Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

prava
cumperlik
| 2. 5. 2008 08:48
Ahoj PRAVY, jsem ráda, že jsi zpátky..tak svatba se ti blíží, co?Ty jo, závidím ..neboj, v sprnu budeš jako lunt!!!!
baštím Kořínkovou
mumisek
| 2. 5. 2008 08:05
Ahoj, já baštím Kořínkovou, to je klasika, navíc se u ní dá logicky odvodit kombinace čehokoliv.

Jinak - karobová tyčinka = něco jako čokoládová tyčinka - karob je rostlinka podobná kakau .

Čínská polívka - ta se u Kořeny může, akorát musíš vybírat tu se světlýma nudlema.

Tataráček - ten Tě asi zmátnul - proto jsi myslela, že míchám kytky a zvířátka, ale není to tak. Tataráček je totiž taková sojová pomazánka, mimochodem moc dobrá .

Já už se sem během dopoledne nedostanu, ale kdybys chtěla, písni mi na mail - na ten můžu furt .

marie.saskova@aisan.cz nebo marie.saskova@seznam.cz nebo možná radši na oba (kopie) kdyby jeden nešel.

Ráda pokecnu o dělence ale i jen tak...
krabová tyčinka
pravaenergit
| 2. 5. 2008 07:48
myslíš ty surimi nebo nějak tak se tomu říká ne?, to se muže??, muže s eto u zvířátek??
mumisek
pravaenergit
| 2. 5. 2008 07:47
ČÍNSKOU POLÉVKU??? coto držíš za dělenou stravu?? ty nedržíš dělenou s kořínkovou ?? Čínská polévka stema nudlema k masíčku jsem trošku zmatená
já jsem na vádhu dneska nešla citim se prázdnější takže na vahu vlezu až tak zítra nebo později kytičky sme včera měla ale tím že začínám nic nečekám

gynkolog mi napsal antikoncepci po ktere s ehubne jmenuje se YASMINELLE tak jsem zvedavá na uspech i stou antikoncepcí, ale nato je ještě čas ještě ji neberu. já práškum taaakkk nevěřím. doufám že neotěhotním.koho znám má dítě přez antikoncepci

tak kila ti jdou zase dolu mumisek to je dobře ale tu činskou polévku mi teda fakt vysvětli
pravaenergit
mumisek
| 2. 5. 2008 06:38
Ahoj, no bylo to fakt super a o to víc mě štve, že jsem si to za ty čtyři roky nažrala zpátky a neudržela si to.

Ale ono to půjde . Za chvilku jdu do práce, nesu si s sebou tataráček, rajčata, okurku, karobovou tyčinku a čínskou polívku. V práci mám med a marmeládu bez cukru. Tak se nabaštím.

Mimochodem - jak jsem včera pročítala ty staré příspěvky, tak se mi povedlo téměř nemožné - já jsem normálně připálila čočku . Jsem na ní při čtení zapomněla a vzpomněla jsem si, až když začala smrdět připálenina . Proto dneska k obědu ta čínská polívka.

I přes to hřešení ve středu jsem dneska měla na váze maličko míň, "jen" 102,3 - a to jsem se včera večer ještě ládovala. Tak jsem moc ráda, že se mi hubnutí nezastavilo a jde to dolů.

Všem krásný den .
fotky mumisek
pravaenergit
| 2. 5. 2008 06:18
už sem si fotky prohlídla a jako velkej rozdíl to rozhodně. tak fakt gratuluji každej uspěch je takoá výhra nad kilama.
dobré ráno
pravaenergit
| 2. 5. 2008 06:17
parmenko ahojky a náhodou závidim ti tvých 8 kilo.tys byla šikulka od začátku.někomu to jde trošu pomaleji někomu ne. bud ráda apson za tech 8 kilo .třeba ani nemáš tolik tuku jak si myslíš.

mumisek. teda 25 kilo to je nádhera.to zhodit tak mám svou vysnenou váhu tak sem sama zvědava, ale je pravda jak tady někdo píše že má chut na segedín a chleba a tak, že vím že u dělene stravy sem vždycky mívala chutě na kombinace ktere se nesmněly ale promě to jsou chute jen v den kytiček . v den zvířátek ne protože to se umím pořádně nacpat .

