Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

Tak já pádim,
jancina
| 3. 11. 2008 16:20
musim do autoškoly na hodinu, zkoušíme si testy..ach jo.. mějte se pa pa
Takhle vypadaj ty čaje
jancina
| 3. 11. 2008 16:19
měli to vepředu u kasy v těch košíkách, kde maj akce.
Souhlasím
jancina
| 3. 11. 2008 16:14
s tebou renino, taky sem nepíšu už každý týden váhu a nevážím se tak často, prostě to cítím, jestli je mi fajn nebo ne. A cítím že mi jsou velké kalhoty a váha se třeba nehne. Jinak ještě, o kolik myslíte, že vážíte víc včer než ráno? 2 kila? Dneska měli v akci v Hypernově takový balíček 3 čaju + cd se cvičením a jídelníčkem. Stál jen 50 Kč, tak to zkusím, jsem docela čajová! Jinak dneska mám žravou, asi že to mám dostat, tak tláskám, ale teď jsem to vyrovnala šopákem. Co tláskáte vy, když máte chutě? Já měla pár piškot, jogurta, chleba se sýrem, nějaký suchary, 2 kostičky hořké čokolády.A teď už to na večer zabrzdim a myslim, že se moc nestane, večer jdu ještě na taebo aerobik.
fuj vážení
anonym
| 3. 11. 2008 15:33
Ahoj holky,tak jsem si vzpomněla,že se mám zvážit,nejsem dvakrát nadšená,ale přesto hlásím 91,2kg!!Opravdu to nějak teď nejde!!Také nejsem dvakrát v pohodě a lézt na váhu ze strachu se mi už také nechce!!
Co kdybychom se na pár dní vykašlaly na vážení a spíše si psaly zážitky o tom našem věčném hubnutí!!Co děláme dobře či špatně,jak se to které vede či nevede,zkrátka jak to probíhá!! Myslím si,že třeba zbytečně lezeme na tu váhu často a to je jen horší,jeden den více,druhý méně atd.
Ale to je jen na vás,jak to chcete vy?!!
Pondělí
Kutzik
| 3. 11. 2008 11:30
Ahoj všem. Tak taky žádný zázrak. 67,6kg. Nějak jsem to o tom volnu přehnala. Tak se budu taky více snažit. Není to jednoduchý.
Všem držim palce.
Zatím .
pondělí
smiley
| 3. 11. 2008 09:16
Tak moje pondělní váha je 65, minule zase vyskočila na 66, tak sem se ani nechtěla chlubit.
Holky, nemáte náhodou zkušenosti s jablečným octem? Prý to urychluje metabolismus. No já to dneska ráno vyzkoušela, lžíci do sklenky vody a je to pěkně nechutné. Tak nevíte aspoň jestli to pomáhá, když už je to tak hnusné?
Maykee, aha, tak to jsem netušila. Já jenom, že jsi minule psala, že jíš jenom zeleninu a najednou o pár kilo navíc. Tak držím palečky do dalšího hubnutí, všem.
ahoj
Nikkitka
| 3. 11. 2008 08:44
Ahoj holky, já teď byla v takovém presu a mezitím i nemocná, uplně jsem sem zapomněla psát, tak se omlouvám. Aktuální váha 73,2. Přes stehna jsem zhubla 1cm a přes břicho nic.
Dnes
Evik212
| 3. 11. 2008 08:14
82,6 kg, no hrůza a to už jsem měla tento týden i 81, no snad se to zase pohne!
...
maykee
| 2. 11. 2008 10:05
Smoulinka - díky za podporu, můžeme to zkusit... Mě to docela vyrazilo dech, ale vim, že si za to můžu sama, protože sem se fakt nedržela... Takže od pondělí jdem na to? Spolu? Já bych chtěla do vánoc shodit aspoň 5 kilo, podle mě je to i celkem reálný, pokud ale budu dodržovat co mam...
