Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

prší
Vyky
| 1. 5. 2008 07:45
tak vás zlatíčka vítám do nejkrásnějšího měsíce a musím napsat, u nás cedí, ale ten májový, která chce růst, šup na něj. Já už rostu do země, na mě to neučinkuje.ale vy jste mláďata. Včera jsem viděla s okna ohňostroj, byl nádherný, děcka říkaly, že lepší, než na Silvestra. Tak jsem bohatě posnídala, měla jsem kuř. stehýnko, rajčátka, a protože bylo malé a já se musím dělit s kocourem, snědla jsem jogert, abych si pohladila žaloudeček. teď ho mám jako ve vatičce. Jessi, vůbec ty bolesti neustupují? Má kolegyně ho měla, a marodila dlouho. Nebuď smutná, i ten ošklivý opar zmizí. Teda Strepi, to byli surovci, ti kdo tě nenechali si zalétat. Jdu se podívat na film a vy si užijte volný den. Pá,pá
Ahojky
Jessi
| 30. 4. 2008 22:12
Všechny zdravím.Vyky jsi skvělá,že tak odoláváš. Strepi ty jahody máš krásné,to budou pnoucí? Nám už na zahrádce taky začínají kvést.Loni jsem sela pnoucí do truhlíků.Malou úrodu měly,ale letos nic.Asi je neumím pěstovat.Na zahradě máme i stále plodici,které jsme obirali i když mrzlo.Také stále plodicí máme i maliny jsou výborné.Receptik na fazolový guláš k tomu trochu fantazie.Cibulku osmáhnu na trošce oleje dám papriku,gulašové koření,vodu,fazole,čerstvou papriku,rajčata a dám vařit do tlakače.Pak dám zakletku z mouky,masox.vegetu uvařím odeberu pro sebe. Většinou jěště si odeberu než dám tu mouku,mám tam hodně fazoli tak je to dost husté. Pak tam nakrajím klobasu pro manžela.Loni byla velká úroda fazoli.Letos už mám nasazené.Nedaří se mi, nechcou mi scházet cukety a tak je mám ráda.Včera jsem sela podruhé.Mějte se bezva.Líp než já, mám pořad ty nepříjemné bolesti,jak dlouho to jěště bude.
Vyky
Strepi
| 30. 4. 2008 21:42
Vyky jsi dobrá že jsi to vydržela...
To fakt klobouk dolů ... ani si nezobnout a jem usrkávat kávu.Ale budeš po zásluze příjemně odměněna...
...
Strepi
| 30. 4. 2008 21:39
Jak nikde ani ptáčka zpěváčka...
Holky jsou dneska na Jedovém vršku....
Já už se vrátila... vyhodili mě a mám se dostavit příští rok...
Neuneslo mě koště....
JO,JO
Vyky
| 30. 4. 2008 20:55
nikde ptáčka zpěváčka, určitě běháte babulky okolo ohně a nebo sháníte rozkvetlý strom aby vás pod ním vaši miláčkové políbili. Tak to mě nehrozí, jsem už starší . Byla jsem dnes odpoledne na oslavě narozek a vypila jsem tam jenom kávu, tak jaká jsem? Nehubnoucí tvor by řekl že praštěná, ale já jsem na sebe pyšná že jsem odolala pokušení. Tak vám přeji rozkvetlý máj , hodně lásky a zhozených kil. Sladkou dobrou noc, pá,pá
teda
Vyky
| 30. 4. 2008 12:19
