Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
...
petraceb
| 14. 3. 2009 21:15
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ahoj Griotko počkám na ty vyšetření a možná zkusim tu neurochiurgii u Vás. Tak už se psychicky cítím líp a ani jsem neměla žádný prášek. Sice se skoro nemůžu hýbat jak sem dnes spadla na páteř, ale už jsem k tomu flegmatická.

a říkala,že bohužel přivezli rychlovku a operace se překládá až na čtvrtek 5.2.!!!
nevím jestli jsi ti to vůbec uvědomovala,ale operovat míchu je velice!!! nebezpečné a tak buď šťastná,že to takhle dopadlo!!!
no půjdu znova na MR a pak na neuroch. tak jsem zvědavá proč to mám.Ale to jsem psala na minulé stránce, popisuju to tady na pokračování. Jinak ať ti obvoďák napíše na uklidnění Lexaurin 3mg, ten 100% zabírá, teď už občas beru jen půlku, jinak jsem úplně doma šílela.
no vždyť se sotva probrala a chtěla by zázraky. Ale řekla jsem jí o Petře, takže až jí pustí z JIPky na obyč. pokoj, určitě jí tam vyhledá a dá mi vědět jak to s ní vypadá a tak vám tu také můžu být užitečná!!
jdu se teď dívat na 5 proti 5, nic jiného mě tam celý den nezajímá...to jsou samé seriály. Tak zatím všem ahoj