Smiley - víš, moje hubnutí zase neni tak drastický, zatim sem ještě pořádně nezačala, takže když se na pokoj přinesly brambůrky, co bych si nedala, nějaký to pivečko, vínečko, večeře od maminky ohřívaný asi v 9, protože dřív nebyl čas, můžu si za to sama... takže teď to byla poslední kapka a už se musim držet... A opřít se do toho... jakmile se to aspoň malinko hne, tak budu šťastná... Já už mam teď i problém s tim, když mě přítel chce hladit po břiše... Ne, tohle už je fakt moc a musim s tim něco udělat, tak strašně se mi líbilo když sem před rokem a půl zhubla na 62... tak se nesmim vzdát a ono to snad pujde... budu běhat, každej den aspoň čtvrt hodinky, párkrát za týden si dam posilování a zeleninka to musí zachránit Hlavně jíst 5x denně, já vim, a pít vodu, taky vim Tak mi držte palce, zatim sem tady ten, kdo přibejvá místo ubejvá, tak ať se to změní
maykee
smiley
| 1. 11. 2008 19:40
Tak mi připadá, že tvoje tělo už je z toho hubnutí tak vedle, že jakmile dostane něco navíc tak ukládá a ukládá na horší časy. Maykee, poradím Ti třeba se kouknout na www.flora.cz. Můžeš si tam podle jídla co sníš vypočítat kolik KJ jsi do sebe dostala a taky je tam vzorový jídelníček. Asi jde o to jíst pětkrát denně, aby tělo nebylo hladové a hýbat se. Držím palce. Já na tom taky nejsem zrovna nejlíp, takže nemám moc co radit, ale plánuju to taky vyzkoušet. Jíst pětkrát denně, zdravě, cvičit a hlavně si na tohle všechno zvyknout, že když si dám čokoládu, tak mi váha neposkočí o půl kila.
Holky, viděly jste ten díl Jste, co jíte asi před 14 dny? Byla tam paní co vážila přes metrák a přitom třikrát týdně trénovala břišní tance a jedla hrozně málo?To mě teda uplně dostalo.
Maykee
Smoulinka
| 1. 11. 2008 19:09
Ahojky, hele z toho si nic nedělej, já na tom byla podobě, sice se minějakým zázrakem sundat něco povedlo, ale i tak se do toho chci od pondělí pořádně opřít. Na léto si už plánuju dovču a to by nebylo aby jsme to nezvládly:)
Takže jelsti jdeš do toho v podnělí pořádně se mnou tak budu moc ráda, já mám teďka nějakých 73-74 takže zase tak daleko od tebe nejsme a myslím že to určitě zmáknem:)!!!
Sakra...
maykee
| 1. 11. 2008 18:00
tak se stalo to, co sem doufala, že už se nikdy nestane... Mam 70 kg, už zase... teď tu sedim, koukam do počítače a brečim... sem slaboch, já nevim jestli je mi souzeno nezažít, jaký to je bejt hubená, ale tohle už je fakt moc... Te´d si přijdu fakt na dně, v tomhle ohledu... ale snad mě to nakopne, abych se sebou konečně začala něco dělat... Když já už nevim co Momentálně si přijdu jako bečka, malá, tlustá, blbá... ale tak to je jenom šok z tý váhy... Snad se vzpamatuju... Ale tohle mě fakt trochu srazilo na kolena... tímto končí veškerý normální jídlo se lhaním sama sobě, že to je jenom malá porce, že to neuškodí, KONEC... musí Sakra... musim s tim něco konečně udělat...
Já se určitě přihlásím
Evik212
| 30. 10. 2008 22:31
zase v pondělí, nějak jsem neměla náladu sem psát, že jsem přibrala. Ale už na tom pracuju, aby zde bylo napsáno zas lepší čísílko. Už abych se dohrabala pod tu zas.... osmdesátku! Už mě fakt vytáčí! Jinak všem ostatním blahopřeju! Mějte se!
TABULKA
anonym
| 30. 10. 2008 14:04
se nám nějak zúžila

