Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dělená strava-SPLK

Diskuze

Jessi
Strepi
| 1. 4. 2008 22:21
no to je nádherná Minie... to fakt jo... klobouk dolů To vím že měla vnučka radost,viď???
No o kafíčku na zahradě mi něco povídej... to je nádhera... Nikdy se po zimně toho nemůžu dočkat a letos mi to kor připadalo nějaké dlouhé.Tak hlavně aby nám to už vydrželo,co???
Ája
Strepi
| 1. 4. 2008 22:16
Ahojky Áji...jooo to je přesně ono... v políčku se ti ukáže nesmyslný blábol.Jak se tam ukáže,je tam vložená fotka kterou vybereš.Tak se neboj a zkus to....
Jsi šikulka že se o mužíka tak staráš sám by k lékaři fakt asi nešel... no je to chlap a chlapi jsou přeci hrdinové a musí něco vydržet,jak si myslívají.Ale opak je pravdou... Tak jen ať pěkně šupajdí....
Co s těma sušenkama... nějak si nejsem jistá s tím sirupem,ale uvidíš co na to holky...Vyky s Dělenkou to jsou tady naše přebornice na správnou dělenku....
Ahojky
Jessi
| 1. 4. 2008 22:14
Všechny zdravím.Dneska bylo u nás krásně.Strepi kavko na zahradě to je príma.Na to se těším celou zimu. Jěště večer jsem tam seděla a pila kafe.Taky jsem tu neuměla vkladat fotky,tak jsi to hezky popsala, zkusím vám tu vložit taky svůj poslední dort co jsem pekla vnučce.No uvidím jestli to zvládnu. Vyky jde ti co dole nebo ne.Já jsem teď na přísném grafu podařilo se mi jenom kilo víc nic.Tak uvidím jěště něco se mi doufám podaří.Už tři dny baštím maso a zeleninu.Mějte se hezky pa.
ahojky
ajina
| 1. 4. 2008 21:53
Tak jsem asi blbá,ale nepřišla jsem na to,jak sem vložit fotky mých výtvorů.Do té přílohy se mi ukáže nesmyslný název a já mam strach,abych sem nevložila něco jiného.Ale aby jste si nemisleli,že vám je nechci ukázat,mohla bych je poslat třeba strepitulce emailem a ona by je sem vložila za mě.Co ty strepi na to?
Jinak manžel je v pohodě,chodí do práce a je přesvědčený,že se mu udělalo špatně,protože rychle vstal.Jenže já mám strach,aby to tak bylo,tak jsem ho objednala na vyšetření příští týden.Tak doufám,že to bude v pohodě.
Dnes mám zvířata,udělala jsem si zapečenou brokolici a jedla jí celý den,jak mi chutnala.Zítra mě čeká spining,tak si dám kytky s ovocem.Koupila jsem si sojový jogurt jahodový mňam a ještě plno dobrot ve zdravěnce,třeba něco jako tavený sýr,ale rostlinny.To jsem zvědavá jaký bude.
Taky jsem tam objevila celozrnné sušenky bez cukru,jsou moc dobré.chtěla jsem se zeptat,jestli myslíte,že je můžu jíst.Složení-celozrnná pšeničná mouka,kukuřičný sirup,sojová mouka,zázvor mlrtý,***ový tuk a lecitin toť vše. Přeji krásný večer
...
Strepi
| 1. 4. 2008 21:06
Ahojky a hezký večer... den utekl jako voda a já jsem ho dnes strávila na mléku a teď jsem neodolala pokušení a chroupu okurku...tak uvidím co to se mnou udělá... Doufám že noc bude klidná...
Moc dík za typ Dělenko po kapslích se mrknu.Kdysi jsem ochutnala a zkusila jablečný ocet a nijak mě to nepřesvědčilo abych se jím nalívala několikrát za den ale tohle je super rada,fakt dík
ahoj ahoj
delenka
| 1. 4. 2008 01:13
Ahoj všem, nestíhám ,ale musela jsem se na Vás kouknout co nového, všichni jak vidím spokojeny takže to je fajn!

jestli Vám mohu ještě poradit, tak zkuste k té dělené stravě přidat jablečný ocet v kapslích. Kila půjdou dolů rychleji !!!!! Ale samozřejmě se to projeví až tak za měsíc,zkuste ,myslím,že každá zaregistruje rychlejší úbytek váhy!!!

