Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Vyky
llucinka
| 20. 4. 2008 11:24
Prosím Tě, já myslela, že se ti daří a už máš dávno hubnutí za sebou!
......
Vyky
| 20. 4. 2008 11:21
Zdravím vás bobinci a jdu si k vám aby jste mě pofoukaly moje nervy. Tak jsem se zvážila a myslela si, že mě budou omývat, Po svižných procházkách a jezení toho co mohu mám opět kilo nahoře. Tak Ilucinko nejsi v tom sama, jenže mě do breku nebylo, byla jsem zachvácena spravedlivým hněvem, a tak jestli za týden nebudu mít nějaký výsledek, vzdám to, protože na moje nervy je to nápor. Dívat se jak se ostatní cpou a já žužlám jogurt, je moc. U nás prší a já mám náladu pod bodem mrazu. Tak jdu tiše zuřit.pá,pá
jaanka
llucinka
| 20. 4. 2008 10:59
Moc děkuju za hřejivá slovíčka.... Já už to neřekla nikomu, jen manžovi... Ale pořád se stydím za to, že jsou to tak skonila, fakt...

Máš pravdu, nikdo hubenej to pochopit nemůže a nikdy nepochopí. Já jsem se jen rozbrečela, když jsem otevřela svoji skříň a zjistila, že nemám co na sebe. Všechno malý... Tak se snažím znova a uvidíme... Ale zkouším to asi naposledy. Pokud prohraju, prohraju. Ale nechci to vzdát tak snadno, budu bojovat a ž když to fakt nepůjde...

Ale holky, moc děkuju za podporu... Vážím si toho moc moc moc

Jinak dneska jsem měla kávu s mlékem, kakao a jednu activi. Na oběd máme maso.
Krásnou,
jaanka
| 20. 4. 2008 10:47
i když zamračenou neděli vám všem. .
Díky moc za podporu a povzbudivá slovíčka.Je to milé,když se člověk cítí jak spráskaný pes.Už je mi trochu líp,jdu zítra do práce,jen doufám,že tělíčko mi to nevrátí i s úroky Jsem k němu hodná,baštím vitamíny ,hodně piju a odpočívám,tak snad to projde a máj už přivítám v lepší kondici.

Llucinko,ty se na sebe nezlob a nic si nevyčítej,jak píše Strepi,tělíčko to cítilo jinak.Já osobně jsem už s různýma dietama začínala xkrát.Taky jsem si to vždy vyčítala,jak jsem hrozná,slaboch....Teď jsem nikomu kromě rodiny neřekla,že držím dietu.Je mi líp,nemusím se nikomu v práci zpovídat jak to jde a pozorovat ty kradmý pohledy ,co zase strčím do pusy.Docela jsem si to v hlavě srovnala,hlavně nelámu v hubnutí žadné rekordy a co navíc,našla jsem tady bezva partu,která mě vždycky podrží,protože ví čím procházím.Nikdo hubenej tvoje stavy ,stresy ,city a pocity a kdoví co ještě nemůže chápat jako ten,kdo s těmi kilíčky bojuje.Tak hlavu vzhůru a vítej zpátky.

Já jdu teď bojovat kuchyně,je čas chystat oběd.Mějte se hezky,večer nakouknu
Strepi
llucinka
| 20. 4. 2008 08:38
Děkuju moc za podporu Jenom si pořád říkám, že kdybych to nevzdala, mohla jsem mít už několik kilo dole. Tak mám dole jenom 2
...
Strepi
| 20. 4. 2008 05:41
Tak pokus číslo 2
už jsem to měla vše napsaná a někam ťukla a zmizelo mi to....

