Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Plotýnky

Diskuze

Heuréka!!!
moncycak
| 11. 3. 2009 21:10
Ty už tady Petruš nejsi, ale bohu dík, že už máš ten krok za sebou a teď se snad bude něco dí . Držíme ti všichni palce.
Já jsem po prvních dvou dávkách prášků na nervy. Od rána mi je divně a cítím takový vnitřní chvění jako před zkouškou, nebo jako když jsem něco provedla. Je to hnusný, ale nevzdávám to. V pátek zavolám doktorce jestli to má vliv i na tu páteř, ale jestli je to jen na depku, tak na to prdím.Je mi hůř a furt slyším autobus. I v obýváku. Abych se ještě nezbláznila. Tak pa pa
středa
griotka69
| 11. 3. 2009 18:47
Gratuluju Petruš, že jsi se dočkala Držím palce, jdu Ti napsat SMS. Tak to jsem fakt ráda, že Tě přijali. Bude to dobrý, uvidíš
Hospital
petraceb
| 11. 3. 2009 16:56
HOLKYYYY teď volali z Homolky a mám dnes příjem tak jdu balit. Do prčic to jsou šoky, že se klepu jak ratlík. Písnu vám na mobily. papa a mějte se tu hezky
dr. Chrobok
petraceb
| 11. 3. 2009 16:54
Ahojky Marcelko tak koukám, že máš taky takový problém. Já se totiž cítím blbě, aby si nemysleli, že jsem hypochondr. Volal tam tedy přitel a dr Chrobok říkal, že se mi co nejdřív ozvou a teď volali že mám přijet.
To je dobře, že se cítíš lépe.
Děkuju a taky Ti přeju aby jsi bylo co nejdřív bez bolesti.
papa
Pro Petraceb
marcela707
| 11. 3. 2009 16:19
Ahojky, já jsem po operaci bed. páteře 5týdnů a stále mám problémy.Řešila jsem to se svojí neuroložkou a ta mě trochu zklamala a tak jsem chtěla mít jistotu a řekla jsem si,že zavolám Dr.Chroboka.Měla jsem stejný problém jako ty, jak jsem pomyslela na telefon,rozklepala jsem se a neodvážila jsem se zavolat.. jenže to by můj problém nevyřešilo a tak jsem se odhodlala zavolat.Pře chvílí jsem s doktorem mluvila a i když to bylo jen po telefonu,cítím se o trochu lépe poradil mi co mám udělat a pak se u něj hlásit. Tak se neboj a zavolej mu. Přeju ti aby ti vše dobře dopadlo!!!!!!!!!! ahoj
vážný problém
petraceb
| 11. 3. 2009 11:11
nemáš zač Leni. Přítel přijede tak za hoďku tak mu tam zavolá, jsem napnutá co dr řekne. Taky si právě připadám jak otrava, přesto nemám přoč, protože dr je tak hodnej, nebo si teda myslim, mluvila jsem s nim jednou osobně a pak po telefonu, už jen jak podá ruku při příchodu a odchodu, no nemá chybu. Dám pak vědět co a jak. By byla prča kdyby řekl tak dnes přijeďte nebo zítra
fotečky
pouskule
| 11. 3. 2009 10:54
už jsem zkoukla,moc děkuji,psala jsem ti na mail,tak abych se tu neopakovala.no a jak?Dovolali jste se?Já jsem taky posera.Vždy si myslím,jak otravuju.Ale tohle vážně nní prča.To už je problem!A má řešení,tak pospěš
Leni
petraceb
| 11. 3. 2009 10:09
tak mi tam zavola pritel, ja fakt nemuzu, mam z toho depku. Poslala jsem ti na mail par fotecek
:-(
petraceb
| 11. 3. 2009 09:25
Leni já to nedokážu, vždy když si na to vzpomenu že mu mám volat tak se rozbrečim jak ... Nevim co to semnou dneska je, ale asi mi vytekly nervy, při tom je dneska taková šance, že je v amulanci
!?!?
pouskule
| 11. 3. 2009 09:07
to jsi mu ještě nezavolala ?Koukej mazat!Ale šup!!!
...
petraceb
| 11. 3. 2009 09:04
Ahojky to máš pravdu, že nic není jednoduché a už mě to někaj štve nebo spíš, že jsem z toho už nešťastná. Nejsem schopná zvednout telefon a zavolat doktorovi a to mám možnost jen dnes, protože dnes má ambulanic. Prostě je ve mě blok a mám asi strach nebo nevím.
A jak jsi na tom ty?
papa
Všem..
Kamma
| 11. 3. 2009 08:31
Ahoj holky, jak vás tu čítám, tak koukám, že nic není jednoduché... člověk aby pomalu bojoval o zlepšení svého zadraví, ale asi to není všude stejně, ještě se najdou i vyjímky...
jen je toho v dnešní době asi nějak moc, na lékaře i na pacoše, moc nemocí, málo lékařů, nedostatek vsřícnosti a ochoty a hafo těch, co by se měli léčit...
ale držím palečky, ať se vám daří a určo se to podaří..

