Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

...
petraceb
| 14. 3. 2009 21:15
Leni spolu do lázní bohužel nepojedem . Tak snad se uvidíme jinde .
No mě na MR dali jen vypálené cd, jinak zprávu snad do ruky nedávájí, ale všude to neni stejné. Mě včera dali kontrastní látku, aby se hezky zobrazila mícha, bylo mi po tom zle tak půl minutky, ale měla jsem v sobě premedikaci k anestezii, no a stejně na prd, ale už na to prdim.
Možná zkusim tu Plzeň. Jinak jak jsem tu psala, psychicky je mi dobře, aníž bych si vzala lék na to, ale spadla jsem dnes na páteř tak mám na obratli bouly a nemůžu se skoro hýbat bolestí a ty hnáty brněj jak nikdy, ale už na to kašlu, ono to přejde.
Budu na tebe myslet, doufám, že ti to pomůže od trápení
sobota
petraceb
| 14. 3. 2009 21:10
Ahoj Griotko počkám na ty vyšetření a možná zkusim tu neurochiurgii u Vás. Tak už se psychicky cítím líp a ani jsem neměla žádný prášek. Sice se skoro nemůžu hýbat jak sem dnes spadla na páteř, ale už jsem k tomu flegmatická.
Teda to jsi se projela viď, to je super
...
pouskule
| 14. 3. 2009 21:00
přeji všem hezký večer,zdravím Marcelu a mrzí mě,že má i po operaci takovéhle bolesti.
I já mám starch,aby to pak nebylo ještě horší,než teď.
Teď jsme byli u známých,dala jsem si vínko,ale to tentokrát otupilo pouze hlavu.Ale noha se spíš rozbouřila.Holky ani už ten chlast nezabírá.
Petruš,teď mi došlo,s kým já pojedu do těch lázní?
Už teď jsem jak na trní z tý středeční MR.Dají mi nějaké výsledky hned do ruky?Jak je to s tou kontrastní látkou.Píchaj něco i při rezonanci páteře?Ty jsi říkala,že ti bylo zle,potom.Ach jo,tolik se mi tam nechce.
ty to zkus s těma vyšetřeníma u tebe na pracovišti.Využij toho,že tam děláš.
No a jinak,najdou se nějaká pozotiva?Alespoň maličká?
Griotko,tobě opravu jen závidětJak že jsi dlouho po operaci.Že už drandíš na motorce?Vychutnáváš přicházející jaro plnými doušky.
sobota
griotka69
| 14. 3. 2009 20:49
Ahoj holky. No já teda nejsem doktor, ale když mě brněla noha a šla jsem na ortopedii, tak když jsem jim řekla, že mi noha brní, nic se mnou nechtěli mít, okamžitě na neurologii. Že tam byl mudr debil je věc další.... Hele Petruš, neříkám, že v Praze nejsou odborníci. Na druhou stranu, co nemocnice, to jiný postup, to jiný pohled. A na názor dalšího doktora máš nárok. Na druhou stranu, kdyby Ti i další doktor řekl, že tam nic nevidí, tak bys měla přece jen větší jistotu. Takže být Tebou, seberu se a jedu k nám do Plzně, někde jsem četla, že je tady jedna z nejlepších neurochirurgií ve státě. Přece není normální, abys v 26 ležela doma v posteli a skuhrala bolestí. nebo abys brala prášky na nervy. Pokud se prokáže, že je potřebuješ tak ok, ale prozatím lezeš po doktorech a přehazujou si Tě jako horkej brambor...
