Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Ahojky
Jessi
| 6. 4. 2008 20:39
Krásný zbytek večera všem.Vyky to by byla dlouhá výchazka. Než hůlky radějí ty brusle.Dívala jsem se Petři na diskusi na Doktorku a tam nikdo nepíše,nebo jsem byla na špatné.Chtěla jsem si to přečíst o Kaculi.Začinala jsem tady před rokem s ní.Pokud je to ta stejná.Byla skvělá a uměla mi vždy poradit,když jsem něco nevěděla.Kači ozví se.Jinak děvčatka vám ubývají tuky a mi nic.Na večeři jsem si otevřela hřiby udělané se zeleninou patří na topinku,dala jsem si jen tak na chlebík.Bylo to dobré.Dělala jsem to jen na zkoušku,paru skleníček od předsnídevek,když bylo moc hřibu a zapoměla na to. Da se to použít různě.Zítra si dám jěště celý den kytičky.Mějte se pa.
bojim,bojim...
Petra2
| 6. 4. 2008 20:00
Co je s Váma holky,že nepíšete?Už sem na to přišla,už ste všechny krásně hubeňoučký tak ste mě tady nechaly samotnou tlusťošku
Ahojky
Petra2
| 6. 4. 2008 15:56
Všem přeji krásný den a Parmence děkuju za přivítání.Dneska se holky asi nenudíte jak já,co?koukám totiž že tady od rána skoro nikdo nebyl.Já se nudím úplně příšerně,od rána trčím sama doma a hádejte čím si to asi tak krátím,no ano žraním udodli ste.Taky sem si pročítala jiné diskuze a myslím že to bylo na Doktorka.cz,taky se tam píše o hubnutí a psala tam i Kacula,možná si na ni některé pamatujete,také sem ze začátku psala.Teď tam psala že zhudla na 49 kilo,měla přes 60,ale že jí jen 2jabka a 2pomeranče denně,tak ji tam holky odepisovaly že je na nejlepší cestě k anorexii.Je to celkem mazec a myslím si že dělá pěknou hloupost.Zítra jdu opět do práce a vůbec nemám představu co si ukuchtím na sváču,dělám 12 a to je kolikrát pěknej hládek,no snad to zvládnu.Tak se mějte krásně a přeji příjemné hubnutí.
dortíky
parmenka
| 6. 4. 2008 12:57
Taky moc děkuji za dortíčky, přišly a prosím si ty nepečené. DĚKUJI .
ahojky
parmenka
| 6. 4. 2008 12:53
Ahoj holky, nějak jsem se sem nedostala a měla jsem co číst!
Vítám tady novou dušičku Petru at se ti dělenka daří držet, a kilečka jdou hezky dole .
Brnění tak se rychle uzdrav, protože začíná být venku už hezky a teplo. Mě taky pořád bolí v krku a vůbec se toho nemůžu zbavit. Vždycky to na pár dnů přestane a pak začne na novo .
Dělenko jablečný ocet jsem si ještě nekoupila, vždycky zapomenu. Ale dnes jsem poprvé byla hodinku na bruslích. A musím se pochválit, ani jednou jsem nespadla . Ale dostal se mi kamínek mezi brzdu a tak, jsem musela domů došmajdat, a obrousilo se mi trochu jedno kolečko . Celkem mi to šlo, a strašně mě to baví .
Holky co nehubnete na váze nezoufejte, vždyt důležité je to na objemu! Já momentálně nehubnu vůbec . Nějak se mi to zastavilo a to potřebuji do léta ještě aspon 7kg.
Tak všem přeji hezkou neděli .
Jessi,
Vyky
| 5. 4. 2008 22:49
to by nebyl tak špatný nápad kdybych se za tebou vydala s hůlkama, odhaduji, že jsme od sebe tak 300 km, to by ze mě už byla kostřička. Peti, Aji zkuste zvířátka, já jsem je jedla stále a až ze mě kalhoty padaly, začala jsem jíst rostinky. Ale moje známá zhubla jenom na rostlinkách. Chce to zkusit. Ale bobíci, vždyť je dobře když na vás oblečení plandá, to jdou dolů tuky a ty jsou lehké, tak nezoufejte, je to paráda, jdete dolů, i když váha stojí. Tak jsem na procházce problém neměla, ale doma jsem si dala šumivý miltivitamín a byla jsem asi 10x, sotva jsem stíhala. Tak pusinky hlavu vzhůru, vždyť jsme šikovné holky, Neděli si užijte v pohodě pá,pá, berušky
Ahojky
Jessi
| 5. 4. 2008 21:50
Všechny zdravím ,zvlášť vítám Petru.Holky vydržte ,mě ta váha už tak dlouho neposlouchá. Musím na ní stát každé ráno. Nevažte se na jiné váze než mate doma.Každá váha važí jinak. Ale když jsou kalhoty volné to je přece príma.Já zapasím pořad s těma 3kilama a zuřím.Dělít mi vyhovuje citím se líp, ale nesmím se nacpat.To občas dokážu fuj.A to je ta chyba u mě.Taky mi můžeš poslat na meilika ty dorty nepečené občas se něco hodí.Pořad se něco slaví.U nás bylo dneska krásně.Vyky pochoduj jsi dobrá, chodila bych s tebou, bydlet někde blíž.Mějte se a hezkou nedělí pa.
Jaanka
ajina
| 5. 4. 2008 21:08
Moc děkuji,dorty přišli.A moc se omlouvám,ale uplně jsem zapoměla v tom rozčílení poděkovat.A klidně mě můžeš recepty posílat na cokoli i nedělený.Teď je sice nemužu,ale pak určitě něco zkusím.

