Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ahojky
Jessi
| 27. 4. 2008 20:58
Tak jsem tu zas na vás koukla a všechny zdravím.Vyky zase něco dole to potěší, držím pěstí,víš když jsem byla u své doktorky tak jsem se jí ptala jestli nemám jít na kožní,řekla,že není třeba.Už bych se ani neptala a šla rovnou na kožní.Mám bolavou pravou stranu těla,v pase mám opár od půlky zad po půl břicha to mám slitéDoufám,že už jste všechny zdravé a užívaté sluníčka.Zítra budu vařít fazolový guláš už se těším.Upeču čerstvý chlebík to bude bašta.Mějte se
ahojky
Vyky
| 26. 4. 2008 11:19
Jsem moc ráda, že jsem se za vámi dostala, nějak mě zlobí počítač, a než vnuka naženu, aby mě to zpravil, je to hrůza, má svoje aktivity.
Jessi, jak to že tě obvodní hned neposlala na kožní, , aspoň by se ti ulevilo. Tak pokračuji v dělence, trochu jsem shodila, ale nestojí to za jásot, tak až toho bude víc a budu mít možnost, dám vědět. Moc se mě po vás pusinky stýskalo, vy nemocné se brzy uzdravte, ostatním přeji radostné hubnutí. pá,pá ¨
ahoj berunky,
jaanka
| 26. 4. 2008 09:14
tak vás zase všechny po dlouhé době moc a moc zdravím .Taky jsem bojovala s bacily,ala byla to jen klasická viróza.Ještě nejsem úplně ok,ale už mám trošku víc elánu,tělíčko už tolik nebolí.Teď zase pro změnu lehla holka,má ten strašný dávivý kašel a malinko teplotku.Tak se naše role vyměnily.Bacily to u nás doma mají vždy jako putovní tábor.Snad už bude pomalu líp,že nadcházející dlouhé volno neproležíme v postelích.

Jessi,tebe opravdu lituju.Pásový opar je dlouhodobá a velmi bolestivá záležitost,která se navíc ráda vrací.Promiň,to tě nechci strašit,jen soucítit s tím co tě potkalo.Zatni zuby a obrň se trpělivostí.Vše jednou skončí.

Vyky,co jsem to četla?Nemyslíš to vážně,že to vzdáš?!Ještě jedna dušička tam měla nával trudomyslnosti.Tak kočičky,ukliďte si v hlavinkách,vymeťte ty všechny nebezpečný myšlenky a pusťte tam sluníčko.Vyky,už jednou jsi to zvládla,určitě to zvládneš i teď

Jinak já mám celkem dole 6kg.poslední dobou jím spíš kytičky ( 10 dní ),protože jsem se nemohla na zvířátka ani podívat.Nejsem moc masová,ale rozhodně nejsem vegetarián,ale měla jsem pocit úplně "otrávenýho"organismu..I když jsem jedla hodně zeleniny,při pohledu na živočišnou stravu se mi dělalo všelijak. Však ono si s tím tělíčko poradí samo,ví co mu dělá dobře a co ne.

Berunky,všem vám držím palečky ,neklesejte na mysli,ať už se to týká zdraví vašeho či vašich blízkých nebo hubutí.Jsme holky duchem silné a my to všechno zvládneme!!!