Až je mi trapný tady napsat, že mě se po operaci fakt ulevilo, v podstatě je mi hej a nic mě nebolí. Jo a dneska jsme ujeli na motorce 180 km a v pohodě
Takže vám všem tady držím palce, aby jste se těch bolestí taky zbavili a bylo vám hej
Ach ty nohy....
marcela707
| 14. 3. 2009 20:26
Celé odpoledne mám nohy jako dřevěný,ani prášky nezabírají. Na dnešek jsem se vůbec nevyspala,nohy mi vadily při každém pohybu, ani jsem nemohla dát nohu přes peřinu - tak byla noha těžkáManžel říkal,že jsem celou noc naříkala,že jsem vyhrožovala,že už to nevydržím a skočím z oknaTak jsem se ho ptala proč mě třeba nepohladil,že by se mi třeba ulevilo,ale on nato,že čekal potichu jestli prý splním ten skok z okna...to je co? Teď mě v pravé noze píchá jak vidličkou a zároveň mě to píchá v jizvě po operaci...tak mám dojem,že je to nějaké spojené a nová operace mě nemine. Jsem z toho také fakt už znechucená... co jsem komu tak špatného provedla,že mě ten nahoře takhle trestá..????
Nějak dlouho tu nebyla Monča, chtěla romány a teď to tu ani nečte
Tak se všichni mějte pokud možno dobře a ať se dobře vyspíme. Ahojky a hezkou neděli
nohy
petraceb
| 14. 3. 2009 18:27
teda co mám s těma nohama , teď mi opět nohy vypověděli službu a já spadla rovnou po zadu na záda, já se z toho takhle nedostanu
Záda
petraceb
| 14. 3. 2009 17:32
tu bouly jsem myslela přesně jak je obratel
Marcelce
petraceb
| 14. 3. 2009 17:31
Ahoj Marcelko,
to víš, že jsem ráda, že se nádor neprokázal, no snad na něco přijdou. Jsem to ale smolař, dneska odpoledne se mi opět podlomila a ruplo mě v zádech a mám tam červenej flek a bouly a bolí to jako sv... tak tu jsem zkroucená jak paragraf a záda a nohy bolí jako čert a ty hnáty jak mě brněj, jsem fakt na odstřel.
Teda to je mi tě líto, že máš taky pořád nějaké zdravotní problémy, lidský tělo je na tohle hrozný.
Místo aby ti operace pomohla od brnění tak je to spíš horší viď.
No přeju ti aby tě to co nejdřív přestalo brnět a bolet.
Taky teď nevydržím sedět tak zas jdu na gauč.
Měj se pěkně, papa
Pokračování ze str.87
marcela707
| 14. 3. 2009 16:58
Tak tedy operace měla být v pondělí 2.2.,ale již v sobotu mě sestra řekla,že jsem se nevešla opět do operačního rozpisu.. no měla jsem děsný nervy,ale bylo mi slíbeno, že operace bude v úterý 3.2., tak jsem od pondělí držela hladovku,jedla a od půlnoci nepila... v úterý jsem čekala, čekala.... ale odpoledne přišla sestra a říkala,že bohužel přivezli rychlovku a operace se překládá až na čtvrtek 5.2.!!! No málem to se mnou seklo!! to už byl čtvrtý termín operace. Ale pak za mnou přišel navečer dr.Chrobok a říkal,abych se nezlobila a že jsem tím někomu - kdo to v tu chvíli potřeboval zachránila život! Zato mi slíbil,že ve čtvrtek půjdu na operaci jako první. Ve středu jsem zaslechla,že se o mě někdo baví,jako proč tam ona není když jí to doktor slíbil, tak jsem se šla zeptat. No na operačním plánu jsem sice byla,ale jako poslední!! tak moje anestezioložka volala doktora a on řekl, že to platí hned ráno.Tak jsem se zklidnila..