Jinak nálada je lepší,ale žravá neustává.Od pondělí najedu na zvířata a budu je držet co nejdýl.A běda jak se to nehne.Tak váha poletí oknem.
...
Strepi
| 5. 4. 2008 17:41
Neklesejte na mysli berunky....
a přeji vám všem hezký den...
Je to tak jak se tu píše.Vemte krejčovský metr a měřte se... uvídíte že vám bude veseleji.Smutníte i když vidíte že na vás oblečení plandá a cítíte že je vám volné nebo velké.Není to přece jen o té hloupé váze...jak já ji nemiluju ale musím ji také zařadit do svého života.Někdy potěší,někdy je to zrádkyně a stejně vždy v duchu škamrám o její laskavost
Tak neklopite hlavinky a úsměv na tvářinky a buďte rády že to na vás plandá,alespoň si okolí všimne jak hubnete Váhu máme každá doma jen pro sebe,na tu nám nikdo nevidí...
...
Strepi
| 5. 4. 2008 17:41
Neklesejte na mysli berunky....
a přeji vám všem hezký den...
Je to tak jak se tu píše.Vemte krejčovský metr a měřte se... uvídíte že vám bude veseleji.Smutníte i když vidíte že na vás oblečení plandá a cítíte že je vám volné nebo velké.Není to přece jen o té hloupé váze...jak já ji nemiluju ale musím ji také zařadit do svého života.Někdy potěší,někdy je to zrádkyně a stejně vždy v duchu škamrám o její laskavost
Tak neklopite hlavinky a úsměv na tvářinky a buďte rády že to na vás plandá,alespoň si okolí všimne jak hubnete Váhu máme každá doma jen pro sebe,na tu nám nikdo nevidí...
Vyky a Janičko
Petra2
| 5. 4. 2008 17:13
Ahojek holčičky,taktéž vám děkuju za přivítání,vy ste na mě tak hodný,úplný zlatíčka.Dneska mám nějaké chmury a přemejšlím že se na dělenou vyprdnu a budu jíst málo a zdravě,ale já když mám povoleno všechno tak zase nevím kdy mám dost tak nevm nevím,ale tady sváma mi je doře,jen kdyby ty prokletý kila šly ještě dolů,aby byla nějaká motivace,zatím se mejte krásně večer sem mrknu
Ahoj Petro2,
jaanka
| 5. 4. 2008 16:12
moc tě zdravím a omlouvám se ,že moje přivítání přichází až tak pozdě,ale o to upřímněji:Vítej v klubu ,buď tu jako doma a získej taky pořádnou závislost! Je tu fajn,vždy najdeš oporua povzbuzení

Já jsem si tu taky včera vylila ,metala jsem doma hromy blesky,ale pak jsem si řekla ,hlavně,že je holka zdravá.Co by za to jiní dali.

