Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Cuketové karkanátky...
Strepi
| 20. 8. 2010 22:37
Dneska, stejně jako každou jinou službu se řešilo, co se bude kde vařit. A jedna kolegyně, povídá "já budu dělat cuketové karbanátky" Takže...
Postup je úplně stejný jako u normálních karbošů, jen se místo masa použije nastrouhaná cuketa, dochutí se tak jak má, přidá se nějaké to vejce a nastrouhaný sýr. Ona to smaží, ale já to zítra strčím upéct do trouby. Jsem na to sama zvědavá jaké to bude
Podám samosebou hlášení, jak se mi zadařilo
Rosničkooooo, tadýýý...
Strepi
| 20. 8. 2010 22:32
Mám teď hodně služeb, tak jsem tu teď méně. Ale neboj, jinak jsem holky stále s váma...
holky kde jste?
rosnicka
| 20. 8. 2010 18:05
halo halooo, kde pak jste holky dělitelky?
Strepitula a ostatní
rosnicka
| 18. 8. 2010 18:13
Strepi, děkuji za přivítání po dovče!

Teprve po dovolené jsem začela, na dovče to nešlo, asi jsem na to nebyla připravená. Teď už to doufám půjde.
Zjišťuji co vše se dá jíst a co se nesmí kombinovat.
Dneska zvířátkový den, tak jsem baštila sýr, šunku, rajčata a uzenáče. Chtěla jsem si dám mrkev, ale tu nevím, zda nepatří do ovoce, přijde mi, že dost sladká.
Hele, a je možné si dát dvoječku červeného vína?
Miholl
Strepi
| 18. 8. 2010 10:49
Já se kdysi zachraňovala čokoládou z výživky s rumovou náplní. byla excelentnííí... Tak ať se ti daří
SPLK
miholl76
| 18. 8. 2010 10:46
Tak po čtení Vaších vzkazíku jsem se taky vrhla na SPLK, po týdnu 2 kg dole a pokračuji, už jsem si navykla na jídlo, ale první dny to byla muka zachraňovala mě dia čokoláda z lidlu, dnes už se obejdu bez ni tak děkuji za podporu všech Vás tady a držím palečky
SPLK
miholl76
| 18. 8. 2010 10:43
Rosničko...
Strepi
| 18. 8. 2010 09:31
Baštění máš v poho... Vítej zpátky z dovolené... Jinak já mám teď také služeb jako máku, tak se těším až to 29. skončí a bude opět trocha klídku...
Zdeni...
Strepi
| 18. 8. 2010 09:17
jsi dobrááá, držím palce ať se Ti daří i při dalším sedánku
Já se vrátila pěkně zpět, taak si baštím tak jako před víkendem, ale docela mi to dává zabrat... Nedá se svítit, hubnout se musí
Tak a já si jdu připravit něco z cuketky a jen co dozavařím rozvařenou matlu z rajčat na pizzu, pustím se do kuchtění oběda...
JIrken...
Strepi
| 18. 8. 2010 09:14
C je potřeba k dělence, jsem ti poslala na mail. Nejlepší je však se s dělenkou nějak sžít tady mezi holkama. Tak nějak to rychleji přejde do krve a je to i jinné než být na to sama...
kytičky
rosnicka
| 17. 8. 2010 21:37
Ahojky holky,tak jsem tady, po dovče íi po shonu v práci...dneska byl kytičkový den, začínam, a tak se v tom moc neorientuji, jen čučím do nápovědy - graf co mi poslala Strepi, ještě jednou díky!

Jinak jsem dneska pojídala celozrný rohlík a tohu, a k tomu švestky a ryngle, tak snad to mohlo být, a není vše špatně
na zítra ám nachystané rajčata a šunku, mňami mňami
Ale tož,
ZHalskova
| 17. 8. 2010 21:28
dva krát jsem to tu dát nechtěla. Držím palce, Strepi, zlati, nevzdávej se, vydrž!
Tak já hlásím,
ZHalskova
| 17. 8. 2010 21:22
že se tentokráte to další kilo nechce hnout dolů, že by ten obalovaný řízek v neděli? NO A ZÍTRA BUDU POPÍJET A PORUŠÍM ZICHER, takže od 19.7. celkem stále 6 kg. Ale držím se dál, to není přece možné, jednou to kilo musí pryč.