Ve čtvrtek jsem konečně ráno šla na operaci... tolik jsem si přála, že až se probudím, tak moje levá noha,kterou mám od loňského září stále jako namrzlou-hnusný pocit, že bude tak nějak v pohodě!! Ale místo toho mám stejný problém i na pravé noze a tak nevím proč tomu tak je..... Po týdnu jsem šla domů a když mě to brnění a mrazení nepřestalo,volala jsem své neuroložce a řekla jsem jí jaké mám problémy. No po 14dnech se mi poštěstilo,že mě přijela navštívit domů. Kroutila hlavou, sama nevěděla proč tomu tak je, ale napsala mi Poukaz na rehabilitační pobyt na Malvazinkách. Jenže tam jsem se objednala a volno mají nejdříve někdy koncem dubna. No ale po dvou dnech mi volala nějaká paní rehabilitační doktorka a řekla mi, že ten poukaz co mi napsala moje neuroložka, že není na hospitalizační rehabilitaci, ale na neurologickou hospitalizaci a že ty mé problémy nejsou normální!!! a aby jí ta moje doktorka zavolala a dala mi číslo! Tak jsem to volala mé doktorce, řekla jsem jí,že mi volali a že mé problémy nejsou normální a ona na to:: To já vím, že to není normální, to mi nemusíte říkat tak jí povídám,proč mě rovnou neposlala na neurologii nebo na MR jak mi radila ta doktorka a aby jí zavolala. Ona nato,že jí volat nebude,že nato nemá čas a poroučela se... Jelikož na neurologii neměli místo, musela mi napsat kontrolní MR a bylo pěkně vzteklá. Tak jdu 27.3. na MR a pak jsem objednaná k dr.Chrobokovi na 1.4. a jsem zvědavá, co tam uvidí!!! Přeju si, aby to bylo v pořádku a nemusela jsem znova na operaci!! ale ptám se !! kde by byla v tom případě chyba?? Proč za sebou tahám pravou nohu,která byla před tím zdravá?? Proč kulhám?? Proč mám v noci ukrutný bolesti, že se mi chce až vyskočit z okna?? Proč mám pocit, že mám oteklý nohy plný mravenců a proč ty nohy tolik bolí?? Pět týdnů už jsem se pořádně nevyspala.
Petrunko, vidíš kolik mám otázek na které mi nikdo neodpoví?? Přesto doufám!!! že bude lépe!!!
Když je nejhůře, vezmu si Lexaurin a uklidním se!!
Loni jsem byla dvakrát na kyretáži v Motole, stále se mi opakuje polyp a doporučují mi,abych si nechala odstranit dělohu - to mám ještě k tomu, aby toho nebylo málo.Každkou chvilka běhám na wc a tak chodím i na urologii a za chvíli se vypracuju i na psychiatra... No řeknu vám, že bez prášku bych nic nezvládla a ani bych vám tady nic nepsala... tak očekávám kdy se mi z těch prášků splaší žaludek........
Tak ahojky, jdu se natáhnout, to psaní mě tady pěkně zmohlo, tak pááááááááá
To chce klídek !!!
marcela707
| 14. 3. 2009 16:30

V žádném případě nesmutni a raduj se!!!!!! Vím,že se ti tím nevyřešili tvé problémy,ale snad by jsi nebyla radši, když by se tam prokázal nádor??!! To že tam nic nemáš, to je pro tebe VELKÁ VÝHRA !!! nevím jestli jsi ti to vůbec uvědomovala,ale operovat míchu je velice!!! nebezpečné a tak buď šťastná,že to takhle dopadlo!!!
Já měla v levé noze parézu,nemohla jsem s ní vůbec hýbat,ale vše už jsem začala popisovat na str.87 a jak tu vydržím sedět déle,tak budu pokračovat. Ale zoufalá jsem také, lítám na gyndu, na urologii i na tu neurologii a neurochirgii.... vidíš nejsi v tom sama. Také nevím proč mě brní teď obě nohy,je to hnus a v noci nespím... a to jsem byla pře 5týdny na operaci s bed.páteří a vůbec se mi neulevilo,ale doufám,že se na vše přijde a bude líp!! DOUFEJ TAKÉ a buď trochu optimistická - to pomáhá!!
Zatím pá, už tu nevydržím sedět
Operace
petraceb
| 14. 3. 2009 11:10
Ahoj Marcelko, jsem sice ráda, že to nádor neni, ale jak už jsem psala Griotce, zase se to potáhne od začátku, sice mě čekají teď dvě vyšetření tak snad tam se něco ukáže.
A proč Ti brněla noha?
Pokusím se tomu nějak postavit, ale obvoďačka mě bude mít za debila, jednou ji řeknu, že je to plotna, pak zas že ne, že je to nádor a ta mě určitě šoupně od dubna do práce a budu v prčicích, protože jsem ráda, že se tak nějak pohybuju, no co, dělám v nemocnici a když to nebudu moct tak nebudu moct, ať se staraj.