Jinak ty váhy jsou asi začarovaný všude.Kličo,které jsem od minulého týdne shodila ,mám zpět.Nedělám nic proti dělence.Nehřeším a ani mlsná mě zatím nehoní.,takže ty depresívní stavy z toho,že držím dietu mě zatím nepostihly.Klid pohoda,žádný stres.Možná,kdybych ubrala v kombinacich,i když v rámci dané skupiny,třeba by se váha hnula.Těžko říct....

Áji,přišly ti dortíky?Mám uložené ještě nějaké recepty na nepečené dortíky,co mi poslaly kámošky meilem.Ty se do dělenky pravděpodobně nehodí,ale zbytek rodiny by tě třeba ocenil.Ale na druhou stranu je to velké lákadlo svádědlo
Já jsem dnes taky měla špenátový den.Dcera špenát miluje,objednala si ho k dnešnímu obědu.Teď jdu vařit na zítra,potřebuji trošku nahnat čas.
Zatímse mějte pěkně,večer kouknu
......
Vyky
| 5. 4. 2008 15:50
Tak jsem se babulky zasmála, já jsem na tom jako vy, papala bych až bych plakala. Peti, vítám tě a buď v klidu, ono se to poddá, ty kila půjdou pryč, uvidíš. Janko to chce klid, já jsem s dcerou měla spíše kamarádský vstah než máma, a vydrželo nám to dodnes. Vzpomínám si se sestrou, jaké jsme dělaly za dveřmi obličeje, a úsměšky, také jsme si myslely, že jsme chytřejší. To se děti vybouří, a bude pokoj. Měla jsem jogurt, škruňká a bublá ve mě, doufám, že se něco nestane, jdu ven, večer písnu, jak jsem dopadla, tak pá
ajina
Petra2
| 5. 4. 2008 13:41
Ahojky Ajinko,teď si mě fakt pobavila,protože seš na tom úpně stejně jako já.taky sem si říkala,že se nebudu vážit až když si budu myslet že to třeba zabírá,teď sem si to myslela,ale pravej opak.Sem asi nějaká divná,protože známá držela taky dělenou a hubla jak po másle,no asi mám blbou váhu.mě se přítel pořát směje že pořát držím nějakou dietu a stejně se pak vždycky nacpu a všechno je v háji no a to taky moc nepřidá.taky jdu něco dělat,abych ty zatracený kila šly už konečně dolů.jinak blahopřeji všem co sem jim daří tak krásně hubnout
Ahoj berunky
ajina
| 5. 4. 2008 13:21
Petro i já tě vítám mezi náma.Nic si z té váhy nedělej,já také moc nehubnu,Dělenku držím 2 měsíce a dole mám sotva 3 kila.Včerá mě dcera prozradila kde je ukrytá moje váha.Po 14 dnech jsem na ní vlezla a také mě málem švihlo.Já v domění jak hubnu mám půl kila nahoře.Od té doby mám zkaženou náladu.Honí mě mlsná,nemůžu to ovládnout,tak se od včerá cpu a cpu,sice děleně ale cpu.
Dnes ráno si manžel všiml mé nálady a povídá: tak mamko pojĎ se zvážit aŤ máš lepší náladu.Tak jsem se dala do smíchu a řekla mu,že jsem se zvážila u kamarádky a že jsem přibrala.On mi na to řekl to není možný že vidí opak.Tak i já mám tu váhu nějakou divnou.
Jinak já mám celý víkend kytky.K obědu jsem si dělala kuskus.ujela mi ruka s kořením,tak jsem to měla tak ostrý,až to bylo hnusný.No prostě když se vede tak se vede.
Tak se mějte,jdu setřít,abych se trochu vybila.Večer ahojky
brnenivkolenou
Petra2
| 5. 4. 2008 12:08
