Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Tak co já dnes...
Strepi
| 11. 8. 2010 16:31
Dopo jsme byli s manelem na nákupu a tak jsem si musela !! koupit další kapustu a uklohnila jsem si ji jako minule s restovaným mletým masem. Zítra jdu na celý den a tak abych měla co do sebe hodit Ale jináááč... jsem si dělala bramborový salát bez brambor a super už se těším až se mi v lednici vychladí a pááák se do něj pustím
Tady máte receptík, kdyby vás náhodou honila mlsná
Akorát jsem si chytře zapomněla koupit pórek, tak jsem tam místo něho šoupla hrášek . Med ani ořechy jsem také nepřidávala

NEBRAMBOROVÝ ZELENINOVÝ SALÁT OD B.K.

Hodně nakrájené vařené mrkve,petržele a celeru (stejné díly),jemně krájený pórek-jen tu bílou část,pár sekaných vlašských ořechů, osolit, opepřit, přidat citronovou šťávu a špetku ovocného cukru, medu nebo sladidla. Promíchá se s majonézu s bílým jogurtem 1:1.
Daisy...
Strepi
| 11. 8. 2010 16:24
nejlepší by bylo vyhnat přebytečné lidičky někam ven a pak si užít podle svého. Jinak fakt koují jako když se člověku něco přihodilo na mozečku Vůbec to totiž nechápou
Cumerlíku
Strepi
| 11. 8. 2010 16:22
já moc bujony nepoužívám, ale myslím, že toho cukru tam až tolik nebude a vadit by to nemuselo. Docelase mi do polévek a nejen jich, osvědčil sušený libeček
Přeji hezký den
anonym
| 11. 8. 2010 10:55
milé dělitelky , tak pořád nedělím a ani se raději nevážím ,našla jsem si cvičení , které mi vyhovuje , jen nemám na to místo , docela bych tancovala ,prý to dost pomáhá ale nechci svým lidem pořídit zábavu o které by se mluvilo dokolečka , musím čekat až budu sama , vzpomněla jsem si , že jako mladá i starší jsem vždy blbla u písniček , no nějak jsem přestala , jinak o těch knihách , také mám tu Vysokou školu hubnutí a musím říct , smála jsem se až jsem se za břicho popadala . No také se na mně chodlili dívat co se děje Bujony do polévek přidávám ,ale není lepší Podravka ?
Ahoj holky
cumperlik
| 11. 8. 2010 08:12
Ahoj holky, mám dotaz...může se bujón do polévky, ve kterém je cukr? Děkuji
Zdeni
Strepi
| 10. 8. 2010 20:58
napsala jsi to úplně přesně... Super... Také máš založenou sbírku knih o dietách??? Klidně bych si s nimi mohla otevřít obchod
Tak na tu válku tuků...
Holky ahoj,
ZHalskova
| 10. 8. 2010 20:51
knihu myslím mám, protože já mám snad všechny knihy o hubnutí , no a už jsem uvažovala nad tím, že když by se mi fakt ale fakt povedlo zhubnout, že bych dělila dál, ale ne už tak přísně. , ale dělila bych. Kdysi jsem takhle fungovala asi tři roky a bylo to fajn, ale jak jsem to porušila tak nějak zásadně, tak to byl průšvih a nešlo to znovu se vrátit. No ale to po prvních pár shozených kilech není to zásadní rozhodnutí, že jo. Začínejme s malými cíli, tedy sním o shozených 15 kg. Vůbec nepochybuji o tom, že to bude čím dál horší. Držím nám palce, a to opravdu moc. Víte děvčata, při mých 159 cm je na mě fakt vidět každé půlkilo, o kilech ani nemluvě. Ale když se shazuje, tak to až tak vidět není. Mám pocit, že břuch mám pořád stejně obrovský, ale kalhoty mi už začaly padat.Já už jsem byla tak tlustá, že ti lidi na mě ani nevidí, když zhubnu. Tak hurá vyhlásíme válku kilům a vydržet, vydržet! Pa pusky.
Právě jsem...
Strepi
| 10. 8. 2010 14:16
... dnes skoro po roce vytáhla svou oblíbenou knihu o hubnutí. Je to suprová kniha, řehtám se u toho jako blázen a musím přiznat, že mám pocit, jakoby byla psaná o mě... Takže kdo máte knihu "vysoká škola hubnutí" víte asi o čem mluvím. Kdo ji nemáte, tak to stojí fakt za přečtení
Zlatko...