že ti není Strepi hanba, takhle dráždit moje chuťové buňky. Jahody kupuji, ale vůbec nemají dobrou chuť, ach, jo.Tak jsem poobědvala jogurt, byl čerstvý a moc dobrý. Vapko, vítám tě a nebuď smutná, já mám jen o 2 kg míň, ale snažím se co to dá. Nevím, jestli jsi četla předchozí příspěvky, ale já jsem zhodila jenom zvířátkama, a až jsem byla hubená, tak rostlinky, a nepřibírala jsem, až jsem se začala zase cpát sladkým. Zkus zvířátka, co ti chutná, uvidíš. Boji, gratuluji, jsi pašák, zkoušek se neboj, jsi šikulka. Strepi, mě ten ocet nepomohl, a co jsem ho do sebe dala. Copak dělá Jessi, jak asi bobášek přežívá. Tak babulky ahoj a hrrr na kila, za chvíli bude léto, ať jsme kočky, pá,pá
...
Strepi
| 30. 4. 2008 10:54
Nikde nikdo...copak asi děláte...??? nabízí se mi otázka...
Tak jsem slupla vaječnou omeletu s kyselou okurkou a teď mě honí mlsná ale sama nevím naco...Asi si dám náplast na pusu..to je děs...
Také jak tu psala Dělitelka o tom jablečném octu v tabletách,tak ho baštím asi třetí den.Mám ho už delší dobu doma ale vždy jsem na něj zapomněla.Mám pocit že je po něm větší hlad a mlsná mě honí po něm.tak si tu teďf tak přemýšlím že ho asi budu brát na noc,Sice se tam píše při jídle,ale vydím to jasně na noc,jinak nevím,nevím jak vydržím...
U nás už krásně zase svítí sluníčko,ale dopo to moc nevypadalo.Mám ho ráda,ale všeho tak akorát.jak se před ním neschovám,tak jsem jedna vyrážka a mohla bych se udrbat.Dřív ny tyhle alergie byl dobrý Erevit crm,ale ten už se nedělá,tak mám smůlu.Než si kůže zvykne bude podzium... No tak jdu chvilku ven jo a něco vám pošlu pokud to tu najdu... Krásně už nám kvetou jahody na zahradě i v nádobách na balkóně...loni jsme měli první jahody 15.5. a poslední jsme sebrali 11.11. Tak se snad holky budou snažit sstejně jako loni a prcek zase bude mít drštinku nacpanou k prasknutí...
...
Strepi
| 30. 4. 2008 07:56
Krásné ráno... tak se sešel rok s rokem a večer opět vypukne ten užasný závod o nejlepší z nás a nejrychlejší pometlo...
Snažím se být od včera hodná abych náhodou nedostala zaracha By mě móóóc mrzelo kdych nesměla za svýma družkama
Tak se holky tužte ať se večer vytáhnem....
parmenka
Strepi
| 29. 4. 2008 23:39
no to víš že jóóó a s radostí... ani nevíš jakou...
Strepi
parmenka
| 29. 4. 2008 22:34
pošli mi prosím nějaké ty receptíčky na email. At se taky pokochám díky.
ahoj
parmenka
| 29. 4. 2008 22:33
holky, vůbec sem za váma nestíhám chodit.
Jak je ted hezky, tak celé dny trávíme jen venku. A přes oběd kdy malý
spí, něco dělám a večer taky, nebo jsem tak utahaná, že si ráda chvilku
sednu k televizi.

