Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Ahojky všem
petraceb
| 23. 7. 2009 10:44
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
vzdycky musim najet jen na meil a tam tim prvnim prihlasenim, teda potvrzeni registrace. Jinak to zatim neumim. Diky
Nezname se osobne ,jen co o sobe cteme, ze trpime podobne a jak jsme si blizke, Mam Vas holky rada
a take Vam preju uzdraveni, vsem .Clovek kdyz tim prosel o to vic citi s kazdym.

Na kontrolu jsem uz dosla po 3 tydnech po svych a za to strasne dekuji,uz jsem ani nedoufala.V tech silenych bolestech jsem trpela myslim prez mesic ,do te doby se mi to vracelo kazdy mesic ale mohla jsem chodit v predklonu nez mne to zlozilo na vozik,Broni, ja ale zazila ukrutnou tragedii v zivote o ktere nechci psat a pry to bylo i prez ty vysledky z CT , kde vse je starsi zalezitost pry, tak hlavni duvod byl psychika a silna deprese.Tak mi zmenily leky na antidepresiva.jeden jeste beru do dnes, Sama nevim zda to bylo tak psychicky ve strasnem stavu, ze clovek chtel radsi umrit a myslel, ze nevydrzi uz tolik bolesti a bezsennych noci. Tak Ti to vse pisu proto, ze zda se i u Tebe nejedna take o nejaky takovy problem,kery k tomu pridava, clovek mysli, ze zvladne ale mozek reaguje jinak po delsi dobe.Je pravda ze u mne toto zacalo do mesice po te tragedii v silne mire se projevovat, jinak ja plotynky mela od 13 let, ze to seklo a teplem jsem to vzdycky vylezela a zivot sel dal.vekem se to trochu zhorsovalo,ale nikdy jsem nezazila nic podobne co tyto mesice. Od prosince se to tahalo.Na tom EMG nebo EEGjak to je, s elektrikou a napichovanim svalu jehlama jsem take byla, ale jak si nohu tolik necitim, ja to tak necitila az doma ty vpichy jak jsem se toho dotkla dost bylo bolestive par dnu a prvni dny mi ruzne skubalo nohou.Jinak to ze jsi slovenka jsem si cetla uz v tech jinych prispevkach, kam jsem tenkrat chodila i ja, na Zeny cz, jsem narazila nahodne.Mam zatim nejak problem se prihlasit, nevim kde a jak, vzdycky najedu na meil a prez to se prihlasim, ale myslim, ze se to musim delat jinak. Jeste ke mne, mela jsem pak ten klidovej rezim 6 tydnu s rehab. cvicim denne 3x minim, 2x ale jak se nekdy k tomu nedosta nu rano, az odpoledne a ze jen jednou cvicim hned je mi za den hur. Jinak uz jezdim ale pouze s bedernim pasem, cvicim stale,asi je to dozivotne. My podnikame a tak jsem nemela PN jen jsem proste byla doma. Kdyz jsem zacala delat zapominala jsem se tolik sledovat jako doma,Porad se ale strasne hlidam, nic nezvedam, v trupou se neotacim drepnu si misto ohnuti atd. jinak se oblikam a vse.Myslim jinym zpusobem. a plotynky mam porad v teple, jak se k veceru ochladi uz mam svetr zavazanej prez pas. Manzel mi minim, 1x tydne dela vtirani olivoveho olejej do zad.
.Je pravda,že jsou dost velké,a taky hezky rozdílné,a snad by vyšlo i levněj to moře(u kterého jsem ještě nikdy nebyla),ale možná mě to pomůže
.Když už trpím tak dlouho v bolestech,tak ještě snad skusím ty lázně.Paní doktorka mě spomínala něco ohledně tří měsíců,já to pochopila tak,že do tří měsíců bych měla jet.Můj obvodák má ještě dovču,do konce měsíce,pak pudu k němu,at mě vypíše tu žádost,a odevzdám to na VšZP.Prej to budu mít všechno hrazeno,ale o těch doplatcích jsem věděla
Pokud bys mi poslal email,můžu ti přeposlat odpovědi z některých lázní právě k doplatkům.Jinak nejvíce toho najdeš na
.Jsem zvědavá,jakou dostanu tu rehabku.Jestli to bude elektroléčba,tak už jsi můžu v nemocnici zajednat místo předem