Děkuju za palečky, papa
Griotce
petraceb
| 14. 3. 2009 11:06
Ahoj Griotko, mě taky vyrazili dech, sice jsem ráda, že ten nádor tam neni, ale jsem zas úplně na začátku, jsem z toho fakt v prčicích, pořád tu brečim jak idiot.
Jsi moc hodná, děkuju.
Na MR neni vůbec nic tak nevím zda by mě v Plzni nevyhodili, protože na Homolce jsou taky výborní lékaři a když řekli, že to neni od páteře.
Brní mě to pořád a bolí taky a neni možný abych to měla psychikou, žádný trauma jsem nezažila. Počkám teda na úterý na to EMG a SEP a uvidim, ale to mi asi hned neřeknou a ani nevim co tim budou zjišťovat. Včera jsem se ptala toho frajírka z neurologie zda tam nemůže být něco skříplého a on mi řekl, že určitě ne, ale jak to může vědět, když to na MR nezobrazí.
Měj se pěkně, papa
Operace
marcela707
| 13. 3. 2009 23:35
Ahoj Peťo, jsem překvapená že jsi se tu objevila a pochopila jsem proč moje kamarádka byla dnes na operaci dříve nežli měla být. Psala mi sms,že jim něco odpadlo a tak jí vzali dříve.No ještě jsem chtěla aby tě tam po dvou dnech někde vyhledala.
No pokud se tam neprokázal nádor, tak oslavuj a nesmutni, vždyť to je přeci úžasná zprává ! !!!!!!!!!!!!!!a objednej se k urologovi, problém s pomočováním určitě vyřeší. No a brnění nohou?? Já to měla v jedné noze,byla jsem na operaci a teď to mám v obou no půjdu znova na MR a pak na neuroch. tak jsem zvědavá proč to mám.Ale to jsem psala na minulé stránce, popisuju to tady na pokračování. Jinak ať ti obvoďák napíše na uklidnění Lexaurin 3mg, ten 100% zabírá, teď už občas beru jen půlku, jinak jsem úplně doma šílela.
A nebraň se ani psychiatrickému vyšetření, dají ti něco na uklidnění protože jsi rozrušená a nééé proto že by jsi byla blázen!! Tak hlavu vzhůru, postav se tomu a uvidíš že to zvládneš!! ¨Držím palce', dobrou noc
pátek
griotka69
| 13. 3. 2009 21:46
Ahoj Petruš, teda ty jsi mi vyrazila dech. Vždyť jsi psala, že včera tam nádor byl a dneska už není? A pomočuješ se proč? Že nemáš co dělat: Hele to fakt není ani možný. Holka je mi Tě hrozně líto, už jsem si představovala, že to máš za sebou. Celý dopoledne jsem Ti držela palce.... Kdybych ti mohla pomoct, tak to udělám. Hele a nechceš teda třeba zkusit ještě tady tu Plzeň? Psala jsi, že do Prahy to máš taky daleko, třeba kdyby na Tebe kouknul jinej doktor, tak něco uvidí.... mě je prostě divný, že Tě nohy brní, pomočuješ se a nic Ti není.....

Ostatní zdravím a přeju hodně sil. Monči Tobě držím palce, aby už Ti konečně bylo líp
...
petraceb
| 13. 3. 2009 21:25
Leni ještě teda počkám na ty vyšetření zda nění porušený nerv někde a když bude vše v pořádku tak zajdu k ortopedovi, máme tady výbornýho doktora tak třeba na něco přijde i když o tom pochybuju, myslim že nikdy na nic nepřijdou a s tim čůráním taky nevim co dělat. Leni pevnou linku nemám, to je škoda. Tak si aspoň budem písat.
Teď bych potřebovala nějaký léky na uklidnění, ale nic tu nemám.
papa
,,,,,
pouskule
| 13. 3. 2009 20:47
Peťu,nemáš doma pevnou linku,že bych ti klidně mohla brnknout a pokecat alespoň po tel.Mám hoooodně volných minut
,,,,
pouskule
| 13. 3. 2009 20:02
No objednej se asi na všechno.A jak teď budeš řešit to učůrávání?Než něco proběhne?Fakt čumim.