Taky moc děkuju za přivítání ste fajn,bála sem se že mě nikdo ani neodepísne,ste zlatíčka a snad to s vaší pomocí nějak zvládnu.Teď sem dovařila špenátovou polívku.Špenát,voda,česnek,trochu cibulky,mléko,trochu smetany,půl taveného sýry a vejce,jo a taky sem tam dala trošku masového masoxu,sůl a pepř tak to snad není zase blbě.Od rána sem ještě nic nevipila,vím že je to blbě,ale se k tomu nemůžu donutit tolik pít,to v práci to je v poho.nějakou kuchařku mám jmenuje se Kuchařka já vím...a taky to slavnostní,ale tu mám půjčenou.Jinak díky za tip zkusím si ju sehnat,zatím papa
váha
Brnenivkolenou
| 5. 4. 2008 10:37
Cumperlik nesmutni, asi máš špatnou váhu .Nevím jestli cvičíš, ale jestli jo, tak se ti mění špeky za svaly a svaly jsou těžší než špek, takže můžeš ubývat na objemu a váha se moc měnit nemusí, proto taky někteří fitnesáci doporučují spíš centimetr než váhu
Dobré a hezké ráno holky
Brnenivkolenou
| 5. 4. 2008 10:33
Petro vítám tě mezi náma
Myslím, že začátky jsme měli všichni fádní, když tak si zkus někde sehnat kuchařky od kořínkové, teď jsem objevila v knihovně kuchařku od horecké, drží se prvního grafu což je moc fajn
graf
Petra2
| 5. 4. 2008 10:20
jo a taky najedu teda na ten přísný graf,mám doma ten nejvolnější,mám ho na ledničce a pochvalovala sem si co všechno můžu tak nic no,ale doufám že už aspoň nebudu přibírat,potřebovala bych shodit tak 7 kilo,které sem za 1 měsíc nabrala,já vím sem čuně,ale co se dá dělat,byla depka a každej den čokoláda a zmrzlina atd.takže sem teď jak sud a nemůže se dostat do žádnejch kalhot
děkuju
Petra2
| 5. 4. 2008 10:14
Moc vám holky děkuju za rady a také za přivítání.Já vím že jídelníček je takový o ničem,ale nemám skoro vůbec čas,když sem doma tak jo ale jakmile jdu do práce tak je to blbý.Čaje si kupuju ta vážené třeba zelený nebo ovocný ,ale stejně nic moc,ale na tu kofolu pitomou se teda vyprdnu a na ty ořechy taky to je pravda že si jichdávám taky víc.Dneska si chcu udělat na oběd špenátovou polívku,myslím že tady o ní psala pravá tak sem zvědavá a pak vám napíšuju jaká byla .
vaha jedna pitoma
cumperlik
| 5. 4. 2008 08:39
Ahoj slunicka, potrebuji se s vama poradit...k dnesnimu dni jsem se po vice nez mesici vazila a vite co.....no mam dole 0.6 kila....hmmmm..ale holky, nerozumim tomu, obleceni uz na me planda, dokonce jsem si vcera zkousela kalhoty co jsem nemala davno na osobe a jsou mi taky volnejsi a to jsem se do nich predtim sotva vesla...nevite jak je mozne, ze mi ta blba vaha neukaze nic dole???Jsem z toho otravenaaaaaa
...
Strepi
| 5. 4. 2008 04:09
Ahojky berušindy a pěkné ráno...i když je asi na vás ještě časně
Tak já další den na zvířátkách,mléko,jogurt,masíko a syrovátka čokoládová,aby byla trošku změna.Kapsličky jablečného octa už mám objednané v lékárně,tak v pondělí budou .Koupila jsem si konečně i to psyllium.Malinové a melounové.Ani jsem se nestihla dívnout jak jsem byla mlsnáa zvědavá na složení a k večeři jsem si dala malinové do mléka.To vám byla taková dobrota no mňamina... dost příjemná změna na mlsání.Musím tedy říct že v bříšku jsem měla jako v pokojíčku.Pěkně to zasytí,je to super.Dost můžu čajík od Vyky,maté... ten je také dobrý,tak jsem zatím dala vale své čajotéce a vítězí maté lemon