Tak já hlásím,
ZHalskova
| 17. 8. 2010 21:22
že se tentokráte to další kilo nechce hnout dolů, že by ten obalovaný řízek v neděli? NO A ZÍTRA BUDU POPÍJET A PORUŠÍM ZICHER, takže od 19.7. celkem stále 6 kg. Ale držím se dál, to není přece možné, jednou to kilo musí pryč.
rada
jirken
| 17. 8. 2010 19:18
ahoj mohla by si poradit např přes skype nebo icq něco o dělence. vše v profilu
A už je tady opět pondělí...
Strepi
| 16. 8. 2010 08:26
Hlásím, že mám za tento úžasný víkend 1 kg nahoře takže sumamárum... od 25.7. to dělá jen 2,5 kg... dole
Vám všem ostatním držím palečky
Holky
anonym
| 15. 8. 2010 17:58
to je to nejhorší ochutnávat ,ale když bez toho to nejde , já vím , já se tu cpu rohlíkem ,a měla bych už začít , držte mi palečky ,abych to ráno pořád myslela vážně, tak zítra začnu, také musím k doktorovi , bolí mně pata asi ostruha Nechce se ani chodit ,ale nejhorší to je po ránu
Zdenko
anonym
| 15. 8. 2010 17:56
to je asi právě co já nejím nemám ráda cukety ani lilky a patizony to samé , jinak ze zeleniny jím vše , ale tohle mi prostě nejede .
nic povzbudivého.
ZHalskova
| 15. 8. 2010 13:50
Já včera taky snědla obalovaný řízek a večer obalované žampiony. No, váha stojí ale dneska se mám chuť přežírat, což je známkou, že něco není v pořádku. Už se hrozím toho týdne. Hlavně té středy. No, uvidím, nějak to dopadne. Musím se obrnit.
Přeji všem báječnou neděli...
Strepi
| 15. 8. 2010 09:42
Tak jsem holky na skok tady a nejdu s písničkou veselou...
Ono je pohoda něco slavit někde u někoho jiného, to si člověk jen vybere co potřebuje a je klid. Ale jak se to doma musí matlat a cmachtat a péct a kdo víc o ještě, je to horší. Někdo to prostě udělat musí a když už se dělá oslava pro hafec lidí a ještě skoro na tři dny, musí kuchřinka chutnat chtě nechtě Ač málo,je to na těle znát, že dostalo něco jiného než co by mělo. Dnes je poslení návštěvní den, i mláďata večer odjedou a já zase vlítnu na svou milovanou dělenku. Když jsem dělila, bylo mi i tak nějak fit, od pátku mám pocit jakoby bylo tělu líno, jakoby spalo... Jo joo je to znát. Mějte se všechny krásně a i vy všechny ustojte plánované sedánky a slavení. Je to fakt nápor...
jo Daisy
ZHalskova
| 15. 8. 2010 07:52
problém není jídloo ale to, co se k tomu popíjí, takže masíčko s tím ne. No, uvidím, nějak to dopadne.
patizon
ZHalskova
| 14. 8. 2010 22:01
lilky a cukety a tkovéto věci nakrájím na slabé plátky, opeču na olivovém oleji do růžovohněda po obou stsranách, Oni říkaojí do křupava, ale to se fakt málokdy povede. Pak si nastrouhám na pánev česnek, přidám trochu worcestrové omáčky (nemusí být) a zaliju kečupem a povařím a namáčím do toho ty plátky a tak mi to chutná.
Patizon
parmenka
| 14. 8. 2010 17:32
Holky dostala jsem patizon, nemáte nějaký dobrý osvědčený receptík co s ním? Děkuji.
Ahojky všem,
parmenka
| 14. 8. 2010 16:02
já jsem nepřestala dělit, jen nestíhám, má pořád 40°C ze zoubků, vůbec nespí a chce jen maminku, tak už jsem natahaná až hrůza a polomrtvá. A abych toho neměla málo , tak tu mám ještě prázdninářku, a zdá se mi, že pořád jen vyvyřuji, protože malá je strašně vybíravá a nic jí nechutná. Tak já sama se jen odbívám po studenu, většinou nějaká uzenina, což na hubnutí nic moc .
Ty oslavy vám moc nezávidím, je težké se na dobrůtky dívat, a ještě horší je připravovat, já naštěstí nic takového nemám, ale na čokoládu by jsem se vrhla hned , nebo aspoň zmrzku mňam....
Já se zatím nezvážila, chystám se na to v pondělí, ale podle oblečení jsem nezhubla nic . 11. září mám jít na svatbu, tak si budu muset koupit nějaký nový hadřík ještě na tlusťocha .