MALEJ MI NEDÁVNO SPADL NA ŠUTR A ROZSEKNUL SI OBOČÍ ,taky snej dost valilo krve a já s eděsila že jak to dokrvaci že pojedem na šití. to sme zrovna poprvé jely na chatu s kamarádkou a její rodinkou. naštěstí to jen hrozně vypadalo , ale ještě ted s emu to hojí hih a už to budou dva měsíce. děti jsou k nezadržení.sleduji ho non stop a jednou naněj nekoukám a něco s evymele, ale on vymýšlí strašné hovadiny .a muj tatka říká. co chceš vždyt je to kluk a počkej až ti poleze na stromy. No už ted se toho děsím.

mumisek ty fotky jsem neviděla. neví na jake straně jsou??
....
Boja
| 1. 5. 2008 20:11
Ahoj holky,
vítám mezi námi všechny nové holky To je fajn,že je nás na to víc.Strepi děkuji moc.Já jsem taky ráda,že se holka dostala kam chtěla.Kila i sice jdou dolů,ale už jsem šest týdnu neviděla chleba nebo rohlík a to ani černý.Někdy mám tak chuť na segedínský guláš,ale odolávám.jen jednou jsem zhřešila a po příjmačkách jsme šli na oběd a já si dala hranolky a masko.ale už zas nic.Takže děvčátka bojujte a bude léto,tak nám to v plavkách bude móóóc slušet.Ahoj
....
Boja
| 1. 5. 2008 20:11
Ahoj holky,
vítám mezi námi všechny nové holky To je fajn,že je nás na to víc.Strepi děkuji moc.Já jsem taky ráda,že se holka dostala kam chtěla.Kila i sice jdou dolů,ale už jsem šest týdnu neviděla chleba nebo rohlík a to ani černý.Někdy mám tak chuť na segedínský guláš,ale odolávám.jen jednou jsem zhřešila a po příjmačkách jsme šli na oběd a já si dala hranolky a masko.ale už zas nic.Takže děvčátka bojujte a bude léto,tak nám to v plavkách bude móóóc slušet.Ahoj
...
Strepi
| 1. 5. 2008 18:42
Čauka berundy...stavím se zítra dneska se sem nedostanu.Ale že se činíte,to je paráda..

Vítám nováčky a hlavně Pravaenergit.... čáááááuu....
parmenka
mumisek
| 1. 5. 2008 18:41
Nojo, já skutečně pořád něco jedla, kolegyně v práci nechápaly, pořád jsem se ládovala a přitom šla kila dolů jak po másle . Asi to bylo v hlavě, v podstatě jsem vůbec nemyslela na nějakou "dietu" ale brala jsem to přesně podle LK - jako že jsem začala nový životní styl. A doteďka - když třeba v práci mi někdo řekne - jé ty držíš dietu, že máš brambory bez masa nebo naopak - tak se "vztekám" - dělenka není pro mě skutečně dieta. Jinak knížky LK mám přečtené hodněkrát, teď jsem je oprášila znovu. Nehledám jen recepty, ale hodně mi pomáhá i Lenky filosofie. Netvrdím, že souhlasím úplně se vším - ale líbí se mi, že nikomu nic nenutí, můžu jíst kdy chci, kolik chci a co chci. Jen to prostě nekombinuju. Jeden den si dám úžasný pečený maso a druhý den bezva těstoviny jako třeba dneska .Užívám si, že můžu moje oblíbená jídla - třeba jsem dneska dělala svíčkovou na sobotu - to si dám . Fakt BOMBA.
ahoj holky
parmenka
| 1. 5. 2008 18:11
hlásím se tady, že mě včera neupálily .
Nejdřív zdravím novou dělitelku mumiska. To jsi dobrá když ses poprvé cpala a tak moc a za krátkou dobu jsi zhubla.
Já držím dělenku od 2.1. a mám dole jen 8kg, a to si tuky hlídám mooooc, a celkově se docela omezuji. Jen vyjímečně se cpu trochu víc . Za tu dobu jsem porušila dělenku jen jedenkrát a to malinko . V kytičkovém dnu jsem si dala kynutou buchtu na slano. A jeden den jsem pila alkohol, taky v kytičkách jen 2dcl šampusu. Ještě bych chtěla dát 5kilo dole, ale váha stojí . Už 14dní se nehne .
Pravá vítám tě zpět.
Strepi stráááášně moc ti děkuji za repcetíčky.
Vyky si fakt dobrá si na návštěvě dát jen kafčo .
Jessi a jak je tobě kuřátko?
Já jsem zas smutná . Moje zlatíčko zas mělo velký uraz . Spadnul z gauče na hranu stolu a moc si rozrazil nosík nezi očičkama, to bylo krve a má to celé dokola strašně otečené ani očička nemůže pořádně otevřít. Sna to brzo spaskne. Asi si o mě budete myslet, že jsem uplně neschopná matka, že za váma chodím pořád jen s urazy .
Já dnes pusu pod rozkvetlým stromem nedostanu, manžel je v práci, tak snad neuschnu
pravaenergit
mumisek
| 1. 5. 2008 17:49
Ahojda, no já to mám taky s babičkama naprd. Mojí mámu jsem neviděla 10 let a tchýně pohlídá 2x za rok a to ještě s kecama. Tak asi tak. Jinak já jak jsem posílala ty fotky - jestli jsi je viděla - tak jsem zhubla od půlky srpna 2004 do konce listopadu 2004 dělenkou 25 kilo bez jakýchkoliv problémů. A cpala jsem se pořád. A dokonce - i když tady někdo psal, že pozor na tuky při zvířátkách - jsem se ládovala bůčkem, klobásama a podobnýma hodně mastnýma věcma a přesto váha šla v pohodě dolů. Jé - 2. srpna - to je za chvilku. Já jdu na svatbu za svědka 14. června. Už mi přišly šaty, jsou pěkný, ale až budu o 10 kilo lehčí, budou ještě lepší . Neboj, nebu´d nervózní a klidně jez, já se fakt cpala a h.ubla jsem. Ale dělila jsem naprosto poctivě. Ani kousíček ničeho "zakázanýho". A teď to chci taky takhle pěkně dodržet. U muže mám velkou podporu. Já se vdávala před 14ti lety . A ani jsem z toho nestihla bejt nervózní, protože jsme se seznámili 5. srpna a 29. října jsme měli svatbu
erish
pravaenergit
| 1. 5. 2008 16:42
ahojky