ahoj pěkný den vám všem.. Kamma
čoromoro
petraceb
| 10. 3. 2009 19:15
Přítel tam právě dnes volal a chtěl dr Chroboka, ale toho nikdo nemohl sehnat a když ho přepojily na dr Kučeru tak to nebral tak mu právě chtěl říct proč mě tam nenechal, když Chrobok říkal ať ráno přijedu když to mám akutní. Bohužel se nedovolal.
Tak musim zítra já
úterý III
griotka69
| 10. 3. 2009 19:07
Petruš já Ti teda nechci radit, ale to tam teda nemůže vlítnout ten Tvůj přítel a udělat tam čoromoro? Můj chlap by tam teda už dávno vlítnul....
Podestýlka
petraceb
| 10. 3. 2009 18:57
Griotko, když já radči Chroboka, přeci jen Hause je nedostupnej, teda on i dr Chrobok, ale ten je víc reálnej. A nebo půjdu za doktorem Mengelem a mám to, ten mě vyléčí už na vždy .
Mě by pomohlo kdyby mu někdo zavolal za mě, já jak jsem nervní tak jsem na tohle asi měkká nebo co
úterý II.
griotka69
| 10. 3. 2009 18:49
Petruš vyprdní se na Chroboka a jdi za Housem Ten by tě vyléčil ne fakt, já bych fakt zkusila už teror, je Ti zle, máš bolesti a děláš pod sebe. Co chtěj víc?

Leni můj syn když šel do školky, tak byl taky pořád nemocnej. Ale tak cca rok a pak už to bylo dobrý. Oni se ty děti musí promořit a pak už nemarodí skoro vůbec. Menší to dostával do staršího a pak když šel do školky on, tak už tolik nemarodil. Někde si tu imunitu holt vytrénovat musí....

Monči jen si dej Pak se Ti život bude zdát krásnej
actimel a alkohol
pouskule
| 10. 3. 2009 18:34
jo dělaj divy.Jdu ho hned do něj narvat.Teda teď nevím,zda by nebyl lepší pořádnej panák .Ne dělám sis randu.Actimel kupuju,ale je to takový nárazový.Někdy vypije najednou celý balení a pak dlouho nic.Ale pravidelně v lednici je.No a já si dám toho frťana.Jsme ve školce od září a každý 3 týdny jsme doma,vrací se nám pneumokok a hemofil.Hotovej zvěřinec v nose a krku.A to do tý doby měl 1x za rok rýmu.Katastrofa!Bejt někde zaměstananá,tak mám vyhazov.Takhle manžel nadává,dělá mi šéfa.
žárlivka
petraceb
| 10. 3. 2009 18:22
Monči snad to číst nebude a když jo tak chrobino se může bránit třeba skalpelem, jim to budu pískat . To jo, užívám si je jak jen se dá, si stoupnu do muzea jako příklad všech nemocí .
Tak by jsme byly navyklé obě. No já to dělám tak, že když je prášek a nesmí se na něj pít tak si ho dám a třeba trošku alkoholu a je mi fajn, nic mě nebolí, protože už jsem tak nešťastná že nic nepomáhá.
úterý
petraceb
| 10. 3. 2009 18:16
Ahoj Griotko rozhodně nejsi vosk .
Je to jak ze zlýho snu, dnes tam fakt chyběl chrobino, určitě by to dopadlo jinak. Jsem zvědavá co mi řekne zítra, ale musim se k tomu dokopat mu zavolat . Mě už ty slzy nějak nešly, ale doma to na mě padlo a bulela jsem jak malá.
Oni měly dneska chlastačku tak asi nechtěly bejt rušený nebo co, ale to je neomlouvá
úterý
moncycak
| 10. 3. 2009 18:14
Přesně to jsem ti chtěla Petruš napsat...aby to tu nečetl tvůj přítel!!! Začne žárlit ,píchne ti Chroboka a máš po odborníkovi. A operovat tě budou na vrátinici. Tedy ty si vážně ty nemoci užíváš.Ty prostě nemůžeš mít normální rýmu nebo kašel,co? Ty prostě musíš ty doktory potrápit. Už mi i Dr. Haus přijde jako pěkná nuda.Raději jdu číst, co všechno ti už operovali, a jak na to přišli. Prášek bych ti poslala, ale píšou tam, že je silně návykovej. Budu je brát 30 dní a pak se musí postupně snižovat dávky. Ale průser je, že se na ně nesmí chlastat. Jak já to vydržím? Ideální by bylo,kdyby k tomu vysmátí přibyla ještě chuť gruntovat. To bych byla šťastná.
Leni,nechci být jak chodící reklama, ale naše malá(6) byla taky pořád na hromadě. Ze školky chytla i to co tam nebylo, ale od tý doby, co jí denně dáváme aktimel má maximálně rýmu a to ještě jen takovou malou nudličku, co je za 3 dny pryč. Je to sice nápor na peněženku, ale vyplatilo se nám to. Nechci ani vyprávět, jak jsem ze začátku na tu reklamu nadávala, že chtěj tahat lidem prachy z kapsy a pod... Ale to fakt za to stojí. No nic,jdu si dát první dávku. Manžel už je doma, kdyby se objevily nežádoucí účinky jako zástava srdce, tak mi má kdo dát umělý dýchání. Jo,pozitivní zpráva- prášky způsobují i úbytek na váze. Tak pa děvčátka.
úterý
griotka69
| 10. 3. 2009 18:09
A já jsem vosk nebo jak? Já vás sleduju, ale nemám doma net, můžu sem až večer...
Petruš to je teda smůla, ale fakt ses tam měla posadit a nehnout se z místa. Já se tam nakonec taky rozbrečela, že mi je zle a nikdo mo nevěří. A je teda fakt, že přes známý, ale nakonec to šlo a byli na mě hodní. Prostě si stůj na svém, že děláš pod sebe a na co teda ještě čekají?

