Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Plotýnky
DiskuzePřidat názor
Rána pod pás
petraceb
| 28. 3. 2009 10:26
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Tak nakonec chtěl vidět jen předklon a debil mi kontroloval tu zdravou nohu, na tu levou se vyprdnul. Pořád jen kroutil hlavou co ho otravuju tak mu říkám, že jsem k němu vůbec nechtěla, ale že mě posílájí z chíru, že jsem spadla a on zas už jste byla vyšetřená i na Homolce tak já, já jsem spadla, když jsem byla propuštěná. Holky to je jak když se bavíte s tatarem
. Ani to CT mi neudělal, prý jsem měla už CT i magnet tak zas říkám, že jsem upadla nedávno. No byla bych sprostá, kdybych ho měla jmenovat. Takže teď se obléknu a jdu na chíru a řeknu jim jak se pan lékař choval. Akorát to stojí jenom peníze.
.
!
. Primář ještě říkal, že to může být gynekologické nebo urologické, ale já na gyndě byla ani ne před měsícem s cystou, ale už to bylo čisté ve vnitř. U nás v nemocnicu tuhle ambulanci nemáme, máme malou nemocnici. Zítra zkusim tu chíru a uvidim, hlavně nechci zas na neurologii na Mělník, chtělo by to někoho jinýho a u nás máme dva a to jsou mastičkáři.
.Jdu hajat,i když nevím,zdy to bude dnes úspěšné.

Ani nevíš jak jsem z toho zoufalá.. já jsem zestárla za poslední týdny snad o deset let. Ale když si vezmu prášek na nervy,tak se zklidním a vydržím to,ale to se nedá dělat do nekonečna!! A to jsem to ještě ke všemu dnes v noci dostala,takže mě bolí i děsně břicho.Už je mi z prášků blbě od žaludku,ale termín vyšetření už se blíží,tak jsem také zvědavá zdali přijdou nato, proč jsem v takovém stavu i když jsem po operaci. Tak ráda bych se šla někam proběhnout, už jsem vlastně celkem 8tydnu nebyla nikde venku, jen na terase když je hezky,tak si tam na stojáka dám kafčo a cigárko.Zahrádka je zbědovaná,ale na tu letos nemám bohužel sílu...