SOJOVE MLÉKO A COKOLIV SOJOVEHO PATŘÍ JEDINĚ DO DNE KYTIČEK .DO ZVÍŘÁTEK NEEEEEE jinak si zastaví dietu.
mumisek
pravaenergit
| 1. 5. 2008 16:41
ahojky já mám jen jendoho syna a má 15 měsíců.Chlap jezdí kamionem a babičky v nedohlednu takže taky večně jsem jen sním takže někdy mi jde hlava kolem. s dělenou stravou jse zhodila 6 kilo a pak ješě 4 kila sjinýma dietama, ale ty 4 kila se mi vrátila jen tech 6 po dělene stravě se stále drží dole. ale já mám hodně velkou nadváhu na výšku 164 cm mám 94 kilo um to bud epořádnej uspěch až budu mít 80 kilo a cil mám 70 kilo ale natešená byhc zatím byla i s 80 takže zase začínám. SVatbu mám 2 srpna to je den po mejch 25 narozeninách jsem stoho pěkně nervozní a jak sem nervozní tak jim
dneska mám kytičky a tak mám v sobě nacpáne zeleniny až hruza a tmaveho chlebu taky protože se musim na kytičkach fest najest já vždycky v den kytiček strašně hřešila nevím proč. já sem spíše na maso. a nejradši byhc už šla spát aby byl zítřek a já měla masíčko druhé dítě byh ctak ynekdy chtěla, ale nevím kdy zatím onem nechci snad ani slyšet jakej malej raubíř:- D
pravaenergit
mumisek
| 1. 5. 2008 16:33
Ahoj, kdy máš svatbu? Čtu diskusi od začátku, jsem cca na straně 130 a sleduji úspěchy ostatních. Kolik jsi už shodila? A co malej? Zrovna jsem v jednom příspěvku četla, že je to pěknej lumpík . Já mám děti dvě, syna - 12,5 roku a dceru - 8 let. Taky jsou to čísla .
stará dělitelka
pravaenergit
| 1. 5. 2008 14:44
Ahojyk všichni známí a neznámí.
VYKY kukik a strepitulko ahojkýýý
dneškem začínám dělenous travu zase. jsem zvědavá jak mi to půjde. jinak se omlouvám že sem nenakukuji. ono je i hodně práce . scháka ruzných věcí na svatbu a nevím co ještě. a malej je taky pěknej rarach
jak vám to tady jde?
doufám
mumisek
| 1. 5. 2008 14:28
jaanka - doufám, že jsi cestou nezmokla - tady se střídá déšť se sluníčkem od rána. K večeru si půjdu něco uvařit na zítra do práce - podle všeho asi sojové maso na houbách s rýží nebo znojemskou.
sojové mléko
mumisek
| 1. 5. 2008 14:22
Jen dodatek - samozřejmě to platí pouze v případě, že máš ten den KYTIČKY .
sojové mléko
mumisek
| 1. 5. 2008 14:18
Ahoj, sojové mléko je kytka jak hrom . Aspoń co se SPLK týče. Podle Haye nebo jiných nedělím, takže nevím. Sojové mléko i sojovou smetanu můžeš použít na cokoliv, kde bys použila při "normálním" vaření mléko kravské - tj. můžeš z něj uvařit pudink, přidat ho do omáčky, dát si ho od kávy...
SPLK
Erish
| 1. 5. 2008 13:11
Ahoj priatelia. Poradi mi niekto pls,kam zahrnut sojove mlieko v Lenkinej diete ? Vsade ho zaraduju inam a neviem si stym rady.Mozem napr.do privarku pouzit susene sojove mlieko ako nahradu smotany ?Dakujem.
kytičky
jaanka
| 1. 5. 2008 10:23
jsou u mne na jídelníčku taky častěji než zvířátka.Nedávno jsem je držela 10 dní v kuse,protože,jak jsem psala,měla jsem pocit úplně otrávenýho organismu.Tělo se asi potřebovalo vyčistit a navíc ti musím dát zapravdu,že po delším zvířátkovým období jsem taky jako zabetonovaná.Možná proto jsem byla tak dlouho na kytičkách.Navíc nejsem moc masová,tak to byl jen přirozený vývoj.Prostě si to každý musí vychytatJá teď sbaštím moře zeleniny.Mrkev,ředkvičky,kedlubny,vše mám nakrájené na jednohubky v práci (taky si musím chystat jídlo každý den,není jiná možnost),a při sebemenším pocitu hladu už tam něco pošlu.Při svačině a obědě si dám co v ten daný den můžu.Vůbec nehladovím a odpadly nájezdy na ledničku.A sama na sobě jsem si vyzkoušela to,že čím častěji a míň jím,tím míň tělo ukládá do tukových zásob a rychleji hubnu.
Tak tady přestalo pršet.Sice je pod mrakem,ale já se vydám na tu 17 km dlouhou jízdu k mamce,ať dorazím aspoň na oběd.Snad už nezmoknu.
zvířata
mumisek
| 1. 5. 2008 09:44
Jenom jak píšete, že většina z vás je na zvířatech, tak já to mám naopak - po kytkách mi jdou kila dolů a stačí jeden den zvířat a jsem ucpaná a nemůžu na WC. I když obvykle mám problém opačnej - mám dráždivý tračník, takže lítám dost často.
Jaanka
mumisek
| 1. 5. 2008 09:42
Ahoj, díky moc za přivítání. S tou kantýnou je to bohužel pravda. Třeba doma mi to nevadí, nevařím si speciální jídla, prostě si vezmu to, co se mi ten den hodí - třeba dneska ty špagety s omáčkou z rajčat dětem posypu sýrem a sobě ne. Manžel je masožrout, ale má rád i zeleninové saláty, takže taky v poho. Ale ta kantýna - u mě platí, že co nevidím, na to nemám chuť. A tam jsou samé saláty, 3 druhy jídel k obědu, sladké dopékané pečivo, no fakt něco pro chuťové buńky . Jinak doma v týdnu teplé jídlo nedělám, jen o víkendu, večeře jsou studené, maximálně jednou za čas bramboráky (a ty když udělám kytičkové, tak můžu) nebo chleba ve vajíčku. Navíc jsem si koupila karobové tyčinky a čokoládu Orion slazenou uměle, takže když přijdou chutě, můžu je dobře zahnat. Ale to úterý to byla fakt krizovka.. Jojo, ta fotka v šatech je dobrá, to jsem měla 80 kg (takže na mou výšku 165 cm ještě dobrých 15 kg nadváhy), ale pořád to bylo super. Ta fotka v modrých plavkách není moc dobrá - neměli jsme tenkrát ještě digitál, tak jsem to "cvakla" z videozáznamu z obrazovky . Ale vypadám tam jak vorvaň.
ahoj Mumísku,
jaanka
| 1. 5. 2008 09:29
taky tě vítám,jako před chvílí Vapku,mezí námi. Pěkně se nám to tu rozrůstá a těch,které tahle dizkuze motivuje k boji s kilečkama je čím dál víc.Je to moc fajn,protože chceme nejen krásné,ale hlavně zdravé .Tak Mumísku,směle do toho,budeš tu mít plnou podporu. Na té fotce před pětadvaceti kily ti to moc slušelo.Možná by to chtělo se ze začátku kantýně vyhýbat ale opravdu velkým obloukem a chystat si jídlo doma.Vyhneš se tak útokům na své smysly a dělenka se ti bude držet líp. Budu ti držet palečky,je to těžký boj.Hlavně nedrž hladovku,to pak tělo žádá mozek,aby udělal nějakou hloupost (např.rajská se šesti).Ale nic si nevyčítej,začni znovu.Budu se těšit na tvé úspěchy.
Vapko,
jaanka
| 1. 5. 2008 08:54
vítám tě mezi námi.Většina tu drží jen zvířátka,protože po kytičkách tloustne.Já jsem to měla tak 4-5 dní zvířátka a zbytek kytičky a teď se poměr otočil,protože se tělíčko brání a nemůže zvířátka ani vidět.Navíc,jak to proložím ovocem,je zle.Kila jedou nahoru,nebo se váha zastaví.Ale mě se při dělence úplně otočily chutě a nemám potřebu sladkého,tak ani ovoce nevyhledávám. To jsem měla i v těhotenství,že ovoce se rovnalo kilům nahoru a nebylo mi moc doporočováno,i když jsem přibrala jen osm kilo.Špatně ho