Ahojky holky moje...
Přeji vám všem berunky krásné ráno a příjemnou neděli

Moc se omlouvámže jsem se tu neukázala několik dní,ale měla jsem toho tolik,že jsem nevěděla kam dříve skočit Jsme doma s manželem většinou na střídačku a tak když jsem v práci,tak vždy vymaloval kousek domu a já pak když jsem doma uklízím.V práci máme také trochu práce navíc.Místo sedmi jsem tam už druhý měsíc jen tři tak když se večer vrátím,po koupeli většinou usnu s prckem v posteli.Nemám vůbec sílu tomu zabránit
Ale dnešním dnem mi začíná dovolená a jdu až 1.5.oslavit svátek práce,prací...
Už se moc těším,ale za tři dny už se mi bude stýskat po práci a hlavně po holkách...
Čekám také po mnoha letech návštěvu,tak se jim budu pár dní věnovat,tak to snad bude fajn a vydaří se vše co jsme naplánovali.Hlavně aby se počásko alespoň trošku umoudřilo a bylo chvilku teplíčko a dalo se sedět i venku na zahradě

Boji ... gratulace ke shozeným kilečkům.. A´t se ti stále daří...

Parmenko...honem také spěchám s přáním všeho nejlepšího k tvým narozeninám
Odnadělila jsi si pěkných pár kileček...jen co je pravda.Je to parádní

Jaanko....marode...tak šup šup honem se dej dohromady... Sluníčko určitě už bude čekat i na tebe...Tak fuk fuk...odfoukávám bolístku ať už jde od tebe pryč a jsi zase zdravá a čiloučká

Zugi,nesmutni...když si dáš příště pivko nealkoholické,tak to se prý u kytiček může....

Llucinko...vítej zpátky zpět v dělence a nesmutni.Asi to tak mělo být,tak se to stalo,tělíčko trocho zlobilo,ale už se zase připravilo dát se dohromady...
Ahojte...
llucinka
| 19. 4. 2008 22:15

Je to se mnou hrozný... Povolila jsem, dělenku porušila a to nejen na den, ale na několik týdnů. Cítím se strašně a když tu čtu vaše úspěchy, je mi hrozně... Pustila jsem se do toho znova v pondělí, snad mi to vyjde... Holky, chce se mi plakat...
Ahoj
Jessi
| 19. 4. 2008 21:43
Zdravím všechny.Moc vás tady není .Včera mi to tady nevyšlo.Pekla jsem a chystala.Dneska jsem měla všechny dětičky už k obědu a slavili jsme.Teď jsem pouklizela a zítra příjdou taky .Snažím se moc nejíst tak jsem zvědavá.Dneska u nás prší celý den.Mějte hezkou nedělí.
Ahoj
zugi
| 19. 4. 2008 17:11
Všechny zdravím a gratuluji a přeji brzké uzdravení.
Já se včera držela zuby,nehty..ale přesto jsem povolila a dala si večer pivko.Takže dnes zase zeleninka,šunčička,sýr a jogurtek.Ještě,že jsem celý den v práci a nemůžu nic navíc uždibovat. U nás je počasí teda děs.Pořád prší.Jsem s toho celá ospalá.Ještě,že už budu v práci končit ,tak se těším domů .Tak,pa,pa pište
halo
Vyky
| 19. 4. 2008 13:20
kde jste kdo, je mě smutno, když nepíšete. U nás je pod mrakem, ale sluníčko probleskuje, tak je to veselejší,než kdyby lilo. Tak jsem vydatně posnídala a už se těším na pozdní oběd, budu mít špagety, ale málo, jsem stále hlídaná a můj dozor je na mě přísný. A to je jen dobře, na moje chutě musí být bič. Tak si babulky užívejte neděli a pište pá,pá
blahopřeji
Vyky
| 18. 4. 2008 17:17
I já se přidávám a přeji ti všechno nej, nej, a ke kilečkům ti tleskám, Jsi dobrá, jen tak dál, Janko, tobě také tisknu tlapku a přeji tobě i Jessi brzské uzdravení. U nás svítí sluníčko,ale studené. V neděli nahlásím váhu, dcera mě hlídá, tak jsem hodná a doufám, že budou nějaké výsledky. Tak si kočenky užijte víkend a pište pá.
Ahojky
Jessi
| 17. 4. 2008 22:25
Parmenko gratulují k narozeninám a zaroveň ke zhozeným kilečkámjde ti to príma.Vím že je to fuška. Jaanko chudinko brzy se uzdrav,já už zítra mám poslední antibiotika,ale jěště to nemám dobré.Ucho mám pořad zalehlé.Chodím pořad na ušní.Vyky ten tvůj kocourek se má .Když se sním tak pěkně dělíš.U nás počasí nic moc.Ráno trochu sluníčka ale zima,odpoledne pod mrakem,trochu i sprchlo.Doufám,že mi to dneska nezmrzne ve skleníku.Hlasí místy mrazíky. Tak se mějte hezky jdu si do hajan pa.
Ahojda,
jaanka
| 17. 4. 2008 20:43
všechny vás moc zdravím a gratuluji ke shozeným kilečkům .Ke mně zavítaly bacily a nějak se jim tu líbí.Vzala jsem si na zítra dovču,abych je za ty tři dny dostala s těla ven,ale nevím,nevím,jak budu úspěšná.Zatím tvrdě vedou,dostaly se všude.Bylo by asi jednodušší napsat ,co mě v tělíčku nebolí.Ale já se nedám!
Mějte se ,užijte si víkend.Já jdu do duchen