Hodně ted jezdím na kole a občas i na bruslích (to ale málo, nemám kam
dát prcka). Jinak váha stojí, asi se ted mooooc cpu, měla by jsem
ubrat. Na konci května mám jít na křtiny, tak bych potřebovala ještě
aspon 2kila dolů.

Jessi pošli prosím receptík na ten fazolový guláš.

Vapko tak se na dělenku dej, uvidíš, že zhubneš a není to nějak
drastické dáš si týden zvířátka a pak třeba jeden den kytky. Musíš si
najít něco co ti ve zvířátkách chutná třeba jogurt, vajíčka,
sýry...... A určitě to zvládneš. Já jsem kojením taky nezhubla
vůbec nic a to jsem kojila 11měsíců.

Já to ráda střídám, i když většinou mám zvířátka. Při kytkách se
moc cpu většinou jím brambory, chlaba, a hlavně moje milované tyčinky
....
Strepi
| 29. 4. 2008 21:19
Jsem ještě zapomněla...
Teda holky teď mi chodí samé maily plné pečení a nepečení... to je normálně děsný... fakt jóó Samá dobrota,ach jo Také se vám někdo takhle mstí????
Jsem to musela normálně prásknout,už to nešlo tajit
splk
Strepi
| 29. 4. 2008 21:15
Hezký večer brunky...
Tak odpo když jsem tu psala tak mi sem z venčí oknem zavoněl česnek.Nevím kde se tu vzal,ale možná ze zahrad kolem při okopávání a tak se mi tak na něj seběhli sliny že jsem si musela udělat mňamku
Rozmíchala jsem si kostku tvarohu s trojúhelníčkem sýra,přidala sůl,bazalku a česnek a aby se to nepletlo tak k tomu rajčata na slabounké plátka,zakáplé olejem,dochucené česnekem a bazalkou.No mňamka úžasná a zas česnek nemusím nějakou dobu vidět Jestli si myslíte že mi něco zbylo na zítra ...tak nezbylo Teď mám žízeň že doženu pitný režim za celý den a v noci budu mít pochoďák...no jo no sportem ku zdraví...
Pěkné chrupčení berundy a dobrou noc....
Vapka
Strepi
| 29. 4. 2008 16:16
Jóó tak podobnou zkušenost,jóó... no tak tu mám třeba zrovna já Kila šla nahoru a i kdybych se přetrhla tak to dolů jinak než dělenkou nejde.Navíc štítná k tomu a je zaděláno
S těma kytkama to máš teda zapeklité... ale neboj holky jsou tu šikulky a něco vymyslí.Já si také nakoupila sojové maso takové a mokové a když jsem zjistila kjolik to má kalorií tak mě na něj chuť přešla.Já vím že se tu kcal nepočítají,ale cpi se jen kytkama a jsme tam kde jsi ty...Asi to bude jen o zvířátkách a kytky jen vyjímečně a jen tmavé pečivo a ovoce když přijde chuť na změnu.Takhle to dělám já.Navím mám u kytek hlad jako vlk a nevidím si pak do pusy...

Jsem úplně zapomněla...
vítej mezi náma a snad to zmákneme a už nebul... za pár týdnů ti bude zase dobře...
dělená strava
vapka
| 29. 4. 2008 11:41
Zdravím,jsem tu nová.Četla jsem si tu o dělené stravě.Já jsem jí držela již několikrát a vždy jsem zhubla jen pokud jsem jedla zvířátka.Jakmile jsem začala jíst kytičky,váha se zastavila a po delší době jsem dokonce po kytičkách začala tloustnout.Takže jsem to dlouho nevydržela(pokaždé tak 2 měsíce).Potíž je v tom,že já moc zvířátka nemusím.kytičky mi nevadí,ale když po nich tloustnu(třeba po 2 týdnech) je to na nic.Naposledy jsem drastyckim nic nejezením zhubla 17kg.Během roku jsem vše nabrala zpět a k tomu dalších 7kg.Sotva jsem něco málo snědla,už bylo kg nahoře.Pak jsem otěhotněla a přibrala dalčích 10kg.Po porodu jsem první nešla do postele,ale na váhu.Dolů šli jen 3kg a od té doby( jsou to dva a půl měsíce )je to stále stejné i když kojím.Teť mám(držte se!!) 102kg.Knížky od Kořínkové jsem četla tolikrát,že je znám nazpaměť.Uvažuji o tom,že zase začnu s dělenou,ale jen se zvířátkama,ale jak dlouho to vydržím,když po kytičkách tloustnu?Máte někdo také takovou zkušenost?Prosím o radu!Mějte se lépe než já!!
...
Strepi
| 29. 4. 2008 10:05

Krásné raníčko berunky...... Mějte veselý den....

BOJI máš toho také víc než dost...jen co je pravda.Hlavně že má dcera přijímačky za sebou a je tam kde chtěla být a je spokojená.Ty jsi holka šikovná,ty už si se zkouškovým obdobím poradíš.Vím že to není žádný med.Moje kolegyně se také dala na školu,tak si to užíváme s ní také.Moc ji obdivuju.Má doma dva malé neposedy tak se také má co otáčet.
Za kilečka ti posílám móóc velikánanánskou jedničku,když už jsme u toho zkouškování....