Přeju krásný víkend,nádherné počasí a
Ahoj všichni
Jessi
| 25. 4. 2008 16:23
Divám se ale moc vás tu není.Vyky dík,že na mě mysíš,jsi hodná.Mám tak kruté bolesti a nemůžu jsem slabá jak ta muška.Včera se už na mě nemohli doma divat a odvezli mě ke kožnímu dostala jsem na to i léky,které mi moje obvoďačka měla napsát hned.Snad to bude lepší.Na ty bolesti nechce zabírat ani brufen ani tramal někdy mám pocit,že zblbnu.Vyky ta váha si i se mnou tak hraje jednou mám dole kilo hned ho mám zas nahoře a hnut se to nechce .Vím,že vážim málo ale tak jsem si do léta přála blbé 3kila a nic.Asi si budu muset držet to co mám i to je těžké.
Zukor
parmenka
| 24. 4. 2008 22:14
nevím co ty chceš ještě hubnout, vypadáš báječně
dělenka
parmenka
| 24. 4. 2008 22:13
Ahojky holky, tak co jak vám to hubnutí jde? Asi dobře, a hlavně to sluníčko a krásné počasí vám určitě dodává spoustu energie.
Já jsem si sluníčka dnes moc neužila, byla jsem s tchánama na nákupech. A udělala jsem si velkou radost , nakoupila jsem si spoustu nového oblečení. Skoro všechno sportovní, abych měla v čem chodit s prckem ven.
Taky už jsem si konečně koupila ten jablečný ocet, ale neměli v kapslích, ale v tabletách, tak snad to bude mít stejný účinek. Těch 5kilo bych ještě chtěla moooc dole.
Doufám, že bude zítra zase krásně, vyrazím na brusle. Tak se tu babulky mějte já jdu chrupat, ty nákupy mě zmohly
-------
Vyky
| 24. 4. 2008 17:21
Ahoj všechny cácorky, jak vysvitlo sluníčko, není po vás vidu, slechu. Doufám, že až budou zahrádky v pořádku, dáte o sobě vědět, už se těším. Tak mám opět půl kila nahoře, ale v troubě se mě peče masíčko, tak mě to ani moc nevadí. Asi jsem hodně napitá, je u nás teplo a to chce pít. Jak ti je Jessi, cítíš se líp? myslím na tebe,pá,pá
......
Vyky
| 23. 4. 2008 14:47
Jessi, špatně ti je určitě z prášků, nezoufej, říkej si, že všechno skončí i ten ošklivý opar, je mě tě moc a moc líto. Tak mám zase dole 1.5 kg, ale to jsou ty cestovní kila, tak moc nejásám. Začaly mě děsně bolet chodidla až ke kolenům, doufám, že je to jarní únava. Nemohu ani spát, jak mě bolí. Jo, jo, stáří, tak jsem dolezla nakoupit, 5.min od baráku a mám dost, tak procházky odpadly. Ale jím střídmě, jsem ostře sledovaná. , Na Vysočině je sluníčkově, za chvíli pokvetou stromy, už se těším, pá
Ahoj
Jessi
| 22. 4. 2008 20:25