Jaanko,díky moc za mailíka s dortíky.Jsou vážně parádní.....
Moc jsem se pobavila nad výběrem smajíků tvé nálady Já už jednu pubertu mám za sebou od syna a to jsem si myslela,že to někdo z nás nepřežije ale co začala klíčit v dceři vím,že to byla jen pubertinka a vůbec nic se nedělo Také je správná holka,ale když ji to vezme... . no to je pak...
Někdy se dostávám pozice předpotopní bytosti nebo mimozemšťana Tak se ještě neděs,bude lépe a nervíky se pomnějí
Je tedy fakt že ta první puberta,to je ta kolem desátého roku je docela drsná...Ale asi je to tím,že na ni nejsme připrapravení a proto nám bere dech
Vydrž berunk,vydrž....

Teda Vyky ty se nezdáš...hůlky rychloběžky,ty jsou super.Už takhle běháš jako o závod a jsi stále někde v trapu,natož až je vytáhnešna sluníčko Tak ať ti to dobře běhá

Brnění... je to nepříjemné,že se tě choroba takhle drží Ono se to ale docela drží každého na koho to padlo fakt dost dlouho,je to nějaká hloupá viróza Tak ji koukej utnout pěkně u kořínku...

Mějte krásný víken a snad se vyvede i do sluníčkova....
Petra
Strepi
| 5. 4. 2008 03:38
Ahoj Petro,také Tě vítám a pěkně se tu u nás zabydli
Neházej flintu do žita,bude dobře Poslechni jak ti radí Delenka a uděláš dobře.Kofolu klidně vymaž i když je neslazená.Mám pocit ž e by se dala řadit do kytek,tak stejně ji ke zvířátkům nemůžeš.Na semínka bacha !!! jsou velmi olejnatá.To platí i u ořechů.Tak pokud semínka,tak při rostlinkách,ořechy v obou skupinách,ale já je používám tak po pěti kusech.Spíš si beru mandle,nejsou tak aromatickéjako vlašáky a tak nenadělají tolik chuti při baštění.
Co se čajů týká,nevím jaké piješ,ale pokud máš možnost,tak si kupuj nějaké kvalitní čaje.Cena se zdá sice vysoká,ale je to úplně o něčem jiném.Navíc se z takového čaje kdy stačí malé množství udělá kvalitní nápoj.
Tak šupky na 1.graf a kilečka budeš mít dole....
petra
delenka
| 4. 4. 2008 22:20
no já osobně bych kofolu vynechala pokud chceš schodit . A ten jídelníček co uvádíš je takový chudý a monotoní ,páreček vajíčka no no to bych zas tak moc nebaštila , záleží kolik chceš schodit a já být tebou ,bych začla grafem č.1 a teprve poté bych se pouštěla do dalších kombinací. Takže hodně zdaru přeji

pařmenka
však ty brusle na 100% zvládneš ,jen se neboj a s chutí dotoho, já bych chtěla zkusit vyjet už zítra tak sem zvědavá na počasí! A co ten ocet ,už jsi to zkusila????

mějte se fajn a všem přeji sílu a chuť pokračovat v dělený stravě!!!
petra
delenka
| 4. 4. 2008 22:20
no já osobně bych kofolu vynechala pokud chceš schodit . A ten jídelníček co uvádíš je takový chudý a monotoní ,páreček vajíčka no no to bych zas tak moc nebaštila , záleží kolik chceš schodit a já být tebou ,bych začla grafem č.1 a teprve poté bych se pouštěla do dalších kombinací. Takže hodně zdaru přeji

pařmenka
však ty brusle na 100% zvládneš ,jen se neboj a s chutí dotoho, já bych chtěla zkusit vyjet už zítra tak sem zvědavá na počasí! A co ten ocet ,už jsi to zkusila????