Jinak začíná konečně krásné jaro,takže se bude papkat hodně zeleninky a ovoce a uvidíte jaké z vás budou v létě štíhlé kočky!!!!! (pokud ovšem nezanevřete na dělenou stravu.) Takže se mějte a užívejte sluníčka a pohodičky pa pa
Ahojky
Strepi
| 31. 3. 2008 23:41
holky moje... Tak jsem se byla kouknout na gifu-nena a obrázky už nebudou... Zrušeno... No nevadí snad nám zas někdo uvolní svou stránku a zapůjčí občas nějaký ten obrázek pro potěšení.

To jsi si Vyky tedy pěkně mlsala,to jo...je to velká dobrota ... a vidíš jak tě mají doma rádi,ještě si budeš moci zamlsat i zítra....
Parmenko jo jo zahrádku máme asi docela tak akorát ale spíše jen na odpočinek a zábavu.Mám jen malý záhon kde pěstuji rajčata,feferonky,ředkvičky,kedlubny,cukety,hrách,jahody ,lesní jahody,nějakou tu bylinku,ostružiny...Takové mlsání pro děti.Až tedy na ty feferonky a cukety,ty jsou pro mne a pro mužíka... Je tu 6 broskvoní,meruňka,hrušeň a pak už jen mé milované hortenzie a ibišky,jeden záhon letní s denivkami a jeden jarní co pomalu odkvétá a vééélmi mnoho tůjí Za dnešní odpolední zahradnický počin jsem byla odměněna puchýřem...buď mám špatné hrábě,nebo ruce...
Mějte se fajn berunky a já jdu do postýlky...zítra ahojky a dobrou...
Ahojky
Vyky
| 31. 3. 2008 22:52
tak jsem v Albertu lapla slevněná křídla, tak ty já upečená mohu, ale jsem přísně hlídána, musela jsem si nechat i na zítřek já masožravka, no ale pochutnala jsem si a ještě jsem si vychutnala bílý jogurt. Ach jak já bych chtěla být hubeňoučká, ale to my všechny, že? tak se musíme zapřít a na ty kila se normálně naštvat. Holky, ono nám to půjde, uvidíte. Tak babulky pá, a opatrujte se, dobrou noc
Aji
parmenka
| 31. 3. 2008 21:55
já myslím, že ten stres a starost o manžela ty sladkosti spálí. A co se
mu vlastně stalo? Je doma, nebo v nemocnici? Doufám, že už je vše
vpořádku.
dělenka
parmenka
| 31. 3. 2008 21:52
Ahojky

u nás bylo dnes taky naprosto úžasně, skoro celý den jsme byli s Michálkem venku, jen přes oběd, kdy spinkal jsem žehlila.

Měla jsem dnes kytky a ovoce. Moc jsem si zamilovala opečený chleba v
toustovači, jak mě popadne na něco chut tak ho pořád chroustám .
K obědu jsem měla pečené brambory. Zítra si dám asi ještě kytky, kvůli
tomu chlebu, a pak bych chtěla aspon pár dnů (jestli to vydržím) jen
zeleninku, at se váha trochu hne.

Strepi ty bydlíš na rodiném domečku? Když si pořád na zahrádce, až ti to tam poroste, tak se nám pochlub fotečkou.