Monči pěkná motka Hele prášky dobrý, ne? Sice Ti bude na h...., ale bude Ti to jedno Ale beze srandy, ono by Ti to fakt pomoct i mohlo, kolegyně taky dostala prášky na nervy, když měla potíže se střevama, řekli jí, že jí ty střeva dráždí nervy.... a moje mami měla jkoby infarkt a taky to bylo od nervů a ne od srdce. Tak to chvilku zkus brát a uvidíš, přestat můžeš vždycky. Hlavně, aby Ti bylo líp.

Leni je mi líto, že malej stoná. A jaro nějak v nedohlednu, jsem koukala na předpověď a pořád bude zima a hnusně. Ale být Tebou, tak na operaci jdu, i když je Ti teď trochu líp. Alespoň budeš mít lepší rekonvalescenci a budeš brzy fit.

Holky teda vy v lázních spolu, to tam vyhláší výjimečný stav

držte se
lásečka
petraceb
| 10. 3. 2009 17:59
no to by bylo hustý, ale snad to nekrachne .
už se mi o dr zdálo . to by bylo něco kdyby si to tu četl dr a ještě si myslel, že tam jezdim za nim .
Teda teď jsi mě pěkně rozesmála s tim přefiknutím, no suvenýr by to byl pěknej, ale neznámý prodejce .
Já když jsem byla jako sanitářka na neurochirugickym sále tak jsem vlasntě s dr připravovala pacienta, přijedeš tam vleže na vozíku, anesteziologická sestra tě připravý, ty usneš, sanitář, anesteziolog a doktoři tě pak převrátí bříškem na operační sál, samozřejmě nahatou a pak až tě překryjou, no úžásná představa.
A nemá kamarád třeba hemoroida? Krev ve stolici je blbá. Taky koukám, že nás tu je minimum
....
pouskule
| 10. 3. 2009 17:43
mi jsme tu vážně osiřely,když se kouknu na pár stránek zpět.
tajná láska
pouskule
| 10. 3. 2009 17:43
tak hlavně aby si to nečetl tvůj přítel,Jinak ti ta operace ještě krachne na žárlivost
Já když jsem se dočetla,že operujou v kleče,tak jsem se hned informovala,zda nemusím vysazovat antikoncepci.Ještě bych si domů přivezla suvenýr Všici si ze mě dělaj srandu,ať se kouknu,zda na konci operačního stolu bude připravená stolička A kámoš co má spondylolystézu,což je posunutí a rotace celého obratle,tak řeší,zda vůbec někam má jít,aby ho někdo nepřefik No už si z toho děláme prču,ale asi to musí bejt,jinak by nám hráblo.Taky se mu to pěkně bortí,teď má ještě krev ve stolici.Tak se tak trochu doplňujem a podporujem.Už jsem mu říkala,že nesmí být pozadu,že si pořád něco vymýšlí.No nic,to byla vložka pro rozptýlení.
Leni
petraceb
| 10. 3. 2009 17:32
to mě mrzí, že je malýmu zle.
Ujetá určitě nejsi, já si zase někdy počítám kolikrát chodim na malou, páč chodim hodně, mám pocit plnýho močáku a skoro nic nevyčůrám, tedy když si nekrápnu do kalhot .
To je dobře, že se ti ulevilo, no mě se předtim taky ulevilo a od včerejška to bolí ještě víc než když mi ty bolesti začaly . To by bylo fajn kdyby jsme byly spolu v lázních, jéééé to by bylo nazvraceno v álejích .