jo,mám dole další kilčo....pomalinku,ale přece....
dělenka
parmenka
| 17. 4. 2008 18:41
Ahoj zdravím všechny i novou dělitelku.
Já mám dnes narozky a k nim jsem si nadělila hezký dárek 8kilo dolů , jsem tak štastná mám to od 2.1. Je to docela dlouhá doba, ale je to pryč. Tak ještě tak 5, může být i 7kg, vůbec bych se nezlobila, ale to do léta už asi nestihnu . O víkendu budu dělat oslavu, tak budu chystat spoustu jídla, doufám, že nepůjde nic nahoru .
U nás je taky ošklivo, dost zima. Letošní duben není nic moc .
Tak se tu mějte berušky papa.
zugi
Vyky
| 17. 4. 2008 16:38
ahoj, taky se tak bojíš, jako já? Asi se nám ztratily ostatní dělitelky. U nás je pršavo, vlezlá zima a zamračeno. Snad to počasí u vás vydrží. Také jsem jedla skromně, a protože jsem hodná, tak jsem se rozdělila s kocourem. On měl víc a já trošku. Holomek jeden. Ale večer si dám kafíčko a to mu už nedám ani loka. Zítra jedu do Penny a mám hroznou chuť na uzený, tak asi neodolám. Také jsem měla dnes šunčičku a jogurt, ale sblajzla bych víc. Ať se ti oslava vydaří, pál
ahojky
zugi
| 17. 4. 2008 09:30
Díky za radu...tak snad jsem to tolik nepokazila.Dnes si teda dám odlehčený den,jen šunčičku ,sýr..nějaký jogurtek a syrovátku.Zítra mě čeký první oslava-dětská,takže budu foukat balonky aby měli děti radost snad to nebude tak hrozné a nic v jídle neporuším.U nás to vypadá že bude hezky...vykouklo sluníčko tak třeba to vydrží i zítra. Koupila jsem si pístový šlehač a studené mléko s rozpustnou kávou je opravdu vynikající(úžasná pěna) . .
......
Vyky
| 16. 4. 2008 21:19
Bojí, tak to ti blahopřeji a jsi vážně dobrá, jen tak dál. Zugi, ono je jedno jak dlouho kterou skupinu držíš, záleží jen na tobě, která ti vyhovuje, děvčata jste mladá, vám to shazování kil jde rychleji než mě, starší osůbce. Tak toho využijte. Zugi, skupiny by měly být od sebe 8. hod., nejlepší je přes noc, to zaspíš a ráno můžeš baštit druhou skupinu. Já se snažím být hodná, zvážím se až v neděli, tak vám pak písnu, jak jsem dopadla. A kde se toulají ostatní dělitelky? U nás je zima a prší, je aprílové počasí. Tak se babulky opatrujte, nakouknu zítra a dobrou noc pá
Ahoj
zugi
| 16. 4. 2008 19:52
Boja-teda být tři týdny jen na masu a mléčných výrobcích tak to bych nevydržela!! Já maximálně tak dva dny...to by mi jinak žaludek stávkoval. A navíc mi to snad ani nepřipadá jako dělenka ,když jsi jen na jedné skupině.Ale vidět ,že výsledek je
Všem-chci se zeptat jestli stačí mezi bramborovýma knedlíkama na sladko a jogurtem 6 hodin... já to tak udělala.Tak pište pa,pa jdu tancovat tak to snad vyhopsám
......
Boja
| 16. 4. 2008 14:11
Ahoj všichni,
zdravím nové dělitelky.Dlouho jsem se neozvala,ale měla jsem moc práce,školu atd.Co kilečka?Hýbou se?Včera to byly tři týdny co jsem se pustila do dietky a mám 4 kila dole.Poctivě to dodržuji,no ale děvčátka se šunkovýma klobásama nevím,nevím,jestli to půjde dolů.Já jsem si pročítala příspěvky co jsem nečetla,přitom pojídala oběd(lehká a fit aktivii hrušku)a holky si dávají klobásečky.ani ten jogurt nemůžu dojíst,jak jste mi udělali chuť.Já jsem neměla tři týdny chleba a mám na něj taky hroznou chuť,ale mám strach,aby se mi kilečka nezastavily.