VYKY a JANNKO užívejte si volného oblečení,je to moc fajn.Ještě chvilku a budeme v tom oblečení jako ve stanu... také mě nadnáší ten pocit svobodně se pohybujícího těla v kostýmu ,které se už nešponuje při každém předklonu...
Pomalu tu u Pc popíjím Vykyn čajík,maté lemon,jinak bych ho tu měla celý den.Já jsem na to pití hrozná... ani vodu ani rum... Tak si to musím všude nosit sebou.Teda myslím ty čaje...
Tak se zatím dušinky mějte a já se jdu trochu pošťourat na zahradu....
pozdrav
Boja
| 29. 4. 2008 08:26
Ahojte všichni,
již dlouho jsem zde nebyla.Měla jsem spoustu práce.Dcera měla příjímačky na gympl.Dostala setak mám již alespoň o jednu starost míň.Ale mě začne zas ve škole zkouškové období.No samé radosti.Četla jsem si vaše psaníčka a mám radost s Vámi,že jdou ty kilečka dolů.Ale mě taky.Po 5 týdnech mám ze svých 72,4kg "pouze"66,7kg.Takže se všicni držte a jakmile budu mít trošičku volno,tak se ozvu.
dobré ráno berušky,
Vyky
| 29. 4. 2008 07:34
Tak vás vítám do krásného , sluníčkového rána a hned se musím pochlubit, tak ty darebný kila se hnuly, mám dole 1.5 kg, tak jen doufám, že mě zase nevyskočí nahoru.
Protože kunuji brzy ráno, vypila jsem si kávičku s mlíkem a půl litru vody Sportovala jsem běh do schodů, a půjdu do města, to jsou tak 2 hoďky, a pro dnešek to nebudu přehánět. V mém okolí řádí chřipky, i vnuk si naříkal, že má knedlík v krku, ležet nechce a tak doufám, že to nechytnu. Tak se berunky opatrujte a dávejte na sebe pozor, pá,pá
.......
Vyky
| 28. 4. 2008 22:38
A ještě se musím pochválit, schody seběhnu a vyběhnu lehce, už nefuním jako santinel. Někdy předběhnu ze schodů i ko***, což je výkon.
pá,pá, babulky
Janka
Vyky
| 28. 4. 2008 22:28
Ahojky, no buráky nejsou to pravý ořechový pro nás, ale chuť je chuť. Ale vyčítat si to by byla chyba, když jedeš dál. Já mám to štěstí, že oříšky nemám čím kousat, A tak jsem dnes dostala surmi se zeleninou v rosolu, nic moc, ale měla jsem hlad a tak jsem je zblajzla. Ani si neumíš představit, jak se hrdě oblékám a do sebe vcucávám pochvalné mručení, dělá mě to moc dobře. Splaskla mě drštička a i rodinka si všímá, že se trochu strácím, ale jde to pomalu. Tak si dám ještě kafíčko, a vám všem pusinky přeji dobrou noc,pá Před okny mě rozkvetla vrabčinka, je nádherně bílá.
ahoj babulíny,
jaanka
| 28. 4. 2008 21:21
vítejte zpátky všechny,co jste se nám někde toulaly .

Vyky,to je úžasný pocit,když na tobě něco plandá,viď?.Zažívám teď taky takové příjenmosti,ženské v práci si začínají všímat,že se něco děje.Začínají padat otázky typu"nezhubla jsi?" a já bych lhala,kdybych řekla,že mi to nedělá dobře. Ale zároveň se musím přiznat,přišla na mě téměř po 2 měsících velká krize.A protože nemám chuť na sladké,tak jsem sbaštila rychlostí bleskku pytlík slaných buráků!!!! Ani špatně mně nebylo a ani žádné výčitky jsem neměla.Prostě jsem si pošmákla.A jedeme dál! Teď je před námi dlouhé volno,a pokud to počasí dovolí pojedu za mamkou na kole.Snad mi tělíčko ty buráky odpustí.