Zhubneme?

výška

30.10

cíl

zbývá

Evulka21

168

66,5

66

0,5

maykee

165

68

55

13

renina

170

91,1

75

16,1

Godzila

164

59,6

pokořila 60kg

blahopřejeme

Kutzik

172

66,4

65

1,4
:)
anonym
| 29. 10. 2008 15:11
Ahojky!
Kutziku,tak jak jste včera v Praze promokli??My jsme na to koukali v tv, nic moc počasí nebylo,ale vzpomněla jsme si na tebe
Godzilo,takže hubnutí ti trvalo asi rok,tak to je dost dobrý a dodatečně balhopřeji,také bych se toho chtěla dočkat,ještě za mlada ,jinak šaty dost dobrý a ***y,přeji ti,ať ti to v nich sluší,já na sobě měla šaty naposled těhotenské ,tak snad někdy no!!
Renino, taky tě moc zdravím !
Godzila
| 28. 10. 2008 14:51
No, to víš, že byly krize, ale je potřeba mít před očima ten hlavní cil. Já měla spoustu hezkého oblečení, které jsem si záměrně koupila menší (č. 36). Když to byly třeba natahovací materiály, tak mi to bylo i při 86 kg, ale dovedeš si přestavit, jak to na takový hoře sádla mohlo vypadat ! V tom jsem samozřejmě nemohla jít ani na chodbu před byt, natož ven. Jen jsem si to oblíkla před zrcadlem a říkala si, jak to bude pěkný, až ten hnusnej tuk zmizí. A zmizel, neřád jeden, teď už mi to sedí dobře. Teď mám spadeno na jedny krásný šatky od Quelle (viz obrázek).
Celkově to trvalo od června 2007 prakticky doteď (blíže v mém deníčku), teď se nijak drasticky neomezuju, ale rozhodně se nepřecpávám a na ten rotoped tady skočím. Je to fáze udržování váhy.
Takže zdar a sílu všem hubnoucím !
Eva
Evulka21
| 28. 10. 2008 09:47
Nechce se Vám někomu zase udělat tabulku?
anonym
| 28. 10. 2008 08:41
Ahoj Godzilo!!Tak to ti gratuluji a upřímně závidím,teď bys nám mohla radit né??
A za ja kdlouho si to vlastně takhle krásně zeštíhlela?Také jsi v průběhu hubnutí měla krizi,nebo chtěla s tím praštit??Docela by mě to dost zajímalo!Tak se zatím mějte fajn!Tady u nás je hnusně,prší a navíc se nedá ani nikam jet nakupovat,když je ten svátek !
Ahojky
Kutzik
| 27. 10. 2008 19:34
zdravím při pondělku.
Hlásím 66,4kg.
Přeji všem krásný zítřejší volný den. Jdeme se podívat do Prahy na Vítězné náměstí na tanky. Doufám, že nebude pršet.
Zatím ahoj.
Ahoj holky,
Godzila
| 27. 10. 2008 13:59
srdečně Vás všechny zdravím, dlouho jsem tu nebyla, tak to musím napravit.

Doufám, že jste spokojený a Vaše váhový úbytky postupujou podle vašeho přání.