Strepi
| 10. 8. 2010 14:11
tak tohle je to jediné, nad čím vůbec nepřemýšlím. Kdybych totiž teď řešila co budu dělat za rok, tak bych do toho asi ani nešla. Vše má svou posloupnost a jediné, co bych tak mohla mít v hlavě je to, že pokud se pak váha zakolísá, dám si týden zvířátek... Moje cesta je, zhubnout a mít klapky na očích, tedy zatím...
Držím ti palečky
ženský poraďte,
Zlato
| 10. 8. 2010 13:30
když nad tím tak přemýšlím, tak se nám někdy ty kila povedou dát dolů , to je hezká představa, ale co dál? Jak to potom plánujete? Budete pořád dělit? Tak ještě tohle musím vyřešit. Mě se povedlo dostat se na kila, kde jsem byla spokojená, lidi mi říkali, že ať už nehubnu...Pak jsem přestala dělit, hned kilečka nasočila, teďs se radši nevážím, ale zrcadlo nezklame: Tak mi napište, jak to máte promyšlené
Zlatko...
Strepi
| 10. 8. 2010 08:46
náhodouuuu, to je také důležité docházet a načuhovat Je potřeba nasát atmosféru a v hlavince to přenastavit. Bez toho to fakt nejde zám to, znám...
Zdeni...
Strepi
| 10. 8. 2010 08:41
GRATULACE NEJVĚTŠÍÍÍ... to je parádička paráda. To už u té desítky skoro seš, to už máš jen za pár...
Zdeni, vůbec nikomu nic nevysvětluj a řekni jim, že ti to zrovna nedělá dobře, to co ti nabízejí a máš klid. Já si také kolikrát navymýšlela fíkovin, jen abych nemusela s barvou ven, že jsem na nějaké dietě
Ahoj Zdeňko,
Zlato
| 10. 8. 2010 07:18
já se nechlubím, nemám čím, možná nějaký kilčo navíc. Já zatím nedělím, jen s vámi drbu , to je taky fajn. Ale intenzivně nad dělenkou přemýšlím, já stejně budu muset začít. Ale potřebuju nastartovat od hlavy , jinak mě to nejde. Tak jste holky šikovný a kilča jdou dolů. Přeji hezký den, u nás to vypadá snad i na sluníčko.
Strepi, príma
ZHalskova
| 10. 8. 2010 06:49
za 14 dní, to je nádhera, ještě se Zlatka nepochlubila jak to má s těmi kilky.
vážení
ZHalskova
| 10. 8. 2010 06:48
Tak já mám teda taky úspěch, za 3 týdny 6 kg, ale to poslední kilko je takové vachrlaté, jedu čtvrtý týden dělenky, nejvíc mě štvou lidi co mě pořád do něčeho nutí a já jim nechci vysvětlovat že něco držím a oni v dobré víře mi furt cpou, z toho jsem na nervy. Už bych nejradši měla dole 10 kilo, ale i to někdy přijde. Já husa, že jsem se tak vykrmila ! Tak ahojky, děvčata. Zdeňka
Daisy...
Strepi
| 9. 8. 2010 16:33
ale to vůbec nevadí že budeš mít cestu od ledničky k ledničce když se budeš držet melounu, masíčka a zeleninky Tak jen do tohoooo
Strepi
anonym
| 9. 8. 2010 15:51
jen nech bejt , to je krásný , já ti tleskám Možná jsi mně navnadila , ale momentálně jsem přecpaná melounem , myslím , že večer to začne , cesta od ledničky k ledničce
Daisy...
Strepi
| 9. 8. 2010 15:47
já nikdy nikomu neříkám co je zrovna za dietu v plánu. Za ta léta už vědí, že ta "matla" v kuchyni je má Bývala doba, kdy se ptali zda "to něco" je moje nebo psů to bych je vždycky praštila
U nás asi bude zítra první kytičkový den. Očesali jsme broskve, tak se také musí sníst... To jsem zvědavá jak mi to zítra dlouho vydrží
Ta váha je za 14 dní, čekala jsem lepší výsledkyale asi bych toho chtěla hodně najednou
Parmenko
Strepi
| 9. 8. 2010 15:41
To je za 14 dní... bývalo kdysi lépe, ale i tak dobrý, alespoň něco.