A jak si prosím tě děláš tu dušenou zeleninku? Máš nějakou spešl nádobu?
...
Strepi
| 31. 3. 2008 13:15
Brokolicovou jsem ještě nebaštila,ale jinak jako zeleninku to ji můžu,to jo a móóc Tak pozor na žáhu ,nebo smlsnout malinko jedlé sody...
......
Vyky
| 31. 3. 2008 13:08
Ahojky všem, U nás teplíčko ruší ostrý vítr, ale i tak je veseleji, asi tak jak se usmívá tvoje sluníčko, já jsem si ráno dala chlebík s brokolicovou pomazánkou a nesedl mě, pálila mě žáha, což mě udivilo.Tak se těším na odpoledne, snad bude líp Tak se pusinky opatrujte a já se jako Strepi kouknu večer pá
...
Strepi
| 31. 3. 2008 13:00
Ahojky ám všem... U nás je dnes tak nádherně,tak doufám že u vás také.Dopo jsem se trochu poš´tourala na zahrádce,ale co bylo nejlepší,byla kávička na sluníčku... Hned je dušička spokojená a zahřátá.Právě jsem domlsla konečně už poslední velikonoční vejce Mám jich už nějak dost,asi tak zase na celý rok Odpo si udělám dušenou zeleninku,na tu se moc těším
Opatrujte se tu berunky a já se večer stavím zase na kus řeči...
Delenka
Strepi
| 31. 3. 2008 02:36
Dělenka,to je taková naše zachránkyně tady....
Až si i my jednou budeme tak jisté v kramflecích s dělenkou,tak to bude také něco....
Brnení
Strepi
| 31. 3. 2008 02:34
Jsi pěkně odvážná...to tedy joooo ..... Já jsem takový strašpitel,že bych tam hrůzou ani nedošla.Ale je to tím že o tom nic nevím.... Jsem fakt na výsledky a co nám o tom vše napíšeš moc zvědavá
Každá se snažíme jak můžeme a jak to jen jde... Držím palce aby ti to vyšlo...
Jaanka
Strepi
| 31. 3. 2008 02:29
Nevěš hlavu Janko váha se umoudří,neboj.Já také stojím a ani deko dole... Ono se to určitě časem hne a bude nám zase veseleji Už je na tom dobré to ,že se cítíme dobře i když né tak tence jak bychom si my holky hubňulky přály....
Parmenka
Strepi
| 31. 3. 2008 02:24
Jsi dobrá jak jsi obstála s tou čokoškou
Jeden by neřekl a ono stačí tak málo - odpočinout si a vyspat... S děťátkama je to sranda,to jen my se občas necháme zaskočit a nesmějeme se
Už jsem si také koupila ve zdravěnce čokoládu s přírodním cukrem a můžu říct že byla fakt móóóc dobrá
Ája
Strepi
| 31. 3. 2008 02:18
Áji,fotku sem vložíš z počítače úplně v pohodě.Tady jak píšeš nový příspěvek,máš nad sebou smajlíky a pod sebou okénko - Příloha a za okénkem Pocházet.Tak no to Procházet klikni a otevřou se ti tvé soubory co máš v Pc a pak už si jen vybereš jaký chceš obrázek a klikneš vložit,nebo co tam je a ono se to sem načte samo a pak už jen odešleš příspěvek a nám se tu ukáže tvé psaní i s přílohou.Ta bude přiložena dole v odkaze a na ten mi si klikneme a on se otevře a my to mmrkneme a pochválíme a bude nás určitě honit mlsná...
P.S. ještě jsem tedy nezkoušela něco ze souboru sem kopírovat,jako když sem vkládám obrázky z blogů.Budu to muset vyzkoušet zda to půjde....
Vyky
Strepi
| 31. 3. 2008 02:08
Jsi hodná že na mne tak myslíš... To víš že už se těším do postýlky... Jsi šikulka že takhle vyrážíš do přírody a běháš jako čiperka.To tu budeš za chvilku nejkrásnější ze všech berunek...
Áji
Strepi
| 31. 3. 2008 02:04
Vůbec se Áji nic neděje že jsi baštila.Právě naopak,tělíčko to potřebovalo.Je mi líto co vás s mužem v noci zaskočilo.Je to tak nečekaný a bezradný moment...je to hrozné.Hlavně aby byl manžel v pořádku,to je nejdůležitější.Moc držím palečky,bude zase dobře,uvidíš...
......
Vyky
| 31. 3. 2008 00:05
Aji, vůbec se ti nedivím, že jsi se najedla, sladké pomůže v leknutí, nepíšeš, co se manželovi stalo, z čeho omdlel, snad je již v pořádku a neni to nic vážního, budu na vás myslet, dej vědět. Strepi, klidnou noc, obrázky jsou pěkné, nevím jak holky, ale mě potěšily. Určitě již spinkáte, přeji sladké sny a dnes se na vás podívám, jak vám jde hubnutí, já statečně chodím a doufám, že ty kila shodím . Pusinky, ještě měsíc a máme tu máj, snad budeme o něco štíhlejší. Tak se pěkně vyspěte, ty Strepi až ráno a já to také jdu zkusit. pá, berušky
Ach jo
ajina
| 30. 3. 2008 22:26