Mějte se
Ahojky
Vyky
| 16. 4. 2008 08:07
Do jogurtu semínka ne, To abych nezapoměla a teď dobré ráno babulky, já mám smutek, opět jsem přibrala kilo a půl, myslela jsem, že mě budou omývat. Tak nastupuje jogurt a kafe, odpoledne dietní šunka, ale ždibec a pak vám dám vědět. Počasí je na draka, ochladilo se, večer kouknu, včera vnuk čistil kompl od prachu, tak snad to výjde pá
slunecnicova seminka
cumperlik
| 16. 4. 2008 07:54
Ahoj, slunecnice je kyticka..Papa
slunečnicová semínka
xyemanuela
| 15. 4. 2008 21:33
Ahoj holky, prosím o radu...kam zařadit slunečnicová semínka? Jde mi o to jestli nedělám chybu, když si je dávám do jogurtu s medem...
Ahojky
Jessi
| 15. 4. 2008 21:13
Zugi gratulují k tomu kilču dolů.Vyky já opravdu jedla jenom maso,klobasu a zeleninu ale bylo toho asi moc.Ale po včerejším odlehčování mi šlo něco dolů.Dneska jsem se celkem držela,ale teď večer jsem si dala.Zůstalo mi maso na hřibách,že to budu mít na zítra a snědla jsem to teď.K tomu červenou řepu a kafe.No bylo to výborne.Pak mají jit kila dole bzum.Tak to nepůjde.Dneska bylo u nás pěkně začlo pršet a bouřka až k večeru.Strepi ty jogurty taky tak kupují mám pořad zásoby.Zítra asi budou hlavní chod.
Zugi
Strepi
| 15. 4. 2008 15:33
gratuluji k prvnímu kilečku,Zugi...
S jogurty ovoce nebaštíme.Nepatří do zvířátek.Také se snažíme zuby nehty držet toho původního grafu.Zvířátka se zeleninou a kytky buď se zeleninou nebo ovocemAle nikdy né dohromady.
Oslavy to je pohroma,ale asi je podle mě lepší se držet při oslavě zvířátek.Nehoní mě tolik mlsná..
Budu držet palečky,není oč stát... když je tolik lákadel a toho vysvětlování kolem...
všem
zugi
| 15. 4. 2008 11:21
Ahoj děkuji že jste mě vzali mezi sebe.Vyky to je krásne že jsi tak už zhubla gratuluji a taky všem ostatním ,že se vám tak daří. Chtěla jsem se zeptat na jogurty...mám v tom nějaký zmatek.Opravdu jíte jogurt i s ovocem?Já se teda držím spíš toho, že se zvířátky nikdy ovoce i když mám moc ráda čerstvé ovoce s jogurtem.A jak to děláte když jdete na nějakou oslavu?Mě totiž čekají hned dvě . A ještě mám dobrou zprávu,za ten týden,co dělenku držím mám 1kg dole .Jen doufám ,že to nezakřiknu!!Tak pa napište.
Vyky a Jessi
Strepi
| 15. 4. 2008 09:44
vy jste pěkné mlsalky lákáte lákáte a pak mě honí mlsná ...že se holky nestydíte
Teď jsem domlsla jogurt a vy na mě s klobáskou...pak to má jeden vydržet,ach joooo
Vyky já kupuju jogurty normální bez omezení tuku.tak je tam snížený tuk,tak je to dohnáno škroby aby jogurt vůbec držel pohromadě.Takže raději také volím variantu,raději nějaký tuk a navíc jsou i tyto jogurty chutnější.Jsou jen přírodní a není v nich nic navíc.

