Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
Ahoj :-)
Siony
| 12. 3. 2008 16:08
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ahojky holky, tak jak vám to jde, máte pro nás nějaký příspěvek! Já teď docvičila
a je mi nějak divně, jindy to tak nebývá, ale snad to bude dobrý! Co vy?

Holky,zkuste si zapisovat, co jste celý den jedly a pak to tu napište! Jednak si uvědomíte, co jste baštit neměly a navíc vám tu holky můžou poradit co upravit a zaměnit! 
Tak po přečtení vašich dosavadních příspěvků jsem nabyla pocitu, že sem vůbec nepatřím, ale samozřejmě chci patřit!Ta kilča které holky uvádíte, tak jsou pro mne nedostižná již nějakých 12let! Vlastně vždy jsem bývala taková udělaná, už pediatr říkal mé mamince, že mám silnou tělesnou stavbu, ale zato jsem nikdy neměla nic zlomeného!!Ale shodit chci už kvůli tomu, že mám strach z určitých nemocí, což už u mě asi začalo!V lednu mi zjistili, že mám slabší astma, takže jsem se do toho obula a doufám, že se mi to i s pomocí takových jako jste vy,podaří

Jsme přece holky šikovný a ta zatracená vůle tam někde musí být. Vždyť si řekněme, i když existuje tolik pochoutek, potřebujeme je? Přece už jsme je jedly tolikrát... Zvládneme to na pár dnů vydržet bez nich! Pište když bude nouze (i když nebude) a zvládnem to! Držím pěstičky!!!!!!
Pořádně mě to sebralo, i když jsem něco podobného tušila. Jen jsem neměla sílu na to stoupnout. Dnes ráno už tam bylo 74.6 kg.
Držím vám palce ! 
Jenže to bych nebyla já, abych se nesnažila nevypadat jak naprostá trubka, tak jsem dala do toho cvičení vše.