S alkoholem problém nemám, vůbec totiž nepiju a všichni to ví.
Co budu dělat až zhubnu, fakt nevím, ale dělenku držet celý život to se mi fakt nechce . Asi zkusím jíst malé porce a jen třeba do 18h.
Mějte se krásně a chutě na dobrůtky at od vás utíkají
Zdeni
anonym
| 14. 8. 2010 12:55
tak jez masíčko na oslavy a salátky to můžeš a krásně se ti to bude dělit a stejně z masíčka se hubne nejvíce Prostě na oslavy masíčko a máš to v cajku . No s tím přestěhováním ,to je také dobrá zpráva, sice nyní ležíš ,asi jsi to přehnala viď , ale pak to budeš mít opět nové , jak já bych přestavovala ale není kde - v 2+1 a mám tu dospělého syna , v první řadě bych nejdříve přestěhovala jeho někam do jeho bytu , ale nemá na to bohužel, tak musí být doma
-Strepi,
ZHalskova
| 14. 8. 2010 07:32
ozvi se, jak jsi zvládla nejíst ty dobrůtky při oslavách, moc na tebe myslím a držím ti palce. Mě to čeká příští týden. Ve středu máme s přáteli posezení k 10. výročí smrti mého muže, a to mě budou šíleně nutit pít a jíst, takže musím kytky, bílé víno a udělám si bruscety a ty tam budu jíst, ale to jsou strší lidi a nebudou to chápat. No a v pátek mám pozvaných asi tak 10 nebo 11 kolegyň z práce na opékání. No, to chcu vidět, jak já se nenapiju nebo nenajím, jenom jedno z toho můžu, mám strach, že to nezvládnu. Hned pondělí potom má moje dobrá známá 50, ale tam není problém, prostě si dám jenom maso a zeleninu bez alkoholu a vím, že mě nikdo nutit nebude. Ale ty dva dny předtím už stačí. Ach jo.
cumperlík
ZHalskova
| 14. 8. 2010 07:26
bujon nevadí určitě, ale nesmí se to s tou umělinou moc přehánět, potom to přestane fungovat (mám na mysli třeba čínské polévky a tak. Když si dá člověk z hladu jednu, no tak to není tka zlé, ale kdyby to dělal denně, je po hubnutí). Ale každý to má v těle nastavené jinak.
Joooo, děvčata, já musím asi přitvrdit. Ale příští týden jsem samá oslava a vím, že budu muset pít alkohol. Ach jo, zase žádné hubnutí.
Ahoj děvčata,
ZHalskova
| 14. 8. 2010 07:19
moc vás zdravím, chvíli jsem se neozvala, já si totiž chci přestavět bydlení, protože kluci mě přestěhovali z patra dolů ale už o vánocích no a já jsem měla nahoře už všecko hotové, vestavěné skříně a vše co mi vyhovovalo, tady nemám nic a málo místa, tak jsem se rozhodla vystěhovat komoru a udělat si z ní šatnu. No jo, ale po dvou dnech stěhování jsem ležela jak ten Lazar, aspoň jsem se těšila jak jsem zhubla, když teda dělenou držím dosti přísně a hle! dnes ráno na váze NIC!!!! Pořád jenom těch šest kilo! Jo, já vím, že řeknete, že je tofajn, ale už to není za 3 týdny, ale za 4 týdny a navíc jsem si na internetu už vybírala príma trička a plavky a šatičky a pak jsem se podívala do zrcadla.....
Také jsem se
anonym
| 13. 8. 2010 17:57
zastavila pozdravit a Strepi já zase pekla buchty , no kdo by odolal , já ne
Přeji pěkný páteční den...
Strepi
| 13. 8. 2010 10:22
Trošku nějak nestíhám, ale po víkendu bude zase lépe. Kdyby nebyl, bylo by to ze všeho nejlpší Máme slavící víkend a tak pečuu a vařím a a a ... tak je mi jasné, že to asi moc slavně nedopadne Už teď se těším na pondělí a dám si zeleninku se zeleninkou a masíčko s masem Zatím mám všude chladit dortíky a už jen to ochutnávání, mi dává zabrat Budu se snažit zuby nehty udržet, je mi líto pak těch stracených kileček a navííc mi tak není dost dobře . tělíčku se to prostě nelíbí a žaludečku také ne
Když vyjde chvilka tak se za Váma holčiny zastavím. Jinak přeji kásný víkend...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
15. 8. 2025 21:39
14883
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18