Mějte krásné a už jen sluníčkové dny a příjenmé hubnutí!
Dobrou noc.
zdravim
Vyky
| 28. 4. 2008 08:53
všechny berušky, a hlásím, na kilech ani deko, a na obvodu hodně, dostala jsem se do bundy a je mě volná. A to jsem v ní vypadala jako těhotná a o zadku ani nemluvím. Tak sekám dobrotu, stále mám nad sebou dozor. Včera u nás byla sekaná, ale než jsem se vzpamatovala, že si jen drobek ochutnám, už byla v čudu, můj hubený vnuk ji zblajzl a po sváči volal, co bude k večeří. Jessi, jak ti je? Doufám, že o trochu líp, je mě tě moc líto. Tak fazole a čers. chleba, to bych se vznášela. Tak si babulky užívejte sluníčka a pište, pá,pá
Ája
Strepi
| 27. 4. 2008 22:19
Ahoj Áji... také už jsi tu nějaký čas nebyla.Tak jen doufám že se vám všem daří o moc líp a snad i u vás se zastavilo sluníčko.Moc držím paalečky....
Jaanka
Strepi
| 27. 4. 2008 22:15
Teda tak už i u tebe se zapelíškováváte...
Holky snad si ty bacily nepřehazujete tady na diskuzi... No to né,berunky to né... buďte pěkně zdravé silné.

MOC GRATULUJI KE KILEČKŮM....
jsi šikulka jaanulka tak jen tak dál
Vyky
Strepi
| 27. 4. 2008 22:10
Vyky,také tě prohánějí kilečka jak se dá co??? mě občas také skočí sem a zase tam... Někdy mám pocit že si se mnou hrají a jen tak laškují... ale mě se s nima moc laškovat teda nechce nechci je vůbec.... No jo no uvidíme jak to půjde.Začíná být teplíčko a bude za chvilku slíkanda...to bude sranda.. to se asi někdo smíchy neudrží...
Zucor
Strepi
| 27. 4. 2008 22:04

GRATULUJI.... ! ! !
Jsi dobrá,fakt jo....
Tvé fotky jsem viděla ale dost dobře si ani nedokážu představit s těmi kilči navíc.Ale to není tak podstatné.
Jsi mladá holčina plná elánu a radosti a to je dobře.Budeš také pro spoustu lidí takové to jejich sluníčko co přináší dobrou náladu.... Tak ať se ti daří stále tak dobře...
Zugi
Strepi
| 27. 4. 2008 21:58
no to jo...někdy mám všeho až nad hlavu ...
Jen se nerouhej... i 0,5 kg je dobré nemít.Jen neříkej že by to bylo špatné to půlkilčo nemít tak 10x.... No a cvičení??? no tak to já ne...Jsem ráda že se večer zastavím a vím kdo jsem Ještě abych to nevěděla... no to by bylo něco...
Jessi
Strepi
| 27. 4. 2008 21:54
Posílám moc a moc sluníčkového pohlazení.
Teda takovou chorobu... fuj fuj...už aby ti bylo alespoň trochu lépe.Není ti berunko rozhodně co závidět... Snad už bude brzy dobře.Moc ti to přeji a držím palečky
Parmenka
Strepi
| 27. 4. 2008 21:44
Ta játra jsou hovězí nebo vepřová??? píšeš naklepat,tak to asi jiná nebudou.
No ty podlahy to je docela sranda...Manžel stavěl dům,že by tu mohl přistávat i vrtulník a ejhle,stačí pár kopáčů a je to hned.Není to všude,je to vždy pár dlaždic v obyváku,kuchyni a na chodbách.Vypadá to jako dlouhý černý vlas na zemi.Ale už to muž vymyslel a ty dlaždice co jsou porušené vyyřeže a dá tam jiné.Máme jich dost schovaných,tak to snad půjde.
No a v práci,no tak to je také kapitola sama pro sebe.Teď mám ještě dovču a pak uvidím co tam bude nového.Je málo lidiček co by tam šlo dělat...No uvidí se,nějak to dopadne
Ahojky berunky
Strepi
| 27. 4. 2008 21:37
Tak se tu opět hlásím a moc se omlouvám že jse se neukázala dřív.Ale měla jsem co dělat tak jsem jen nakoukla a zase letěla dál.
Měli jsme doma na pár dní návštěvu z dalekých teplých krajů a teď už snad bude klídek a pohoda a dostanu se za váma zase tak jako dřív.Dietku jsem nevydržela vůbec to nešlo.Jinak byc pro návštěvu neuvařila ani neupekla.Tak zítra začnu ananasem a pročistím tělíčko a zase se dám do boje.Jinak by mi ta kila zase vlezla zpátky na hrb...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
22. 7. 2025 19:05
14716
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
22. 7. 2025 19:59