Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
středa
griotka69
| 18. 3. 2009 19:41
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
? Dr. Chroboka znám z kongresů. Je to férový chlap a ví, co délá! Jsi v dobrých rukách
Nessie
. Jedině, že bych byla vrchní sanitářka. Stejně mě láká nějaké chirurgické oddělení, ale nevim jak s těma zádama.
! Já jsem po operaci 9.2., operoval mě primář Vaverka v Olomouci a byla to vlastně operace "doma". Na neurochirurgické JIPce totiž už 15 let pracuju. A taky ze svého poslání mám ten výhřez. Prvně mě ruplo v zádech vloni na podzim, když jsme zvedaly na noční paní vážící 170 kg, ale po týdnu brufenů to bylo v poho. Pak mě občas záda pobolívaly, ale koho dnes ne
) a v pondělí že se uvidí. No v pondělí jsem už měla nohu ochrnutou, na CT sekvestr, prostě akutní výkon ještě ten den odpoledne. Ale i když to bude znít jako reklama na naši NCH, trvám na tom, že Vaverka nemá v republice konkurenci! Od operace jsem si nevzala ani jeden prášek od bolesti a noha je úplně dobrá
! Je to i tím, že mě ta největší bolest trápila jen tak krátce a kořen nebyl dlouho utlačený, ale stejně, má zlaté ruce! Takž domů ze špitlu jsem šla už v pátek, ještě nesmím sedět a cvičím jen na lůžku a posiluju, ale od příštího týdne začínám s RHB, bazén, perličky, elektro, fizioterapeut
U mě pořád stejný. Je to jako u tebe, dokud někdo nenajde příčinu, není co léčit. Ale doktoři mají rádi jen neproblémový pacietny. Udělat něco složitějšího nad rámec svých povinností je jim za těžko. Bůh ví, co se nám to v těle usídlilo, že nás to tak trápí.
Plavat bych chtěla jít zase zítra. Na léto se sice těším, ale nevím jak to bude. Každý rok se těším k moři, a letos nic neplánujem, nemám se na co těšit. Manžel mi ke čtyřicítce slíbil Egypt, ale nechce se mnou. Tak si musím najít milence. No ale doma? Copak to jde? Sem zabrousí leda popeláři. Tak se budu těšit na další výsledky tvých testů, já udělám snad pokrok 24.3. to jdu k novýmu neurologovi. Vkládám do něj dost velké naděje, tak snad mě nezklame. pa
No co jsi musela těm doktorů slíbit,to nevím. I když, já bych jim ...cokoliv, aby to bylo v pohodě.
Možná na tom něco bude. Chci do lázní!!! Manžel jede 31.3. do lázní do Tater. Tam si ho vychutnaj, má tak pokroucenou páteř, že to ještě neviděli. A problémy žádný, mizera jeden. Hele, já už nemůžu...už jsem zase od pasu mrtvá. Tak zatím hojky kolky. Jo, krásně svítí sluníško, jsem asi fakt magor, ale jdu si dát na zahradu své první jarní kafe. Snad neumrznu. pa
. Jak už jsem tu psala, s rukou jsem se trápila 6 let než se přišlo čím to je, takže mám dobré vyhlídky 
.
No a psycho? Hele, já se ze začátku tak zlobila, že si myslí že je to od hlavy, ale teď jsem rezignovala a občas si tak přemýšlím, jestli to není pravda. Zkoumám rodinu, jestli mě nějak moc nese.... a jestli to špatně nesnáším. No nevím. Přečetla jsem si dotazník, co jsem dostala z centra chronické bolesti. Je tam asi 90 otázek typu: slyšíte cizí hlasy? Máte chuť ukončit žívot? Máte pocit, že vás všichni nenávidí?Máte myšlenky ***uálního obsahu které vás zneklidňují?