Ahoj holky podpořitelky.když jsem včerá po přidání příspěvku odcházela spinkat,netušila jsem,že mě čeká jedna z nejhorších noci v životě.Manžel usnul u televize,tak jsem ho vzbudila,že už jdu spát,tak vstal a šel za mnou.Došel do ložnice a když ulehal,tak mi řekl,že mu je nějak zle,a v tom omdlel.Nemohla jsem ho vůbec vzkřísít,musela jsem vzbudit sousedi a volat o pomoc.Byla to hrůza,jsem z toho psychycky vyřízená.
Dnes jsem byla celý den u našich,abych přišla na jiné myšlenky,tak mi je už líp,ale velice jsem zhřešila,mamka měla krabici výborného cukroví,ať si obalim nervy,tak jsem spořádala co se do mě vešlo a pak pokračovala v dělence.
Tak teď abych delší dobu nelezla na váhu.
...
Strepi
| 30. 3. 2008 18:02
Berunky,nějak nestíhám... Vždy si to tu přečtu co je u Vás nového a už vůbec nestíhám odepsat. Večer to vše napravím.Je mi bez Vás tak nějak opuštěně...
Byl dnes nádherný sluníčkový den,tak doufám že jste si ho a ještě doufám někde užíváte .Je to moc příjemné....
Mějte se moc krásně hubňulky moje...
ahoooooj
Brnenivkolenou
| 30. 3. 2008 16:11
Zdravím nově příchozí
Ještě k těm jehlám, nevím jestli něco málo víte o tradiční čínské medicíně, ale dráhy různých orgánů probíhají od palců na nohou až po vršek hlavy, je to na dlouhé vysvětlování, ale ono píchnout jehlu jenom do ucha je trochu málo.Navíc mi nefachčí štítná žláza, takže i na to asi bude pár bodnutí.Každopádně jsem tonoucí co se stébla(jehly) chytá
Ahojky
Vyky
| 30. 3. 2008 15:48
Zdravím vás všechny, Strepi, také mě tvůj obrázek pohladil a Jessinko, nepřeháněj to s úrodou, všeho moc škodí. Aji, proč by jsme se ti smály, já bych takové výtvory nesvedla, ale ráda se na ně podívám.Určitě ti někdo poradí, jak ty fotky sem dát, já bych bez pomoci vnuka byla jako bez ruky, jak něco zpackám, hned ho volám na pomoc. Já jsem zhřešila , sblajzla jsem 3 chlebíčky, ale pak jsem dostala tak děsný průjem, že jsem byla zase jako holátko, bříško mě splasklo. Tak byla žravost potrestána, a střídmost zvítězila. Chodím na zahřívací procházky, už se těším až si vyrazím s hůlkama.
Tak se držte a pá,pá
AHOJ
ajina
| 29. 3. 2008 23:45
Tak máme po oslavě,všechny hosti už odešli.Dorty mě pochválili a chuťově prý výborný,tak jim budu věřit,protože já odolala a dnes jsem nic neochutnala.Přiznám se,že ale včerá při zdobení jsen oblízala vše co se dalo a pak mě bylo tak zle,že jsem dnes ani prstíček neoblízla
Tak jsem se snažila vložit sem fotky mých výtvoru,ale prostě jsem na to nepřišla.Tak jestli mi některá poradíte,jak to provést,tak to ještě zkusím.fotky mám uložené v počítači
Jinak dnes jsem měla kytky,udělala jsem si na oslavu rostlinný chlebíčky a pak jsem zobala semínka.a nevěřili byste jak všechny zobali taky.
Tak se mějte a zítra
...
Strepi
| 29. 3. 2008 22:21
Krásný večer berunky....koukám že se Vám tu dneska dařilo náramně.To je dobře.Já celý den v práci a tak jsem ráda že mám chvilku klídku.
Mějte všechny krásný večer a uzítra ahojky...
ahoj parmenko,
jaanka
| 29. 3. 2008 20:55
s dietou jsem začala 10.3.Měla jsem 72.5 kg při výšce 162cm.Dala jsem pro sebe takový malý závazek,že bych si dala k narozkám(v půli června) 10kg dolů.Reálné to snad je,možná čím pomaleji člověk hubne,tím lepší.Třeba nepůjdou kila zpět tak rychle. Ale jako motivace je jakýkoliv posun směrem dolů na váze tůůůůze vítaný. Takže obě máme nakročíno správným směrem,hlavně vydržetTak hodně štěstí...
čokoška
parmenka
| 29. 3. 2008 20:33
Dělenko tvoje psaníčko mě moooc potěšilo ! Čokošku jsem si nakonec nedala, vzbudil se mi prcek, tak jsem ho šla uspat a schrupla jsem na hodku a půl s ním. To mě povzbudilo a chut přešla. Asi to byla chut z únavy, potřebovala jsem nějakou energii, a tu mi dodal spánek. Ale až mě příště popadne velká chut tak si dám, a nebudu se kvůli tomu tak trápit .
Jaanka za jak dlouho jsi zhubla 2,5kg, já myslím, že je to dost. Já jsem za 3 měsíce zhubla asi jen 5kg. Tak je přede mnou dlouhá cesta ještě asi 7kg, snad to do léta zvládnu.
Kristufku,
jaanka
| 29. 3. 2008 20:04
omlouvám se,že jsem ti tak zkomolila jméno Naučím se číst nebo vrátím školný...

Krásný zbytek víkendu všem

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
21. 7. 2025 13:03
14703
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova