Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ahojky
Strepi
| 9. 4. 2008 22:10
holčiny...
Dneska byl přenádherný den,tak jste si ho určitě užily.Já byla sice v práci,ale bylo to příjemné i tak.
Také se mi hýbe váha sem tam.Už mám zase kilo nahoře a nevím čím to je Jen jestli to nebude tím jarním povětřím...
Ájinko,nevěš hlavu a buď holka statečná a ničeho se neboj.Hůř by bylo kdyby se jako nic nedělo a ono by se dělo... Manželovo tělíčko vás informovalo že asi není něco v pořádku a je dobře že jsi za tím šla,to je moc důležité.Moc vám držím palečky a neboj se
Zukor co se ti to přihodilo...Přepaddla tě mlsná,co??? ale tio se může stát,nic si z toho nedělej.Zas to bude v pohodě.Tělíčko se pěkně samo bránilo,když se ti udělalo nedobře... tak už ho nezlob...

Ahoj Kunko a vítej mezi nás.Určitě se ti tu bude líbit,je to tu fajn...tak ať se ti kilečka hýbou...

Jessi ty jsi si dnes asi pěkně uživala,viď?? sluníčko,krásný den,květinky... no já už se také těším až budu mít truhlíky za okny a na zahradě.Já si předpěstovávám jen feferony a chilli papričky,jinak nic.Nemám na to místo a papričky mám za každým oknem,Mám je i pro kámošky a tak už se těším až si to vezmou a zasadí na zahradu

Jaanko ty jsi pěkná sportovka... Jen tak si sfouknout 17 kilásků na kafčo... no to je báječné.... By mě asi přešla chuť... Ale on mi to dá prcek všechno vychutnat až si vzpomene na kolo... Budu tu zase lítat kolem ulice jako divá A to už se bude muset učit jezdit bez pomocných koleček...no to bude děs...

Někam se mi zatoulala Vyky,ale tu já někde doženu... pokud nelítá někde za kocourem je jaro... no .... aby se berunka ko*** dočkala...
ahoj všechny
ajina
| 9. 4. 2008 20:25
Nejdřív vítám kunku mezi námi.Souhlasim s Jaankou,že každá hubne jinak.Vypozorovala jsem,že kdo potřebuje zhubnou více jak 10 kilo,tak to jde rychle,ale kdo potřebuje shodit 5 a míň,tak to jde pomalinku.Já ji držím dva měsíce a mám dole 3 kila,tak ještě 2.Doufám,že se mi to do léta povede.
Jinak teď mám opět nervy v kýblu,byly jsme s manželem na prvním vyšetření,vypadá to hodně špatně.Jestli se potvrdí podezření tak se nám otočí život vzhúru nohama.Už teď nám řekli ať s tím počítáme na 90 procent.Snažím se být silná,ale bohužel se mi to nedaří.
Jinak stále držím zvířata a to půl kilo co jsem přibrala,tak je pryč.
Tak se mějte hezky a hezký večer
Hezký večer....
Zucor
| 9. 4. 2008 19:57
Ahoj kočky, všem gratuluji k úbytkům kileček..Já se s tím taky tak nějak peru po svém,ale dnes jsem jedla přímo hrůzostrašně...ráno banán, k obědu jablko a odpoledne balíček lentilek a dva balíčky gumových medvídků no jsem pitomá taky to nejsou ani dvě hodiny co jsem to stláskala a už mi začíná být pěkně špatně...hezký večer všem..
Ahoj Kunko,
jaanka
| 9. 4. 2008 18:00
vítám tě v tom našem babinci. Ptáš se na zkušenosti.Nevím,jestli jsem ta pravá,zítra to bude teprve měsíc,co jsem s dělenkou začala.Mám dole 3.5kg,ale jsou tu kočiny,co těch 10 za měsíc dolů dají. Chce to dodržovat ten nejpřísnější základní graf,i v povolené skupině co nejméně kombinovat,co nejvíce odbourat tuky a přitom si udělat pestrý jídelníček,aby tělíčko nestrádalo.Mně se naprosto obrátily chutě,ze sladkého na kořeněné,hlady netrpím a pocit,že se musím dojídat nemám. .Většinou držím 3 dny kytičky a 4 dny zvířátka,protože dlouhodobě nemusím maso a takhle mi to docela vyhovuje,i když to jde asi pomaleji dolů .Ale tady co člověk,to jiná zkušenost,protože každé tělíčko reaguje jinak. .Tak to s námi zkus,je tu moc fajn.

Berušky,to byl dnes ale krásný den.Už by to mohlo vydržet.Chtěla jsem jet o víkendu k mamce na kole(17km jedna cesta) a prý má pršet.Škoda.Taky na sebe musím napráskat,ještě pořád jsem nesebrala odvahu koupit si tu syrovátku.Nevím,jestli to v sobě zlomím...
Zítra mám zvířátka.Půjdu udělat útok na ledničku.Vypadá to na jogurtík a zeleninový salátek,možná se tam najde i kousek šunky.Jestli ovšem už nejdu s křížkem po funuse.Tak zatím si užívejte krásný podvečer a večer
Ahoj
Jessi
| 9. 4. 2008 13:43
Vyky nezoufej bude líp,mi to váha dělá taky tak.Jeden den se těším ,že mám o kilo míň pak se nemůžu dojíst mám své žravé dny-i když dělené a hned to mám nahoře znovu.Teď jsem si dala jen vařenou zeleninu a z manželem si dám jak příjde s práce maso a zeleninový salát.Teď jdu honem do skleníku plnit ty truhlíky s květinkama jak píše Strepi.Mám tam i trochu salátu a zelí na přepichaní do bedníček a muškaty do truhlíku.Už je pomalu stěhuju z bytu ven ,ať mám volnější parapety.Dokážu se pořad patlat v hlíně baví mě to.Mějte hezký den u nás je hezky.
dělená strava a výsledky
kunka
| 9. 4. 2008 11:55
Ahojky všem,
jsem tu nová a ráda bych se přidala. Už dlouho se rozhoduji zkusit dělenou stravu a dát nějaké to kilo dolů-teda spíš 10 kilo! Ale nějak to nejde? A tak prosím o nějaké dobré rady. Knihy o dělené stravě doma mám, chtěla jsem spíš osobní zkušenosti atd... A taky se chci zeptat, jak rychle to působí - kolik kilo za jak dlouhou dobu, chtěla bych být do léta krásná. Ale asi to nepůjde tak snadno.
Budu se těšit na vaše rady a odpovědi
Ahojky
Vyky
| 9. 4. 2008 10:12
všem, dnes jsem byla vážená a mám dole 1.5 kg, ale nejraději bych si nafackovala, jsou to ty kila, co jsem zase nabrala. Ani vám nepřeji vidět udivený obličej dcery, jak je to možné, je mě hanba ,tak se do toho obouvám znovu a ráno kousek chlebíka a pak si dám ovoce, pomoc, já chci být hubená. Jessi, včera jsem byla venku, a dneska se chystám navečer. Tak pusinky, potěšte mě malého rozpapaného chudááááčka
...
Strepi
| 8. 4. 2008 23:09
Ahojky holky...vůbec nestíhám.Mám teď blbý týden služeb,tak ještě zítra a ve čtvrtek a pak už na mě čeká zase volníčko.Navíc se muž ještě pustil do malování schodiště o spodních prostor,tak to je také ještě bonus navíc,ale už mám vše hotové ,umyté a voňavé a jsem spokojená.Zítra se tu ukážu zase až večer až přijdu z práce a zapelíškuju prcka.Mějte se moc fajn a užívejte sluníčka a pohodičky....

Bojo jsi šikulka,držím palečky a fandím ti.Však ty to zmákneš... Já pracovat na takovém místě jako ty,tak už nemám zahradu,ale prales.Květinky a stromečky,to je také pěkný úlet...to by se to sázelo kdyby ještě bylo kam.Teď už můžu jen plnit truhlíky a nádoby...

krásnou dobrou noc vám všem
Jaanka
ajina
| 8. 4. 2008 21:41
Teď už mi to došlo v pořádku moc děkuji.Já bych si tak dala.Až zhubnu tak díky těmto nepečeným dortíkum opět přiberu,protože vypadaj opravdu dobře a hned je budu dělat pěkně jeden po druhým.Dík moc
Ahojky
Petra2
| 8. 4. 2008 21:39
Ahojky holčičky,přeju všem hezký večer,koukám že jste tady.Já jsem byla teď dva dny v práci a teď mám našťestí volno až zase pátek,sobota,neděla na noční.Dneska sem měla kytičky a taky sem se držela jen tmevé pečivo a ovoce,ale teď mě začíná honit mlsná tak půjdu asi brzo do hajan.To je škoda že se nám to hubnutí nějak zastavilo,ale nebojte my na ty kila vyzrajem a do léta budeme všechny krásně ptíhlounký.Už tady dlouho nebyla prava,že by na nás zanevřela.Tak přeji všem krásnou dobrou noc a ty nej sníky
Ahojky
Jessi
| 8. 4. 2008 21:38
Jaanko, můžu taky poprosit o ty nepečené dortíky?Moc děkují.
Ahoj Aji,
jaanka
| 8. 4. 2008 21:25
pokusím se dortíky přeposlat ještě jednou.Možná jsem někde udělala chybu. Jinak,bohužel,budeš bez dortíků.

zdravím všechny,teď momentálně bojuji s časem,připojím se asi zítra.
AHOJ
ajina
| 8. 4. 2008 21:06
berunky,kde všechny jste,a všechny nové jak vám jde hubnutí?Posledních pár dnů to tady nějak vázne a mě je smutno.Vžycky se na vás moc těším.
Tak já jsem najela na zvířátkové dny a můžu vám říct,že mě zmizeli víkendové chutě a a žravá.
Jaanko moc děkuji za dortíky,ale ty nepečený mi nejdou otevřít.Přišel jen vzkaz a nikde žádná příloha.
Ahojky
Jessi
| 8. 4. 2008 21:04
Doufám,že všechny hezký hubnete. Dneska bylo u nás hezky,ale foukal studený vítr.Vyky byla jsi na procházce?Já byla dneska u doktorky a dostala antibiotika.Doufám,že to hubnutí s tím moc nepokazím.Bacil se mě už dlouho držel potvůrka.Co všichni dělate kde jste.Tak já si dneska dopřávám masko a zeleninku zítra budu pokračovat .Strepi ty jsi chudák neumím si představit chodit na noční,člověk asi zvykne. Taky jsem vstávala do práce brzy ráno třeba i v jednu v noci.Normálně 2hod.a30minut.Dneska už jenom vzpomínám.Byly to krásné doby.Hezky večer!
Ahojky
Vyky
| 8. 4. 2008 21:00
zdravím všechny utajené dělitelky, já jsem se vážně naštvala, ale na sebe, a tak jsem dnes jedla přímo ukázkově, tmavé pečivo, ovoce a kafčo se soj. mlíkem. Snad se ty kila leknou a utečou, už by bylo na čase. Venku bylo nádherně, pro mě až moc horko, dělá mě dobře, když je pod mrakem. A ještě se pochválím, dostala jsem ledovou čokoládu a já ji nesnědla, tady vidíte, že to myslím vážně. Tak co vy, babulky? Jak to jde vám, pochlubte se.
Strepi
Boja
| 8. 4. 2008 13:42
Ahojte,
Strepi začala jsem studovat vysokou-životní prostředí,takže zatím úspěšně(někdy méně úspěšně)zápasím.Jsem teprve ve druhém semestru. Alespoň toho bakaláře bych chtěla.No uvidíme.Taky se mi někdy nechce,mám toho plné zuby,obvzlášť teď na jaře,kdy pro nás co pracujeme v lesních a okrasných školkách je jaro největší chaos.No ale co ,budu bojovat.Snad se bude dařit.Úplně tě lituji.Ty noční jsem kdysi dělala a nemohla jsem si na to zvyknout.Kila né a né jít dolů.Objednala jsem si stroj na cvičení(veslařský trenažér).No to bude legrace.Jsem zvědavá jak dlouho mi ten elán vydrží. Dnes mám angličtinu,tak ze cvičení nic nebude,ale zítra se do toho pustím.Zatím se mějte krásně
...
Strepi
| 8. 4. 2008 09:11
Ahojík berušindy.Jdu vám jen honem popřát sluníčkové ráno....My ho tu máme tolik,že jsem blahem bez sebe tak ještě aby vydrželo a budu spokojená jako blecha... Tak a teď letím do pelíšku ráno jsem přišla z noční a jsem z toho dnes nějaká celá vedla sebe...tak musím něco naspat než si zase půjdu pro lumpíka do školky...
zdravím všechny
Vyky
| 7. 4. 2008 21:10