Jessi já si také v neděli užívala sluníčka Přijel se na nás odpoledne podívat nejstarčí syn a tak jsme také kafíčkovali na zahradě a i ta flákotka padla na grileček Tak byl nadšený jak se mu návštěva vydařila ,odlehčil skalce od květinek pro Martinku a zase odjel.Bylo to fajn a navíc byl vážně krásný den
Parmenka
Strepi
| 15. 4. 2008 09:31
Doocela jsi mě nalákala na ta grilovaná játra.Vůbec netuším jak na to.Na to stačí jen grilovací tácky?? a co kořeníčko?? Napiš prosím receptík a na živáň můžeš klidně také.Každý ji dělá jinak,tak by nebylo špatné to vyzkoušet.
Když bude více sluníčka,bude po marodění a bude zase veseleji.Ale dneska to na zrovna moc jarně nevypadá... Tak nějak přežij
...
Strepi
| 15. 4. 2008 09:26
Hezké ráno všem a dnes opět bez obrázků...Byla jsem se se podívat u Berušky a má stránku zavřenou .Glogaři nikde nikomu nedají pokoj a vykrádají holkám celé stránky.Je to škoda.To už je druhá která uzavřela vstup a půjčování si obrázků.Člověk se jim ani nediví,je to fakt hnus,ale snad se vše zase zlepší.Je mi ji líto,dá to spoustu práce a času...

No tak abych sa zase vrátila do dělenky...Já jsem stále na svém a po těch dvou kilech se né a né hnout.Těch dalších 8 kilo je teda někde pěkně v nedohlednu Jaro už je tady a nic léto se pomalu a jistě blíží,no to to bude vypadat
Dneska jak to tak vypadá jsem jen na jogurtu a mám připravéné filé,tak si ho upeču a tím končím jinak jsem asi nahraná kila se nehnou
Vítím mezi nás další dělitelku... tak přeji hodně vůle a shozených kileček
U nás dnes počásko nic moc,vypadá to na deštík.Nadšená moc nejsem,ale i to je potřeba
Jessi
Vyky
| 14. 4. 2008 22:20
Ahojky všem, Jessi, jak to, že máš víc? Jedla jsi jenom maso? To by bylo naozaj. Já jsem už nic nejedla, cítím se přecpaná, ale to je asi tím, že hodně piji, ale kafčo bych si asi ještě dala. Ty šunkové klobásky nemají chybu, v obchodě je měli hned pryč, musela jsem pro ně do Alberta. Zítra posnídám trochu osolený tvaroh, a pak uvidím. Tak se babulky pěkně vyspinkejte a také se ozvěte pá,pá
Zugi
Jessi
| 14. 4. 2008 21:10
Taky tě vitám mezi náma.Půjde ti to s náma líp.Vyky šunkové klobasy jsou úplně nízko tučné! Já mám po včerejším grilování zase o něco víc.Dneska se snažím něco méně jíst no uvidím.To je dobře,že je dětičkám líp,je to velká starost.Mějte se pa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
22. 7. 2025 13:44
14713
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
22. 7. 2025 14:42