.zpracovávám.Píšu ti to hlavně proto,že každý musí sám na sobě vyzkoušet,jak jeho tělíčko reaguje.ale pak to jde.Někdy líp,jindy hůř,někdy se to zastaví a pak najednou na tobě začne plandat oblečení.Centimetr je velký pomocník v boji.Ničeho se neboj a hlavně už nebuď smutná,určitě to tu s námi zvládneš.

Strepi,měla jsem kdysi jablečný ocet a působil na mě obdobně.Já bych ti (všem) doporučila SPIRULINU,je ta sladkovodní modrozelená řasa,která má v sobě moc důležitých látek. Mimo jiné omezuje chuť k jídlu,chuť na sladké...Musí se dodržovat pítný režim.Podrobnosti najdeš na internetu.je několik druhů v různých cenových relacích.Ta nejdražší je zase vyvážena kvalitou-čistá spirulina-a množstvím tablet,které se užívá

Tady leje jako z konve,já se snad za tou mojí mamkou na tom kole nikdy nedostanu.Přeji všem krásné volno,ať se vám bacily vyhýbají obloukem.My už jsme se z toho doma dostali.
Bojo.velikánská gratulace!!!
a fotka z loňského léta
mumisek
| 1. 5. 2008 08:46
tahle fotka odpovídá i současnosti, je z loňského srpna, nezměnilo se téměř nic ...
zhublá
mumisek
| 1. 5. 2008 08:43
tak tady mám o 25 kg míń než na první fotce
snídaně
mumisek
| 1. 5. 2008 08:41
a zrovna snídám fazolovou pomazánku na vece (je bez vajec) obloženou salátovou okurkou a rajčetem. Děti mají palačinky s marmeládou, šlehačkou a Pikaem, ale vůbec mě nelákají. A to nekecám. Mám prostě "svoje" a jsem ráda, že jsem si to hřešení hodně rychle rozmyslela . Pokusím se přidat fotku, jak jsem byla v roce 2004 díky dělence o 25 kg lehčí, než teď a pak ještě, jak jsem zase vyžraná, ať víte, s kým máte tu čest .
vezmete mě mezi sebe?
mumisek
| 1. 5. 2008 08:14
Ahoj všem, můžu se přidat mezi vás, prosím? Jsem takový věčný "hubňouš" . Před nějakou dobou jsem si tu i založila deníček, že "pod dozorem" se mi bude hubnout líp, ale zklamala jsem sama sebe tím, že jsem nevydržela a všecko jsem to smazala. Teď mám od 16.4. dělenku. Zhubla jsem ze 104,7 na 100,5 (teď v pondělí) a dneska mám 102,5. No taky bodejť ne, když jsem si to "nažrala". V úterý jsem v práci chtěla jíst zvířátka. Jenže až pozdě jsem zjistila, že v kantýně mají kulový. Pracuju za městem, takže si buď musím nosit svoje jídlo, nebo se spolehnout na sortiment kantýny, který je obvykle dost široký, ale teď se bohužel báli, že se jim všechno když je svátek nevyprodá, takže měli poloprázdné lednice. Takže jsem se celé úterý živila 3 krabičkami majonézového salátu a 1 banánem. Samozřejmě mi večer bylo blbě. Tak jsem si dala croissant a hermelín a já nevím, co všechno ještě a včera, jak jsem byla z toho rozhoźená, že jsem porušila dělenku, jsem jedla jako ostatní. Snídaně - ruské vejce, rohlík, k tomu "na zážer" sladký koláček, pak polévka, 6 knedlíků,plněná paprika, rajská omáčka, odpoledne pizza a večer víno. No potěš. Ten nárůst váhy jsem samozřejmě čekala. Ale moc si z toho nedělám, vím, že do neděle budu "na svejch" a budu hubnout dál.. Dneska mám kytičky.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
23. 7. 2025 13:01
14719
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
22. 7. 2025 19:59