...
petraceb
| 13. 3. 2009 19:24
Leni vůbec se neomlouvej. Já byla taky v šoku, fakt nevím co dál, no musim počkat na úterý na ty dvě vyšetření, ani nevim zda mi to hned řeknou nebo zas budu muset čekat měsíc jak ta anča. a když to nic neukáže tak co mysliš mám zkusit ortopedii nebo cévní nebo urologii? Néé že bych je vyhledávála, ale chci už konečně od někoho pomoct, přeci neni možný aby mě to bolelo nebo brnělo samo od sebe. Já měla problém 6 let s rukou, různá vyšetření, 2x MR a žádný výsledek, nakonec na angiografii zjistili že mám skříplou cévu o žebro a tak mi museli vzít žebro.
???????
pouskule
| 13. 3. 2009 19:01
P0ťo,teda omlouvám se,že teď už budu sprostá,ale to si dělaj už vyloženě ***,ne?Tak tohle se může zdát snad jen v tom nejhorším snu.Ty jsi mi teda vyrazila dech.to aby se člověk bál vlíst do nemocnice,maj to tam jak hodinovej hotel.No katastrofa,fakt nevim,co k tomu mám všechno říct.Co teď budeš dělat?
Jsem na dně
petraceb
| 13. 3. 2009 18:31
Ahojky holky už jsem doma, žádná operace nebyla, už fakt nemůžu nevim co mám dělat. Ráno mi dali už oblbováka a pak najednou, že musim ještě na MR, aby se ujistili a tam nic nebylo takže operace se nekonala a prý, že budu u nich ležet přes víkend a pak pomažu na neurologii, prý bude problém buď gynekologický nebo urologický, pochybuju o tom, že by mě z toho brněly nohy, někdo to sakra musí bejt skříplý. Takže já se nervuju s tim, že mám nádor a ono nic, dr Chrobokovi nekřivdim, ale těm jelitům z MR v Mladý Bolesl. ty snímky totiž byly rozmázlý a to ukazovalo na nádor. Přišel za mě jeden frajírek z neurologie, pořád mě klepal kladívkem a nakonec řekl, že to mám psychické, ale že blázen neřekl, prý chce konzultaci s psychoušem aby u mě vyvola emoční city, co to je za hovado??? žádný psychický problémy nemám, šmejd jeden.
V úterý jedu na Homolku na EMG a SEP tak snad se tam něco ukáže, ani nevim jak by se to léčilo kdyby něco našly. Tak vám holky nevim zda nemám zkusit ortopeda, nebo fakt nevím, ale z něčeho to musí bejt. Je mi do breku. Jinak všem děkuju za držení palečků .
Blázna ze mě udělaj, ale jen tim co prováděj.
papa
Ještě dodatek
marcela707
| 13. 3. 2009 17:58
Dnes mi na Homolce dr.Chrobok operaval kamarádku, ta měla problémy s krční páteři.Už mi psala, že to má za sebou a zatím nic moc no vždyť se sotva probrala a chtěla by zázraky. Ale řekla jsem jí o Petře, takže až jí pustí z JIPky na obyč. pokoj, určitě jí tam vyhledá a dá mi vědět jak to s ní vypadá a tak vám tu také můžu být užitečná!! tak pááááá
Ahoj Monči a ostatní
marcela707
| 13. 3. 2009 17:51
Ptáš se kdo sem bude psát teď detektivní romáry, no já bych toho mohla napsat, ale nevydržím sedět u počítače a navíc ho mám v prvním patře a celý den jsem dole v obýváku,mám tam i speciál postel jako v nemocnici.Teď už tedy můžu chvílemi sedět,tak už v té posteli tolik nejsem,ale po půl hodince si vždy musím srovnat tělo, hlavně natáhnout nohy,ty mám po operaci stále nějaké dřevěné a právě proto bych tu mohla psát detektivkui když do smíchu mi zrovna není!! Několik let jsem odkládala operaci jak bederní tak i krční páteře. Loni jsem byla na dovče v Turecku a třetí den u moře jsem najednou měla paréru levé nohy, měla jsem jí jako gumovou,nehýbala jsem prsty... no hrůza. Byla jsem tam v nemocnici,bylo to tam super,ale neumím ani slůvko anglicky ani turecky,tak to bylo hrůza. Dostala jsem tam jednolůž.pokoj,vybavení super,vlastní koupelna,wc,televize,klimatizace..kafíčko až do postele,ale já si takhle dovolenou