Tak vás všechny zdravím a dík za politování.Je to velká bolest nějak mi na to nezabírají tabletky a je mi špatně asi z těch tablet,ale každá máme nějakou bolístku musíme být silné.Strepi to se ti znovu rozběhné . Hubnutí někdy stavkuje delší dobu uvidíš. Vyky tobě se taky rozutíkají ty kilečka dolů budeš koukat.Dneska bylo u nás moc škaredě.Mlha,která pořad podala a zima,kde je krásné jaro?Broskve odkvétají ale jestli je stačily včelky opylit to se pozná na úrodě.Tak se mějte pa pa
......
Vyky
| 22. 4. 2008 13:43
Jessinko, je mě tě moc líto, vím co to obnáší, bobku vydrž, Teda Zucor, jsi nádherná holka, krásně štíhlá, co chceš prosím tě ještě hubnout? Já jsem ráno měla masíko, kafíčko a v poledne jogurt a za chvíli maso. je zamračeno, tak se na procházku nechystám. Tak děvčátka vydržme a já nakouknu večer. pá
tak znova
Zucor
| 22. 4. 2008 13:24
ted už snad správně
foto 2
Zucor
| 22. 4. 2008 13:18
Jinak mám 158cm jsem prcek a 57 kilo,,,
Hezký uplakaný den...
Zucor
| 22. 4. 2008 13:17
Zdravím všechny, které bojují s kilečky..Párkrát jsem tu něco psala,ale nejsem stálou návštěvnicí..jen chci popřát hodně pevných nervů a vůli zhubnout..jde to jen se musí vydržet...já mám dole 10 kilo cítím se lépe a snad je to i znát, sice nejsem ještě zcela spokojená,ale nemůžu mít vše hned najednou..takže dále se nějak různě držím,snažím se cvičit a zpevnit postavu...posílám fotečky dvě pro představu,aby jste věděli kdo vám tu vůbec píše...fotku před hubnutím na srovnání mám,ale tu radši nechtějte ani vidět hodně štěstí....
Ahoj
zugi
| 22. 4. 2008 12:02
Tak vás všechny zdravím.Jessi-pásový opar je fakt blbý,měla ho moje mamka a opravdu trvalo dlouho než se ho zbavila( a to bylo léto) tak to o to bylo horší...vedra tomu nepřispívají. Tak ti přeju co nejmíň bolesti.Strepitula-teda máš práce až nad hlavu,ale po novotě voňavý domeček je vždycky krása,já už se těším až budem malovat. I když ceny dlažeb jsou teda pálka. Tak jsem se dnes vážila a musím říct žádná sláva,jenom 0,5kg.taky jsem to trochu porušila no co už .Musím zpřísnit!!!Začala jsem chodit každý týden plavat a jak jste na tom s pohybem? Máte nějaké super cvičení? .Tak pa,pa pište
Ahojky
Jessi
| 21. 4. 2008 13:58
U nás nic moc počasí.Ale už se ukazuje i sem tam sluníčko.Strepi ten nepořádek ti vůbec nezavidím.Mě to čeká.Máme objednané vstupní dveře,budou se měnit a pak to začne.Okna ty už máme všechny vyměněné.Jeden binec je už pryč. Jinak děvčata letos se to na mě sypé od ledna pořad cosi.Ať už je léto snad to pomine.Pět dnů mě bolely záda hnusně teď se z toho objevil pasový opár.Je to velmi bolestivé a to mě doktorka řekla,že to klidně může trvat až několik měsícůnejde mi sedět ani u te bedny.Všechny se moc opatrujte doufám bude líp.
Strepi
parmenka
| 21. 4. 2008 12:40
Jak to, že to v práci táhnete jen tři?