Já jsem se už konečně doplácala pod tu hnusnou šedesátku, takže teď mám 59, 6 kg !
anonym
| 27. 10. 2008 11:39
Jasně,jedeme dál!!Já hlásím 91,1kg!Cvičila jsem a papala jablíčka!!Takže holky hlavu vzhůru ono to půjde,jen ať to není horší,pak se to dá!!
Ahoj:(
maykee
| 27. 10. 2008 11:07
Tak jsem zase přibrala... Může za to asi tenhle slavící víkend, takže můžu začít zase od začátku... ale můžu si za to sama... Docela sem se o víkendu přejedla... Takže hlásim 68 No, pěkný, ty jo... Ale jedeme dál, snad konečeně směrem dolů
Eva
Evulka21
| 27. 10. 2008 07:53
66,5
Taky jsem
jancina
| 26. 10. 2008 13:05
koukala a docela me to vylekalo. Ženská 110 kg a při tom je podvýživená. Zrovna mě už dva dny bolí hrozně břcho a nevim proč, nemám na nic chuť a tak piju čaje. Mám dny kdy jíst nepotřebuju a pak naopak mě honí mlsná,až je mi špatně.
anonym
| 24. 10. 2008 14:58
Eviku,buď v klidu,podívej se na kg,které jsi měla před pěti měsíci a co jsi za tu dobu už dokázala,to tě přeci musí těšit!!Žádná z nás nejsme dokonalá a není všechno hned!!Mně to také zezačátku šlo a teď se na mě tělo vykašlalo,až mám strach z toho,jestli na to nejsem jako ta ze včerejšího pořadu ,,Jste to co jíte",to bych si šla hodit!!
Nemůžu se donutit!
Evik212
| 23. 10. 2008 14:13
Holky, já jsem tenhle tejden tak zdechlá! Nechce se mi ani ven na procházku, ani vlézt na rotoped. Snídám dobře, oběda taky střídmě, ale ty večery! Nevím co bych zbodla, vždycky si říkám, dám si jen jabka, no a jak to dopadne? Včera zrovna třeba buláš z václavek a pak jedno pivko. Ha ha. Doufám, že mě ta Lenora brzo opustí! Ahoj a buďte lepší naž já!
jilina
smiley
| 22. 10. 2008 19:16
Já vím, že závidět se nemá, ale...Taky přeju hodně štěstí a myslím, že tvoje váha je naprosto v pohodě. stejně je nejdůležitější jak to cítíš ty.
Já jsem dneska měla velmi nezdravý smažený oběd, takže sem to chtěla jít vyběhat. No samozřejmě než jsem přijela domů z práce tak byla tma a jít běhat za tmy do lesa, to fakt není nic pro mě. Stejně to nesnáším, ráno tma večer tma ještě k tomu zima.
Tak si holky du dát aspoň svoji malou cvičící sadu, ať dělám aspoň něco.
reni, počkej teda s tabulkou do příštího týdne. A doufám, že se nevrátím zase na 67, páč to by mě naštvalo.
.
jilina
| 22. 10. 2008 17:38
Dobré odpoledne
tak jsem dneska v tancích při pohledu na sebe do zrcadla rozvíjela úvahu, že to vlastně se mnou tak zlý není (po tom, co jsem cestou do tanců zdlábla na sváču celou čokoládu ) a že mě ty neustálý stresy kolem hubnutí jen vytáčí.Jako nechci přestat cvičit a hýbat se, ale holt asi něco kolem těch 60 kilo je mi souzeno (což ale na 175 cm není žádná trága).Přejídat se taky nechci, ale už mi vadí být pořád jakoby nespokojená, chci si říct že je to fajn teď a ne že to bude fajn teprve až zhubnu na 56 třeba..takže tímto se asi víceméně loučím, ale občas sem za váma juknu Mějte se všechny nádherně a ať se daří
:) :(
anonym
| 22. 10. 2008 14:29
Tak ani nevím,zda mám dělat tabulku,když se nás přihlásilo tak málo!!
Milá Chatelle,jak jsem tak četla tvůj příspěvek,tak si myslím,že cvičíš dost a to je dobře,píšeš,že tam mínus nějaký centimetr je také,tak to chce jen vydržet a bude to O.K.!! Ale mám takový pocit,že nejsem ta pravá,co by mohla radit,určitě máš o 30 či více kg méně než já ,takže kdybych začala rozdávat rady,tak by to z mé pozice bylo spíše směšné!! Ale jinak držím palce,člověk si zaslouží být alespoň v něčem spokojený!!
věčné hubnutí
chatelle
| 21. 10. 2008 21:29
Zdravím všechny Potřebuji poradit, jsem věčně hubnoucí, potřebuji shodit jen pár kilo ale ta jsou nejtěžší Řekla jsem si, že to co jsem úspěšně nabrala na brigádě v kuchyni, teď do Vánoc shodím a začla jsem chodit 3-4 týdně do fitka na různé sporty: bosu (rychlé), pilates, bodyform a kickbox aerobic... s jídlem jsem dost ubrala, ale po třech týdnech na mě přišla strašná krize a týden jsem jedla co jsem viděla, hrůza... myslíte že když jsem tak navýšila energetický výdej, mám i přidat jídlo? už jsem mimo, stále se snažím ale stále to nefunguje, sice mám dva cenťáky mín přes boky, za to v pase se nic nehlo poraďte prosím, kdo s tím máte zkušenost...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
13. 6. 2025 19:03
14496
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Elsa
13. 6. 2025 21:05