet, nebo ležíš vyřízená anebo se ti nechce psát?
Ahojky
Martina12
| 13. 7. 2009 08:17
Broni neboj se nic, nic ti dělat nebudou, maximálně s tebou konečně něco dělat začnou a to potřebuješ. Bude to dobrý, myslím na tebe, dej hned vědět, co ses dozvěděla. Já jdu zítra na nějakou vibrační masáž, bojím se, aby mi to ještě nezhoršila, ale prý to řadě lidí s plotýnkou pomohlo - kdo ví jestli. Tak snad budu ve středu schopná. Taky vítám novou členku. Je to na pytel, když doktoři nevědí, proč člověka něco bolí. Držte se.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
13. 6. 2025 13:40
14495
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
13. 6. 2025 14:32