S malou si teda teď užíváš tak hlavně aby jste to měly holky co nejdříve za sebou a malá už se měla zase dobře
Strepi
anonym
| 9. 8. 2010 15:16
přišla jsem pozdravit a hele tolik shubnout ? Tohle jsem měla za 21 dnů . Ale stejně jsem nezačala , ohlásili se mi dospěláci ( děti )
A to bych jen slyšela stejně to nevydržíš .Ale máte samé dobré nápady , kapustu jen na cibulce s nějaký salámek , nebo masíčko , hm mňam , teď tu mlsám melounek , k obědu jsem měla nakonescsmaženici , to jest houby jako gulášek a k tomu bezvaječné kolínka . No kdybych si nedala kuřecí vývar , tak jsem to měla v kapse , no zapomněla jsem u jídla přemýšlet . Tak zatím
Ahoj holky
parmenka
| 9. 8. 2010 14:58
všechny vás zdravím, nestíhám sem chodit. Nikolce lezou zuby, spí 2minuty denně, v noci trhaně tak 7h, a pořád plače, a visí jen na mamince.Jsem už uplně vyfluslá, ale dělím poctivě, a to jsme byli včera na obídek u tchýně, musela jsem jen masíčko se zeleninkou a na zákusek jsem se závistivě dívala . Ale až zhubnu tak si taky dám.
Strepi s mandlička tě obdivuji, já si je raděj nekupuji, spucla by jsem celý pytlík jak nic - mňam.
Všem co máte krásný úbytek na váze mooooc gratuluji . Strepi to jsi zhubla za týden? Si vážně dobrá! Já jsem se ještě nevážila, nechám to až na další týden, bojím na váhu stoupnout.
Mějte se krásně .
Kapusta
Strepi
| 9. 8. 2010 11:23
Na trošce másla orestovat cibulku, kmín, pepř a přidat na opečení pár koleček šunkového salámu rozkrájeného na nudličky , přisypat malinko grilovacího koření a nechat opéct. Přidá se kapusta, promíchat, prohřeje a dobrota je hotová
Právě jsem si to umatlala k obědu
Zlatko
Strepi
| 9. 8. 2010 07:55
díky zareceptík, ukládám. S těma mandlema to tady vyzmělo asi blbě, to bylo jen na zahnání mlsoty. Ale i tak se to s těma ořechama musí hlídat. Já na buchty moc nejsem, tak mě kytky ani nelákají, I když... takový dortík má také své kouzlo
Pondělní vážení je tady...
Strepi
| 9. 8. 2010 07:51
Hlásím odhozených 3,5 kg
Zdenííí
Strepi
| 9. 8. 2010 07:46
s těma oříškama opatrně, i když se můžou, je to past nahubnutí. Buráky se nesmí v dělence baštit vůbec. Mandličky jsou jen na mlsání a ty 3-4 jsem používala nna zahnání mlsné. Teď to řeším melounem a super. To se jeden nají, napije i zamlsá
Ahoj šikulky!
Zlato
| 9. 8. 2010 07:45
Hlásím, že furt nedělím, tak vás jdu jen pozdravit . Jak vás tak pročítám, tak nevím, jestli mám vůbec začínat, protože se mi zdá, že jste nějak moc vzorné a vůbec nemlsáte . No a Hanko, 3- 4 mandle, to pro mě nic není, tak jste fakt šikovné, že to vydržíte. Po mase se určitě lépe hubne, ale já to nevrdržím nikdy dlouho, protože si musím dát něco slaského , takže kytky. A co se týká kapusty, tak ji trochu spařím, dám si osmahnout cibuli, na to maso (vepřové), trochu papriky sladké (koření), sůl, pepř, na to tu kapustu, fakt moc dobrý. Mějte se hezky a jen tak dál
Daisy...
Strepi
| 9. 8. 2010 07:43
na závitek to nevypadá já ji totiž stihla ještě půlku do večera uzobat jen tak posolenou Takže z toho udělám nějakou rychlovku na pánev
Daisy
ZHalskova
| 8. 8. 2010 20:58
zdravím, tak to si koupím asi taky.
Co?
ZHalskova
| 8. 8. 2010 20:57
Strepi, 3-4 mandličky? já jsem spráskala 10 deka No to jsem zítra zvědavá na tu váhu.
po dovči
jelena
| 8. 8. 2010 19:04
zdravím ženy dneska jsem se vrátila z dovolené v itálii...krapet jsem hřešila, ale snad to nebude na váze vidět (zatím pořád v opravě) tak nevím no...řekla bych spíš, že je to stejné, snažila jsem se i tam dělit, ale copak si můžu odpustit italskou zmrzlinu? a taky jsem dneska ozkoušela můj nový orbitrek a řeknu vám, dalo mi to zabrat a to sem jela jenom půl hodky ale všechno se počítá. Zítra si dám masoooo, pak sem tam byla dá se říct celou dobu na kytkách...
a co se teda té váhy týká, tak nevím kolik jsem zhubla, ale v práci si všimli a rifle jsou mi též volnější

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
15. 8. 2025 21:39
14883
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18