mějte se fajn a všem přeji sílu a chuť pokračovat v dělený stravě!!!
prosim pomooccc
Petra2
| 4. 4. 2008 21:39
tak jak tak koukám tak tady nikdo zrovna není to je moc,moc škoda.holky chtěla sem vás poprosit jestli byste mě neporadily,chtěla sem se zeptat jestli můžu pít i kofolu bez cukru?Čajík zrovna oc nemusím a voda už mě leze ušima,jo a ještě do čeho patří sluneč.semínka?Dneska mám a odpoledne sem zblajzla ty semínka tak nevím jestli to není špatně.můžete se mi juknout na jídelníček?takže ráno no nebo spíš po obědě,ale beru to jako ráno,protože sem měla noční tak sem si udělala zeleninu-hrášek s mrkvičkou a do toho vajíčko,posypané sýrem,rajčátka a paprika.pak sem měla to samý plus jěště čtvereček Apetita no a na večeři párek,sýr,kečup a taky nějaká zelenina a k tomu asi litr tý kofoly.
Ahojky holky,
jaanka
| 4. 4. 2008 20:50
jdu de k vám uklidnit.Dnes je asi špatná hvězdná konstelace nebo byly nějaké erupce na slunci,ale mezi mnou a mojí holkou to zase vypadalo asi takhle. Ještě že mě při dělence přešla chuť na sladké,protože normálně by byla tabulka čokošky ve mně tak rychle,že bych ani nestačila postřehnout,jestli je mléčná nebo hořká.
Já mám doma 10-ti letého tvrdohlavého mezka.Ale,abych ji nekřivdila,jinak je "nornální" Příjde období,kdy bude i hůř.ale nevím,nevím jak přežiju...
Přeji všem krásný víkend....

dortíky jsem poslala,tak se jen ispirujte
Ahojky holky
Petra2
| 4. 4. 2008 20:36
Ahojky všichni,už dlouho si čtu vaši diskuzi aráda bych se přidala tada jestli to nevadí.Asi před týdnem sem se rozhodla,že dělenku taky zkusím a taky sem se zapřísáhla,že nepolezu na váhu,dneska sem to ale nevydržela a málem mě švihlo,mám nahoře 2 kila,já asi fakt nikdy nezhubnu,strašně vás obdivuju,že vám to tak jde.Vyky máš super receptíky
Brneni
Vyky
| 4. 4. 2008 18:13
Ahojky bobíšci, tak jsem honem nakoukla, známá má zánět žil v koleně, tak jí dělám psychickou podporu. Brneni, nevím , ale když máš teploty, neměla bys saunu vynechat? určitě to signalizuje, že v těle máš nějakou nedobrotu, ať si neuškodíš, dej na sebe pozor. Aji, to jsou děti, ty neuhlídáš, vnuk měl také takové úrazy, už na dceru koukali jako na exota, který neuhlídá dítě. Tak jsem byla hodná, večer jsem si dala bílý jogurt, trochu měkkého sýra a pět malých koleček drůb. salámu a jsem přímo nacpaná a je mě těžko. Ale byla jsem na 1 hod. procházce, tak snad to není moc. Také se těším až bude hezky, lapnu hůlky a vyrazím v dál.
Ahoj viktorky
Brnenivkolenou
| 4. 4. 2008 07:14

Jessi a Ajino jste holky moc šikovné, dortíky jsou super

Boje, Jaance a Vyky gratuluji ke snižující se váze

Já jsem teď pořád na hromadě, nemůžu se vyhrabat z nachlazení, pořád mám zvýšenou teplotu a když je dva dny dobře, tak třetí už nestojí za nic. Na akupunktuře jsem zatím nebyla, ale zato jsem vytáhla kámošku do sauny, doufám totiž že mi to pomůže od bacilů. Bylo to moc fajn, akorát když jsem přišla domů tak jsem sebou břinkla do postele a spala do teď.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
21. 7. 2025 19:59
14707
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
21. 7. 2025 13:50