Jste všechny báječné holky, vždyť si potichoučku hubnete, do léta budete fit.Já jsem byla žravá, u nás i chumelilo,a bylo mě jaksi smutno tak jsem si dala já nenažera guláš, moc mě to teď mrzí. Jesinnko, to víš, že počkám, až bude lépe, ale tak rychle mě nožičky Strepi nekmitají, to by bylo fajn. Tak jsem dělala vnukovi večeři, tvaroh s jogurtem a měl ho málo sladký, tak jsem mu z dozy nasypala cukr a pak jsme zjistili, že je to mouka. řvala celá rodinka smíchy a já naznala, že při troše dobré vůle by mohl povečeřet, ale byla jsem odmítnutá. Tak si jdu dát kafčo se soj. mlíčkem a zatím pá
pro všechny
delenka
| 7. 4. 2008 16:56
jo a co ten jablečný ocet, už jste to zkoušeli?????
Ahojda všem
delenka
| 7. 4. 2008 16:54
tak koukám,že tady to hubnutí se nějak všem zarazilo, že by malé chybky v dělení????? Pokud se váha nehýbe zkuste všichni vydržet však ono se to zase rozpohybuje směrem dolů nebojte. Já teď z ničeho nic schodila 3kg ,takže jsem tam kde sem chtěla být ,hlavně nelezte pořád na váhu ,protože jak tam budete každý den a špika se hýbat nebude, budete to podvědomě vzdávat a to byste určitě nechtěly takže všem radím vydržet,vydržet a ještě jednou vydržet!!!!!!!!
Ahojky
Jessi
| 7. 4. 2008 12:32
Peti dík asi jsem se blbě dívala,ale je to jedno.To bych teda nevydržela, to jde už o zdraví.Já si myslím,že tak skvělá parta jak je tady, to dokáže ve zdraví- zatočit s těma kilčama. Taky na mě sedí už 14dní nějaký bacil a neumím s ním zatočit.asi jsem něco někde chytla.Rýma se mi kdesi usadila a zalihá mi v ušich je to nepřijemné.Kde je to sluníčko.Dneska mám jěště nachystané na jídlo kytičky jěště se mi nepřejedly.Tak se mějte všechny hezky.Vyky počkej na sluníčko s procházkou ať taky nenastydneš.Pa.
...
Strepi
| 7. 4. 2008 12:25
Ahojky Vyky a Jessi ,to se tedy fakt nemáte,že jste od sebe tak daleko.Mohly jste si to berušindy také takhle štrádovat...
Já dnes zahájila den ananasem který končně dozrál do stádia přímo mňamozního....Jenže je po něm pěkný hládek.Tak už jsem si byla v mrazáku pro první záchranu Mám tam nasyslované tmavé pečivo pro případ "kdyby náhodou" a jak se mi teď hodilo.Jenže to vypadá na víc než jeden rohlík.Jsem při kytkách vždycky tak hladová a nedojedená to je hrůza Fakt obdivuju ty z vás,které jste na kytkách...Já mám při nich žravé dny Tak to dneska nějak překlepu a zítra už bude zeleninka
Bojo jsi šikulka Fandím tvému nadšení se školou.Vždy žasnu nad tím jak některé ženy při tom všem ještě stíhají školu.To už bych musela mít asi nafukovací kalendář a den místo 24 hodin alespoň 30
Co děláš za školu?Ty máš takovou nádhernou práci,jestli se nepletu tak pracuješ někde v rostlinné říši,že???