Teda s tím barákem jsem v šoku, to vám normálně rozpraskaly podlahy? A i jinde než v obýváku? A moc?

Ty játra nakládám úplně stejně jak maso, nakrájím na plátky, naklepu
dávám hodně česneku (ale to já do všeho) a koření podle chuti. Je
to fakt mnamka.
nemocným
parmenka
| 21. 4. 2008 12:36
Všem nemocným přeji hodně uzdravení. A spousty sluníčka. To počasí je
letos býdné, jindy už bývá v dubnu krásně teplounko a letos pořád
taková zima .
dělenka
parmenka
| 21. 4. 2008 12:34
Ahoj holky nejdřív vám všem moc děkuji za gratulace .

A vidím tady jen samý smutek, truchlení a že se chcete vzdát!!! Holky
to NÉÉÉÉÉÉÉÉÉ. Jak už tady bylo hodněkrát psáno, tak se pořád
nevažte, já se vážím tak 2x za měsíc a vždycky je něco dole. Ale
kdybych se vážila pořád, tak mě to taky víc stresuje. Protože někdy mám
dny, kdy se cpu jak urvaná z řetězu (třeba tento víkend) a pak
zas týden zvolním, proto nevidím jak ta váha hapruje nahoru dolů.
Vyky
llucinka
| 21. 4. 2008 11:07
Víš, kdybych byla třeba nemocná, udělala bych to stejně. Snažila bych se uží si života a ne se trápit s dělenkou Já už taky zhubla, 27 kilo, pak mě můj manžel požádal o ruku, byla svatba a já jen kynula. Prostě jak je chlap jistý, člověk se přestane snažit...
díky
Vyky
| 21. 4. 2008 11:04
za vaši podporu, Strepi kytička mě moc potěšila, děcka fakt jsem to chtěla už vzdát, ale dcera na mě přísně dohlíží a když jsem chtěla zhřešit, tak mě to zatrhla a já bojuji dál. Luci, já jsem zhubla dělenkou 36 kg, ale pak jsem těžce onemocněla a kila se mě vrátila, tak jsem na tom zase tak jako před tím.Vím, že to byla moje chyby, ale už jsem se viděla v truhličce a tak jsem se cpala, hlavně sladkým. Za rok jsem se z toho vyškrábala, ale kila zůstala. Tak jsem si ráno dala dvě vajíčka a tři plátky šunkového s kafíčkem. Je u nás krásně, po obědě vyrazím na procházku, tak se mějte, pá,pá
Dnešní den
llucinka
| 21. 4. 2008 11:03
Ahojte holky, tak mám za sebou dneska kávičku a activii. N a oběd mám maso, tak uvidíme. Dneska jsem se vážila a mám kilo navíc.
Vyky
Strepi
| 20. 4. 2008 22:14
To je Vyky kytička pro Tebe aby jsi nesmutnila a byly zase naše veselé sluníčko....
Jessi
Strepi
| 20. 4. 2008 21:56
Jééé Jessi...tak to ti teda nezávidím ani malinko... Jsem ráda že jsem vždy při tom nejhorším byla v práci Ale jsem ráda že už máme hotovo a to skoro všude.Obyvák si necháme na léto,je tam hodně práce.Překopávala se zde silnice a tak nám obyvák trochu na stropě poknul i když je dům celý podsklepený.No nějak se to hlo...a tak dost že to roztrhalo i dlažbu na podlahách.No tak to zatím nevím co s tím.Máme ji celém domě a přepoložit ji...no to by byla pálka...Ježiši a ten bordel... no to ne...
Ale stejně to za to stojí,domeček pak nádherně voní barvou,to se mi vždy ze všeho líbí nejvíc...
Zugi
Strepi
| 20. 4. 2008 21:49
Téééda Zugi,ty jsi tedy šikulka... takhle si to vše svědomitě psát... Tak ať ti to dobře hubne...
Vyky
Strepi
| 20. 4. 2008 21:46
Teda Vyky co to říkáš.... jak že to když tak vzdáš???? No to nééé berunku,to by jsi nám tady všem moc chyběla To fakt jóóó ....
Vyky,kila nekila,jde přeci hlavně o dobrou náladu a spokojenou dušičku...
Jaanka
Strepi
| 20. 4. 2008 21:41
Teda ty jsi správná kaskadérka... takhle se šidit a neuzdravit se... Tak hlavně ať se ti zadaří a jsi v pohodě
Llucinka
Strepi
| 20. 4. 2008 21:38
....lepší dvě kilča než nic.... No nemám pravdu???
Ahojky
Jessi
| 20. 4. 2008 20:52
Všechny zdravím.Vyky nevzdávej to je to náročné ale vydrž. Já jsem taky psala půl roků co jsem snědla. Pak jsem si to tak nějak srovnala v hlavě a teď už mi to nepřijde.Taky se na mě rodina vždy když se něco slaví dívá divně.Strepi chudinko ty máš práce.Taky mě letos čeká malování a to navíc jsme rozhodnutí,že to všechno prvně oškrábem.Už toho máme silnou vrstvu.Nevím kdy se do toho pustímeLucí vydrž držím palce.U nás dneska bylo moc škaredě.Mějte se pa.
zugi
llucinka
| 20. 4. 2008 19:06
Jééé, tvůj optimismus bych chtěla mít
vyky
zugi
| 20. 4. 2008 14:24
No to nemyslíš určitě vážně že by si skončila!! To v tom jídle bude zakopaný pes .Já to dělám tak,že všechno píšu co sním,je to sice náročné,ale mám přehled co sním a včem jsem to přehnala.Tak snadněji můžu odbourat ty chyby předešlé.Tak nesmutniuž jsi toho dokázala hodně, narozdíl do mého jediného kila!!!Určitě to všichni zvládnem .Já tomu věřím pa,pa pište

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
22. 7. 2025 19:05
14716
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
22. 7. 2025 19:59