nepředstavovala.Chtěli mi tam dělat mag.reson., ale musela bych na ní dva až tři dny čekat a tak jsem to vzdala. Po kapačce se mi trošku ulevilo,začala jsem hýbat prsty u nohy a tak jsem tam jen přespala a jela na vlastní žádost zpět do hotelu.Měla jsem tam sebou tři dcery a tři vnoučátka, byly všichni vyplašení co se mnou jezbytek dovolené jsem tahala nohu za sebou a po příjezdu domů jsem byla na orthopedii a následně na neurologii. Doktorka mě poslala na CT i když jí orthoped doporučil mag.resonanci, říkala, že CT stačí. No pak mě poslala na neurochirugii k dr.Chrobokovi, byla jsem tam už před osmi lety a operaci jsem v té době ještě nechtěla. No když viděl CT, řekl že se to musí operovat, někde je skříplý koř.nerv atd... a chtěl po mě mag.resonanci.Tak jsem to pak řekla té doktorce co mě řekla že mi stačí CT a ta byla z toho nepříčetná!! No ale poslala mě hned přednostně na ní a tak jsem se dopracovala až k termínu operace. Měla jsem nastoupit na Homolku 28.1.,ale když jsem byla na cestě autem,volali mi,abych nejezdila a přijela až v pátek, že jsem se nevešla do operač.rozpisu.. Tak jsem tam jela až v pátek 30.1. a operace měla být v pondělí 2.2., ale nebyla......... /pokračování příště,možná ještě dnes,ale teď už zde nevydržím sedět,nějak jsem se rozepsala - ale chtěla jsi romámtak bude na pokračování jdu se teď dívat na 5 proti 5, nic jiného mě tam celý den nezajímá...to jsou samé seriály. Tak zatím všem ahoj
pátek 13
pouskule
| 13. 3. 2009 16:49
Ahojky holky osiřelky,tak nás tu zbylo pomálu,co?Naše spisovatelka se někde povaluje a není pořádně co číst. Myslím na ní na každým kroku,snad to vše dobře dopadlo.Psala mi něco o štípání a sešroubování 4 obratlů,docela brutální představa až mě z toho začalo vše bolet.No držím jí palečky co můžu.
Monči,ty už to raději nezobej,aby ti pak v ložnici njezdily rychlíky a v kuchyni jsi neměla operační sál.To asi nezvolila mudra dobrý řešení.Psychika teda dělá hodně,ale tohle....A s tou prací,taky dělám něco,co jsem nepředpokládala,že někdy budu dělat.Taky kvůli rodině a teď to bude i kvůli zdraví.Zvykám si už od září,nějak mě to zatím nebere.Uvidíme.
Tak se tu mějte,zase se juknu,co nového přibylo a jak se daří.Pa Pa
pátek
moncycak
| 13. 3. 2009 13:49
To já zamačkávám sluzu furt, protože už se s největší pravděpodobností do mojí práce nevrátím.Manžel už mi vyřizuje něco jiného, něco co jsem nikdy nechtěla. No co se dá dělat, pěníze jsou potřeba. To jsem ráda, tak já si ležím celé dopoledne v posteli a ... znáte to...a chudinku Petrušku kuchá Chrobok. Nevím, jestli je to pro ni ta správná erotika. Budu hrozně ráda, když se to perfektně povede a na histologii řeknou,že to bylo nezhoubný. To bych jí fakt přála. Ale pak nevím, kdo sem bude neustále psát ty detektivní případy. Potřebovaly bychom sem nějakýho novýho chromajzlíka. Prášky jsem přestala brát ,ale ještě dnes jsem měla byzardní sny. Možná je to tou Petrou, ale zdálo se mi, že mi při vědomí vykosťujou nohy. Koukala jsem na to. Fuj, už jsem neusnula. Těším se až přestanou účinkovat. Leni díky za zprávy od Peťuly,taky se chystám jí napsat. Asi zítra, dnes by z toho ještě neměla rozum. Tak se mějte.Pa...jo, zrovna otevírám obálku z nemocnice z oddělení pro léčbu chronické bolesti. Tak se uvidí, co z toho vyleze. Pa
čtvrtek
griotka69
| 12. 3. 2009 19:48
Ahoj všem, to jsem ráda, že ta Petra je v nemocnici a že už se jde konečně na věc. Tak zítra ráno nevařím, držím palce :o) ještě že jsem uvařila dneska Ještě jí večer napíšu, abych jí povzbudila...

Monči tak se na ty prášky vyprdni, tohle asi není normální reakce. Ještě si fakt ublížíš. A vůbec, pomohlo Ti to alespoň od bolesti nebo ne?

Já se dneska byla na chvilku podívat v práci, zamáčkla jsem slzu steskem a jsem zvědavá, kdy se tam vrátím....
zpravodaj
pouskule
| 12. 3. 2009 18:06
mám další sms od Péti,prý na to s Chrobokem vlítnou ráno v 8 hod.Rozplývala se blahem,jak je úžasnej.
Alespoň tam m nějaké rozptleníčko Pak prý ude asi 2dny na JIPce.
pro všechny
pouskule
| 12. 3. 2009 12:17
Tak mi přilétla zprávička od Peťky.mám ji všem přetlumočit. NALEZ Z MR JE PROKAZATELNY A NADOR OHRANICENY.CHTEJI HO CO NEJDRIVE ATAKOVAT.JSEM I ZACEVKOVANA.
Zda to bude dnes to nepíše.Ale doufejme,že jo,že se jí co nejdříve uleví.Dá prý vědět,jak dopadla.Tak ji držme všici pěsti
V pořádku
moncycak
| 12. 3. 2009 08:47
Hned ráno jsem sem koukla, jestli tu není zase Petruš. Nic bych za to nedala při její smůle, že jí ještě v noci pošlou dom. Ale není tu,tak je to v pořádku. Asi prášky vzdám. Zase jsem se celou noc budila kvůli tomu autobusu. A ráno jsem zjistila, že mám škubavý záchvěvy v obličeji. Škube mi dolní čelist a cvaká mi o zuby. Jsem jak postižená a nedá se to ovlivnit. Je to jako když je vám hrozná zima a klepe se vám brada. Furt mi cvakaj zuby. Manžel chodí po domě a hledá co to doma cvaká. Do toho autobus a občas se přistihnu, že na něco koukám a najednou jsou titulky a já nevím co to dávali. Když jsem si četla na netu zkušenosti ostatních s těma práškama, měla jsem pocit, že mě chce moje doktorka zabít. No aspoň by měla pokoj. Doufám,že když je vysadím tak se nezblázním úplně. Holky co vy? A nechci slyšet že je vám všem dobře. To by od vás nebylo pěkný. Hezkej den.
,,,,,
pouskule
| 11. 3. 2009 22:25
Tak jsem nestihla Péťu povzbudit,taky jí teda písnu smsku.Držím palečky,konečně ty doktoři dostali rozum a vzali ji pod svá křídla
Monči,ty jsi normálně sjetá,autobus doma v obýváku .
No já se jdu konečně koupat,teď jsem douklidila po řemeslnicích,paráda.Zítra přijdou znovu.Tak krásné sny holky.
středa II
griotka69
| 11. 3. 2009 22:12
Teda Monči teď jsi mě rozesmála, jsem se smála nahlas slyšíš autobus i v obýváku promiň, vím, že to je hrozný, ale fakt jsem se musela smát. Tak vydrž alespoň den, ať víš, jestli se to nezlepší

Jinak psala mi Petra, že jde zítra na další MR a uvidí co a jak. Budu vás informovat, když něco napíše, tak pa a držtě se

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
9. 6. 2025 20:45