Teda Leni, mě se ten dr nějak líbí
mašina
petraceb
| 10. 3. 2009 17:28
ještě jsem zapoměla napsat, že máš pěknou mašinku, hned bych se projela
Detektivka o jednom blbym tumoru
petraceb
| 10. 3. 2009 17:27
Ahoj Monči,
teda to si počteš viď. Si připadám jak učebnice pro mediky . To je dobrej nápad, sem si tam měla namalovat takovej tumor, že by se mi ani nevešel na páteř , a litalo by to hned. To mi povídej, že jsem smolař, bolela a brněla mě ruka a jim to trvalo 6 let než mi na to přišli a zjistila to až angiografie a to že jsem měla skříplou cévu o první žebro tak mi ho museli sebrat, pak slepák, kterej nakonec byl chronickej, jooo a to ještě než mi vzali žebro tak si mysleli, že to je tenisovej loket tak mě operovali a ono to bylo zbytečny. No a před dvouma lety zas to břicho, mám karcinoid nemám karcinoid, vyber si, po všech těch koloskopiich, gastroskopiích, enteroklýzách se nakonec neprokázal, nic bych za to nedala, že to zlobí ten podnájemník na míše, ale já ho k sobě nezvala . Takže doufám, že mě daj do kupy.
Když jsem přijela domů tak jsem se taky složila a začala jsem brečet, včera jsem prosila ať už je ráno a jsem v tý nemocnici, kde mi pomůžou a ono velký ho..., tam byl průser že tam nebyl dr Chrobok, on tam má velký slovo tak si myslim, že by se jedno místečko našlo. No zítra se budu zas stokrát přemlouvat zda mu mám zavolat, ale přitom bych ráda mu zavolala a řekla mu to, ale mám pocit aby si nemyslel, že jsem hypochondr. Nebo se vykadim do kalhotek a přinesu mu to ukázat, že jsem se poto , chudák, snad si to tu nečte .
To víš, že mi můžeš napsat, budu moc ráda, tady máš na mě číslo 733334861.
Teda to ti předepsala pořádnej driják, nechceš mi taky poslat nějaký? Sice to bude bolet stále, ale bude nám to jedno a budem vysmátý.
Musim si z toho všeho dělat srandu, jinak bych skončila v blázinci.
Určitě si tu psát sama nebudeš, já tu zůstanu i když mi bude faine.
Měj se pěkně, papa
....
pouskule
| 10. 3. 2009 16:46
jo a ta motorka je fakt bomba
Monči
pouskule
| 10. 3. 2009 16:45
Já budu věrná asi hodně dlouho.Jak se znám,mě se problémy jen tak nezbavěj.Pro změnu má malej opět teplotu a místo mluvení jen kašle.Máme to s odstupem 6-10-ti sekund.Už mi to tak leze na nervy,ž jsem ty intervaly začala počítat.To jsem ujetá co?Jinak stále přemýšlím,zda mám na tu kudlu opravdu jít.Je to lepší.Nemusím ani brát prášek.Jen abych to nezakřikla

Peťu,tak by jsme třeba spolu mohly vyrazit do lázní,když se nám to takhle semlelo najednou.Tam by jsme se každý den mohli povzbuzovat těma slibovanejma panáčkama
motododatek
moncycak
| 10. 3. 2009 16:35
Ještě naši mašinku.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
13. 8. 2025 00:04
14853
Markta Zahlkov