U nás dnes holčiny prší a prší a žádná sláva...
Tak snad to nebude trvat dlouho a o víkendu vyrazíme do přírody a do zahrádek...
......
Boja
| 7. 4. 2008 07:29
Ahoj holky,
tak jsem si přečetla Vaše příspěvky a jsme na tom asi všichni stejně.Taky se mi ta váha přestala nějak hýbat.Ne a ne se přehoupnout pod těch 70kg.Pořád se to pohybuje sem a tam.Ale já to dodržuji.Nic víc si fakt nedávám.Dnes jsem se naštvala a dám si teda jen jogurt.A uvidím.To přece není možné.Celý víkend jsem strávila ve škole,takže žádný relax(že jsem se na to dala).Ale pořád si říkám,že bude líp.Zítra to bude 14 dní co to držím.Mám tak o 3-4kg méně,ale to mi kleslo hrozně rychle ze začátku a teď nic.Snad se to zlepší.Takže nebudu si pořád stěžovat a jdu něco dělat,přece jen jsem v práci.Mějte se krásně a ať Vám kilečka jdou dolů.
......
Vyky
| 7. 4. 2008 00:04
Jak to babulky, že ještě nespíte? Tak jedna skupina se jí tak dlouho, až začneš mít chuť na tu druhou, záleží jenom na tobě, ale pak musíš mít osmihodinnový odstup. Když budeš mít chuť na zvířátka, tak je jez, jak budeš chtít dlouho a pak si dej rostlinku, také jak ty chceš. Záleží jen na tvé chuti. Teda děcka dvě jabka a dva pomeranče, to musí být pevná vůle, no, já nevím, snad se to nesmí přehnat.Tak bobušky, jdu ven pro ko*** a pak také zalehnu, pá,pá
Ahojky
ajina
| 6. 4. 2008 22:54
,tak to máme nějaké špatné období,že nehubnem a trápí nás chutě.Petro nejsi v tom sama,já si taky zkracovala chvíle cpaním.Dnes jsem secpala co se dalo rostlinného.Od zítřka zase začnu bojovat.Budu držet zvířata dodud vydržím.Tak jsem musela snist všechno rostlinného,co jsem měla načaté,přeci to nenechám zkazit,když je všechno tak drahé.
Holky ještě jsem se chtěla zeptat,jestli nevíte jak dlouho se může držet jedna skupina.Prý se může držet max.4 dny.
Já to vydržela nejdýl 5 dní a bylo to v pohodě.
jessi
Petra2
| 6. 4. 2008 22:12
Ahojda Jessi,překopírovala sem sem co píše kacuula,nevím jestli je to ta naše,nechci tady šířit nějaké blbosti,ale zarazilo mě to stejné jméno.mějte se všechny přenádherně já jdua zítra do práce
jessi
Petra2
| 6. 4. 2008 22:09
26. 3. 2008 06:44:19, kacuulkaahojky,řeknu ti to takhle...já jsem zhubna za dva měsíce 15kg,já vím že to zní divně ale je to tak...hodně jsem se trápila svojí váhou která byla 67kg a ted už je to 49kg.ale bylo to ze začátku docela težké.první mesíc jsem jedla jen pomeranče a jablíčka...a to tak že jsem jedla dvě jablka a dva pomeranče denně,a to jen do 17:00..pak už nic jen vodu...nesmíš pít žádné sladké nápoje jen vodičku...vím že je to docela drastické,ale mi to pomohlo...a myslím že když se do toho pustíš s pevnou vůli,tak to půjde samo...přeju hodně štěstí...
Jessi
Petra2
| 6. 4. 2008 22:03
Ahojda Jessi,teď sem se tam dívala znova na tu doktorku a je to tam někdy z 26.3,ale nechci tady šířit nějaké blbosti,protože ani nevím jestli je to ta naše Kacuula,jen mě zarazilo to stejné jméno,jo a za 2 měsíce zhodila15 kilo.tak se mějte přenádherně,já jdu ,protože zítra jdu do tý otravný práce.tak hodně zdaru všem!!!
ahojdy všem
Vyky
| 6. 4. 2008 21:42
tak jsem dneska zvadla jako růžička, bylo mě slabo a na omdlítí, tak jsem se jen povalovala a nic nedělala, a pak začalo pršet, a syn přišel s malou, tak jsem se trochu probrala, ale mrzí mě to, nebyla jsem na výšlapu. Ale chutě se mnou byly pořád, tak se Peti neboj, že tě opustím, vždyť se na vás babulky vždycky těším. Pojedla jsem skromňounce, ale pak jsem natáhla ručku baculatou na sýr, a byl mě odebrán, že večer už né, a já zrovna měla na něj takovou chuť, tak až zítra. Pěkně se vyspinkejte a pá zítra.
Peťule,
jaanka
| 6. 4. 2008 21:03
ty strašpytlíku...Tohle neříkej,to bych nechtěla zažít ani v tom nejhorším snu!Strašná představa!!! Já jediná tlusťoška...Brrrr.My jsme totiž šikulky,jen tak nás nic nerozhodí ,a i když se nám teď momentálně nedaří,nic není předem ztraceno.Nachystej si nějaké dobré papáníčko,ať tu dlouhou směnu vydržíš,hlavně dobrou náladu ,aby jsi své chmurné myšlenky nemusela zahánět jídlem.
Já budu začínat pátý týden,snad už úspěšně!
Dobrou noc všem !!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
21. 7. 2025 19:59
14707
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova